Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Normann2

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak "tévutak" az tény de a valódi spiritualitás a szeretet energián, keresztül segít tisztán látni és ez a tisztaság a jelenléten keresztül érhető el.

Nyilvánvalóvá válik az is, hogy egyikünk sem tökéletes, pont ezért vagyunk itt, hogy másokon segítsünk, és magunkon részben ez által.



-Gondoljuk végig egy napunkat számoljuk össze hány negatív gondolat, érzelem hagyta el a lényünket?



-Hány emberrel beszéltünk, vagy viselkedtünk úgy, ahogy magunkkal szemben nem tettük volna..?



-Képesek vagyunk e mások arroganciája mögé látni, és látni mögötte a fejlődő~fénylő tudatot, képesek vagyunk e megtartani szeretet energiánkat?

-Képesek vagyunk e nem azonosulni a bennünk lévő negatívitással és ezáltal elengedni azt?



- Képesek vagyunk e a jót keresni és meglátni?

Azt "gondolom" hogy ezek a felemelkedés legfontosabb kérései amit nem ártana letisztáznunk magunkban.

Egy bölcs mondás sokszor csak falra-hányt borsó, de egy kedves szó soha nem felejtődik el.

Legyetek hát boldogak mindahányan, bárhol is legyetek vegyen körül titeket a fény, és a szeretet.
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag

"Hamarosan döntened kell melyik valóságban kívánsz élni!
Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de az utóbbi időben azt vettem észre, mintha a világ eseményei kezdenének kicsúszni még azok kezéből is, akik "látszólag" irányítják, vagy "vezetik" azt. Egyszerűen eltűnik a kontroll, a helyét a kapkodás és a pánik veszi át. Mindenki próbálja a meglévő eszközeivel, a megszerzett tudásával, pénzével és hatalmával újra megfogni a gyeplőt, de minél inkább akarjuk annál inkább kontrollálhatatlanná válnak az események és a lovak fékevesztetten száguldanak a szakadék felé.

Az a valóság, amiben jelenleg élünk, mintha szép fokozatosan darabjaira hullna és mintha semmit, de semmit nem tehetnénk azért, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, vagy visszafordítsuk.​

Vajon egyáltalán szükség van e arra, hogy visszafordítsuk a széthullás folyamatát?

A kérdés az, hogy akarsz e még belekapaszkodni egy olyan valóságba, ami egész eddig életed során többnyire fájdalmat és szenvedést okozott neked, pillanatnyi örömökkel fűszerezve. Vajon képes vagy e hagyni, hogy az a valóság, amiben jelenleg élsz szétessen, és a szétesés helyet teremtsen egy újfajta valóság megszületésének.

Miről ismered fel a széthulló valóságot?

Ebben a hónapban elemi erővel támadtak rád az eddigi életed során felhalmozott fájdalmak, sérelmek, félelmek és szorongások, amik az elmúlt hónapokban fokozatosan felerősödtek. Minden, amiről azt hitted, hogy ezen már régen túl vagy (...sikeresen a szőnyeg alá söpörted...), most egyszerre jön elő és követeli tőled, hogy figyelmet szentelj neki és ezáltal újabb energiát nyerjen tőled.

Be kell látnod, hogy ezeket a problémákat nem tudod megoldani!

Ezekre a problémákra egyszerűen nincs megoldás. Semmilyen orvosság, semmilyen módszer, vagy terápia nem képes kezelni őket. Ezeket a fájdalmakat nem tudod egyszerűen elmulasztani, az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy kinövöd őket. A fájdalmaid, amikkel az évek során szép fokozatosan megtanultál együtt élni egy olyan jól felépített valóság részei, ami szép fokozatosan összeomlani látszik.

Az összeomlással egyidejűleg azok a védőbástyák is leomlanak, amiket pont azért építettél, hogy megóvd magad a további fájdalomtól, de ezáltal bezártad magad egy szűk cellába, amit szépen feldíszítettél és otthonossá tettél. Mi történik akkor, ha a védőbástyáid leomlanak és ott állsz védtelenül, kiszolgáltatva mindazoknak a fájdalmaknak, amiket az eddigi kemény munkáddal a bástyáidon kívül tartottál?

Mi teszel akkor, ha többé nincs lehetőséged bástyákat építeni a fájdalmak elől?

Az igazság az, hogy ez az egész egy tudatos döntés kérdése. A bástyák összeomlása azt jelenti, hogy ennek a valóságnak az ideje lejárt, de ezzel egyidejűleg készen áll számodra a tudat új dimenziója. A fájdalmakra egyetlen gyógyír, ha felismered, hogy saját magad teremtetted őket és soha nem a külvilág szabadította rád őket. Nézz farkasszemet velük és elvesztik feletted a hatalmukat. Tudom, hogy ez sokkal fájdalmasabb, mint korábban bármikor, de nem élhetsz többé bezárva a saját félelmetes valóságodban

Dönts úgy, hogy az új tudatosság valóságát választod

Ebbe a valóságba nem lehet menekülni, ebbe a valóságba csak tudatos döntések sorozatának eredményeképpen lehet belépést nyerni. Ebben a valóságban nincs helye félelemnek és fájdalomnak. Ebben a valóságba nem hozhatod magaddal a terheidet. Minden eddiginél keményebb munka vár rád, de most megéri megvívni az "utolsó harcot"
a FELEMELKEDÉS zászlaja alatt.

2012 a felemelkedés éve
A visszaszámlálás megkezdődött... "

:)

Még egy kis segítség a gondolataink rendezéséhez, ez az írás is profi, ezt is üzleti céllal készítették, de ezzel sincs semmi baj mert a mondanivalója a lényeg. Mi magunk döntjük el , hogy az üzenet hatására vásárolunk-e vagy sem. A reklám is csak abban az esetben hatékony ha az ember magába engedi /átengedi magán/. De ezt csak bizonyos réteggel tudják megtenni és azt hiszem Nekik ez már éppen elég is. Mint minden írásból ebből is csak azt fogadd el amiről úgy érzed, hogy Neked, Hozzád szól!

Szeretetben gazdag , fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati


38 nap 16 óra 30 perc 53 mp
 

annaörök

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves 1958!
"Ők javaikat mégis szétosztották és életükkel példát mutattak."-Nos, ez éppen nem jellemző M.P.-rre...
Valahol itt olvastam,hogy a saját szülővárosa meghívta egy felolvasó estre,és alig tudták összeszedni a pénzt,olyan sokat kért(véleményem szerint a semmiért)
Szép napot!annaörök
 

samusamu

Állandó Tag
Állandó Tag
Mért vagy olyan biztos abban, hogy rád sok jó vár? Mert nem olvasol ilyesmit? Vagyis keveset tudsz. Az még senkit sem mentet meg.
A nem tudás félelemhez vezet, és mit tudjuk aki fél. Az nem egész.

Nincs mitől félni Neked sem. Nincs felemelkedés, nincs dimenzióváltás, nem lesz világvége, még sokáig süt a nap.

Sokkal jobban elhiszem a magam tapasztalatait, mint ezer és ezer önjelölt médium hamis jövendöléseit. Na most légy okos domokos:)
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves 1958!
"Ők javaikat mégis szétosztották és életükkel példát mutattak."-Nos, ez éppen nem jellemző M.P.-rre...
Valahol itt olvastam,hogy a saját szülővárosa meghívta egy felolvasó estre,és alig tudták összeszedni a pénzt,olyan sokat kért(véleményem szerint a semmiért)
Szép napot!annaörök

Kedves annaörök!

Találkoztam én ilyennel is na meg olyannal is akinek bőségesen adott az élet és hatalmas szívvel adott tovább a javaiból. Én csak megosztottam az írását és lám nem eredménytelenül mert olyan információt osztottál meg róla ami máskülönben nem jutott volna el hozzánk. Köszönöm!!! A tegnap éppen priviben kaptam egy olyan írást, hogy én amit megosztok azt önös érdekből teszem és az írója tudatta, hogy rajta nem fog múlni a sikerem. Először megdöbbentem, hogy miféle sikerem lehet? Esetleg az, hogy ezek az írások amiket fölteszek adnak másoknak valamit ami tovább gondolásra késztet és segíti a másik embert abban, hogy még jobb legyen. Látom, hogy a környezetemben valami nagyon elcsúszott erkölcsi, emberi szinten. Vágyam egy biztonságos, másik embert segítő, szeretetben, emberségben gazdag, környezetéért tevő, óvó világban élni. Ez nem lehet utópia!!! Az összetartás hatalmas erőt rejt magában, családi, mint lakóköri, országos szinten. A mai viszonyok jellemzője a klikkesedés, a felkapaszkodott újgazdagok diktálnak és le nem ereszkednek, nekik jól megy és a többi nem érdekli Őket. Tisztelet a kivételnek mert az mindig akad!!!
A mai postámban szintén akadt egy köny és szeretettel osztom meg. És a Kínai közmondást is.:
"Ha valaki megoszt veled valamit aminek Te hasznát veszed, erkölcsi kötelességed, hogy Te azt megoszd másokkal.
Csak még azt nem tudom, hogy hogyan tudnám a kapott könyvet ide behelyezni.

Áldott szép napot kívánok.:Kati
 

Csatolások

  • Julius%20Andan%20-%20Vil%E1g%20a%20szinfalak%20m%F6g%F6tt.pdf
    565.1 KB · Olvasás: 49

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom, hogy a környezetemben valami nagyon elcsúszott erkölcsi, emberi szinten. Vágyam egy biztonságos, másik embert segítő, szeretetben, emberségben gazdag, környezetéért tevő, óvó világban élni. Ez nem lehet utópia!!!

Nem kell izgulni:)Amirol irsz mar alakuloban van.Csak a vak nem latja, pontosabban akik nem akarjak eszre venni mert tartanak a valtozastol.Nem is csoda.Igaza van abba samusamunak hogy rengeteg a teves info most az emberek kozt.Soakt gondolkodtam en is azon miert is teszik ezeket kozre es minnel cifrabban adjak elo.Valamelyik nap kaptam egy levelet - gondolom tobben is ez amolyan korlevel lehetett - ami igen csak "felhuzott"Tomoren arrol volt benne szo hogy ez a NASA-tol kiszivarogtatott informacio.Nem szoktam elolvasni amugy az ilyen leveleket mert blodsegnek tartom,de mivel mindig is erdekelt a kozmosz ezert elovastam.Egyesek felhasznaljak a NASA nevet hogy a marhasagaikat tovabb adjak.Szoval leirtak benne hogy a bolygok hogyan is valtoznak majd meg Holdnak is kialakuloban van egy 6000negyzet km-es magneses tere akkor a pluto a merkur a blabla.Ezek olyan adatok amiket az ember nem tud leellenorizni igy hat csak rajta mulik igaznak tartja vagy nem.Aztan a Foldon 2000 evig nem lesz ejszaka csak nappal!! - gondolom ezt onnan vehettek hogy a feny korszakaba lepunk??:) - az embereknek a teste es minden elolenynek lathato feny fogja korul venni.Vilagitani fogunk.stb...Ja a lenyeg csak az aki tul eli.Felelemkeltes.
Ezert nem is csodalkozom hogy sokan nem hisznek ebben.
A amsik meg a dimenzio valtozas sokan ugy kepzelik el hogy majd valami tortenik amit jol lehet latni,erzekelni.Nem tudom lehet.De a valtozasban a lenyeg hogy a gondolkodas fog megvaltozni.Az emberek nezopontja ahogy a dolgokhoz viszonyulunk.Es ez mar elkezdodott.Ebben biztos vagyok csak ha a kozvetlen kornyezetemet nezem mar ott latszik a valtozas.Egyre tobb onzetlen embert veszek eszre.Egyre tobb olyan ember van aki mar nem nagyon mutat erdeklodest az uj csecsebecsek irant es egyre tobbet mennek a termeszetben csoportosan.Egyre tobb a kisebb fajta kozossegek ahol csak BESZELGETNEK egymassal az emberek tehat erdekli a masikkal mi van es nem a vagyon a kozponti tema.A masik ami feltunt hogy egyre tobb ember fordit hatat a politikanak.Es ez csak jo lehet:)
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Elküldve: 2011. november 24. 22:11
Tárgy : Sai Baba Üzenete a Jövőről


Kérlek szánj rá 2 pecet, Magad miatt!


Kedveseim!

Sai Baba üzenetét szeretném megosztani veled a jövőről :

Ne féljetek attól, ami az elkövetkezendő időben vár rátok., ez egy csodálatos folyamat része., de csup�n a kezdet. A változás ami az emberiség evolúciójában bekövetkezik szükségszerű. Egy term�szetes folyamat része. A föld egy élő entitás, � is változik, �gy mint minden körülöttetek. A f�ldnek nem hagytatok m�s kiutat, csak azt hogy drasztikusan megváltoztassa magát. Ez nem baj, mert a folyamat jó irányba halad. Lehetett volna tragikusabb is.

Szeretném, ha megértenétek ennek a folyamatnak a lényegét:Isten bennetek van, a r�szei vagytok. Ez a kijelent�s, most ellentmond�snak t�nik, de m�gsem az. Fogj�tok fel az elkövetkezend� esem�nyeket �gy, mint a saj�t Isteni megnyilv�nul�sotokat. Ha �gy tetszik, a lelketek d�nt�tt �gy, mert el� g volt az elme uralm�b�l. Hogy mi vár rátok pontosan?

Elmondom általánosságban, de ezt személyenként másként fogjátok megélni. Az egész folyamat amin a f�ld átmegy drasztikus változás lesz, ennek a folyamatnak a megélése az adott személyől függ. Mit �rtek ez alatt?

Ha az adott személy Istenre bízza magát, átadja magát neki, nem érheti különösebb baj. Aki viszont csak az elméjére hagyatkozik, az kétségbe fog esni, talán az őrületig is eljut, mivel az elme ezt az élményt nem k�pes befogadni, feldolgozni. Azért mert ezek a dolgok az elme határain túl vannak jóval. Tudom, hogy e sorok olvas�sa közben, sokan félnek közületek., de csupán az elme fél. Az elme nem tud mit kezdeni ezekkel a v�ltoz�sokkal, mert valójában itt a lélek emelkedéséről van szó. Rezgésszint emelkedésről, ha úgy tetszik. Ki, minek nevezi.. De még ennél is jóval többről.

Szeretlek Titeket!
Ezért kérlek, bízzatok Swami szavaiban. Fontos, hogy az elkövetkezendő időkben mindenki nyíljon meg Isten felé, a saját vallása szerinti Isten fel�. Ez nagyban meg fogja könny�íteni a v�ltoz�st. A 2011-es év alatt is már t�rekedni kell mindenkinek, arra hogy ezeket a változ�sokat önmagában befogadja. Tudom�sul kell vennetek, hogy ezek a spiritu�lis változások, m�r most is folyamatban vannak. Nem lesz egy hirtelen BUMM! Az csak úgy túnik, valójóban már hosszú évek óta tart ez a folyamat, csak eddig nem volt látható a világot fel�letesen szemlélők számára. Valój�ban ezzel a spiritu�lis változ�ssal a tudásaitok sincsenek tisztában. Ők csak azt „érzékelik” ebből ami fizikailag mérhető. Egyszóval, a változ�s már elkezdődött bennetek. Isten mindig seg�teni fog a hozz� fordul�kon. Isten válaszol, ha kérdezed. Ahhoz viszont meg kell nyílnotok Isten felé a szívetekben, hogy a v�laszait meghallj�tok. Mindenkinek mag�nak kell kifejlesztenie ezt a képess�get önmag�ban. Mert ez a legjobb �t ahhoz, is a legkönnyebb is, hogy a jöv�ben segítsen átvészelni a változásokat. Istenbe nem fogtok csalódni, ő mindig készen áll segíteni nektek.

Nem kell mást tennetek, mint az Alapvető Emberi értrtékek szerint élni. Elmondok most néh�ny praktikus dolgot a jövő kezeléséhez: El�sz�r is a legfontosabb , hogy NE FÉLJETEK!, mivel mint már mondtam ,csupun az elme fél az ismeretlent�l. Az elme különben is olyan, hogy szereti a biztons�got, az állandós�got, erre törekszik. A probléma csupán az, hogy ezzel kergeti az embert a boldogtalanság felé, mivel a világ pontosan a folyamatos változásról szól. Ez�rt van annyi emberben diszharmónia, aki csupán az elméje szerint éli az életét.

Kedveseim!
Az elmétek az�rt van, hogy ebben a fizikai vil�gban seg�tsen eligazodni, technikai tud�sra alkalmas csup�n. A mély, spiritu�lis igazs�gokat nem k�pes befogadni. Olyan világ k�vetkezik el, ahol nem sok helye lesz az elméteknek. Ez�rt hívom fel többsz�r a figyelmeteket arra, hogy nyíljatok meg Isten felé. A szív, vagyis a lelketek szava le sz a döntő. A másik alapigazs�g az, hogy ti a lélek vagytok. A fizikai test csup�n egy kis részetek, a lelketek korl�tlan terjedelm�, ha �gy lehet fogalmazni. Nincs formája, mindenbe benne van. Valój�ban egy nagy lélek halmaz alkotja a világmindens�get.

Nincs mit�l félnetek, Isten nem akarja önmagát elpusztítani. Egyáltalán nem, felemelni szeretne titeket mag�hoz. Ez a célja minden életnek a földön, minden létezés s l�tezni vagy a fizikai vil�gotokra figyel most. Az, ami tört�nik veletek az eljövend� időszakba tudom, hogy sokak szám�ra neh�z lesz, de csak azoknak, akik nem értik meg, hogy kik �k. Ha elzárkóztok a legfelsőbb igazságtól, akkor az elmétek csapdájában maradtok örökre. Ha azt mondod egy csalogánynak, hogy ő csup�n egy katicabog�r, és ez�rt nem tud énekelni ,ő a lelke mély�n mindig dalra akar fakadni. Ilyen az ember is. Ha azt mondod ez embernek, hogy te csup�n egy hús és csonthalmaz vagy, akkor őt a saját lényegét�l fosztod meg, és ezzel boldogtalanná teszed őt. Enn�l nagyobb rabszolgas�g nincs. Az �vezredek sor�n ezt a tud�st szánd�kosan elvették az emberekt�l, mert csak úgy tudt�k őket irány�tani, azok akik gonosz erőket haszn�ltak, a szeretet energi�ja helyett. Elvett�k az ember igazi identitás�t, és m�ra már arra sem eml�keztek, Drág�im, hogy kik vagytok! Isten ez�rt seg�t most nektek azzal, hogy megv�ltoztatja a F�ld Any�t, aki kemény vajúdáson megy át. �vj�tok �t, mert szüks�ge van r�tok. Minden egyes ember együttérzés�re, és szeretet�re v�gyik. A gyermekei vagytok ti is emberek! Nagyon sokat seg�thettek neki a v�ltoz�sban, mert újjá kell születnie. újra létrehozni önmag�t. Elösz�r ő v�ltozik, aztán minden élő, akit a hátán hord.

Az emberis�g számára a legfontosabb tudnival�kat elmondtam. és Istenbe bízz, add át magad neki. ígérem,vigy�zni fog rátok!

Egy-két hónapig működhet a gazdasági rendszer, de azt�n egyre nehezebben megy a szekér, és minden felbomlik. Elérkezik a gazdasági világkáosz.

Kedveseim, ez ne érintsen titeket lélekben. Tudom, hogy most sokan azt fogják k�rdezni, hogy rendben, de mi lesz a munkahelyemmel, mit fogunk enni stb.? Meg�rtem az aggodalmatokat, ez�rt Swami megint csak azt mondja , hogy ne féljetek. Nem fogtok éhen halni, ennek nem lenne értelme Isten tervében. Az, hogy a pénzvilág lassan összeomlik, és előtte egy óriási pánikot zúdítanak az emberis�gre, ez bek�vetkezik. De csak azokat az embereket fogja érinteni, akik partnerek lesznek ebben a pánikhangulatban. Isten maga a béke, aki a lelki utat választja, azt nem érinti meg ez a k�osz, erről kezeskedem. Ez törvényszer� változ�s lesz. MINDEN AMI HAMIS ÖSSZEOMLIK. Ez�rt elösz�r a pénzvil�g fog összeomlani. Ez szinte az egyik napról a másikra megtört�nik majd hamarosan.

Tudnotok kell, hogy a vil�gban elegendő élelem van. Megtanulj�tok majd megosztani egym�ssal az élelmet, a gyógyszert �s mindent, amire szüks�getek van. Senki ne tartalékoljon mag�nak ezekb�l, ha m�sok éheznek, vagy szüks�get szenvednek b�rmiben. Egyek vagyunk, az emberis�g egy nagy csal�d, és ezt az utat kell követnetek ahhoz, hogy mindenki túlélhesse a nehéz időket. Az átalakulás, az �jj��p�t�s kezdeti neh�z időszak�t. Ettől a nehéz időszakt�l ne féljetek, már számtalanszor kerültek az emberek olyan helyzetbe, amikor egymásra voltak utalva gazdag, és szeg�ny. Mégsem tanultatok belőle, ez�rt vannak folyamatosan a hábor�k. Az egyiknek m�g v�ge sincs, m�r kezditek a m�sikat.

2011-ben nehezebb lesz az élet. Az anyagi dolgok miatt. Senki ne törekedjen anyagi javak gyűjtésére, mert felesleges időpocsékolás. Elég legyen annyi, hogy tisztess�ges körülmények között éljetek. Tartsátok tisztán a házatokat, egyetek tiszta táplálékot, �és most ezt spiritu�lis értelemben mondom. Mivel a tiszta táplálék azt jelenti, hogy ne egyetek húst, tojást sem lehet�őleg. Meg kell tiszt�tani a testeteket a m�rgekt�l, az agresszivit�st�l. Sokan nem veszik ezt komolyan, de higgy�tek el fonto s , hogy milyen táplálékot vesztek magatokhoz. Az étkezésetek csupán megszok�s kérd�se, álljatok át a tiszta táplálékokra gyümülcsöket, zöldségeket, gabona féléket egyetek. Tejterm�keket is fogyaszthattok. Ne igyatok alkoholt, ne fogyasszatok kábít�szert, vagy tudat módosító hatású gy�gyszereket, ne doh�nyozzatok. Nincs ezekre szüks�getek. őrizz�tek meg a tiszta tudatotokat. Maradjatok egészs�gesek, ez�rt vigyázzatok a testetekre, ez�rt ezeket az ártalmas dolgokat adj�tok fel a saját érdeketekben. Ezek nélkül lehet élni.

Csak így fogtok lelkileg fejlődni, és igen ez az �t tele van lemond�ssal. Az élvezeti cikkekr�l kell csak lemondanotok, �s a betegségekr�l, amiket ezek a káros anyagok okoznak a szervezetetekben.

Minden tevékenys�getekben lássátok meg Istent. Az élelemben, a vízben is. Mindent ilyen áhitattal fogadjatok. A testetek Isten hza ebben a fizikai vil�gban, �gy gondoljatok r�, �s �gy viseljétek gondját. �gy nézzetek rá az embert�rsaitokra is. Tisztelj�tek mindenkiben, és mindenben Isten megnyilvánulás�t. Ha ezt az utat k�vetitek, béke lesz a Föld�n.

�ljetek az Alapvető Emberi értékek szerinti �letet. Ne hazudjatok, ne ártsatok senkinek, osszatok meg m�sokkal azt, amitek van, teh�t seg�tsetek a szükséget szenved�knek. Itt nem csak p�nzr�l van sz�, hanem magaról a segítésről. Mindenki a tudásának megfelelően seg�tsen m�soknak, ne az anyagi ellenszolg�ltat�s miatt tegyetek meg dolgokat. Sajnos ez a világ elfelejtett seg�teni a másikon, csak egy önzetlenül. Az�rt vannak, akik gyakorolják az önzetlen szolgálatot, a föld népességéhez mérten, csup�n maroknyian vannak.

M�g egy fontos dolog: Szeretn�m, ha megérten�tek, hogy ez a folyamat értetek van. Minden, ami a F�lddel tört�nik egy evolúci�s ugrásnak is nevezhető. Megemelkedik a Föld rezgéssz�ma, és vele együtt a rajta élőké is. Ez is egy folyamat lesz. Ti úgy fogj�tok megélni, mintha minden sokkal lágyabb lenne, finomabb ezut�n. Az emberek érzékenyebb� válnak. Ez a rezgéssz�m emelkedés�nek köszönhet�. A lélek rezgése ez. 2012 -ben várható az előkészületi szakasz vége, ha lehet így nevezni. Ezut�n lesz még néh�ny év ami a dolog drasztikusabb részéhez tartozik. Azt�n csend lesz, olyan �rtelemben, hogy olyan állóvíz. Az�rt nem mondok pontos d�tumokat, mert az idő viszonylagos. A Maják is másként mérték az időt, mint ti. Amit most meg kell értenetek az, hogy ez a változ�s folyamatos lesz, és jelenleg is tart. Lesz n�h�ny nap amikor a föld mágneses tere miatt az időjár�s is megváltozik. Különböző időjárási anom�li�k lesznek, lehetnek olyan jelenségek is, ami nem megszokott. A nappal �s az éjszaka ideje is eltolódik. Olyan lesz, mintha minden összezavarodna, teh�t minden, amihez az ember viszonyította mag�t felborulhat. Azt�n minden helyre áll id�vel. Sok ember lesz, aki kétségbe esik, pánik alakulhat ki azok k�z�tt akiknek nem lesz tudomása ezekr�l a folyamatokr�l. Ez�rt kérek mindenkit, hogy tájékoz�djon amennyire csak lehet. Készítse fel magát, és a családj�t ezekre a változ�sokra. Más értékrend szerint kell élni ezut�n, ez az�rt fontos, mert aki ezt nem teszi meg annak f�jdalmas veszteségként fog t�nni ez a dolog. Akiket csup�n az anyagi javak �ltetnek, azok mindent elveszítenek majd. A pénznek nem lesz értéke, egy olyan vil�gban, ami az EGYSÉGről sz�l. Ebben a tudatállapotban fog élni az emberis�g, valój�ban visszatérünk önmagunkhoz, visszakapjuk az elvesztett tudásunkat. Ez egy gyönyörű spirituális folyamat. Akik most ezen a föld�n élnek, nem véletlenül vannak itt. Mindenki az�rt született most meg, mert itt akart lenni a Föld átváltozásnál, és enn�l az evolúciós ugrásnál. Ilyen esem�ny még nem volt spiritu�lis értelemben, ez�rt olyan különleges dolog jelenleg itt élni a Földön. Szeretlek Titeket! A változásokt�l ne féljetek, mert minden Értetek van.

Nagyon szép napot kívánok Neked!

Szeretettel :
Csillag
www.ezotanfolyam.hu

No comment.:Kati
 

ionon

Kitiltott (BANned)
"Az a legnagyobb rabszolga, aki szabadnak hiszi magát...
szolga vagyok, így nem értelek téged


Kedves "Érdeklődő"!​


Mindketten ismerjük már a tényt: a rendszeresen meditálók idővel eljutnak arra a szintre, hogy tudatosan, tárgyilagosan átlátják, irányítják saját életüket. Feltérképezik önmagukat, felismerik, honnét származnak meggyőződéseik, véleményeik. Teljesen tudatában vannak: ezek a hiedelmek (és más „belső programok”, mint értékek, döntések, énkép, stb.) befolyásolhatják eredményeiket, társas kapcsolataikat, egészségüket, anyagi helyzetüket, és ehhez mérten cselekszenek.​


Megtanulják saját életüket irányítani, kezelni, felelősséget vállalni önmagukért, nem hagyják, hogy problémáik és különféle negatív hatások uralják őket. „Rendet tesznek” a múltban is, ezzel saját jelenüket, jövőjüket alapozzák meg.
nem erre használom a meditálást

A tudatosság nem áll meg az „én”-nél.
nincs én mindig a másik van csak


Aki rendszeresen meditál, egy idő után rádöbben; eddigi életét csak saját gondolatai uralták.
saját gondolat, hogyan Pista bácsi gondolata, és Julka néni gondolata él bennem, hogyan lenne az enyém, hisz még nem kelt életre cselekvésben vagy tettekben
Rájön, hogy saját, belérögzült, előítéletekkel teli gondolatok alapján, és másoktól tanult értékek alapján értelmezte a világot és saját magát,
most mások élete a mérvadó, most ébredtél a tudatodra hogy nincs is tudatod?
azokat az értelmezéseket is beleszámítva, mit tart „jónak” és mit „rossznak”. Mintha ráragadt volna egy zöld lencséjű szemüveg, csakis minden zöld lehet… A meditáció segít „levenni a szemüveget”, megtanít bennünket tisztán látni.
tisztán hisz minden sötét még a sötétség is, de te ebben is tudsz látni


És itt kezdődik a tudatosság teljesebb kiterjesztése. A meditáló, aki már eljutott egy magasabb szintig,
terjedlem van amire neked kell rá jönnöd, mert nem csak mély tudat szint van a meditáláskor használd a terjedelmet ilyenkor, mert csak akkor mondhatod el hogy benne vagy a meditálásban, ha használatba veszed a terjedelmet is, amire hosszú éveket vársz nem szabad elsietni semmit sem.
mások életébe is belelát, hiszen a zöld lencse már a múlté. Pontosan tudni fogja, a többi ember miért teszi azt, amit tesz. Ezáltal meg fogja érteni környezete adott reakcióit, képes lesz együtt érezni, hatékonyan segíteni, önmaga boldogságát is szolgálva ezzel. Emlékszik még?​

”Vedd kezedbe Önmagad!”


Szeretnék még egy dologról beszélni, ami a tudatosságot illeti. Olyan kultúrában élünk, ami a tudatlanságot propagálja. Ez érthető, hiszen egy országot, társadalmat könnyebb úgymond irányítani, ha az emberek „boldog” tudatlanságban élnek. Már gyermekkorunkban elkezdődik az „agymosás”. TV, videojátékok, a szinte kötelező bugyuta sorozatok követése, valóságshow-k, újabb és újabb cool termékek... „Aki kimarad, lemarad” – minden ezt sugallja. Igen, kimaradunk, de miből is?
saját képzelet fejlesztésédből


Már gyermekkorunkban befolyásolnak bennünket. „Mi leszel, ha nagy leszel? Katona? Rendőr? Orvos?” Meghatározzák a számukra ideálisnak tartott szakmákat, és ezzel a mienket is meghatározzák. Aztán hátralévő életünkben elégedetten dőlünk hátra a TV előtt, hogy boldogok, szabadok vagyunk. Holott általában nem szeretjük a munkánkat, és elégedetlenek vagyunk a bérünkkel is. A „taposómalomból” azonban nehéz kilépni, egyszerűbb „modern rabszolgának” maradni, mint megkeresni azt, ami bennünket igazán szabaddá és boldoggá tehet.​


Azonban a legnagyobb rabszolga az,

aki úgy gondolja, hogy szabad.

Tudatlanságunk abból is leszűrhető, ahogyan bolygónkkal és a többi emberrel bánunk. Szennyezzük és pusztítjuk a környezetünket, ill. nem mindig mondhatjuk el magunkról azt, hogy harmonikus emberi kapcsolatokat teremtenénk, pedig mindannyiunk része vagyunk mindennek, akármit is teszünk, magunkkal is tesszük, de jobb a békés tudatlanság, így bedugjuk fejünket a homokba.
akard összességében látni a világunkat, mert a részletekben elvész a lényege a dolgoknak

Ön-, és környezettudatosságunk eléréséhez a legjobb eszköz, amivel eddig találkoztam, a meditáció."



Igen ez az írás kitűnően van összeszedve üzleti céllal. Amit leír az tény, érdemes elgondolkodni, hogy hol tartunk és, hogy hová? Milyen jövőt akarsz Magadnak és az utánad következő nemzedéknek. Eljött az idő amikor tehetünk mindannyiunkért, de nem kötelező ezt is tudjuk. Erőszakról itt senki nem beszél. Mindenkinek magának kell eldönteni mit is akar, marad vagy jön!

Szeretetben gazdag, fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
úttörő vagy, hát tegyétek a dolgotokat, előre;):p


Az ember és a tér–idő

Fel kell vetnünk az egyik legbonyolultabb kérdést: a tér–idő kérdését. Ki lehet lépni a mi időnkből és terünkből? Le lehet győzni a teret és az időt?

Akinek sikerült, az – a régi korok hitvilága szerint – beavatott vagy szakrális személy… Miért szakrális személy? Mert látja, ami a többiek, a beavatatlanok számára láthatatlan. Nem ismeri a tér és az idő korlátját. Látja a láthatatlan és felfoghatatlan Világot, amelyben a földi törvények nem érvényesek: amelyben megszűnik a tér és az idő: amelyben az emberi szemmel érzékelhetetlen Fény-Út, maga az Út, a Teremtőhöz vezető Út érzékelhetővé, járhatóvá válik. Legyőzi a Föld vonzását, a földi lét vonzását és korlátait.

Hogy értsük ezt meg?
Próbáljuk meg mindazonáltal kifejteni a maga bonyolultságában.
Két megközelítési lehetőségünk van…

Első: az Út irányából:
A teret és az időt nem elméletben kell legyőzni, hanem valóságosan. Krisztus sem mást kér az embertől, mint azt, hogy győzze le a teret és az időt. Igen, aki az időt és a teret le akarja győzni, az tulajdonképpen elindul a kollektív beavatásnak a Krisztus által megvilágosított útján.


Önmagunk legyőzésével?
Felfogni alig vagyunk már képesek e küzdelem – az önmagunkkal vívott küzdelem – hatalmasságát, nehézségét és nagyszerűségét.

Aki a teret legyőzte, nem érez többé fizikai fájdalmat, nem fél többet, de ő maga már puszta megjelenésével különös félelmet vált ki. Mintha félelmetes, minden támadót elriasztó védőburok venné körül.

"Ősi ezoterikus tanítás – írja erről Julius Evola –, hogy ha uralkodunk minden olyan – akár pusztán fizikai – impulzus felett, amely bizonyos intenzitással rendelkezik, magasabb és szubtilisebb energia szabadul fel…" Arról van szó tulajdonképpen, hogy "abban a »személyiségben, aki egyfajta szent félelmet kelt«, különleges »mágneses aura« alakul ki – ama hatalommal együtt, hogy beszédével, tekintetével etc. másokat befolyásolni képes."<SUP>4</SUP>

És aki a teret legyőzte, megpillanthatja a láthatatlant is: benézhet az Ég kapuján. Kinyílik a "harmadik szeme", amellyel a valódi fényt látja.

De ha a tér és az idő legyőzése önmagunk legyőzése, akkor azt is érthetőbbé kellene tennünk, hogy miképpen győzedelmeskedhet Időtlen Énünk jelen idejű énünk fölött.

A jelen idejű én és az Időtlen Én

Önmagunk legyőzéséről beszélvén, helyes megkülönböztetnünk a jelen idejű ént és az Időtlen Ént.

A jelenben az én időben és térben létezik, látását, érzékelését az idő és a tér meghatározza, az Időtlen Én világából semmit sem lát, ha a valódi látás képességének megszerzése érdekében nem tesz rendkívüli erőfeszítéseket. A jelen idejű én világa a földi világ és a látható kozmosz.

Aki Időtlen Énjét megtapasztalja (valamilyen valódi beavatás útján), az tulajdonképpen legyőzi megszokott, eleinte legyőzhetetlennek hitt terünket és időnket.


másolat
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismerek 1 asszonyt, aki fantasztikus rézkarkötőket készít rendelésre.
Az ár normális,csomagban kűldi.Más csodás ékszereket is készít ezüstdrótból,és kövekből...
Akit érdekel írjon,és elküldöm a címét.
Most 1 hétig nem leszek itthon,utánna válaszolok.
Szép napokat Nektek!
annaörök

Üdv
én rendelnék ilyen vörösrézkarkötőt, a munkájáról van valahol kép? árban és súlyban milyenre kell gondolnom? vagy ezt inkább vele egyeztessem? (azért gondoltam itt, mert más is tisztában lehetne ezekkel, ha tudsz választ adni rá)
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Reakció? Miért, félsz?
Igaz, hogy nem ezt mondta, legalábbis nem a világ végét.
Viszont, ha egy orkán lebontaná a házad és elárasztaná a helyet ahol laksz, valószínű számodra a világ végét jelentené. Ne érts félre nem kívánom senkinek ennek megélését.

Még ha biztos lennék abban, hogy van 3-4 napom, akkor sem olvasnék illúziókról, hanem örömöket élnék meg, amennyit csak lehet...

Nem is tudom, ki az aki félelmet kelt: aki egy természeti(vagy annak álcázott) csapásról ír, vagy az aki ezt átírja és úgy kelti a félelmet.

Aki nem tud úszni az ne ugorjon a mély vízbe, főleg ha nem sós.

...

oktober közepe utánbérmálkoztam(katolikusnak születtem), eddig gondolkodónak tartottam magamat, most már biztosabb vagyok a hitemben(nem modnom hogy minden katolikus tanitást elhsizek, van amit hiszek szo szerint, van amit átvitt értelemben, és van amit nem), a sok vallás és tudomány között vannak öszefüggések, amik nem ütik egymást (---ezt eddig azért hordtam össze, hgoy emlékeztesselek titeket arra hogy ennek ellenére részben másban is hiszek=tudom ---)

szóval most szombaton reggel ifjusáégi hittan volt itt: pár szomszédfaluból is jöttek gyerekek, misével kezdtünk, utána beszélgettünk mi és 2 atya, meg egy hitoktató
szó esett olyan dologról, hogy itt van ugye az advent, és ez több dolog: álszenteskedés-képmutatás, örömteli ünnep, és lehetőség azok számára akik az egyházi évben nem éltek megfelelően, ezzel kapcsolatban az egyik srác mesélte, hogy volt egy szent, aki naogny szeretett biliárdozni, és egyszer megkérdezték tőle hogy mit tenne ha tudná hogy pár órája van hátra, a csávó azt mdonta hogy tovább biliárdozna és nem törödne ezzel...
vagysi nem játszaná meg magát, mert az nem ő lenne, az már csak vergődés

engem megdicsért a rezidens pap: látom rajtad hogy sokat erősödtél, kitartóbb vagy mint voltál

és igaza van, mert mostmár egyre inkább az vagyok, egyre jobban hiszek ezekben a dolgokban hogy egy gondolat elindit egy nagy foylamatot
sok dologhoz a leghasznosabb az akarat és a koncentráció

én is érzem magammal, hogy másabb vagyok; sokkal csendesebb, visszahúzódóbb ha komoly vagyok és normális, ha olyan inger ér akor persze én is viceskedek, nem tartom rossz dolognak azt hogyha körülöttem jól érzik magukat az emberek; ez már régen is igy volt, csak régen sajnos tulzásokba estem elég gyakran

találtam egy ismerőst akinek segiteni akarok, lelki és fizikai sikon is szeretnék hatni rá; benne különösen látok fantáziát, ugy gondlom hogyha mást terelek jó útra, akkor én is fejlődök közben vele
______
nem rég olvasgattam cikkeket (persze mint mindennap, de kerestem azt hogy én hová tartozok...), ráismertem magamra a skizofréniáról szóló irásokban, ugy gondlom hogy annyira ismerem magamat, hogy kijelenthetem: nem vagyok másokra és magamra veszélyes
azt hogy mennyire súlyos, az kiderül később: egyenlőre csak a bevezető tünetek jelentkeznek(pl szociális élet hirtelen csökkenése, gondolatfelhangosodás: amikor eszembe jut hogy mások is hallhatják a gondolataimat -ez ritka de nem először fordult már elő: szeirntem ovis koromban már iyleneken törtem a fejemet, utána valahogy leálltam ezekkel, de most ujra-, kevésbé mutatom ki az érzelmeimet: sokan modnták hogy rajtam nem lehet látni iylen dolgokat, midnig nyugodt vagyok, esetenként érdektelen, a gondolkodásom és a logikám mindig is eltért a megszokottól: viszont ezt nem negativ értékelésként kpatam, szval gondolok oylan öszefüggésekre is amikre mások nagoyn ritkán--matekra járok heti 2külön órában, és szokta mondani a tanárom hogy ez érdekes, mégis jó; sajnos sokan meg sem értik azokat amiket látok, egyébként kiválóan megy ez a tárgy, most fogok érettésgizni--, többször észrevettem még magamaon azt is hogy nincs célom, vagysi ha van is, sokszor elfelejtem és motiválatlan vagyok, vagy egy kisebb célnak nem látom értelmét, még tünetnek számit az is, ahogyan mi látjük a világot, én is, ti is, máshogy, de sokkal másabbat látunk mint azok akik közvetlenül abból táplálkoznak amiket már előre megrágtak mások(tankönyvek)

ami érdekes számomra, hogy annak ellenére hogy felisemrem a betegséget, nem tartom kifejezetten betegségnek/rossz dolognak: ugynais itt az interneten elég sok propaganda videot láttam már; ezekből tanultam hogy itt ennek a csúnya rendszernek akor leszel a belső ellensége ha nem követed a társadalmat: vagyis gondolkodsz, és ha van rá lehetőséged akkor ellenállsz, vagy magadba folytva tetszhalottként sodródsz
TANULSÁG: a társadalom szerint beteg vagy agyilag, ha egyedi vagy/önálló gondolataid vannak/kevésbé uralnak téged az érzelmeid
jónak is tartom ezt, igy vagyok egyedi, igy egyre kevesebb emberre hasonlitok(=és mások is rám kevésbé)

ez az érzelem téma is elég érdekes, van aki azt modnja hogy az az igazi mert nem téved, én azt mondom, hogy én az érzelmeket csak ajánlásoknak veszem, jojo persze vannak olyan dolgok amiknek én sem tudok nemet mondani: igy inkább kiforgatom őket és ha kielégitem azt a bizonyos érzelemszügségletet akor közömbösnek könyvelem el, pedig nem helyes, de egyre kevesebb iylen van szerencsére

ami mostanában a legjobban zavar, az a tehetetlenség, ez az egyik legbosszantóbb dolog számomra

