Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Értem... köszönöm a választ.

Nagyon szívesen, persze zárójelesen jegyzem meg ez nem jelenti azt hogy nem szeretek egy két "igényesebb diszkó zenét" de ezek általában érdekes módon legtöbbször 10 évnél régebbiek..Szerintem igényesebbek, és sok esetben hangulatosabbak, érzelmesebbek voltak nagy többségében, persze hülyeség régen is volt, de nem ennyi, és ilyen szintű. A manipulált "trendből" de még véletlenül sem a Tudat ihletéséből jönnek a zenék sem manapság, főleg nem a "fiataloknak szánt" zenék..
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Nagyon szívesen, persze zárójelesen jegyzem meg ez nem jelenti azt hogy nem szeretek egy két "igényesebb diszkó zenét" de ezek általában érdekes módon legtöbbször 10 évnél régebbiek..Szerintem igényesebbek, és sok esetben hangulatosabbak, érzelmesebbek voltak nagy többségében, persze hülyeség régen is volt, de nem ennyi, és ilyen szintű.

Azzal ugye azért tisztában vagy, hogy a narrátor finoman szólva is elfogult, és gyakorlatilag nincs olyan mondata, amiben nem szerepel valamilyen durva csúsztatás?
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Azzal ugye azért tisztában vagy, hogy a narrátor finoman szólva is elfogult, és gyakorlatilag nincs olyan mondata, amiben nem szerepel valamilyen durva csúsztatás?

Relatív, itt azért sok mindent nincs mit csúsztatni, sok tényt közöl a videó amit én magam is így látok túlnyomó részt a videó nélkül is.
Lehet hogy ez elfogultságnak tűnhet de én úgy érzem hogy nagyjából erről szól a történet.
25 éves vagyok, és ezt látom magam körül, de úgy gondolom hogy ezek a dolgok orientálódnak jobb irányba, mert az önpusztítás és a birkaság ideje lejárófélben van szerintem.

Szép estét!
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Relatív, itt azért sok mindent nincs mit csúsztatni, sok tényt közöl a videó amit én magam is így látok túlnyomó részt a videó nélkül is.
Lehet hogy ez elfogultságnak tűnhet de én úgy érzem hogy nagyjából erről szól a történet.
25 éves vagyok, és ezt látom magam körül, de úgy gondolom hogy ezek a dolgok orientálódnak jobb irányba, mert az önpusztítás és a birkaság ideje lejárófélben van szerintem.

A videóban szereplő a felfogással ugyanúgy birka maradsz, csak egy másik akolba terelnek. Nem biztos, hogy az lesz a komfortosabb, bár mióta új királyunk van, kétségkívül trendibb.

;)

A globalizációnak rengeteg jó oldala van, hogy ezt az ostobábbja nem tudja kihasználni, az más kérdés. Lehet hogy nem a tévét, hanem a szüleiket kellene felelőssé tenni, akik nevelés helyett a villanypásztorra bízták őket. Vagy esetleg őket magukat, akik gondolkodó, szabad akarattal rendelkező, többek szerint isteni lények. Most azok, vagy mindenféle szemét által összevissza befolyásolható, képlékeny zombik?

Nekem mindegy melyik a hivatalos álláspont, csak ragadjunk le valamelyiknél, mert a kettő egyszerre nem megy. :)

Egyébként véleményed szerint egy mai fiatal számára mi lenne a helyes életvitel?

Ne nézzen tévét, ne bulizzon, ne törekedjen arra hogy kitűnjön a társai közül, ne vágyjon jobb életre, ne szexeljen . Akkor mit csináljon?

Mosakodjon hideg vízben, énekeljen mellé zsoltárokat, vezesse át a kisnyugdíjasokat a zebrán, a szabadidejében meg fényesítgesse a turult háturul?
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Abszolút nem kell szélsőséges dolgokba gondolkodni, és ez a lényeg.
Kinek a pap kinek a papné.
Én alkohol, és drog nélkül is remekül tudom magam érezni, jókat tudok beszélgetni, akár még táncolni és "bulizni" is.
Nem eszek húst és nem divatból teszem ezt, hanem elvből.
Olyan környezetben már nem tudom magam jól érezni ahol az önpusztítás, sznobság, és az agresszió, vagy a "bunkóság" a menő, vagy éppen a divatmánia a legfontosabb szinte. Ezzel a hajóval könnyen el lehet süllyedni.
Ne a felszínesség legyen az első, hanem a valódi belső értékek.
az "arany középút" ez esetben még mindig jobb mint a szélsőségesség.
Tehát legyen az ember gondolkodó, és objektív, legyen a szívében szeretet, és önzetlenség, tegyük a dolgunkat éljük világunkat, de úgy hogy ha egy napon eltávozunk szeretettel gondoljanak vissza ránk.
Pusztán csak szex, és szeretkezés között is nagy a különbség, mert az utóbbi nemesíti a lelket szereteten keresztül vezet az isteni tudatosság örömteli megtapasztalásának egy formájához.
Tegyünk úgy ahogy velünk szeretnénk hogy tegyenek, ez a lényeg szerintem, és ez az önszereteten keresztül valósítható meg leginkább amibe szerintem az önpusztítás főleg a túlzásba vitt önpusztítás nem fér bele.
Az alkohol egyébként öl butít és nyomorba dönt, nem hiába a régi közmondás. Szerintem érted, hogy mire gondolok. :)

Szép estét!
 

Normann2

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt én is így látom, a csapból is az folyik ami "mérgező" lehet a fiatalok tudat fejlődésére.
De ez egy komplexebb dolog egyébként és része a mechanizmusnak.
A MFT civilizációk lakóit sem tudom elképzelni amit részegen dülöngélnek :)
Egy spirituálisan fejlett lény nem pusztítja önmagát mert szereti magát, és önmagán keresztül az egész világot.
 

Enderson

Állandó Tag
Állandó Tag
Haarp

Aki nem halott volna még a dologról..

A HAARP-összeesküvés

haarpnyit11.jpg
Alaszka délkeleti sarkában, az atabaszk indiánok athna nevű törzsének egykori halász- és vadászterületén található egy – körülbelül 300 állandó lakosú – kis település, Gakona. Határában sétálva az óvatlan látogató (aki talán csak a környék lazacállományát szeretné egy kicsit csökkenteni) könnyen járhat úgy, hogy zord tekintetű, egyenruhás, fegyveres férfiak állítják meg, és ahelyett, hogy udvariasan a fogás felől érdeklődnének, felszólítják, hogy takarodjon a francba, ha nem akar magának problémát.

Egy tudományos kutatóintézet közvetlen szomszédságában vagyunk. Lássuk, mi rejtőzik az erdőben, a szögesdrót mögött.

A HAARP (ahogyan azt sejthettétek) egy betűszó, a High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program (esetleg Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Aktív Program, neadjisten Aktív Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Program; aki akar, még játszadozhat a sorrenddel, de sok jelentősége nincs) rövidítése. A
borealis.jpg
washingtoni védelmi minisztérium menedzseli (mégpedig a Légierő és a Haditengerészet tudományos kutatólaborjai), de több híres amerikai egyetem (például az UCLA, a Stanford, a MIT és a Cornell, hogy tényleg csak a legismertebbeket említsem) is a nevét adja az egészhez, ami azt mutatja, hogy elég komoly cuccról van szó.

Nem szeretnék túlságosan belemenni műszaki részletekbe (majd a szakemberek megteszik ezt a kommentek között, ha akarják), ezért tényleg csak pár alap-adat; előre is elnézést kérek a mérnököktől és fizikusoktól, ha vájt fülüknek ez a rész túl vulgárisnak fog tűnni. A teljes konteó megértéséhez azonban szükség van egy kis értelmező szótárra; a bölcsészektől meg elnézést…


Sarki fény: természetes jelenség, az ionoszférában bőségesen megtalálható elektromos részecskék (ionok) tömeges, nagy felületű, a Földről szabad szemmel is megfigyelhető kisülése; ha az Északi-sark közelében jön létre, aurora borealis-nak (északi fénynek), ha a Déli-sark környezetében, akkor aurora australis-nak (déli fénynek) nevezik;

Ionoszféra: a Föld magaslégkörének része, 50-800 kilométeres magasságban a földfelszíntől. Különösen gazdag ionokban (elektromos töltéssel rendelkező részecskékben), és magas hatásfokkal veri vissza a rádióhullámokat;

Antenna: olyan műszaki eszköz, amely elektromágneses hullámokat (közelebbről: rádióhullámokat) képes venni vagy sugározni.

t%C3%A9rk%C3%A9p1.jpg

A mintegy 50 millió dolláros éves költségvetéssel működő, és alig két éve befejezett (2007 közepe óta teljes gőzzel üzemelő) létesítmény szíve-lelke egy körülbelül 13 hektáros terület, amelyen 180 darab, 21 méter magas dipólus-antennát helyeztek el; ezek rádiófrekvenciás összteljesítménye 3,8 MW. És mire képesek ezek az antennák? Hát arra, hogy az ionoszféra egy előre meghatározott területére magasfrekvenciás rádióhullámnyalábot bocsássanak, aminek következtében ott elektromágneses folyamatok keletkeznek, amelyek aztán további (felerősödött) rádióhullámok születését eredményezik. Ezek aztán képesek a földi telekommunikáció befolyásolására, és mivel ezek egy csoportja, a rendkívül alacsony frekvenciájú hullámok (extremely low frequency, vagyis ELF-hullámok) gyakorlatilag akadálytalanul képes behatolni akár a nagytömegű vízbe vagy a talajba is, egyfajta radarként is alkalmazható - hogy a többi felhasználási területről most ne is tegyünk említést; majd később.
spektrum2.jpg
Itt felül láthatjátok leeegyszerűsítve az elektromágneses spektrumot.

A gakonai antennaerdő közvetlen kapcsolatban áll a Föld egyik legpengébb, legnagyobb kapacitású és leggyorsabb számítógép-parkjával,
panor%C3%A1ma2.jpg
amely a University of Alaska Anchorage-i központjában működik, ennek is egy elzárt, fegyveresek által őrzött részén, a Butrovich Building-ben.

A HAARP alapjául
szolgáló fizikai jelenséget a tudományos
hal%C3%A1lcsillag.jpg
összeesküvéselméletek egyik központi alakja, régi ismerősünk, Nikola Tesla mester is tanulmányozta, aki 1934-ben felfedezte azt, amit a sajtó később – a tőle megszokott, visszafogott stílusban – „halálsugárnak” becézett. Ez egy olyan fegyver lett volna, amely 500-600 kilométeres távolságból képes az ellenséges repülőgépek fedélzeti műszereit megbolondítani, ugyanakkor békés felhasználása lehetővé tette volna jelentős energiamennyiség azonnali, célzott és drótnélküli átvitelét sok száz kilométerre. A prototípus elkészítéséhez azonban kétmillió (akkori) dollárra lett volna szükség, amit Tesla nem tudott összekalapozni.

Na, ne vigyük túlzásba a tudományos ismeretterjesztést (látom ám, hogy kókadoznak a fejek, a szemhéjak meg egyre nehezebbek), hanem
panor%C3%A1ma1.jpg
vegyük inkább jobban szemügyre magát a HAARP-programot, és nézzük meg, mire is képes a berendezés, legalábbis a konteósok szerint.

Azon persze minden józan gondolkodású ember csak kuncogni tud, ha azt hallja, hogy a Pentagon évente több tízmillió dollárt áldoz csupán azért, hogy a sarki fényt tanulmányozza (a HAARP energiaigénye megegyezik egy ötvenezres városéval; a generátorok naponta mintegy 150-200 tonna gázolajat égetnek el). Nem csoda, hogy az alaszkai létesítmény megmozgatta az emberek fantáziáját.

1.) A halálsugár

A teórai szerint a HAARP gyakorlatilag az amerikai szuperfegyver, az amerikai SDI (Strategic Defense Initiative, vagyis a csillagháborús kezdeményezés) földi megfelelője, a végső megoldás, amit egy texasi fizikus (Bernard Eastlund) dolgozott ki, természetesen Nikola Tesla munkásságára támaszkodva. Eastlund egy olyan, fegyverként is hasznosítható dolgot talált fel, amely gyakorlatilag
SDI.jpg
ugyanazt tudja, mint az előbb általunk is említett Tesla-féle halálsugár (ennek alapelvét és leírását a 4.686.605 számon USA-szabadalom is védi 1987 óta). A szabadalom tulajdonosa egy ARCO Power Technologies Inc. nevű cég; ők a Pentagon egyik legjelentősebb beszállítójának, az ARCO-Atlantic Richfield-nek a leányvállalata. És senkit nem lep meg, ugye, ha elmondom, hogy az ARCO építési cége nyerte a gakonai beruházás megvalósítására kiírt pályázatot.

Az elmélet szerint tehát a 180 antenna szükség esetén létrehozza azt a halálsugarat, amely (az ionoszféra és/vagy a magnetoszféra visszaverő képességét felhasználva) képes akár a földgolyó másik felén található
meteo.jpg
katonai (vagy polgári) objektum megsemmisítésére, de legalábbis annak elektronikájának tönkretételére.
2.) Időjárás-befolyásolás

A világtörténelem során a katonák (és a földművesek, de őket most nem cseszegetjük) mindig is eljátszottak a gondolattal, hogy milyen jó is lenne a rendelésre, előre meghatározott területekre érkező eső, napsütés, szél vagy más meteorológiai jelenség. A huszadik-huszonegyedik század egyenruhásai már sokkal nagyobb léptékekben gondolkoznak, mint – mondjuk – az a kora középkori angolszász elődjük, aki teljesen elégedett lett volna teszem azt egy tengeri viharral, amely 1066-ban szétveri az inváziós normann sereget.

Bizony; a US Army, Navy vagy Air Force szakemberei sokkal nagyobb léptékben gondolkoznak: földrengésekben, szökőárban, hurrikánokban…

2.1.) A Karácsonyi Szökőár

2004. december 26-án az Indiai óceánon egy addig soha nem tapasztalt erősségű cunami söpört végig, közel negyedmillió halálos áldozatot és több tízmilliárd dolláros anyagi kárt okozva
tsun1.jpg
Délkelet-Ázsia nemzeteinek. A kiváltó ok egy vízalatti, szumátrai epicentrumú földrengés volt, amely harminc méteres hullámokat idézett elő; ez volt minden idők második legnagyobb, ember által regisztrált földrengése (9,2-es erősségű).

Nos, a felelős természetesen a HAARP volt; ez volt a főpróba a teljes üzem beindítása (2007) előtt… Van, aki szerint egy kicsit lehet, hogy túl is lőttek a célon, mert eredetileg egy sima, a szárazföldön alig észlelhető, hatos erősségű víz alatti földrengést akartak, de a finomhangolás akkor még nem működött tökéletesen.

De vannak, akik szerint az amerikaiak pontosan ezt akarták; a régió feltörekvő gazdaságai elég sok fejfájást okoztak Washingtonnak, arról nem is beszélve, hogy akkoriban Indonéziában és Thaiföldön az iszlamista
tsun2.jpg
radikálisok is erőre kaptak. Rohan Gunaratna, a szingapúri Védelmi és Stratégiai Tanulmányok Intézetének főmunkatársa azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a cunami által leginkább sújtott két régióban (Aceh-ben és Dél-Thaiföldön) a szökőár gyakorlatilag nyom nélkül elmosta a szeparatisták titkos bázisait, és egy „mesébe illő lehetőséget” adott az amerikaiaknak, hogy katonailag és gazdaságilag is megerősítsék befolyásukat.

Condoleezza Rice pedig 2005 januárjában ezt mondta az amerikai Szenátusban tartott beszédében: el kell ismernem, hogy a cunami egy csodálatos lehetőség („wonderful opportunity”) volt megmutatni magunkat azon a vidéken (… ) és úgy vélem, hogy komoly, pozitív hozadéka volt számunkra („I think it has paid great dividend for us”).

2.2.) A 2008-as szecsuáni földrengés

2008. május 12-én, közép-európai idő szerint 08:00 órakor (ott éjfél volt) a HAARP alaszkai központjában megszólaltak az üzemzavart jelző szirénák, amit a közeli erdőkben bóklászó vadászok és horgászok, valamint a környékbeliek értetlenkedve fogadtak, hiszen addig ilyesmi nem fordult elő. 28 perc múlva, körülbelül
f%C3%B6ld1.jpg
tízezer kilométerre Gakonától, a kínai Szecsuán tartományban megmozdult a föld, majd a 7,8-as erősségű katasztrófa nyomán mintegy hetvenezer ember hal meg, tovább 400 ezer hajléktalanná válik, húszezer eltűnik a romok, a ledőlt sziklák és a megáradt folyók vize alatt.

A rengést megelőzően furcsán világító, kicsit foszforeszkáló, a szemtanúk által „függőlegesnek” és „függönyszerűnek” jellemzett felhők jelentek meg a tartomány fölött, amelyeket később az északi fényhez kísértetiesen
borealis2.jpg
hasonlónak írtak le, de a meteorológusok csak legyintettek, hiszen az epicentrum, Vengcsu megye Kuvaittal, Kairóval és az algériai marokkói [köszi subabubbának a kiigazítást!] Agadirral egy szélességi körön fekszik, északi fényről beszélni tehát enyhén szólva ostobaság – így a szakértők.

Az események után pár héttel egy (önmagát megnevezni nem kívánó) magasrangú kínai disszidens azt nyilatkozta több nyugati hírügynökségnek, hogy a földrengés (többek között) elpusztította az egyik legnagyobb és legtitkosabb kínai katonai bázist a szecsuáni hegyek között, ahol a kínai atomprogram egyik teszt-laboratóriuma és a légierő különleges kísérleti telepe is otthont kapott...

2.3.) A Katrina-hurrikán

Egyesek szerint a 2005 augusztusában az USA délkeleti partjaira lecsapó gigaciklon is a HAARP manipulációjának eredménye. Az egyik csoport szerint az amerikai kormányzat azért idézte elő a 90 milliárd (!) dolláros kárt és
katrina1.jpg
2500 halottat eredményező vihart, mert így akarta manipulálni az olajárat, illetve nagyon olcsón akart louisinai és mississippi part menti telkeket vásárolni, ahová majd kőolajfinomítókat fognak építeni.

Egy másik teória azt állítja, hogy „casus belli” volt, tudniillik (többek között) a Katrina pusztítását használta fel érvként a Bush-kormányzat ahhoz, hogy végigverje a Kongresszuson a teljesen hivatalos időjárás-ellenőrzési projektet, az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokat, a HAARP további finanszírozását, nos és a mindehhez szükséges milliárdokat kicsikarja a képviselőkből.

Amúgy ez sikerült is neki.

3.) Az elektromosság távoli manipulálása

2003. augusztus 14-én, helyi idő szerint valamivel délután négy óra után, Kelet-Kanada és az USA északkeleti régiójának ötvenöt millió (!) lakosa egyszerre tapasztalhatta meg, milyen is
%C3%81ramsz%C3%BCnet.jpg
elektromos áram nélkül élni. New York, Detroit, Toronto és Ottawa körzetében hirtelen kialudtak a fények, leálltak a légkondik, a liftek, a metrók – egyszóval megállt az élet (az itt fent pirossal jelölt területen). A kanadaiak valami niagarai erőmű meghibásodását emlegették, a jenki illetékesek bőszen mutogattak az északi szomszédra.

Semmi rendkívüli – mondhatnánk. Igenám, de teljesen véletlenül (?) a tokiói műszaki egyetem elektromágneses megfigyelő-laborjában egy éjszakai ügyeletes arra lett figyelmes, hogy Délkelet-Alaszka
break.jpg
körzetéből valami elképesztő, addig sosem látott elektromágneses sugárhullámok áradnak, ráadásul meglehetősen fókuszáltnak tűnő módon délkeleti irányba. Vagyis pont a Niagara felé – ha már ragaszkodunk a kanadai történethez… Történt mindez kereken tíz perccel az elektromos hálózat összeomlása előtt. Későbbi hivatalos nyilatkozatokból kideríthető, hogy (az akkor még csak kezdeti fázisban lévő) HAARP éppen teszt-üzemmódban volt.

4.) Agykontroll

A poszt elején említettük az ELF-hullámokat. Nos, konteósok egy csoportja meg merne esküdni arra, hogy a HAARP-ot úgy alkották meg, hogy ilyen hullámokat közvetlenül is képes kibocsájtani. Márpedig az emberi agy pontosan
MC1.jpg
ilyen frekvencián (3-25 hertz) is működik, úgyhogy távolról befolyásolni lehet a gondolkodást, vagyis – végső soron – az egyének, csoportok (és államok, hadseregek) tetteit. Ha nem is most, de a nem is oly távoli jövőben mindenképp.

Csak tájékoztatásul: az agy delta-hullámai 1-3 hertzesek – ilyenkor nagyon, álomtalanul mélyen alszunk, esetleg elveszítettük eszméletünket; a théta-hullámok 4-8 hertzesek – ez az álom-állapot alvás közben; a sokat emlegetett „lemegyek alfába” alfa-hullámok (9-12 hertz) az elalvás vagy az ébredést közvetlenül megelőző, kvázi-éber állapotra jellemzőek, míg totál ébren a béta-hullámok működnek (13-20 hertzen).

És biztosan lesz olvasó, aki majd elmeséli, mi is az a Schumann-frekvencia, és mi a jelentősége a 7,83 hertzes frekvenciának. Élvezni fogjátok.

A terület nem új; egyrészt olvassuk át a blogunkon megjelent elemzést az MK-Ultráról és a Tökéletes katona-projektről, másfelől meg gondoljunk arra, hogy egy José Manuel Delgado nevű spanyol professzor már 1952-ben (mialatt a Yale-en tanított) kimutatta, (először majmokon, majd embereken) hogy
delgado.jpg
bizonyos frekvenciájú sugárzással emocionálisan befolyásolni lehet az egyéneket, tartós „kezeléssel” pedig maradandó változást lehet elérni a gondolkodásmódjában, anélkül, hogy az agy fizikálisan (tehát külsőleg kimutatható módon) megsérülne vagy károsodna.
angels.jpg

Az alaszkai létesítményhez hasonlóakat terveznek (vagy már meg is valósítottak) Puerto Ricóban, Norvégiában, az Egyesült Királyságban, de Japánban, Tadzsikisztánban és Ukrajnában is folynak az előkészületek – és mindenhol jelentős amerikai pénz (is) van a háttérben.

Hm, csak engem kezd egy kicsit az Új Világrend előszobájára emlékeztetni ez az egész..?

És még mielőtt túl nagy mosolyra húzódna a szátok: az Európai Unió különbizottságot állított fel a HAARP lehetséges hatásainak tanulmányozására, amelyben a természettudósok mellett helyet kaptak pszichológusok, nyelvészek és szociológusok is – vagyis Brüsszelben sem tekintik kizárólagosan természettudományos témának.

Ha úgy érzed, hogy egyre gyakrabban fáj a fejed és sokszor teszel olyat,amit később magad is megbánsz, továbbá ha az időjárás szerinted sem olyan, mint amilyennek lennie kéne, esetleg te is láttál már alföldi kertedben sétálva intenzív sarki fényt, majd egy zöld sugarat, amint felnyársal egy sündisznót vagy repülőgépet – te vagy a mi emberünk! Oszd meg véleményed, tapasztalataid, aggályaid és reményeid velünk itt, a kommentekben!


Ez a poszt először 2009. október 5-én jelent meg először egy másik blogszolgáltatónál.

2011. március 11-én hajnalban
a Richter-skála szerinti 8,8-as erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A halottak, sebesültek, eltűntek számbavétele ezekben a percekben még folyik, az anyagi károkat egyelőre megbecsülni sem lehet.

Miként azt sem, hogy van-e bármi köze a HAARP-nak ehhez az elképesztő tragédiához...


forrás konteo.freeblog.hu/archive
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara Marciniak A fejlődés ösvenye részlet

Egyszerűen, zseniális ez a könyv mindenkinek ajánlom szeretettel aki még nem olvasta, de szerintem többször is olvasható könyv..

˝Ha fel akarjátok építeni azt a valóságot, amire vágytok, teremtsetek tiszta, világos, részletes mentális képel az áhított eredményről; ha betegek vagytok, akkor a teljes felépülés képét kell az elmétekbe vetíteni, rövid, könnyű gyógyulási fázissal. Fogadjátok el az elgondolást, hogy minden jól megoldódik majd egy sor jótékony hatású esemény során. Imagináció, vizualizáció, az akaraterő aktiválása, elvárás és pozitív megerősítés a kulcs az új viselkedési minták megtanulásához. Az eredményt muszáj várnotok, különben nem érkezik meg; a képzelet
kreatív használatait követő cselekedet viszont eredményt hoz. Amikor a testetek nem funkcionál megfelelően, megvan hozzá az erőtök, hogy megváltoztassátok a hozzáállásotokat és meggyógyítsátok magatokat – ez annyira egyszerű, mint amilyen könnyű felismerni az önsajnálatot, és átváltoztatni önelfogadássá, vagy a félelmet átalakítani vággyá, a haragot és a fájdalmat megbocsátássá. Ha fel akarjátok építeni azt a valóságot, amire vágytok, teremtsetek tiszta, világos, részletes mentális képel az áhított eredményről; ha betegek vagytok, akkor a teljes felépülés képét kell az elmétekbe vetíteni, rövid, könnyű gyógyulási fázissal. Fogadjátok el az elgondolást, hogy minden jól megoldódik majd egy sor jótékony hatású esemény során. Imagináció, vizualizáció, az akaraterő aktiválása, elvárás és pozitív megerősítés a kulcs az új viselkedési minták megtanulásához. Az eredményt muszáj várnotok, különben nem érkezik meg; a képzelet kreatív használatai követő cselekedet viszont eredményt hoz. Amikor a testetek nem funkcionál megfelelően, megvan hozzá az erőtök, hogy megváltoztassátok a hozzáállásotokat és meggyógyítsátok magatokat – ez annyira egyszerű, mint amilyen könnyű felismerni az önsajnálatot, és átváltoztatni önelfogadássá, vagy a félelmet
átalakítani vággyá, a haragot és a fájdalmat megbocsátássá.,,


 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Azért a helyesírási hibákat javíthattad, meg betördelhetted volna rendesen:))

Ez a nő nekem valahogy nagyon nem kóser.
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Utana lehet jarni szerintem a feltolto alapjan. Nem nehez manapsag barmire is penzt szerezni trukkokkel szerintem. De jo a video nem? Es vegulis elkepzelheto. Ami meg elkepzelheto.... az letezik. :p

Ebben az esetben imádkozzunk, hogy embertársaink minél szegényesebb képzelettel rendelkezzenek. :)

A videó jó. Az elmélet maga... szerintem érdekesebb kérdés, hogy ha igaz, akkor az jelent-e valamit a mi szempontunkból. :)
 
E

elke

Vendég
A videóban szereplő a felfogással ugyanúgy birka maradsz, csak egy másik akolba terelnek. Nem biztos, hogy az lesz a komfortosabb, bár mióta új királyunk van, kétségkívül trendibb.

;)

Hát igen megy a nép a kolomp után....mindig így volt aki nem ment a kolomp után azt bezárták,feldarabolták, máglyázták, pszichiátriára zárták a kor gusztusa szerint. Egész egyszerűen nem tudnak mit tenni azokkal akik deviálnak bármerre.
A globalizációnak rengeteg jó oldala van, hogy ezt az ostobábbja nem tudja kihasználni, az más kérdés. Lehet hogy nem a tévét, hanem a szüleiket kellene felelőssé tenni, akik nevelés helyett a villanypásztorra bízták őket. Vagy esetleg őket magukat, akik gondolkodó, szabad akarattal rendelkező, többek szerint isteni lények. Most azok, vagy mindenféle szemét által összevissza befolyásolható, képlékeny zombik?

Valóban rengeteg jó oldala van ám a tudás amit hozott magával mintha nem sikerülne feldolgoznia az agyaknak.
Nekem mindegy melyik a hivatalos álláspont, csak ragadjunk le valamelyiknél, mert a kettő egyszerre nem megy. :)

Nem? Miért nem? Még van idő átnézni megvizsgálni. Pro meg kontra.
Egyébként véleményed szerint egy mai fiatal számára mi lenne a helyes életvitel?

Ne nézzen tévét, ne bulizzon, ne törekedjen arra hogy kitűnjön a társai közül, ne vágyjon jobb életre, ne szexeljen . Akkor mit csináljon?

Mosakodjon hideg vízben, énekeljen mellé zsoltárokat, vezesse át a kisnyugdíjasokat a zebrán, a szabadidejében meg fényesítgesse a turult háturul?

Az arany középút elképzelhetetlenül ostobának és régimódinak hangzik?



Abszolút nem kell szélsőséges dolgokba gondolkodni, és ez a lényeg.
Kinek a pap kinek a papné.
Én alkohol, és drog nélkül is remekül tudom magam érezni, jókat tudok beszélgetni, akár még táncolni és "bulizni" is.
Nem eszek húst és nem divatból teszem ezt, hanem elvből.
Olyan környezetben már nem tudom magam jól érezni ahol az önpusztítás, sznobság, és az agresszió, vagy a "bunkóság" a menő, vagy éppen a divatmánia a legfontosabb szinte. Ezzel a hajóval könnyen el lehet süllyedni.
Ne a felszínesség legyen az első, hanem a valódi belső értékek.
az "arany középút" ez esetben még mindig jobb mint a szélsőségesség.

Tehát legyen az ember gondolkodó, és objektív, legyen a szívében szeretet, és önzetlenség, tegyük a dolgunkat éljük világunkat, de úgy hogy ha egy napon eltávozunk szeretettel gondoljanak vissza ránk.
Pusztán csak szex, és szeretkezés között is nagy a különbség, mert az utóbbi nemesíti a lelket szereteten keresztül vezet az isteni tudatosság örömteli megtapasztalásának egy formájához.
Tegyünk úgy ahogy velünk szeretnénk hogy tegyenek, ez a lényeg szerintem, és ez az önszereteten keresztül valósítható meg leginkább amibe szerintem az önpusztítás főleg a túlzásba vitt önpusztítás nem fér bele.
Az alkohol egyébként öl butít és nyomorba dönt, nem hiába a régi közmondás. Szerintem érted, hogy mire gondolok. :)

Szép estét!

Szerintem a kiemelt rész az önszeretet az önelfogadás a legjobb gondolat. Segíteni is csak úgy tudsz másoknak igazán, ha te rendben vagy. Valamiért úgy érzem nem kell ítélkezni lépten nyomon még az embernek is elég ha eldönti számára mi a jó. Amugy kicsit gárgyult világképem szerint mindig pont az amiben van mert azt teremtette magának.Mert az ember már csak ilyen teremt oszt utánna nyifog, hogy nem jó az neki.

Ezt én is így látom, a csapból is az folyik ami "mérgező" lehet a fiatalok tudat fejlődésére.
De ez egy komplexebb dolog egyébként és része a mechanizmusnak.
A MFT civilizációk lakóit sem tudom elképzelni amit részegen dülöngélnek :)
Egy spirituálisan fejlett lény nem pusztítja önmagát mert szereti magát, és önmagán keresztül az egész világot.

És a "világ" régóta őt szereti.



Ebben az esetben imádkozzunk, hogy embertársaink minél szegényesebb képzelettel rendelkezzenek. :)

Van ebben valami, ha megtörténik a dimenzió váltás akkor a teremtő erők erősebbek lesznek. Nem kell átvinni a félelmeinket mert gátlástalanul megteremtődnek. Valahogy emlékezni kéne a szeretetre.
A videó jó. Az elmélet maga... szerintem érdekesebb kérdés, hogy ha igaz, akkor az jelent-e valamit a mi szempontunkból. :)

szerinted?

akkor ne olvasd szombaton.....

1-nem kezdünk kekeckedést ilyen agresszív offmondattal.:rolleyes:
2- helyesírási hibákat a CH-n szigorúan tilos kritizálni a szabályzat szerint Sidhe.:rolleyes:


Kifejtenéd mire gondoltál?:)

Lehet sokat zuhan az értékem, de én sem értettem akkor mér ne olvassam szombaton Feketerigó, az úr szerint vasárnap pihenünk. ;)

Ne veszekedjetek hülyeségen mert nem éri meg.
Csak hiábavaló energiapocséklás.
A segítő és nem az észt leosztó hozzáálás ideje eljött.
Vár ránk egy általunk választott utazás. Ideje lenne felébredni mindenkinek bármit hoz a teremtése.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Hatalmas mennyiségű víz az űrben, de kicsit messze van...
Forrás : Világtudomány.hu

Amerikai kutatók felfedezték a legnagyobb és legtávolabbi víztározót az univerzumban. Ennek tömege a 140 milliárdszorosa az egész Földön lévő tengervíznek, közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.


f072b09c66e2f4234116f54e0179ac6f2.jpg

A víz egy kvazárt vesz körül gőz és pára formájában, egy galaxis magját, amelynek középpontjában egy fekete lyuk szívja magába az anyagot.

A tudósok tizenkét milliárd fényév távolságban jártak sikerrel. "Ez egy új bizonyíték, arra, hogy a víz mindenütt létezik az univerzumban," mondta Matt Bradford kutató. Ennek a kvazárnak a környezete azért nagyon különleges, mert hatalmas mennyiségű vizet termel. A kvazár az APM08279 5255 nevet kapta, a jelentések szerint szinte elképzelhetetlen tömegű, húsz milliárdszor nagyobb, mint a Nap.

Teszem hozzá, hogy az igazság sokkal teljesebb, és komplexebb ugyanakkor egyszerűbb is, mint ahogy a Nasa és társai szivárogtatják az információikat, és persze a dezinformácíóikat is.. :)
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Fejlődés ösvénye részlet :)
˝A megbocsátás öngyógyító tett, mely kienged a harag és az ítélkezés alacsony rezgéseiből; a megbocsátás megengedi, hogy előre haladjatok a játékban, hogy megtapasztalhassátok a vidám élet élésének kalandját. Nagy dolgokra vagytok képesek, ha hisztek magatokban. Emlékeztessétek magatokat, hogy a multiverzum társteremtői vagytok, hogy az élet változás, és hogy minden gyógyítható, ha hajlandóak vagytok a munka elvégzésére. Arra kérünk benneteket, hogy gondolkodjatok el rajta, milyen életet szeretnétek élni. Amikor majd egy másik nézőpontból visszatekintetek ezekre az időkre, miről lesz emlékezetes az életetek? Hogyan fogjátok magatokat látni, „a jellemeteket ezekben az időkben”, mondjuk kétezer évvel később a "jövőben"? ,,
 
E

elke

Vendég
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mXT0d4xQKlk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ezzel viszont nem lehet vitázni.
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Valóban rengeteg jó oldala van ám a tudás amit hozott magával mintha nem sikerülne feldolgoznia az agyaknak.

D itt a probléma az agyakkal van. Ami egyébként nem olyan nagy baj, ha azt vesszük, hogy egyrészt akkor mitől éreznénk magunkat különbnek, másrészt mire alapoznánk, hogy mi maradunk meg, és nem ők :)

Nem? Miért nem? Még van idő átnézni megvizsgálni. Pro meg kontra.
Hát most vagy kevély szittyák vagyunk, vagy emósok. Mondjuk szerintem mókás lenne egy szittya emós, csíkosrántotthúsos medállal a nyakában.

Az arany középút elképzelhetetlenül ostobának és régimódinak hangzik?
Nézd végig a videót. Szerinted? :)

Szerintem a kiemelt rész az önszeretet az önelfogadás a legjobb gondolat. Segíteni is csak úgy tudsz másoknak igazán, ha te rendben vagy.
Nem hiszek a másoknak segítésben. Mindenki kizárólag önmagán és önmagának tud segíteni, ha más is odakerül, az csak bekavar.


Valamiért úgy érzem nem kell ítélkezni lépten nyomon még az embernek is elég ha eldönti számára mi a jó. Amugy kicsit gárgyult világképem szerint mindig pont az amiben van mert azt teremtette magának.Mert az ember már csak ilyen teremt oszt utánna nyifog, hogy nem jó az neki.
Ahogy mondod. Gárgyult. kiss;)

Van ebben valami, ha megtörténik a dimenzió váltás akkor a teremtő erők erősebbek lesznek. Nem kell átvinni a félelmeinket mert gátlástalanul megteremtődnek. Valahogy emlékezni kéne a szeretetre.
Óvatosan;)
Ha csak emlékszel rá, akkor csak az emléke lesz meg. Ez azzal jár, hogy eléggé furcsa, idétlen és felesleges dolognak fog tűnni, legalábbis abban az értelemben, ahogy itt használják. :D
Megteremtődnek? Végre megkapom a luxusvillámat a Maldív szigeteken? :) Hurrá!


Szerintem semmit. Legfeljebb ha ettől felmegy a banán ára.


Lehet sokat zuhan az értékem, de én sem értettem akkor mér ne olvassam szombaton Feketerigó, az úr szerint vasárnap pihenünk. ;)
Úr? Hm, én csajnak néztem. Akkor jó, pasiktól eleve nem várunk sokat.

A segítő és nem az észt leosztó hozzáálás ideje eljött.
Egy kicsit a magam részéről még maradnék a nosztalga vonalon (=egyszer szólok hogy nem kéne, utána még egyszer, hátha gyengeelméjű vagy valami... utána magára vessen).

Mondtam már, hogy hiányzik pár dolog régebbről? :)
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Fejlődés ösvénye részlet :)
˝A megbocsátás öngyógyító tett, mely kienged a harag és az ítélkezés alacsony rezgéseiből; a megbocsátás megengedi, hogy előre haladjatok a játékban, hogy megtapasztalhassátok a vidám élet élésének kalandját. Nagy dolgokra vagytok képesek, ha hisztek magatokban. Emlékeztessétek magatokat, hogy a multiverzum társteremtői vagytok, hogy az élet változás, és hogy minden gyógyítható, ha hajlandóak vagytok a munka elvégzésére. Arra kérünk benneteket, hogy gondolkodjatok el rajta, milyen életet szeretnétek élni. Amikor majd egy másik nézőpontból visszatekintetek ezekre az időkre, miről lesz emlékezetes az életetek?

Beeeee!
:p
kiss

Hogyan fogjátok magatokat látni, „a jellemeteket ezekben az időkben”, mondjuk kétezer évvel később a "jövőben"? ,,

Ha én azt ide most leírnám.......
 
Oldal tetejére