P
Reakciók pontszáma
117,084

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves pszi53! Szerettem volna letölteni A Grafológia Alaptankönyve 1-2 könyveket, de nem sikerült. Kérlek segíts nekem.
  Köszönöm szépen
  Gabi
  Kedves pszi53! Catrine Clay Útvesztőjét szerettem volna letölteni, de nem tudja kezelni a converter, hogy áttehessem mobiba, a gépen megnyitni sem tudja. Tudnál segíteni? Köszi, Judit
  Szia,bocs a zavarásért.
  Most futottam át az utóbbi feltöltéseidet és a mi világunk sorozat elektromosság című kötetében az oldalak egyenesen és azt követően ismétlődően fordítva állannak.
  Ha mód van és nem gond neked úgy tedd fel ismét kijavítja.

  Köszönöm munkádat!!!!
  Üdvözlettel jocodoki
  nagy gondom van, feltöltötted a Kübler- Ross Elisabeth- Kessler David Életleckék c könyvét, de djvu fájlban. Nekem ebookban lenne rá szükségem, tudnál segíteni? M gköszönném mert nem tudom átkonvertálni.
  Szia pszi53! Szeretném kérni a Felépülés a függőségből szerencsejáték és szerhasználat c könyvet. Előre is köszönöm, üdv Wackor
  Szia!
  Dr. David J Liberman: Vegyél rá bárkit bármire című könyvét keresem, láttam, hogy te korábban már feltöltötted. Megkérdezhetem, hogy pdf. vagy word formátumban eltudod küldeni? Mert ezt a formátumot sajnos nem tudom megnyitni.
  Köszönöm válaszod :)
  Kedves pszi53, légy szíves tedd fel még egyszer, mert nem tudom letölteni.
  Köszönöm szépen, kisklara3

  Böszörményi-Nagy Iván- Krasner Barbara R Kapcsolatok kiegyensúlyozásának dialógusa
  Kedves Pszi53,
  Demcsák Zsuzsa: A másik életem c. könyvét keresem, ha esetleg tudnál segíteni, nagyon megköszönném!
  Üdv,
  Szia!
  Belebotlottam a 48 órás üzenetedbe. Szeretném ajánlani a mega]pont[co]pont[nz szolgáltatást, nagyon kezes jószág!
  Kedves Pszi53!
  Próbáltam letölteni az Thomas Gordon Vezetői tréningjét, amit te töltöttél fel és szeretném megkérdezni, hogy megvan-e esetleg más formátumban is, mert a djvu-t nem tudom megnyitni és az össszes konvertáló hibaüzenetet ír ki.
  Nagyon köszönöm a segítséget
  Kedves pszi53! Nagyon köszönöm a könyveket, amiket feltöltesz, igazán hasznosak. Az addiktológia alapjai IV. kötetetem "elvesztették", ha egyszer időd, energiád lesz rá, nagyon hálás lennék érte! :)
  Kedves pszi53! Szeretném kérdezni, hogy Klein Sándor A szervezet lelke című könyve nincs meg véletlenül? Nagyon kellene, meg a másik kettő is (Munkapszicho, Vezetés és szervezetpszicho). Ennek megvan a tartalomjegyzéke, meg pár fejezet kimásolva, de nem azok kellenek. Hálásan köszönöm, ha felteszed vagy elküldöd a linket. Szép estét.
  Kedves Pszi!
  Megint nagyon ott voltál a szeren, mint mindig. Lehet ezt eléggé megköszönni? Főleg, Sartre, Weber, Mauss...
  SZia
  aviatrix
  Kedves pszi53! Ezúton szeretném megköszönni neked a sok feltöltött remek könyvet (Világjárók, útikalandok, utikönyvek). Sajnos a szemtelen gépemnek nem tetszik ha "tetszikelek" , hiába lájkolok egyszerűen gondolkodik, látom, hogy dolgozik, de a világért sem vagyok a "like listán". Ezért ilyen módon szeretném megköszönni a feltöltött könyveidet. A legutóbbi feltöltésednek kifejezetten örültem :).
  Köszönöm az infókat, a Dékány- féle vizsgálat kapcsán. Sajnos nálunk, Erdélyben nem megy ez így, és ha meg lehetne venni, én szívesen meg is venném, csak nem tudom a módját.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére