Őrület

Forgoszel témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2005 November 29.

 1. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Kövér betegekhez hosszabb injekcióstű kell

  Zsírosabb farba hosszabb injekciós tűre van szükség - fedezték fel a nem túl meglepő szükségletet ír kutatók.

  A mérsékelt szenzációhoz összesen ötven alanyt bökdöstek, 25 férfit és 25 nőt, életkoruk 21-87 év között volt. A végeredmény: kétharmadukban nem szívódott fel kellően a beinjekciózott gyógyszer, mert egy része "elakadt" a fari zsírszövetekben, amelyekben jóval kevesebb a hajszálér, ezért nincs akkora a szállítókapacitásuk.

  Túl azon, hogy a kelleténél alacsonyabb gyógyszerbevitel hátráltathatja a gyógyulást, a zsírszöveti felhalmozódás gyulladást és irritációt is okozhat - mutattak rá tanulmányukban a szurkáló orvosok, hangsúlyozva, hogy kövérebb betegekhez nem elég hosszú a szabvány tű.
   
  róozó kedveli ezt.
 2. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Cipruson beszámítják az eladott óvszert az inflációba

  A gumióvszerek is bekerülnek a fogyasztói kosárba Cipruson, mert annyira a hétköznapi élet részévé váltak, hogy az infláció számításához fontosnak találtattak. A szigetországban januártól kalkulálják a havi drágulási ütemet "modernebb" fogyasztói kosárral, amelyben helyet kapnak a hajzselék és a szőrtelenítő krémek is. A gumióvszerek fogyasztását nem a családok bevallása alapján számítják majd - mivel az általában szerényebb, mint a tényleges -, hanem az importőrök adatait használják a statisztikai hivatal kalkulálói.
   
 3. andika

  andika Állandó Tag

  Viszont ott biztos kevesebb az AIDS-s.
   
 4. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Na, az tuti!
  Remélem, nálunk is eljutunk erre a szintre;)
   
 5. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Donor helyet mesterséges emberi szervek nyomtatással?

  Évek óta vizsgálják az emberi szervek mesterséges előállításának lehetőségeit. Az egyik ígéretes új technika az úgynevezett szervnyomtatás. Ehhez most megfelelő "papírt" is felfedeztek.

  A szervnyomtatáshoz ugyanúgy papírra és tintára van szükség, mint az egyéb típusú nyomtatásokhoz. Itt azonban a folyamat térben zajlik. Ha például egy viszonylag egyszerű üreges képletet, mondjuk egy eret akarnak létrehozni, az ér keresztmetszetének megfelelő alakzatban visznek fel sejteket egy lapra, majd sok ezer ilyen lapot egymásra rétegeznek.

  A szervnyomtatással kapcsolatos kutatásokat a Missouri-Columbia Egyetem magyar származású biofizikusa, Forgács Gábor vezeti.

  Természetesen nem mindegy, milyen anyagból készül a "papír", hiszen alapvető fontosságú, hogy egy kis idő múltán lebomoljék, és így a rá rétegezett sejtek egymással közvetlen kontaktusba kerüljenek.

  "Lapként" a korábbiakban tengeri moszatkivonatból készült agaróz gélt illetve kollagént alkalmaztak, de egyik sem vált be igazán. Az agaróz ugyanis nem bomlik le biológiai úton, így eleve nem felel meg az elvárásoknak, a kollagén pedig lebomlik ugyan, ám ennek során zsugorodik, ami a létrehozott forma tervezhetőségét teszi lehetetlenné.

  Glenn D. Prestwich, az Utah Egyetem orvosi kémikusa azonban most megtalálta a megfelelő "nyomtatópapírt". Az anyag egy egymáshoz keresztkötésekkel kapcsolódó cukormolekulákból álló hidrogél, mely folyékony és gélszerű állagban fordul elő.

  A hidrogélt a sejtekkel együtt a bionyomtató festéktartályába helyezik, amely az adott szerv metszetének megfelelő elrendezésben 1 ml űrtartalmú háromdimenziós cseppeket pöttyint egy síkba. A levegőn a hidrogél folyékonyból gél állagúvá válik, azaz a réteg megszilárdul, és jöhet a következő réteg nyomtatása. A sejtek később maguk bontják le a hidrogélt, így egymással közvetlen kapcsolatba léphetnek.

  A Physical Review Letters szakfolyóiratban megjelent kutatásról Forgács Gábor úgy vélekedett, Prestwich találmányával akár három-öt éven belül sor kerülhet az első ily módon nyomtatott szerv emberbe való beültetésére is.
   
 6. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  A Fidesz félreértette Gusztos óvszeres indíványát

  Nagy ellenszélben, de kedden megszavazta az Országgyűlés, hogy 18 év alattiak is vásárolhassanak gumióvszert a kiskorúaknak tiltott gyümölcsnek számító szexuális termékek közül. A nemmel szavazó Fidesz tévedésre hivatkozik, akárcsak Kuncze Gábor, az SZDSZ-elnöke. Középkori gondolkodását senki nem vállalta.

  Tévedésből nyomta meg a nem gombot a Fidesz óvszerügyben, közölte a párt szerdán, miután Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő középkori gondolkodással vádolta meg az ellenzéki pártot, amiért nem támogatták azt a módosítást, hogy 18 éven aluli fiatalok is vásárolhassanak óvszert a jövőben.

  Pornót nem, kotont sem?

  Kedden maratoni, nyolcórás szavazási napot tartott az országgyűlés. Szavaztak a kereskedelmi törvény módosításáról is, ami többek között a szexuális termékek értékesítésének szabályozásáról szól.

  Magyarul 18 éven aluliak nem vásárolhatnak pornófilmet, vibrátort, síkosítót. A kérdést eddig kormányrendelet szabályozta, törvény nem. (Ezért a gyakorlatban nem változik semmi: ezeket a termékeket sem korábban, sem ezután nem vásárolhatják kiskorúak.)

  A probléma ott vetődött fel, hogy a - kormány által beterjesztett - törvénytervezet szerint szexuális terméknek minősült volna a fogamzásgátlásra, illetve a nemi betegségek terjedésének megelőzésére alkalmas gumióvszer is.

  Gusztos Péter ezért módosító indítványt nyújtott be, ami a szexuális termékeket érintő kereskedelmi szigorból kiemelte a gumióvszert és egyéb fogamzásgátló eszközöket.

  A Fidesz, Kuncze és Nyakó is nemmel...

  A Fidesz azonban Gusztos indítványáról külön akart szavazni (a módosítás ugyanis egy többrészes csomag része volt, amiről egyszerre szavazott a parlament, de erről külön voksolhattak a képviselők). A kiskorúak óvszervásárlásának végül 168 igennel, 117 nemmel, 3 tartózkodással szabad utat adott az országgyűlés.

  Az Index úgy tudja, az a fideszes, akinek javaslatára a frakció kikérte a módosítási csomagból az óvszerkérdést, félreértette Gusztos módosítását. A frakcióból ugyanakkor konkrét nevet nem lehetett kicsikarni.

  "Vihar egy pohár vízben, hiszen a módosítás végül keresztülment, és a Fidesz álláspontjával megegyezik" - mondta Révész Máriusz, a frakció szóvivője, aki hangsúlyozta, a frakció a tévedés követkeményeként tévedésből szavazta le a kiskorúak óvszervásárlását.

  A kormánypártok közül is voltak, akik az óvszerstopra adták a voksukat, így maga az SZDSZ elnöke Kuncze Gábor és Kóródi Mária is nemmel voksolt, ahogy például Nyakó István, az MSZP szóvivője is.

  Gusztos Péter ezzel kapcsolatban elmondta, megbeszélték Kunczéval, hogy tévedés történt, maratoni szavazásoknál előfordul ilyen, "az oktatási törvény szavazásakor is két SZDSZ.-es nyomott félre", példálózott a képviselő.

  ...Orbán Viktor és Semjén igennel szavazott

  A Fidesz sem egyhangúlag szavazta meg egyébként az óvszerstoppot: Orbán Viktor például észnél volt, ahogy a fiatalok szexuális orientációját szemmel tartó, homofóbnak tartott Semjén Zsolt is, rajtuk kívül még 8 fideszes, és 3 MDF-es is igennel voksolt.
   
 7. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Szexnagykövet lesz Jerry Hall

  Az egészséges szerelmi élet világjáró nagykövetévé lépett elő Jerry Hall, a Rolling Stones-beli Mick Jagger volt felesége. Az egyik nagy gyógyszergyár kampányának főszereplőjeként azt hirdeti majd, hogy a szexről mind a férfiaknak, mind a nőknek nyíltan kell beszélni.

  "Az egészséges szerelmi élet nincs és nem is lehet a 20-40 éves korosztálynak fenntartva, és soha nincs késő ahhoz, hogy szexuális életünket a lehető legjobbá tegyük. Ezért ha problémák adódnak, néha elegendő egyetlen beszélgetés az orvossal, vagy a partnerünkkel" - indokolta a 49 éves texasi exmodell, négy gyermek anyja azt, hogy miért vállalta a megbízatást.

  Hall nemrégiben azzal került a lapok címoldalára, hogy a londoni földalattin saját televíziós valóságshowját olyan plakáttal hirdette, amelyen 12 félmeztelen férfit vezet pórázon. A sok vitát kiváltó showban Jerry Hall fiatal szeretőt keres, s 12 férfi vetekszik a kegyért: a végül bennmaradó győztesre hatjegyű összeg és Hall társasága vár. A plakátokat néhány óra után eltávolították a földalatti állomásairól.
   
 8. goyo

  goyo Adminisztrátor Fórumvezető

  Mindig volt bennem egy halvany baljos sejtelem ezzel kapcsolatban... :rolleyes:
   
 9. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Tény, nem lenne rossz, de 100%-ig megbénulna a város.

  Így, sincs se elkerülő, se elég híd a Dunán.
  Ráadásul, jövőre tervezik a Szabadság (zöld) híd lezárását, mert fel kell újítani. Kezd életveszélyes lenni. Hát, el sem tudom képzelni, hogy mi lesz.
  Ugye, ezen jár a 47-49-es villamos.
  Érdekes lesz a helyzet.
  Na, ennyit a bp-i olimpiáról:D
   
 10. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Csak parancsnoki engedéllyel lehet használni az új rendőrautókat

  Korlátozottan használhatók az újonnan beszerzett rendőrautók. Az egyenruhások nem értik, miért.

  A Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) nemrégiben bonyolította le azt a tendert, amelyen furcsa körülmények között végül a Porsche Lízing és a LeasePlan cégek szállíthattak rendőrautókat tartós bérletbe a rendőrségnek. A pályázat részleteiről a Totalcar írásában már beszámoltunk, az első rendőrautók átadásakor pedig a múltidéző retróünnepségről is tudósított az Index.

  Az elmúlt héten aztán megérkeztek az első autók, történetesen a Skoda Octaviák (bár nemcsak ilyen típusokat szereznek be a rendőrségnek a KSZF-nél) az "egyenruhás állományhoz". A kapitányságokon egyébként már régen várták az új kocsikat, a régiek ugyanis eléggé leromlott állapotban voltak, vannak. Egyik informátorunk - kissé túlozva talán - úgy fogalmazott: nagyon szép autók, még új üléshuzat is van bennük, ilyeneket még nem is láttak...

  Autóhasználat csak parancsnoki engedéllyel


  De aztán jött a meglepetés: kiderült, hogy az új autókat csak külön parancsnoki engedéllyel lehet használni és korlátozták a futásteljesítményüket is. Évi harmincezer kilométert tehetnek meg a most három évre bérbe vett gépkocsik.

  Naponta 83 kilométert futhatnak tehát az autók, amelyek egy 12 órás szolgálat idején 40 kilométert tehetnének meg, tudtuk meg. Ez igencsak kis távolság, főleg, ha valakit utol kell érni, elfogni és akkor igencsak nehéz betartani a kilométerlimitet. Persze az is lehet, hogy a nagyobb bevetések után a kocsik pihennek majd, és így végül év végén tartható lesz a 30 ezer kilométeres felső határ.

  Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatója az Index kérdésére elmondta, némi félreértés van a rendőrautók használatakor. Az efféle a gépkocsikat korábban évi 25 ezer kilométeres teljesítményig használták, a mostani 30 ezer kilométer tehát jelentős növekedésnek számít.

  Garamvölgyi megemlítette azt is, hogy a valódi újdonság azonban nem is ez, hanem az, hogy az autókról valóban nem az egyes helyi kapitányságok rendelkeznek, hanem magasabb szinten szabályozzák a használatukat. Ezért szükséges általában a parancsnoki intézkedés a gépkocsik szolgálatba állításához, amelyek úgynevezett megyei állománytáblákban szerepelnek immár. Vagyis az ORFK számára fontos, hogy az autókat racionálisan osszák szét. Ha egy megyén belül az egyik kapitányságon nagyobb a terhelés, akkor odairányítják az autókat, és elviszik onnan, ahol esetleg kihasználatlanul állnak. Ahhoz, hogy ezt megtehessék, mérni, regisztrálni kell a használatot, az ilyen adatok nyomán viszont mindig a parancsnokok dönthetnek a kocsik kiosztásáról.
   
 11. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Illetéktelenül hatolt be, míg társa lóval szexelt

  Beismerte bűnösségét az a férfi, akit egy szodómiás esettel összefüggésben birtokháborítással vádoltak Amerikában. James Michael Tait (54) és társa Kenneth Pinyan a tulajdonos engedélye nélkül hatoltak be egy istállóba még tavaly júliusban. Pinyan megkísérelt szexuális kapcsolatot létesíteni az egyik lóval, miközben Tait mindezt kamerával felvette. A dolog azonban rosszul sült el, a ló ugyanis megbokrosodott, és halálra taposta az őt meghágni készülő férfit. Tait egy év felfüggesztett börtönnel és 300 dolláros pénzbüntetéssel megúszta a történteket.
   
 12. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Kislányt akart áldozni a tini

  Chicago - Démoni rituáléhoz rabolt el egy kislányt egy 18 éves amerikai kamasz.


  David Rodrigez egy könyvtár előtt kapta el áldozatát, a tízéves lányt, akinek nyolcéves bátyját később elengedte.

  Rodrigezt pár nappal korábban hagyta el barátnője, a fiú úgy gondolta, ha áldozatot mutat be, visszaszerezheti a lány szerelmét.

  A fiú tizenöt éves társával azt tervezte, hogy egy pentagrammát karcol a kislány mellkasára, majd megöli, de a rendőrség közbelépett.

  Az időközben hazatérő kisöcs ugyanis a helyszínre vezette a nyomozókat, akik lefülelték Rodrigezt, akit letartóztattak, majd óvadék ellenében szabadon engedtek.
   
 13. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Múzeumban kínálják magukat az örömlányok

  A prostitúcióról nyílik kiállítás Hamburg hírhedt, vörös lámpás negyedében. A Munka Múzeumában látható provokatív tárlat a kikötőváros 150 évének szextörténelmét mutatja be, "Szexmunka - Prostitúció, élet és valóság" címmel.

  Hamburgban a Herbertstrasse, a Reeperbahn és a Grosse Freiheit kötelező látnivalók még a várost ismertető prospektusok szerint is. A Sant Pauli negyed utcáit fémfallal zárták le, s csak 18 éven felüliek számára engedélyezett a belépés. A bűnügyi statisztikák szerint legalább 3500, javarészt külföldi nő és 1000 férfi keresi a kenyérre valót saját teste áruba bocsátásával. Bár a német törvények szerint a prostitúció elítélendő, a hamburgi erotikus negyed él és virul.

  Ennek bemutatására vállalkozott a Munka Múzeuma. Majd két éves gyűjtőmunka, több tucat interjú, és bordélylátogatás után született meg a 700 négyzetméteren bemutatásra kerülő anyag. A kiállítás egy vörösre festett teremben kezdődik, ahol a látogató különböző munkaeszközöket tekinthet meg, láncokat, fehérneműket, ostorokat, egy hatalmas vibrátort, melyre felirat is került: "Hozzányúlni szabad".

  Vitrinbe kerültek azok a tárgyak is, melyek azt kívánják érzékeltetni, hogy a prostituáltaknak is vannak érzései: egy plüssmackó, színes zoknik, egy lány szerelmes levele kerítőjéhez. De bemutatják a veszélyforrásokat is, a drogokat, az emberkereskedelmet, a nemi betegségeket, valamint a szakma történetét 1860 óta, amikor is Hamburg engedélyezte a vörös lámpás negyed kialakítását a városban.

  A kiállítás jövő márciusig látható.
   
 14. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Szentnek képzeli magát Irán elnöke

  Égi jelet látott az iráni elnök, Ahmedinedzsad, aki erről egy bizalmas beszélgetésen beszámolt az ország szellemi vezetőjének, Dzsavadi Amolinak. A beszélgetés "véletlenül" kitudódott. Megfigyelők szerint azonban véletlenről szó sincs, az elnök ily módon igyekszik nimbuszát növelni.

  [​IMG]Az eset Ahmedinedzsad "bizalmas" beszámolója szerint szeptemberben, az ENSZ ülésszakán történt, amikor szólásra emelkedett. "Hirtelen egy fény jelent meg a fejem fölött, s egészen addig ott lebegett, mígnem Allah nevében befejeztem a beszédem. Tanácsadóim mondták, hogy a jelenlévők mozdulatlanul, sőt már-már megkövülten néztek rám, még pislogni sem mertek. Nem túlzok: valamennyien megkövülten ültek. Az volt az érzésem, hogy egy külső erő kerítette hatalmába őket" - mesélte az elnök Amoli ajatollahnak. Vallomását furcsa módon az interneten lehetett olvasni a kormány honlapján.

  Megfigyelők szerint az atomprogramja miatt bírált iráni vezetésnek nagy szüksége van a lakosság támogatására. Így hát - ha kell - akár szentet is faragnak szeretett vezetőjükből.
   
 15. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Asztal alatt enyelegtek a céges vacsorán

  Céges karácsonyi bulin esett egymásnak két norvég fiatal egy elegáns étteremben. Az alkalmi párocska kellő alkohol elfogyasztása után vonult be az asztal alá, ahol - a kollégák számára is hallható hangokból ítélve - igen jól érezték magukat. A munkatársak először szépen, aztán csúnyán kérték, hagyják abba, ám sem ők, sem a felszolgálók bírtak a szerelmeskedőkkel. Végül a rendőröket kellett kihívni, akik aztán előszedték a fiatalokat az asztal alól.
   
 16. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Mókusok tépték szét a kóbor kutyát

  Ősszel macskákat terrorizáltak, télen már egy kóbor kutyát is széttéptek a szahalini mókusok. Egy helyi tudós szerint komoly bajok lehetnek az erdőkben, a mókusok a fenyőmagkrízis miatt agresszívek.


  Agresszív mókuscsapat garázdálkodik Szahalin szigetén. A fekete mókusok Lazo városka egy közparkjában támadtak rá egy kóbor kutyára, amit "valósággal kibeleztek" - idézi a BBC Anasztazia Trubicina helyi újságírót. A mókuscsapatot csak az emberek látványa riasztotta el, a járókelők szerint szájukban a kutya darabjaival szaladtak el.

  A BBC jelentése szerint fenyőmagkrízis van Szahalinon, ez indokolhatja a mókusok szokatlan agresszivitását.

  Komoly bajok

  [​IMG]
  A kis dögök azért ilyen izgatottak, mert nincs mit enniük

  A mókustámadást három helyi lakos látta. Elmondásuk szerint egy "nagy" kóbor kutya zajongott a parkban, ugatva kergette a mókusokat. A fák ágai között rejtőző mókusok váratlanul szervezett ellentámadásba lendültek és pillanatok alatt leterítették az állatot.

  Mihail Tijunov helyi tudós még sosem hallott ilyen mókustámadásról. Élelem híján a mókusok madárfészket fosztogatnak, de az, hogy agyonrágjanak egy kutyát szerinte abszurd. "Ha ez valóban megtörtént, komoly bajok lehetnek az erdőinkben" - mondta a BBC-nek.

  Módosult tudat

  [​IMG]
  Kutyalesen

  Ha a mókusok agresszivitása szokatlan, akkor valóban bajok lehetnek az orosz erdőkben. Az ősszel Szahalinon macskákat terrorizáló mókusokról beszéltek. Egy helyi lakos szerint ez azért lehet, mert a helyi erdőkben egyáltalán nem termett idén fenyőmag. "A kis dögök azért ilyen izgatottak, mert nincs mit enniük" - nyilatkozta a BBC-nek a Mihalicsként bemutatkozó helyi lakos.

  A kiéhezett mókusok nem először okoznak riadalmat Oroszországban. Két éve Jakutföldön okoztak pánikot az éhezés miatt tudatmódosult mókusok, amik az élelem utáni hajszájukban még emberekre is rátámadtak.
   
 17. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Egy sérültje van a villamoskarambolnak

  Már a villamosok is tudnak karambolozni frontálisan!

  Budapesten, a Kálvin tér és az Üllői út találkozásánál kisiklott egy villamos, majd végigsúrolta a szomszédos vágányon közlekedő szerelvényt. A baleset okait szakértők bevonásával vizsgálják, a kisiklás azért különös, mert ezen a pályaszakaszon nem haladnak túl gyorsan a villamosok.

  Összeütközött két villamos a Kálvin téren azt követően, hogy az egyik szerelvény kisiklott hétfőn fél kilenckor; a balesetben egy nő könnyebben megsérült. A baleset miatt a Baross és a Kecskeméti utca, valamint az Üllői út és a Vámház körút kereszteződésében bedugult a forgalom.

  Saliga József, a BKV fődiszpécsere az Index kérdésére elmondta, hogy a Deák tértől a Szabadság híd felé tartó 49-es villamos eddig ismeretlen okból lecsúszott a sínekről és a vágányok közelsége miatt egy szemből érkező másik szerelvény oldalának ütközött (a 3808-as pályaszámú villamos siklott ki, és a 3818-asnak vágódott, írja az Index egyik fórumozója a Síndöcögények topikban). A Kálvin tér és az Üllői út találkozásánál bekövetkezett balesetben egy nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

  A baleset okait szakértők bevonásával vizsgálják, a kisiklás azért különös, mert ezen a pályaszakaszon nem haladnak túl gyorsan a villamosok. A műszaki mentés háromnegyed tízre fejeződött be, a forgalom ekkor állt helyre, tette hozzá Saliga József.
   
 18. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Parázna dörgölőzés a temetőben

  Kerítéssel kellett körbe venni Victor Noir XIX. századi újságíró sírját a Pere Lachaise temetőben. A sírt Noir csípőtájon figyelemre méltóan dudorodó szobra díszíti, amit a szoborhoz dörgölődő hölgyek erősen elkoptattak.

  Rendkívüli óvintézkedésekre kényszerült a párizsi Pere Lachaise temető vezetősége. A sírkert igazgatósága megelégelte a XIX. századi újságíró, Victor Noir sírjánál zajló parázna jeleneteket, jelentette a BBC.

  Noir romantikus kultfigurának számít. A valójában Yvan Salman nevű újságírót Pierre Bonaparte, Napoleon unokaöccsének unokája ölte meg párbajban. A legenda szerint Noir (Salman) egy nappal a párbaj után házasodott volna.

  A nők iránti rajongásáról is ismert újságíró végső nyughelyénél erre utal a síron fekvő szobra is. A szobor nadrágja, jelezve Noir felfokozott rajongását, a sliccnél keményen kidudorodik.

  Noir hölgyrajongói előszeretettel dörgölőznek ezért a szobor csípőjéhez. A bronzdudorhoz dörgölődés a legenda szerint a termékenységi problémákon is segít.

  A Pere Lachaise vezetése azonban megelégelte a síron vonagló nők látványát, ráadásul a sír épségéért is aggódtak. A szobor csípőtájon legalábbis eléggé megviselt. A sír köré kerítést emeltek és figyelmeztetést is kiraktak. "A grafitik és a szemérmetlen dörgölőzés okozta károk miatt eljárás indul" - áll a táblán a BBC jelentése szerint.
   
 19. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Négy évig félrekezelték a bolhás férfit

  Négy évig vakarózott az a svéd férfi, akiről az orvosok nem hitték el, hogy bolhás. A 40 éves családapát kezelték ekcémával és vérbajjal is, utóbb pedig leukémiával riogatták. A férfi végül egy homeopatához fordult, aki igazolta a bolhásságot. A páciens beperelte a kórházat, ahol évekig kínozták, és 25 ezer koronát (750 ezer forint) nyert.
   
 20. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Megerőszakolta az AIDS-es nőt az elnök helyettese

  Nemi erőszak vádjával áll bíróság elé Dél-Afrika volt helyettes elnöke. Jacob Zumát egy 31 éves, AIDS-ben szenvedő asszony jelentette fel, mert a férfi az otthonában megerőszakolta őt. Az aktus tényét az orvosi vizsgálat megerősítette. Az egykori miniszter-helyettes ellen egyébként korrupció gyanújával már korábban indult eljárás.
   

Megosztás