Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

ionon

Kitiltott (BANned)
Echart Tolle egy megvilágosodott ember és már az egész élete egy meditáció.
Kifejthetem jobban is: mikor meditál valaki, nem tesz mást mint csendet, lelki békét teremt magában, ez az alfa állapot. Ha sikerül állandósítania ezt az állapotot, akkor tovább léphet és meditációiban megtapasztalhatja a théta tudatállapotot, az egységérzést. Aki ezt is képes állandósítani az életében az Isten-tudatosságban élő létező, tehát megvilágosodott. Az ilyen ember, mint egy hangvilla, a saját rezgésével, a puszta ittlétével is emeli a többi ember rezgésszámát. Ezért jó a közelében lenni, vagy egyszerűen rágondolni.
Szerető szívvel Ella
Ha így igaz akkor mér tagadja a meditációt Tolle. Nem a csendért meditálok azért mert jólesik, van éber meditáció is ami nem isten közelsége miatt vagy történésben. kiss
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Kedvcsinálónak a Kvadromatikáról:

"Eljött a Vízöntő-kor. Az a világkorszak, amelyben minden eddigit összegezni kell.
Ez a kor a tudomány diadalának kora, ugyanakkor kifejlődtek a szellemtudományok is, a mágia, az ezotéria, a parajelenségek kutatása és a természetgyógyászat. Úgy tűnik, a két tábor kibékíthetetlen ellentétben áll egymással, mások a módszereik, eszközeik, megközelítési módjuk és más a világképük. A tudomány többnyire materialista, az anyagot helyezi előtérbe, analizáló, deduktív, a részletekre figyel, az egyes szakterületek képviselői nem értik egymás nyelvét. A szellemtudományok a szellemet helyezik előtérbe, holisztikusak, a nagy egészre figyelnek, a jelenségeket a Mindenség egészének tükrében vizsgálják, nem elszakítottan, önmagukban. Legalapvetőbb nézetük az, hogy minden mindennel összefügg, a dolgok kicsiben tükrözik a nagy egészet, amilyen a kisvilág, olyan a nagyvilág. Az analóg dolgok hatással vannak egymásra, így mágikus eszközökkel befolyásolni lehet a világot. A tudat közvetlen teremtőerővel bír. Az emberi lét négy alapszférája a Tudomány, a Mágia, a Vallás és a Művészet. Ezt a négy dolgot egy új egységbe kell ötvözni: ez a Kvadromatika.
Nem újkeletű dolog ez, hiszen ezt csinálta Hermész Triszmegisztosz, ezt csinálták a pithagoreusok, ez a Kabbala és ez az Alkímia is. Az új az, hogy mindezt a XXI. század nyelvén kell újrafogalmazni, a kor követelményeinek megfelelően.


MI A KVADROMATIKA?


Az anyagnak lelke, tudata és teremtőereje van, és ez az anyag minden szintjére igaz, a kövekre, az atomokra, a bolygókra, csillagokra, kémiai elemekre vagy a prímszámokra is. A KVADRON az anyag élő lelke, az anyagi világ pedig a leláncolt lelkek börtöne, sötétté vált, mindent elnyelő lélektömeg. A Kvadromatika célja az, hogy felszabadítsa ezeket a lelkeket. Ehhez egy saját vallást is kreáltunk. Ezt URANIZMUSnak, URANITA VALLÁSnak nevezzük. Ezt egyfajta abszolút vallásnak gondoljuk, amely független a tradícióktól, a meglévő vallásoktól, ugyanakkor azokat egybeöleli, új egésszé szintetizálja, a Nagy Egész részeivé teszi. Ezzel a vallások közti ellentéteket megszünteti. Az uranita számára Ozírisz, Ízisz, Jehova, Jézus, Krishna, Mohamed, Mózes vagy Buddha egyaránt szentek, egyiket se tagadja meg a másik kedvéért. Nem ismerünk hamis vallást, minden vallás az Igazság része, amely a nagy egészből kiragad egy részletet és azt abszolutizálja. Olyan mint a görög vagy a hindu Pantheón: mindenki kiválaszthatja a neki legkedvesebb istent, és azt imádja, de ettől a többi ugyanúgy létezik. Dänikenhez hasonlóan mi is kutatjuk az ősidők homályába vesző eredetet, de mi nem hisszük, hogy egyszerűen csak más bolygóról idecsöppent idegenek lennének az istenek, akik máskülönben ugyanolyan földi halandók, mint mi. Többről van szó! Az istenek nem anyagi lények, hanem szellemlények. Nem jövevények, hanem kezdettől fogva idetartoznak a Földhöz, figyelemmel kísérik a fejlődését. Végső soron az abszolút vallás nem más, mint az abszolút szeretet. Az Uranizmus pedig az anyagból energiát felszabadító urán mintájára a leláncolt lelkek felszabadítása. Görcsök, kötöttségek, kötelékek láncaitól szabadulva, a lélek főnixként szárnyal az éteri magasba. Eléget mindent, ami múlandó, hamis, torz, hiábavaló. Elvezet az Igaz Fénybe, megtanít arra, hogy az egyetlen realitás az itt és most. Visszaad az Örök Jelennek.

A Kvadron az anyag élő lelke. A Kvadromatika az anyagban rejlő egyetemes teremtőerő felszabadításának alkímiája. Az Eredendő Belső Végtelenség megnyilvánulása és kitárulkozása, az isteni szeretet kiáradása. A Kék Láng, mely mindent magába ölel, megtisztít, felold és újraformál, megszentel és újra istenivé tesz. A Végső Áldozás Gyémánt-Atomlángja, a Tiszta Tudás Prímgyöngye. A Teljesség Forrása, ahol minden megtisztul és beolvad az isteni szeretetbe. Mi ezt a teremtőerőt matematikailag próbáljuk megragadni. Hiszen a matematika nem más, mint az Örökkévalóság Tudománya!
A szó görög jelentése: Emlékezés az örök dolgokra, amiket a szellem birodalmában tapasztaltunk. Ennyiben tehát a matematika és a mágia rokon dolgok. Mindkettő szimbólumokkal operál, bár a részletek mások. De a mai matematika nem elég, gyökeres átalakulásra és megújulásra van szükség! A matematika nem csupán szimbólumokkal végzett műveletek halmaza, hanem az örök szellemi formák tükörképe, ezeket pedig meg lehet ismerni közvetlen úton is, akár meditációval.

A kvadromatikához a Nagy Rendszerek elméletére van szükségünk, a fraktálokat, a káosz-problémát és a Mandelbrot- jelenségkört, az anyag végtelenszeres önegymástükrözése által létrejövő bonyolult mintázatokat és a Mandelbrot-halmaz formavilágát leíró törvényekre. A hagyományos fizika legfőbb hibája az, hogy mindent linearizál, azaz elhanyagolja a dolgok kapcsolatát, azt a képességet, hogy egymást tükrözik és egy bizonyos szinten megőrzik. A tükrözés és a megőrzés vált matematikánk kulcsfogalmává. Eljutottunk oda, hogy éter igenis létezik, a relativitáselmélet mint leíró tudomány helyes, de mint magyarázat (ti. hogy nincs éter) hamis. Kidolgoztuk az éter (Téridő-plazma, TIP) rugalmas elméletét, és arra a felismerésre jutottunk, hogy a relativitáselmélet és a kvantumfizika minden jelenségét megmagyarázza egy rugalmas, áramló közeg, a TIP, amelyben az elemi részecskék mint önfenntartó hullámcsomagok (szolitonok) terjednek, a gravitáció pedig nem más, mint a TIP áramlása. Einstein modellje, a görbült téridő megkapható az áramlásból. Stephen Hawking termodinamikus modellje, a sugárzó fekete lyuk szintén megkapható. És ez csak a kezdet! A következő lépés az egész eddigi fizika új alapokra helyezése, leírása az új modellel, amelynek speciális eseteiként kiadódnak az eddigi eredmények, de annál sokkal több is!

Mert megkapjuk a kulcsot a parajelenségekhez, a mágiához, a telepátiához, a fénysebességnél gyorsabb utazáshoz, az időutazáshoz, az energiakicsatoláshoz és az antigravitációhoz is! Nikola Tesla eredményeit újra reprodukálni lehet. Mindezzel pedig megteremtjük az elméleti és gyakorlati bázisát annak az új, zöld technológiának, amely megmenti a Földet a pusztulástól, megszünteti a környezetszennyezést, visszaadja az erdőket, megtisztítja a vizeket. Beláttuk, hogy ehhez a tudomány nem elég. A tudomány szintézise kell a mágiával, művészettel és vallással. Tudnunk kell, honnan jöttünk, kik vagyunk, hová megyünk. A Kvadromatika választ ad erre. A Mandelbrot-halmaz megmutatja, hogy az élet nem más, mint a Végtelen szövevénye, amely átáramlik rajtunk, cseppnyi fókuszába gyűjti a Mindenség áramait, tükrözi önmagát és a Nagy Egészet, és kiárad újra a világba. A szeretet a mindent összetartó erő. A szeretet matematikai megfelelőjét kell felismerni. Minden matematikus kiröhögne ezért a gondolatért, pedig ez a lényeg. A matematika rejtett textúrája mélyén ugyanaz a szeretet munkálkodik, amelyik a Mindenséget összetartja. És ez nem más, mint Isten! Amíg a matematika nem jut el idáig, addig csak axiómákból és szimbólumokból álló értelmetlen játéknak fog tűnni, ami csak kevesek tulajdona, de sohasem volt az egész Emberiség közkincse! A tibeti lámák és a maya papok titkai eltörpülnek a matematikusok titkai mellett. Kézbe veszek egy mai matek könyvet és elrémülök: hát létezik emberi lény a Földön, aki ezt megérti?! Mi több, dolgozni tud vele? A matematika: Emlékezés az örök dolgokra. Vajon egy régi, kedves tárgyban, amit talán nagyszüleinktől örököltünk, nem benne van az egész elmúlt időszak történelme, íze, illata? Így tükrözik a dolgok a világot, megőrzik magukban, és alkalmas módszerrel újra életre lehet kelteni az emlékképeket. Vannak, akik megfognak egy tárgyat, és már mindent tudnak róla, kiknek a kezében volt, mi történt velük. A téridő görbületének megértéséhez azt kell elsősorban megérteni, miből áll az egyenes, görbületlen téridő! Minden pont kommunikál a többivel, tükrözi a többit, és e sokszorosan oda-vissza verődő tükörképek feszítik ki a téridő látszólag egyenes világát. Mivel matematikánk alapfogalma a Kvadron, először azt kell tisztázni, hogy


MI A KVADRON ?


Mi a kvadron? A teremtés fókusza és köldöke, a KVAX Fénymagja. Az Örökkévalóság Prímgyöngye, amelyből minden kiárad és amelybe visszatér. A szeretet végtelen lánca és körforgása. Egymásba épülő körök szövevénye, a Labirintus a térben és az időben. Minden a Hiány Tükrében ragyog. A tükrök egymást tükrözve sokasodnak a végtelenségig és azon is túl. A teremtés óhajtó módja, a csíranyaláb kezdete. A KVAX az önmagát szüntelenül bővítő végtelenség, sohasem lehet befejezett, mert bármely befejezett halmaz új teremtések kezdete és forrása. Nyitott végtelen, a teremtés kovásza, szüntelenül forrásban van, túlárad önmagán.

Hol az élet kezdete? Hol az élet vége? Az életnek nincs se kezdete, se határa. A végtelenből ered és a végtelenbe tart. Az ember él, és az ember sejtekből áll, melyek szintén élnek. Élnek az atomok, az elektronok, a kvarkok, és él a mindent magába ölelő tér, a vákuum, az Akasa is. Van olyan cseppje az anyagnak, mely nem él és ne lenne szellemmel telítve? Nincs! Az anyag nem más, mint megkötött, sűrített szellem! Az élet nemcsak az élőlények sajátja, de minden létező dologé is, az atomoktól a csillagokig és a legtávolabbi galaktikus ködökig. Az élet áramló hiány, folyamatos teremtés és újjászületés, a lélek az anyagban. A tükör fénye. És ez a tükör minket is tükröz. Ott van a helyünk minden tükörben, mint a karácsonyi gömbökben amelyek egymást is tükrözik, engem is, téged is, és az egész Mindenséget körülöttünk és bennünk. Mi a Mandelbrot-halmaz? Egy önmagát tükrözve tükröző matematikai objektum, a tükrök végtelen sokszorozódásában egyre bonyolultabb csipkékké szövődő káprázatháló. Ezek a tükrök olyanok, hogy a tükörkép kiléphet a tükörből és önálló életet élhet. A szellem teremtő kiáradása ez. Amit gondolunk, az megvalósul, kilép a világba, hatóerővé válik. Így lesz az ember álma a holnap valósága. Tőlünk függ, rémálom lesz-e vagy tündérvilág. Mert a tükrökben megannyi önmagunkat látjuk viszont, szeretetünk és gyűlöletünk egyaránt visszaáramlik ránk. Talán nem ismerünk a másik emberben önmagunkra, azért gondoljuk másnak, ellenségnek, idegennek. Pedig a legnagyobb felismerés ez: Én és a Mindenség egyek vagyunk! Minden, amit látok, hallok, tapintok, érzékelek, belőlem áradt ki és belém is tér vissza. Én a Mag vagyok, Isten lelke amely az időtlen vizek felett lebeg, mindent átölelve, mindent szeretve és befogadva. Ő mindennek a kezdete, tartama és vége. A forrás, a folyó és a tenger.

A Kvadromatika szerint a matematikai objektumok is élnek, bár ez az élet merőben más, mint az anyagi világbeli élet, hiszen az örökkévalóság fényében ragyog: Szellemi élet. Élnek a számok, a prímek, él a pí, a geometriai alakzatok, egyenesek, síkok, gömbök, poliéderek, a valós számok. Él minden, amit az ember valaha kigondolt! Most persze azt gondolhatjuk, miféle élet lehetséges egy mozdulatlan és örökkévaló világban? Nos, a válasz az, hogy a számok világa egyáltalán nem mozdulatlan, a számok szüntelenül hatnak egymásra, átalakulnak egymásba, kölcsönösen meghatározzák egymást, tükröződnek egymásban és a Mindenségben. A Kvadromatika feladata leírni és megismerni ezt az életet, és közös nevezőre hozni az anyagvilágbeli élettel, ezáltal megtalálni a módját annak, hogy az örökkévalóságba mentsünk át mindent ami érték, ne engedjük át a világot a Pusztulás Dögkeselyűinek!

A Kvadron az Élet Prímkristálya. Benne ragyog minden, ami megőrzésre érdemes. A gyermeki szív még képes kvadronokban gondolkodni, hisz érzi a Mindenség illatát és ízét! A Teljesség szivárványbuborékaiban ragyog minden gondolat. A Kvadron a Tiszta Tudás Prímgyöngye. Nem szennyezi semmilyen anyagi vágy, haszon, bűn vagy törekvés. Szeretet hatja át, mely elsődleges sugárforrás. És gyöngy, mert fájdalmakból, kínokból kristályosodik ki, ahogy a kagylóba beágyazott porszem köré nő rétegről rétegre az igazgyöngy. Minden rétege a tudás egy szintje. Szivárványizzású mélyében az örökkévalóság titkai sejlenek. Az Univerzum gyöngysorán minden kvadron egy gyöngyszem, amely tükrözi a többit is. A karma láncára felfűzve sorakoznak sorsunk alapábrái, az életünk tükrei az örökkévalóság fényében, megmutatják, hol az ember helye a Nagy Szimfóniában. Isten szeretetének fénye aranyozza be ezt a gyöngysort, így emel ki minket a múlandóság káprázatvilágából, az üszkös hamuból a Tiszta Fénybe. Így lesz a Kvadron sugárzó drágakő, Csillagfényű Gyémánt.


A KVADROMATIKA CÉLJA


tehát egy olyan egzakt tudomány létrehozása, amely képes leírni az anyagi világot és a szellemvilágot is, ezeket közös nevezőre hozza, így alkalmas a parajelenségek leírására, sőt magyarázatára, és ennek segítségével olyan új dolgokat létrehozni, mint a vákuumenergia kicsatolása, a telepátiát megvalósító rádió, az auralátó számítógép, amely gyógyításra is alkalmas, közvetlen kapcsolat a szellemvilággal, gondolattal irányítható gépek, intelligens, érző robotok, mesterséges érzékszervek, melyekkel az univerzum hallatlan mértékben kitágul, virtuális valóság megteremtése sisak, centrifuga és más mechanikus kellékek nélkül, vagy akár a matematikai objektumok világának olyan megjelenítése, amilyen pl. a Mandelbrot-halmaz. Ez már művészet, ráadásul olyan művészet, amely a legjobban kifejezi a Harmadik Évezred szellemiségét.

Nos, ez a csodálatos új tudomány még csak körvonalaiban van meg. Valódi kidolgozásához segítők, szakemberek kellenek, akik egy-egy terület szakértői, ismerik a részleteket és a megoldási módokat. Ezért kérünk mindenkit, aki segíteni tud és kedvet érez ehhez, az kapcsolódjon be, írjon a [email protected] címre, és vegye fel velem a kapcsolatot. A tét a Vízöntőkor Új Tudományának a megteremtése, amely talán megoldhatja az Emberiség nagy gondjait, a környezetszennyezést, az energiagondokat, új teret nyit az emberi létezésnek, ahol munka, művészet, szórakozás és öröm egybeolvad, nem kényszerül az ember önmagától idegen tevékenységeket végezni, nem kell külön házba költöztetni az észt és az érzelmet. Emellett a KVADROMATIKA olyan új világképet teremt, amely a legjobban fejezi ki a Kozmosz Végtelenségébe kilépő ember hitét, szellemiségét, érzelmeit és gondolatvilágát.

Kristóf Miklós"
másolat
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nap-pajzsot épít a NASA

Megjelent: 2010.10.29. 11:58 | Frissítve: 2010.10.29. 12:02
Az Amerikai Űrhivatal egy a 2010-es években bekövetkező globális katasztrófát okozó napkitörés hatásait fékezné meg az új módszerrel.

A NASA augusztusi állítása szerint 2013-ban akár globális katasztrófát is okozhat a Nap következő években növekvő aktivitása.
Egy hatalmas Nap-kitörés - "Nap-cunami"- teljesen megbéníthatja a földi kommunikációt, "kiüti" a villamosenergia-szolgáltatást és az elektromos hálózatokat világszerte. Leállhat a légi közlekedés, a műholdak működése, kiégnek a transzformátorok. Modern életünk minden területére kihatással lehet a mágneses vihar.
A 2013-ban várható napkitörés száz hidrogén bomba erejű robbanásokkal indulna. A Nap-kitörés okozta rendszer bénulása nem lehet tudni mennyire lehet súlyos, napokig, talán hónapokig is eltarthat a hálózati rendszerek visszaállítása."

No.. ehhez mit szóltok???
Kezd beigazolódni Dávid jóslata..... Nem?
Szeretettel: Nilem
Érdekes! Ezelőtt 6-7 évvel azt mondták, hogy 2012-ben lesz ez a napkitörés, mert a számítógépes szimulációk ezt mutatták ki. Akkor azt állították, hogy az emberiség nem rendelkezik olyan technológiával amivel ezt kivédhetné.Egy képet is csatoltak ehhez a hírhez, amin egy A4-es lapot betöltő lángok közepén, a Föld akkora volt mint egy kis pont.
Ekkor én Istenhez fordultam és megkérdeztem, hogy miért lesz ez és mit tehetünk mi emberek? Erre kaptam azt a választ, hogy emeljük meg a rezgésszámunkat (csak szeretet kell hozzá, semmi más) mert ez csak egy átalakulási folyamat része, amihez alkalmazkodnunk kell.Rengeteg segítséget kapunk hozzá, kivülről is és a leszületett fénymunkások által is, így mindenkinek sikerülni fog.Ezért írtam meg én is a könyvemet, hogy saját példámmal segíthessek és a festményeimmel is, a közös meditációkon is, minden szeretetemmel bíztatok mindenkit, hogy fedezze fel magában Istent és éljen vele egységben, akkor az isteni terv kibontakozásának részeseként mindig tudni fogja (a benső hangra hallgatva), hogy mikor mit kell tennie és hogyan kell megélnie a folyamatot.
Szerető szívvel EL-LA
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha így igaz akkor mér tagadja a meditációt Tolle. Nem a csendért meditálok azért mert jólesik, van éber meditáció is ami nem isten közelsége miatt vagy történésben. kiss
Drága ionon!

Nézd meg Tolle:Az örökkévaló megérintése (6 részes) videóját,ahol "szinte" egyfolytában meditativ állapotban van!!
Ráadásul éber állapotban van,és a válaszait is abból a dimenzióból meriti!!

-Persze,hogy nem Isten miatt meditálsz;),de Isten által,és Istenben teszed!:p
Legyen szép napod!:55:szeretettel:Éva
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ezenkivül 2 fajta fogkrémet "fedeztem" fel,amibe nincs fluorid:
1, PARADONTAX (80%-ban növényi hatóanyagot tartalmaz,és segit megszüntetni a foginyvérzést)
Sajnos elég drága:1 300 ft/db.
(gyógyszertárakban kapható)

2, Get rid of tobacco calculu
Ezt a fogkrémet /férfiaknak/:( ,és főleg dohányosoknak ajánlják.
Ebben sem fedeztem fel fluoridot.
Tesco-ban lehet megvásárolni,kb:3-400 ft-ért,ami elfogadható ár.:p

-Meg kell hogy jegyezzem,mikor akármelyik eladótól megkérdeztem,hogy tudna-e ajánlani olyan fogkrémet,amibe nincs fluorid,legtöbbször elképedve kérdezték,hogy miért ilyet(?)
Háát mit ne mondjak,nem ecseteltem a hátrányát,inkább arra világitottam rá,hogy nemsokára az ilyen fogkrémeket keresi majd mindenki.:)
Azt hiszem úgy sem értette volna meg a válaszomat,érvelni pedig kevés idő alatt képtelenség,szerintem.Igy azt gondolt,amit akart!;)
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha így igaz akkor mér tagadja a meditációt Tolle. Nem a csendért meditálok azért mert jólesik, van éber meditáció is ami nem isten közelsége miatt vagy történésben.

Kedves IIONON !
Vettem a fáradságot és idézek neked E.Tolle : A MOST HATALMA a gyakorlatban c. könyvéből:
71.oldalról: "Ne engedd át teljes figyelmedet a külső világnak és az elmédnek! Tarts meg belőle valamennyit belül!
Hétköznapi tevékenységed közben is érezd a belső testet, különösen ha az emberekkel vagy a természettel kapcsolatos a tevékenységed.Érezd a nyugalmat és a csendet annak mélyén, belül ! Tartsd nyitva a kaput!
Lehetséges gyakorlatilag folyamatosan tudatában lenni a Megnyilvánulatlannak (Istennek).Mély békességként érzed azt - ŐT- valahol a háttérben. Olyan csöndes nyugalomként, amely sohasem hagy el, történjék bármi is odakinn.Híddá válsz a Megnyilvánulatlan és a megnyilvánult között, Isten és a világ között.
A Forrással való összekapcsolódottságnak ezt az állapotát nevezzük megvilágosodásnak."
-------------------------
(Én is erről beszéltem, hogy ennyi a dolgunk és ezért hangsúlyozom ki minden esetben, hogy a legtöbb amit elérhetünk ebben az életben az a megvilágosodott állapot!)
-------------------------
De még idézek egy kicsit Tolle könyvéből:
74.oldal: "Az immunrendszer megerősítése
Létezik egy egyszerű, de igen hatásos öngyógyító meditáció, amelyet bármikor használhatsz, ha úgy érzed, hogy immunrendszered erősítésre szorul." (tehát még tanít is néhány meditációs gyakorlatot!)
"Amikor néhány percre ráérsz -különösen este, közvetlenül elalvás előtt, vagy reggel közvetlenül fölébredés után-, áraszd el a testedet tudatossággal! Hunyd be a szemed! eküdj a hátadra ! Először rövid ideig figyelj a tested különböző részeire: kezedre, lábfejedre, karodra, alsó végtagjaidra, hasadra, mellkasodra, fejedre stb.! olyan intenzíven érezd az életenergiát ezekben a testrészekben, amilyen intenzíven csak tudod! Úgy 15 másodpercig időzz egy-egy testrészednél!
Utána fuss át néhányszor figyelmeddel a testeden, akár egy hullám, tetőtől talpig, majd vissza! Ez kb. egy percet vesz igénybe.Ezt követően érezd át belső testedet teljes egészében, egyetlen, összefüggő energiamezőként! Tartsd meg ezt az érzést néhány percig! Ez idő alatt légy intenzíven jelen tested minden sejtjében!
Ne aggasszon, ha az elmédnek egyszer-egyszer sikerül elvonnia a figyelmedet a testedről, és valamilyen gondolatba keveredsz! Amint észreveszed, hogy ez történt, egyszerűen irányítsd vissza figyelmedet a belső testre!"
---------------------
(valószínű így jutott el ő is abba az állapotba, ahol ez állandósult az életébe, és így lett megvilágosodott)
--------------------
De még idézek egy kicsit tőle:
76.oldal:"Ha bármikor nehezedre esik kapcsolatba lépni a belső testtel (a benső hangoddal, az isteni éneddel), általában megkönnyiti az ügyet, ha először a légzésedre összpontosítasz. A tudatos légzés -amely már önmagában is erőteljes meditáció -fokozatosan érintkezésbe hoz a testtel.
Kövesd figyelemmel a légzésedet, ahogy a levegő ki- és beáramlik! Szívd be a levegőt a testedbe, s érezd, ahogy a hasad kidomborodik, majd behorpad, ahogy be-, illetve kilélegzel.
Ha könnyen vizualizálsz, hunyd be a szemed, és lásd magad, amint fény vesz körül, vagy valami ragyogó anyagba -a tudatosság tengerébe - merülsz ! Ezután lélegezd be a fényt! Érezd, ahogy ez a csillogó szubsztancia feltölti testedet, amely ennek hatására szintén ragyogni kezd!
Ezt követően összpontosíts az érzésre! ekkor a testedben vagy. Ne ragadj hozzá semmilyen belső képhez! Hozzáfértél a MOST hatalmához!"
---------------------
Tudod mi a csodálatos, hogy én is ezt a meditációt gyakoroltam, csak úgy magamtól, még mielőtt megírta volna ezt E.Tolle.
Ez vezet rá gyakran, hogy EGY a FORRÁS és megérkeztél az EGYSÉGBE! Több ember a világ más-más részén ugyanazt tapasztalja és hozza felszínre Isten-tudatosságban! Nekem ez bizonyíték minden esetben, hogy EGY az ISTEN, Ő az egyetlen LÉTEZŐ valóság, ami általunk is kibontakozik, hiszen az Ő gondolatai, álmai vagyunk.
Köszönöm, hogy kihoztad ezt belőlem! Látod így tesz jót még az is aki még sokat kell tanuljon, de itt van és hozzászol.
Nos, ha igazán szereted és sokra tartod E.Tolle-t, akkor gyakorold a meditációit és te is megvilágosodhatsz, hozzá hasonlóan!
Szerető szívvel EL-LA
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ionon!

Eckhart Tolle nemhogy támogatja a meditatív állapotot, hanem azon ritka emberek egyike aki folyamatosan meditatív állapotban van. Erre tanít! Egyszerűen mindíg jelen van, így, mint csatorna nyitva áll a színtiszta fénynek, tudatosságnak. Leírhatatlan az a megnyilvánulás amit Tolle közvetít. Ezért nem is kifejező szó rá, hogy pl. zseniális, vagy bármi, mert ezt nem lehet szavakkal kifejezni.
Tökéletesen átjön a "szuperintelligencia" az írásain, de ami miatt mégis megdöbbentő, hogy érdemes a videóin megfigyelni, hogy nem "hibázik", nem téveszt. Órákon keresztül mondja és mondja és mondja, és nem tudsz "belekötni", hogy ezt máshogy is mondhatná... Egyértelmű, hogy Kit "közvetít".
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ella!

Tolle kegyelemből világosodott meg. Égegyadta dolgot nem tett érte -legalábbis ebben az inkarnációjában-, csak rendkívül depressziós volt és megadta magát az elméje, kikapcsolt végre:). (A Most hatalma elején mondja el rövid történetét)

Azt mondod, hogy a megvilágosodás a maximum amit elérhetünk itt a Földön.
Ezzel egyetértek, de úgy látom, hogy ennek a kifejezésnek elég sok definíciója, illetve fokozata van.
Feltételezem, hogy Te valami hasonló állapotban vagy, mint Tolle, de van még rengeteg más dolog is.
Beszélnek még a Magasabb Énnell való egyesülésről is, vagy ott vannak keleten azok a jógik akik igencsak uralják az anyagot.
Materializálnak, teleportálnak, stb. Szabó Judit pl azt mondja, hogy számára az a megvilágosodott ember aki nem vesz levegőt legalább 10-20 percig(ez feltételezi, hogy bármeddig kibírná), mert akkor már tényleg mindent ural. Ilyen emberek vannak keleten.
Azzal viszont egyetértek, hogy az lenne a cél, hogy elérjük a Te tudatállapotodat!
Tökéletesen elegendő lenne a "világbékéhez"!kiss
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nap-pajzsot épít a NASA

Megjelent: 2010.10.29. 11:58 | Frissítve: 2010.10.29. 12:02
Az Amerikai Űrhivatal egy a 2010-es években bekövetkező globális katasztrófát okozó napkitörés hatásait fékezné meg az új módszerrel.

A NASA augusztusi állítása szerint 2013-ban akár globális katasztrófát is okozhat a Nap következő években növekvő aktivitása.
Egy hatalmas Nap-kitörés - "Nap-cunami"- teljesen megbéníthatja a földi kommunikációt, "kiüti" a villamosenergia-szolgáltatást és az elektromos hálózatokat világszerte. Leállhat a légi közlekedés, a műholdak működése, kiégnek a transzformátorok. Modern életünk minden területére kihatással lehet a mágneses vihar.
A 2013-ban várható napkitörés száz hidrogén bomba erejű robbanásokkal indulna. A Nap-kitörés okozta rendszer bénulása nem lehet tudni mennyire lehet súlyos, napokig, talán hónapokig is eltarthat a hálózati rendszerek visszaállítása."

No.. ehhez mit szóltok???
Kezd beigazolódni Dávid jóslata..... Nem?
Szeretettel: Nilem

Annyit tennék hozzá, hogy Dávid jóslatának beigazolódása mellett az is látszik, hogy a Nasa kezd az igazságról is beszélni. Nem tehet mást, de ha abból indulok ki, hogy eddig milyen alaposan hazudoztak, akkor azt gondolom, hogy a hír enyhén fogalmaz. Vagyis sokkal drasztikusabb is lehet a helyzet ami nem arról fog szólni, hogy visszaállítsák a hálózatokat.
 

A Demiurgosz

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ella!

Tolle kegyelemből világosodott meg. Égegyadta dolgot nem tett érte -legalábbis ebben az inkarnációjában-, csak rendkívül depressziós volt és megadta magát az elméje, kikapcsolt végre:).

Tehát nem azért áll borzalmas "depresszióvá" a belső feszültség, mert több és intenzívebb terhet vállalt, mint amennyi egy életre akár szükséges lett volna?
Azt remélem, senki nem gondolja, hogy a depressziónak nevezett csak afféle úri nyavalya azoknál, akik nem bírnak mit kezdeni magukkal?
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ella!

Tolle kegyelemből világosodott meg. Égegyadta dolgot nem tett érte -legalábbis ebben az inkarnációjában-, csak rendkívül depressziós volt és megadta magát az elméje, kikapcsolt végre:). (A Most hatalma elején mondja el rövid történetét)

Azt mondod, hogy a megvilágosodás a maximum amit elérhetünk itt a Földön.
Ezzel egyetértek, de úgy látom, hogy ennek a kifejezésnek elég sok definíciója, illetve fokozata van.
Feltételezem, hogy Te valami hasonló állapotban vagy, mint Tolle, de van még rengeteg más dolog is.
Beszélnek még a Magasabb Énnell való egyesülésről is, vagy ott vannak keleten azok a jógik akik igencsak uralják az anyagot.
Materializálnak, teleportálnak, stb. Szabó Judit pl azt mondja, hogy számára az a megvilágosodott ember aki nem vesz levegőt legalább 10-20 percig(ez feltételezi, hogy bármeddig kibírná), mert akkor már tényleg mindent ural. Ilyen emberek vannak keleten.
Azzal viszont egyetértek, hogy az lenne a cél, hogy elérjük a Te tudatállapotodat!
Tökéletesen elegendő lenne a "világbékéhez"!kiss

Aranyos vagy Szabolcs,
de egy-két dolgot még megjegyeznék:
A Magasabb Énünkkel való egyesülés nem más mint a megvilágosodott állapot, hiszen világos lett előtted, hogy ki vagy, hogy szellem vagy aki teremtett magának egy testet, egy lehetőséget a továbbfejlődésre.
Azért mondom, hogy a megvilágosodás a legtöbb amit itt elérhet az ember, mert még csak akkor kezd igazán létezni, tisztánlátni, tapasztalni, de a fejlődés nem áll meg, még 4 szintet meg lehet itt a Földön tapasztalni.Erről ír David R. Hawkins is a Valódi ÉN hatalma c. könyvében. Ezeken a szinteken mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne megtapasztalni és hogyan szeretné segíteni a többi embert a feleszmélésben, mert ezt diktálja az EGYSÉG szeretete.(mert a Magasabb Énünk után Istennel is eggyé kell válni!).
Olvasd el, tetszeni fog neked!
Szerető szívvel Ella
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Tehát nem azért áll borzalmas "depresszióvá" a belső feszültség, mert több és intenzívebb terhet vállalt, mint amennyi egy életre akár szükséges lett volna?
Azt remélem, senki nem gondolja, hogy a depressziónak nevezett csak afféle úri nyavalya azoknál, akik nem bírnak mit kezdeni magukkal?
Szerintem nem több terhet vállalt,hanem elégedetlen volt,az öröme egy-egy pillanatra devalválodott.Mint mondotta: ..annak örült,hogy jól tanult,vagy boldog volt,mikor lediplomázott.

Na de meddig?? Elmondása szerint 2-3 hétig? (ha jól emlékszem)
Aztán ismét nem találta az Élet szépségét,és értelmét!
Miért?
Mert azonositotta magát identitásával,ezért volt a szenvedése.

Amikor már olyan mélyre sűllyedt,azt a kijelentést tette,hogy "nem tudok magammal élni"

Ekkor támadt az a felismerése,hogy vagyok én,és vagyok magam...(?)
Akkor ketten vagyunk...??:confused:
Tulajdonképpen ekkor ébredt valódi önmagára!

-A depresszió lehet egy "úri nyavaja",ahogy te fogalmazol,de húzhat mélyebbre,ahol a szenvedés (ami persze nem törvényszerű mindenkinél:)) jelentheti a kaput,amin beléphetsz a tudatosságba...
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Demiurgosz!
Így van, ezt mesélte magáról, de az is igaz, hogy tanítja, hiszen leírta, és tanítani egy megvilágosodott csak azt tanít amit megtapasztalt, (teljesen mindegy, hogy ebben az életében, vagy előtte).
Szerető szívvel Ella
 

A Demiurgosz

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Demiurgosz!
Így van, ezt mesélte magáról, de az is igaz, hogy tanítja, hiszen leírta, és tanítani egy megvilágosodott csak azt tanít amit megtapasztalt, (teljesen mindegy, hogy ebben az életében, vagy előtte).
Szerető szívvel Ella

Ok. Nem olvastam, de ha ő mondja, akkor úgy van. Kicsit bedepizett. :)
Valami olyasmit képzeltem el, mint a The Sunset Ltd. című darabban. Nemrég megfilmesítették.
Abból az állapotból (filmbeli) megvilágosodni már tetszetős mutatvány, igazán katartikus. :cool:
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Kedves Ionon!

Eckhart Tolle nemhogy támogatja a meditatív állapotot, hanem azon ritka emberek egyike aki folyamatosan meditatív állapotban van. Erre tanít! Egyszerűen mindíg jelen van, így, mint csatorna nyitva áll a színtiszta fénynek, tudatosságnak. Leírhatatlan az a megnyilvánulás amit Tolle közvetít. Ezért nem is kifejező szó rá, hogy pl. zseniális, vagy bármi, mert ezt nem lehet szavakkal kifejezni.
Tökéletesen átjön a "szuperintelligencia" az írásain, de ami miatt mégis megdöbbentő, hogy érdemes a videóin megfigyelni, hogy nem "hibázik", nem téveszt. Órákon keresztül mondja és mondja és mondja, és nem tudsz "belekötni", hogy ezt máshogy is mondhatná... Egyértelmű, hogy Kit "közvetít".
Hát elkezdtem a videóját hallgatni eddig minden szavába beletudok kötni, mert nem értek vele egyet, és a véleményem szerint másképpen van.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Ha így igaz akkor mér tagadja a meditációt Tolle. Nem a csendért meditálok azért mert jólesik, van éber meditáció is ami nem isten közelsége miatt vagy történésben.

Kedves IIONON !
Vettem a fáradságot és idézek neked E.Tolle : A MOST HATALMA a gyakorlatban c. könyvéből:
71.oldalról: "Ne engedd át teljes figyelmedet a külső világnak és az elmédnek! Tarts meg belőle valamennyit belül!
Hétköznapi tevékenységed közben is érezd a belső testet, különösen ha az emberekkel vagy a természettel kapcsolatos a tevékenységed.Érezd a nyugalmat és a csendet annak mélyén, belül ! Tartsd nyitva a kaput!
Lehetséges gyakorlatilag folyamatosan tudatában lenni a Megnyilvánulatlannak (Istennek).Mély békességként érzed azt - ŐT- valahol a háttérben. Olyan csöndes nyugalomként, amely sohasem hagy el, történjék bármi is odakinn.Híddá válsz a Megnyilvánulatlan és a megnyilvánult között, Isten és a világ között.
A Forrással való összekapcsolódottságnak ezt az állapotát nevezzük megvilágosodásnak."
-------------------------
(Én is erről beszéltem, hogy ennyi a dolgunk és ezért hangsúlyozom ki minden esetben, hogy a legtöbb amit elérhetünk ebben az életben az a megvilágosodott állapot!)
-------------------------
De még idézek egy kicsit Tolle könyvéből:
74.oldal: "Az immunrendszer megerősítése
Létezik egy egyszerű, de igen hatásos öngyógyító meditáció, amelyet bármikor használhatsz, ha úgy érzed, hogy immunrendszered erősítésre szorul." (tehát még tanít is néhány meditációs gyakorlatot!)
"Amikor néhány percre ráérsz -különösen este, közvetlenül elalvás előtt, vagy reggel közvetlenül fölébredés után-, áraszd el a testedet tudatossággal! Hunyd be a szemed! eküdj a hátadra ! Először rövid ideig figyelj a tested különböző részeire: kezedre, lábfejedre, karodra, alsó végtagjaidra, hasadra, mellkasodra, fejedre stb.! olyan intenzíven érezd az életenergiát ezekben a testrészekben, amilyen intenzíven csak tudod! Úgy 15 másodpercig időzz egy-egy testrészednél!
Utána fuss át néhányszor figyelmeddel a testeden, akár egy hullám, tetőtől talpig, majd vissza! Ez kb. egy percet vesz igénybe.Ezt követően érezd át belső testedet teljes egészében, egyetlen, összefüggő energiamezőként! Tartsd meg ezt az érzést néhány percig! Ez idő alatt légy intenzíven jelen tested minden sejtjében!
Ne aggasszon, ha az elmédnek egyszer-egyszer sikerül elvonnia a figyelmedet a testedről, és valamilyen gondolatba keveredsz! Amint észreveszed, hogy ez történt, egyszerűen irányítsd vissza figyelmedet a belső testre!"
---------------------
(valószínű így jutott el ő is abba az állapotba, ahol ez állandósult az életébe, és így lett megvilágosodott)
--------------------
De még idézek egy kicsit tőle:
76.oldal:"Ha bármikor nehezedre esik kapcsolatba lépni a belső testtel (a benső hangoddal, az isteni éneddel), általában megkönnyiti az ügyet, ha először a légzésedre összpontosítasz. A tudatos légzés -amely már önmagában is erőteljes meditáció -fokozatosan érintkezésbe hoz a testtel.
Kövesd figyelemmel a légzésedet, ahogy a levegő ki- és beáramlik! Szívd be a levegőt a testedbe, s érezd, ahogy a hasad kidomborodik, majd behorpad, ahogy be-, illetve kilélegzel.
Ha könnyen vizualizálsz, hunyd be a szemed, és lásd magad, amint fény vesz körül, vagy valami ragyogó anyagba -a tudatosság tengerébe - merülsz ! Ezután lélegezd be a fényt! Érezd, ahogy ez a csillogó szubsztancia feltölti testedet, amely ennek hatására szintén ragyogni kezd!
Ezt követően összpontosíts az érzésre! ekkor a testedben vagy. Ne ragadj hozzá semmilyen belső képhez! Hozzáfértél a MOST hatalmához!"
---------------------
Tudod mi a csodálatos, hogy én is ezt a meditációt gyakoroltam, csak úgy magamtól, még mielőtt megírta volna ezt E.Tolle.
Ez vezet rá gyakran, hogy EGY a FORRÁS és megérkeztél az EGYSÉGBE! Több ember a világ más-más részén ugyanazt tapasztalja és hozza felszínre Isten-tudatosságban! Nekem ez bizonyíték minden esetben, hogy EGY az ISTEN, Ő az egyetlen LÉTEZŐ valóság, ami általunk is kibontakozik, hiszen az Ő gondolatai, álmai vagyunk.
Köszönöm, hogy kihoztad ezt belőlem! Látod így tesz jót még az is aki még sokat kell tanuljon, de itt van és hozzászol.
Nos, ha igazán szereted és sokra tartod E.Tolle-t, akkor gyakorold a meditációit és te is megvilágosodhatsz, hozzá hasonlóan!
Szerető szívvel EL-LA
Sötét akarok maradni punktum. Mert így a fény áttud hatolni a sötétségen, de a fényen a fény nem látható a haladásában.
Tolle szavai: Nos igen vannak jó meditációs módszerek, de végül ezeket is magad mögött kell hagynod máskülönben ez áll közéd, aki valójában vagy.

Akkor csak ellene van a meditációnak
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Kedves Ella!

Tolle kegyelemből világosodott meg. Égegyadta dolgot nem tett érte -legalábbis ebben az inkarnációjában-, csak rendkívül depressziós volt és megadta magát az elméje, kikapcsolt végre:). (A Most hatalma elején mondja el rövid történetét)

Azt mondod, hogy a megvilágosodás a maximum amit elérhetünk itt a Földön.
Ezzel egyetértek, de úgy látom, hogy ennek a kifejezésnek elég sok definíciója, illetve fokozata van.
Feltételezem, hogy Te valami hasonló állapotban vagy, mint Tolle, de van még rengeteg más dolog is.
Beszélnek még a Magasabb Énnell való egyesülésről is, vagy ott vannak keleten azok a jógik akik igencsak uralják az anyagot.
Materializálnak, teleportálnak, stb. Szabó Judit pl azt mondja, hogy számára az a megvilágosodott ember aki nem vesz levegőt legalább 10-20 percig(ez feltételezi, hogy bármeddig kibírná), mert akkor már tényleg mindent ural. Ilyen emberek vannak keleten.
Azzal viszont egyetértek, hogy az lenne a cél, hogy elérjük a Te tudatállapotodat!
Tökéletesen elegendő lenne a "világbékéhez"!kiss
Igen jól beszélsz, de nem ego mindent csak pénzért adni, egy megvilágosodott mesternél hatalmas ego növelő eszköz a pénz uralma, és miért neki hisz nem tölti el boldogsággal, mert amint megszerezte már kínban van tőle akkor, hogy is van ez. Tolle és a többi csak pénzen vett egoban tud megvilágosodni?
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ionon!

Azt mindjárt gondoltam, hogy Tolle minden szavába bele tudsz kötni.:D
Viccet félretéve, azért mondja azt, hogy majd minden meditációs módszert is hátra kell hagynunk, mert ami "valami", az még a forma világához tartozik és azt hátra kell hagynod ahhoz, hogy megtapasztalhasd a forma nélkülit(a kulisszák mögöttit:)).
Amit Ella idézett a 76-ik oldalról az már olyasmi. Azaz, annak is csak a vége, amikor már nincs forma, nincs semmi, csak Te, mert Te vagy a semmi, amiből minden van.:)
Próbálj meg nem belekötni Tolle szavaiba, hanem értelmezni, hogy merre is mutatnak azok a szavak.

Szerintem Tollét hatná meg legkevésbé, ha most minden vagyonát elveszítené és hajléktalanná válna. Ebben biztos vagyok. Ő már nem rabja az anyagnak. Ő nem csak tudja, mint mi, hogy az anyagi világ illúzió(legalábbis abban a formában amiben az emberek majd 100%-a hiszi), hanem folyamatosan tapasztalja is.
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Óh te IIONON!
Azt hittem, hogy végre odafigyelsz egy megvilágosodott tanítóra!
De látom nincs az a mester akit te megértenél, akit végre szeretni tudnál egyszerűen csak a szellemi nagyságáért és szeretni tudásáért. Se Jézus, se E.Tolle nem méltó a te szeretetedre úgy látom, de sebaj, van egy bölcsebb Teremtő Isten, aki neked is gondodat viseli és eléri majd nálad is, hogy megtapasztald ŐT! Én hiszek ebben.
Szerető szívvel Ella
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Kedves Ionon!

Azt mindjárt gondoltam, hogy Tolle minden szavába bele tudsz kötni.:D
Viccet félretéve, azért mondja azt, hogy majd minden meditációs módszert is hátra kell hagynunk, mert ami "valami", az még a forma világához tartozik és azt hátra kell hagynod ahhoz, hogy megtapasztalhasd a forma nélkülit(a kulisszák mögöttit:)).
Amit Ella idézett a 76-ik oldalról az már olyasmi. Azaz, annak is csak a vége, amikor már nincs forma, nincs semmi, csak Te, mert Te vagy a semmi, amiből minden van.:)
Próbálj meg nem belekötni Tolle szavaiba, hanem értelmezni, hogy merre is mutatnak azok a szavak.

Szerintem Tollét hatná meg legkevésbé, ha most minden vagyonát elveszítené és hajléktalanná válna. Ebben biztos vagyok. Ő már nem rabja az anyagnak. Ő nem csak tudja, mint mi, hogy az anyagi világ illúzió(legalábbis abban a formában amiben az emberek majd 100%-a hiszi), hanem folyamatosan tapasztalja is.
Akkor adhatná ingyen is a szavait és az ego mentes gondolatait, de amíg pénzt kér érte, ego minden szava, mert saját tanítása csődöt mondott, ne halmozzuk a dolgokat, hogy is van ez akkor rá nem érvényesek a tanai? Más útról beszélek mint Tolle, mert a meditációt egy dologra használjátok attól sokkal több van benne és sokkal kevesebb, mert nem a célért vagy cselekvésben. Éld meg a formát ami már nem forma. Kollektív betegségben szenved az emberiség, hát van akire igaz és sokakra nem igaz. Ella is adhatná ingyen a dolgait akkor látnám hogy megvilágosodott, de addig csak egó (Tolle szavaival élve). Mesélt a fákról Tolle, a fától kapod a gondolatokat az is forma, vagy az állatoktól kapod a gondolatokat az is forma, mert van ilyen hinnye mennyi buktatója van az életnek, mert sokakkal nem történik meg eme dolgok, de vannak kikkel igen. Végig lehet vezetni a gondolat menetét Tollénak és saját magával mit kezdene, mert másokat manipulál önszuggeszcióval. Tudod a dimenziókat sokan használjuk de tudatában vannak egyáltalában annak a ténynek mi is a dimenzió. Mert nem látod 5d az 5dimenziót
 
Oldal tetejére