(bocs hogy egy postba sikerült ez, de nem volt kedvem máshol elkezdeni, adott volt az elején a vallásos összejöveteles példa...most ugy irtam mint a nők -egy 10perces videot láttam Ella vagy Éva profilján a férfi és női agy szembetünő különbségéről-)

egyébként most 20oldallal vagyok lemaradva(200környékén vagyok a pótlásban)
 

samusamu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Peti!
Van egy skizoteria nevű blog. Mondhatnám az egyetlen komoly blog, ahol a skizofréniát jól leírják. Talán még segíteni is tudnak. Olvasd el kommunikálj velük, ha van kedved hozzá, megérné Neked, hogy megelőzd a komolyabb bajt.
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
találtam egy ismerőst akinek segiteni akarok, lelki és fizikai sikon is szeretnék hatni rá; benne különösen látok fantáziát, ugy gondlom hogyha mást terelek jó útra, akkor én is fejlődök közben vele

Ha ezt igy gondolod ahogy itt leirtad akkor ne tedd!
Honnan tudod hogy neki szuksege van egyaltalan arra az utra amit te igaznak velsz?vagy akar honnan tudod hogy amit te tartasz helyesnek az valoban az is?Elobb magadban rakj rendet es aztan esetleg...
Kicsit paradox a dolog nalam hogy irsz a skizofreniarol es kozben valakit terelgetni akarsz:confused:.
Egyebkent amit irtal abbol csak az erdek jon le.Marmint hogy azert lesz jo ot segiteni mert akkor en is fejlodok.
Persze ez csak az en velemenyem:)
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
oktober közepe utánbérmálkoztam(katolikusnak születtem), eddig gondolkodónak tartottam magamat, most már biztosabb vagyok a hitemben(nem modnom hogy minden katolikus tanitást elhsizek, van amit hiszek szo szerint, van amit átvitt értelemben, és van amit nem), a sok vallás és tudomány között vannak öszefüggések, amik nem ütik egymást (---ezt eddig azért hordtam össze, hgoy emlékeztesselek titeket arra hogy ennek ellenére részben másban is hiszek=tudom ---)



engem megdicsért a rezidens pap: látom rajtad hogy sokat erősödtél, kitartóbb vagy mint voltál

és igaza van, mert mostmár egyre inkább az vagyok, egyre jobban hiszek ezekben a dolgokban hogy egy gondolat elindit egy nagy foylamatot
sok dologhoz a leghasznosabb az akarat és a koncentráció

én is érzem magammal, hogy másabb vagyok; sokkal csendesebb, visszahúzódóbb ha komoly vagyok és normális, ha olyan inger ér akor persze én is viceskedek, nem tartom rossz dolognak azt hogyha körülöttem jól érzik magukat az emberek; ez már régen is igy volt, csak régen sajnos tulzásokba estem elég gyakran

találtam egy ismerőst akinek segiteni akarok, lelki és fizikai sikon is szeretnék hatni rá; benne különösen látok fantáziát, ugy gondlom hogyha mást terelek jó útra, akkor én is fejlődök közben vele
______


Nem teljesen tudtam összehozni bejegyzésed a tőlem beidézett résszel, de talán csak én maradtam le valamiről. Nem számít.

Azt azért nem tudom elfogadni, hogy a hit=tudás. Merem kijelenteni, hogy még vannak páran...

Nem születtem katolikusnak, még kevésbé kereszténynek, de a szüleim a buli kedvéért megkereszteltek anélkül, hogy rákérdeztek volna: neked megfelel? Mivel magánügynek gondolom azt, hogy megkeresztelkedjek e vagy nem.

Azért gratulálok. Nekem nem volt ilyen szerencsém, mert a papúr engem kidobott mert túl sok kérdést tettem fel. Nem volt sok köze a tudományhoz.

Egy ideje megpróbáltam kiiktatni a szótáramból a hit szót. Majd megnéztem egy pár részt a dr.Csont sorozatból (merem ajánlani mindenkinek) és meglepő az amit érzek.

Mostanában nem vagyok valami jó helyzetben, de a hit nem segített rajtam, hanem csak az aki úgy döntött, hogy megteszi.
Ezenkívül meg a tudásom...


Mindez nem jelenti azt, hogy te több vagy kevesebb vagy mert van hited, katolikus vagy, és hasonlók. Az általános műveltséghez hozzá tartozik.

...
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem teljesen tudtam összehozni bejegyzésed a tőlem beidézett résszel, de talán csak én maradtam le valamiről. Nem számít.

Azt azért nem tudom elfogadni, hogy a hit=tudás. Merem kijelenteni, hogy még vannak páran...

Nem születtem katolikusnak, még kevésbé kereszténynek, de a szüleim a buli kedvéért megkereszteltek anélkül, hogy rákérdeztek volna: neked megfelel? Mivel magánügynek gondolom azt, hogy megkeresztelkedjek e vagy nem.

Azért gratulálok. Nekem nem volt ilyen szerencsém, mert a papúr engem kidobott mert túl sok kérdést tettem fel. Nem volt sok köze a tudományhoz.

Egy ideje megpróbáltam kiiktatni a szótáramból a hit szót. Majd megnéztem egy pár részt a dr.Csont sorozatból (merem ajánlani mindenkinek) és meglepő az amit érzek.

Mostanában nem vagyok valami jó helyzetben, de a hit nem segített rajtam, hanem csak az aki úgy döntött, hogy megteszi.
Ezenkívül meg a tudásom...


Mindez nem jelenti azt, hogy te több vagy kevesebb vagy mert van hited, katolikus vagy, és hasonlók. Az általános műveltséghez hozzá tartozik.

...
irtam hogy annak ellenére hogy katolikus vagoyk, pár dologban mást állítok, és szinte teljesen máshogy képzelem el: !látszólag! de én észrevettem azt a sok egyezést, hasonlóságot

nekem jó hogy megkereszteltek és iylen vagoyk, mert igy eltudom fogadni Jézus, Mózes, Buddha és azok szavait akik mondanak is valamit, én ezekre a szeméyekre mondom azt hogy "megváltók", mert sokat segitettek az meberiségnek amikor buták voltak azok
a hit=tudás azt félreértettétek: MERT ROSSZUL FOGALMAZTAM; szóval ha mondom hogy ebben hiszek, akor hehh jóvan higy amit akarsz, de annyira erősen hiszem hogy már tudom! igy tudom hogy ez igy volt, ez igy van
apró különbség van a két fogalom között ebben az értelmezésben; de elég ara hogy mutasson nekünk olyanokat akik ebbe belekötnek
érdekes hogy a amgyar nyelvvel nagoyn sok dolgot ki lehet fejezni, néha még is kevés, akor ha angolul dumelnánk, sok nézeteltérésünk lehetne:D
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha ezt igy gondolod ahogy itt leirtad akkor ne tedd!
Honnan tudod hogy neki szuksege van egyaltalan arra az utra amit te igaznak velsz?vagy akar honnan tudod hogy amit te tartasz helyesnek az valoban az is?Elobb magadban rakj rendet es aztan esetleg...
Kicsit paradox a dolog nalam hogy irsz a skizofreniarol es kozben valakit terelgetni akarsz:confused:.
Egyebkent amit irtal abbol csak az erdek jon le.Marmint hogy azert lesz jo ot segiteni mert akkor en is fejlodok.
Persze ez csak az en velemenyem:)
onnan tudom hogy szüksége van rá hogy ő kért meg, mintketten letörtek vagyunk szellemileg/érzelmileg
csak ő teljesen jogosan van roszul, én meg átveszem mások bánatát, és elszomorit; ha meggondolatlanságot látok vagy élek át, igazságtalanságot___csak anyi különbség van közöttünk hogy én erősebb vagoyk lelkileg, őt pedig túl sok szemétség érte egyszerre ebben a világban most, és teljesen le van gyengülve: szociális élet 0, az álmainak él, ezért szeret aludni...de van sokkal durvább is
az én igazam a sajátom, igazad van ebben, viszont én nem megtériteni akarom a másikat, nem jelentem neki ki hogy léteznek földönkivüliek, hogy itt a földön csak 2-3ember irányit, hogy milyen bolygón mi van, a hold mekkora, és mi történt mikor a történelemben
én anynit mondok hogy a lélek létezik, és utána rájön magától is az öszefüggésekre, mert nem érti az igazságtalanságot, hogy ki miért oylan amilyen, és olyan helyzetben van amilyenben
veszélyes dolog volt részemről, de nem prédikálok neki, hanem megbeszélem vele hogy mit gondl ő, és hogy én mit gondlok, és a kettőt egyeztetjük__egyébként nagyon sok azonosság van a nézeteinkben, de nem azt akarom neki adni ami használhatatlan, hanem amire szüksége van
nem tudhatjátok hogy öncélú vagyok vagy nem, hogy azért cisnálom ezt hogy én is fejlődjek vagy nem
ezt csak én érezhetem, én csak őszinte vagyok hogy igy gondolom, mert segitettem már egykét emberen, és magamon is: nekem hatalmas dolog az amikor egy ilyen célt elérek: örülök amikor segithetek másnak javulni, előnyére változni
hogy mi a jó és mi a rossz? azt fölösleges eldönteni(nem az én dolgom), elég azt hogy mi a jobb és a rosszabb

a skizofréniát komolyan gondlom, ezzel amit irtam nem panaszkodni szerettem volna, hanem rámutatni arra hogy közöttünk rengetegen skizofrének(sajnos sokan összekeverik azzal hogy több énje van valakinek, pedig ez csak egy ritka és súlyos eset), értelmes barátaimtól megkérdeztem hogy gondlkodtatok már ezen? és kb 10gyereket kérdeztem akik velem egyidősek nagyjából(bár volt 5ével időseb is), és 2en mondták hogy gondlkodtak rajta, utána néztek mint én és rájuk is illik ez a betegség, 5azt sem tudta hogy mi ez, mert ők is ahhoz kötötték hogy több személyisége van egy embernek, a maradék pedig elgondlkozott ezen és azt modnta hogy ebben van valami, ez érdekes, és ez fura mert ha több szemszöget vizsgálunk lehetnek ellentmondásosak is

már akkor is skizofrén vagy! ha eszedbe jutnak furcsa elméletek, vagy akár akkor is ha csökken a szociális életed, megváltozol: pl nem mész annyi ember közé, csak pár barátoddal vagy szivesen, már akor is ha csökken az érdeklődésed a társadalommal szemben: mert jó okod van arra, hogy hanyagold azt
ez a betegség nem minden esetben oylan betegség hogy kezelni kell: sőt, van oylan fajtája szeinrtem amit csunya dolog betegségnek hivni, inkább csak változás, mint pl a serdülőkor, az sem betegség, mégis hatalmas dolog az ember életében
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
irtam hogy annak ellenére hogy katolikus vagoyk, pár dologban mást állítok, és szinte teljesen máshogy képzelem el: !látszólag! de én észrevettem azt a sok egyezést, hasonlóságot

nekem jó hogy megkereszteltek és iylen vagoyk, mert igy eltudom fogadni Jézus, Mózes, Buddha és azok szavait akik mondanak is valamit, én ezekre a szeméyekre mondom azt hogy "megváltók", mert sokat segitettek az meberiségnek amikor buták voltak azok
a hit=tudás azt félreértettétek: MERT ROSSZUL FOGALMAZTAM; szóval ha mondom hogy ebben hiszek, akor hehh jóvan higy amit akarsz, de annyira erősen hiszem hogy már tudom! igy tudom hogy ez igy volt, ez igy van
apró különbség van a két fogalom között ebben az értelmezésben; de elég ara hogy mutasson nekünk olyanokat akik ebbe belekötnek
érdekes hogy a amgyar nyelvvel nagoyn sok dolgot ki lehet fejezni, néha még is kevés, akor ha angolul dumelnánk, sok nézeteltérésünk lehetne:D


Ezek a személyek nem a hit emberei voltak. Ők tudták is a hitüket.
Nem volt vallásuk, utánuk neveztek el hitrendszert amiből vallás lett. Ehez még nagy tudás sem kell, hogy megértsd.
Viszont nem ők írtak saját magukról, ezért valószínű, hogy sok lehet a valótlan, amiről nem tudhatunk.
Persze ha sikerül felvenni velük a kapcsolatot akkor megtudható az igazság. Ami viszont odaát van (nem a halál utánra gondolok). Nos a keresztény vallás nem igazán segít abban, hogy ezt megtedd.

Te egy élő példa vagy, ahogy a vallások bekebeleznek a hit és remény illúziójával. Erre lettek kitalálva. Ezért öltek is nem keveset. Ébredj fel, és magadon próbálj segíteni nem másokon.
Uralkodj te a gondolataidon, ne hagyd, hogy mások és főleg ne egy rendszer tegye eszt. Minden rendszer arra lett kitalálva, hogy valakinek hasznot húzzon. Mert amíg keresztények hallnak meg éhen a "Központ" pedig aranyba fürdik és sterilen éldegél.
Még mondhatnám tovább de nem érdemes.

Lehet boldogan élni hit és remény nélkül is, csak bátorság kell hozzá.
Ettől még nem leszel ateista, de az sem szégyen már...
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Peti!

Persze ha o kert ra meg az mas.Persze lehet kapaszkodokat adni azoknak akik kerik.
A skizo az egy olyan dolog ami egy kicsit is elter a "normalistol" - marmint szemelyek - azokra egybol ezt huzzak ra.Egyebkent ha ezt feszegetjuk akik itt vagyunk a forumon mind azok vagyunk:)
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=3040879&postcount=363

Itt olvashatsz rola egy uj fajta nezetet Feldmar Andrastol.
mostmár tisztán látom hogy megértetted tökéletesen azt amit akartam mondani ezzel! igy van: akik gondolkodnak, azok már a mai világban nem számitanak átlagembernek!!!! és mivel mostanában az átlagtól aki eltér azt NEM tartják normálisnak! ANNAK ELLENÉRE HOGY AZ ÁTLAG SOKSZOR NEM TARTOZIK A NORMÁLIS KATEGÓRIÁBA
 
Oldal tetejére