Julika Kovácsné
Utoljára aktív:
2012 Október 3
Regisztrált:
2012 Július 15
Üzenet:
0
Kapott Lájkok:
1
Trófea pontok:
0

Megosztás

Julika Kovácsné

Új tag, innen: Törökszentmiklós

Julika Kovácsnét utoljára itt láttuk:
2012 Október 3
  1. Miari
   Miari
   Kedves Julika! Válaszoltam a lapomon neked. Örülök, hogy meglátogattál, és jó lenne sok mindent megtudni egymásról és barátkozni. Puszillak: Marika
  2. atapata
   atapata
   Kattints rá itt lent a kalapos avatar képem mellett az atapata névre ott minden nyilvános adataimat megtalálod, más tagok esetén, a névre kattintva is eljárhatsz ugyanígy . Sok sikert a vizslatáshoz :D
  3. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Üdvözöllek Ata ,nagyon szépen köszönöm hogy ,segitettél,.Meg kérdezhetem te hol laksz.Én Törökszentmiklós.egyszerüen nem jön be semmi .Vagy nem akarják ,félnek nem tudom.Üdvözöllek Ata Julika.
  4. atapata
   atapata
   Kedves Julika ! Én is magyarországon élek. Az értesítő amit kaptál valószinüleg egy privát üzenet lehet de azt valaki más küldte. Én úgy nézem meg a sajátjaimat,hogy a fórum jobb felső sarkában levő feliratok közül :Profil oldalam Beállítások Kilépés .
   a beállításokra kattintok, akkor kapsz egy új táblát ahol más dolgok között a beérkezet vagy elküldött üzenetek ikonját de a tagi értesítőket is megtalálod. A megfelelőre kattintva el is tudod olvasni.

   Ügyesen gépészkedj,menni fog :D
  5. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Szeretnénk egy Kanadai házaspárral meg ismerkedni, akik Magyarul beszélnek.hozzám korban illőeket.Kovács Zoltánnénak hívnak MO-élek 53-éves vagyok . szeretnélek megkérni benneteket segitsetek nekem .Nagyon szépen meg köszönném.Űdvözlettel Julika.
  6. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Üvözöllek Neri!Nagy örömmel meg kaptam a leveledet,Néz ha te úgy gondolod,nem akadály a kor akkor levelezhetünk egy mással , Nekem van egy36-éveslányom annak 14-éves fia.a kissebbik lányomnak egy 10 -éves kislány .Magyaroszágon egy lakótelepi lakásban .élünk a férjemmel 2.en.én nem dolgozok.pajzsmirigyel kinlodom,és ez nagyon sok gondot okozott nállam.pl.anyira meghiztam hogy ,két térd és két csipő protézis műtétem ,lenne ha le tudnék fogyni ,de nem megy ,és ez miatt nagyon fálynak a lábaim alig birok menni. Le vagyok százalékolva majd 2015 márciúsban kell menni bizotság elé,addig ithon vagyok. Majd legközelebb töbet írok. Üdvözlettel Julika.
  7. odabneri
   odabneri
   Kedves Julika! Köszönöm a baráti felkérésed. Bocsi ,hogy csak most válaszolok,de a mult héten délutáni műszakban dolgoztam,és itthon is sok volt a dolgom.Valóban fiatalabb vagyok töled,de azért szivesen beszélgeteg tölem idösebbekkel is.Én itt élek Kárpát-Ukrajnában nem messze a Magyar határtól. 36 éves vagyok ,férjezett és van egy 17 éves lányom.

   Neri
  8. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Kedves Elvira !Megkaptam az űzenetedet nagyon sajnálom,hogy tévedtem.Elnézésedet kérem én is MO.-n élek.mi mást kívánhatnék neked én is.Szívből gratulálok én is a családodhoz !Üdvözöllek Julika.
  9. Elvira37
   Elvira37
   Kedves Julika!
   Szeretettel köszöntelek ezen az oldalon,bár nem biztos,h ez az én tisztem lenne. Mint az adatlapomból is kiderül,én is MO.-n élek. Szívből gratulálok a családodhoz!
   Böngéssz itt bátran,sok érdekes dologgal fogsz találkozni!
   Szeretettel:E
  10. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Nagyon örülök hogy válaszoltál a levelemre,irod hogy nagyon el foglalt vagy,Milyen szakterületen.doktorálsz?Nekem csípő,és térd arthrósisom van .Komoly tulsullyal.ezt pajzsmirigy eltérés is fokozza.Ha engedi írj magadrólkiss Julika.
  11. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   Szia! Hat :D veletlenul fiatalabb vagyok mint Te, a korodbeliek feltetelezem hogy nem maszkalnak hasonlo abroncsszoknyakban mint amilyenekben en "pompazok" a kepemen :D de semmi gond, orulok hogy irtal. Termeszetesen szivesen beszelgetek veled. Sajnalom hogy nem dolgozol, mi tortent? Ja, amugy en kulfoldon Nemetorszagban lakom, itt tanulok, a nagydoktori disszertaciomat irom, es mellette mindenfeleket csinalok. Most eppen kiakadva vagyok, de talan majd visszaepul a helyzet.

   kiss
   Rixy
  12. Julika Kovácsné
   Julika Kovácsné
   Kovács Zoltánné Vagyok Magyarországról.Julikának hívnak.53-éves vagyok,nem dolgozom le vagyok százalékolva,Van férjem két, lányom és két unokám.egy 10-éves Dzsenifer,és egy 14-éves fiú Petinek hívják.Szimpatikus volt a neved azé merészkedtem írni neked.Ha véletlenül te fiatalabb vagy mint én.akkor elnézést kérek.Nekem minden álmom és vágyam hogy szeretném,ha valakivel tudnám a kapcsolatot tartani.és ápolni mivel tudom nagyon sok magyar él kint,Szeretnék többet tudni az emberekröl.Csak enyit szerettem volna.Baráti üdvözlettel Kovács Zoltánné Julika.
  13. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   Hellohellohello :) minek koszonhetem a baratkerot?
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

 • Betöltés...