Mirian
Reakciók pontszáma
237

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Üdv!
  Segítek egy kicsit, ha nem haragszol.
  A neten egy bizonyos honlapon jártam... :) - ahol túl sok van dolgokból...
  A gyerek kezében a nagy indiánkönyv volt. Erről jött a toll-dísz és a mondás az ékeskedik-ről...
  A kölyöknek ehhez semmi köze...

  Society on behalf of: weyland-yutani
  Köszönöm, hogy leírtad benyomásod a fotókkal kapcsolatosan...ez lett volna a cél, hogy felkiáltó jelként rámutasson az emberi "nyomokra".
  A fotók önmagukért beszélnek. Valóban, ahogy látható is az emberi tevékenység mindenen és mindenhol nyomot hagy. Sajnos legtöbbször ez nem pozitív nyom.
  Szia Geoferi!

  Nem kis öröm, hogy megdicsérted a fotóim, szeretem megörökíteni azt, amit nekem mutatnak magukból a tájak.
  Értettelek a "jelentéssel" kapcsolatosan, olyasminek szántam, bár tény, hogy az effajta "hideg ábrázolás" nem annyira stílusom. Nem indult riportnak, csak nagyon elszomorított, ahogy belerondítottak ezek a műanyagok a természetbe, s ezért elmentem egy másik irányba.

  Én is mindig örülök, ha jössz! :)
  M.
  Szia Mirian!

  Megnéztem a fotóidat. A Dunapart-II sorozat képei nagyon jók,... meg kell állapítsam, jó szemed van a fotózáshoz (is). Különösen tetszik nekem az albumot bemutató kép a hintággyal, olyan minha egy festmény lenne, ... kikandikáló szemed, huncut mosolyod pedig különös bájt ad az albumhoz. :)

  Szemben ezzel a "Dunapart a télben" válogatás, bár több jó kép is van benne nekem nem tetszik, mert túl sok a közvetített negatív energia, ami jó lehet egy jelentésben, figyelem-felhívásban, de nem illenek bele a tél szépségei, vagy a Te belső érzéseid közé. :)

  Örülök, hogy ma is láttalak! :)
  G
  Sejtettem én, hogy küldtem már Neked pillangót...De hogy ugyanazt a képet küldjem el még egyszer...Tényleg kezdek szenilis lenni, de nem baj...van még annyi szép dolog az életben... Remélem, egyszer milliónyi pillangót fogunk együtt kergetni :)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére