Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Végvári Tamás

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem kell minden könyvet szó szerint elhinni, elfogadni, se az enyémet, se másét, csak annyit tarts meg belőle amit képes vagy az olvasás pillanatában befogadni, ami megegyezik a te benső hangoddal.Ahogy nő a rálátásod, a tudásod és együttérzésed az egység minden részecskéjével (ez fontos), úgy fog tágulni a befogadó képességed és egyre jobban rálátsz a teljesség működésére. Azt mondják a nagy mestereink és a Biblia is , hogy arról ismerzik mega hamis próféta, hogy 90%-ban ugyanazt mondja amit az igaz próféta, de ezt csak azért teszi, hogy meghallgasd azt a 10%-nyi hazugságot is , ami által ő szeretne imádatod tárgya lenni.Csak így lehet megtéveszteni sokakat. Én is úgy gondolom, hogy egy isteni üzenet soha nem tartalmaz negatív dolgokat, nem ítél el senkit és nem mínősít vagy emel ki egy fajt a többi közül, hiszen minden és mindenki együtt ISTEN.Nincs jó és rossz testrésze az embernek sem, csak minden pici sejtednek megvan a maga funkciója és feladata.
Az ARANYBOLYGÓ is egy jó könyv, éreztem is az őszinte átélést ami megfogott, de a vége az rettenetes volt, nem is hiszem el, hogy ugyanaz a személy írta, aki az első felét.De ezt mindenki eldönti magában és örül annak amit tanult és kapott egy írótól és elengedi azt ami nem egyezik az ő szívhangjával, és persze nem azt a könyvet fogja ajánlani szeretteinek, barátainak, tanítványainak.Soha ne hagyd, hogy hatni tudjon rád egy könyv vagy ember akiről úgy érzed, hogy hamis a mondanivalója, mert magával húz.Arra figyelj (mert amire figyelsz azt erősíted meg, ahhoz adod az energiáidat), ami kedves neked és megerősít.
Ne az okozzon örömöt neked , hogy milyen negatív reakciókat tudsz kihozni másokból, akkor vagy istenember, ha a szeretni tudásoddal rá tudsz venni másokat is a szeretet megélésére és kinyilvánítására.Jó? Te írányítsd az egódat, ne ő élvezkedjen rajtad keresztül.Ez a tudatosság!
Szerető szívvel Ella

Köszönöm.Azt hiszem a lényegi kérdésekben egyet értünk, aminek nagyon örülök.
Ami engem illet engem abszolút nem motivál hogy bárkiből is negatívat hozzak ki.
Szép napot.
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tévúton vagy még nem volt szerencsénk de máris támadsz mint a harcidisznó :confused:?
Nem adtam rá okot, szóval érdekelne hogy mire jó például ez a hozzáállás:confused:
Fura ez tőletek eddig csak szemlélő voltam az utóbbi hetekben kibúlyt a szög a zsákból hála istennek nem mindenkinél.
Általánositasz mintha mindenki támadna, pedig nem.
Sajnos azért sem illesz ide mert hazudozol, hogy nem te vagy az a drága és kedves hölgy, ahogy te nevezed magad. Lebuktál, tudod a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát. Vaúúúú-Vaúúú
 

Végvári Tamás

Állandó Tag
Állandó Tag
Általánositasz mintha mindenki támadna, pedig nem.
Sajnos azért sem illesz ide mert hazudozol, hogy nem te vagy az a drága és kedves hölgy, ahogy te nevezed magad. Lebuktál, tudod a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát. Vaúúúú-Vaúúú

Nagyon tévedsz uram, de felőlem azt hiszel amit csak akarsz.
És valakit hazugnak nevezni bizonyíték nélkül sem túl bölcs dolog, én azt gondolom.

TAMÁS
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem is tudom.
Szerettem az oviba menni. De itt már nincs mit gagyogni sem. Ott legalább volt sok játék...off, off...régi szép idők.
"A remény hal meg utóljára" -szól a mondás!:)

Most olvasok egy(2 kötetes) nagyon jó könyvet (itt van a fórumon az ezoterikus könyvek letöltésénél).

ABD-RU-SHIN:Az igazság fényében

Igaz még az elsőt most fejeztem be,de nagyon jó könyv.
Engedd meg,hogy a gyermekiségről idézzek belőle.

"Az,amit a Földön gyermekinek nevezünk,a tisztaság hatásából sarjad!Egy magasabb,nem csupán földi és emberi értelemben vett tisztaságból.Az az ember,aki az Isteni Tisztaság sugarában él,aki helyet ad önmagában e Tisztaság sugarának,magáénak mondhatja a gyermekit is,akár kora gyermekkorában vagy már felnőttként.

A gyermekiség a belső tisztaság eredménye,vagy annak a jele,hogy az ilyen ember a tisztaságnak szenteli magát,azt szolgálja.Mindezek csupán különböző kifejezésmódok,a valóságban azonban mindig ugyanazt jelentik.
Tehát csak egy bensőjében tiszta gyermek tud gyermekien hatni,és egy olyan felnőtt,aki őrzi magában a tisztaságot.Ezért hat üditően és életet sugárzóan és ébreszt bizalmat is!
S oda,ahol az igazi tisztaság lakozik,bebocsátást nyerhet a valódi szeretet is,hiszen az Isteni Szeretet a Tisztaság sugarában van jelen.A Tisztaság sugara az útja,amelyen halad.Nem lenne képes másmilyen úton haladni.

Aki bensőjébe nem fogadta be a Tisztaság sugarát,ahhoz sohasem tud eljutni Isten Szeretetének sugara!

De az ember mégis megfosztotta magát a gyermekiségtől azzal,hogy elfordult a Fénytől egyoldalúan ésszerű gondolkodása révén,mindent ennek áldozott föl,ami föl tudta volna emelni,és igy ezernyi láncba verve kötötte magát e Földhöz,illetve a durvaanyagúsághoz,ami mindaddig fogva tartja,amig ki nem szabaditja magát belőle,amit pedig földi halál nem hozhat el,csupán a szellemi ébredés."
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kedves EL-LA.
Tegnap a szokásomhoz híven meditáltam Dávidal.
Üzentem neki, hogy az emberek hite gyengült az ő létezését illetően. Kértem küldjön valamit amivel erősíthetem másokban a hitét.
Kint a kertben meditáltam, mikor befejeztem, felnéztem az égre, gyönyörű telihold volt egy pár csillag is volt az égen. Egyszer csak egy erősen fénylő csillag szelte magát keresztül az égen, viszonylag lassan, úgy nézet ki, mint egy karácsonyfa tetején díszelgő csillag, 5 ága volt.
Hatalmas boldogság töltőt meg, mosolyogtam mint a vadalma, rögtön éreztem, hogy a kívánságom teljesült.
Mindig is éreztem, hogy Dávid igazat mond, de a létezésében is biztos voltam.
Amit egyesek negatívumnak hisznek az Inuaki írásban, az felső aspektusból nézve, isteni terv részeként egyáltalán nem negatív. Mert nem a fizikai test megmentése a lényeg sem az emberiség teljes megmentése, ezek csak részei a tervnek. Mint tudjuk nem halunk meg, ezért amikor ezt a tervet készítetek, nem foglalkoztak azzal, hogy itt az emberek, jó nagy része ezt nem tudja, pont ezért küldték közénk Dávidot, EL-LÁT, és a többi tanítót, hogy akihez elkel jutnia ennek az ínfonak ahhoz, eljusson. A lényeg, hogy a föld vele egyűt a naprendszerünk és az univerzumunk emelkedjen (ugorjon egy szinttel feljebb). Az csak a hab a tortán, hogy ezt az ugrást össze kötik egy kísérlettel aminek részesei lehetünk, ha szeretnénk ez nem automatikusan történik hanem választható (szabad akarat kérdése), hogy ezt születésünk előtt döntöttük e el vagy most dönthetünk, ez talán mindegy is, mert a lehetőség adott.

Hamár itt tartunk kedves EL-LA.
Pont a te blogodban olvastam a Nibururol. Érdekes, hogy egy bolygó, ami fegyver és annak is használják, több csatát megnyert. Ami ugyebár csak úgy lehetséges, ha a másik fél elpusztul. Valószínű, hogy a teremtő ezt is szerető szível nézte végig és adott rá engedélyt.
Ahogy írtad, jön ez a fegyver a föld megmentésére vagy segítségére. Érdekes kontraszt, hogy egy fegyver jön a megmentésünkre. Ezek szerint a szeretet ambivalens ki honnan nézi és ki mit ért az alatta. Ölni is lehet szeretetből, hisz a lélek nem hal meg?
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm.Azt hiszem a lényegi kérdésekben egyet értünk, aminek nagyon örülök.
Ami engem illet engem abszolút nem motivál hogy bárkiből is negatívat hozzak ki.
Szép napot.
Ez örömmel tölt el, s különben is, mindenkiből csak azt lehet kihozni ami még benne lakozik.A másik nagy igazság, hogy mindenki csak azt lát amit látni képes, amit látni enged a bölcsessége és szeretete.
Ez a nap a NAGY BOLDOGASSZONY napja, ne feledkezzünk meg erről! Azt olvastam, hogy holnap lesz az a nagy nap, amikor megnyílik a Kárpát medencén keresztül is egy kapu a felemelkedésre.Meditáljunk és imádkozzunk a megerősítése érdekében 17 órakor és naplementekor 20 óra 30-kor.
Belépni e kapun, csakis szeretetben és egységben lehetséges.
Festettem néhány új képet ami ezzel kapcsolatos és feltettem ide is, a honlapomra is.Fogadjátok szeretettel.
Szerető szívvel Ella
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki irta hogy ha hiszek abban amirol ez a topik beszel elfognak hagyni a barataim stb... Nos, ez igaz.Viszont vannak ujak akik(a tematol fuggetlenul)ha mondanak vagy tesznek valamit nincs benn hatso szandek.Nem ugy mint a regebbiek akik elhagytak"hal isten".Az ujakkal leht beszelgetni szabadon oszinten barmirol.Meg egyszer, a tematol fuggetlenul is.A regiekkel is lehetett beszelgetni programot szervezni de az burkoltan mindig arrol szolt kinek van tobb jobb nagyobb fenyesebb stb... a hatar a csillagos eg.Vegeredmenyben en ugy erzem csak nyertem a dolgon.Koszonom
Szia robitsas!
Engem is "hülyének" néznek, de legjobb esetben is rámlegyintenek, ha elkezdek valami ilyesmi témáról beszélni a régi "barátaimmal". Szóval szeritnem ezzel mindegyikünk így van, aki elkezdett ezen az úton járni.
Így elég keveset beszélek erről a témáról velük, az ő témájuk meg már legtöbbször nem is érdekel.... így mennek egyre messzebb egymástól a barátságok.
Szeretettel: Nilem
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez tényleg dicséretes, akkor már megérte, ezt mindenkinek így kéne csinálnia.kiss
Szia Tamás!
Ezzel mindenki így van ezen a fórumon. Mindenki próbálkozik és mindenki "jobb" lett ilyen vagy olyan téren valamennyivel.
Mivel nem rég nézed csak a fórumot (igazából engem nem is érdekel, hogy bent voltál -e aug. előtt), ebből látszik, hogy nem tudod, hogy miket értünk már el....
Visszatérve Dávid törénetére (amire ez a topic is épült), én hiszem, hogy ő létező gyermek és elhiszem a történetét is.
Ha mégsem lenne így, akkor is van egy olyan energia, ami ezt velünk közölte... és személy szerint nekem is sokat segített megérteni a "világot" és sok olyan dolgot, amit nem tudtam eddig összerakni. Úgyhogy köszönöm "NEKI".
icon7.gif

Szeretettel: Nilem
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves EL-LA.
Tegnap a szokásomhoz híven meditáltam Dávidal.
Üzentem neki, hogy az emberek hite gyengült az ő létezését illetően. Kértem küldjön valamit amivel erősíthetem másokban a hitét.
Kint a kertben meditáltam, mikor befejeztem, felnéztem az égre, gyönyörű telihold volt egy pár csillag is volt az égen. Egyszer csak egy erősen fénylő csillag szelte magát keresztül az égen, viszonylag lassan, úgy nézet ki, mint egy karácsonyfa tetején díszelgő csillag, 5 ága volt.
Hatalmas boldogság töltőt meg, mosolyogtam mint a vadalma, rögtön éreztem, hogy a kívánságom teljesült.
Mindig is éreztem, hogy Dávid igazat mond, de a létezésében is biztos voltam.
Amit egyesek negatívumnak hisznek az Inuaki írásban, az felső aspektusból nézve, isteni terv részeként egyáltalán nem negatív. Mert nem a fizikai test megmentése a lényeg sem az emberiség teljes megmentése, ezek csak részei a tervnek. Mint tudjuk nem halunk meg, ezért amikor ezt a tervet készítetek, nem foglalkoztak azzal, hogy itt az emberek, jó nagy része ezt nem tudja, pont ezért küldték közénk Dávidot, EL-LÁT, és a többi tanítót, hogy akihez elkel jutnia ennek az ínfonak ahhoz, eljusson. A lényeg, hogy a föld vele egyűt a naprendszerünk és az univerzumunk emelkedjen (ugorjon egy szinttel feljebb). Az csak a hab a tortán, hogy ezt az ugrást össze kötik egy kísérlettel aminek részesei lehetünk, ha szeretnénk ez nem automatikusan történik hanem választható (szabad akarat kérdése), hogy ezt születésünk előtt döntöttük e el vagy most dönthetünk, ez talán mindegy is, mert a lehetőség adott.

Hamár itt tartunk kedves EL-LA.
Pont a te blogodban olvastam a Nibururol. Érdekes, hogy egy bolygó, ami fegyver és annak is használják, több csatát megnyert. Ami ugyebár csak úgy lehetséges, ha a másik fél elpusztul. Valószínű, hogy a teremtő ezt is szerető szível nézte végig és adott rá engedélyt.
Ahogy írtad, jön ez a fegyver a föld megmentésére vagy segítségére. Érdekes kontraszt, hogy egy fegyver jön a megmentésünkre. Ezek szerint a szeretet ambivalens ki honnan nézi és ki mit ért az alatta. Ölni is lehet szeretetből, hisz a lélek nem hal meg?

Kedves balko!
Mint kihangsúlyoztam a blogomban is, ez nem az én véleményem, nem is értek egyet vele 100%-osan, csak közöltem mint információt, mert már sok minden kering a neten a Nibiruról.Érdekes, hogy te az egészből csak ennyit emeltél ki, a sok pozitív info mellett elmész?
Dávidkáról pedig, megírtam amit tudok és te azt hiszel amit a szíved diktál.Egy olyan könyv amit álnéven írtak, álnéven fordítottak és a főszereplőjével nem lehet semmilyen emberi kapcsolatot teremteni, mert nem találja még az író sem, az nem több egy sky-finél.Egy Isten küldötte nem tesz ilyet, az egyenesen felvállalja magát és tanításait, hiszen mitől félne, miért bújkálna? Ahogy mondod : halál nincs is, mi baj történhetne akkor vele?
Szóval, túl sok a ? körülötte. A másik, hogy mikor próbáltak kapcsolatba lépni vele és nem találták, felfedeztek egy másik csupa szeretet gyereket és azzal csinált a román tv egy riportot.Ez rendben is van, de ki és miért (mert a tv-ben nem hangzott el, hogy ez a gyerek az inuaki könyv Dávidkája, ők nem tévesztettek meg senkit), tette e riport elé azt az oldalt ami ezen a fórumon megjelent, hogy ez az inuaki gyerek vallomása stb.
Mi volt a célja? Mire volt jó ez az egész?
Hangsúlyozom, hogy élvezetes, jó kis könyv ez, (amit a fordítója is sky-fiként reklámoz),de nem isteni üzenet az én szememben, mert Isten prófétái sosem uszítanak senkit senki ellen, mert Istenben mindenki EGY, Dávidka pedig, uszítja a világot az annunakik ellen (tehát minket embereket egymás ellen).Szerinted ez az út és bölcs tanítás az EGYSÉG megvalósítása érdekében?Ez inkább az elkülönülést tanítja, a kirekesztést és nem a feltétel nélküli szeretetet.
S ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ő román gyerek és sumér ismereteink szerint, ugye, a Nibiru/Marduk bolygó a magyarok őshazája, akkor átláthatnánk a szitán.Ezt csak úgy mellékesen tettem hozzá, hátha mélyebbre tekintesz és teljesebb képet kapsz e könyvről.
-------------------------------
Miután megírtam e sorokat leültem meditálni és tudod mi tárult elém?
Egy jelenet a múltból, amikor e könyv fordítója azt mondta nekem, hogy ezen a fórumon ő több néven van jelen, hogy mindig kimondhassa amit gondol. Egyik nevén ő a kedves megértő, a másikon jól odamond mindenkinek.
Ennyi álnév nem fárasztó? Eljött az ideje a VALÓSÁG felszínre emelkedésének és minden hamis dolog megsemmisülésének! Ez a felemelkedés első fázisa!
Nem én leplezlek le, te magad teszed a szavaiddal.
Szeretettel Ella
 

Végvári Tamás

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves balko!
Mint kihangsúlyoztam a blogomban is, ez nem az én véleményem, nem is értek egyet vele 100%-osan, csak közöltem mint információt, mert már sok minden kering a neten a Nibiruról.Érdekes, hogy te az egészből csak ennyit emeltél ki, a sok pozitív info mellett elmész?
Dávidkáról pedig, megírtam amit tudok és te azt hiszel amit a szíved diktál.Egy olyan könyv amit álnéven írtak, álnéven fordítottak és a főszereplőjével nem lehet semmilyen emberi kapcsolatot teremteni, mert nem találja még az író sem, az nem több egy sky-finél.Egy Isten küldötte nem tesz ilyet, az egyenesen felvállalja magát és tanításait, hiszen mitől félne, miért bújkálna? Ahogy mondod : halál nincs is, mi baj történhetne akkor vele?
Szóval, túl sok a ? körülötte. A másik, hogy mikor próbáltak kapcsolatba lépni vele és nem találták, felfedeztek egy másik csupa szeretet gyereket és azzal csinált a román tv egy riportot.Ez rendben is van, de ki és miért (mert a tv-ben nem hangzott el, hogy ez a gyerek az inuaki könyv Dávidkája, ők nem tévesztettek meg senkit), tette e riport elé azt az oldalt ami ezen a fórumon megjelent, hogy ez az inuaki gyerek vallomása stb.
Mi volt a célja? Mire volt jó ez az egész?
Hangsúlyozom, hogy élvezetes, jó kis könyv ez, (amit a fordítója is sky-fiként reklámoz),de nem isteni üzenet az én szememben, mert Isten prófétái sosem uszítanak senkit senki ellen, mert Istenben mindenki EGY, Dávidka pedig, uszítja a világot az annunakik ellen (tehát minket embereket egymás ellen).Szerinted ez az út és bölcs tanítás az EGYSÉG megvalósítása érdekében?Ez inkább az elkülönülést tanítja, a kirekesztést és nem a feltétel nélküli szeretetet.
S ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ő román gyerek és sumér ismereteink szerint, ugye, a Nibiru/Marduk bolygó a magyarok őshazája, akkor átláthatnánk a szitán.Ezt csak úgy mellékesen tettem hozzá, hátha mélyebbre tekintesz és teljesebb képet kapsz e könyvről.
Szeretettel Ella

Tökéletesen eggyet értek Ellàval, nekem is gyakorlatilag ez a véleményen az egész könyvel kapcsolatban. Bàr tartalmaz pozitív elemeket de màst is amit viszont màr elég veszélyesnek tartok.

Tamàs
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves balko!
Mint kihangsúlyoztam a blogomban is, ez nem az én véleményem, nem is értek egyet vele 100%-osan, csak közöltem mint információt, mert már sok minden kering a neten a Nibiruról.Érdekes, hogy te az egészből csak ennyit emeltél ki, a sok pozitív info mellett elmész?
Dávidkáról pedig, megírtam amit tudok és te azt hiszel amit a szíved diktál.Egy olyan könyv amit álnéven írtak, álnéven fordítottak és a főszereplőjével nem lehet semmilyen emberi kapcsolatot teremteni, mert nem találja még az író sem, az nem több egy sky-finél.Egy Isten küldötte nem tesz ilyet, az egyenesen felvállalja magát és tanításait, hiszen mitől félne, miért bújkálna? Ahogy mondod : halál nincs is, mi baj történhetne akkor vele?
Szóval, túl sok a ? körülötte. A másik, hogy mikor próbáltak kapcsolatba lépni vele és nem találták, felfedeztek egy másik csupa szeretet gyereket és azzal csinált a román tv egy riportot.Ez rendben is van, de ki és miért (mert a tv-ben nem hangzott el, hogy ez a gyerek az inuaki könyv Dávidkája, ők nem tévesztettek meg senkit), tette e riport elé azt az oldalt ami ezen a fórumon megjelent, hogy ez az inuaki gyerek vallomása stb.
Mi volt a célja? Mire volt jó ez az egész?
Hangsúlyozom, hogy élvezetes, jó kis könyv ez, (amit a fordítója is sky-fiként reklámoz),de nem isteni üzenet az én szememben, mert Isten prófétái sosem uszítanak senkit senki ellen, mert Istenben mindenki EGY, Dávidka pedig, uszítja a világot az annunakik ellen (tehát minket embereket egymás ellen).Szerinted ez az út és bölcs tanítás az EGYSÉG megvalósítása érdekében?Ez inkább az elkülönülést tanítja, a kirekesztést és nem a feltétel nélküli szeretetet.
S ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ő román gyerek és sumér ismereteink szerint, ugye, a Nibiru/Marduk bolygó a magyarok őshazája, akkor átláthatnánk a szitán.Ezt csak úgy mellékesen tettem hozzá, hátha mélyebbre tekintesz és teljesebb képet kapsz e könyvről.
Szeretettel Ella
Kedves EL-LA.
Mért magadból indulsz ki?
Ezt már megtanulhattad volna, hogy egyformák vagyunk, különböző feladattal.
Szerintem olvasd el a könyvet még egy párszor mert neked nem állt össze a kép. Mind a kettőt.
Nem uszít ő senki senki ellen ezt nem tudom honnan veszed.
Csak annyit mond, hogy az Anunnakik nem rosszak mert ő nélkülük sehol sem lennénk. Mindössze annyit mond, hogy itt az ideje, hogy levesük rabláncunkat és megismerjük az igazságot.
A saját valóságunkat teremtsük meg és ne az ő valóságukban éljünk.
A Niburu az Anunnakik bolygója volt és nem a Magyaroké.
A Sziriusz a Magyarok bolygója jelenleg is Magyarok lakják.
A nibururol rengeteg hír van, te mégis ezt etted fel. Ami mint egy harci bolygó ként mutatja be. Ne csodálkoz azon, hogy ez nem illik hozád, és én mit olvastam ki belöle. Pont azt olvastam ki amit te feltettél.
Te magad okoztad ezt ne rajtam verd le kérlek. Ha én nem hiszek el valamit azt nem propagálom ennyi.
 

Andrea7406

Új tag
Sziasztok!
Én eddig csak olvastam, figyeltem, de már engem is felháborít az állandó veszekedés, egymás piszkálása, gúnyolódás.
Úgy gondolom ez a topik nem ezért jött létre!
Miért nem lehet szeretettel fordulni egymáshoz? Ha valakinek baja van azt miért nem lehet kultúráltan megbeszélni? Nekem a két kicsi gyerekem nem viselkedik így. Elszomorít ami itt látok :(.
Nem lehetne csak egy kicsit is békében lenni egymással? Ha valakinek más a hite, elképzelése, az talál magának egyébb fórumot, ahol ezt kifejtheti. Ha nekem valami nem tetszik akkor nem megyek fel arra az oldalra, azért, hogy kiéljem magam azon, hogy pocskondiázok másokat.
Ébresztő! Ezzel nem lehet másokon segíteni, csak a negatív dolgokat erősítitek fel. Ettől nem lesz neked jobb, csak minősíted magad!
Azok akik azért vannak itt, hogy az élményeiket, tapasztalatukat megosszák, segítsenek másoknak, ne is vegyék észre, hagyják figyelmen kívül a sok negatív embert. A hiszis gyerek is csak addig veri magát a földhöz, míg van ki figyel rá, majd abba hagyja, hisz nincs miért kiabálnia, senki nem figyel rá!
Tudom, hogy nehéz megállni, de tegyétek meg, ti attól ugyanolyan értékes emberek maradtok, sőt, nem lesz körülöttetek annyi negatívum.
Én személy szerint azért vagyok itt, és a felemelkedés fórumon is, hogy tanuljak. Ha valamivel nem értek egyett, azon elgondolkodom, megrágom a szavakat.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, és a hasznos információkat.
Szeretet és béke kísérje az életeteket!
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves balko!


Hangsúlyozom, hogy élvezetes, jó kis könyv ez, (amit a fordítója is sky-fiként reklámoz),de nem isteni üzenet az én szememben, mert Isten prófétái sosem uszítanak senkit senki ellen, mert Istenben mindenki EGY, Dávidka pedig, uszítja a világot az annunakik ellen (tehát minket embereket egymás ellen)

Már akit lehet. Mert aki nem fél azt nem lehet uszítani.
Nem értem miért vagy ennyire beindulva. Nem kötelezz senki, hogy olvasd és hidd amit leírtak. Mint ahogy én is fantáziaként tekintem amit te írtál.
Inkább saját magad uszítod önmagad ellen.

------------
(ez nem neked szól)

Ideje kigyógyulni a hit és a remény végtelen betegségéből.
Még csak annyit kérdeznék, hogy ha Isten szeretete végtelen, akkor miért kell meghalnia éhen oly sok gyermeknek és embernek. Ideje ezt átgondolni, mert valami nagyon sántít.

Nem az a kérdés van e Isten, hanem az, hogy ha ő teremtett volna, akkor nem hagyná el senkit, hisz közvetlenül felelős azért amit megteremtett.
A többi csak bla bla. Lehet olvasni vakulásig.


Tisztába vagyok avval, hogy 2-3000 éves berögződésék nehezen változtathatóak. Ezért kell a drasztikus változtatás. Aki még mindig nem látja mi folyik a Világba, rosszabb mint egy strucc.
Ellenben boldogok a lelki szegények...
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én eddig csak olvastam, figyeltem, de már engem is felháborít az állandó veszekedés, egymás piszkálása, gúnyolódás.
Úgy gondolom ez a topik nem ezért jött létre!
Miért nem lehet szeretettel fordulni egymáshoz? Ha valakinek baja van azt miért nem lehet kultúráltan megbeszélni? Nekem a két kicsi gyerekem nem viselkedik így. Elszomorít ami itt látok :(.
Nem lehetne csak egy kicsit is békében lenni egymással? Ha valakinek más a hite, elképzelése, az talál magának egyébb fórumot, ahol ezt kifejtheti. Ha nekem valami nem tetszik akkor nem megyek fel arra az oldalra, azért, hogy kiéljem magam azon, hogy pocskondiázok másokat.
Ébresztő! Ezzel nem lehet másokon segíteni, csak a negatív dolgokat erősítitek fel. Ettől nem lesz neked jobb, csak minősíted magad!
Azok akik azért vannak itt, hogy az élményeiket, tapasztalatukat megosszák, segítsenek másoknak, ne is vegyék észre, hagyják figyelmen kívül a sok negatív embert. A hiszis gyerek is csak addig veri magát a földhöz, míg van ki figyel rá, majd abba hagyja, hisz nincs miért kiabálnia, senki nem figyel rá!
Tudom, hogy nehéz megállni, de tegyétek meg, ti attól ugyanolyan értékes emberek maradtok, sőt, nem lesz körülöttetek annyi negatívum.
Én személy szerint azért vagyok itt, és a felemelkedés fórumon is, hogy tanuljak. Ha valamivel nem értek egyett, azon elgondolkodom, megrágom a szavakat.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, és a hasznos információkat.
Szeretet és béke kísérje az életeteket!
Üdvözölek köztünk. Örülök, hogy meg tört a jég és hozzá szólsz.kiss
Vannak ilyen időszakok, mikor kisebb nagyobb viták kirobbannak.
Az elején nagyon nem tetszett ez nekem, de idővel rájöttem, hogy ez része ennek a történetnek.
Volt olyan amikor, lezárult egy vita, én nagy örömmel vetem és kértem mindenkit, hogy ne vitázunk. Akkor jött a döbbenet, ugyanis többen kijelentették, hogy ők ezt szeretik, mert így nem unalmas a fórum ellentétben a többi hasonló fórumhoz.
Persze a szándékos rongálást nem tűröm. Vannak köztünk bársonylelkűek akik mindent eltűrnek én nem olyan vagyok, mert szerintem maga az élet sem bársonyos.
 

Végvári Tamás

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, igen és be is kellene tiltani. Nem?
Csak ez már nem nagyon fog menni.
Azét kíváncsi lennék mi az a veszélyes elem?

Szia, Ella vilàgosan leírta csak olvasni kell a szavai között, csak
őt ismételném. A folytonos ellenségkeresésnek semmi értelme nincsen.
Szerintem amíg valaki nincs egységben magával az addig a világgal sem lesz soha egységben, mindig a hibát és a negatívitást fogja keresni mindenhol, és mindenkiben.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Már akit lehet. Mert aki nem fél azt nem lehet uszítani.
Nem értem miért vagy ennyire beindulva. Nem kötelezz senki, hogy olvasd és hidd amit leírtak. Mint ahogy én is fantáziaként tekintem amit te írtál.
Inkább saját magad uszítod önmagad ellen.

Na, itt a vég! Ha már az olyan mélyen spirituális egyéniségek is ilyeneket mondanak egymásnak, mint Balko, EL-LA és te, Methos, akkor tényleg nagyon nagy baj van a világgal.
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Mikor olvastam nem ereztem kicsit sem hogy uszitana valamire is.Bar ez szo szerint nem igaz, mert azota csak a szeretetet hajkuraszom.Nagyon pici lepesekkel de haladok fele.Lehet hogy tudat alatt belem plantalt agressziot is.Ez majd kiderul ha talalkozom egy lennyel aki telepatikusan kommunikal velem en meg gyorsan le lovom.
 
Oldal tetejére