Rózsakvarc
Reakciók pontszáma
94

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia Erzsike! Hosszú idő után idetaláltam...... Vigyázz magadra ebben az embertelen melegben, sok folyadék (!!!!) Szeretettel puszillak: Teri
  Szia Erzsike ! Nem tudom,tudsz-e róla,hogy írtam egy új novellát? A címe: Tévedésem vígjátéka. ;) (A Nőnapra írt sztori után következik. ) További szép napokat. Baráti üdvözlettel : Luigi48
  Szia kedves Rózsakvarc !!! Nagyon rég nem jártam erre :)) nem felejtettelek el .
  Megkaptam az üzeneteidet és nagyon szépen köszönöm hogy gondolsz rám !!!
  Szép nyarat és jó egészséget kívánok neked és családodnak Pécsről -Baby69
  Drága Arany csillagom!....már azt hittem,hogy rég elfelejtettél.
  Az egész családod részére gyönyörű napokat,nagyon jó egészséget kívánok szeretettel:Erzsike.
  Erzsike, ha még keresed a nőnapi sztorit: Topik : Luigi48 novellái és egyéb írásai 4. oldal. Szép napot ! Üdvözlettel : Luigi48 ;)
  Kedves Erzsike! Az "Elmélkedések a Nőnap közeledtével" símű írást közvetlenül a katonatörténetek után találod meg. Üdvözlettel :Luigi48
  Üdvözöllek Kedves Erzsike ! Ígéretedhez híven, a tavasszal együtt érkeztél meg háromhetes távollétedből. Remélem, hogy kellemesen érezted magad ? Az én időmből csupán egy novellára futotta, melyet a Szofi fel is olvasott a rádióban, és amely egy Nőnapra írt kis írás. Most dolgozom egy hosszabb novellán, bízom abban, hogy a hét végére felkerül a CH-ra. Üdv:Luigi48 ;)
  Kedves Látogatóim!
  Gyönyörű tavaszi napokat kívánok szeretettel mindenkinek!!
  / JouTube....Tavaszi pillanatok../
  Üdvözöllek Erzsike !
  Remélem, azt a három hetet valami kellemes helyen fogod eltölteni? És köszönöm, hogy eddig mindent elolvastál és meg is köszöntél, amiket írtam.Ez igazán jól esett. Most is dolgozom egy hosszabb novellán, még két-három nap és kész. A címe : Az utolsó szalmaszál. Ez egy szerelmi történet, remélem tetszeni fog.
  Minden jót, érezd jól magad, Viszlát ! Ja igen, és a tavaszról ne feletkezz meg... :)
  Kedves Erzsike, nem az eredmény számít, hanem a részvétel. De azért nagyon köszönöm a szurkolást ! Szép napokat valamennyiőtöknek ! ;)
  Kedves Luigi48!
  Köszönjük újból a novelláid,és gratulálok újból,nagyon drukkolok,hogy nyerd meg a verseny első díját!Kellemes vasárnapot kívánok!
  Kedves Erzsike !
  Ha kedved van, nézz be az " összes üzenetembe," találsz ott három új, rövidebb írást : A jószívű dinnyeárus, A csavargó hangja, és a harmadik : ennek a címét nem írom ide, majd úgy is meg fogsz lepődni rajta...Szép napot, és minden jót kíván : Luigi48 ;)
  Szép estét.
  Itt nagyon csikorog, nincs kellemesebb a meleg szobánál.
  Kellemes időtöltést és pihis éjszakát.
  Puszi. Ilonka
  Kedves Erzsike.
  Látom Te is itt, nekem sem jön az álom a szememre.
  Kellemes időtöltést és szép álmokat majd.
  Puszi.
  Kedves Luigi!
  A szerénység, csodálatos tulajdonság,de hidd el nem értékellek túl.
  Ha csak azokat a novellákat adtad volna ki,amit a Ch-ra feltettél,már egy könyv lenne.Biztos vagyok benne,hogy sikered lenne.Jó éjt kívánok,Erzsike.
  Nagyon köszönöm az elismerő szép szavakat Erzsike, de úgy érzem, túlértékelsz. Pillanatnyilag csak ülök a babérjaimon, és gyűjtöm az erőt. Minden jót Neked a továbbiakban is. Üdvözöl barátod, Luigi48
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére