sirius14
Reakciók pontszáma
10,242

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves sirius14, itt is megköszönöm a segítségét!
  Sajnos nem tudok Zeneszabónak üzenetet küldeni, valószínűleg így állította be a profilját. :(
  Türelemmel várok még, hátha valaki más is belefut a kérésembe és esetleg fel tudná tölteni.
  További szép estét kívánok!
  gieasol23
  Kedves sirius14!
  Nagyon köszönöm a segítséget. Ha nem is sikerülne megtalálni a zeneszámot, már megérte, mert jólesik ez az önzetlen segítőkészség. Szép délutánt kívánok.
  Gyulus H45/Üdv.sirius14...
  Kérésem lenne,ha nem élek vissza segítő készségeddel,szeretném ha az alábbi midi-ből egy kottát szerkesztenél./zenészektől -zenészeknek- oldalon :26.- # 52o ,Kaczor F.- Szeretlek Téged.../ "C "-dur-ban)
  Mindenképpen köszönettel:Gyula
  Kedves Sirius14 Oly sokszor segítettél már, Nem tudom miért, de nem tudok a Fórumra ''Canadahun''ra a kották dalok stb belépni, állandóan azt írja ki, hogy ''hiba'' nincs jogosultságom, holott ez nem így van. ... Szóval el kellene játszanunk a Kovács Kati Holnaptól már nem szeretlek című számot. Meg van Neked ?? Rengeteg hasznos linket küldtél már de most egyet sem tudok megnyitni !
  Kedves sirius! Egy nagy kérésem lenne. kellene nekem a Ringó rengő nád csárdás kottája. Nekem meg van a dallama midiben. Sajnos men tudom hallás után lekottázni. Megtenné nekem hogy lekottázza. Nagyon szépen köszönöm előre is. Kérem irja már meg hova küldhetem a midit. Hálás köszönettel Korgi.
  Az ember azt hiszi, hogy az interneten már szinte minden elérhető, amíg szét nem néz a szomszéd sufnijában-:D
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére