Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Alaje 6. Videója

"Üdvözletem!
Alaje vagyok, a plejádi csillagrendszerből.
Ezekben a napokban sok transzközvetítést olvashatsz és hallhatsz, amelyek állítólag a Galaktikus Fény Szövetségétől származnak. Tudnod kell, hogy a legtöbbjük nem tőlünk érkezik, hanem azoktól a földön kívüliektől, akik nem a fény szolgálatában állnak. Embereket használnak akik tudnak közvetíteni, de nem spirituálisak eléggé ahhoz, hogy megtudják állapítani kitől közvetítenek. A nevünket használják, hogy elhidd félrevezető információikat. Az egyik trükkjük az, hogy elkábítanak gyönyörű szép történetekkel, hogy milyen szép az élet itt a Földön. Neked nem is kell tenni semmit, és nem is kell megtisztítanod magad a belső megrekedéseidtől, mert az megtörténik magától. Egyszerűen csak azt akarják elérni, hogy te álom állapotban maradj. Ezeket a trükköket alkalmazzák azok számára, akikre nincs hatással a Tv. Azt szeretnék, hogy várakozó sávban maradJ. Vannak olyan közvetítések, melyekben évtizedeken át mondják az embereknek, hogy a kontaktus közel van. Mi majd érkezünk ebben és ebben az időben, és semmi sem történik. Az emberek teljesen elveszítették türelmüket a várakozásban, ahelyett hogy belső szellemi megtisztulásra és növekedésre törekedtek volna. Egy jó példa erre amit 2008 októberében láthattál. A Galaktikus Fény Szövetsége soha nem tenne ilyesmit. Mi csak akkor landolnánk tömegesen a Földre, ha az emberek többsége meghívna minket. Ez egy kozmikus törvény. Amikor mi jövünk, azt mindenki tudni fogja. Ezt minden fény munkás érezni fogja, mert telepátiát alkalmazunk. A MI üzeneteinkben, mindig bölcsességet adunk számodra, hogy kifejleszthesd öntudatod és hogy galaktikus emberré válhass.A mi információink rövidek és közvetlenek. Mindabból ami a legfontosabb.
Nem beszélünk órákon át egy dologról. Ez csak energia és idő pazarlás. Soha nem beszélünk semmilyen földi időpontról mert tudjuk, hogy a jövő nem meghatározott dolog és ez nem függ semmilyen földi időponttól. A jövő minden másodpercben változik, összhangban a földi-emberek többségének gondolataival és érzéseivel. Tehát, sok eshetősége van a jövőnek. Mi nem tartunk órarendet vagy naplót falon lógatva, hogy megtervezzük lépteinket. Cselekszünk amikor az idő , hely, energia és a kozmikus törvények megfelelőek. Már elmondtam, ahogy az energiák emelkednek, az egyirányú gondolkodás már nem fog működni. Több irányból fogtok szemlélni egy témát. Használnod kell az ösztönös megérzéseidet a szíveddel és a lelki bölcsességeiddel is, hogy megértsd az életet és a létezést.
Még egy dolog amit meg kell jegyezned! Azok a földön kívüliek akik nem a fényt szolgálják, szintén rendelkeznek űrhajókkal. Kifejlődött szív és szellemi érzékenységgel megtudod különböztetni az ő űrhajóikat a mieinktől. Lehetséges, hogy egy nap ezt meg is kell tenned. Ebben az esetben egy nagy tisztítás lesz a Földön, és evakuálnánk az embereket a hajóinkkal. Egy ilyen helyzetben a sötét oldal szintén jönne a hajóikkal. Akkor, tudnod kell hova szállj fel. Ez csak egy lehetőség. Lelki figyelemmel és szeretettel a szívedben, fel vagy készülve minden helyzetre. Az átalakulás, bármelyik pillanatban bekövetkezhet, ha elég ember összpontosít a saját szellemi fejlődésére. A természetes folyamatok az Univerzumban, nem függnek semmilyen földi naptártól. Csakis a szellemi erőtől és evolúciótól. A teremtés teszi a dolgát. Mi a Galaktikus Fény Szövetségénél mindent az Univerzum bölcs irányítása alatt csinálunk. Figyeld gondolataid, hogy milyen jövő-eshetőségbe fekteted energiádat. Most már érted, miért fontos kifejlődni szellemileg. Elegendő szellemi gondolat, megteremthet egy szellemi jövőt. A negatívak csak kellemetlen jövőt tárnak eléd. Tehát, fontos meggyógyítani minden blokkoló energiát, mely ebből vagy a múlt életből származnak. Töröld a korlátolt gondolkodást mint pl.:
Túl gyenge vagyok, nem méltó a bölcsességre, önszeretet hiányosság, alacsony önérzet, gyűlölet vagy irigység és félelem valamitől. Az összes ilyen gondolat olyan mint egy vírus, ami blokkol téged önmagad kifejlesztésében. Bármikor megváltoztathatod ezt az energiát, pozitív energiára. Nincs szükséged erre engedélyt kérned senkitől, mert ez csakis a TE választásod. A gondolatok és érzések az oka minden teremtésnek. Lényeg, hogy mindig arra gondolj amit SZERETNÉL, és ne arra amit nem szeretnél. Ha ki szeretnéd törölni ezeket az elakadásokat, akkor csinálj egy rövid meditálást, hogy újra programozd önmagad.




Helyezkedj el kényelmesen. Hunyd le a szemed. Képzelj el egy fényörvényt ami az Univerzumból jön és megtölti egész tested. Érezd ezt az energiát, és lélegezd be. Tedd a kezed a szívedre és képzeld el, hogy egy vagy a lelkeddel.


Most mond önmagadnak:








- Nyitott vagyok megkapni minden bölcsességet ami csak létezik.
- Megengedem a lelkemnek, hogy meggyógyítson és tanítson szeretettel.
- Örömmel tanulok.
- Kész vagyok a bölcsességre.
- A mindenség javára használom bölcsességem minden tapasztalatát.
- Szeretem önmagamat.
- Barátságos és szeretetteljes vagyok.
- Egészséges vagyok.
- Bátor vagyok.
- Független vagyok és a saját döntéseimet hozom.
- Felelősséget vállalok saját életemért.
- Összeköttetésben vagyok a kozmikus központi öntudattal.
- A fény szolgálatában használom tehetségeim.
- Együttérzés van a szívemben.
- Hálás vagyok minden jó dologért az életemben.
- Szeretetet adok és kapok.
- Szeretetteljes életet élek.
- Felhasználom a szeretetet, hogy, átváltoztassanak minden blokkoló energiát.
- A szeretet a legnagyobb erő ami létezik.



Tedd ezeket a kijelentéseket amikor csak tudod, hogy növeld energiádat és tudatosságodat!




A LÉT FÉNYE VILÁGOSÍTSA MEG LELKETEKET! ,,
 

samusamu

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hittem már felemelkedtetekkiss

Nagy a bizonytalanságotok a Ti hitetekben. A felemelkedés fórumban a nevetségességig megdöbbentő döbbeneteket írtak a hívők. Bezárták a fórumot, mert elkezdték a felemelkedést, majd átmentek a paranormál fórumra, tovább félni:confused:

Azt mondom veszélyes Rátok nézve ez a mizéria. Aki több éve olvassa ezeket arra nem sok jó vár.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Alaje 7.Videója

Alaje 7.Videója


Üdvözlök mindenkit! Alaje vagyok a plejádi fénydimenziókból. Hogy segítsem a földet az átalakulási folyamatában, alkalmazkodnom kellett az alacsony földi frekvenciákhoz. Ezért szétválasztottam öntudatomat két testben. Egyszerre itt élek a Földön, és egy űrhajóban egy magasabb frekvencián. A magasabb fény szintjein, a fény időutazója vagyok. Ez ott normális, mert isteni fény energiával minden megvalósítható. Én és a Galaktikus Fény Szövetségének más tagjai, itt vagyunk hogy segítsünk kifejleszteni szíved és öntudatod.

Lefilmeztem néhány űrhajónkat és ezt a nyolcadik részben meg is mutatom. Minden nap kapok levelet emberektől, akik találkoztak velem az asztrális síkon. Boldoggá tesz, amikor azt írják nekem, hogy mennyire világosan élik életüket miután megnézték videóimat. Ez a szeretet energia, amire a Földnek szüksége van. A Föld energiaátalakulási folyamatban van, ehhez a szeretet a kulcs. A legmagasabb igazságok egyszerűek, tiszták és nem bonyolultak. Amikor információt olvasol az Univerzumról és a földönkívüliekről, mindig vizsgáld meg lelkeddel és magasabb éneddel, mely forrásból jönnek és milyen az energiájuk.

Ha azok az információk órákig tartanak és lefárasztanak, az azért van mert energiát vesztesz.
Azok az információk, nem fényteljes forrásból származnak, hanem a sötét oldalról, és így próbálják figyelmed elvonni attól ami a legfontosabb:

A SZÍVED ÉS A SPIRITUALITÁSOD KIFEJLESZTÉSE.



A fényteljes lények erőt adnak neked és ettől feltöltődve ébernek és erősnek érzed magad. A spirituális embereknek, akiknek valódi tapasztalatuk volt a fénnyel, a beszédjük hangjában érezhető a szeretet és az érzéseik minőségében is. Az aurájuk fényteljes. A racionális emberek, akiknek csak a fejükben vannak információk, azok úgy beszélnek mint egy gép, és nincs semmi érzés, szellemi energia bennük. Az ilyen földi emberek, úgy gondolkodnak mint egy robot, ezért azt gondolják, hogy minden magasabb dolognak bonyolultnak kell lennie.
Őket jobban érdekli a negatív földönkívüliek, katasztrófák, manipulációk, hamis történetek a múltból, és csak kevésbé fontos számukra a szív szellemi fejlesztése. Ne engedd, hogy megzavarjanak, A magasabb rendű lények, röviden és határozottan beszélnek, és elmondják hogyan aktiváld a szeretetet a szívedben. Mi hasznos információkat közlünk veled, amelyek segítenek szellemileg fejlődni. Mi az igazságot mondjuk, ahogy az van és ahelyett hogy bírálnánk valakit. A negatív emberek nem értik a szeretet isteni egyszerűségét és ezért sértegetik és bírálják a fénymunkásokat. Nem bírják elviselni a szeretet energiáit, és az igazságot. A szeretetem meghaladja ezeknek az embereknek a felfogását, ők ezt sosem fogják megérteni mert nem hallgatnak a szívükre. Csak a negatív asztrális lényekre, akik manipulálják őket. A szeretetenergiámmal néhányszor megvédtem magam a gonosz szürke és reptilián földönkívüliektől, és a titkos világkormány fekete helikoptereitől.

Ne hagyd, hogy negatív emberek megzavarjanak és összekuszálódj. Ne pazarold az időd olyan weboldalakon, ahol negatív emberek sértegetnek másokat durva gonosz szavakkal, ahol még ezek után is spirituálisnak és okosnak érzik magukat. A negatív energia amit ezek az emberek teremtenek, nagy kárt okoznak energiameződben és tested sejtjeidben. Így egy alacsonyabb rezgésben maradsz, ahol nincs szeretet, se fény.
Küldj nekik szeretetet, bocsáss meg nekik, és aztán nézz magas öntudattal rendelkező emberek után. Ha kapcsolatba lépsz a LÉT szeretetével, akkor aktiválni fogod szellemiséged, és saját szellemi tapasztalataid lesznek. Ezután lesz IGAZI tudásod. Az őrület és a zűrzavar már nem fog megzavarni.
MERT CSAK SZERETETTEL VAGY KÉPES FELISMERNI A SZERETETET!
Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet, és ezért támadod ezt meg. Tartsd az energiád magasabb szeretetteljes frekvencián. Tüntess el környezetedből mindent aminek negatív kisugárzása van és kárt okoz benned. Maradj távol a negatív, fanatikus emberektől, akik nem fogadják el a szeretet. ŐK SOK ALACSONY SZINTŰ ASZTRÁLIS LÉNYEKTŐL VANNAK MEGSZÁLLVA. Az aurájukban láthatod. Szabadulj meg a negatív könyvektől melyek háborútól, szürke földönkívüliekről, drakóniaiaktól, elrablásokról szólnak. Szabadulj meg a negatív poszterektől, cseréld le ezeket színesre és barátságosra. Szabadulj meg a sötét ruháidtól, ne nézz gonosz filmeket, ne hallgass démoni szövegű zenét. Tartsd a lelkedet és a testedet gyűlölet, és füstméreg mentesen. Ezek a dolgok nagyon rongálják az aurád, alacsony frekvencián rezegsz tőle, és meggátol téged a magasabb dimenziók elérésében. Az alacsony frekvenciával csak ezt az alacsonyabb dimenzióbeli életed ismered. " Ha törött a lábad, nem tudsz hegyet mászni".
Előbb meg kell gyógyítanod magad.
CSAK A FÉNY MARADHAT ÉLETBEN. Azok az emberek akik nem sajátítják el a szeretet képességét ebben az életben, azok megkapják az esély a következőben, - egy másik bolygón. Ez az evolúció természetes útja. A lélek tanulási folyamata. Mindenki eldöntheti, hogy milyen gyorsan vagy lassan akar tanulni. Mindenki felelős a saját életéért, gondolkodásáért és tetteiért. A kulcs a magasabb dimenziókhoz, a Szeretet-frekvencia a szívedhez. Szeretet önmagad és mások, illetve a környezeted iránt. Ez a kulcs a kommunikációhoz is a spirituális földönkívüliekkel. Ha egy űrhajót látsz az égen, próbáld megérezni milyen az energiája. Hogyha szeretetenergiát sugároz, akkor tőlünk való. Minden gondolatot és érzést látunk. Ha a föld öntisztulása megtörténik, a Galaktikus Fény Szövetsége különböző fényhajókkal evakuál. Nem mindenkinek lesz meg a szükséges frekvenciája ahhoz, hogy fényhajókkal menjen, ezért rendelkezünk alacsonyabb rezgésű hajókkal is. Ez csak egy lehetőség. Zökkenőmentes átalakulást szeretnénk látni. Azok az embereket akiket a sötét oldal manipulál, inkább zűrzavaros átalakulást akarnak mint simát. Ezek az emberek jönnek olyankor dühbe amikor meghallják, hogy többféle eshetőség van. Ha meglesz a létszám a szeretetenergia megteremtésére, akkor az átalakulás zökkenőmentes lesz. Ha viszont az emberek többsége csak negatív energiát teremt, akkor viszont a bolygó mély öntisztuláson fog keresztül menni.
EZÉRT FONTOS A MAGASABB TUDATOSSÁGGAL RENDELKEZNI, HOGY FELKÉSZÜLJ MINDEN SZITUÁCIÓRA.
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hittem már felemelkedtetekkiss

Nagy a bizonytalanságotok a Ti hitetekben. A felemelkedés fórumban a nevetségességig megdöbbentő döbbeneteket írtak a hívők. Bezárták a fórumot, mert elkezdték a felemelkedést, majd átmentek a paranormál fórumra, tovább félni:confused:

Azt mondom veszélyes Rátok nézve ez a mizéria. Aki több éve olvassa ezeket arra nem sok jó vár.

kiss
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hittem már felemelkedtetekkiss

Nagy a bizonytalanságotok a Ti hitetekben. A felemelkedés fórumban a nevetségességig megdöbbentő döbbeneteket írtak a hívők. Bezárták a fórumot, mert elkezdték a felemelkedést, majd átmentek a paranormál fórumra, tovább félni:confused:

Azt mondom veszélyes Rátok nézve ez a mizéria. Aki több éve olvassa ezeket arra nem sok jó vár.


Miért? Van olyan hit melyben nincs bizonytalanság? A hit maga a bizonytalanság.

Azért követted őket, hogy lásd a félelmüket?

Nem kell olvasni, hogy tudd mekkora mizéria(szemét), vár ránk hamarosan a gyakorlatban...
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért? Van olyan hit melyben nincs bizonytalanság? A hit maga a bizonytalanság.

Azért követted őket, hogy lásd a félelmüket?

Nem kell olvasni, hogy tudd mekkora mizéria(szemét), vár ránk hamarosan a gyakorlatban...
Szia Methos13!

A tegnap Pécsen az ÁRKÁD üzletházban voltunk amikor is technikai okokra hivatkozva kitessékeltek mindenkit. Amire hozzánk értek az üzletek szinte be is voltak zárva. Hihetetlen fegyelemmel hagyta el a tömeg az épületet. Nem féltem attól, hogy bomba fog robbanni a lányom inkább elhitte. Az emberek még az ételeiket is szépen elfogyasztás nélkül hagyták ott. Sok ember a ruhatárba adta le a kabátját és bizony kabát nélkül kellett elhagyja az épületet. Hogy mi céllal rendezte meg ezt egy energia, mire is akarta fölhívni a figyelmet még nem tudom. De az emberek viselkedése példás volt. Bár csak mindig ilyen tisztelettel fordulnának egymáshoz. A negatív erőknek semmi esélyük nem lenne.

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok mindenkinek.:Kati
 

samusamu

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért? Van olyan hit melyben nincs bizonytalanság? A hit maga a bizonytalanság.

Azért követted őket, hogy lásd a félelmüket?

Nem kell olvasni, hogy tudd mekkora mizéria(szemét), vár ránk hamarosan a gyakorlatban...

"Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet, és ezért támadod ezt meg. Tartsd az energiád magasabb szeretetteljes frekvencián.
"

Ajale vagy ki, megaszondja Neked. Most tegyek ehhez valamit?
Nem tudom ki ez az Alaje, még akár Te is lehetsz:p.

2012..... valahányig ide jöhetek rettegni, vagy röhögni?
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag

"Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet, és ezért támadod ezt meg. Tartsd az energiád magasabb szeretetteljes frekvencián.
"

Ajale vagy ki, megaszondja Neked. Most tegyek ehhez valamit?
Nem tudom ki ez az Alaje, még akár Te is lehetsz:p.

2012..... valahányig ide jöhetek rettegni, vagy röhögni?

Látom Te jobban félsz, mint bárki aki ezen a helyen jelen van, vagy olvasgat.

Miért gond az neked, hogy ide jövünk akármit is tenni?
...
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Methos13!

A tegnap Pécsen az ÁRKÁD üzletházban voltunk amikor is technikai okokra hivatkozva kitessékeltek mindenkit. Amire hozzánk értek az üzletek szinte be is voltak zárva. Hihetetlen fegyelemmel hagyta el a tömeg az épületet. Nem féltem attól, hogy bomba fog robbanni a lányom inkább elhitte. Az emberek még az ételeiket is szépen elfogyasztás nélkül hagyták ott. Sok ember a ruhatárba adta le a kabátját és bizony kabát nélkül kellett elhagyja az épületet. Hogy mi céllal rendezte meg ezt egy energia, mire is akarta fölhívni a figyelmet még nem tudom. De az emberek viselkedése példás volt. Bár csak mindig ilyen tisztelettel fordulnának egymáshoz. A negatív erőknek semmi esélyük nem lenne.

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok mindenkinek.:Kati


Azért kíváncsi lennék, ha simán bejelentik a bombariadót milyen hatással lett volna.
Tudod ez olyan mint a juhász aki farkas kiáltott. Annyi a hamis bombariadó, hogy az emberek nem is veszik komolyan.
Aki igazán robbantani akar nem fogja bejelenteni. Ez számtalanszor be is bizonyosodott.

Szerintem nincs fényes vagy sötét erő. Legfeljebb olyan amit jóra vagy rosszra használ valaki, valakik. Olyan mint az atom energia ereje, amit lehet robbantásra vagy termelésre használni...
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért kíváncsi lennék, ha simán bejelentik a bombariadót milyen hatással lett volna.
Tudod ez olyan mint a juhász aki farkas kiáltott. Annyi a hamis bombariadó, hogy az emberek nem is veszik komolyan.
Aki igazán robbantani akar nem fogja bejelenteni. Ez számtalanszor be is bizonyosodott.

Szerintem nincs fényes vagy sötét erő. Legfeljebb olyan amit jóra vagy rosszra használ valaki, valakik. Olyan mint az atom energia ereje, amit lehet robbantásra vagy termelésre használni...
Szia!

De hát ezt mindenki mondta ott a környezetben, hogy bomba riadó miatt van a kiürítés. Igen itt ilyenre példa még nem volt.

Lehet így is használni, hogy az ERŐ negatív irányú felhasználói.Ezt sokféleképpen lehet definiálni de mindez a lényegen nem változtat. Én láttam már olyan embert akit bizonyos emberek teljesen átmostak agyilag, mágiával. Olyan mint egy távirányított robot. Szomorú, hogy vannak akik visszaélnek az ERŐ-vel.

További szép estét kívánok.:Kati
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Lét-társaim!

2011. 11. 11-én az emberiség ismét egy fordulóponthoz érkezik. Kérlek benneteket, olvassátok el a Fire The Grid felhívását (lejjebb). Ha tehetitek, szánjatok rá november 11-én pár percet, hogy meditációban, imában csatlakozzatok a felemelkedést segítő csoportok valamelyikéhez, ha fizikailag nem is, de legalább lélekben! Nagyon fontos, hogy ezen a napon szeretetteljes gondolatokkal töltekezzetek fel. Összpontosítsatok arra, ami ÖSSZEKÖT, ahelyett, ami eddig szétválasztott. A SZÁNDÉK erejének felhasználásával fog megtörténni a „csoda”! Az emberi szabad akaratnál nincs nagyobb erő ezen a bolygón, tehát, ha mi úgy DÖNTÜNK, hogy a békét és szeretet akarjuk megélni, akkor segítünk azt létrehozni (figyeld meg ezt a szót: LÉTRE HOZNI).
Ezen a napon a maya naptár is fontos dátumot jelez: A Vörös Égenjáró hullámában a 10. napon fogunk járni, ami Fehér Szél napja lesz. Mit jelent ez? Az Égenjáró mindig az önmagunk felemeléséről, feljebb emelkedéséről, szívünk felderüléséről, egy magasabb tudatosság megjelenéséről, a létezés magasabb fokába történő beavatásról szól. Az Égenjáró feladata, hogy a bennünk lévő Fensőbb Én segítségével nagyobb békességet, örömöt, boldogságot, bőséget, biztonságérzetet tudjunk kialakítani önmagunk, és a többi létező számára. Beszédes az elnevezés: aki eddig a port tapodta, most hirtelen Égenjáróvá, könnyebbé, légiesebbé válik. Az Ájurvéda hagyományban ezt nevezik vatának.
A Fehér Szél nap pedig a Szellem teljességének napja, a kommunikációé: ami ugyebár azt feltételezi, hogy valaki kijelent/mutat/kifejez valamit, és egy másik létező azt hallgatja/nézi/befogadja/reagál rá. Van egy üzenő, és van egy fogadó fél ebben az interakcióban. Jelen helyzetben az EMBER az üzenő, és az UNIVERZUM/ISTEN… a fogadó. Ezért van olyan sok előadás, rendezvény, meditáció ezen a napon mindenfelé. Csatlakozzatok lélekben, vagy testben! Biztosan megtalálja mindenki azt a módot, ahogyan neki a legjobban esik kapcsolódni. És most csatolom azt a levelet, amit fentebb említettem, előbb a magyar fordítást, alatta az angol eredetit.
Az angol szöveg ALATT van még meghallgatnivaló is!
Ha valami kérdésetek még van, írjatok!

Szeretettel és Fénnyel:

Judit

Kedves Barátom,
Itt az idő.
Minden emberi lény ezen az értékes bolygón úgy érzi, hogy óriási változásokat él meg.
A Föld egyértelmű jeleit adja számunkra, hogy az átalakulás ösvényére lépett, és mivel ő szolgáltatja számunkra az élőhelyet, és létünk hozzá kapcsolódik, ezt a változást vele együtt éljük át.
Ez a levél egy felhívás arra, hogy az emberiség EGYesüljön. November 11-én, GMT idő szerint (Greenwich-i idő szerint) 11:11-kor (azaz Magyarországon november 11-én 12:11-kor) egy Szívként, egy Lélekként, egy mélyen gyökerező, szerető gondolattá fognak a Föld gyermekei egyesülni. Ahogy ez a felhívás létrejön általunk, úgy az Első Nemzedékek őseihez, régi fivéreinkhez, testvéreinkhez, bolygónk legősibb és legbölcsebb kultúráihoz kapcsolódunk. Általuk jutottunk hozzá a legértékesebb tanításhoz, amely így hangzik:
„Minden, - amit magunk körül látunk, érzünk, ízlelünk, tapintunk, - megtalálható szívünk mélyén. Azt is átadták számunkra, hogy amit megélünk a mindennapjainkban, a saját külvilágunkban, az valójában egyenes leképeződése belső érzelmeinknek és gondolatainknak. Tehát minden mindennel szoros összefüggésben működik. Az elszakítottság csak illúzió. Csak EGYSÉG létezik.”
Ezt a tanítást erősíti meg a tudományos közösség 2011 szeptemberében történt amerikai katasztrófa megfigyelése (bővebben: http://vimeo.com/22509966). Rájöttek, hogy szívünk mágneses mezeje befolyással van a Föld mágneses mezejére. Szívünknek 5000-szer erősebb energiája van, mint az agyunknak!
Ha ezt az információt vesszük alapul, akkor teljességgel megvalósíthatjuk, hogy pozitívvá változtatjuk a körülöttünk lévő világot szívünk mélyéről, ha így döntünk. Ez azt jelenti, hogy együttesen és tudatosan képesek vagyunk egy sokkal harmonikusabb, tiszteletteljesebb, békésebb, bővelkedőbb és igazságosabb világot létrehozni mindannyiunk számára.
Egészen eddig gazdaságunk legtöbb kiadása szárazföldi, tengeri vagy légi háborúra és a rombolásra irányult. Nagyobb országok, de még a szegényebb országok is több pénzt költenek háborúra, mint hogy jobb, egészségesebb közösségeket hozzanak létre lakosságuk javára.
Hogy is remélhetjük, hogy az emberi faj túléli a jelenleg zajló változásokat, ha energiáink és nagyobb anyagi forrásaink részét továbbra is erre a negatív területre koncentráljuk? A válasz egyértelmű. Nem folytathatjuk így tovább. Egészséggel és energiával kapcsolatos új eszközeink csodálatos felfedezéseivel véget vethetnének a szegénységnek és betegségeknek, de pár önző és egocentrikus ember ezt nem engedi. Engedtük, hogy ez az ostobaság odáig fajuljon, hogy az ilyen emberek kapzsisága és hataloméhsége előbbre valóvá lett, mint maga az Élet. Az Élet Szeretet, szeretet hiányában az Élet elmúlik.
Mivel tudattal rendelkező emberi lények vagyunk, a mi feladatunk, hogy felelősséget vállaljunk azért, ami körülöttünk és a saját életünkben történik. Mindannyiunk szerepet vállalt, és azt kell cselekednünk, ami helyes, hogy visszaállítsuk az egyensúlyt. Mindenkinek ott kell ezt megtennie, ahol él: a saját szakterületünkön, a munkahelyünkön, otthonainkban, közösségeinkben, városainkban, országainkban. Úgy tegyük ezt, hogy mindenki javára váljon: szeretettel, őszinteséggel és tiszta szívből. Minden emberi lény fontos és értékes. Ahhoz, hogy élni tudjunk, szükségünk van egymásra. Ezt a felfordulást, zűrzavart egy gyermekeink és unokáink számára pozitív jövővé tudjuk változtatni. Azt az energiát, amit a pusztításra használunk, megfoghatjuk és egy olyan új társadalom léterhozására irányíthatjuk, ami törődésen és kölcsönös adáson alapszik. Az ilyen típusú társadalomban minden emberi lénynek vele született joga, hogy alapvető igényeit kielégítse. (Ezek közé tartozik az étkezés, lakhatás és ruházkodás. Némely megközelítés ide sorolja még a higiéniát, az oktatást és az egészségügyi ellátást is. A fordító. Hivatkozás: http://en.wikipedia.org/wiki/Basic_needs)
Ez egy olyan újraformált társadalom, ahol harmóniával és tisztelettel viszonyulunk a Természethez és EGYmáshoz. Így a Földön soha senki nem szenvedne többé hiányt semmiből. Csak képzeljük el, hogy mit tehetne az a sok milliárd dollár, ha békés eszközök felé áradna!
Mi több milliárdan vagyunk a Földön, de ugyanakkor EGYek is vagyunk, mint az emberi faj közössége. Sokkal több pozitív, békés és szeretettel teli ember létezik a földön, mint félelemmel teli, én-központú társaink. A helyzet az, hogy mi, akik alapvetően a jóra vagyunk hangolódva, még nem működünk olyan jól szervezett formában, mint akiket a félelem és az egó motivál. Ahhoz, hogy sikerüljön nekünk, jóknak is változást előidézni, először a szívünkbe kell mélyedni, és egyszerre kell egyesítenünk egy pozitív gondolatot. Ezzel aztán egy erőteljes és mindenünket átható érzést kell szívünkben létrehozni. Nevezetesen azt, hogy ez az újfajta társdalom már itt van és teljesen valóságos, majd jó gondolatainkat és szándékainkat cselekvésbe ültetjük át, hogy aztán a valóságban is megjelenhessen.
Az „Isaiah Effektusban” Gregg Braden olyan tudományos tanulmányokról beszél, amik azt bizonyítják, - amellett, hogy kiállták az idő próbáját is,- hogy egy meditáló egyénekből álló kis csoport, képes befolyásolni egy egész város bűnözési mértékét. Kiszámolták, hogy egy adott népesség egy százalékának a gyöke elég ahhoz, hogy a maradék közösségre hassanak. Ez azt jelenti, hogy csak egy pár ezer ember együttes, pozitív érzéseken való meditálására van szükség ahhoz, hogy pozitív irányba befolyásoljuk az egész világot. Dr. Emoto A víz rejtett bölcsessége és Dr. Lynne McTaggart Az energiamező c. könyveikben is kutatásaikkal igazolták, hogy gondolataink befolyásolhatják az anyagot. Ne felejtsük el, hogy amit éppen megélünk, az semmi más, mint belső önvalónk tükörképe. Együttesen választottuk azt, ami velünk és körülöttünk történik és a legértékesebb tapasztalással ajándékozzuk meg magunkat –arra EMLÉKSZÜNK, akik valójában vagyunk: szeretettel teli Fénymunkások és erőteljes alkotók.
Ezért szólítunk most téged. Fiúk, lányok, gyerekek, fiatal serdülők, apukák és anyukák, nagyszülők, dédszülők, művészek, tudósok, feltalálók, kétkezi munkások, szellemi vezetők, buzdító szónokok, olyan emberek, akik pozitív hatással vannak a körülöttünk lévő emberekre, akik segítik ezt az új tudatosságot életre kelteni. TE, akárcsak bárki más, példát mutathatsz azáltal, hogy összegyűlsz a többi emberrel és mást is meghívsz, hogy 2011. November 11-én, 11:11- kor GMT idő szerint, hogy EGY gondolattá kapcsolódjunk össze. Meditálj, imádkozz, énekelj, táncold ki örömödet az életnek, vizualizálj erőteljesen pozitív érzéseket szíved mélyéről. Ha van rá lehetőséged, látogass el a közeledben lévő szakrális helyre, és használd a Föld erőt adó energiáit. Így sokkal inkább fokozhatod az áldásos hatást. Képzelj el egy olyan világot, ami harmóniával teli, vidám és békés; képzeld el azt, hogy ennek a világnak tiszta vízkészlete, friss levegője és olyan talaja van, ami mentes a szennyeződésektől. Ebben a világban mindenki törődik egymással. Gondolj csak bele –ha mindenki először a másikra gondolna, senki nem szenvedne többé hiányt semmiből, mert az energiacsere szabadon áramolna. Ne felejtsétek el, hogy szeretettek vagytok, hogy mindnyájan különleges Lelkek vagytok és fejezzétek ki hálátokat, amiért ezen a csodálatos kék bolygón földi létetek tapasztalatait élhetitek meg.
„Testvér a testvérnek, szívtől szívnek, egyedül a másikért, közel vagy távol. Nincsenek határok, semmi nem szakíthat el minket egymástól.” –Bradfield
Spirituális lények vagyunk egy emberi utazáson. Zökkentsük ki az egyensúlyt a mi javunkra. Ahelyett, hogy azt keressük, miben vagyunk mások, kapcsolódjunk egymáshoz hasonlóságunk alapján. Ha gondolataink és tetteink feltételek nélkül szívtől szívhez, kéz a kézhez ér, és mindezt tisztelettel, megbocsátással, hálával és Szeretettel áramoltatjuk minden élő entitás iránt, akkor képesek vagyunk ezt az állapotot elérni.
Közeleg az idő, amikor képesek leszünk új tudatosságot hozni az emberiség számára és megteremteni az Egyetemes Béke Időszakát a Földön. ITT AZ IDŐ. Namaste.

-Annie Tremblay (Anael)

www.FIRETHEGRID.org



Dear friend,
It is time.
Each human being on our precious planet feels that we are living a time of major changes. The Earth is giving us clear signs that she is on a path of transformation and because we live and depend on her, we are experiencing this with her. This letter is a call to bring us all together as ONE. On November 11, 2011 at 11:11 GMT we will gather collectively as one Heart, one Soul, one deeply loving thought. In doing so, we are joining our voices to the most ancient and wise cultures of this planet, our big brothers and sisters, the ancient ones of the First Nations. They have brought us the most precious teaching — that all we see outside of us, the earth, the mountains, the oceans, the galaxies, every living thing, what we see, feel, taste, touch and smell — each can be found inside our hearts. They have also taught us that what we are living in our lives, our outside world, is in fact a direct reflection of our inner feelings and thoughts. All is interconnected. Separation is an illusion. There is only UNITY.

To support this teaching, the scientific community discovered during the 9/11 event that the Earth's magnetic field is influenced by the magnetic field of our hearts. This field of the heart is 5000 times stronger than our brains! Considering this information, it is therefore certain we can influence the world around us in a positive way from within if we choose. This means we can collectively and consciously create a more harmonious, respectful, peaceful, abundant and just world for all.
Until now, most of our economy's expenses have been directed at war and destruction whether it is on earth, at sea or in space. Most major countries, even poor countries, spend more money on war than on creating better, healthier communities for their population. How can we expect to survive as a species if we continue to put the majority of our energy and major financial resources on this negative path? The answer is obvious. We can not. Wonderful discoveries in health and new energy devices that could end poverty and diseases are blocked by the greed and ego of a few individuals. We have let this nonsense get out of hand to the point where the greed and power hunger of a few has taken precedence over Life itself. Love is Life and in its absence, Life disappears.

As conscious human beings, it is our duty to take responsibility for what is happening around us and in our lives. We each have a role to play and we must do what is right to reestablish balance, each in our own personal field of expertise, in our work place, in our houses, our communities, our cities, our countries. All of this done with love, honesty and integrity, for the good of all. We are all important and precious human beings and we depend on each other to live. We can change this turmoil into a positive future for our children and our children’s children. We can take that energy used towards destruction and redirect it to build a new social structure based on caring and sharing that will cover the basic needs of every human being — that we finally live in harmony and respect with Nature and also with each other. So that no one on Earth lacks for anything any longer. Imagine what those billions of dollars can do when redirected towards peaceful applications.

We are billions and we are ONE. There are more positive, peaceful and loving people in our world than there are fearful and egotistical ones. The thing is, we are not yet as well organized as they are. In order to succeed, we must first go into our hearts and join our positive coherent thoughts simultaneously to bring an intense and convincing feeling that this new world is already here and real. After that, we put those good thoughts and intentions into actions so they take root in reality.

In « The Isaiah Effect », Gregg Braden talks about scientific studies that have proven time and again that a small group of individuals meditating can influence the crime scale of an entire city. It has been calculated that we need only the square root of 1% of a given population to influence the rest of a community. This means we need only a few thousand people meditating together simultaneously with their positive feelings to influence the whole world. Dr. Emoto's «The Hidden Messages in Water » and Dr. Lynne McTaggart's «The Field » have also showed us with their research that our thoughts can influence matter. Keep in mind that what we are living right now is but a reflection of our inner selves. We have collectively chosen what is happening to us and around us and we are now giving ourselves the most precious lesson of all — to REMEMBER who we really are, loving Light Beings and powerful creators.

This is why we are calling upon you. You the sons and daughters, the children and adolescents, the fathers and mothers, the grand-fathers and grand-mothers, the artists, the scientists, the inventors, the hard workers, the spiritual leaders and motivational speakers, who have a great positive influence on people around you, who are already helping to bring this new consciousness to life. You, more than anyone else can show the example by coming together as ONE and inviting people to connect on November 11, 2011 at 11:11 GMT. Meditate, pray, chant, dance your joy for life, visualizing from your hearts with intensely positive feelings. If you are near a sacred site, go there if you can and use the powerful energies of the Earth as an amplifier. Visualize a world of harmony, joy and peace, a world with clean water, air and soil free of pollution, where everyone cares for each other. Think about it — if everyone put the other person first, no one would lack for anything anymore because the exchange of energy will flow freely. Remind yourselves that you are loved, that you are each a unique Soul and then express your gratitude for the experience of being alive on this wonderful blue planet.

"Brother to brother, heart to heart, one for the other, near or far. No boundary, no reason can ever tear us apart.” – Bradfield

We are spiritual beings on a human journey. Let's tilt the balance to our advantage. Let us join in our similarities instead of dissolving in our differences. We can achieve this together when our thoughts and actions flow unconditionally from our hearts, hand in hand with respect, forgiveness, compassion and Love for every living thing. The hour is at hand to bring a new consciousness to humankind and to begin the Era of Universal Peace. IT IS TIME. Namaste.

- Annie Tremblay (Anael)

www.FIRETHEGRID.org



--
"I believe that we can achieve the love that we need"

Szeretettel adom át Neked a október elsején, Kiskunhalason elhangzott, közel másfél órás előadás hanganyagát – csak meg kell hallgatnod.
Az előadás fő témája a 2011-ben megnyilvánuló magasabb tudatforma lesz, aminek csúcsa a csillagok tükrében jól látható üzeneteket hordoz számunkra. Ezen kívül a 11:11:11 -es kapuról és más fontos tudatosítandó gondolatokról lesz szó – a csillagos égbolt fényében.
Többek között az alábbi kérdésekre is választ kaphatsz az előadásból:


  • Mi a dolgod még 2011-ben?
  • Hogyan változtathatod át életedet Minőségében?
  • Gyakorlati tanácsot a hétköznapokra.
  • 2011.10.28 – a magasabb tudatforma pontosan mit is jelent?
  • 11:11:11 – mi ez a 11:11 -es kapu, és miért jó nekem? Mit tudok én tenni?
És nyilván a csillagok, csillagképek


  • a Kos csillagképben álló Jupiter mit üzen – igen fontos tartama van, érdemes megszívlelni?
  • a Medvepásztor (Bootes) csillagkép szellemi üzenete novemberre
  • a Plútó, és leginkább a Neptunusz sugallata a lélek számára
Csak kattints a fenti linkre, vagy töltsd le a gépedre, vidd magaddal. Sok tudatos percet kívánok hozzá!

Szeretettel.:Kati
 
F

Feketerigó

Vendég
.....ne parázz, tedd azt, amit szíved szerint jónak érzel,
nem vagy egyedül.....
F.
 

ananas123

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen.Amennyire vártuk a 11.11-et, ahhoz képest túl nagy a csend.Senki nem tapasztalt semmit?Örömmel tudatom, hogy a várva-várt energiák megjöttek.A változáshoz is elegen vagyunk.Csak tennünk is kell a változásokért.Ha a babérjainkon ülünk nehezebb lesz.Nagyszerű az eddigi munkásságotok.Gratulálok!
Baráti üdvözlettel: ananas123
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen.Amennyire vártuk a 11.11-et, ahhoz képest túl nagy a csend.Senki nem tapasztalt semmit?Örömmel tudatom, hogy a várva-várt energiák megjöttek.A változáshoz is elegen vagyunk.Csak tennünk is kell a változásokért.Ha a babérjainkon ülünk nehezebb lesz.Nagyszerű az eddigi munkásságotok.Gratulálok!
Baráti üdvözlettel: ananas123
Szia Ananas!

A csend valóban nagy de én úgy gondolom, hogy akik a megadott időben kapcsolódtunk ehhez az energiához megtapasztalhattuk a csodát. Ha el jön az ideje mindenki tudni fogja mondás nélkül a dolgát. Az a belső erő az fogja majd vezetni és az soha nem téved.Hiszen ez a szeretet magas rezgésű ereje. :). Viszont azt tapasztaltam, hogy a fény még nem elég erős, folytatni kell és az eredmény nem marad el.

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
 
Oldal tetejére