ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Efike írta:
Akkor tudd tőlem, hogy a szövegben levő magyarázat szerint a belső kockát a küldő kockával összekötő csonkagúlák is kockák, akkor ez csak úgy lehetséges, ha a belső kocka mérete megegyezik a külső kocka méretével ( isos topos = azonos hely ) vagyis a csonkagúlák nem is léteznek. Miután azonos helyen két dolog nem létezhet, az egész nem létezik. Illetve létezik, de nem párhuzamos világokban, hanem párhuzamos időkben. Tehát tegyük fel, hogy az idő minden másodperce egy lépcsőfok. Ha én a második lépcsőfokon állok és Te az elsőn, akkor nem látjuk egymást, holott a tér ugyanazon helyén vagyunk, csak mindössze egy másodperc választ el bennünket egymástól. Ha van melletted egy alma és nem eszed meg, akkor azt én megehetem, mert meg fog jelenni az én időmben is, de ha megeszed, akkor nem. Az az alma viszont, amit én szüretelek le, a Te számodra örökre ismeretlen marad. Tehát az idő áramlésa egyirányú.
El birod ezt magyarazni alma helyett szilvapalinkaval?:confused:
 
C

csocsike

Vendég
Karsay István írta:
Ezt a cikket csak bemásoltam és tök hülye vagyok a geometriához, és igy édes Efike magyarázatot tölem erre nem várjál! ;)

Dimenziókban inkább otthon vagyok, mint az UFO-k eltünésének magyarázata stb...

de térgeometria? brrrrrrrrrr..matekból is stabil kettes voltam....

Szoval ez azt jelenti, hogy gozod nincs, mivel traktalsz minket. Aha:rolleyes:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hát persze hogy nincs! és abban reménykedem, hogy mindig lesz egy okosabb, aki ezt nekem elmagyarázza! :222:

Cserébe küldök pálinkát!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Akkor tovább mesélem az UFU (?) kalandomat:


1997-ben történt a következő eset. Az előzményhez tartozik ,hogy ebben az időben<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
tanulmányoztam a Bibliát és fejeztem be János jelenéseivel. Eléggé rossz éjszakáim<o:p></o:p>
voltak emiatt, aznap hajnalban negyed négykor felébredtem ,jártak a gondolatok<o:p></o:p>
a fejemben ,nem tudtam aludni. Ez volt valószínűleg a szerencsém!

<o:p></o:p>
Egyedül aludtam a szobában, feleségem a gyerekekkel aludt. Bekapcsoltam a <o:p></o:p>
televíziót ,hogy egy picit eltöltsem az időt és így talán elálmosodok.<o:p></o:p>
Ez nagyon jól sikerült, mert fél négyre már álmos lettem, kikapcsoltam a televíziót <o:p></o:p>
és lefeküdtem aludni. Egy pár perc múlva messziről valami furcsa zenét kezdtem<o:p></o:p>
hallani, ami egyre közeledett. Ami furcsa volt a zenében ,hogy két különböző<o:p></o:p>
stílus keveredett egymással, szimfonikus zene és esztrád zene keveréke.<o:p></o:p>
Régebben zenéltem és így erre a furcsa egyvelegre álmomban is el kezdtem odafigyelni, ráadásul a zene egyre hangosabb lett. Hirtelen arra gondoltam, hogy<o:p></o:p>
valószínűleg ráfeküdtem a készülék távirányítójára és a televízióból jön ez a<o:p></o:p>
különleges zene. Megakartam keresni a távirányítót, de egyszerűen nem tudtam<o:p></o:p>
megmozdulni. Ebben a pillanatban vakítóan fehér fény öntötte el a szobámat, ami<o:p></o:p>
kintről sugárzódott be, szinte nappali fényben úszott a szoba. A testem megemelkedett és nagy sebességgel elindult kifelé a szobából . <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Közben a zene hatalmas hangerővel szólt. Az ijedtségemhez hozzátartozik az is, hogy a súlyom 126 kg, nem vagyok egy könnyű eset. Első gondolatom az volt,<o:p></o:p>
mikor megemelkedtem és elindultam kifelé a szobából ,hogy itt a végső elszámolás,<o:p></o:p>
( mint említettem akkor olvastam János jelenéseit!) és én nem akarok<o:p></o:p>
hiányos öltözetben Isten elé állni, és hangosan felkiáltottam:<o:p></o:p>
JÉZUS SEGITS!
<o:p></o:p>
Abban a pillanatban mikor ezt kimondtam a fény eltűnt, a zene elhallgatott,<o:p></o:p>
visszakerültem az ágyamba.
<o:p></o:p>
Rögtön felkeltem, kinéztem az ablakon, de nem láttam semmit. A lakásban<o:p></o:p>
körülnéztem ,minden a helyén volt. Annyira a félelem hatása alatt voltam,<o:p></o:p>
hogy nem tudtam aludni, mikor a feleségem fél hétkor benyitott, az ágy<o:p></o:p>
szélén ültem és az éjszakai történteken gondolkoztam remegve, pedig<o:p></o:p>
nem vagyok félős típus.

<o:p></o:p>
Este lefekvéskor magamra zártam az ajtót, nagyon féltem az éjszakától,<o:p></o:p>
de tudtam ,hogy ha most nem fekszem le egyedül és nem nézek szembe a<o:p></o:p>
történtekkel akkor nem lesz többé nyugodt éjszakám.

<o:p></o:p>
A mai napig nem történt hasonló eset velem, azóta is azon gondolkozom,<o:p></o:p>
hogy nem lett volna esetleg jó, ha kipróbálom ,hogy mi lett volna velem, ha<o:p></o:p>
elvisznek félig éber állapotban. Sokszor az érdekesség miatt vártam, talán<o:p></o:p>
még egyszer megtörténik és én " okosabb " leszek és elmegyek, de utólag<o:p></o:p>
átértékelve rájöttem ,hogy jobb, ha itthon maradok.

<o:p></o:p>
Valószínűleg, hogy nem jó úton jártak.<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Mai friss hír, lehet, hogy egy idöre elbúcsúzom Töletek?


Ime:



Kövéreket keres ... <HR width="100%" color=#bd3f25 SIZE=1>... zsírmeghajtású hajójához az utazó

Túlsúlyos embereket keres földkörüli utazásához egy aucklandi kalandor. Peter Bethune hajóját ugyanis zsírleszívásból származó bioüzemanyag hajtja, amelyet a kövér önkéntesek szolgáltatnának. A hajós már négy fecskendőnyi zsírt leszívatott magáról, de ez édeskevés lesz a földkörüli úthoz. A 75 napra tervezett úthoz 70 ezer liter zsírbenzin szükséges, de egyelőre csak tíz deci áll rendelkezésre. Amint elegendő háj összegyűlik, Bethune megkezdi a zsírfinomítást, majd feldolgozza hajtóanyaggá 24 méter hosszú trimaránja számára.

Forrás: The Dominion Post

 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Akkor kezdjük az újévet egy érdekes dologgal: kristálykoponyák!


<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left vspace="0" hspace="0"><TBODY><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 2.25pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 2.25pt; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent" vAlign=top align=left>Mit tudunk a kristálykoponyáról?


</TD></TR></TBODY></TABLE>

„Szeretnék többet megtudni a Mitchell-Hedges-féle kristálykoponyáról. Mit lehet eddig tudni róla, és ez-e az egyedüli példány a Földön?”

A kristálykoponyák – amint nevük is mutatja – olyan kvarc- vagy egyéb kristályból kifaragott szobrok, melyek emberi koponyát formáznak. Koruk változó, a legősibbek mintegy kétezer éve készültek, az újabbak 100 éve, és napjainkban is előállítanak ilyeneket, bár gyaníthatóan más célból, mint korábban (kereskedelem, turizmus).

A kristálykoponyák rendeltetése nem ismert, számos feltételezés él velük kapcsolatban. Vallási rítusok, varázslatok és egyéb szertartások kellékeinek tartják őket, sokan a földönkívüliekkel is összefüggésbe hozzák létezésüket. A különféle – és megdönthetetlenül nem bizonyított – feltételezések ismertetése meghaladná a cikk kereteit.

Kétrészes

A fentiekből is kiderül, hogy nem egyetlen kristálykoponya létezik, bár valóban a Mitchell-Hedges-féle az egyik legismertebb, legtökéletesebb, legtalányosabb darab. F.A Mitchell-Hedges régész 1924-ben egy ősi maja város, Lubaantum (a mai Belize területén) feltárásán dolgozott, amikor vele lévő 17 éves Anna lánya valami csillogást vett észre. Egy kicsiny, de életnagyságú kristálykoponyát találtak, melyről azonban hiányzott az állkapocscsonti rész. Ezt három hónappal később, a koponya többi részétől mintegy 7,5 méternyire találták meg.

A Mitchell-Hedges-féle koponya az egyetlen, amely két darabból áll, az összes többi esetében a fogakat csupán rávésték a tömör koponyára. E lelet esetében azonban az állkapocs a valódi csontos koponyához igen hasonlóan illeszthető a többi részhez, és így a száj nyitása-csukása is megoldható.

A kvarckristályból készült koponya tömege, 5,2 kg, 12,7 cm magas, 17,8 cm hosszú és 12,7 cm széles. Anatómiailag különösen élethű, csupán egy-két pontatlanság van rajta. A kerekded szemgödör és lapos szemöldöki csontperem alapján női koponyát formáz.

Furcsaságok

1970-ben Frank Dorland restaurátor engedélyt kapott, hogy alapos laboratóriumi vizsgálatnak vesse alá a kristálykoponyát. Kiderült, hogy az állkapocs és a koponya többi része ugyanabból a kvarckristály-tömbből származik. Nagy meglepetésre az is feltűnt, hogy az egész koponya a kvarc kristálytengelyének irányát figyelmen kívül hagyó módon készült, holott ez a tengely határozza meg, hogy a kifaragás során mekkora eséllyel reped meg a kristály.

Dorland a legalaposabb mikroszkópos vizsgálattal sem fedezett fel karcolásnyomokat a koponyán, ami kizárja annak a lehetőségét, hogy fémeszközökkel munkálták volna meg. Ez annál is kevésbé valószínű, minthogy a kvarckristály Mohs-féle keménysége 7, amelynél az általunk ismert összes fém puhább.




<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left vspace="0" hspace="0"><TBODY><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 2.25pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 2.25pt; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent" vAlign=top align=left>Az egyetlen ma elképzelhető anyag, amellyel megmunkálhatták, a gyémánt.

Dorland elképzelése tehát, hogy a koponya készítői először gyémánttal gömbformát faragtak ki, majd a csiszolást, maratást, fényezést víz és homok oldatával végzett megszámlálhatatlanul sok kezeléssel kivitelezték. Ez azonban óvatos becslések szerint 300 emberévnyi munkát jelent! A Mitchell-Hedges-féle kristálykoponya tehát vagy egy mára már elfeledett eljárással készült, vagy több évszázadot is igénybe vett létrehozása.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>


<O:p></O:p>



</TD></TR></TBODY></TABLE>










Fénygolyó

A koponya fényvezető- és visszaverő tulajdonságai is figyelemreméltók. Fény útjába helyezve a kristály felragyog, a szemüregek pedig a többi résznél is fényesebben világítanak. Ez láthatóan nem véletlen, hanem nagyon is tudatos tervezés eredménye. Sokak szerint a kristálykoponyát valamilyen szertartás során fénysugár útjába helyezték, és így egészen misztikus látványt nyert.

Számos tudományosan megmagyarázhatatlan jelenségről számolnak be azok, akik közel kerültek a Mitchell-Hedges-féle kristálykoponyához. Többen elmondták, hogy képes színét változtatni, hangot és illatot kibocsátani, szemüregébe nézve pedig némelyek régi épületeket, embereket láttak. Egyszóval a koponya szinte minden érzékszervre képes hatni, ami a mai nyugati természettudományos fogalmakkal nem magyarázható.

A Mitchell-Hedges-féle koponyával és általában a kristálykoponyákkal foglalkozó irodalom többezer oldalra rúg, így ez a rövid összefoglaló természetesen nem lehet teljes. Ki-ki saját világnézete, meggyőződése alapján gondolhatja igaznak a számos magyarázati lehetőség valamelyikét a titokzatos eredetű, célú és képességű koponyával kapcsolatban.

a cikket írta: Bíró Zsuzsi

folyt.köv. a téma...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
BARÁTAINK, A KRISTÁLYKOPONYÁK
Beszélgetés Joky van Dieten Maasland-dal, a koponyák tulajdonosával


Az amerikai őslakos törzsek szerint a kristálykoponyák hatalmas, természetfeletti tudás birtokosai. Fontos üzenetet hordoznak az emberiség eredetével, küldetésével, jövőjével kapcsolatban, s ezt a tudást képesek telepatikusan átadni az embereknek. Azonban ahhoz, hogy felfedhessék üzenetüket, a legenda szerint össze kell gyűjteni mind a tizenhárom, Földön lévő kristálykoponyát, valamint az emberiségnek el kell érnie egy olyan erkölcsi fejlettségi fokot, hogy ne éljen vissza ezzel a tudással. A különböző törzsek ezért is tartják ünnepi szertartásaikat a kristálykoponyákkal, a Nap tiszteletére. Azért imádkoznak, hogy eljöjjön az az idő, amikor az emberiség eljut arra a szintre, hogy képes meghallani és követni a kristálykoponyák üzenetét. Egyes mítoszok szerint ezek az átlagos emberi koponya méretű relikviák beszélni, sőt énekelni is tudnak. Vajon egy korábbi világ pusztulása után maradtak hátra? Vagy az űrből érkeztek, hogy idegen lények számára elraktározzák a Föld és az emberiség történetét? Netán minket, embereket hivatottak figyelmeztetni, tanítani? A kristálykoponyák eredetét és rendeltetését legendák és modern kutatások is magyarázni próbálják. Mégsem tudjuk pontosan, honnan származnak, s hány darab lehet belőlük a Földön, de közülük hattal Joky van Dieten Maasland büszkélkedhet. A holland hölgy élőlényeknek tekinti a kristálykoponyákat, akikkel állandó telepatikus kapcsolatban áll. Meggyőződése, hogy kristály-barátai és ő maga is földön kívüli származásúak.



- Hogyan kerültek Önhöz a kristálykoponyák?
- Mind a hat darab különös módon került hozzám, kaptam őket. E.T. nevű barátomat például az indiánok ajándékozták nekem. A kristálykoponyák kerestek és találtak meg engem, úgy tűnik azért, hogy az őrzőjük legyek. A hetedik éppen úton van, hogy csatlakozzon hozzánk. Ő ametisztből készült, s amíg hozzánk kerül, addig egy primitív, dél-amerikai nomád törzzsel utazik. Ez a törzs két női tagját cserélte el az ametiszt koponyáért!
- A kristálykoponyák műalkotások, vagy mesterséges élőlények?
- Úgy gondolom, hogy a kristálykoponyák élő entitások, élő energia-források. Mindegyikük más tipusú kristályból készült és mind máshonnan került hozzám: Oroszországból, Mongóliából, Olaszországból, Peruból, Brazíliából és Guatemalából. Ők lényegükben egyedülállóak, s a tudományos világ is hitelesnek fogadta el őket, miután Dr. Distelberger - aki a legnagyobb szakértője annak, hogy hogyan alakultak ki a kövek az ősi és modern időkben - is kiállt hitelességük mellett.
- Ki készíthette őket? Ön szerint földönkívüli eredetűek?
- Igen, amikor megismerkedtem az indiánokkal Ohio-ban, azt mondták nekem, hogy E.T.-t ufóval szállították a Földre a Plejádok csillagrendszeréből. Azt is elárulták, hogy én magam is "csillagember" vagyok, ami nekem is meggyőződésem és nagyon jól érzem így magam. Nem tudjuk pontosan, ki készítette a kristálykoponyákat, de nekem azt mondták az indiánok, hogy E. T.-t én magam készítettem, amikor "odaát" éltem. Én tisztában vagyok azzal, hogy léteznek ufók és földönkívüliek. Sokféle idegen érkezik hozzánk, s azért jönnek, hogy tanítsanak minket. Az ufók mindig életem részei voltak, habár nem tudom, miért. De azt tudom, hogy utazni akarok a csillagvilágokba. A kristálykoponyák földön kívüli voltát az ohio-i indiánokon kívül a maya leszármazottak is elismerték, amikor egy Sedonában tartott napfelkelte-ceremónia alkalmával elvesztették a kristálykoponyájukat. Én nekik akartam adni E.T.-t, de ők azt mondták, hogy én vagyok a megfelelő őrző és még hosszú lesz a közös utunk. Nagyon kiváltságosnak érzem magam, hogy az előző tulajdonosok, őrzők saját magukkal egyenértékűnek fogadtak el, s megfelelőnek tartanak erre a feladatra.
- Hány kristálykoponya lehet a Földön?
- A tulajdonomban lévőkön kívül még öt ősi kristálykoponyáról van tudomásom. Nincs elég pénzem rájuk, de tudom, ők fognak eljönni hozzám, amikor számukra megfelelő lesz az idő, hogy egy utat kövessünk. Ki tudja, hány koponya létezhet s hány kerül még hozzám? Nem tudom, és azt sem, mi lesz a jövőjük, de nem is foglalkozok ezzel. Én a most-ban élek, megértettem, hogy az egyetlen lényeges időpont az életben a most. S nem is tervezek, mindig a jelen pillanatot élem meg. Vegyük példának a World Trade Center sorsát: miért is pocsékolnám arra az időmet, hogy a kristálykoponyák jövőjét tervezzem vagy küldetésüket készítsem elő? Az én életemet a mindennapi csodák irányítják, a kristálykoponyák jövőjét pedig ők maguk határozzák meg. Ahogy az is az ő döntésük volt, hogy eljöttek hozzám.
- Mi a kristálykoponyák küldetése, célja?
- Ők eszközök, hogy kapcsolatba kerülhessünk a csodákkal, ha helyet készítünk azoknak az életünkben. A kristálykoponyák mindenki számára megnyílnak, akik meditálni szeretnének velük, s eszközként kívánják használni őket ahhoz, hogy megismerkedhessenek egyedülálló misztériumukkal, vagyis a lelkükkel. Mi mindannyian részei vagyunk egy varázslatnak, de egyenként a saját főszerepünket játszuk az élet nevű csodában. E.T. és barátai arra tanítanak engem, hogy láthatatlan erők vannak körülöttünk, amiket "lecsapolhatunk", saját javunkra használhatunk, s ezáltal mindig egy pozitív szervezet részei lehetünk. A kristálykoponyák tökéletesen megváltoztatták az életemet. Amióta velem vannak és oly sok felismerést tettem, minden nagyon szép körülöttem és csodálatos emberek keresztezik az utamat, akiktől nagyon sokat tanulok. Nem lehetünk mindig a mennyekben, de én mégis úgy érzem, hogy a mennyekben élek, csak a Földön tevékenykedem.
- Ön mire "használja" a kristálykoponyákat?
- Úgy is kérdezhetnénk, hogy ők mit tesznek velem. Folyton a közelemben tartom mindegyiküket. Egy fenyőasztalon helyeztem el őket, s mindig szép friss virágokat teszek köréjük. Éppen a hetedik barátunk fogadására készülünk, aki még a nomád törzsnél van az esőerdőben, de hamarosan megérkezik hozzánk. Már izgatottan várjuk. Amikor itthon vagyok, minden nap játszom a hárfán a barátaimnak. Ezt a hangszert tartom a legszebbnek, s imádok gyakorolni rajta. Nagyon meglepődtem, amikor egy tudós barátom azt mondta, hogy a hárfa vibrációja megegyezik a kristálykoponyákéval. Állandó telepatikus kapcsolatban vagyok a barátaimmal, főleg E.T.-vel. Ő mindig azt sugallja telepatikusan, hogy nagyon szereti Joky-t és mindig vele akar maradni. Hát nem aranyos?
- Miért hívja őket barátainak?
- Egyszerűen csak szeretem őket, és úgy gondolom, hogy vigyáznom kell rájuk, mintha szent tárgyakat őriznék. Amikor Miami-ban éltem és kitettem őket az erkély párkányára, rengeteg madár jött oda, hogy közelről is megnézzék őket. Biztos vagyok abban, hogy az általuk kisugárzott energia vonzotta oda a madarakat. Hasonló eset történt a floridai Key Largo-ban, egy delfináriumban. Belógattuk E.T.-t a medence fölé, ahol a delfinek a mutatványaikat gyakorolták. A delfinek örömükben kiugráltak a vízből és megpróbálták megérinteni E.T.-t. A kristálykoponyák mindenkit vonzanak. Én szerencsés vagyok, hogy közel kerülhettem hozzájuk, s a barátaimnak tekinthetem őket.




Szalontai Kriszta (a cikk megjelent az Ufómagazinban)
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kristálykoponyák.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
…A technológia és a fekete mágia olyan magas szintre emelkedett, hogy ilyen még nem volt a Földön. A Világosság Templomai a nők kezébe kerültek. A Sötétség Templomai, a férfiakéba. Az atlantiszi kor végére, Thoth megjelentése után 10.000 év múlva eluralkodott a káosz, az agresszió és a félelem.
<o:p> </o:p>
…Atlantisz végső pusztulása előtt a Fényt őrző beavatottak utasítást kaptak a Tudás átmentésére, különböző távoli helyeken való továbbőrzésre. A sátáni hatások miatt sok időnek kellett eltelni ahhoz, hogy újból egy helyen összpontosuljon a felső tudás. A felkészült beavatottak, kisebb csoportokban kezdtek Atlantiszról elvándorolni. Sok kristályt vittek magukkal, amelyek az akasha krónikát tárolták, amit az „Igazság Tanácsa” írt bele. Az egyik ilyen kristály, amit Görögországba vittek Alora templom papjai, Thoth koponyájának formájára lett kialakítva, aki már 9.000 évvel korábban elhagyta Atlantiszt. A koponyát a delphoi jósda alatt tárolták, és a templomot védte a sötét tudatalatti sugallatok és energetikai hullámok ellen, amelyek a Föld alól érkeznek. Mivel a templomot fizikailag lehetetlen volt beszennyezni, a Sötét Testvériség tagjai magukat Zeusz harcosainak nevezve elpusztították a papokat, és a templomot saját istenünknek imádására használták…
<o:p> </o:p>
…Más csoportok, a kristályokat és tanításokat elvitték Közép- és Dél-Amerikába, Nyugat-Európába, Dél-Afrikába, a Himalájába, Kelet Ázsiába és Egyiptomba. A legnagyobb csoport a „Kilencek Tanácsa” utasítására, Egyiptomba vándorolt, mert itt volt a Nagy Piramis, amely a mai napig őrzi az Isteni igazság és evolúciós naprendszeri kód rezgését.
<o:p> </o:p>
…Atlantisz végső pusztulását a földalatti hanghullámok, hangrobbanást kiváltó hatása okozta. A cél, a magasrezgésű fénystruktúrák elpusztítása lett volna. A szent templomokban és a fekete mágia és sátáni energiák térnyerését és a Sötét Testvériség ellenőrzését segítette volna. A hangrobbanás olyan erősre sikerült, hogy visszhangként visszaverődött a kiindulási forrásba, a hanggenerátor tápláló energia központba. Hatalmas volt a robbanás. Láncreakció indult be, amely más földalatti erőgenerátorokban folytatódott. Ezért keletkeztek a földrengések. A piramisok összedőltek, a kataklizma két hónapig tartott, amíg Atlantisz teljesen el nem süllyedt az óceán mélyére.

folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Dr. J.J. Hurtak; A TUDÁS KÖNYVE:AZ ÉNOK KULCSAI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Spirituális/Tudományos ELŐADÁSA <o:p></o:p>
+<o:p></o:p>
(A könyv magyar kiadásának el&otilde;jegyzése)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Ulli Granöggernek, az am<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:personName>erika</st1:personName>i JÖVŐTUDOMÁNYOK AKADÉMIÁJA európai intézményi képviselőjének és fejének (mint Hurtaki tanítványnak és az Énoki tanításokat hitelesen tolmácsoló, igen felkészült német előadónak) a legközelebbi budapesti előadása 2006 jan. 28.-án szombaton (10:45 - 16:00-ig) lesz.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Spirituális-Tudományos előadása arról a 1-1-3 és 2-1-3 kódszámot viselő két kulcsról fog szólni, amelyek eddig Magyarországon és magyarul még nem voltak semmilyen körben sem publikálva, sem nyilvánosan előadva.<o:p></o:p>
(Az előadó minden előadása egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Az előadás angolról magyarra tolmácsolva hangzik el, páratlan, tudatszint emelő zenével, mantrákkal, vetítéssel és videó bejátszással színesítve.)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A 113. Kulcs címe: <o:p></o:p>
AZ "ISTEN NÉPE" KOLLEKTÍVEN HOZZA LÉTRE AZT A JÁRMŰVET, AMELY A VILÁGEGYETEM FELNYITÁSÁRA HASZNÁLATOS.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A 113. Kulcs témája: <o:p></o:p>
"ISTEN NÉPÉNEK" a Fénytestvériségek általi újraprogramozása és átváltoztatása (transzfigurálása), ötödik dimenziós testek kialakítása a geofizikai időgörbületi területeken lévő Fényszigeteken, avagy Melkizedek Fényközpontokban a küszöbön álló nagy kataklizma időciklusa alatt, naprendszerünknek egy elektromágneses nulla zónába történő belépését megelőzően, felkészülésképpen a kozmikus kivándorlás (Exodus) elviselésére. <o:p></o:p>
A bolygót és Kínát érő katasztrófák és csapások a geofizikai változások következtében valamint karmikus okok miatt. <o:p></o:p>
'Isten Népének' Mennyekbe emelkedése a szférákon és a teremtés többi világának küszöbein keresztül a tér-idő átfedés alatt, valamint részesedése a Szent Szellem 14 ajándékában.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A 213. Kulcs címe: <o:p></o:p>
A TUDATI IDŐZÓNÁNK VÉGÉNEK KULCSA A SZÍNKÓDOK SPEKTRÁJÁNAK <o:p></o:p>
MEGSÉRTÉSÉBEN ÉS A SUGÁRZÁSOK GEOMETRIÁJÁBAN REJLIK, AMELYEK SZÉT FOGJÁK ROBBANTANI A GÉLFORMÁLÓ KAPACITÁSOKAT. <o:p></o:p>
EZÉRT JÖN EL AZ ÉLŐ FÉNY SEREGE, HOGY MEGSZABADÍTSA AZOKAT, <o:p></o:p>
AKIK AZ IGAZSÁGOSSÁG FÉNYE ALATT ÉS FÉNYÉBEN ÉLNEK.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A 213. Kulcs témája: <o:p></o:p>
A fizikai hústest DNS-RNS plazma géljének megváltoztatása színkódoló fénysugárzásokkal a romolhatatlan Fénytest kialakításához és nagyobb fényhullámhosszon való működéshez. <o:p></o:p>
A DNS-RNS nukleozid bázisának a Fénytestvériség általi újrakódolása a transzfiguráció és a Krisztusi Fénytest betöltése érdekében. A színkódolás és átalakítás hasznosítása a gyógyításban és a halottak 'igazak' általi feltámasztásában.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Helyszín: Erzsébetligeti Színház Bp. XVI. ker. Hunyadvár u. 43/b. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A januári előadásra korlátozott számban (kb. 35 fő) még lehet részvételi helyet foglalni. <o:p></o:p>
Az előadás szervezése nélkülöz mindenféle üzleti célt és anyagi érdeket, így a kizárólag önköltségi alapon megállapított részvételi díj 2500 Ft.<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Énok –kulcsok részlet:<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
2-1-5<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A Múlttal foglalkozó tudományok kulcsai megtalálhatók mindazokban a sivatagokban, hegyekben, ahol a Melkizedek valaha is uralkodott; e területeken körkörös ábrák és láng betűkből álló iratok bukkannak majd fel, amelyek feltárják előttünk. Hogy az ezernyi kozmosz és az idő – ívekből felépülő kozmosz miképpen kapcsolódik egymáshoz.
<o:p> </o:p>
E kulcs felhívja figyelmünket a Teotihuacán, Pelenque, Tiahuanaco, a Tanrim-medence, Stone-hege, a Nagy Piramis és a Galileai-tenger ősi megalitjainak körkörös ábráira, melyek a csillagokkal kapcsolatos matematikai számítások céljaira szolgáltak és ma is a felsőbb szintű csillagászati fizika mértani alapját képezik.
Ezek és egyéb asztrofizikai szempontból jelentős helyek alkotják a felsőbb világegyetemekkel való kapcsolódási pontokat, amelyek megmutatják helyünket az ezernyi kozmoszban, vagyis az ezernyi felsőbb világegyetem kölcsönhatási rendszerében, ahol a fizikai és nem fizikai értelem – formák egyaránt megtalálhatók.
Az ilyen körkörös ábrák akkor jelennek meg, amikor a Fény Urai az ezernyi kozmosz mennyei szintjéről a Földre érkeznek, hogy kapcsolatba lépjenek velünk.<o:p></o:p>
A hegyekben tett kinyilatkozások alapján héber és tibeti nyelvű szent iratok lángbetűiből egy Fény kozmológia bontakozik ki. E lángbetűk tehát a Föld és a mennyek szent mértani alakzatait összekapcsoló betűhálózat sarkalatos pontjait képezik, amelyek az emberi és a mennyei lények által egyaránt ismert kozmológiai jelrendszert alkotják.
E szent helyek mindegyike egy „központ”, amely a felsőbb világegyetem ezernyi kozmosza és a földi világ közti kapcsolódási pontok meghatározására szolgál.
<o:p> </o:p>
E helyek közül néhány azonban nem a Fény Urak visszatérésére vár, hanem olyan kijáratot jelöl, ahonnan az előző időkörök folyamán az igazak elvitettek a Földről.
<o:p> </o:p>
Az Ember máig abban a képzelésben él, hogy a mennyország a Földre „jön”, és nem figyel oda Ézsaiás mélyebb értelmű szavaira, a Föld vitetik el a mennyek országába – az ezernyi kozmoszba. (lásd dimenzió váltás)
Az egymást keresztező csillag – rácshálók hozzák létre azt az időívekből felépülő kozmoszt, melynek segítségével elkerülhetők a háborúknak vagy a fajok kipusztulásának eseményei. Ha a különböző szintű mentális rezgések révén kapcsolatot teremtünk a rácshálók között, akkor a gondolatátvitel útján a másodperc töredéke alatt a világ bármely pontjára eljutathatjuk az információt.
Ezzel a módszerrel az egész bolygón átalakíthatjuk a szellemi közlekedés pszi – hálózatait, és a lehúzó rezgésszintek helyett új rezonancia – mintákat hozhatunk létre.
E rácshálók annak a hálózatnak is részei, mely a helyi világegyetemünkben a szellem testetöltését szolgálja.
Énok szerint a magasabbrendű lények testetöltéseikhez azért használják ezeket a területeket, mert a bolygó mágnesességének hatása itt is érvényesül igazán, ami maradandó mágneses lenyomatot hoz létre a biogravitációs szerkezeteken.

Énok elmondja, hogy bolygónkon az értelem központja Tibet és Izrael, melynek a jobb, illetve a bal agyféltekének felelnek meg. Mivel itt születnek meg a jelenlegi időkör legnagyobb prófétái, a magasabb szintek sötét erői szüntelenül támadják e két területet.

folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
A sötét erők mindenképpen meg akarják semmisíteni a Fény – iratokat és hatalmukba akarják keríteni az anyagi formában megjelenő Fény – Urakat, hogy ezáltal a földi harmonikus frekvenciáknak magas illetve alacsony szintjeit is ellenőrzésük alá vonhassák.
Mivel a szóbanforgó rácshálók a világok között elhelyezkedő Fény-fátylakhoz kapcsolódnak, az elmozdításukra csupán Michael Felvigyázói képesek.
Melkizedek erői tehát a Tarim -medencében lévő nagy kiindulási pontokat és a Nagy Piramis időmérő szerkezeteit ellenőrzik, amelyek Meggido alatti energia ráccsal vannak kapcsolatban.
A Fény Mesterek az előző korszakok folyamán Indiában, valamint Közép és Dél Amerikában öltöttek testet. A felsőbbrendű faj kialakítását célzó terv jelenlegi kódjai Tibetben és Izraelben kerültek elhelyezésre.
A Fény Urak általában hárman képviselnek egy isteni személyiséget. ( például: Ozirisz – Izisz – Hórusz, Ábrahám – Izsák – Jákob, Mózes – Illés – Jézus)<o:p></o:p>
A testetöltést szolgáló rácshálók oly módon kapcsolódnak az adott bolygó változó Mágneses rácshálóihoz, hogy a „halál és a feltámadás” az űrbéli Mágneses rácshálók és a magasabbrendű világegyetem energia –pályáinak megváltoztatásával párhuzamosan menjen végbe.<o:p></o:p>
A magasabb fejlődési szint küszöbét képező szent hármasságok tehát eme végső összhang megteremtése céljából jöttek el hozzánk. Ennek megtervezése a Melkizedek Rend feladata, amely Metatron és Michael vezetése alatt szervezi újjá a Fény kiáramlásai által létrehozott világokat.<o:p></o:p>
A rácshálók a nagy kataklizmák után a túlélők eligazodását segítik majd. Ugyanakkor feltárják a földi történelem és azon mennyei események közötti összefüggést, amelyek már lejátszódtak, illetve amelyek a világ megszabadításakor fognak lejátszódni.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Az előző korszakok tudós papjai ugyanis gyakran felhasználták számításaikhoz a Sziriusz – az Orion és a Plejádokat. (Fiastyúk)<o:p></o:p>
A folyamatban lévő programok szempontjából a legjelentősebb a Megiddo alatt elterülő vörösrézből kialakított rácsszerkezet, amely a Tábor – heggyel, és Jeruzsálemmel is összeköttetésben áll. Ez voltaképpen a Nagy Piramis időmérő szerkezete.<o:p></o:p>
Megiddo az a hely, ahol rábukkanhatunk Izrael földalatti hálózatára, mely központilag egyesíti bolygónk tudatos rácshálóinak harmonikus frekvenciáit. Ezáltal lehetővé válik, hogy a szellemi energia különböző összetevői a bolygó felélesztése céljából egyetlen harmonikus rezgésben egyesüljenek. <o:p></o:p>
A Nagy Piramisban számos olyan rejtjel található, amely az embernek a bolygóval, a naprendszerrel és a csillagrendszer egészével fennálló kapcsolatára utal.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
( A mintázatok és betűk mind kódokat rejtenek magukban, melyekben összefüggéseket fedezhetünk fel. Ezeket kell alkalmazni, mert hasznos információval rendelkeznek és üzeneteik vannak a számiunkra.. Ez a kulcs a múltbéli tudományok kulcsa, mely felismerhetővé teszi az időmérő szerkezetek kódjának megfejtését valamint az átprogramozását is.)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Figyeljük meg tehát a jelet, melyet Melkizedek Rendje a Kiválasztottak szánára bolygórendszerünk meghatározott területein fog elhelyezni. Ekkor egy új mértékrendszert fogunk megismerni, amelyek alapját a Fény méretei képezik, mértéke pedig Isten lesz, a Megváltó és Szabadító.

folyt.köv....<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hurták professzor levele barátaihoz:


Kedves Akadémiai Barátunk! 2005. december.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Ez az év sok kontinensen tett bizonyságot a szuperviharokból, földrengésekből és áradásokból eredő pusztításokról. Szintén tanúi voltunk sok mezőgazdasági közösség akadémiai tagok által történt létrehozásának és építésének Mexikóban, Dél-Afrikában és Dél-Amerikában. Említhetnénk a földgolyó minden egyes területét, amelynek szüksége van imádságainkra, azonban a hírekben a pusztítások között a súlyos amazoni aszályról nem beszélnek oly gyakran. Erőteljes „napkitörések” (amint a 105. Kulcs említi) játszanak jelentős szerepet e változások némelyikének létrejöttében, megváltoztatva az óceánok érzékeny egyensúlyát és bolygónk légkörét. Amíg az iparosodott északon sokan jobb vagyoni helyzetben vannak, mint a déli féltekén lévő testvéreik, sokan tétlenségbe kövültek. A túlzott individualizmus nem művelt ki igazi tervet az olyan „csapatmunka” számára, amit az annak velejáróitól húzódozó hozzáállással végeznek. Ezeknek az embereknek a legtöbbjét nagy meglepetés fogja érni. Mexikó külső részén élő keveseknek tudomásuk van arról, hogy 2005. feb. 27.-én Mexikóváros fölött 500 fénygömbből álló légi tünemény jelent meg, amely csak a kezdete volt a Mexikó-szerte feltűnő számos „raj” megjelenésnek, emlékeztetve minket a túlhaladottá váló nagy dialektikára, amint számos szent terület mindenütt a bolygón éppen aktivizálódik.<o:p></o:p>

A központi kérdés: mi végett ijedünk meg a változástól? Azoknak, akik azt állítják, hogy a repülő jelenleg lefelé süllyed, mi azt hirdetjük, hogy a Merkabah emelkedik fölfelé. A globális dolgok kézen fogva járnak a tér és idő átalakulásával. Érzékeny kapcsolatunk az összes teremtéssel, beleértve az emberiséget valamint más dimenziós életformákat is, sosem nélkülözheti az én bizonyos fokú felsőbbrendűségét. Ez nem színlelt felsőbbrendűsége terünknek és időnknek, hanem az, amely megtermi az élet igazi ajándékait.
<o:p></o:p>
A spirituális bölcsesség megadja nekünk azt a képességet, hogy fölébe emelkedjünk a személyes szenvedésnek, amíg folytatjuk a testvéreinkkel való törődést. Megszabadíthatjuk magunkat a szenvedéstől, mert azzal a képességgel lettünk megteremtve, hogy magasabb Egységben legyünk az Istennel, de szívünk legmélyén tudnunk kell, hogy senki más nem képes szükségleteinket igazán kielégíteni, mint az Isten. Azoknak, akik életüket félelemben vagy zűrzavarban élik, muszáj megtenniük egy alapvető Isten felé irányulást.

<o:p>A félelem nélküliség együtt jár az elme nyugalmával. Az aggodalom eloszlatása és mindenféle félelem megszüntetése szükségszerű előfeltételei az igazi nyugalomnak. Tudjuk, hogy bárhol, ahol a spiritualitás a tetőfokáig fejlődött, megtalálta a belső nyugalom és béke magasabb képzetét — azonban a Fény „belső királyságával” való munkálkodás révén érkezik el. A görögök a „Heszikázmus”-ukban fejlesztették ezt a fogalmat. A Bhagavad Gita „Prászádá”-nak nevezi, és a mi Szentírásaink „Shlomi-nak (békémnek)”. Végeredményben, mindezek minden egyes egyénnek arról a szükségletéről beszélnek, hogy még változás közben is találja meg a megelégedettséget és örömöt, a szabadságot és félelem nélküliséget, nyugalmat, bölcsességet és békét. Noha ez a belső királyságot tükrözi, annak ki kell egyensúlyozódnia a külső királyságban is, ahol az összes ember iránti tiszteletet és pozitív gondolkodást gyakoroljuk.

folyt.köv....<o:p></o:p>
</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hálásak vagyunk azokért az áldozatokért, amit sokan szállító teherautók vezetésében, valamint egész&shy;ségügyi és más formájú segítségnyújtásban hoztatok az USA-t súlytó szuperviharos hurrikánok és az európai áradások áldozataiért. Ugyanakkor tekintettel vagyunk azokra, akik az Apokalipszis következő fejezetéről szóló legfrissebb fejleményeket várva TV-ik előtt ülnek anélkül, hogy fáradoznának egy győzelmi kert beültetésén vagy a saját házuk táján végzett hálózatépítés ‘valódi munkájának’ elvégzésén. Látnunk kell azt, hogy noha közülünk legtöbben még mindig a felkészülési időben vannak, nem szabad, hogy a tudatlanság áldozatai legyünk. Most van az ideje annak, hogy mások segítésével felkészítsük magunkat úgy, hogy a psziché pozitív maradjon, amikor a többi vihar és felfordulás kísértete gyors egymásutániságban lecsap, tudván, hogy a mi időnk a megélénkülésért fog jönni. Gondolkozz nagyon komolyan, és mindig mutasd az Isten égő szeretetét szívedben.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Az emberi és az isteni szolgálatra való elhívás együttesen nehéz pályát jelent és kihívást intéz a régi paradigmák ellen. És amikor megkísérled felvállalni az utat, tudd, hogy az sokféleképpen történhet meg, amely meg fogja rázni a hivatásodban veled egyenrangúakat, legyen az művészet, zene, tudomány vagy üzlet. Azonban ne felejtsd el, a könyörületes oldal TÉNYLEG MŰKÖDIK, amint azt Assisi Szt. Ferenc bemutatta.
<o:p></o:p>
Ebben az évben a Brazil Akadémiával együtt alkalmunk volt gondoskodni az amazoni Xavante Indiánokról egy rizsfeldolgozó gép ajándékozásával, ami meg fogja könnyíteni nekik, hogy népüknek és a környező törzseknek több élelmet osszanak szét. Szintén lehetőségünk nyílt, hogy az Űrjog új területének fontosságáról valamint a kozmikus kultúrákkal kapcsolatos közelgő eseményekre vonatkozó pozitív stratégia jelentőségéről szóljunk a sajtónak. Brazíliai tartózkodásunk alatt arra is képesek voltunk, hogy teljesebb mértékben végére járjunk a brazil Varghinában közel tíz évvel ezelőtt történt példány elfogásának, amely esetet a mi néhai John Mack barátunk (a Harvardról) kutatta, aki kikérdezte azokat a fiatal lányokat, akik első szemtanúi voltak egy furcsa földönkívüli lénynek. Ez volt a kevés számú nyilvános igazolások egyike a világegyetemben lévő szokatlan életformákról! Amint sokan tudjátok, 2005.-ben a brazil kormány hivatalosan közzétett három dokumentált közeli szembesülést a földönkívüliekkel, további lépést téve így ennek a fontos információnak a nyilvánosságra hozásában. Mindez mutatja nekünk, hogy a kormányzatok kezdik megtörni a világegyetemben lévő földönkívüli élet történetét.
<o:p></o:p>
Továbbá, mindeddig rendkívül elfoglaltak voltunk abban, hogy Kanadától Dél Afrikáig különböző országokat elérjünk. Különösen büszkék vagyunk a „Dicsőség Dalai” (Songs of Glory) című új CD-re, amely Mexikóban lett felvéve és néhány erőteljes dalában gyermekek hangjait foglalja magában. Úgy sejtjük, ez lesz az Akadémia egyik vezető CD-je, hogy mindenki élvezetére szolgáljon. Szintén örömmel jelentjük be a kicsiktől és a brazíliai Akadémiától származó „Cantate Domino” című új CD-t. Jelenleg több DVD film tervezetre összpontosulunk, hogy kiadjuk a tanításokat, valamint a „Merkabah” és az „Ösvények” (Pathways) régóta várt DVD formátumait, amint sok videónkat áttesszük DVD formába. Az összes Szentírásunk és egyéb tanító előadások áttevése kazettáról CD-re befejezéshez közeledik, a Magyarázat I. (Exposition I) és a Magyarázat II. (Exposition II) már elérhető CD formában. (A CD-n lévő Biblia tanítások listájához látogasd meg: www.affsusa.org.) Büszkén jelentjük be a Pistis Sophia olasz kiadását is és a közelgő francia változatot. Sok izgalmas tervünk van több video/DVD és más anyagok megjelentetésére 2006-ra, beleértve a régóta várt Credo Mutwa dokumentumfilmet és más interjúkat, amelyeket az elmúlt tíz év során készítettünk, jelenleg a végső előállítási/szerkesztési fázisban vannak.

folyt.köv. a levél...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Adományaitok teszik mindezt lehetővé. Mindenekelőtt, buzdítunk titeket, hogy lássátok meg az önmagát többszörösen kinyilatkoztató Istenség „nagy képmását”. Buzdítunk titeket, hogy engedelmeskedjetek a belső hívásnak, amely az Istenség teljességének ökumenikus megragadásához és az élethez való teljes elkötelezettséghez fog elvezetni. A hívás a dualisztikus elme mögött található spirituális természet bensőjéből való felbukkanásként is értelmezhető. Gigantikus elvégzendő munkátok van. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ténylegesen csak annyit tudunk dolgozni, amíg nem szembesülünk annak szükségével, hogy ráébredjünk egy új tudati tudatosságra és a benső Élő Igére. Az Ige a működő Isteni Nyelv rezgése és ugyanakkor egyaránt alapzata a benső valamint a túlvilági spirituális életnek. Egy döntés, hogy teljesen elkötelezzük magunkat az Ige hívásához, a lehető legfontosabb dologról való döntés, amikor az hitben történik. Az Élő Ige használatában hátra kell hagyjuk az élet játszmáit és azt, amit ‘vallási kirakatnézegetésnek’ neveztünk, és helyette egy komoly lépést tenni, hogy megálljunk az Élet Bámulatossága előtt, amely megkívánja a nagyobb Élet iránti teljes és mindig jelenlévő odaadáshoz való átváltást. Ennek az új élet iránti elkötelezettségnek az erőssége és belső mélysége egyenes arányban áll valaki Krisztustudat iránti elkötelezettségének erősségével és belsőségével, tükrözve az illető inkarnációjának fontosságát a világban.<o:p></o:p>
Fényhozókként szükséges, hogy az eseményeknek és a dualitásnak e világát harmóniába rendezzük a belső királysággal, amely már összekapcsolódott Krisztusnak és a kozmikus Hierarchiának az eljövetelével, akár a Második Eljövetelként, akár a Kozmikus Eredetünk Megértéseként látjuk azt, mert a jövőnk misztériumát eredetünk társ-megtapasztalása és megértése jelenti. Végezetül, fontos most, hogy: (1) tervezzetek a barátokkal mezőgazdasági stratégiákat, (2) legyen tudomásotok a kozmikus eseményekről, (3) értsétek meg, hogy hivatásotok milyen mélyen gyökerezik a kozmikus Krisztus misztériumában, az Isteni Atya és az Isteni Anya nagyobb hagyományának a szentírásaiban, (4) mindig örvendezzetek a Fény Nyelvének új dallamaiban és erejében, a Fénytanítások hatékony alkalmazási módjaiként, és (5) lessétek a végső dolgok (eszkatológia) jeleit, amint azok az „új mennyekkel és az új földdel” kapcsolatos tervezésre vonatkoznak. <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Legyetek Áldottak mindenben, amit tesztek —<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Dr. J. J. és Desiree Hurtak

Jeremiás 41; Szt. Júdás Levele, 9. vers<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
The Academy For Future Science, P.O. Box 359, Ava, MO 65608 [email protected]<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hidrogénnel hajtott csodaautók kora

Felfedezés Gróf Spanyol Zoltán magyar kézben szeretné tudni a billiókat érő találmányt


Egyre többet hallunk arról, hogy vészesen fogynak a Föld energiatartalékai. Előrejelzések szerint a kőolajkészletek is alig néhány évtizedre elegendők. A bioüzemanyagok térnyerését azonban számos tényező hátráltatja, így egyre többen foglalnak állást amellett, hogy a jövő a hidrogénkutatásban rejlik. Felbecsülhetetlen jelentőséggel bír egy Németországban élő, magyar mérnök, Gróf Spanyol Zoltán találmánya. Pedig bejelentése – miszerint a víz izotóp, vagyis önmagában felbomlik – , nem kis hitetlenkedést váltott ki 1985-ben, hiszen kémiából azt tanultuk, hogy a víz semleges. A folyamat ráadásul magas hőmérsékleten felgyorsítható, így az éppen mozgásban lévő hidrogénmolekulák elégetésével energia nyerhető. A mérnök ezt az elvet alapul véve kifejlesztett egy olyan szerkezetet, amellyel a vizet plazmásítani lehet. Az autókba, repülőgépekbe vagy kazánokba egyszerűen beszerelhető szerkezettel így menet közben állítható elő energia. A fogyasztás pedig csekély, hiszen autóknál száz kilométerre elegendő egy liter víz, s ezzel ugyanakkora sebességet érhetünk el, mint a hagyományos üzemanyaggal. A találmány az élet más területein is jó szolgálatot tehet. A plazmásítással ugyanis a sós vízkészletekből ivóvizet lehet nyerni, s ebből a sivatagos területeken élők profitálhatnának. A plazmakazánok üzembe állítása meg kiválthatná az atomerőművek működtetését, ugyanis ezzel a technológiával nyolcezer Celsius-fokon több energia állítható elő, mint egy atomreaktorral. A megvalósítás azonban nem olyan egyszerű.

Gróf Spanyol Zoltán 1985-re készült el a találmányával, amit a Német Találmányi Hivatal 1992-ben fogadott el. Hazánkat szerette volna a felfedezésével gazdagítani, ezért még ebben az évben tárgyalásokat kezdeményezett magyar minisztériumokkal és szakemberekkel. A találmány jelentőségét csak kevesen akarták felismerni, s ez később sem volt másként. Azonban nem adta fel. Mint mondta: a világ csak arra vár, hogy megszerezhesse a jogot a gyártáshoz. Válogatni kell a vállalkozók között is, hiszen akár egy külföldi befektető részvételével is veszélybe kerülhet a magyar találmány.


Energiaszükségletünket az elmúlt hatezer év alatt – fűtés, főzés, melegedés, kohászat, ipari és háztartási szükséglet, közlekedés, hadászat – a pusztításból fedeztük – magyarázta Gróf Spanyol Zoltán. Erdőket, erdőségeket irtottunk ki, belevájtunk a Föld gyomrába, ahonnan szenet, olajat, gázt, urániumot hoztunk a felszínre, hogy azok felhasználásával energiát nyerjünk és minden élőlényt megfertőzzünk az égéstermékkel. Napjainkban a döghalált osztó atomreaktorok minden eddigi pusztítást túlszárnyalnak. Amikor megtaláltam a víz nukleáris energiájának hasznosítási eljárását, akkor felmértem, hogy milyen élet vár rám. Vállaltam. Amikor a németek rájöttek arra, hogy a víz elégetésekor az égés százszázalékos, a hőképzés szinte korlátlan, az égés végterméke meg ugyanolyan mennyiségű víz lesz, mint előtte volt, minden pénzt megadtak volna a találmányom birtoklásáért, hiszen ezzel szemben egy kiló szén elégetésekor csupán tíz százalék hasznos hő keletkezik, s mellette nyolcvan százalék salak, tíz százalék hamu és füst. Engem viszont csak az motivált, hogy magyar vagyok, s ezt a tudást a Teremtő nekem adta, holott számtalan tudós és Nobel-díjas létezik, akik jól felszerelt laboratóriumokban dolgozhatnak jobb anyagi körülmények között.

– Bízik a sikerben?

– Az én sikerem 1992. november 5-én beteljesült, ami-kor a német hatóság megadta a szabadalmat. A működés – mint azt a bemutatóimon is látni lehet –, hogy a vízplazma égő anyag s a víz ég, már sokszorosan bebizonyosodott. A NASA mérésekkel igazolta, hogy ezerszer annyi hőt termel a vízplazma szennyezés nélkül, mint amennyi a hagyományos üzemanyagok elégetéséből nyerhető. Mi ez, ha nem siker... S mekkora siker az, hogy ezt a tudományt immár húsz éven át meg tudtam menteni, védeni a magyar nemzet javára... A vízplazmának teljesen mindegy, hogy hol égetjük el. Ügyesen kezelve autókban, repülőgépekben, kazánokban, áramfejlesztőkben fogjuk hasznosítani az energi-áját. Ami ma történik, az már a megvalósítás, amelyhez összesen egy kilométernyi autópálya megépítésének az összege szükséges. Ám ez kőkemény üzlet. S nem szerénytelenség úgy fogalmazni, hogy a világ legnagyobb üzlete az, ami most indul.


<TABLE class=MsoNormalTable style="BACKGROUND: #a10303; WIDTH: 100%; mso-cellspacing: .7pt; mso-padding-alt: 3.0pt 3.0pt 3.0pt 3.0pt" cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #f8c4cc; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">A szabadalom<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #ffedef; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">A találmány a hidrogént használja erőforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazma állapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik. A projekt alapja a víz nukleáris energiájának a hasznosítása, robbanómo-torok, kazánok, sugárhajtóművek, áramtermelő aggregátorok üzemeltetésében. <o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE class=MsoNormalTable style="BACKGROUND: #a10303; WIDTH: 100%; mso-cellspacing: .7pt; mso-padding-alt: 3.0pt 3.0pt 3.0pt 3.0pt" cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #f8c4cc; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">Kik vizsgálják a találmányt? <o:p></o:p>
</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #ffedef; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">A Német Szabadalmi Hivatal, a Franhofer Institut Plazmakutató Intézete 1992. november 5-én elfogadta a találmányt. 13 német szakintézmény és 27 ország véleményezése után 1993. március 3-án emelkedett jogerőre a szabadalom. Vizsgálta a földművelésügyi minisztérium gödöllői intézete, valamint a Miskolci Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem atomfizikus, plazmafizikus és motortechnológus tudósai. <o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE class=MsoNormalTable style="BACKGROUND: #a10303; WIDTH: 100%; mso-cellspacing: .7pt; mso-padding-alt: 3.0pt 3.0pt 3.0pt 3.0pt" cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #f8c4cc; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">Várható gazdasági és környezeti hatásai<o:p></o:p>
</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 3pt; BACKGROUND: #ffedef; PADDING-BOTTOM: 3pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 3pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8">Az ingyenenergia az eddigi kiadásokat az élet és a nemzetgazdaság minden területén jelentősen lecsökkenti. A régi energiaforrásokkal működő szerkezetek könnyen és olcsón átalakíthatók vízüzemelésűre. A kizárólagos magyar gyártás és átépítés jogával új nagyipar és munkahelyek teremtődhetnek. A vízhajtású repülőgépek feltöltik az ózonréteget és megvédenek a klímakatasztrófától. Atomreaktorok helyett a turbógenerátorok meghajtásához szükséges gőzt vízüzemű kazánok állíthatják elő. Megszüntethetjük az egészségünket romboló, környezetünket károsító égéstermékek képződését, mert az égés „mellékterméke” a Föld biológiai lényeit éltető víz lesz.<o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>

A mellékelt képen Gróf Spanyol Zoltán olyan szerkezetet fejlesztett ki, amely autókba, repülőkbe szerelve menet közben állít elő energiát



 
Oldal tetejére