Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozástervek, éves tervek

Zooeye

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • Az_ovodaskoru_gyermekek_fejlodesenek_nyomon_kovetese_.pdf
    1.1 MB · Olvasás: 222
  • gyermeki mérés .pdf
    333.3 KB · Olvasás: 210
  • Mérés-értékelés.pdf
    699.6 KB · Olvasás: 204
  • ovodas .pdf
    314.5 KB · Olvasás: 217

AnitaAnett

Új tag
Sziasztok kedves csoport tagok nagy szükségem lenne vizuális nevelés foglalkozástervekre perspektíva és kétdimenziós képalkotó formák témakörben.
 

Athene01

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Búék!
Vízkereszttel, keresztszülőkkel kapcsolatos anyagokat keresek. Énekek vannak, így inkább a vizuális és vers témakörre lenne szükségem.

Köszönöm!
 
Sziasztok! Segítségek szeretnék kérni. van valakinek esetleg farsangi projektterve? Jó lenne hozzá tevékenységtervezet is kidolgozva. Nagyon szépen köszönöm.
 
Sziasztok! Másodéves óvodapedagógus hallgató vagyok. A gyakorlati vizsgahetemen palántázással, virágültetéssel, növénygondozással kapcsolatos játékot kell bemutatnom a csoportban. Esetleg valaki tud ajánlani nekem hozzá ötleteket? Előre is nagyon köszönöm !:)
 
Sziasztok!

Június 2-án fogok minősülni. Azt gondoltam, hogy a Környezetvédelem világnapja témát szeretném választani. Nem döntöttem még el pontosan, hogy melyik 2 tevékenység lesz az, amelyet választani fogok. Kérném a segítségeteket, hogy melyek a témák és tevékenységek azok, amelyeket ezen alkalommal érdekes lenne feldolgozni (a szelektív hulladákgyűjtés mellett). Szívesen fogadok bármilyen ötletet. Előre is köszönöm a válaszokat.
 

Integra

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Csak reménykedek, hátha valaki polcáról/fiókjából előkerül Varanka Zoltánné: Az óvodai nevelés és tanulás tervezése a csoportnaplóba. Litograph Kft, Bp., 1997.
A kész csoportnapló megvan, csak ez a másik kiadvány hiányzik.
Szóval, ha valakinél ott lapul akár én is szívesen digitalizálom. :)
 

szoszke1986

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Kiscsoport részére évszakok tanításával kapcsolatban játék és kreativ tevékenység ötletet tudna adni valaki? Köszönöm
 
Oldal tetejére