Lovas Lajosné Margit
Reakciók pontszáma
12,598

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Margit!
  Gratulálok a sok elolvasott könyvhöz.
  Láttam a profilodat a moly-on is, sok közös kedvencunk van, bár én már nem jelölöm a kedvenceket, csak vezetem az elolvasott könyveket.Persze korántsem olvasok annyit, majd ha én is nyugdíjas leszek-ha még megélem.
  Üdv.Teri
  Kedves Margit. Megint én vagyok. Pont megtaláltam pár kötetet, így a 16, és a 17.-dik részt szeretném még kérni, ha nem nagy baj. Köszönöm.
  Kedves Margit!
  Én is beállnék a sorba, és szeretném kérni a Halhatatlanok alkonyat után sorozat 15., 16. és 17. részét. Nagyon örülnék, ha elküldenéd. Köszönöm szépen. :)
  Andrea
  Kedves Margit! Szeretném elkérni Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozat 16 és 17. részét magyarul. Nagyon szépen köszönöm :)
  Kedves Margit. Beállnék a sorba és szeretném elkérni Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozat 15 16 17 részét magyarul. Elöre is köszönöm Neked.
  Kedves Margit! Szeretném én is elkérni Kresley Coke-Halhatatlanok alkonyat után című sorozat 15-16-17. részét. Köszönöm szépen!
  Szia! Szeretném megkérdezni, hogy Kresley Cole-Halhatatlanok alkonyat után című sorozat 14.-15.-16.-17. része meg van-e Neked magyarul? Szeretném elkérni, ha igen. Előre is nagyon köszönöm!
  Kedves Margit! Elkerhetnem én is a Kresley Coke-Halhatatlanok alkonyat után című sorozat 15-16-17. részét magyarul? Válaszát előre is nagyon szepen köszönöm. Üdvözlettel, Szafner-Balazs Orsolya
  Kedves Margit! Kresley Cole - Halhatatlanok alkonyat után című sorozatából a 15-16-17 részt nekem is el tudnád küldeni? Nem tudtam, hogy ezek a részek is meg vannak magyarul. Köszönöm szépen!
  N
  naomi.r1984
  Kedves Margit! Ezeket a részeket kérhetném én is?
  Nagyon szépen köszönöm! :)
  T
  Titinka72
  Szia! Én is megkapatnám a 15-16-17 részt? Nagyon köszönöm
  Kedves Margit! Kresley Cole - Halhatatlanok alkonyat után című sorozatából a 15-16-17 részt nekem is el tudnád küldeni? Nem tudtam, hogy ezek a részek is meg vannak magyarul. Köszönöm szépen!
  Szia!
  Ha nem probléma, akkor én is elkérhetném Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozatának 15-16-17 részét magyarul?

  Nagyon szépen köszönöm!!!!
  Én is érdeklődnék, hogy elkérhetném-e Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17 részeit? Én tudok angolul, de édesanyám sajnos nem, és nagy örömet szereznék neki vele. Válaszodat előre is köszönöm!
  Bea
  Kedves Margit!
  Ha még beleférek a keretbe, én is szeretném elkérni a Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17. részét. Nagyon örülnék neki.
  Előre is köszönöm, ha elküldöd.
  Andi
  Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17 részét, ha nem illetlenség a részemről, elkérhetném én is? Nagyon hálás lennék érte :D :) Köszönöm.
  Szia
  Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17 engem is nagyon érdekelne magyarul, ha megvan. Nekem nagyon tetszett az első 13 rész, főleg a valkűrök legidősebb tagja. Kérlek nekem is küld el őket. Előre is nagyon köszönöm, Dia
  Szia
  Elnézésedet kérem, de ismét segítséget szeretnék kérni tőled. Elkezdtem olvasni Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozatát. A 14. részig találtam meg, a 15-től egyszerűen sehol nem találom.
  Láttam hogy te is olvastad a 17. részig. Esetleg lehet olyan kérésem hozzád, hogy 15, 16 és 17. részt elküldd nekem?
  Várva mielőbbi válaszod, Marcsi
  E
  enicoco
  Szia,
  esetleg én is megkaphatnám a 15, 16 és 17. részt?
  Köszönöm előre is.

  Enikő
  Szia. Christine Feehan - Kárpátok vámpírjai 27.-része után nincs több rész? Csak mert sehol sem találok többet,te pedig ügyesebb vagy ebben. Előre is köszi a választ.
  szia szeretném én is elkérni Christine Feehan - Kárpátok vámpírjai 22 - Sötét ragadozó cimű könyvet már minden hol kerestem előre is nagyon szépen köszönöm.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére