ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Meghatározás nélkül<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Egy pár egyszerű lépéssel… egy pár egyszerű lépéssel. Az első az, amiről Tóbiás beszélt nektek: a meghatározás nélküli.

Kimenni az elméből, túllépni rajta. Mivel abban a pillanatban, amikor megpróbálsz szavakat társítani hozzá, az fogja magát és eltűnik. Attól még ott lesz, csak kívül kerül tudatos felismeréseden. Abban a pillanatban, amikor mentális gondolatokat próbálsz köré vonni, eltűnik. Egy nagyon furcsa bújócska játékba kezd. Nem azért, mert ezt akarja, hanem mert nem akar az elme csapdájába esni. Ezért aztán nem is fog. Tudja, hogy nem akar oda bemenni – legalábbis nem a főbejáraton. Egy csodálatos módon fog bejönni, amikor is az elme és az emberi korlátaitok nem próbálják azt majd megfojtani. Nem lehet bebörtönözni. Nem lehet csapdába ejteni. Integrálni lehet, de megfojtani nem lehet.

Ezért van az, hogy úgy tűnik, mintha eltűnne, amikor már olyan közel van, pont akkor, amikor úgy érzitek, hogy készen álltok egy óriási áttörésre. Amikor az elmétek megpróbálja azt behálózni, akkor elillan. De ha bementek oda, amit Tóbiás a nem meghatározható szobájának nevez, azaz a nyitottságba és a tisztaságba, ott kiterjeszthetitek magatokat, a tudatotokat, önmagatok nagy meghatározhatatlanába. És akkor ez a kettő táncra perdülhet egymással, összeházasodhatnak, és együtt létezhetnek a Most pillanatában.

Tehát most ki fogunk oda menni. Ti természetesen ezt gyakoroltátok, hiszen minden nap kötelességtudóan elvégeztétek a házi feladatotokat a meghatározás nélkülivel. Ki fogunk most oda menni. Jodie, kérhetném a zenét a furulyán? (valaki a közönség soraiból azt mondja: hűha!) A hűha rendben van! Fel kellene, hogy legyetek készülve erre. (St. Germain nevet) Most akkor kérem a zenét, anélkül, hogy erre előre figyelmeztettük volna drága közvetítő kisasszonyunkat. Könnyed hangnemben… pontosan tudni fogod, hogy mit játssz. Majd mozgatom az ujjaidat, és belélegzed a lélegzetemet.

Shaumbra tehát, akkor vegyetek egy mély levegőt!

Most akkor kérném a zenét, mert ez a mai zene meghatározás nélküli. Nyitott, nagyon nyitott.

A zene alatt arra kérünk titeket, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy bátrak legyetek, és elmenjetek oda, ahol nincs szükség a meghatározásra.

(a furulyaszó felcsendül)

Lélegezzetek tovább…

(szünet)

Megkérjük most tizenkét tudósukat és Nikola Teslát is, hogy csatlakozzanak hozzánk. Menjünk ki ezekbe a külső birodalmakba!

(szünet)

…ahol az elme is megpihenhet…

és most kezdj el itt vándorolni…

(Szünet)

Ó, itt lenni csodálatos… tökéletes…

(Szünet)

Lélegezzetek tovább.

(hosszú szünet, amíg a zene be nem fejeződik)

Köszönjük!

Látjátok milyen egyszerű! Nem kell stresszelni magatokat emiatt. Ha egyszer valóban lehetővé teszitek, hogy túllépjetek magatokon, az nem olyan nehéz. Nagyon frissítőnek és fiatalítónak fogjátok majd találni! Gondolataitok és elmétek gyakorlatilag értékelni fogja ezt a szünetet. Pillanatok alatt meg fogja érteni, hogy nem szükséges kontrollálnia énetek ezen részét. Nem szükséges szót, gondolatot vagy ideát gyártania köré.

Rá fogtok jönni, mennyivel többek vagytok annál, mint amit valaha is gondoltatok magatokról. Ez a részetek más birodalmakban létezett mindezidáig, ahova nem volt bejárásotok. De mindig is ott volt. Mindig is csak egy leheletre volt tőletek. Úgy tűnt számotokra, mintha fényévek millióira lett volna. Azt hittétek, soha nem találkoztok istenségetekkel, ezért aztán megteremtettétek a hamis isteneiteket. Megteremtettétek mindazt, amit én hamis vallásoknak hívok. Olyan dolgokat imádtatok, mint a lélektársakat. Vagy, mint a kristályokat. Mindent megpróbáltatok, mert annyira elkeseredettek, kétségbeesettek és vágyakozóak voltatok. Úgy tűnt, tán soha nem értek célhoz. Még az Istenségre és Istenre vonatkozóan is nagyon fura és különös elméleteket voltatok képesek felállítani.

Most, mikor lehetővé teszitek magatoknak, hogy bemenjetek a meghatározhatatlanba… saját meghatározhatatlan önmagatokba… ahogy megtanuljátok elengedni az arra vonatkozó igényeteket, hogy gondolatokat vagy struktúrákat helyezzetek e köré, akkor majd valóban megismeritek önmagatokat, és miközben megismeritek magatokat, megismertek minden választ, a valaha bármelyik emberi aspektusotok által feltett összes kérdésetekre vonatkozóan. Ez meglehetősen egyszerű, és rendkívül csodálatos.

f
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Visszahozás<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
És most térjünk rá a következő szakaszra. Tehát kimentek ezekbe a meghatározás nélküli birodalmakba, ahol a válaszok találhatóak. Ezek potenciálok. Semleges állapotban vannak, vagy szunnyadnak. Itt minden elérhető. A kérdés csak az, hogyan tudjátok ide visszahozni a válaszokat?

Először is, képesnek kell lennetek arra, hogy kijussatok oda. Ha soha nem haladjátok meg a régi energiás tudatosságot, akkor tulajdonképpen soha nem értitek meg, hogy milyen könnyen vissza lehet ezt ide hozni. Tehát a felismerés az első lépés- annak tudatos felismerése, hogy ez létezik. Annak tudatos felismerése, hogy ez létezik, de talán nem abban a formában, ahogy ezt ti korábban elképzeltétek, mert az önmagában is egy korlátozás. Ez ott kint létezik ugyan, de – egy egyszerű, naivan ártatlan módon - és akkor képesek lesztek azt visszahozni ide.

Erre azt mondjátok: „De mit hozok vissza? Tudnom kell, hogy mik vannak azokban a dobozokban és ládákban, amit visszahozok magammal.” Nem… nem. Ezzel már el is veszítettetek mindent. Ez pont olyan egyszerű, mint egy levegővétel. Pont olyan egyszerű, mint annak tudomásulvétele, hogy megengeded magadnak, hogy az bejöhessen biztonságos teredbe. Amennyiben az energiád nem biztonságos, akkor nem fog bejönni. Tóbiás, és bizonyos értékig én is hosszasan beszéltünk nektek biztonságos teretekről. Nem arról, amit mi hozunk létre számotokra, hanem a sajátotokról.

Ez az energia Új Energia. Új tudatosságotok itt van, készen áll arra, hogy bejöjjön, de ha nincs biztonságos teretek, biztonságos házatok: ha dühöngve és őrülten, aggodalmaskodva és haraggal telve folyton csak körbe-körbe szaladgáltok, ha a szexuális energia vírusból táplálkoztok, és ennek következtében másokból tápláljátok magatokat, akkor nem rendelkeztek biztonságos térrel.

Ha nem tudjátok, hogyan kell egy mély tudatos lélegzetet venni, akkor nincs biztonságos teretek- önmagatok ismeretének lélegzete egyben önmagatok elfogadásának is lélegzete – ha ez nincs meg, akkor nem rendelkeztek biztonságos térrel. És akkor nem számít mennyire nagyon vissza akarjátok hozni ezt az energiát, az nem lesz elérhető számotokra, nem akar majd bejönni.

Tehát ez a felismerés: ez a lélegzet, és ez a biztonság – a biztonság önmagatok és Minden Létező elfogadása. Akkor készen áll, és nagyon egyszerűen behozható. Nagyon egyszerűen. Olyan egyszerűen, hogy megérinted egyik ujjaddal a harmadik szemedet. Bármelyik ujjaddal (a közönség azon nevet, hogy St. Germain először a középső ujjával érinti meg a harmadik szemét, majd utána egy másikkal). Egy ujjal. Na, ez nem túl bonyolult, csak az egyik ujjaddal megérinted a harmadik szemedet. Ezzel nem feltétlenül csak aktiválod azt, hanem ez a felismerés aktusa. „Készen állok! ” Ezzel azt mondod ki, hogy készen állsz arra, hogy behozd azt ide. Készen állsz arra, hogy elfogadd azt az életedben. Készen állsz arra, hogy megtudd, és behozd. És aztán engedd, hogy az megtörténjen. Hagyd, hogy az kibontakozzon, kiterjedjen életedben természetes módon. Ne próbáld meg kierőszakolni, ne legyenek ezzel kapcsolatos elvárásaid! A legcsodálatosabb, legegyszerűbb és legkönnyedebb módon fog életedbe beáramolni!

Ez ennyire egyszerű Shaumbra! Egyszerű – bár ez hét évet vett igénybe – de akkor is egyszerű. Azt akartuk, hogy a mai napon Tesla és ez a tudós csoport is jelen legyen itt, hogy megértsék ennek az egyszerűségét, hogy megértsék az Új Energia fizikáját, ami teljes mértékben egyszerű és autentikus. A régi energia nem autentikus. Erről egy egész shoudot tarthatnánk! Az Új Energia egyszerű és hiteles. És ilyen könnyen behozható. Semmi stressz, semmi elvárás. Egyszerűen csak ott van. Majd elkezd egységbe olvadni veled, elkezd minden benned lévő történéssel integrálódni könnyedén és egyszerűen. Még egyszer kérem, hogy engedjétek el az összes arra vonatkozó elvárásaitokat, hogy mi mindent fog az csinálni. Ehelyett inkább vizsgáljátok meg és legyetek résztvevői annak, ami történik.


Tegyetek valamit<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ez most elvezet minket jelenlegi megbeszélésünk következő részéhez. Éppen most hoztátok be az Új Energiát, legyen az bármi. Most itt van. A valóságtokban. Többé már nem egy árnyék, többé már nem egy párhuzamos. Ez most integrálódott.

És most jön a lényeg Shaumbra: csináljatok vele valamit. Kezdjetek vele valamit. Mert ha az energia csak itt ücsörög, akkor vagy visszatér alvó állapotába, vagy pedig kilép az aktualizációból, vagy pedig néhány esetben felrobban. Az Új Energia mozgásban lévő energia. Csináljatok valamit az életetekben! Írjatok könyvet, indítsatok el egy üzletet, fussátok le a Marathont, - vagy csináljátok meg mindezt – csak tegyetek valamit! Szálljatok ki végre a karosszéketekből! (nevetés) Ha kényelmes széketek van, amiben jól hátra lehet dőlni, akkor dobjátok azt el – még ma! Ez egy szimbolikus gesztusa annak, hogy végre elengeditek a régi fenékhizlaló módszereiteket, amikor is csak ücsörögtök, és közben meg nem csináltok semmit. Shaumbra, szálljatok ki a karosszéketekből… igen, ezt mondtam!

Csináljatok valamit Shaumbra! Bármit, amit ti választotok. Tegyétek azt, ami dalra készteti a szíveteket! Furulyázzatok egy csoport előtt. Írjatok egy könyvet, és tárjátok azt a világ elé. Utazzatok keresztül az országotokon, amit még soha nem tettetek eddig. Üljetek be egy lakókocsiba, és menjetek keresztül a havon! Mindegy mit, csak csináljatok valamit! Elérkezett annak a nagyszerű és abszolút lényegi ideje, hogy kreatív energiátokat használatba vegyétek!

Fejezzétek be a munkátokról való panaszkodást – mondjatok fel! Hagyjátok abba az azon való tűnődést, hogy vajon hol lehet a bőség – hozzátok azt be! Fejezzétek be azt, hogy a házastársatokra, az élettársatokra vagy a gyereketekre való hivatkozással nem tudjátok beteljesíteni magatokat! Ez ócska kifogás. És nem is valami szép! Tegyetek valamit!

Tudom, hogy mindannyiótoknak vannak álmaitok. Sokan közületek más emberek előtt a múltban azokról a nagyszerű dolgokról beszéltetek, amit el akartok végezni. Most akkor tegyétek is meg azokat! Lássatok hozzá! Mozdítsátok meg a bennetek lévő energiát! Az majd lehetővé teszi, hogy az új belétek olvadjon, összekeveredjen mindegyikőtökkel. Az majd lehetővé teszi az energiának, hogy mozgásban maradjon. Lehetővé teszi, hogy a hatékonyság beáradjon. Tegyetek valamit! A panaszkodás mit sem ér, az nem cselekedet. Valami olyat tegyetek az életetekben, ami elsőként titeket elégít ki, és titeket teljesít be. Ne másokért tegyétek! Semmi más okból ne tegyétek, csak abból, hogy a kiterjedő energia kreatív kifejeződésre juthasson!

Tóbiás, Kuthumi és én újra és újra meg fogjuk erősíteni ezt a pontot! Tegyetek valamit most rögtön, bármit! Integráljátok, mozgassátok az energiát! Ha így tesztek, ha megengeditek, hogy ez az energia bejöjjön a valóságotokba, akkor majd észre fogjátok venni az örömet és a beteljesedést. Észre fogjátok venni, milyen egyszerűen is működik és áramlik mindez, és azon fogtok tűnődni, vajon miért nem mondtuk ezt el nektek korábban. És akkor majd elmondjuk, hogy mi igen is el mondtuk ezt már nektek korábban is. Szóval Shaumbra, mozgassátok meg az energiát!


Házi feladat<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
És elérkeztünk az utolsó ponthoz. Az utolsó ponthoz, a házi feladatotokhoz, amit, én, a helyettesítő tanárotok adok fel nektek. Ebben a hónapban a házi feladatotok kicsit szokatlan lesz, egy kicsit eltérő lesz a többitől, de meg fogjátok látni benne a szépséget. Vigyétek el magatokat vacsorázni! Egyedül. Menjetek el egy étterembe – ne otthon egyetek! Vigyétek el magatokat vacsorázni! Beszéljetek magatokhoz, talán nem hangosan persze, (nevetés), de osszátok meg magatokkal az önmagatokkal való vacsorázás élményét! Figyeljétek meg, hogy vajon kellemes magatokkal lennetek, vagy nem? Igen, hát hogyne, természetesen kétszemélyes asztalhoz üljetek! Vigyétek el magatokat vacsorázni! Egyébként ti fizettek. (nevetés) Tudjátok meg, milyen magatokkal lennetek. Hamarosan úgy fogtok énekelni, akárcsak én: „Senki nem csinálja ezt nálam jobban!”

Adamus Saint Germain vagyok, és ez így van!


(Fordította: Telegdi Ildikó)
<o:p> </o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kryon tanítások – Újjászületés (Kryon módon)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Hunyd be a szemedet, menj befelé, és ismerj el minden érzetet a testedben, és hagyd, hogy a Földanyához kapcsolódj a lábadon keresztül, és kapcsolódj össze a lelkeddel. Hagyd, hogy a lelked lássa az érzeteket a testedben, mert ezek az érzéseid. Legyen most bármilyen érzés a testedben, hagyd, hogy a lelked és Kryon dolgozzanak ezekkel az érzésekkel, hogy elsimítsák őket, és őszintén ismerd el a testedben levő érzéseket. Legyen bármilyen fájdalmas is, ismerd el ezt az érzést és engedd el. Hagyd, hogy az érzéseid felszínre törjenek, míg azt nem érzed, hogy az energia egy csendes hegyi tóhoz hasonlatossá nem válik. Tölts el egy pár percet ezzel a folyamattal, hogy az érzéseid megtisztuljanak és lecsendesedjenek. Nyisd meg a szíved a csoport többi résztvevője előtt és hagyd, hogy befogadd feltétel nélküli szeretetüket, és továbbítsd feltétel nélküli szeretetedet a csoport minden egyes tagjához. Megismételjük, ha úgy érzed, hogy a szíved zárva van és küzdesz ezzel az energiával, hagyd, hogy a lelked lássa ezt, az ellenállást a szívedben. Hagyd, hogy a lelked dolgozzon ezzel az ellenállással, ahogy a szívedet egyre tágabbra és tágabbra nyitod, mert valódi bőségben csak nyitott szívvel lehet részed. <o:p></o:p>
A terem most megtelik szeretettel, és az angyali birodalmak is csatlakoznak hozzánk ezen az estén, és vezetőitek is, akik a lábaitoknál vannak. A folyamat részeként adjatok engedélyt arra, hogy szeretetükkel átmossanak titeket, mert a munkátok iránti megbecsülés és tisztelet miatt vannak itt, ugyanis mélységesen szeretnek benneteket. <o:p></o:p>
A szeretet a legrémisztőbb érzések egyike, ám a szeretet hatalmas erő. Ez nem egy tessék-lássék érzés vagy energia. Ez az Univerzum leghatalmasabb energiája, mivel a Szeretet Isten és Isten a Szeretet. Ahogy megnyitjátok szíveteket a szeretetnek, érezni fogjátok, hogy a szeretet ereje eltölti teljes lényeteket, minden sejteteket, átkapcsolja a DNS-eteket, mert most az Arany Korban vagytok. <o:p></o:p>
Az elkövetkezendő években lépésről lépésre meg fogjátok tisztítani az energiáitokat, és egyre erősebbekké, egyre gyönyörűbbekké és egyre hatalmasabbá váltok. Megismételjük, ez nem valami vagy valaki feletti hatalmat jelent, hanem hatalom a szeretet erejével. Mind a változások hajtóerejévé váltok, melyek örökre megváltoztatják az emberiség haladási irányát; vezetitek az emberiséget a szeretethez és az örömhöz vezető úton, nem csak azért, hogy szeretet és öröm költözzön a saját szívetekbe, hanem hogy szeretetet és örömöt hozzatok a körülöttetek élők szívébe is. <o:p></o:p>
Most képzeljétek el barátaitokat, rokonaitokat és családotokat, és küldjetek nekik szeretetet és örömöt, mint a nyitott szívetekből az ő szívükbe áramló energiát. Rajtuk áll, hogy hajlandóak-e befogadni ezt a szeretetet, ám lelkeik viszonzásképp szeretetet sugároznak vissza. <o:p></o:p>
Most adjatok magatoknak engedélyt arra, hogy még mélyebbre és mélyebbre menjetek a testetekbe és pszichétekbe, és lássátok a küzdelem útját, melyet mind megjártatok, valódi egyensúlyt keresve életetekben. <o:p></o:p>
Most képzeljétek el, hogy egy fényrács veszi körül a fejeteket. Amit elképzelsz, az valós, csakis valós lehet. A képzeleteteken keresztül a felsőbb énetek szól hozzátok. Valóban így néz ki a fejeteket körülvevő aura, egy fényből álló rács, tiszta fényből. Hagyd, hogy kivilágosodjon ez a rács. <o:p></o:p>
Most képzeld el a fizikai elmédben, az agyadban levő két agyféltekét, a jobbot és a balt, a feminint és a maszkulint. Hagyd, hogy hidak épüljenek az agyad két agyféltekéje között, nemcsak a két agyfélteke között, hanem agyad minden negyede között, egyre erősebbé és erősebbé téve a kapcsolatot, mivel gyermekkorotokban mind az emberi agy diszfunkcionális működését választottátok. Mind ezt választottátok, mint a konfliktusok, a félelem, az érzések elkerülésének módját, valódi önmagatok igazságának elkerülését, miszerint az Univerzum nagyszerű és varázslatos létezői vagytok. <o:p></o:p>
Most lássátok, ahogy ezek a hidak elérik elmétek minden részét, nemcsak a fizikai agyatokban, hanem az ezt körülvevő aurában is, majd lássátok, hogy ezek a kapcsolatok egyre szélesebbé és szélesebbé válnak, és lássátok, ahogy egyre nagyobb forgalom zajlik a hidakon keresztül. Ha bedugulnának, akkor szélesítsétek ki őket, tegyetek rájuk még több utat, és küldjetek szeretetet minden gondolatotoknak. Hozzatok könnyebbséget az elméteknek. <o:p></o:p>
Most hagyjátok, hogy az elmétek összekapcsolódjon egy ráccsal, a Krisztusi Tudatosság rácsával, mely körülveszi a Földanyát. Irányítsatok felfelé egy fényoszlopot, hogy összekapcsoljátok magatokat a Krisztusi Tudatosság ezen rácsával. Minden, ami ismert az emberiség számára, ehhez a Földet körülvevő rácshoz tartozik, és bármilyen nehézséggel szembesültök, kérjétek, hogy jöjjenek a válaszok. Kérdezzétek meg, hogyan tudjátok megtisztítani az elméteket, részben az állandó negatív gondolatoktól, ugyanis ezek a negatív gondolatok egy negatív valóságot teremtenek. <o:p></o:p>
Hagyd, hogy elméd megtisztuljon a negatív gondolatok minden feljegyzésétől. Ezek lehetnek az édesanyáddal vagy az édesapáddal kapcsolatos gondolatok, talán a munkahelyi főnököddel kapcsolatos gondolatok, ám legrosszabb esetben ezek az önmagadról alkotott negatív gondolatok. Adj engedélyt, hogy megtisztuljanak ezek a gondolati folyamatok. Hagyd, hogy pozitív gondolatok lépjenek a helyükre, a szeretet és a törődés gondolatai; elsőként önmagaddal törődj, mert ha nem törődsz magaddal, akkor hogyan tudnál törődni másokkal? <o:p></o:p>


folyt.köv..
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hagyd, hogy a vibrációd egyre magasabbra és magasabbra emelkedjen, majd még magasabbra és magasabbra, mert a negatív gondolatok csak egy magas vibrációban tudnak szétoszlani, egy magas, magas energiában. Kifogástalan gondolatok csak a magasabb energiákban léteznek, a szeretet és a fény magasabb birodalmaiban. Hagyd, hogy belépj a szeretet és a fény ezen magasabb birodalmaiba, és adj engedélyt magadnak arra, hogy találkozz a lelkeddel. A lelked talán egy fénygömbnek tűnik, vagy egy nagy erejű energiának, vagy talán valamiféle szimbólumként látod a lelkedet. Bárminek is látod a lelkedet, az jelent valamit, és nagy jelentősége lesz számodra, hogy milyen szimbólumnak látod. Folyamatosan figyeld az elmédet és figyeld a gondolataidat, mert a negatív gondolatok belépnek a fizikai testedbe és beszennyezik azt. Ha negatív gondolatok vannak a lényedben, akkor se ítéld meg őket, csak ismerd el őket, és érezd a testedet és a testedben megjelenő érzeteket, amiket ezek a gondolatok teremtenek. Nem is igazán szükséges felismerni ezeket a negatív gondolatokat, hanem csak érezd a testedre gyakorolt negatív hatásukat, mert az energia most úgy van beállítva, hogy egyre tisztábban érezheted, hogy a negatív gondolati minták hogyan befolyásolják a testedet, és ez bizonyos személyekben betegséget teremthet. Tehát ismerd el a testedben levő érzeteket, és hagyd, hogy a lelked dolgozzon velük, és engedd el őket. És ahonnan elengedted ezeket a gondolati mintákat, töltsd meg a testedet gyönyörű, új gondolati mintákkal. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Erősítsd meg önmagadnak: <o:p></o:p>
  • Hogy mennyire szereted magad, és mennyire törődsz magaddal. <o:p></o:p>
  • Hogy milyen értékes vagy. <o:p></o:p>
  • Hogy milyen megbízható vagy. <o:p></o:p>
  • Hogy milyen felelősségteljes vagy. <o:p></o:p>
Hagyd, hogy ezek a pozitív megerősítések eltöltsék a testedet, mivel ahogy ezek az új gondolati minták belépnek a testedbe, az energiáid egyre erősebbekké válnak. Ebben a jelenlegi pillanatban igényt tartotok az energiáitokra az Univerzum minden részéből, ahogy keresztüldolgozzuk magunkat a negatív gondolatmintákon, mivel a gondolatok energiák. Van fényük, rezgésük és harmóniáik. Szeretnénk, ha csak a leggyönyörűbb hangokat játszanátok magatoknak; ha a legcsodálatosabb fényként gondolnátok magatokra, mivel mindnyájan nagy tudásra és megértésre tesztek most szert, és a gondolataitok egyre gyorsabban hatnak. Ahogy előrehaladtok az időben, még gyorsabban fognak hatni és még gyorsabban fognak manifesztálódni, így jobb, ha jó gondolataitok és kellemes manifesztációitok vannak, mintsem hogy negatív dolgokat manifesztáljatok. <o:p></o:p>
Most ismét menj vissza, és lásd az elmédet körülvevő energiát. Ez a valódi elméd, mivel ez egy rendkívüli energiamező, ami körülveszi az emberi testet, sokkal hatalmasabb, mint bármelyik a Földön jelenleg létező komputer, és ami azt illeti, mint bármelyik jövőbeni. Hagyd, hogy ez a tudás és bölcsesség átjárja az aurádat, és ahol sötétség van az elmédben, ebben az energiarácsban, hagyd, hogy kitisztuljon. Ismét figyeld meg az elméd jobb oldala, a feminin oldala és a maszkulin oldala közötti hidakat, és lásd a forgalmat. Most kérd meg az elméd férfi és női oldalát, hogy kezdjenek el összeolvadni, kezdjenek el megbízni egymásban, és kezdjék el szeretni egymást. Mivel egy konfliktus van az emberi elmében, és az emberiség szokásos állapota miatt biztonságosabb, ha másokat vagy más dolgokat lenyomunk, mintha hagynánk növekedni és naggyá válni. Gyakran tesszük ezt a kapcsolatainkban; kicsinek hagyunk másokat, hogy ettől jobban érezzük magunkat. Sok játékot játszik az emberiség, ám ez az egyik legerősebb játék, ami az emberiséget az eddigi állapotában megragadva és elakadva tartja. <o:p></o:p>
Tehát hagyd, hogy a két elme összeolvadjon, hogy elengedjék a küzdelmet és az elsőségre való törekvést, mivel nagy különbség van az agy bal kéz felőli oldala és a jobb kéz felőli oldala között. Az egyik oldal, a női, gyengéd és tápláló, az ismeretlen az otthona; míg a bal kéz felőli oldal, a maszkulin, sokkal logikusabb, sokkal tervezőbb, és azt gondolja magáról, hogy ő az igazán bölcs. Ám ez nem így van, mivel az elme bal kéz és jobb kéz felőli oldalának szükségük van egymásra, és akkor tudnak optimálisan működni, ha összeolvadnak. <o:p></o:p>
Ez a folyamat nagy éleslátást hoz az életetekbe, nagy tudást és megértést. Vidd vissza önmagad a gyermekkorodba, lásd önmagadat egy kicsi gyermekként, amikor elhatároztad, hogy nem hagyod, hogy az elméd bal és jobb oldala összeolvadjon, amikor meghoztad ezt a döntést. Hagyd, hogy az elméd magad elé képzelje a napot, amikor ez történt, és hagyd, hogy az elméd visszafordítsa ezt a folyamatot. Ahogy elképzeled ezt a gyermeket, biztosítsd arról, hogy minden csodálatosan rendben van körülötte, a belső gyermeked körül. Majd lásd, hogy a gondolkozó elméd összhangban van az isteni éneddel - nem az egóddal - mert ha ily módon megnyitod az elmédet, akkor egy teljesen új világ tárul eléd, a szeretet és a szépség, a gondolatok és izgatott várakozás világa, az oly nagymértékű kreativitás világa, mely meghaladja legvadabb álmaidat is. <o:p></o:p>
Most hagyd, hogy visszamenj az időben születésed napjához. Érezd az érzéseket, a testedben levő érzeteket, és fogadd el az igazságát annak, ahogyan életed első Földön töltött napján érezted magadat. Ismerj el minden érzést, és engedd el őket. <o:p></o:p>
Hagyd, hogy a vezetőid és a lelked segítsenek ebben az utazásban, ahogy visszamész az időben ebben a létidődben, vissza egészen addig a pontig, míg édesanyád nyolc hónapos terhes volt. Ismét hagyd, hogy az érzések belépjenek a testedbe, kapcsolódj össze ezekkel az érzésekkel és érzelmekkel, és érezd, milyen volt a szüleid kapcsolata fejlődésednek ezen a pontján. Ismerd el, és engedd el őket. <o:p></o:p>
Most a hetedik hónapig, amikor édesanyád hét hónapos terhes volt. Hagyd az érzeteknek és az érzéseknek, hogy belépjenek a testedbe. Hogyan érezte magát az édesanyád? Hagyd, hogy összekapcsolódj édesanyád szívével, hagyd, hogy érezd a szívverését. Nyitva vagy zárva volt édesanyád szíve? Mindegy, milyen volt, használd az erődet és küldj szeretetet a szívébe, valóban kapcsolódj össze vele, és lásd édesanyád szívét. <o:p></o:p>
Most menj vissza az időben a terhesség hatodik hónapjáig. Ismét engedd meg magadnak, hogy érezd az összes érzetet, az összes érzést. Min megy keresztül az édesanyád? Hogy érzi magát? Fiút szeretne? Lányt szeretne? Mit szeretne az édesapád? Fiút? Lányt? És mit érzel azzal kapcsolatban, ahogy gondolkoznak magukról? A szükségleteikről, a vágyaikról, a reményeikről. Azért fogsz megszületni, hogy rajtad keresztül éljék az életüket vagy megvan a saját életük? <o:p></o:p>
Az apa részéről ez egy férfiúi dolog? A születéseddel a férfiasságát akarja bizonyítani? Vagy az a vágya, hogy egy gyönyörű gyermeket hozzon a világra? Érezd az igazságot a születéseddel kapcsolatban. <o:p></o:p>
Most menj vissza édesanyád terhességének ötödik hónapjáig. Már nem nagyon tud a terhesség ellen bármit is tenni. Eldöntötte, hogy kihord. Bosszúsnak érzi magát? Jó döntést hozott? Idegesnek vagy izgatottnak érzi-e magát? Aggódik vagy nyugtalankodik? <o:p></o:p>
Most menj vissza a negyedik hónaphoz. Hagyd, hogy az érzések belépjenek a testedbe, és figyeld meg a szüleid kapcsolatát. <o:p></o:p>
Most a terhesség harmadik hónapjáig… hogy érzi most magát az édesanyád? Talán te vagy az elsőszülött. Ez az egyik oka annak, hogy a nők olyan nyitottak a Szellem felé, mert bízniuk kell ebben az utazásban, abban, hogy egy gyermek fejlődik bennük. Ez egyfajta természetes bizalmat ad a nőnek, hogy bízzon a világban és higgyen abban, hogy ez az apró gyermek minden téren tökéletesen fog megszületni. <o:p></o:p>
Most vissza a terhesség második hónapjához… hogy érzi magát az édesanyád? Milyen érzelmek vannak a testében? Milyen érzések? Édesanyád reméli, hogy elmegy a magzata? Még bizonytalan? Tudja az édesapád? Megmondta már neki? Elmondta már valakinek? Mi van az édesanyád szívében? Idegesség? Feszültség? <o:p></o:p>
Most menj vissza e terhesség első hónapjához… reménykedik benne, hogy terhes? Vagy abban, hogy nem az? Milyen gondolatok vannak az elméjében? <o:p></o:p>
Most vissza a fogantatás napjához… érezd, miről szólt a szeretkezés, a szenvedély. Szerette egymást ez a két ember? Vagy csak a szexről szólt? Vagy egy részeg éjszaka volt, ki tudja. Egy gyenge pillanat vagy talán egy erős, erőteljes és férfias szeretkezés volt? Hagyd, hogy összekapcsolódj a szenvedély azon éjszakájával, mert nagy jelentősége van annak az energiának, ami a Földre hozott téged. <o:p></o:p>
Most menj vissza még messzebb az időben, egészen addig, amikor megírtad a szerződést a szüleiddel. Nézz le egy felhőről, egy gyönyörű felhőről ezüst szélekkel, le a mennyekből, és lásd a szüleidet azon a napon, amikor kiválasztottad őket, és lásd mindazt az okot, amiért őket választottad. Ismerd el az összes leckédet. <o:p></o:p>
Most hagyd, hogy a szüleid meggyógyuljanak. Hozd be Máriát és Merlint és Krisztust, vagy aki a legmegfelelőbb számodra. Tanítsák meg az édesapádat, milyen férfinak lenni, apának és férjnek. Tanítsák meg neki az Univerzum minden titkát és az igazságát annak, hogy ki ő valójában. Változtasd át édesapádat egy lélektudatossággal rendelkező férfivá, és hagyd, hogy Mária ugyanezt elvégezze az édesanyáddal, hogy megtanítsa, mit jelent nőnek lenni, anyának és feleségnek lenni. <o:p></o:p>
Most lásd az édesanyádat és az édesapádat tiszta lelki létezőkként, és hagyd, hogy ez az energia összekapcsolja és átjárja a lényüket. <o:p></o:p>
Most menj vissza a fogamzás éjszakájához, és érezd, hogy miről szól most a szeretkezés, két lélek között, akik szenvedélyes szerelemben egyesülnek. Most lásd magad a fogantatástól számított egy hónapos korban, és érezd, milyen most az élet. <o:p></o:p>
Menj tovább a második hónapba, és lásd, milyen most a szüleid kapcsolata és milyennek érződik. Szeretnék ezt a gyermeket? Figyeld meg az érzéseket a harmadik hónapban. <o:p></o:p>
Majd a negyedik hónapban… hagyd, hogy ezek az érzelmek beintegrálódjanak a testedbe, hogy megváltoztassák a sejtjeidet és a DNS-ed, mert ez most újjászületés, Kryon módon. <o:p></o:p>
Most tovább az ötödik, majd a hatodik hónapba. Érezd a szeretetet és a szépséget, ami körülvesz téged, és a gyönyörű energiákat. <o:p></o:p>
Majd menj tovább a hetedik hónapba, és lásd, hogy a szüleid hol szeretnének életet adni neked. Talán az óceánban delfinekkel és bálnákkal, esetleg egy különleges helyen, egy különleges módon, ami valóban megfelel az emberiségnek és neked. <o:p></o:p>
Most a nyolcadik hónap… érezd a két lélektudatossággal rendelkező szülő érzéseit, akik alig várják már a születésedet. <o:p></o:p>
Elérkeztünk a születésed napjához. Érezd, ahogy a lelked valóban belép a testedbe, és érezd, milyen érzés belépni ennek a csodálatos bolygónak a birodalmába. Talán angyalok veszik körbe az ágyadat vagy a helyet, ahol vagy… érezd át, milyen beleszületni a tiszta szeretetbe, érezd, milyen érzés, amikor édesanyád először tart a karjaiban téged, ahogy édesapád mellette áll, és hűséges és támogató mind az anyához, mind a gyermekhez. Hagyd, hogy ennek az energiának a szeretete belépjen a szívetekbe.
Ha készen vagy, lassan térj vissza a normál tudatossági állapotba. <o:p></o:p>

Fordította: Skultéty Ágnes<o:p></o:p>
A cikk tulajdonosa: Az Új spirituális Energia osztályterme http://shaumbra.wire.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szenzációs örömhír!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
Dr. J. J. Hurtak és Desiree Hurtak<o:p></o:p>
a kimagasló tudós és FÉNYtanító pár<o:p></o:p>
9 év után újra Magyarországon!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP><o:p></o:p>
és az Emberiség Nagy Átalakulása című<o:p></o:p>
Spirituális –Tudományos <o:p></o:p>
Karitatív, nonprofit <o:p></o:p>
ELŐADÁSA<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
(Ez a multimédiás élményt nyújtó előadás egyedi, egyszeri, és többet nem ismétlődő. Elszalasztása egy pótolhatatlan kegyelmi ajándék elvesztését jelenti. Angolról magyarra tolmácsolva hangzik el, páratlan tudatszint emelő zenével, mantrákkal, vetítéssel és videó bejátszással színesítve.)<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP> az 1973-as első megjelenése óta több mint 30 éve bestseller. Számos spirituális közösségre és tudományos gondolkodóra gyakorolt befolyást és hatott lelkesítőleg mindenütt a világon, és korunkban továbbra is az egyik legbiztosabb vezérfonal a spirituális igazságokhoz.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A könyv szerzője, Hurtak professzor, rangos természet- és társadalomtudós, aki nagyon magas hierarchikus szintről inkarnálódott, komoly küldetést teljesítő “Fénytanító”. Könyvében, nem kezdőknek szólóan, s “nem középiskolás fokon”, az emberiség számára eddig kinyilatkoztatott legmagasabb szintű spirituális tanítás lényegének összefoglalása található, szintézisben a mai (és jövő) modern tudományágak 64 területével.<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
Az előadás alkalmával magyarul is elérhető A Tudás Könyve: <o:p></o:p>
Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP>I. része.<o:p></o:p>
Egy 21. századnak szóló spirituális – tudományos kódkönyv. <o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
<o:p> </o:p>
<o:p></o:p>
Az Énok Kulcsai&reg; egy sokszintű oktatófolyamatként működő kihívó mű, miáltal az olvasó szert tesz arra a képességre, hogy energiatesteinek valódi átalakulását előidéző mentális képekkel, szent nyelvvel és tudatkiterjesztéssel dolgozzon. <o:p></o:p>
E tanítás fontosságát csak annak megértése által érthetjük meg, hogy fizikai univerzumunk a teremtés magasztosabb szintjeinek egy alszerkezete, amely őstípusi fraktálokon és a gondolatforma-teremtés „isteni betűin” keresztül működik. Ez a nagyszerű felkészítés nem csak az anyagi birodalom óriási egyesítésére, hanem az anyagi és metaanyagi birodalmakból a magasabb rendű teremtés tudati és spirituális birodalmaiba való közelgő, tényleges felemelkedésre is szolgál.<o:p></o:p>
A Kulcsok központi üzenetének multimédiás összefoglalásán túl, a legfrissebb régészeti és tudományos felfedezések bizonyító erejű bemutatása az emberiség nagyszerűbb múltjáról és emelkedettebb jövőjéről.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p></o:p>
Tarts velünk ebben a páratlan lehetőségben, hogy Énok és Metatron tanításaival dolgozzunk! <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
<o:p> </o:p>
július 28.-án szombaton 10:00 - 18:00 h. <o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
A rendezvény ősszel folytatódik Ulli Granöggernek, az Akadémia európai ügyekért felelős vezetőjének hasonló szintű előadásával.<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
Helyszín: Budapest X. ker. Szent László tér 16. <o:p></o:p>
(Pataky Műv. közp. mögötti BKIK épületben.)<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=2>
(Az előadás szervezése karitatív, nonprofit alapú, nélkülöz mindenféle üzleti célt, profán anyagi érdeket vagy nyereséget, ezért a részvétel csupán a közvetlen önköltségből való részvállalással történik.)

Részvételi díj
: elővételben - 5000 Ft.<o:p></o:p>
helyszínen fizetve - 6000 Ft<o:p></o:p>

<o:p></o:p>
(Efézus. 5:16 : "Áron is megvegyétek az alkalmatosságot, mert a napok gonoszok.")<o:p></o:p>

Előzetes helyfoglalás (a fokozott érdeklődés és a korlátozott férőhely miatt) szükséges:
[email protected] <o:p></o:p>

i(: (06-1) 40-31-656


Jegyezd naptáradba és szólj (érett & fogékony) barátaidnak is, hogy szabadságukat ehhez igazítsák, és adják tovább!
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>

plz.TOVÁBBÍTSD MÁSOKNAK IS!<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Énok könyv története, keletkezése.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Énok <o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
&Egrave;NOKH (Hénok) bibliai személy; a Genezis nemzetségtáblájában szerepel mint Matuzsálem. Járed fia, Apja. 365 évig élt. Istenfélő életet élt, élete végén a Szentírás szavai szerint az Isten magához vette, ami annyit jelent, hogy nem halt meg közönséges emberek módjára. <o:p></o:p>
A Szentírás e megjegyzése folytán sok legenda fűződik hozzá. <o:p></o:p>
A későbbi zsidó irodalom az írás, számolás és a csillagászat feltalálójának is tartotta. A nevét viselő apokrif könyvek (elsősorban az etióp és a görög nyelvű) az i.e.2.sz.-ból valók a misztikus irodalom fontos alkotásai. Már a II. sz.-ban egy apokaliptikus könyvet tulajdonítottak neki, mely Judás levelében (14-15. v.) múltszázadban került elő etióp fordítása, amelyből jó kiadás van Dillmanntól (1851). Legújabban Charles oxfordi tanár adott ki új kiadást, mely Dillmannénál sokkal jobb és 10 új, eddig ismeretlen kézirat összevetésén alapul: The Boek of E. (1893.) Énok életéről héber nyelven irt legendai munkák is maradtak fenn. A mohammedán legendákban Énok Idrisz néven fordul elő. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Az &Egrave;nok könyvének három változata van. Az etiópiai változatot 1773-ban fedezte fel James Bruce skót kutató. A második változat, &Egrave;nok titkainak könyve szláv nyelven íródott, és 1886-ban fedezte fel Szokolov professzor a belgrádi közkönyvtárban.<o:p></o:p>
A héber Enoch, az &Egrave;nok III. néhány változata a jelentős Metratron arkangyalnak tulajdonított mágikus nevek és mágikus formulák listáját tartalmazza;<o:p></o:p>
Metratont a kortárs okkultista, a kaballisztikus Élet Fáján az első szefira, Keter urának tartják.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Iby Duba:<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Ibi híres operaénekes volt a Bécsi Operában énekelt. Amikor épp terhes volt és a következő évadra akarta megkötni a szerződést - elmondása szerint megjelent a színpadon egy fénybe öltözött alak, akiben &otilde; Jézust vélte felfedezni és azt mondta Ibinek - neked más dolgod van. Ibi elállta - a biztos megélhetést nyújtó szerződés megkötésétől és elindult megkeresni Énok kulcsát. a Biblia szerint &otilde; volt egyedül az az ember, aki nem ismerte a halált, mert testben vitetett fel az égben. Nos ennek a mikéntjét kutatta Ibi és Amerikában megtalálta. <o:p></o:p>
Rátalált Hurták professzorra, aki megírta az Énok kulcsok című művét. Ibi végigjárta a világot élt Svájcban, Németországban, Amerikában. Többször böjtölt 40 napig. Több, mint tíz évig tanított, tartott ingyen előadásokat a magyarság szakrális küldetéséről és eredetéről, a magyar nyelv különlegességéről.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
A TUDÁS KÖNYVE ÉNOK KULCSAI melyek Prof.Dr. J.J.HURTAK amerikai professzornak adattak felvitetése alkalmával FÉNY-NYELVEN,
melyet angolul abban az évben jelentetett meg Amerikában, mely évben
Iby Duba Amerikába érkezett: 1973-ban

A tudományokra hatóan például:

<o:p></o:p>

- a nyelvtudomány újabb interdiszciplináris kutatásban vehet részt, soha nem remélt dimenzionális bővüléssel
<o:p></o:p>

- a MAGYAR KOZMIKUS HITNYELV területén,

<o:p></o:p>

- a hagyományos nyelvészet összehasonlító, szótörténeti és egyéb ágai új módszerhez jutnak a dialektusokban létező:
LELKI VIZUÁLIS NYELVÉSZET révén, hogy elérjék a FÉNYNYELV KOMMUNIKÁCIÓ partjait.
Nagy szerepe lesz a megrekedt ősnyelvkutatásoknak is, melyek láttatni engedik az eddig homályos részleteket.

<o:p></o:p>

- a fejlődéslélektan hagyományos tudománya új utakat találhat LÉLEKFEJLŐDÉSTAN-ként, többgenerációs, történelemelőtti korokba visszanéző és korunkon túllátó lehetőségeivel. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
-A néprajztudomány Földnéprajzi munkaterülete "vizumot" kapott, hogy a máris számtalan adat révén a KOZMIKUS NÉPRAJZ kezdetét vehesse, sorolhatnánk a fizika az orvostudomány számtalan területét, a matematika újabb perspektíváit.

<o:p></o:p>

-A KOZMIKUS ZENE hasonlóképpen felmérhetetlen területét,
(melyre operaénekesként teszi le ajándékait Iby Duba.)

<o:p></o:p>

Feltartóztathatatlanul, visszavonhatatlanul és megfellebbezhetetlenül elindultak az emberek tömegei /politikai, állami, egyházi elhallgatások, rosszallások, tiltások ellenére/ saját tulajdonuk: MAGukon keresztül, az igazi FÉNY irányába, végérvényesen
<o:p></o:p>

KOZMIKUS HOVATARTOZÁSUNK ÉS FELADATAINK, nehogy csalóka álomképek felidézésével, e világ urai újabb homályt teremtsenek és ELHITESSENEK, hogy itt a Földön kell erőszakos eszközökkel helyet csinálnunk magunknak: EGY-MÁS ellenében.

Ezzel kezdetét vette egy minden eddiginél hatalmasabb méretű kozmikus EXODUS. <o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
A RÉGI TUDÁS ÚJ ÉLETRE KELT, soha nem hallott kapcsolatokban, konstellációkban jelenik meg, a „sosemvolt” aktualitás idején.
<o:p></o:p>

- A legfontosabb törvény : a SZERETET

- A KOZMOSZ SŰRŰN LAKOTT !

- Nem csak bukott lények UFO-it ismerheti az emberiség, hanem vannak soha el nem bukott lények, MERKABÁK /Illés szekere/ is, fel is ismerhet, meg is különböztethető, és ez saját érdekünkben nagyon lényeges is.

- A TEMPLOM TE VAGY !

- Mindenkinek van egy ön-MAG-ában álló "KIS HANGJA", a saját lelkiismerete, csak követni kell !

- NEM KELL MEGHALNI !

-Az ÉN-OK-ká válás lehetőségei

- A MAGYAR NYELV KOZMIKUS TULAJDONSÁGAI... <o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
„A magyar nyelv messze áll magában. Egészen sajátos módon fejlődött és szerkezete olyan időkre nyúlik vissza, amikor a legtöbb most élő európai nyelv még nem is létezett. Önmagában következetesen és szilárdan fejlődött nyelv, amelyben logika van, sőt matézis is, az erő, a hangzatok minden hajlékonyságával és alakíthatóságával. Az angol ember legyen büszke arra, hogy nyelve az emberi történelem eposzát tünteti fel. Ki lehet mutatni az eredetét, kivehetők, szétválaszthatók benne az idegen rétegek, amelyek a különböző népekkel való érintkezés során rávakolódtak. <o:p></o:p>
Ezzel szemben a magyar nyelv egyetlen darabból álló terméskő, amelyen az idők viharai karcolást sem ejtettek. Nem az idők változásától függő kalendárium. Nem szorul senkire, nem kölcsönöz, nem trafikál, nem ad és nem vesz senkitől. Ez a nyelv a nemzeti önállóságnak, a szellemi függetlenségnek legrégibb és legfényesebb emléke. Amit tudósok nem tudnak megfejteni, azt mellőzik. Ez a nyelvészetben is így van, éppen úgy, mint az archeológiában. Az egyiptomi régi templomok egyetlen kőből készült padlatait sem tudjuk megmagyarázni, honnan, melyik hegységből vágták ki e csodálatos tömeget. miként szállították el, vagy emelték fel a templom tetejéig.<o:p></o:p>
A magyar nyelv eredetisége még ennél is sokkalta csodálatosabb tünemény. Aki megfejti, az az isteni titkot fogja boncolgatni, annak is az első tételét: „Kezdetben vala az Ige és az Ige vala az Isten, s az Isten vala az Ige!”<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Sir John Bowring<o:p></o:p>
angol nyelvész<o:p></o:p>
(1792-1872)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
A montreáli McGill Egyetem kiváló professzora Wilder Penfield néhány évvel ezelőtt megbízatást kapott a Rockefeller Alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és melyik az a génfajta, amely földünkön alapvető gén. Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár Óriási, millió-dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja volt a kutatási feladat-adásnak, hogy a szemita gént találják meg, mint ilyen felsőbbrendű gént.<o:p></o:p>
Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet. Kettőt! Megállapították eme kettőről, hogy ezeket ugyan — akár évszázadokon, generációkon át — el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltűnik. Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek, s a kettő üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat elnyomhatja. össze is házasodhatnak de a 3, 4, 5., generáció után feltör egyikük és kizárólagosan fog uralkodni.<o:p></o:p>
A Wilder Penfield féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént, amelyiknek nincs neve. Erről a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le -jelentésében, hogy ennek legtisztább képviselője a Közép-Európában élő és magyarnak nevezett náció, de hozzátette végső tanulmányi jelentésében, hogy földgömbünk öt teljesen szétszórt pontjain ugyancsak megtalálható ugyanez a második gén. Eme, — a szemita barát — Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az Alapítvány azonnal törölte a támogatását, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását. Erősen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát. "Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértői jelentésében megadott 5 Pont "folt"— ezt teszi hozzá Árkay -— "egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön, ahol a pentatonikus ötfokú magyar népzene létezik. De most jön még a java! "Baráth Tibor professszor kedves barátommal volt 2-3 éve " folytatja beszámolóját Árkay, egy nem mindennapi telefonbeszélgetésem. Ekkor ezeket mondta nekem Tibor": … ő nem ismeri a népdalokat, nem zenész. Van neki egy világtérképe, amelyen feltüntette, hol találtak az őskortól kezdve, akármilyen ős magyar vagy bármilyen más nyelven olvasható, megfejthető feliratokat. De bevallja nem érti, mert a Föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva. "Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. "Melyik öt helyen?" kérdeztem " Hát" — mondta Tibor, 1. Magyarországon és Közép Ázsia Ural környékén, de nem a szláv területeken, 2. A Távol-Keleten Kínában és Japánban. 3. Közép Afrikában 4. Az amerikai indián vidékeken és 5. Skóciában. " Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!"<o:p></o:p>
Ez három egymástól teljesen külön irányból, a népzenekutatás, a népcsoport kutatás és az ősrégészet teréről származó bizonyítékok adatait hozza egy nevezőre! "Hát akkor miért vagyunk begyulladva?" —kérdezi Árkay. "Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövő!"<o:p></o:p>
Dr. Árkay László: Monográfok /No.5/<o:p></o:p>
TÁLTOS-március/április 2001<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hurták professzor elbeszélése élményeiről, elragadtatásáról:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Ima közben a szobáját fény töltötte el, és egy fenséges alak kibontakozott és közölte, hogy ő Ophanim Énok Mester. Megkérdezte, hogy készen áll-e, hogy az Atyához menjen vele, és miután Hurták prof. beleegyezett fény-mezővel körülvéve felragadtatott a Mennyekbe.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Merak és Muscida csillagok tartományába mentek először, itt elmondták, hogy a földi hatalom birtokosai magasabb mennyekből buktak alá. Ők jelenleg a Nagy Medve csillagképként ismert határmezsgyén tartózkodnak, és innen ellenőrzik a bejáratot, amely a magasabb szintű Mennyekből a helyi világegyetemünkbe vezet.<o:p></o:p>
Látta, hogyan taszították le az előző korszak mestereit ezekre a csillagokra, ahonnan most is ők irányítják az alacsonyabb szintű bolygó-világokat.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Innen a Arcturus nevű csillagra ment, ahol a Kilencek Tanácsa van, és a mi tartományainkra vonatkozó döntéseket itt hozzák. A Testvériségek hálózatát és a székhelyeiket is megmutatták.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Utána átvezették a különböző Fény-sűrűségű rétegeken, ami az Orionhoz vezetett. A teste húsból való öltözékét felkellett cserélni Fény – öltözékre.<o:p></o:p>
Az Orion ködben a Saip csillagra vitték, ahol találkozott egy Metatronnal, aki az isteni Atya elé vezette.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Itt megtudta a feladatát, küldetésének célját, azt, hogy a Földön mindenkit meg kell győznie, hogy „elérkezett az idő”. A „harmadik szemébe” vésték be az üzeneteket Kulcsok formájában. A Kulcsok feltárják a magasabbrendű fejlődés és az emberi fejlődést, az Alfától az Omegáig. Így az örökkévalóságok összekapcsolódnak egymással.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Megmutatták az Atya Házát, ahol Sok Lakóhely van. Megmutatták a csillagrendszeri Tanácsok rendjeit és uralmait is, valamint a Messiás újbóli eljövetelét.<o:p></o:p>
A Kulcsoknak lehetővé kell tenniük mind a tudományos, mint a szellemi megismerést. Rá kell ébrednünk: a bennünk és rajtunk kívül lévő Isteni Fényvilágok lehetővé teszik, hogy együttműködjünk az értelem más megnyilvánulásaival formáival. A Kulcsoknak az a rendeltetése, hogy a Melkizedek Testvériségének megérkezéséig egyesítse a Népeket és felkészítse őket a 144.000 Mester eljövetelére. Ezek a Mesterek megváltják a szelídeket és igazakat, majd felviszik őket az értelem magasabb szintjeire, hogy egy új életet kezdhessenek.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Énok kihangsúlyozza, hogy ezek a Kulcsok nem csupán erre a bolygóra vonatkoznak, a tanítás felkészít minket arra, hogy más bolygókon is tudjunk munkálkodni, összhangban a magasabb szintű tanításokkal és szellemi igazságokkal. <o:p></o:p>


<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
 

margomama

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!:..:
Elnézéseteket kérem hogy egy kicsit megszakítom ezeket a jó anyagokat amit István ilyen szeretettel,fáradságot nem kímélve rak fel nekünk!
Szeretném megkérdezni Tőletek hogy tudtok-e a környezetetekben valakiről aki át ment volna ezen az átalakulási krízisen amit ide beidéztem! Ha igen, kérlek benneteket írjatok róla, meddig tartott,és mik voltak a tapasztalatok!?
Én lányommal jártam meg a hadak útját mire rátaláltam erre az olvasmányra,s egy tünet kivételével minden stimmelt nála.Mióta erre rájöttünk és ez irányban dolgozunk, sokat javult az állapota,de még telyesen nem múlt el.:2:
Remélem hogy sokan rátalálnak erre az olvasmányra,és más embereknek is segít!Ennek reményében idézem be ide a http://shaumbra.wire.hu oldalról!
:656:

Az indigó-kristály átalakulási krizis
Az átmenet fizikai, érzelmi és mentális tünetei, tanácsok a kezelésükhöz


Az indigó-kristály átalakulási krizis
Celia Fenn
Mihály arkangyal kért, hogy írjam meg ezt a cikket, hogy segítsen annak a sok embernek, akik most tapasztalják meg a gyors váltást a multidimenzionális tudatosságba, vagy a tudatosság indigó állapotából a kristály állapotba való váltást.
Vannak, akik viszonylag simán váltanak, de sokan vannak, akik krízist élnek át, mikor ez történik. Többnyire azok, akik azt választották, hogy kinyílnak a felsőbb dimenziók felé. Ezt a választást nem logikusan, nem a racionális elmével teszik, ez sokkal inkább a lélek választása válaszként magának a Földnek rendelkezésre álló átalakulási energiáira. Így néha az embert betaszítják a pszichológiai, érzelmi és testi változásokba, amelyekre nem talál logikus magyarázatot. Ez krízist okozhat. Azt tapasztalom, hogy a hagyományosan képzett orvosok és pszichológusok keveset tudnak segíteni, mert fogalmuk sincs, mit tapasztal a páciens. Amikor a tesztek negatívnak bizonyulnak, a pácienst gyakran minősítik hisztérikusnak, bizonytalannak vagy akár skizofrénnek.
Ez az átalakulás gyakran történik olyan emberekkel, akik spirituális úton járnak, és jobban fel vannak készülve a változások kezelésére. De azt is tapasztalom, hogy az indigó gyerekek függetlenül a tudatos spirituális szintjüktől, különösen ki vannak téve annak, hogy spontán megtapasztalják a váltást, vagy áttörést a felsőbb dimenziókbeli tudatosságba. Azt is hozzá kell tennem, hogy bármilyen drog használata, ami elég gyakori az indigó fiataloknál, elég gyakran kiváltja ezt az átalakulási krízist, mielőtt még képesek lennének a hatását kezelni.
Itt egy lista a krízis vagy áttörés során tapasztalható tünetekről:
* Hirtelen túlzott érzékenység emberekre és a környezetre. Valaki, aki ezelőtt társasági lény volt és aktív, hirtelen nem tudja elviselni a bevásárlóközpontokat és egyéb zsúfolt helyeket, mint pl. éttermeket.
* Az okkult képességek és tudatosság növekedése. Ez gyakran úgy jelenik meg, hogy szinte hallja mások belső gondolatait és érzéseit. Ez zavaró lehet, ha azt hiszi, hogy mindenki más meg az ő gondolatait és érzéseit olvassa.
* Extrém érzékenység a bizonyos környezetekben vagy emberekben lévő negatív energiákra. Lehet, hogy képtelen lesz elviselni olyanokat, akik eddig közel álltak hozzá. Ez a megnövekedett érzékenység pánik rohamokhoz, vagy szorongási rohamokhoz vezethet. Ezek bármikor bekövetkezhetnek, akár mikor éjjel felébred. A rohamnak sokszor nincs valódi oka, bár gyakran kutatni fog valamilyen ok után.
* Gyakran találja magát "kikapcsolva" hosszú ideig, csak ülni akar és semmit sem csinálni. Ez idegesítő lehet annak, aki eddig nagyon energikus és aktív volt. Ilyenkor csak a tudatosság próbál alkalmazkodni ahhoz, hogy több időt tölt a magasabb dimenziókban és kevesebbet a 3. és 4. dimenziókban. Ehhez kapcsolódik, hogy sokkal több pihenésre és alvásra van szüksége, mint azelőtt, és egy általános lelassulás is.
* Rögeszmés aggódás az emberiség pusztulása miatt. (Környezetszennyezés, az erőforrások kimerülése, földönkívüliek, technológia stb. miatt.) Ez azért van, mert a multidimenzionális tudatosságnak kapcsolata van a csoport-tudat minden szintjéhez, ahhoz a részhez is, amely a faj fenmaradásával kapcsolatos félelmeket hordozza. Mivel az ember gyakran aggódik a saját életben maradása miatt, hajlamos rezonálni a csoporttudat vagy morfogenetikus mező ezen részeivel.
* Rögeszmésen meg akarja érteni, hogy mi történik, ami ahhoz vezethet, hogy az elme túl aktív lesz, és a személy fél, hogy eszét veszti, vagy kiég.
* Félelem a megőrüléstől, és attól, hogy képtelen lesz a normális mindennapi életre. Úgy tűnik a pszichológusok és orvosok itt sem tudnak igazán segíteni.
* Depresszió ok nélkül, vagy anélkül, hogy köze lenne a krízis állapothoz. Ez gyakran csak a tudatosság, amint régi energia rétegeket tisztít, amelyeket el kell engedni. Nem szükséges a tapasztalatot feldolgozni, csak hagyjuk, hogy a szervezet kiadja az energiát. Legyünk türelmesek, és tudjuk, hogy el fog múlni.
* Megváltozott alvás. Gyakran akár háromszor is felébred éjszaka, vagy csak hajnali három körül. Itt megint csak a tudatosság próbál alkalmazkodni a tevékenységek új ciklusához. A magasabb tudatosság gyakran éjjel aktív, mert az alacsonyabb dimenziók akkor csendesek.
* Furcsa energia hullámok érzékelése a testen keresztül. A kristály test rendkívül érzékeny, érzékeli a hold és nap hullámokat, kozmikus hullámokat, és a galaxis központjából jövő energiákat. Ezek az energiák gyakran segítenek a test "áthuzalozásában", hogy képessé tegyék magasabb szintű energiák hordozására. Tapasztalatból tudom, hogy ez milyen kellemetlen lehet. De a szervezet végül alkalmazkodik ezeknek az energia hullámoknak a kezeléséhez. Valószínű. hogy telihold idején intenzívebben érzed. Tapasztalatom szerint legjobban úgy lehet kezelni ezt a jelenséget, ha kimész a szabadba, mezítláb állsz a földön, és elképzeled, hogy az energia a testeden keresztül a földbe megy.
* Fizikai érzések és tapasztalatok egész skálája. Ezek általában a méregtelenítéssel kapcsolatosak. A kristály test nem tárolja a mérgeket, hanem mindent enged áthaladni magán. Tulajdonképpen a kristálylét legfőbb trükkje mindent átengedni, és semmihez sem ragaszkodni. Ez a ragaszkodás nélküliség végső állapota. Ezen a ponton azonban a szervezetnek meg kell szabadulnia az évek során felhalmozott mérgező szennyeződéstől, legyen az fizikai, érzelmi vagy értelmi. A tisztítás-elengedés mindig a testen keresztül történik, és különféle tüneteket okoz, mint pl. kimerültség, izom és izületi fájdalmak, főleg a csípőben és a térdben, fejfájás, különösen a nyakszirtnél, és fájdalom a nyakban ill. vállban.
* Szédülés és "kótyagosság". Ez azért van, mert a tudatosság magasabb régióiban tartózkodsz. Hozzá kell szokni, hogy ezeken a szinteken tartózkodsz, és ugyanakkor stabilan állsz a földön. Ezek az érzések szintén gyakrabban fordulnak elő napkitöréskor, vagy teli hold idején.
* Megnövekedett étvágy és hízás. Ez azért van, mert ez a folyamat rengeteg energiát igényel a szervezettől.
* Képesség "átlátni a fátylon". Ez azt jelenti, hogy észleljük a lelkeket, dévákat, E.T.-ket és angyalokat, és kommunikálunk velük. Ez nagyon ijesztő lehet, ha valaki nincs hozzászokva a más dimenziók efféle érzékeléséhez.
Hogyan tudjuk átvészelni a tranzíciót:
A legjobb tanács, amit adhatok, hogy fogadd el a folyamatot és ne állj ellen. Az én tranzícióm már majdnem 18 hónapja folyik. Úgy látom, hogy a kulcs az elfogadás. Folyamatosan azt reméltem, hogy egy nap felébredek, és újra "normálisan" érzem magam. Csak akkor kezdtem el jobban érezni magam az új helyzetben, és jobban boldogulni, amikor elfogadtam, hogy soha többé nem fogom magam normálisnak érezni, úgy, ahogy eddig. Akkor elkezdheted felfedezni a kalandot, vagy az új állapot pozitív oldalát.
Adok pár tippet a tranzíciós krízis kezeléséhez:
Légy békében azzal, ami a lényeddel történik. Kristály lénnyé válsz. Más kifejezéssel ez "Krisztus lény", ami olyan multidimenzionális lényt jelent, akinek teljes bejárása van kilenc dimenzióba, esetleg 13-ba is. Eddigi tapasztalatom az, hogy néhányan csak az 5. dimenzióig nyílnak meg, mások átjutnak a 6-ikon. Ha átjutsz a hatodikon, akkor valószínűleg még ebben az életben eléred a teljes 9. dimenziós tudatosságot, még ha nem is a közeli jövőben. Micsoda kiváltság és áldás!
Légy jó magadhoz, és tápláld magad. Ne felejtsd el, hogy kristály lényként mind az "anya", mind az "apa" energiákat kiegyensúlyozva hordozod. Az anya azt mondja, hogy dajkáld magad, mint egy újszülött csecsemőt, hisz tényleg az vagy. Időre van szükséged, hogy megerősödj, és jártasságot szerezz az új környezetben. A hit nagyon fontos. Én egyedülállóként, saját vállalkozásomból élve, nagyon kevés jövedelemmel éltem át a tranzíciót. Meg voltam rémülve, hogy a fizikai állapotom miatt nem tudok eleget keresni a fenmaradáshoz. De tartottak, az egész folyamat alatt, még megvan a házam, és mindig jutott elég, bár voltak szoros helyzetek. Ha teheted semmiféle gyógyszert ne használj. Természetesen, ha már szedsz valamilyen gyógyszert egy betegség miatt, akkor folytatnod kell. De semmiféle kábítószert ne használj, mert ez felerősíti a folyamatot, és elveszhetsz "odakint" a magasabb dimenziókban. Próbáld meg kibírni nyugtatók és depresszió elleni szerek nélkül, de ha már eddig is szedted őket orvosi utasításra, akkor ne hagyd abba. Legjobb, ha homeopátiás vagy naturopátiás szereket használsz. Úgy találtam, hogy a virág esszenciák is nagyon jók.
Kerüld el a tömeget, vagy zsúfolt helyeket. Én, hogy ellássam magam, és ne töltsek túl sok időt fárasztó és mérgező környezetben, mesterfokra fejlesztettem, a heti 1 órás bevásárlást. Fokozatosan egyre többet fogsz majd elviselni az ilyen helyekből. A megoldás természetesen az, hogy a belső békéd és harmóniád olyan erős legyen, hogy ahelyett, hogy a környezet hatna rád, te befolyásolod a környezetedet pozitívan. A kristály lény mindig pozitív energiát hordoz, de amikor kiegyensúlyozódsz, és újra könnyedén mozogsz az emberek közt, meg fogod tanulni, hogy hogyan használd rendkívül hatékonyan.
Maradj megalapozott és összpontosíts. Ez nagyon nehéz lehet azoknak, akik aklimatizálódnak a magasabb dimenzióbeli tudatossághoz. Sokszor fogsz szédülni és "kikapcsolni".
Próbálj meg az élet fizikai aspektusaira koncentrálni. Szánj időt mozgásra, sétára, ételekre, művészeti tevékenységekre. Ne tölts el órákat a tv előtt, és ne feledkezz bele a computeres játékokba.. Ezek csak fokozzák a talajt vesztett érzést.
Tölts annyi időt a természetben, amennyit csak lehet. Észre fogod venni, hogy a friss levegő és a napfény erősítik az új testet. És a dévák is ott vannak, hogy segítsék a folyamatot.
Étkezz egyszerűen, és egyél annyi friss zöldséget és gyümölcsöt, amennyit csak lehet. A vezetőim azt mondták, hogy az új test legjobb tápláléka a barna rizs és zöldségek. Ugyanakkor engedj a kívánásnak - én sokmindent megkívántam, a tintahaltól a csokoládétortáig. Ez nem a diéta ideje. A szervezetnek hatalmas mennyiségű táplálékra van szüksége, hogy táplálja a folyamatot, amin átmész. Még hízhatsz is, de el kell fogadnod, hogy ez része a folyamatnak.
Végül: Ünnepeld a tranzíciót. Galaktikus emberré válsz. Ez az emberi evolúció következő lépése. Hazatérsz.
ÜDVÖZLÜNK ITTHON, HUMÁN ANGYAL!
<address>fordította: Sántha Edit</address>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kedves Barátaim, tegnap temettük Várhegyi csabát, a topic indítóját, aki nagy valószinüséggel már megtapasztalta magán a fényátmenetet és a felemelkedést!


Ime a beszámolóm a temetésről:


Kedves Barátaim!

Ma eltemettük kedves Csaba barátunkat, sajnos kicsit furcsa körülmények
között, de ennek a rokonok furcsa kapcsolata, hozzáállása volt az oka.
Persze a kozmoszban létezik két ellentétes igazság is, így mi nem ismerjük a
rokonok érzéseit, gondolatait, de az biztos, hogy "jellemtelenségből"
sikerült vizsgázniuk.
Mert a halottak tisztességesen kell eltemetni, és meg kall adni azt a
végtisztességet, ami alanyi jogon jár mindenkinek!

Mi örökké fogunk rád emlékezni drága Csaba testvérünk!

Nagyon sokan voltak a klubból, és sok kellemes régi ismerős. Egy nappal a
temetés előtt még beszéltem Csaba fiával, aki megerősített arról, hogy mi
tarthatjuk a temetést, így megfelelő szellemtani anyagot állítottam össze a
temetésre. Nagyon örültem, hogy Pataky Árpi bácsi is eljött a temetésre,
pedig neki már nagy fáradság volt, ez, mert szeretett volna egy pár szót
szólni, elköszönni tőle.

A temetés előtt 5 perccel flegmán, kioktatva közölte Csaba fia, hogy egy
fizetett búcsúztató (egy vadidegen ember) fogja Csabát búcsúztatni, és nem
mi, a barátai. Majdnem úgy volt, hogy mi meg se szólalhatunk, de a végén
kegyesen, lenézve minket egy rokon öregúr közölte, hogy kapunk 2 percet és
kész!


Annyit tudni kell, hogy külön megkértek rá, hogy papot nem akarnak látni a
szertartáson!


Kihasználva gyorsan az alkalmat, megszerveztem a "mi" temetési
szertartásunkat, és én magam elmondtam, hogy szerencsére Csaba ismerte a
szellemvilág felépítését, és tudta, hogy van élet a halál után, és nagyon
nagy öröm, amikor egy olyan ember megy át, aki ki fog tudni igazodni a
"szellemvilágban", és nem fog eltévedni!

A temetésen két imát mondtam el, egy szellemtani imát, és a kedvenc Jézus
imámat!
Így akik nem akartak papot, szinte azonnal szembesültek Isten "lélegzetével".
Hiszen nem lehetett véletlen, hogy azok, akik nem akartak papot, a legszebb
imákat hallgatták meg "véletlenül". És tudjuk, hogy véletlenek nincsenek,
ugyanis a véletlenek isten láthatatlan jócselekedetei!

Szeretett Istenem!
Tudom, hogy akit szeretek, közelít a Te mennyei országodba.
Kérlek, vigyázz rá, emeld fel őt magadhoz szereteteddel.
Kérlek, küldj hozzá angyalokat, segíts neki, hogy csodálatosan érezze
magát, és boldogan beilleszkedjen az ottani világba.
Kérlek, mellém is küldj angyalokat, és segíts, hogy elengedjem
szomorúságomat és fájdalmamat.
Segíts, hogy kigyógyuljak fájdalmas érzéseimből, hogy visszatérhessek
egy olyan életbe, amelyet ő is kívánna nekem. Amen.

(Váradi Tibor gyűjtéséből)





Drága Jézusom, köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten!
Befogadlak, mint Uramat, Megváltómat.
Kinyitom előtted életem kapuját, és kérlek, irányítsd úgy az életem,
Ahogyan azt Te szeretnéd! Ámen.



Tivadar atya elmondta az egyik legszebb imát
gyönyörű hangján!

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved,
jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a
földön is;
mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma,
és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk
vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól;
mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen.


És Kotányi Ottó elmondta a 23.
zsoltárt!






23. Zsoltár
Dávid zsoltára.

Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm.
Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért,
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te
velem vagy; a te vessződ és botod, azok megvigasztalnak engem.

Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal,
csordultig van a poharam. Bizonyára, jóságod és kegyelmed követnek engem
életem minden napján, és az ÚR házában lakozom hosszú ideig.

Karoli Gáspár fordítása



Teca barátunk megkapta azt a cd-ét, amit Csaba kért Amerikából, így annak a
zenéjére lett barátunk hamva elszórva, illetve elmosva, mert sajnos itt
szórásról szó se volt, hanem egyszerűen kimosták a hamvakat az urnából! De
azért így is szép volt..


Eredetileg még ezt a zenét se játszották le volna, amit Csaba nagyon
szeretett volna még életében meghallgatni, de Teca szemfülesen a saját
pénzéből adott a zene kezelőjének (lefizette) , míg Csaba rokonai nem adtak
semmit, így "aki fizetett" annak a zenéje ment a szórás alatt!

Nagyon köszönöm a figyelmességedet drága Teca!





És egy érdekes bemutatkozás Csaba leveléből, amit az egyik fórumra írt:


"Nevem: Várhegyi Csaba
Szül.: 1941 október végén és Skorpió vagyok.
Fogl.: Nyugdíjas és előtte a Malév-nál dolgoztam mint programozó műszaki

Zsimi Kutyus
"kutya unokám" aki az egyik barátomé. Össze barátkoztam a kis Spániellel.
Amikor csak lehet nagyokat sétálunk. Aki szereti a kutyáját annak tovább nem
kell mesélnem"




Valóban, akinek van állatkája, az tudja igaziból, hogy az egy családtag,
olyan, mintha a gyermekünk volna! Csaba, amikor érezte, hogy nagyon beteg,
és kórházba kell mennie, elhalasztotta pár nappal a bemenetelt, hogy helyet
tudjon szerezni a kutyuskájának, és elhelyezte őt rokonoknál.
És reménykedett benne, ha kijön a kórházból, akkor kis Zsimi kutyussal fog
újra sétálni, és együtt gyógyulgatnak majd a napfényben, ahogyan tették ezt
közös sétáik alkalmával, a mit nagyon szeretettek. Már egymásra voltak
szorulva fizikailag és érzelmileg is.
A kórházban Csaba megtudta, hogy rákos, de elvállalta a kemoterápiát, mert
még élni akart, itt voltak a barátok, és a kiskutyája, a mindene, a barátja,
a "gyermeke", hű társa.
Az egyetlen olyan kitartó élőlény a földön, aki minden pillanatában
szerette, kedveskedtek egymásnak, szinte összenőttek.

A kedves rokonok előrelátóak voltak, és míg Csaba a kórházban megkapta a
kemoterápia fájdalmas kezelését, addig előrelátóan a kutyust elaltatták,
ezzel elvágva azt a szeretetláncot, melyet a halál szokott szétszakítani,
nem adva meg Csabáinak azt a lehetőséget, hogy elbúcsúzzon kedves
barátjától, akit egy kis időre akart csak magára hagyni.
És hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, ezek a "kedves" emberek még a
kórházban megmondták Csabának, hogy nem fogja otthon egy csaholó kis
kutyuska várni többé!

Csaba hazament a lakása ürességébe betegen, megalázva, lelkileg
meggyilkolva, és ekkor feladta! Nem vett magához egy hétig semmi innivalót,
majd szépen lelki és testi szenvedés után becsukta maga mögött ennek a
síknak az ajtaját, és elment!




Édes Csaba, drága barátom!

Amikor megtudtam, hogy meghaltál nem sírtam, kicsit még boldog is voltam,
mert nagyon rövid szenvedés után sikerült hazamenned!
De amikor szembesültem a "kedves Családtagok" szeretetével irántad, és a
temetésen megtudtam, hogy haldoklásodban még tőröket döftek a szívedben, az
én szíven is elkezdett vérezni, és az éjszakai csendben, a magányomban
gondolataim közepette bevallom férfiasan eleredt könnyem érted.

És hulljon könnyem arra az égi pázsitra, melyen már Te jársz, és szívem
melege adjon pihentető meleg álmot, hogy elviseld a lelki fájdalmaidat, és
felébredve majd jókedvvel folytasd szellemi munkádat!

Szeretettel:

Karsay István,

aki ezúton megköszöni a barátaival neked, hogy velünk töltötted ezt a pár
évet, évtizedet, és megtiszteltél minket a bizalmaddal, gondolataiddal, és
befogadtál minket a lakásodba, és vendégül láttál minket fizikai és szellemi
eleséggel.






Juhász Gyula: Egy hangszer voltam...

Egy hangszer voltam az Isten kezében,
Ki játszott rajtam néhány dallamot,
Ábrándjait a boldog szenvedésnek,
Azután összetört és elhagyott.
Most az enyészet kezében vagyok.
De fölöttem égnek a csillagok.




Idézet a halotti beszédből:


"Látjátok, felebarátaim, szemetekkel, mik vagyunk: bizony, por és hamu
vagyunk! (bizony, halandók, múlandók vagyunk). Mennyi kegyelemben teremtette
Isten elsőül a mi ősünket, Ádámot, és a Paradicsomot, az Édenkertet adta
neki lakóhelyül. És mondta neki, hogy a Paradicsomban lévő minden
gyümölccsel éljen, táplálkozzon. Csupán egy fa gyümölcsétől tiltotta el. De
megmondta neki, miért ne egyék abból: "Bizony, amely napon eszel abból a
gyümölcsből, halálnak halálával halsz. Hallotta a teremtő Istentől, hogy meg
fog halni, de elfeledte. Engedett az ördög késztetésének, és evett abból a
tiltott gyümölcsből, és abban a gyümölcsben halált (halandóságot) evett. És
annak a gyümölcsnek olyan keserű volt a leve, hogy a torkukat (Ádámét és
Éváét) megszakasztgatta (felsebezte, megszaggatta). Nem pusztán magának, de
az ő egész fajtájának halált (halandóságot) evett. Megharagudott az Isten,
és ebbe a gyötrelmes világba vetette őt, és tőle eredt (származott) a
halandóság és az egész emberi nemnek és a halálnak, a holtak hazájának és az
oda jutóknak lett a feje, a kezdete.. Kik azok? Mi vagyunk. Ahogy ti is
látjátok szemetekkel, bizony egy ember sem kerülheti el ezt a sírgödröt,
bizony, mind ahhoz járók vagyunk, bizony mind felé haladunk.
Imádkozzunk Urunk Isten kegyelméért ennek a léleknek a számára, hogy
irgalmazzon őneki és kegyelmezzen, és bocsássa meg az ő minden bűnét. És
imádkozzunk Boldogasszony Máriához és Szent Mihály arkangyalhoz és minden
angyalhoz, hogy imádkozzanak érette. És imádkozzunk Szent Péter úrhoz,
akinek hatalom adatott bűn alól feloldozni és bűnöket feloldatlanul hagyni,
hogy oldja fel őt minden bűne alól. És imádkozzunk minden szenthez, hogy
legyenek neki segítségül Urunk színe előtt, hogy Isten az ő imádságukra
tekintve bocsássa meg az ő bűnét. És szabadítsa meg őt az ördög üldözésétől
és a pokol kínzásától, és vezesse őt a Paradicsom, a mennyország nyugalmába,
és adjon neki a mennyországba utat, és minden jóban részt. És kiáltsátok
Urunkhoz háromszor: Kyrie eleison! ('Uram, irgalmazz!').
Szeretett testvéreim, imádkozzunk ennek a szegény embernek a lelkéért, akit
az Úr ezen a napon ennek a hamis világnak a tömlöcéből kimentett, akinek
ezen a napon a testét temetjük, hogy az Úr őt kegyelmével Ábrahám, Izsák,
Jákób kebelébe helyezze, hogy amikor az ítéletnap eljön, minden szentje és
választottja között jobb felől állítva támassza fel őt és tibenneteket.
Kyrie eleison (Uram, irgalmazz!). "
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szenzációs örömhír!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<CENTER><CENTER><HR><CENTER>Dr. J. J. Hurtak és Desiree Hurtak<o:p></o:p>
a kimagasló tudós és FÉNYtanító pár<o:p></o:p>
9 év után újra Magyarországon!
</CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER>Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP></CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt; TEXT-ALIGN: center">és az Emberiség Nagy Átalakulása című</CENTER><CENTER>Spirituális –Tudományos </CENTER><CENTER>Karitatív, nonprofit</CENTER><CENTER>ELŐADÁSA

</CENTER>
<CENTER><HR></CENTER></CENTER></CENTER><CENTER><CENTER>(Ez a multimédiás élményt nyújtó előadás egyedi, egyszeri, és többet nem ismétlődő. Elszalasztása egy pótolhatatlan kegyelmi ajándék elvesztését jelenti. Angolról magyarra tolmácsolva hangzik el, páratlan tudatszint emelő zenével, mantrákkal, vetítéssel és videó bejátszással színesítve.)<o:p></o:p>
<HR></CENTER>
Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP> az 1973-as első megjelenése óta több mint 30 éve bestseller. Számos spirituális közösségre és tudományos gondolkodóra gyakorolt befolyást és hatott lelkesítőleg mindenütt a világon, és korunkban továbbra is az egyik legbiztosabb vezérfonal a spirituális igazságokhoz.

A könyv szerzője, Hurtak professzor, rangos természet- és társadalomtudós, aki nagyon magas hierarchikus szintről inkarnálódott, komoly küldetést teljesítő “Fénytanító”. Könyvében, nem kezdőknek szólóan, s “nem középiskolás fokon”, az emberiség számára eddig kinyilatkoztatott legmagasabb szintű spirituális tanítás lényegének összefoglalása található, szintézisben a mai (és jövő) modern tudományágak 64 területével.
<CENTER class=MsoBodyText style="MARGIN: 0pt">
<HR></CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt; TEXT-ALIGN: center">Az előadás alkalmával magyarul is elérhető A Tudás Könyve: </CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt; TEXT-ALIGN: center">Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP>I. része.<o:p></o:p></CENTER><CENTER class=MsoBodyTextIndent style="MARGIN: 0pt">Egy 21. századnak szóló spirituális – tudományos kódkönyv. </CENTER><CENTER><HR></CENTER><o:p></o:p><CENTER> </CENTER>Az Énok Kulcsai&reg; egy sokszintű oktatófolyamatként működő kihívó mű, miáltal az olvasó szert tesz arra a képességre, hogy energiatesteinek valódi átalakulását előidéző mentális képekkel, szent nyelvvel és tudatkiterjesztéssel dolgozzon.
E tanítás fontosságát csak annak megértése által érthetjük meg, hogy fizikai univerzumunk a teremtés magasztosabb szintjeinek egy alszerkezete, amely őstípusi fraktálokon és a gondolatforma-teremtés „isteni betűin” keresztül működik. Ez a nagyszerű felkészítés nem csak az anyagi birodalom óriási egyesítésére, hanem az anyagi és metaanyagi birodalmakból a magasabb rendű teremtés tudati és spirituális birodalmaiba való közelgő, tényleges felemelkedésre is szolgál.
A Kulcsok központi üzenetének multimédiás összefoglalásán túl, a legfrissebb régészeti és tudományos felfedezések bizonyító erejű bemutatása az emberiség nagyszerűbb múltjáról és emelkedettebb jövőjéről.

Tarts velünk ebben a páratlan lehetőségben, hogy Énok és Metatron tanításaival dolgozzunk!
<CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER>
<FONT face=arial color=#330099><HR></CENTER><CENTER>
július 28.-án szombaton 10:00 - 18:00 h. <o:p></o:p>
<HR>
</CENTER><CENTER>A rendezvény ősszel folytatódik Ulli Granöggernek, az Akadémia európai ügyekért felelős vezetőjének hasonló szintű előadásával.</CENTER><CENTER><HR></CENTER><CENTER>Helyszín: Budapest X. ker. Szent László tér 16. </CENTER><CENTER>(Pataky Műv. közp. mögötti BKIK épületben.)</CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER><HR>(Az előadás szervezése karitatív, nonprofit alapú, nélkülöz mindenféle üzleti célt, profán anyagi érdeket vagy nyereséget, ezért a részvétel csupán a közvetlen önköltségből való részvállalással történik.)

Részvételi díj: elővételben - 5000 Ft.
</CENTER><CENTER> helyszínen fizetve - 6000 Ft</CENTER><CENTER>
</CENTER>
<CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">(Efézus. 5:16 : "Áron is megvegyétek az alkalmatosságot, mert a napok gonoszok.")<o:p></o:p></CENTER><CENTER>
Előzetes helyfoglalás (a fokozott érdeklődés és a korlátozott férőhely miatt) szükséges: [email protected]
</CENTER>
<CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">
i
(
: (06-1) 40-31-656



Jegyezd naptáradba és szólj (érett & fogékony) barátaidnak is, hogy szabadságukat ehhez igazítsák, és adják tovább!

</CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"> </CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">
plz.TOVÁBBÍTSD MÁSOKNAK IS!

</CENTER>
</CENTER>
_________________________________________
Foto.hu - Egyedi naptárak csak 3990 Ft-ért! Ingyenes házhozszállítással! KLIKK IDE!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t144 path="al10800,10800,10800,10800@2@14e" adj="11796480" o:spt="144" coordsize="21600,21600"><v:formulas><v:f eqn="val #1"></v:f><v:f eqn="val #0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 #0"></v:f><v:f eqn="sumangle #0 0 180"></v:f><v:f eqn="sumangle #0 0 90"></v:f><v:f eqn="prod @4 2 1"></v:f><v:f eqn="sumangle #0 90 0"></v:f><v:f eqn="prod @6 2 1"></v:f><v:f eqn="abs #0"></v:f><v:f eqn="sumangle @8 0 90"></v:f><v:f eqn="if @9 @7 @5"></v:f><v:f eqn="sumangle @10 0 360"></v:f><v:f eqn="if @10 @11 @10"></v:f><v:f eqn="sumangle @12 0 360"></v:f><v:f eqn="if @12 @13 @12"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @14"></v:f><v:f eqn="val 10800"></v:f><v:f eqn="cos 10800 #0"></v:f><v:f eqn="sin 10800 #0"></v:f><v:f eqn="sum @17 10800 0"></v:f><v:f eqn="sum @18 10800 0"></v:f><v:f eqn="sum 10800 0 @17"></v:f><v:f eqn="if @9 0 21600"></v:f><v:f eqn="sum 10800 0 @18"></v:f></v:formulas><v:path o:connectlocs="10800,@22;@19,@20;@21,@20" o:connecttype="custom" textpathok="t"></v:path><v:textpath style="v-text-kern: t" fitpath="t" on="t"></v:textpath><v:handles><v:h polar="10800,10800" position="@16,#0"></v:h></v:handles><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock shapetype="t" text="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_s1026 style="MARGIN-TOP: 69.8pt; Z-INDEX: 1; LEFT: 0px; MARGIN-LEFT: 20.5pt; WIDTH: 412.5pt; POSITION: absolute; HEIGHT: 51pt; TEXT-ALIGN: left" fillcolor="black" type="#_x0000_t144"><v:shadow color="#868686"></v:shadow><v:textpath style="FONT-FAMILY: 'Arial Black'" string="Spirituális Baráti Kör" trim="t" fitshape="t"></v:textpath></v:shape>Szellemi Búvárok Pesti Egylete<o:p></o:p>
Hagyományait követő
<o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>​
<o:p> </o:p>​
2007. 2. féléves programok<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
Előadások helye:<o:p></o:p>
Trigon Stúdió 1074. Csengery utca 15. fsz.<o:p></o:p>
Az előadások kezdési időpontja 17 óra 30 perc! Belépődíj terembérletre: 500.- Ft<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Mai korok mediális közlései. Előadó: Kotányi Ottó <o:p></o:p>
A Szellemvilág üzenetei mediális körben történt magnó felvételek alapján a mai kor emberei számára.<o:p></o:p>
Szeptember 5. – Október 3. – November 7.- December 5..<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Klubnap. (vezeti Kotányi Ottó)<o:p></o:p>
Szeptember 19. – Október 17. – November 21. – december 19. (Karácsonyi megemlékezés)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Nagy Zoltán előadásai:<o:p></o:p>
Szeptember 26.<o:p></o:p>
Maya Kultúra hagyatéka, üzenetek a mai kor emberének<o:p></o:p>

Meditációval<o:p></o:p>

Október 31.<o:p></o:p>
Jövendölés, előrelátás képessége, Nostradamus mint jövendőközlő (filmvetítéssel)<o:p></o:p>
Meditációval<o:p></o:p>

November 28.<o:p></o:p>
Fizikai környezetünkben lévő Lények segítségnyújtása energetikai hatáson át<o:p></o:p>
Gyakorlattal. Meditációval<o:p></o:p>
December 12.<o:p></o:p>
Isteni vezettetés, kapcsolat a Felsőbb önvalóval<o:p></o:p>
Gyakorlattal. Meditációval<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
TECA előadásai:<o:p></o:p>
Szeptember 12. A Föld karmájának lejárta 2012.<o:p></o:p>
Október 10. Átmenet az ötödik dimenzióba.<o:p></o:p>
November 14. A Föld, mint biokémiai övezet…<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Molecz Ágnes előadása:<o:p></o:p>
Október 24. Tanatológia. A Halál filozófiája.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Karsay István. <o:p></o:p>
06-309-324-920.<o:p></o:p>
[email protected]
Ajánlott Web. oldal:
www.spiritualitas.hu (letölthető szellemtani anyagok)<o:p></o:p>
http://www.karsayalarm.hu/?Ezoterika_oldal <o:p></o:p>
(Letölthető szellemtani előadás anyagok, linkek, zenék, videók)<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szia!

Pirossal kiemeltem, hogy melyik téma léesz ami ezzel foglalkozik, itt az új kor emberéről fogunk beszélni, és Teca aki tartja szintén ennek a kotnak már embere!

és elmondja, hogy hogyan lehet felismerni őket, mi lesz az átalakulás lényege és hogyan fog lezajlani!

és az Énok -kulcsok lesz egy rendkivüli előadás ebben a témában és egyedülálló Magyarországon!
 

margomama

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon köszönöm!:656:
Tényleg nincsenek véletlenek!:eek:
Erre az oldalra sem véletlenül tévedtem, már látom!
Mindent továbbítani fogok az illetékesnek.B.p-en tartózkodik iskola időben és hiszem hogy meg fogja oldani részvételét valamennyi előadáson.
Mi egyébként bajaiak vagyunk,és nem sok jó előadás jut ide.
A linkeket is köszönjük István!:)
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
IMÁK A KÖZEL-KELETI BÉKÉÉRT<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Az Emberiség megbízottainak képviseletében, juttassuk ki töretlen imáinkat. Imádkozzunk és meditáljunk szakadatlanul, hogy az Isteni akarat hallgassa meg szíveinket és semlegesítse a Palesztina – Izrael – Libanon területén most zajló katonai negatívság növekedését. A közel-keleti területen élőkért vizualizáljuk a gyermekek és képzeletbeli harcosok elméiben lévő fényt. Miránk háramlik, hogy használjuk a leghathatósabb imádságokat és meditáljunk az Isteni Nevekkel, hogy lépjenek elő és jelenjenek meg a ‘béke’ vezetői az összecsapások határain lévő minden országból.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Használjuk ki a Szent Nevek erejét folyamatos védelem kérésére a Közel–kelet minden országa számára, és ajánljuk fel szívből jövő imáinkat e napok során azokért a lelkekért, akik eltávoztak. Helyeztessenek azok a “forró helyek”, melyeket vizualizálunk, egy parafizikai “jégkockába”, amely majd lecsökkenti a gyűlölet és halál lángjait. És használjuk ezeket a szavakat: “Óh legmagasabb Isten, ültess békét, igazságosságot és Szeretetet azokba, akik a szívek legmagasabb rendű összebékítésére törekednek a háború és halál eshetőségein túl, és legyen meg a Te akaratod. Ámen.”<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Segítsenek imáink és távolbalátásunk az isteni mennyei tanácsoktól való beavatkozást vizualizálni ezekre a szent területekre. Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP> beszélnek arról, hogy ezeken a földterületeken van a leggazdagabb ősi tudáskincstárak egy része, valamint azok a területek, ahol az emberiség a magasabb rendű tudást kapta, amely előmozdította bölcsességét, világra hozva a korszakokon át ismert legnagyobb prófétákat.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Az elkövetkező években a sok belső és külső viszály dacára, mindnyájunknak el kell kötelezni spirituális ajándékainkat és ‘küldetésünket’, hogy ne csak egy nagyobb védelmet hozzunk létre az ártatlanok számára, hanem a fájdalomtól való enyhülést és megszabadulást hozzuk mindazoknak a lelkeknek, akik félelemmel és mindennapos szorongással vannak sújtva. Kérjük, csatlakozzatok most hozzánk kritikus imáitokban a Közel-keletért és Távol-keletért (észben tartva Palesztina, Izrael, Libanon, Szíria, Irán, Kasmír, India és Észak Korea országait).<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Azoknak, akik összhangba kívánják hozni imádságaikat, ajánlhatjuk a következő időpontokat. Kérjük, imádkozzatok mindnyájunkkal, bárhol vagytok, a következő időpontokban saját időzónátokban, arccal Kelet felé.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
de. 9:00 – dél 12:00 – du. 3:00 – 6:00 – 9:00 – éjfél 12:00 – de. 3:00 – 6:00 <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Azt gondoljuk, hogy ha az emberek ezekben az időháló-pontokban imádkoznak, akkor ők nem csupán az összes időzónát világszerte lefedő emberek, hanem sok ezren vannak összhangba rendezve. Az imádság összpontosuljon mindazokra, akiknek gyógyításra van szükségük, valamint a megbénított és félretett fegyverek vizualizációjára. Kérjük, hogy mindennapi imádságaitokba foglaljátok bele a bolygó átfogó gyógyulását is.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Dr. J.J. Hurtak, Ph.D., Ph.D. és Desiree Hurtak

<o:p> </o:p>​
Lásd: Eredeti weboldal<o:p></o:p>



<o:p> </o:p>
Kérjük, Imádkozz Velünk<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
Palesztina, Izrael, Libanon és Mumbai, India<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Illő, hogy megálljunk egy kicsit és minden nap használjunk a békés célú ajándékainkból, világszerte küldve ki energiákat. Összpontosítsuk energiáinkat, hogy semlegesítsék a zűrzavar megerősödését.<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
Most különösen imáink küldésére és parafizikai jártasságainkra összpontosítsunk, melyeket fókuszáljunk azokra az emberekre, akik ott élnek, hogy a nők és gyermekek, és minden ártatlan legyen megóvva a háborús fegyverek és katonai eszközök általi bántalomtól.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Imádkozzuk: “Óh Istenünk, áraszd ki a Te Békeszellemedet, a Te Bennlakozó Békédet, és változtasd át azoknak az emberi lényeknek a szívét és elméjét, akik a halál gondolatformáit hordozzák, olyan egyénekké, akik a békés kiengesztelődést közvetítik.”<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Alakuljon át minden lény, hogy együttműködjön a Magasabb Világokból való Békehírnökökkel. A Megbékélésért hálát fogunk adni a Legmagasabbnak, akit sok Szent Néven hívnak; és a Bölcsességért, mellyel rendelkezünk, amely lehetővé teszi nekünk, hogy hálát adjunk a nekünk adott Kegyelmekért.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Ámen, Ámen, Ámen, és Ámen.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Lásd: Eredeti weboldal <o:p></o:p>



Bolygóváltozás és<o:p></o:p>

az Ima Ereje<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Kedves Barátaink!<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Akár terrorizmus, akár szerte a világon előforduló természeti katasztrófák miatti halál végett, <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
mindenkit bátorítunk, hogy mindennap imádkozzon a békéért és kicsiny bolygónk védelméért. Kérjük, hogy ajánljátok fel szívből jövő imáitokat minden nap valamennyi lélekért, kérve számunkra a bármilyen előttünk álló nehéz időktől való védelmet. Bátorítunk, hogy ennek végrehajtásához használjátok fel a Szent Neveket a szeretteitekért való folyamatos védelem kérésében, vagy azokért, akik tragikus eset folytán már eltávoztak, és azokért, akiket nem ismertek világszerte, akiknek szintén szükségük van imádságaitokra.<o:p></o:p>
Az elkövetkező évek sok változást hoznak majd számunkra, és mindnyájunknak szolgálatba kell állítani spirituális ajándékainkat, nem csak azért, hogy nagyobb védelmet hozzon, hanem hogy hozzon vigaszt és fájdalomtól való szabadulást valamennyi érintett léleknek. Az Énok Kulcsai<SUP>&reg;</SUP> beszélnek a bolygó magjából való hatalmas energia-kibocsátásról, új kategóriájú földrengéseket és óceáni változásokat okozva. Kérjük, csatlakozzatok hozzánk most a bolygóért való válságos imákban. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Azoknak, akik össze kívánják hangolni imáikat, hadd javasoljuk, hogy imádkozzatok mindnyájunkkal, bárhol is vagytok, a következő időpontokban, saját időzónátokban:<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
de. 9:00 – dél 12:00 – du. 3:00 – 6:00 – 9:00 – éjfél 12:00 – de. 3:00 – 6:00 <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Azt gondoljuk, hogy ha az emberek ezekben az időháló-pontokban imádkoznak, akkor ők nem csupán világszerte minden órát lefedő emberek, hanem összekapcsolódnak velünk egyidejűleg sokan mások. Az imádság fókusza legyen minden egyes eltávozó lélek felemelkedésén, valamint a gyógyítás szükségében lévőkért való könyörgéseken. Kérjük, hogy imáitok fontos részeként, foglaljátok bele a bolygó átfogó gyógyulását is. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
J.J. Hurtak, Ph.D., Ph.D. és D. Hurtak <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Lásd: Eredeti weboldal<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
2007 végtelenség-kódjai - II. rész
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 coordsize="21600,21600" o:spt="75" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" stroked="f" filled="f" o:preferrelative="t"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 11.25pt; HEIGHT: 8.25pt" type="#_x0000_t75" alt="Nyomtatható változat" o:button="t"><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif" o:href="http://www.shaumbra.wire.hu/images/print.gif"></v:imagedata></v:shape>

A valóság kivetítése, a tér érzékelése és a tudatosság spiráljai

Mihály arkangyal és Celia Fenn párbeszéde<o:p></o:p>


Múlt havi beszélgetésünkkor Mihály arkangyal ígéretet tett, hogy több információt fog átadni az idő és a tér természetének változásáról, ahogy belépünk a tudatosság új ciklusába, mely elvezet bennünket a valóságunk megteremtésében a 2012-es időponthoz. Ebben az időpontban a Föld együttáll a galaktikus központtal olyan módon, mely „lenullázza”és újraindítja a Föld „kozmikus óráját” egy új frekvenciában és ritmusban. Mihály arkangyal ezt „időnélküliségnek” hívta, vagy másképpen az azonnali és végtelen jelen időnek. Már érezzük a harmadik dimenzióból az ötödik vagy multidimenzionális tudatosságba való elmozdulás okozta változásokat és felgyorsulást. Olyan szerzők, mint Eckhardt Tolle „A Most hatalma” vagy „A titok” című könyveivel már felkészítenek minket arra, hogyan éljünk a jelenben és a teremtés képességeivel. A kollektív tudatosság a nagy felemelkedésre felkészítő iskolába jár!
Ebben a Mihály arkangyallal folytatott párbeszédünkben bizonyos olyan lényegi koncepciókról volt szó, mint a valóság megteremtése és kiterjedése, a tér ideája, mint a tudatosság tapasztalata, illetve a tudatosság spiráljainak áradása, melyek megteremtik a történeteink megteremtésére és megtapasztalására szolgáló idő áradását.
Íme a beszélgetésünk.

A valóság teremtése és érzékelése

Celia: Szeretném folytatni a 2007. végtelenség kódjairól folytatott párbeszédünket. El tudnád mondani nekem és az olvasóknak, hogy mik is ezek a végtelenség-kódok?
Mihály: A végtelenség-kódok holografikus, fény- és hangformában létező információcsomagok. Ezek 2007 mostani időszakában hatolnak be a Föld hologramjába. A kollektív tudatosságot a valóság érzékelése és megalkotása által egy hatalmas felemelkedésre teszik képessé, figyelemmel arra, hogy az érzékelés és a teremtés ugyanannak az eljárásnak két oldala.
Celia: El tudnád ezt magyarázni? Hogyan lehetséges, hogy az érzékelés, amely befogadó (passzív) jellegű, egyben a teremtés aktív aktusa is legyen?
Mihály: Nos, ehhez először is az emberi valóság természetét kell megvizsgálnunk. Először is, vedd fontolóra, hogy egy objektív „külső” valóság észlelésére a szemeteket és a fületeket használjátok.
Azt mondhatjuk most, hogy ténylegesen minden valóság bennetek, a tudatosság birodalmában helyezkedik el. A belső tudatosság az, amely a külső valóságot megteremti. Így hát, bármit is tapasztaltok a külvilágban, az a belső valóságotok vagy tudatosságotok teremtménye, kivetítése. Nem arról szól a dolog, hogy mit gondoltok, hanem hogy mik vagytok! Lényegetek, lényetek az, amely egy meghatározott pillanatban teremtésként kivetítődik. Gondolom, ismerős előttetek ez a gondolat – hogy ti teremtetek a bensőtökből, vagy hiedelmeitekből?
Celia: Igen, mindannyian dolgoztunk már a teremtés és megvalósítás ideáin, illetve annak megértésén, hogyan teremtik hiedelemmintáink a valóságmezőnket.
Mihály: Valóban! Most megtehetjük a következő lépést, kimondva, hogy a hiedelmek, vagy a belső tudatosság a valóságotokat ténylegesen az észlelés/teremtés fizikai aktusain keresztül determinálja. Jegyezzétek meg most, hogy a kettőt összekötjük egymással.
Most akkor, ahogy említetted, az észlelés az a folyamat, mely által – megtapasztalva – megérted valóságodat. A teremtés pedig annak a valóságos aktusa, ahogy ezt a valóságot megnyilvánult formába öntöd, hogy észlelhető és megtapasztalható legyen.
Most megmutatjuk neked, hogy ez a két cselekedet hogyan lehet egy és azonos!
Azt mondjuk nektek, hogy ténylegesen azáltal teremtitek meg a látott és tapasztalt valóságotokat, hogy látjátok és tapasztaljátok azt. Szó szerint „kivetítitek” ezt a valóságot magatokból és – az események megteremtésével párhuzamosan – külső valóságként élitek azt meg. Annyira hozzászoktatok már ehhez, hogy már nem is vagytok tudatában annak az energiának és erőfeszítésnek, melyet a valóság megteremtésébe és észlelésébe fektettek.
Értitek, az emberi test a „holografikus kivetítőeszköz”, és az emberi koponya az elsődleges holografikus valóság-kivetítő. Ez az oka annak, hogy a Kristálykoponyák miért váltak annyira fontossá az elmúlt néhány évben. Újra ráébredtek majd az emberi koponya tervrajzának tökéletességére, és arra, hogyan képes a Szellem kivetíteni a tudatosságát ezen a tökéletesen megalkotott eszközön keresztül annak érdekében, hogy megteremtse a valóságot.
Így hát, látjátok, hogyan létezik a látás, hallás, ízlelés, szaglás és érintés a valóság megteremtésével azonos pontban? Ahogy teremtetek, azonnal meg is tapasztaljátok és látjátok, és az, amit hisztek és éreztek, determinálja, hogy mit teremtetek. Teljes azonnaliságban.
Hozzá vagytok szokva a 3. dimenzió lineáris idő- és térkonstrukciójához, ahol van egy feltűnő időeltolódás a megnyilvánulás és annak a „konkrét valóságban” való megtapasztalása között.
A MOST végtelen jelen pillanatában viszont egyazon pillanatban teremtetek és észleltek. És amit észleltek, az az, amit teremtetek. Fizikailag meghatározzátok a teremtéseteket azzal, hogy észlelitek őket.
Ez sokatok számára egy nagy ugrást jelent a megértésben. Sokan még mindig azt hiszik, hogy egy előre meghatározott valóságban, vagy mátrixban léteznek, mely felett nincs hatalmuk. Ez nincs így, legkedvesebbek, csakis abban az esetben, ha ebben hisztek, ezt teremtitek és tapasztaljátok meg. De ha nem korlátozzátok magatokat, akkor szabadon teremthettek más valóságot, és nem lesztek „csapdába ejtve” egy olyan valóságban, mely, ironikusan, a saját kreációtok.
Mivel, valóban, ti teremtitek saját valóságotokat, megújítva azt minden pillanatban az általatok gyakorolt észlelést/teremtést érintő választásaitok révén. Így hát, ha a pozitív felhatalmazottságból kiindulva kiterjesztitek észleléseteket és teremtéseteket, egy egészen más valóságot kell megtapasztalnotok. A médiátok azt a célt szolgálja, hogy titeket egy konszenzusos valóságban vagy csoportteremtésben tartson vissza, melyet magatokénak kellene elfogadnotok, és amivel magatokat még mindig, mint egy előre megalkotott és már létező valóság 3. dimenziós észlelőiként fognátok fel. Amikor tiétek lesz saját teremtő és észlelő erőtök, akkor nem lesztek foglyai az előre megalkotott képekkel operáló valóságnak, melyet azok tálalnak fel számotokra, akik, mint csoporttól, elvették tőletek a saját, a valóság megtapasztalása módjának meghatározására való hatalmatokat.
Drágáim, vegyétek vissza a teremtésre és az észlelésre való hatalmatokat, és olyan valóságot fogtok teremteni, mely jobban tükrözi belső, szeretetre és szépségre hangolt tudatosságotokat. Engedjétek, hogy a lelketekből áradó fényt a szemetek kivetítse, és alkossátok meg a szeretet, az öröm és a hála felfényezett valóságát, mivel ez a ti „holografikus projektorotok”, melyet a Szellemmel vagy Lélekkel való társteremtésre alkottak meg.
Celia: Hűha, ez valóban egy ugrás! A valóság, amit egyszerre teremtesz és tapasztalsz meg, egyazon pillanatban! Emiatt fontos, hogy teljesen jelen legyünk a pillanatban, mivel egyszerre teremtünk és észlelünk, és egy pozitív kimenetelű teremtés a szándékra és a figyelemre való teljes összpontosítást követel meg. Mivel, ahogy mondották nekünk… ahová összpontosítasz, oda áramlik az energia! És az energia teremt… és észlel, ahogy most tanulunk erről.
Mihály: Így van, pontosan. Egy gyakorlott teremtő jól tudja, hogyan legyen teljesen része saját teremtésének, a teremtő folyamatot megtapasztalva, átérezve és a VÁLASZTÁS gyakorlatán keresztül újrahangolva. Hiszen a választásban rejlik az a hatalom, amely meghatározza a teremtés és az észlelés természetét. Amely érzést kiválasztotok, az fog átáramolni a teremtéseteken. Ha azt választjátok, hogy szeretetet, együttérzést és hálát vetítetek ki, ez fog sugározni fény-teremtéseitekből. Ha azonban félelemmel teli hiedelmeitekből teremtetek, akkor ez jelenik majd meg kivetítéseitekben vagy teremtéseitekben is. Azért van ez így, mert a valóság nem több, mint belső tudatosságotok kivetítése, ahogyan ezt korábban is mondtuk, továbbá az emberi test egy olyan eszköz, amely által a lélek vagy szellem a tudatosságot egyfajta történetként tapasztalhatja meg anyagi vagy megnyilvánult formában. És, természetesen, a történet attól függően változhat, ahogy a belső tudatosság változik.
A 3. dimenziós valóságban belső tudatosságotok gyakran érzett fenyegetést, vagy a lineáris idő lassúságában való bebörtönzöttséget, és így a manipuláció, kontroll, sötétség, félelem és bűntudat vált központivá, azzal a késztetéssel, hogy megtaláljátok a módját ezen tapasztalatok helyrehozásának. Most azonban, miközben kimozdultok a lineáris időből, és valóságotok előre determináltból folyékonnyá és hajlékonnyá válik, belső lényeteknek most megvan a szabadsága, hogy saját lényegéből, a szeretetből és örömből teremtsen, a pillanat azonnaliságában. És ez, természetesen, sokkal elégedettebbé tesz titeket. Noha sokan féltek, hogy ezt a lépést megtegyétek, és a létezés régi útjaihoz ragaszkodtok.
Celia: Miért van ez így?
Mihály: Nos, változni mindig nehéz, és sokan a biztonságotok elvesztésétől féltek, meg attól, hogy nem lesztek képesek elboldogulni a nyílt teremtés és tapasztalás mezején. Ez azonban nem lesz kaotikus, és senki sem veszíthet. Mindenki számára van hely, hogy kifejezze szeretetét és kreativitását. Ténylegesen, amikor elfogadjátok és engedélyezitek ezt a felemelkedést, akkor a rezonancia törvénye szerint sok embert vonzotok majd magatokhoz, akik veletek együtt kívánnak teremteni, akik veletek megosztva támogatják a projektjeiteket. Ezért az új multidimenzionális teremtési és alkotási képességek fontos eleme az együttes munka és teremtés, a csoportos részvétel és alkotás.

A tér-érzékelés megváltozása

Celia: Jó. Akkor most beszéljünk a térről, és arról, hogy tér-észlelésünk és -teremtésünk hogyan fognak megváltozni.
Mihály: Jó, beszéljünk. Örülünk, hogy megérted, hogy a tér, akárcsak az idő, a 3. dimenziós valóság konstrukciója, és hogy az új multidimenzionális valóságban a tér is sokkal folyékonyabb és rugalmasabb lesz, ahogy majd megértitek. Szóval, hadd mondjuk el nektek, hogy a tér is, ahogyan azt megtapasztaltátok, nem más, mint belső tudatosságotok kivetítése vagy konstrukciója. Minden tér, ahogy minden idő is, a belső lehetőségek egy meghatározatlan mezője; és ez a potenciált a tudatosság észleli a maga teljességében. Azonban ti választjátok meg, mit vetítetek ki, mit teremtetek, mit észleltek, ami számotokra egy biztonságérzetet és valóságérzetet ad itt a 3. dimenzióban. Más szavakkal, a lokalizált űrben, a lefixált térben.
Celia: Azt akarod ezzel mondani, hogy a 3. dimenzió egy illúzió?
Mihály: Nos, igen. Ez egy mindnyájatok által helyén tartott kollektív illúzió, a teremtések legnagyobbikában, melynek neve: „bolygó”. Új valóságotokban rájöttök majd, hogy egy bolygó nem egy kődarab, amely az űrben utazik, hanem egy, olyan hatalmas létezők és lelkek csoportjának alkotása, akik választásuk szerint együttes teremtésükkel fenn kívánnak tartani egy bizonyos valóságot, hogy azt megtapasztalhassák. Valójában ti magatok vagytok a bolygó, ez a ti egyik aspektusotok más dimenziókban. És az, amit gondoltok és hisztek a bolygóról, nem más, mint saját magatokról szóló, saját belső érzéseitek és hiedelmeitek kivetítése. Szóval, ahogy ismét megtanuljátok, hogyan tiszteljétek magatokat, úgy fogjátok majd tisztelni a bolygót is, mint saját teremtéseteket, illetve saját lényeteket, mivel a bolygó ezzel azonos.
Celia: Szóval úgy teremtettük meg a bolygót és a hely ideáját, mint valamiféle otthont a saját anyagi teremtésünk számára?
Mihály: Igen, így is lehet mondani. De emlékezz, ez nem egy személytelen teremtés. Ezt hatalmas szeretettel és örömmel teremtették. Ez a fény mezőinek drága ékszere, és így fogtok rátekinteni, hálával, hogy társteremtői privilégiumotoknál fogva részt vehettetek ebben a projektben. Felhagytok majd azzal, hogy a hiányok veszélyes és erőszakos világát lássátok, és a teremtő lényegeteket kifejező, szeretetet, békét és szépséget sugárzó fényvilágot fogtok teremteni. Ti vagytok a Forrás megbízottjai, a Fény Családja, akiknek a munkája az, hogy megteremtsék és fejlesszék a fénynek ezt a bolygóját. És a Kék Csillag Föld a Forrást Formateremtőként szolgáló létezők, az Elohim-ok rendkívüli értékes projektje.
Celia: Tudnál még az új térérzékelésünkről magyarázni, és arról, hogyan lesz ez hatással a valóságunkra?
Mihály: Nos, miután valójában felsőbb aspektusaitok minden teret egyként és egyszerre tapasztalnak meg, meglesz a lehetőségetek arra, hogy rájöjjetek, hogyan emelhetitek fel a térérzékeléseteket erre a szintre, és hogy mi is az, amit térként érzékeltek.
Amint felemelkedtek, megértitek majd a csillagközi és dimenziók közötti űrutazások valódi természetét, és meg is tapasztalhatjátok az utazásnak ezt a módját.
Ahogy megnyitjátok magatokat ezeknek az új lehetőségeknek, egyszerre elkezditek észlelni/megteremteni azokat a lényeket, akik a tudatosság egyesült mezőin keresztül a mozgásnak ezeket a módjait már jelenleg is használják.
Az UFO-tapasztalatok száma meg fog nőni, ahogy kiszélesítitek az észleléseteket. Azonban elmondjuk nektek, hogy felfedezitek majd, hogy az UFO-k nem azok, akiknek őket elképzeltétek korlátozott 3. dimenziós megértésetekkel.
Celia: Mit értesz ezen?
Mihály: Nos, sok ok és magyarázat létezik arra a jelenségre, amit „égi fényekként” tapasztaltok mostanság. Például, e pillanatban az eget tisztának és üresnek látod. Azonban meg tudom mondani, hogy sok életforma van jelen ott, mely az ég tereiben létezik, sok elementál és angyali lény, akiket ti, mint pulzáló szivárványos fényeket észleltek a kozmikus békében, az éjszakai égen.
Celia: Vannak odakint „űrhajók” is?
Mihály: Nos, igen, vannak olyan lények, akik a dimenziók közötti térben utaznak, veletek pedig szerető és kreatív módokon kommunikálnak, lépnek kapcsolatba. Ők magasabb intelligenciaformák, akiknek az a munkája, hogy titeket vezessenek, segítsenek bolygószintű teremtő és fejlesztő munkátokban. Előjogot jelent velük dolgozni! Üzeneteik mindig tele vannak fénnyel és szeretettel, és azok gyakran kódok formájában, képekként vagy hologramokként, zeneként jelennek meg…
Celia: Olyasmire gondolsz, mint azok az arcturus-i hologramok, amelyeket a hollandiai Janosh készít?
Mihály: Igen, pontosan! Ezek a magasabb lények ritkán jelennek meg anyagi formában az anyagi világban, mivel nincs erre szükségük. Jobban szeretnek a magasabb dimenziókban dolgozni, hogy így biztosítsák üzeneteik és információik tisztaságát. Ők a dimenziók közötti utazás mesterei, ismerik az ő és a ti tudatosságotok összeillesztésének legjobb módjait, amire gyakran álmotokban vagy más tudatállapotok megtapasztalásában kerül sor.
Celia: De mi a helyzet azokkal az űrhajókkal, amelyeket láthatunk is az égen?
Mihály: Ezek legtöbbje emberkéz alkotta tárgy valamilyen módon. Sok közülük megtévesztés vagy manipuláció. Sok, nappali fénynél látható „égi fénysugár” a szatellitekből származó lézerkivetítés. Értsd meg, kedvesem, hogy a földönkívüliek jelenlétének ideáját olyan emberek táplálják, akik ezáltal akarják a földi valóságot kontrollálni. A földönkívüliek földreszállását azért kívánják színpadra állítani, hogy ez elvezessen az uralmuk alatt álló világkormányhoz. Ez a jelenlét egy illúzió lesz, holografikus fényshow-k, emberalkotta „idegen” járművek bemutatása révén. Lehetséges, hogy nem fog sikerülni, ahogy felemelkedésetek és valóságotok változása lehetetlenné tesz majd egy ilyen trükköt, még a média mostani lehetséges kifinomult kontrollja ellenére is.
Hiszen tudjátok: ahogy beléptek ebbe az új valóságba, az abszolút igazságot fogjátok látni és észlelni. A trükközés többé nem lesz lehetséges, ahogy magatokhoz veszitek a saját valóságotok megteremtésére való hatalmatokat, mivel nem fogjátok többé megengedni, hogy manipuláljanak és kontrolláljanak benneteket.

A tudatosság spiráljai, a kozmikus pulzálás

Celia: Beszéljünk egy kicsit a tudatosság spiráljairól. Az arcturus-i végtelenség-hologram egyértelműen spirálok sorozatából áll. Miért olyan fontosak a spirálok?
Mihály: Nos, a tudatosságnak a kozmoszban való „természetes” mozgását spirálként írhatjuk le. Gondoljatok csak a hatalmas galaxisok spirálkarjaira, vagy a sejtjeitekben lévő DNS-spirálokra. Minden a körökön és spirálokon alapuló geometrikus mezőként vagy hálóként lett megalkotva.
És ez a tudatosság áramlásának természetes ritmusa is. Minden létezőnek megvan a saját személyes ritmusa vagy áramlása. A mostani, emberi testet érintő mélységes fiziológiai és biokémiai változások egy része arra irányul, hogy leválassza fizikai valóságotokat a kontrollált lineáris észlelésről, hogy egy, a kozmikus pulzálásra – ahogy hívjuk, Isten Lélegzetére – hangolt, sokkal természetesebb ciklusra, spirálra állítsa azt át. Minden élő intelligencia pulzál, és amikor összhangba kerül az Isteni Teremtő Intelligenciával a galaktikus „szív” – a Nagy Központi Nap – pulzálásán keresztül, saját természetes ritmusai, spiráljai is harmóniába kerülnek ezekkel a nagyobb spirálokkal. Ez a sejtjeitekben, az agyatokban lévő, eddig a lineáris időhöz kötött „óra” átállítását eredményezi, a tudatosság fejlődését, mely gyors és teljességgel kívül esik a kozmikus pulzálással való szinkronicitáson.
Most a kozmikus pulzálással való harmóniában létezésre, és egy hosszabb életre vagytok „újrahuzalozva”, mely természetesen és könnyedén áramlik együtt az Isteni Teremtő Intelligenciával. Így hát, felemelkedési tüneteitek, az újrahuzalozás fizikai hatásainak testi érzetei a bizonyítékok arra, hogy átálltok a kozmikus pulzálásra, egyéni módon.
A Kristálygyermekek, és mostantól a Kék Csillag Gyermekek is, már rá vannak hangolódva erre a pulzálásra. Ez az oka, hogy közülük sok gyermeken figyelemzavar-szindrómát diagnosztizáltak. Ők már a saját belső ritmusuk szerint élnek, és nem képesek a merev iskolai tantervek kontrollja alatt létezni. Sok felnőtt is van, aki elengedi a „munka” merev rendszerét, hogy magát sokkal rugalmasabb módokon tartsa fenn. Hiszen minden személynek egyéni ritmusa van, és nem biztos, hogy képes a „9-től 5-ig” tartó életformához idomítani magát. Az, hogy megtaláljátok saját személyes ritmusotokat, éppolyan fontos, mint megtalálni szenvedélyeteket és alkotóerőtöket. Ezek a dolgok mind összefüggnek egymással, biztosítva teremtői lélekpotenciálotok optimális működését.
Azt is elmondjuk, hogy a folyamatot az elmúlt 18 hónapban a Kék Csillag Gyermekeknek a bolygón való megjelenése gyorsította fel. Úgy neveztük ezt, mint a „galaktikus fénytestetek aktiválását”, ahogy újra kapcsolatba kerültök a galaktikus pulzálással vagy szívveréssel. Ahogy a kapcsolat létrejön, természetes módon léptek be a feltétlen szeretetbe, könyörületbe és hálába, mivel ezek a kozmikus pulzálást jellemző energiák, és a Krisztusi vagy Kristály energia jellemzői.
Celia: Mondd meg, kérlek, hogy a cetfélék vajon szintén közreműködnek ebben a folyamatban?
Mihály: Igen, valóban. A bálnák és a delfinek már a kozmikus pulzálásra vannak hangolódva. Aki velük tölti idejét, vagy dolgozik velük, azokat igen erősen húzzák magukkal, mivel a cetfélék aurájában található galaktikus energia átállítja az emberi test működését, gyakran okozva csodás gyógyulásokat, illetve a kellemetlen ritmusokat sokkal természetesebbekkel helyettesíti.

<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
A Kilences ritmusa

Celia: Sokan kérdezik tőlem, hogy, mivel mindenki a saját dolgai után megy, össze fog-e omlani a társadalom, totális káosz felé tartunk-e?
Mihály: Nem, egyáltalán nem. A kozmikus pulzálásnak létezik egy alapvető rendje vagy struktúrája. Mi ezt a „Kilences ritmusának” hívjuk, és ez a tény a ti lineáris naptáratokba is bele van kódolva.
De, mielőtt a Kilencesről beszélnénk, hadd mondjuk el, hogy az isteni vagy kozmikus törvény a bőség, a virágzás és a szeretet törvénye. Bármely változás, mely az emberiséget a kozmikus pulzáláson keresztül megtapasztalható kozmikus törvények felé vezeti, magától értetődő természetességgel fog több bőséget, virágzást és szeretetet létrehozni, nem pedig az ellenkezőjét. Azonban azok az emberek, akik a lineáris gondolkozáshoz és az ezzel együtt járó biztonság-illúziókhoz vannak szokva, gyakran félnek attól, hogy megengedjenek egy olyan új ritmust, mely nem tűnik a beépített biztonsági elveikhez igazodónak. És gyakran igaz, hogy az egyik állapotból a másikba való átalakuláskor van egy veszteséggel, ürességgel terhelt periódus, amikor a lény éppen az új frekvenciákra áll át, és csak ezt követően lép át a szeretet és bőség természetes állapotába. Szóval az átállás bátorságot, bizalmat és elfogadást is igényel.
Most akkor a Kilences elvéről. Volt már szó az „ahogy fent úgy lent” princípiumáról. Az ősi Atlantiszon és Egyiptomban a régiek a Kilenc Kreatív Elvvel vagy az Isteni Erőkkel dolgoztak, melyet a „Kilences Tanácsának” is neveztek. Ekképpen a Kilences kreatív ritmusa a galaxisban, mint a lehetőségek kreatív spirálja jelenik meg. Számrendszeretek is a kilences elvén alapul, amikor például egy hónap napjait számoljátok, észreveszitek, hogy abban is körülbelül megjelennek a kilences ciklusok. Minden ciklus lehetőséget ad a számotokra, hogy belépjetek a tapasztalásnak és a megértésnek egy magasabb szintjére. Természetesen a Galaxisban vannak más számokon – mint a hármon, a tizenkettőn vagy tizenhármon – alapuló ciklusok is, hogy csak néhányat említsek. Ezek a ciklusok is részei a tudatosság megtapasztalásának számotokra.
Azonban elmondható, hogy a tudatos fejlődés mostani spiráljai a kilencéves spirálokon alapulnak. Az a ciklus, amely 1998-ban (9) kezdődött, 2007-ben (9) ér véget. Egy új ciklus kezdődik 2008-ban (1) és ér véget majd 2016-ban (9). Ebben a ciklusban a kulcs-év 2012 lesz. Így láthatjátok, hogy a kozmikus időben a spirálokon és ciklusokon belül is spirálok és ciklusok ismétlődnek. Mostanában tapasztaljátok meg a tavaszpont precessziójának 26.000 éves hatalmas ciklusa beteljesedését is. Továbbá a maja és egyiptomi naptárakban szereplő ciklusokét is. Ezekben a ciklusokban minden az Isteni Akarat szerint áramlik. Amikor az emberek tudatosan lesznek képesek ezekhez a ciklusokhoz igazodni, több könnyedséget és harmóniát fognak érezni.
Celia: Hogy csináljuk?
Mihály: Nos, ennek egyik módja, hogy tudatos ceremóniákat, rituálékat tartotok, hogy saját módotokon megüljétek ezeknek a ciklusoknak az ünnepét. Például a napfordulókkor és a napéjegyenlőségekkor ünnepelhetitek a Föld végtelenbe tartó spirális utazásának ciklusait.
Celia: Az idei napfordulón labirintusok készítését kaptuk üzenetül. Meg tudnád ezt magyarázni?
Mihály: Valóban, a labirintus egy Földciklus, mely a galaxis spirális mozgásait fejezi ki. Ez egy olyan lenyomat vagy szimbólum, amely sejtszinten ébreszti fel a spiráltudatosságot az emberi agyban.
Egy labirintus bejárása bárkit hatásosan integrál a galaxis spiráljaiba és azok pulzálásába, mivel kiszakítja őt a linearitásból és hirtelen áthelyezi a spirálokba. Ráhangolja az egyént a kozmikus áramlásra és a galaktikus pulzálásra, és sok esetben, ahogy az adott személy kiegyensúlyozódik, gyógyulás is bekövetkezik. Mivel a spirálok kifejezik a tudatosság spirális áramlásán keresztül az embereknek a bolygóval való kapcsolatát is, a labirintusok támogatják a bolygót is. Így hát, mondhatnánk, belső vezettetésetek arra kér benneteket, hogy mostanában a magasabb tudatosság megnyilvánulatlan spiráljainak való elköteleződéseteket szertartásokon keresztül nyilvánítsátok ki.
Ahogyan arról már volt szó, a 2007. június 21-i kilences spirálok a Hármas Istennőre, a 3, 6 és 9 számra rezonálnak. A labirintus a kozmikus „anyaméh” vagy a Nőelvű Istenség, a Nagy Istennő szimbóluma is. Ez az újjászületés és a tudás helye. Így hát, ezzel az energiával ünnepelve megerősítitek kapcsolatotokat a magasabb tudatosságban való újjászületéshez és az Istennői energiához és bölcsességhez.

És így, azt gondoljuk, elegendő anyagot adtunk nektek mostanra, köszönjük, hogy velünk voltatok.

Fordította: Redáz<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
www.shaumbra.hu<o:p></o:p>
 

GLinDorph

Állandó Tag
Állandó Tag
Aktiváljuk a Föld Hálózatát ! - Világ-meditáció a Föld és az Emberiség gyógyításáért

Aktiváljuk a Föld Hálózatát !
2007.július 17. (kedd) 13.11- 14.11 -órakor
Világ-meditáció a Föld és az Emberiség gyógyításáért
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td>
</td><td align="right">
</td></tr><tr><td colspan="2">
</td></tr><tr><td colspan="2"><table border="0" cellpadding="12" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td>
[SIZE=-1]KÜLÖNLEGES KOZMIKUS LEHETŐSÉG *** VILÁG-MEDITÁCIÓ A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSÁÉRT[/SIZE]

[SIZE=-1]AKTIVÁLJUK A HÁLÓZATOT! (Fire the Grid) â013 A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN[/SIZE]

[SIZE=-1] 2007 JÚLIUS 17 de. 11:11 (GMT)Magyarország: 2007. július 17 .(kedd) 13.11- 14.11.[/SIZE]



[SIZE=-1]Kedves Fénymunkások![/SIZE]

[SIZE=-1]Egy újabb fontos világ-meditációhoz való csatlakozásra szeretnénk hívni Benneteket. [/SIZE]
[SIZE=-1]Bár tudjuk, hogy a meditáció hétköznapra esik, de nagyjából ebédidőre (13.11 - 14.11), ezért remélhetőleg sokan meg tudjátok oldani, hogy csatlakozzatok az eseményhez.[/SIZE]

[SIZE=-1]Csatlakozhattok velünk együtt csoportos meditációval a XIX. Temesvár utca 33-ban, vagy végezhetitek a meditációt önállóan vagy csoportosan otthon, illetve a munkahelyen.[/SIZE]



[SIZE=-1]Idézet Shelley Yates leveléből:[/SIZE]

[SIZE=-1]â01EA te segítségeddel remélhetőleg sikerül annyi ember összehozni, amennyit még nem látott a világ. A szeretetteljes emberek, ha egyetlen szándék él bennük, képesek meggyógyítani a bolygót, és ráébreszteni lelkünket igazi céljára â013 hogy Eggyé váljon Fényünk Forrásával.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ez a tervezett közös meditáció a Föld emberei részéről azt a szeretetet és hitet demonstrálja, amelyet a világ és a világ lakóinak jósága iránt érzünk. [/SIZE]
[SIZE=-1]Mi vagyunk a Föld gyógyulásának katalizátorai. [/SIZE]

[SIZE=-1]Egy igazi hívő ereje tízszeres, ezért ha valakinek még nem elég erős a hite, bízhat abban, hogy mások hite felerősíti majd az övét is, és a meditáció ereje megsokszorozódik.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ezért kell pontosan ugyanakkor meditálnunk. Érezni fogjuk egymás erejét, felerősítjük és egyesítjük az átadandó energiát, amelyet szülőbolygónk magjába küldünk. Mindenki fontos személy szerint, önmagában, de együtt a kreatív energia roppant hatékony forrásává válunk.â01D[/SIZE]




[SIZE=-1]A következőkben Shelley Yates elképesztő történetét szeretnénk megosztani Veletek, amely egy teljesen átlagos, korábban ateista asszonyból olyan nőt formált, akinek lehetősége nyílt a Föld és az emberiség gyógyítására. [/SIZE]

[SIZE=-1]A történet Kanadában esett meg a szóban forgó asszonnyal és a kisfiával, akik elsüllyedtek fejre állt autójukkal egy mocsárban. Az asszonyt 15-20 perccel fulladásos â01Ehalálaâ01D után szabadították ki, hét percig tartott az újjáélesztése, és a fiát csak ezután kezdték menteni. Újabb öt perc kellett, mire egyáltalán kiszabadították a fiút az autóból, aki addigra természetesen régen halott volt.[/SIZE]
[SIZE=-1]Mindezek dacára sikerült őt is újjáéleszteni, de kómába került. Ezt követően Fénylények â013 akik vele voltak akkor is, amikor â01Eodaátâ01D tartózkodott, â013 közölték az asszonnyal, mit kell tennie. Elmondták neki, hogyan gyógyítható meg a kisfiú belső vérzése és az agykárosodása. Ami ezután történt, azt olyan szépen írja le a saját szavaival, hogy feltétlenül olvassátok el![/SIZE]

[SIZE=-1]Azért történt vele mindez, hogy megtanuljon egy gyógymódot, amelyet a fia esetében is alkalmazott, aki egyébként a baleset után két héttel már teljesen egészséges volt. [/SIZE]
[SIZE=-1]E gyógymód az egész emberiség és a Föld javát szolgálja. [/SIZE]
[SIZE=-1]A Föld gyógyítása által gyermekeink előtt ismét egy szebb jövő állna ahelyett, hogy megfogyatkozott, pótolhatatlan forrásokkal kellene szembesülniük.[/SIZE]
[SIZE=-1]A teljes történetet elolvashatjátok a mellékletben.[/SIZE]
[SIZE=-1]A hölgy, Shelley Yates honlapja:[/SIZE][SIZE=-1] www.firethegrid.org[/SIZE]

[SIZE=-1]Miután mi is elolvastuk, elhatároztuk, hogy csatlakozunk az 1 órás [/SIZE]
[SIZE=-1]világ-meditációhoz, ahogyan sokan mások is ezt teszik majd világszerte Ausztráliában, Amerikába, Európában és máshol. [/SIZE]

[SIZE=-1] Ezért csoportos meditációra hívunk Benneteket 2007. július 17-én, kedden, 12.30 â013 15.00 óra között.[/SIZE]
[SIZE=-1] Helyszín: Budapest, XIX. Ker. Temesvár u. 33. (Hamu u. â013 Temesvár u. saroktól a 3. ház). [/SIZE]

[SIZE=-1]Megközelíthető:[/SIZE]
[SIZE=-1]BKV-val: a Határ úti metrótól 194-es busszal a Karton utcai megállóig, majd onnan a 2. utcán, a Hamu utcán jobbra végig a Temesvár utcáig. [/SIZE]
[SIZE=-1] A BKV útvonaltervező honlapja: http://utvonal.bkv.hu/[/SIZE]

[SIZE=-1]Autóval: A Könyves Kálmán körút felől közelítve, az M5 kivezető szakaszáról az ÖMV benzinkút után kell letérni jobbra a szerviz útra a Fővárosi Autópiac tábla után, majd követve a szerviz utat, a Peugeot autószalonnál lévő T â013elágazásnál balra, majd a Citroen szalon előtt lévő körforgalomban jobbra az 1.kijárat. Ezután az első utca jobbra a Katona József u. és ennek folytatása a Temesvár utca. A 33-as szám a Katona József u-ra történő befordulástól kb.1 km jobbra lesz.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ha autóval jöttök, kérjük, hogy ne parkoljatok a szomszéd sorházak garázskijáratai elé, inkább a Temesvár utcába betorkolló utcák valamelyikében (Pl. a Hamu vagy Beszterce u.) álljatok le.[/SIZE]



[SIZE=-1] Kérjük, érkezzetek meg 12.30 percig, hogy a meditációt megfelelően felkészülve, pontosan 13.11 â013kor el tudjuk kezdeni. [/SIZE]
[SIZE=-1]13.00 óra után, a világ-meditáció elkezdése után sajnos már nem tudjuk beengedni a későn érkezőket. [/SIZE]

[SIZE=-1] A program:[/SIZE]
[SIZE=-1]12.15 â013 12.40 érkezés[/SIZE]
[SIZE=-1]12.40 â013 13.10 elcsendesülés, közös ráhangolódás[/SIZE]
[SIZE=-1] 13.11 â013 14.11 csoportos világ-meditáció[/SIZE]
[SIZE=-1]14.12- 15.00 beszélgetés a korszakváltásról [/SIZE]

[SIZE=-1] Mivel a helyiség befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy mindenképpen értesítsetek bennünket részvételi szándékotokról legkésőbb hétfőn este 20.00 óráig sms-ben ezen a számon: 30/ 9147-678.[/SIZE]

[SIZE=-1]Mit hozzatok magatokkal?[/SIZE]
[SIZE=-1] Párnát vagy más ülő alkalmatosságot és egy kis vizet[/SIZE]
[SIZE=-1]Részvételi díj: adomány jellegű (ajánlott összeg 1.000 Ft), mellyel a költségeinket (pl. fordítás, stb) szeretnénk csökkenteni.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ha nem tudsz eljönni, akkor javasoljuk, hogy Te magad is szervezz meditációt ebben az időpontban a saját lakhelyeden (még akkor is, ha soha nem csináltál semmi ilyesmit korábban!). Lehetőleg legalább ketten vagy többen legyetek![/SIZE]

[SIZE=-1]Előre is köszönjük részvételeteket, szívjóságotokat és hajlandóságotokat a Föld Anya és az Emberiség szolgálatáért![/SIZE]

[SIZE=-1]Szeretettel és hálával,[/SIZE]
[SIZE=-1]Lilly és István[/SIZE]
[SIZE=-1]Balogh Tímea[/SIZE] [SIZE=-1] Lilly és Madár István[/SIZE]
[SIZE=-1]******************************<wbr>***********************

[/SIZE]

[SIZE=-1]KÜLÖNLEGES KOZMIKUS LEHETŐSÉG, VILÁG-MEDITÁCIÓ A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSÁÉRT[/SIZE]

[SIZE=-1] AKTIVÁLJUK A HÁLÓZATOT! (Fire the Grid) â013 A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN[/SIZE]

[SIZE=-1] 2007 JÚLIUS 17 de. 11:11 (GMT)Magyarország: 2007. július 17 .(kedd) 13.11- 14.11.[/SIZE]


[SIZE=-1]Bevezetés, írta Patricia Diane Cota-Robles[/SIZE]
[SIZE=-1] http://www.eraofpeace.org[/SIZE]

[SIZE=-1]Drága Szívek, ez év hajnalától beszélgetünk már a tényről, hogy Atya-Anya Istenünk és a Mennyei Társaság megerősítette, hogy 2007 a monumentális változás éve lesz. [/SIZE]
[SIZE=-1]Ahogy a Fény hihetetlen tettei napról napra nyilvánvalóvá válnak, szinte tapinthatóvá lesz ennek az Isteni Tervnek a manifesztációja. A Fény ezen tettei készítik fel az Emberiséget és a Földet a Végtelen Tökéletesség 5. Dimenziós Birodalmába való Felemelkedésre.[/SIZE]

[SIZE=-1] Ezúttal 2007. július 17-én kapunk egy Kozmikus Lehetőséget, amely példátlannak mondható ebben az életünkben. A Fény számtalan tettének köszönhetően, amely az elmúlt évtizedekben történt, az Emberiség végre abba a helyzetbe került, hogy feltüzelhetjük a hálózatot, amely egyesíti az Istenit édes Földünk minden férfijában, nőjében és gyermekében. Ez a hálózat ismét kapcsolatot teremt Forrásunkkal, az Egyetlen Létezővel.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ez a hálózat eónokon át csupán töredékes árnyéka volt eredeti lehetőségének. Ennek köszönhető, hogy az Emberiség képtelen volt meglátni önmaga Egységét, vagy meghallani a halk, belső hangot. Egy másik következménye ennek az volt, hogy nagyon, nagyon korlátolttá vált kommunikációs lehetőségünk az Isteni Igazság birodalmaival, az Atya-Anya Istennel.[/SIZE]

[SIZE=-1] Miért éppen 2007. július 17-e? [/SIZE]
[SIZE=-1]Nos, a Fénylényeknek van egy mondása: [/SIZE][SIZE=-1] â01EKozmikus Pillanatok jönnek, de el is múlnakâ01D.[/SIZE]
[SIZE=-1]Azt mondják, ha az Emberiség elmulasztja ezeket a Kozmikus Pillanatokat, évezredek eltelhetnek, mire ismét megkapjuk az adott lehetőséget.[/SIZE]

[SIZE=-1]2007. július 17-e egy Kozmikus Pillanat.[/SIZE]
[SIZE=-1]Ezen a szakrális, szent napon a Teremtő Energia beáramlásának leszünk tanúi, méghozzá egyenesen a mi Mindentudó, Mindenható, Mindig Jelenlévő Atya-Anya Istenünk Szívéből. [/SIZE]
[SIZE=-1]Ez az energia bevilágítja majd az egész Teremtést. A hatalmas Fénybeáramlás megemeli majd az energia-, rezgés- és tudatszintet az élet minden területén, amelyet Isten Szíve valaha is kilélegzett magából.[/SIZE]

[SIZE=-1] A Fény Munkásai kollektív tudatának egyesített szándéka révén ez a páratlan Teremtő Energia feltüzeli majd a hálózatot világszerte, rendbe hozza a rövidzárlatokat és töredékeket, amelyek â013 saját hibáinknak köszönhetően â013 elszigeteltek bennünket Istentől és egymástól.[/SIZE]

[SIZE=-1]Az Isteni Tervnek ez a részlete Shelley Yatesnek köszönhetően jutott az Emberiség tudtára, honlapja: www.firethegrid.org. Kérjük, nyitott szívvel és elmével olvassátok a történetét! [/SIZE][SIZE=-1]Ezer éve készülünk már mindnyájan erre a Kozmikus Pillanatra. Végre elérkezett az idő! [/SIZE]

[SIZE=-1]Shelley Yates elképesztő története egy csodáról szól, amely vele és kisfiával esett meg. A csoda felfedett egy lehetőséget az Emberiség számára, amely [/SIZE][SIZE=-1]megállíthatatlan szintemelkedést teremt majd Földünkön, a Föld teljes életben. [/SIZE]
[SIZE=-1]Gondosan olvassátok el az alábbi információt, fogadjátok be a szívetek kellős közepébe, és terjesszétek széleskörűen![/SIZE]
[SIZE=-1]Tudjátok, hogy TI vagytok most Isten Kezei, akik a forma fizikai világában nyilvánultatok meg! [/SIZE]

[SIZE=-1]És ez így van, Szeretett Én Vagyok.[/SIZE]
[SIZE=-1]Patricia Cota-Robles
******************************<wbr>*****************

[/SIZE]

[SIZE=-1]KÜLÖNLEGES KOZMIKUS LEHETŐSÉG, VILÁG-MEDITÁCIÓ A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSÁÉRT[/SIZE]

[SIZE=-1] AKTIVÁLJUK A HÁLÓZATOT! (Fire the Grid) â013 A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN[/SIZE]

[SIZE=-1] 2007 JÚLIUS 17 de. 11:11 (GMT)Magyarország: 2007. július 17 .(kedd) 13.11- 14.11.[/SIZE]


[SIZE=-1]http://www.firethegrid.com/eng<wbr>/home-fr-eng.htm - a részletek ezen a honlapon olvashatóak angolul[/SIZE]
[SIZE=-1] http://www.youtube.com/watch?v<wbr>=yA1t-nyA0v4[/SIZE][SIZE=-1] - a video[/SIZE]

[SIZE=-1]A TERV[/SIZE]


[SIZE=-1]Az elmúlt két és fél évben a Fénylények gyakran kommunikáltak velem. Eleinte nagyon kényelmetlenül érintett a dolog, mivel teljesen idegen volt attól, amiben hittem, ahogyan éltem. De ahogy telt az idő, nagyon megerősödött a hitem Teremtőnkben, és abban, hogy az élet sokkal több, mint amit általában fizikailag tapasztalunk. Vannak más dimenziók, amelyek ugyanolyan valóságosak, mint a miénk, és vannak jó erők, amelyek őszintén segíteni akarnak nekünk.[/SIZE]

[SIZE=-1]A Fénylények elmagyarázták nekem, hogy [/SIZE][SIZE=-1]mindnyájan összeköttetésben állunk egymással a Forrás energiája révén. Ez a kapcsolat egyfajta hálózat , ezért az egyszerűség kedvéért
â01Ea Hálózatâ01D-nak hívom. Vannak kisebb hálózatok, amelyek a nagy Hálózathoz kapcsolódnak.
[/SIZE]
[SIZE=-1]Például minden egyes állatfajnak megvan a maga hálózata. Ez teszi könnyűvé a kommunikációt az állatok között. Biztos eltűnődtetek már azon, honnan tudja a lazac, mikor kell elindulnia felfelé a folyón leraknia az ikráit, vagy honnan tudják a danaida pillangók, merre kell Mexikó felé repülni, vagy miért tudnak a ludak tökéletes alakzatban repülni. A hálózatra való rákapcsolódottságuk miatt tudják, hová kell menniük, és mikor. Az ázsiai cunamiban nagyon kevés állat vesztette életét. Ez azért van, mert a hálózataikon megkapták azt az információt, hogy veszély közeleg.[/SIZE]

[SIZE=-1]Az Emberi Lények több ezer évvel ezelőtt azt a döntést hozták, hogy leválasztják magukat a kollektív Hálózatról, hogy szabad akaratuk lehessen. Ez a leválás tette lehetővé, hogy szabad döntéseket hozzunk, hogy függetlenek legyünk. Azt is lehetővé tette azonban, hogy többször is hibázzunk, és ez káros hatással volt erre a bolygóra. E hibák megnehezítették közvetlen kommunikációnkat is a Forrással. Egy olyan fordulóponthoz érkeztünk, amikor leválasztottságunk a Föld végét jelentheti jelenlegi formájában.[/SIZE]

[SIZE=-1]A Föld számos sebet kap miattunk. A továbbiakban boldogan közlöm veletek a tervet, amely segít helyrehozni a jelenlegi helyzetet, amelyben élünk. [/SIZE][SIZE=-1]E terv segítségével teljesebben kapcsolódhatunk a Föld Hálózatára, és megkezdhetjük a bolygó gyógyítását. Együtt új életre keltjük Földanyát egy olyan bioelektromos â01ESZERETET BEÁRASZTÁSSALâ01D, amely az Emberiség adománya lesz Neki.[/SIZE]

[SIZE=-1] Ha egy időben leülünk meditálni egy órára, és feltüzeljük a Hálózatot, azzal egyesítjük a bolygót, és szimultán egyesítjük a Föld minden régióját. A folyamat során egyesítjük lelkeinket szeretetben, békében, harmóniában és egy olyan kollektív együttműködésben, amely egy jobb világot teremt az emberek számára a jelenben és a jövőben egyaránt.[/SIZE]

[SIZE=-1]A tervet ugyanazoktól a Fénylényektől kaptam, akik útmutatást adtak, miközben elsüllyedtem a tóban. Azóta velem vannak, és megosztottak velem számos tényt a világunkról és arról, hogy [/SIZE][SIZE=-1]szeretettel és közös erővel békét és gyógyulást adományozhatunk a Földnek. Egy olyan útra szeretnének terelni bennünket, amely a bolygó egészségéhez vezet, egy élhető jelenhez, és az eljövendő nemzedékek élhető jövőjéhez. Szeretnék továbbá megmutatni nekünk a megvilágosodáshoz és az Istenivel való egyesüléshez vezető utat.[/SIZE]

[SIZE=-1]A Fénylények azt a kifejezést használják, hogy [/SIZE][SIZE=-1]â01Etüzeljük fel a hálózatotâ01D, mivel 2007. július 17-én az Emberiség Isteni Erő birtokába jut. [/SIZE]
[SIZE=-1]Azt állítják, hogy a hálózat feltüzelése két eredménnyel jár majd. [/SIZE]
[SIZE=-1]Először is [/SIZE][SIZE=-1]gyógyító energia-infúziót ad a Föld középpontjának, és regenerálja a bolygó magját vagy szívét. Ugyanúgy, ahogyan mi energia-infúziót adtunk haldokló fiamnak, most is átadjuk egyénileg igaz szándékunk, individualitásunk és gyógyító energiánk ajándékát. Ahogy a Fénylények mondták, a fiam energiamezeje súlyosan leromlott, akárcsak a Földé. [/SIZE]

[SIZE=-1] Továbbítanunk kell lényünkön keresztül a Forrás Szeretet és Fény energiáját a Földnek. A Fénylények azt mondták, az emberek olyanok lesznek ezen a napon, mint kis villámhárítók, amelyek belevezetik Isten energiáját a bolygóba.[/SIZE]

[SIZE=-1]Mivel megszűnt teljes kapcsolatunk a Forrással amiatt, hogy az Emberi Hálózat működése tökéletlenné vált, Isten energiája nem tudott olyan könnyen a Földbe áramlani.[/SIZE]
[SIZE=-1]Ha úgy döntünk, hogy összejövünk, és együtt újjáépítjük a Hálózatunkat, akkor az energia természetes áramlása helyreáll köztünk és Isten között, Isten és a Föld között, valamint az egyik ember és a másik ember között. [/SIZE]

[SIZE=-1] Látod, milyen csodálatos ajándékot adhatsz? [/SIZE]
[SIZE=-1] Ez az energia örökké megmarad majd a Földön, a Föld lakói között â013 azzal, hogy megteremtjük ezt az új energiamezőt a bolygónk számára, részesülünk a Teremtő megvalósult szándékának csodájában.[/SIZE]

[SIZE=-1]Hogyan érhetjük el ezt? [/SIZE]
[SIZE=-1] A Kozmikus Pillanat időpontja 2007. július 17-e de. 11 óra 11 perc a greenwichi középidő szerint, azaz 7 időzónával nyugat felé de. 4:11, 4 időzónával nyugat felé pedig de. 7:11. [/SIZE]
[SIZE=-1]Semmi utalást nem kaptam arra vonatkozólag, miért éppen ez a nap, óra és perc lett kiválasztva, de megismételten ezt az időpontot közölték velem.[/SIZE]
[SIZE=-1] Arra kértek, hogy hozzak össze annyi embert világszerte, amennyit csak lehet, a világ minden szegletéből, hogy egy órán át együtt üljenek és imádkozzanak vagy meditáljanak ettől az időponttól kezdve.[/SIZE]

[SIZE=-1]A te segítségeddel remélhetőleg sikerül annyi ember összehozni, amennyit még nem látott a világ. A szeretetteljes emberek, ha egyetlen szándék él bennük, képesek meggyógyítani a bolygót, és ráébreszteni lelkünket igazi céljára â013 hogy Eggyé váljon Fényünk Forrásával.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ez a tervezett közös meditáció a Föld emberei részéről azt a szeretetet és hitet demonstrálja, amelyet a világ és a világ lakóinak jósága iránt érzünk. [/SIZE]
[SIZE=-1]Mi vagyunk a Föld gyógyulásának katalizátorai. [/SIZE]

[SIZE=-1] Egy igazi hívő ereje tízszeres, ezért ha valakinek még nem elég erős a hite, bízhat abban, hogy mások hite felerősíti majd az övét is, és a meditáció ereje megsokszorozódik.[/SIZE]

[SIZE=-1] Ezért kell pontosan ugyanakkor meditálnunk. Érezni fogjuk egymás erejét, felerősítjük és egyesítjük az átadandó energiát, amelyet szülőbolygónk magjába küldünk. Mindenki fontos személy szerint, önmagában, de együtt a kreatív energia roppant hatékony forrásává válunk.Ne feledjétek, mindnyájan Isten részei vagyunk, és a teremtés ezen energiája ott él mindegyikünkben! [/SIZE]

[SIZE=-1]Ma háromfajta ember él, aki segíteni fog ebben a projektben. Először is vagytok, akik már eleve egy intézményes vallás hívei közé tartoztok. Nem kérem egyikőtöket sem, hogy változtassátok meg a hiteteket, hogy más igazságban higgyetek. Elég, ha elfogadjátok, hogy amennyiben vallásotok Istene mindenható, akkor minden lehetséges â013 ez miért ne lehetne az? Ugyan lehet-e jobbra fordítani az emberi energiát és az imádság erejét a Föld meggyógyításánál és az Emberiség egyesítésénél Isten Kegyelme és Jósága által?[/SIZE]

[SIZE=-1]Aztán vannak azok, akik az intézményes vallásokon kívül keresik az útjukat, ezeken kívül hisznek és élnek egy más, egyénibb módon Teremtőnk Fényében. Mi mindnyájan egy egyénibb módon keressük Isten megismerését. Ezekre az emberekre úgy utalok, mint a New Age Fénymunkásaira. [/SIZE]
[SIZE=-1]A Fénynek ezek a Munkásai megérzik majd ezen szavak igazságát, és mélyen belül tudni fogják, hogy a terv, amelyről beszélek, Igazság, egy tiszta útmutatás, amelynek révén tényleg segíthetsz a Földnek.[/SIZE]

[SIZE=-1]Az â01Eóvatosakâ01D képezik a harmadik csoportot. Azért hívlak benneteket óvatosaknak, mert ti valójában hinni szeretnétek, de a világ jelenlegi állapotában kiölt belőletek minden hitet. Sóvárogtok a hit szerető érintésére, de úgy érzitek, hogy Isten elhagyott bennünket. Két és fél évvel ezelőtt én is pontosan ilyen voltam. Megkeményedtem a világ valósága számára, és nem hittem, hogy Isten valaha is közbeavatkozik és megment bennünket. Dühös voltam Istenre, amiért hagyott bennünket idáig süllyedni, és kialakulhatott ez a káosz.[/SIZE]

[SIZE=-1]Azóta azonban beláttam, hogy Isten csupán azt adta nekünk, amire vágytunk. Azt hittük, bűnösök vagyunk, akik nem méltóak Isten Szeretetére. Elvesztettük a tudást, hogy Isten részei vagyunk, és hogy emiatt közre tudunk működni saját életünk irányításában a Teremtő mellett. [/SIZE]
[SIZE=-1]Mindazok számára, akik olyanok voltak, mint én, volna egy ajánlatom: tegyétek félre szkepticizmusotokat életetek egy röpke órájára, üljetek le egyedül vagy másokkal, és gondoljatok e bolygó szépségeire! Becsüljétek meg mindazt, ami a tiétek, mindazt, ami vagytok, és adjatok reményt mindnyájunk számára egy jobb jövőben! [/SIZE]

[SIZE=-1] Ez a terv csupán egyetlen órát kér mindegyikünktől. Egyesített energiáink eljutnak a Földbe, eljutnak mindnyájunkhoz. [/SIZE]
[SIZE=-1]Szeretnélek megkérni, döntsd el, milyen módon segítesz! Azok, akik imádkozni szeretnének, imádkozzanak egy órán át, kérjenek hitet és erőt, amellyel megvalósítható ez a hatalmas feladat! Azok, akik meditálnak, meditáljanak és lássák, amint gondolataik szándéka elhatol egészen a Föld belsejébe, szeretetet és gyógyulást közvetítve.[/SIZE]

[SIZE=-1]Ti, akik semmilyen rituálét nem ismertek, alkalmazhattok bármilyen módszert, amely nektek beválik. [/SIZE][SIZE=-1]Ülhettek például némán, miközben magatokban azt mondjátok, hogy â01EFelajánlom az energiámat, hogy meggyógyítsuk ezt a világot, és a rajta élő embereketâ01D! [/SIZE]
[SIZE=-1]Minden pozitív, reményteli, változásra vágyó szó valóra váltja ezeket a gondolatokat â013 ez lesz új valóságunk. [/SIZE]

[SIZE=-1]Ha lehetséges, többen is gyűljetek össze erre az órára! Úgy találtam, hogy saját meditációm mélyebbé válik, ha többen együtt vagyunk.[/SIZE]

[SIZE=-1]Miközben belépünk egy szeretőbb energiát hordozó korba, Földünk frekvenciái megemelkednek. Egyszerűen csak nyitottnak kell lennünk erre a lehetőségre, hogy érezni tudjuk ezt az ajándékot. Isten részei vagyunk, és mint ilyenek, jogunk van a Teremtő Földi ajándékainak minden csodájára és nagyszerűségére.[/SIZE]

[SIZE=-1]A terv működni fog. Ne feledjétek, ugyanez a folyamat hozta vissza a fiamat a halálból, és ígéretet kaptam, hogy globális méretekben is működni fog, ha találunk együttműködő embereket![/SIZE]

[SIZE=-1]A Bibliában le van írva, hogy azért nem tudták megmenteni Szodomát és Gomorrát, mert Isten nem talált benne tíz jó embert.[/SIZE]
[SIZE=-1] Most kaptunk egy lehetőséget, amellyel megmenthetjük magunkat pusztán azzal, hogy felajánlunk egy órát az életünkből. [/SIZE]
[SIZE=-1] Kikiálthatunk az Univerzum felé, hogy a Földön igenis vannak jó emberek! Megmutathatjuk az Isteni Teremtőnek, hogy elegen vagyunk itt, akik őszintén fejlődni szeretnének, hogy azzá válhassunk, akivé válhatunk.[/SIZE]

[SIZE=-1]Azt az üzenetet kaptam, hogy segítséget küldenek nekünk. Közreműködhetünk egy csoda létrejöttében. A fiam épp kirohan az udvarba, és remekül érzi magát. Megmentette egy csoda.[/SIZE]

[SIZE=-1]Az Isteni Energia ezen ajándéka, és saját hajlandóságunk a közreműködésre meg fog menteni mindnyájunkat. [/SIZE]
[SIZE=-1] Kérlek, csatlakozz hozzánk 2007. július 17-én de. 11 óra 11 perckor greenwichi középidő szerint, hogy elhozhassuk Isten Szeretetének erejét mindnyájunkhoz! Ha úgy döntesz, hogy részt veszel ebben, azzal kinyilvánítod hajlandóságodat az Univerzum felé, és cserébe olyan Emberként fognak számon tartani, aki pozitív változást szeretne ezen a bolygón.[/SIZE]

[SIZE=-1] Légy eltökélt, és gyújtsd fel a Fény jelzőtüzét a lelkedben, hogy észrevegyen bennünket a világ, az Univerzum, és hogy észrevegyük egymást![/SIZE]

[SIZE=-1]Shelley Yates, www.firethegrid.org[/SIZE]
[SIZE=-1]******************************<wbr>******************************<wbr>*************************[/SIZE]
[SIZE=-1] A fordítást készítette: Hanny Norbert[/SIZE]
[SIZE=-1]

--
GLinDorph

Web:[http://www.glindorph.hu] Mail:[ [email protected]]
MSN: [[email protected]] Skype,Yahoo: [glindorph]
[/SIZE] </td></tr></tbody></table> </td></tr></tbody></table> <hr>
 

GLinDorph

Állandó Tag
Állandó Tag
Aktiváljuk A Hálózatot! - A Történet

AKTIVÁLJUK A HÁLÓZATOT!Írta: Shelley Yates,www.firethegrid.org

A TÖRTÉNET

Egy olyan korban élünk, amelyben a természeti katasztrófák, pl. a hurrikánok, földrengések és árvizek drámai módon befolyásolják bolygónkat és életünket. Megvan a hatalmunk ahhoz, hogy pillanatok alatt elpusztítsuk csodálatos Földünket egy atombombával, vagy valamivel lassabban a környezetszennyezéssel, az energiaforrások pazarlásával és a túlnépesedéssel. Azt az üzenetet kaptam, hogy mondjam el nektek, megvan az a teljesen reális képességünk is, hogy megmentsük a bolygót, és egy szeretetteljes, egészséges hellyé tegyük a magunk és az eljövendő nemzedékek számára. Kérlek, szánjatok néhány percet arra, hogy elolvassátok a történetemet! Remélhetőleg megmenti majd a Földünket.


Egy olyan történetet kell elmondanom nektek, amelynek egyes részeit nehéz lesz elhinni, mégis megtörtént velem. Nem tagadhatom le, nem tehetem meg nem történtté egyetlen részletét sem, bár néha azt kívánom, bár megtehetném! Átlagos nő vagyok, egyszerű, mégis kaotikus korunkban nőttem fel. Olyan vagyok, mint bárki, szinte minden téren. Mindig úgy gondoltam, én leszek az utolsó, akivel csoda történik az életében, ehhez képest kettő is történt, méghozzá nem is olyan régen. Így hát a történet, amelyet elmesélek, a te életed története is lehetne, nem csak az enyém. De mivel velem történt meg, úgy érzem, nekem kell elmondanom.

Már az elején szeretném leszögezni, hogy csodák márpedig vannak, és olyan emberekkel is megtörténnek, mint te vagy én. Ahhoz, hogy meg is történjenek, nyitottnak kell lennünk arra a kommunikációra, amely mindennap körülvesz bennünket – nem ebből a világból, hanem Teremtőnk világából, a kozmoszból és az univerzumból. Az üzenet nagy távolságból érkezik, mégis úgy kapjuk meg, ha befelé fordulunk és hiszünk. Mindnyájan csodákat tehetünk az életünkben, és éppen ez az egyik fő oka annak, hogy leírom mindezt nektek. Nem vagyok semmilyen különleges trükk birtokában. Egyszerűen légy nyitott arra a lehetőségre, hogy amit mondok, az lehetséges, és hogy hozzáférhető mindenki számára!

A történet során mindvégig utalok majd Istenre, több különféle módon. Ez nekem is furcsa, mivel sokáig úgy hittem, hogy Isten nagyon régen magamra hagyott engem. Mégis utalok majd a kozmosz és az univerzum Ősteremtőjére, azaz a Föld Teremtőjére is, amelyen mindennapjainkat éljük. Istent az Ősteremtőnek nevezem, mert szeretném, ha mindnyájan megértenétek, hogy ezt a történetet nem befolyásolta, nem torzította el semmilyen vallási meggyőződés, és hogy Isten az én megértésem szerint nem csak a Föld Istene, hanem az egész univerzumé. Ugyanakkor úgy is utalok majd Istenre, mint a Földanyára, Gaiára, mert utam során megértettem, hogy Ő Isten női oldala. Ahogy minden megnyilvánult dologra igaz ebben az univerzumban, hogy egyensúlyban kell lennie a sötétségnek a fénnyel, a békének a háborúval, azaz fel kell ismerni Isten két arcát, a nőit és a férfit. Mindnyájan az Ősteremtő részei vagyunk. Isten részei vagyunk.

Két csoda is történt velem, mindkettő Halifaxban, a kanadai Új-Skóciában. Elsüllyedtünk a fiammal egy mocsárban, és nemcsak túléltük, hogy elmondhassuk ezt a történetet, de sokkal jobban érezzük magunkat, mint valaha. Halott voltam tizenöt percig. Fénylényektől tudtam meg, hogyan mentsem meg magamat és a kisfiamat, akik azt is elmondták, hogyan lehet meggyógyítani a Földet.

Miközben ezt olvasod, szívből kérlek, légy nyitott annak a lehetőségére, amit mondani fogok! Szükségessé vált, hogy egyesítsük a világunkat, hogy egy bolygó és egy cél legyen – béke és jólét mindenkinek, nemcsak a kiválasztott keveseknek, akik abban az áldásban részesültek, hogy a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben. Az emberiség történelmének új szakaszához érkeztünk, és amit elmondok nektek a www.firethegrid.org weboldalon, egész fajunknak segít abban, hogy be tudjuk fogadni azokat a változásokat, amelyeket a jövő hoz majd magával.

Negyven évig nem volt kapcsolatom Istennel az életemben. Gyerekként azonban mindig kerestem Istent. Úgy éreztem, hogy azok az emberek voltak a szerencsések, akiknek megingathatatlan volt a hitük, és hogy belőlem azért lett egy vesztes, mert nem hittem semmiben. Gyerekként sokszor beszéltem Istenhez, de egyszer sem éreztem, hogy meghallgatott volna, vagy kapcsolatba lépett volna velem. A sors keze kellett hozzá, amely beletaszított egy mocsárba, amelyben elsüllyedtem, hogy felnyíljon a szemem, és belássam, mindnyájan kapcsolatban vagyunk az Isteni Erővel.

Korunkban ez az erő jobban megmutatkozik, mint valaha. Ha felmész az internetre, a keresőkön ezernyi találatra lelhetsz az emberiség történelmének következő szakaszával kapcsolatban, amelyet a Megvilágosodás Érájának, a Változás Korának nevezhetünk. Nemcsak a mi vallásaink beszélnek erről, de ősi kultúrák történetei is, például a majáké, az egyiptomiaké és az indiánoké. Mindnyájan arra a pillanatra várunk már régóta, amikor megváltoznak majd a dolgok, mivel Isten egészen biztosan tesz majd valamit annak érdekében, hogy megmentsen bennünket magunktól.

Nos, bár körülményeink is változnak, Isten a változást főként olyan embereken keresztül eszközli, mint én, de szükség van rá olyan emberek hitére is, mint te, hogy az valóra válhasson. Már megint előreszaladtam, de az üzenetekben, amelyeket kapok, leírnak egy módot mindnyájunk számára, hogyan vegyünk részt Földanya gyógyításában, és hogyan vezessük át az emberséget az egészség, béke és pozitív változások korába. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, mindössze le kell ülnöd meditálni életed egy röpke órájára.

Az egyik Star Trek epizódban hallottam, hogy az ellenállás hiábavaló dolog. Nem akartam Isten hírnökévé válni, de ha Isten azt akarja, hogy felébredjünk, az úgy is lesz. Most elmesélem nektek, mi történt velem, amikor autóbalesetet szenvedtem 2002 novemberében.

Épp az egyik barátunk házához utaztunk a fiammal, hogy eltöltsünk nála egy kellemes délutánt, amikor megtörtént a tragédia. Az autóm belesodródott egy mocsárba. Fejjel lefele belezuhantunk, és lesüllyedtünk egészen az aljára. Megpróbáltam kinyitni az autó ablakait, de az elektromos ablakemelő csődöt mondott, és mi csapdába estünk. Azt mondtam a kisfiamnak, aki akkor négyéves volt, hogy ne aggódjon, majd a mami kiviszi onnan.

Az autóba gyorsan szivárgott a hideg, koszos víz, és én szorosan magamhoz öleltem a fiamat a kabátjánál fogva, a teljes alámerülésre várva. Abban reménykedtem, hogy miután a kocsi belseje megtelik vízzel, ki tudom majd nyitni az ajtót, és akkor kiúszunk. Az utolsó szavaim azok voltak a kisfiamhoz, mielőtt a fejünk fölé emelkedett volna a vízszínt, hogy tartsa vissza a lélegzetét, mami hamarosan kiszabadítja mindkettőnket. Figyeltem, amint vesz egy mély lélegzetet, majd magába nyeli a víz. Amikor láttam, hogy az utolsó légbuborék is kiszabadul az autóból, megpróbáltam kinyitni az ajtót. Meg sem moccant! A másik ajtó ugyanígy be volt ragadva. Többször is próbálkoztam mind a kettővel, hiába. Csapdába estünk, és a biztos halál várt ránk.

Ekkor fogtam Evan kis testét, és hátratoltam az ülés mögé, abban a csekély reményben, hogy ott majd némi levegőhöz jut. Miközben küszködtem, hogy kiszabadítsam magunkat ebből a négy keréken járó koporsóból, éreztem, hogy levegőt kell vennem. Amikor mélyen belélegeztem a vizet a tüdőmbe, a szúró fájdalomtól pánikba estem. Vissza akartam kapni a kisfiamat, és vadul kapálózni kezdtem a karommal, hogy megtaláljam a testét. Nem sikerült, ráadásul egyre elviselhetetlenebbé vált a légszomjam.

Ekkor hallottam meg a hangot. Nyugodt, fenséges hang volt, arra utasított, hogy lazuljak el. Azt súgta a fülembe, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz. Elöntött a bizonyosság, hogy ha harcolok a víz ellen, megmentőim nem tudnak majd újjáéleszteni, amikor megérkeznek. A hang azt súgta, ha küzdök a víz ellen, megfulladok.

A hang ezután is folytatta, mit kell tennem, és biztosított, hogy minden rendben lesz, ha követem az utasításait. Teljesen átadtam magamat ennek a túlvilági hangnak, és csendesen átsiklottam a szellemi világba.

A túloldalon Fénylényeket láttam, akik még egyszer biztosítottak arról, hogy nemcsak kijutunk az autóból a fiammal, de egyikünknek sem esik semmi bántódása. Mindegyikük lelkemre kötötte, hogy csak kövessem az utasításaikat, és ne veszítsem el a hitem. Arra kértek, hogy higgyek, mert isteni iránymutatásban részesülök majd, és ez így is történt.

Megmentőimnek tizenöt percre volt szüksége, hogy kiszabadítsák élettelen testemet az autóból, és újabb hét percre, hogy újjáélesszenek. Amikor a testem életre kelt, arra kértem őket, hogy szabadítsák ki a fiamat is a kocsiból. Huszonkét perc telt el, és megmentőim visszaugrottak a jéghideg mocsárba a fiamért, bár nem reménykedtek benne, hogy újjá lehet éleszteni. Körülbelül újabb öt percre volt szükségük, hogy kiszabadítsák az autóból. Ernyedt testét az IWK gyerekkórházba szállították, ahol azonnal rákötötték minden létező gépre, amelyet ember csak ismer.

Egy csapatnyi vészhelyzet doki és neurológus várt rám. Közölték velem, hogy az én drága kisfiam agyhalott, és hogy ráadásul belső vérzése van mindenütt a testében, azaz nem újraéleszthető. Ennél sötétebb kilátásaim soha életemben nem voltak. Ekkor újra hallottam a hangot: „Ne veszítsd el a hitedet, gyermekem!".

Az orvosok azt javasolták, engedjem, hogy lekössék a gyerekemet a gépekről, hogy békében távozhasson, mert még ha csoda is történne, és életben maradna, akkor is csak vegetálni tudna. „Ez nem lenne élet", gondoltam magamban, de ekkor megint hallottam a hangot: „Higgy!". Az orvosok elfogadták döntésemet, és rajta hagyták Evant a gépeken, de javasolták, hogy ne reménykedjek semmiben. Kevesebb, mint egy százalék esélye volt a túlélésre, és azt mondták, még ha életben is maradna, akkor is ilyen gépeken kellene maradnia élete végéig. Ne feledjétek, továbbra sem hittem Istenben, ezért nem is kértem segítséget Tőle.

Amikor egy idő után magamra maradtam, egyedüllétem csendjében kaptam meg a következő útmutatást, méghozzá azzal az üzenettel, hogy mindent pontosan tegyek úgy, ahogyan mondják. Visszatért a mocsárban hozzám szóló hang és a látomásom emléke. Volt akkor velem valaki, ebben biztos voltam, és úgy döntöttem, figyelmesen meghallgatom. Azt az utasítást kaptam, hogy építsem újjá a kisfiam auráját azáltal, hogy infúziót adok neki mások aurájából. Mindenki aurájából csak húsz percig volt szabad infúziót adni, ez volt az első szabály, ugyanis ennél hosszabb infúzió lecsapolta volna az adó auráját.

Azt az utasítást kaptam, hogy kérjek meg szeretetteljes embereket, hogy vonuljanak fel-alá Evan szobájában, és hogy hassák át saját energiamezejükkel a fiam élettelen testét. Ezt érintés révén kellett tenniük, miközben engedték, hogy az energiájuk átáramoljon fiam testén, majd valamilyen ajándékot kellett adniuk neki. Ha például tudtak énekelni, akkor énekelniük kellett. Ha mesemondók voltak, el kellett mondaniuk egy mesét, és így tovább. Infúziójuknak pozitív energiából, szeretetből és tehetségük használatából kellett állnia, mert ez éleszthette csak újjá a fiamat.

A kórházi protokoll ellenére sikerült szeretetteljes embereket küldenem a fiam szobájába félóránként. Követték az utasításokat, és átadták neki szeretetajándékukat. Az infúzió a nap huszonnégy óráján át tartott, három teljes napon át. Tucatnyi ember eljött. Szinte ott „kempingeztek" éjjel-nappal – szeretetteljes, bizakodó lelkek, akik friss energiával telítették Evan élettelen testét.

Már az, hogy sikerült elérnem a kórházban, hogy engedélyt adjanak erre a különös gyógymódra, csoda volt önmagában. A harmadik napon, 72 óra folyamatos virrasztást követően a fiam kinyitotta kis szemét, és felismert. Visszatért hozzám!

Az orvosok teljesen elképedtek. Továbbra is azzal jöttek, hogy Evan soha nem lesz képes járni, beszélni, soha nem lesz normális. Ezúttal azonban már semmilyen hatással nem voltak rám a szavaik. A szellemi Fénylények vezetése árnyalatnyi kétség nélküli bizonyossággal szolgált a számomra, hogy a fiam rendbe jön; végtére is, „barátom" a mocsárban ezt ígérte!

Evan egy héten belül visszanyerte minden testi funkcióját, és a második hét végére már úgy futott a folyosón a kórházi játszószobába. Ez tényleg elképesztő csoda volt. Mit tettem, hogy a Mindenható Teremtő kegyelmet adott a halálbüntetés alól? Nem tudtam, de nem is érdekelt. Szerettem volna hazavinni a fiamat, és megfeledkezni erről az egész rémálomról. Ekkor jöttem rá, hogy bár én már búcsút mondtam Fénylény barátaimnak, ők azonban nem mondtak még búcsút nekem.

Továbbra is hallottam hangokat, és iránymutatást is kaptam részben látomások révén, részben azáltal, hogy látni kezdtem mások auráját. Gondolom mondanom sem kell, hogy nagyon megijedtem. Telt az idő, és az a kérdés élt bennem, hogy vajon mit akarnak tőlem? Az univerzum iránti szeretetről beszéltek nekem, és arról, hogy mennyi minden el lett rontva. Az emberiség elvesztette az önuralmát, elvesztette az Istennel és a Földdel való kapcsolatát.

A Fénylények minden vágya az, hogy rajtam keresztül átadjanak egy üzenetet ennek a világnak „odaátról" – hogy megvan bennünk az erő, amellyel egyesíthetnénk ezt a bolygót, egyetlen fajként, békésen, egyetemes jólétben. Ez az erő mindnyájunkban benne rejlik, és ha más emberek szerető energiájával párosul, megtehetjük azt a bolygóval, amit megtettünk a fiammal. Újjá tudjuk éleszteni, és el tudjuk indítani a gyógyulás útján. Ezzel a gyógyulással az emberiség egy új fázisba lép. Béke és harmónia köszönt ránk. Csak közös, egyesült csoportként való elhatározásunkra van szükség – és egyetlen órára az életünkből.

Ahogyan egyre tisztábban hallottam a hangokat, és egyre tisztábban láttam a látomásokat, megkaptam az útmutatást, hogyan tehetjük mindezt lehetővé. Mindazonáltal sokunkra szükség van ezen a bolygón, hogy sikeres legyen a projekt. Ahogyan a fiam esetében megkértek, hogy segítői rendszeres időközönként haladjanak át a szobáján, a Fénylények szerint ugyanígy kell egyesítenem az emberiséget a bolygó minden sarkából. Meg tudjuk csinálni. Csak arra van szükség, hogy elég embert egyesítsünk, feltüzeljük a bolygó Isteni Energiarendszerét, és megadjuk neki a „kezdő löketet", ahogyan azt a fiammal is tettük.

A szerető elhatározásnak ez a globális projektje teljességgel lehetséges. A te egyéni elhatározásod, hogy sikerüljön, eldöntheti a bolygó sorsát. A terv részleteit ennek az e-mailnek a következő részében fogom elmondani. Elmondom, milyen utasításokat kell követned, és meglátod, milyen kevés elég ahhoz, hogy a Fény követévé válhass otthonunk, a Föld számára. Kérve kérlek, csatlakozz hozzám, amikor feltüzeljük a Föld energiahálózatát 2007. július 17-én, és te is add hozzá az energiádat ehhez a projekthez!

Ígérem neked, ha csak egy órát rászánsz az idődből, segíthetsz meggyógyítani ezt a bolygót, és hozzájárulhatsz ahhoz, hogy béke legyen az emberek között. A fiam és én vagyunk az élő példa arra, mire képes a pozitív energia, és hogy mire képesek az emberek, ha szerető szándékkal egyesülnek. A szeretet a világunk és egyben a túlvilág egyetemes nyelve.

Fény és Szeretet legyen veled, és Isten hozott az emberiség következő fázisában! Nagyon izgalmas lesz, kérlek, csatlakozz hozzánk!

A Fénylények azt mondták nekem, hogy véget tudunk vetni a káros, romboló viselkedés nagy részének a Földön, ha elég ember dönt úgy, hogy szellemileg össze szeretne kapcsolódni. Lehetséges újjáépíteni azt a hálózatot közöttünk, amely helyrehozza a bolygó és saját magunk energiáját.

A Fénylények azt mondták nekem, hogy 2007. július 17-én A TEREMTŐ ENERGIA HATALMAS BEÁRAMLÁSA várható, és ez lehetővé teszi, hogy újra összekapcsolódjunk egymással. Kérlek, olvasd el ennek mikéntjét a Tervben! Van remény rá, hogy csoda történik!

Shelley Yates, www.firethegrid.org
******************************<wbr>******************************<wbr>*************************




--
GLinDorph

Web:[http://www.glindorph.hu] Mail:[[email protected]]
MSN: [ [email protected]] Skype,Yahoo: [glindorph]
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Föld és a Dimenziók

Minden dimenzió szint jelen van világunkban itt és most és ezek egymással kapcsolatban vannak. A kulcsszó itt a hullámhoszz. A hullámhossz a kulcs az egész univerzumhoz.A valóság amelyben élünk kizárólag hullámhosszak,rezgések által lett teremtve. A hullámhossza a mi harmadik dimenziós világunknak 7.23 cm.Ez az átlagos hossza minden objektumnak ebben a dimenzióban.Ennyi az ÁTLAGOS!! távolság a szemeik között, a kéz szélessége, az orr hegye és az állunk közti távolság.Továbbá energetikai pontok távolsága is ennyi.Minden egyes dimenzió között üresség van, minden szint új realitás,számuk végtelen legalább is számunkra.
A dimenziók el vannak választva egymástól a hullámhosszak által.Hasonlít ez a zenei skálára.Minden hang a skálán másképpen hangzik mivel kűlönböző a hullámhossza. Hasonló mint amikor a TV-n csatornát vált az ember,ekkor mindíg egy másik hullámhosszra hangolunk.
Minden dimenzió a többitől el van választva 90 fok elfordulással. Ha meg tudod változtatni a hullámhosszt és ezzel egyben 90 fok fordulatot teszel láthatatlanná válsz a korábbi dimenzióban tartózkodó számára.
Hogyan vannak egymástól 90 fok-kal elválasztva a dimenziók?Minen egyes dimenzió szint más hullámhossznak felel meg +90 fok elfordulás.Ha valaha láttál UFO-t és amely tényleg egy repülő csészealj volt akkor láthattad esetleg ahogyan halad az égen majd egy 90 fokos fordulatr után eltűnik.Ezen járművek nem olyanok mint egy repülő,vagy egy autó beülünk és már indulunk valahová.Az UFO-ban "utazók" tudatosságuk által össze vanak kapcsolva járművükkel és amikor egy másik hullámhosszra / dimenzióra / hangolódnak és tudatosságuk által létrehozzák a 90 fok elfordulást akkor egy másik dimenzióba kerülnek jérművükkel együtt.
El fogsz tünni ebből a világból és megjelensz abban a dimenzióban amelyre hangolódtál.A kép amelyet látni fogsz szintén az adott világnak megfelelő lesz amelyre hangolódtál. Ez a bolygó sok különböző világot foglal magában.Ezek mind jelen vannak itt és most de a mi tudatosságunk,érzékelésünk arra a hullámhosszra van hangolódva amelyet mindenki egyaránt lát. Ugyanakkor a szó szerint létezünk minden dimenzió szinten és ennek megfelelően tapasztalásain minden szinten különbözőek.
A kulcs megérteni azt hogy hogyan lehet egyik dimenzióból a másikba jutni egy bizonyos formának a csillag tetraédernek bizonyos elhelyezésével lehet.Amely alapja egy csodálatos entitásnak amelyet Merkabának neveznek.
Az következőkben néhány dimenzió szemlélettel ismerkedhetsz meg, a földre, a világegyetemre, a teremtett világra érvényesek a maguk módján.
A psichotronika szemlélete szerint:

Dimenziószintek egy másik nézet szerint:
10.... Jahve,Brahman,van,Ő
9.......Szellem erő,anyagteremtő,fenntartó,pusztító
8.......24 vén szintje
7.......Hatalmasságok,Erők,Fényességek
6.......Hatalmak,Uralmak,Karma urai,Világkormányzók
5.......Szeráfok,Kerubok,Őrzőangyalok
4.......Spirituál-éteri,erő,anyag /Nincs idő/
3.......Anyagi létezés világa hosszuság,szélesség,magasság /Anyag,idő létezik/
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
A föld eredetileg hatodik dimenziós bolygó volt. Mivel a dráma itt kezdődött el a bolygó visszaesett a harmadik dimenzióba és az emberek megragadtak itt amint a karma törvénye érvényesült. A hatodik dimenzió a Krisztus-i dimenzió és egyben szent geometria is egyben. Földűnk a szent geometrián keresztűl lett teremtve amely a természetben egy hat oldalú objektumként ismeretes mint a hópehely vagy a kristály. A kristály benne a Krisztus-i Fehér Fénnyel egy szilárd forma. Isten szintén fényt és hangot használt a teremtéshez.
Azok akik a harmadik dimezióban élnek könnyedén elérhetik az ötödik dimenziót amelyek gondolataink és mentális síknak nevezzük.Most amikor keresztül megyünk a negyedik dimenzión a érzelmeken könnyedén elérhetünk a hatodik dimenzióba a Krisztusi tudat dimenziójába.
A felemelkedés folyamata az amint emelkedik tudatosságunk és így felsőbb énünk leereszkedik és belép testünkbe. Ekkor tökéletes létezés leszünk és képesek leszünk elérni minden valóságot. Jézus megvalósította ezt amikor megvalósította a Krisztus-i tudatosságot. Jelenlegi új korunkban mindannyian Krisztus-okká lehetünk amint képesek leszünk tanítani a magasabb valóságokat. Ez lehetséges most azoknak akik kinyitják szívüket a Krisztus-i energiák számára. Ez az amint a hat csúcsú Dávid csillag képvisel, a szellem anyagba olvadását.A lefelé mutató háromszög a szellem a felfelé mutató az anyag. Amikor a kettő találkozik tökéletes létezésk leszünk.A hetedik dimenziós szellem leereszkedik az anyagba, a pont a Dávid csillagon belül.
A nyolcadik dimenzió ahol a galaktikus tanács tartózkodik.Ők azok akik döntéseket hoznak hogyan üzemeljen galaxisunk.Járműveik láthatatlanok számunkra mert ők nagyon magas freqvencián rezonálnak. Amint ők lecsökkentik frekvenciájukat mi képesek vagyunk látni őket. Ha mi felemel jük freqvenciánkat magasabb szintre akkor képesek leszünk sétélni,beszélni velük a mesterekkel.
A hetedik dimenziós szellem leereszkedik a hatodik dimenzióba és körülöleli a Krisztus-i energiát.Ezután leereszkedik az ötödik dimenzióba a gondolatok dimenziójába. Ezután a negyedik dimenzióba megy tovább az érzelmek dimenziójába.Ezután megvalósul a harmadik ,fizikai dimenzióban.Ez az amiért először minden az asztrál sikon történik meg először és ez az ahogyan mi gondolatainkkal teremtünk. Először szellemed/lelked/,gondolataid,érzelmeidnek kell meggyógyulni hogy meggyógyulj a harmadik dimenzióban.
Egy út ,hogy meggyógyítsd magad régebbi érzelmi törésből jelen és múlt életekben egyaránt.Képzeld el magad egy háromszögben amely egy körön belül van és kérd sgítőidet,felsőbb énedet hogy szabadítsák fel ezeket a negatív energia mintákat.Ezután képzelj el egy fehér Krisztus-i fénnyel töltött buborékban.Hívd ide felsőbb éned,intuíciód,tudatalattidat a buborékba,képzeld el őket a hároszögben/hármasságban/.Ezután használd tudatod hogy létrehozd azt a valóságot amelyben élni szeretnél.Eután kérd felsőbb éned,intuíciód,tudatalattid hogy ezen valóságba tegyék át tudatosságod.Köszönd meg segítségüket.Fontos hogy létrehozz egy szent helyet ahová visszavonulhatsz minden nap.Legyen ez a hely a tudatodban,otthonodban vagy a szobádban.
Tedd ezt a helyet békéssé szeretettel teljessé amennyire csak lehet. Ez lesz a menedékhelyed amikor az élet túlzottan nyugtalan lesz. Ez a titka hogy kiegyensúlyozott maradj akkor amikor a Föld keresztül megy saját születési folyamatán.
Amikor létrehozom szent helyem amint elképzelem magam a Krisztus-i fehér fény buborékjában megtöltöm ezt a buborékot a szeretet rózsaszín fényével.Ezután látom amint ez a rózsaszín fény minden egyes sejtemen keresztül áramlik. Mivel mindannyian különbözőek vagyunk hozd létre magadnak az a teret amelyben legjobban érzed magad.Sétálhatsz fényében és szeretében Istennek.
 

Pearly

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves István!

Azt áruld el nekem légyszíves, hogy pontosan mit is fogunk tapasztalni, mi emberek a dimenzió váltás alatt, illetve megtörténte után.
Sokan tanultunk különböző tanfolyamokon 2012 jelentőségéről, de pontosat senki nem tudott mondani.
Meghalunk, és más formában születünk újjá? Vagy halál nélkül alakulunk át egy más formába? Vagy semmi különöset nem fogunk érezni (mármint fizikailag)? Vagy mégis hogyan kell elképzelni ezt az egészet?
Én nagyon kíváncsi vagyok rá...:p , de gondolom, hogy többeket is érdekel ez a téma.

Köszönöm, előre is kiss
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szia!

Már most bene vagyunk at átalakulásban, és a leszületett gyermekek már magasabb rezgésüek...

Mi meghalunk, már most beindult az elválasztás (csúnya szóval "végitélet), ami azt jelenti, hogy a sok életünk összerakva megmérettetünk, egy része felsőbb osztályba léphet, másik része visszajön a Földre, kisebb része alacsonyabb dimenzióba bukik..

Mi most ezt nem vesszük észre, a nagy katasztrófák ugyan müködni fognak, de annyira természetes lesz, hogy már meg is szoktuk...

amikor visszaszületünk a rezgéseink magsabbak lesznek, közben az egész KOZMOSZ is magasabb szinten rezeg, de ez nelkünk láthatatlan.

Ez olyan, mint amikor egy házaspár együtt megöregszik, de egymáson azt alig veszik észre, de ha valaki rájuk néz aki nem látta öket 10 évig elcsodálkozik....:mrgreen: (vagy meghíznak :rolleyes: )

Már most az indigó és kritálygyermekek magasabb rezgésen élnek, ilyenek a hiperaktivak, és a régi tanárok alig tudják követni őket! :p
 
Oldal tetejére