FagyisSzent
Reakciók pontszáma
1,048

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Dícsértessék. Én már hoztam neki Szent Fagyi avatarnak valót, most ő jön. Persze aztán még rádumálhatjuk egy jó kis aláírás szerkesztésére... Na hogy visszatért a fórumra, és mindjárt zrikálják...:D De hát mire valók a barátok?:mrgreen:
  Borella teszentséged itt van még? Arra gondoltam, hogy azért majd alkalmasint rendbe hozhatjuk szegény jegesszentünk profiloldalát. Na persze ha szépen kéri, csak akkor :)
  Garibaldi pajtás leleplezte magát az Emlékezős topikban (Ha ezekre emlékszel, akkor már öreg vagy című), ott alakultunk vissza úttörő őrssé így az időben kicsit visszakacsintgatva, nos kiderült, a hősies harcias történelmi név érző szívű lányt takar, ő egy igazi lányszent:-D. Az én szentségem mibenléte meg egyértelmű, még képet is tettem fel képezetemről:mrgreen:.
  Meg szabad kérdezni, kedves FagyisSzent, te lányszent
  Nincs itt szó semmiféle gúnyról. Ez a név fagyosszentekkor született, de ay meg aztán végképp hidegnek tűnt, igy lett belőle fagyis, ami hozzám különben is jobban illik.

  Nem igazán értem én ám ezt a glitter, "mozgó kiskutya fülét", meg diszkrét békát. Három éve, amikor utoljára erre jártam, még ilyen dolgok nem voltak.
  Na lám, alakul azé már. Aszongya 36-an voltak itt. Az előzőekhez képest ez min. 200 %-os forgalomnövekedés mindössze 1 nap alatt. Kapaszkodj! Egy diszkrét békát elhelyeznék kvázi névjegyként, de nem, még türtőztetem magam. :)
  Kedves FagyisSzent (nem szép így gúnyt űzni a komoly vacogó szentekből)
  Megkérnélek, ha nincs ellenedre, hogy felvehesselek a barát listámra. Ugyanis egyszer (botor gondolat volt) beírtam, hogy aki sárkányt hoz, az biz' így jár velem, ezért aztán nincs mese. Látom nem tobzódsz barátokban, meg látogatókban sem, nézd meg bezzeg mi van nálam, azt a csili-vili báli forgatagot, ami ott megy!
  Egy kedvezményt adok - látván eme puritán egyszerűséget-, nem kapsz se glittert, vagy mit, se mozgó kiskutya fülét. :)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére