Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem pedig nem o az.Honapokkal ezelott mikor az elso videoja felkerult Davidkanak tisztaztuk hogy nem o a szerzoje a konyvnek.Persze le a kalappal a kissrac elott de mas a konyv stilusa is mint ahogy o beszel.Ez a zavaros keresztenyseg-szeretet tema taglalasa megcsak ossze zavar.
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem pedig ő az ... Persze ha valaki tud valami kézzelfogható bizonyítékot akkor azt szívesen várjuk ...

A könyvben is romániáról beszél stb, szal sok itt az egybeesés ...
az nem bizonyit semmit hogy Romániáról besélznek, itt aki biztos lehet valamiben az csak Gorillabácsi...
mjad őír pontos irnfót mert ő már találkozott vele egyszer ha jól emlékszem
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=&quot]Sajnálatos, hogy már 2010 óta terjed ez a téves információ, ráadásul magyar nyelven.[/FONT]
[FONT=&quot]Számomra ez egy újabb megerősítése annak a gondolatnak, hogy a történelem sok helyen megbízható.[/FONT]
[FONT=&quot]Alexandru Pargaru: idén lesz 18 éves. Gyulafehérváron született.[/FONT]
[FONT=&quot]Egy nagyon tehetséges sokoldalú gyermek, aki 7 majd 10 éves korában legyőzte az agytumorját. Ez sajnos eléggé megviselte, aki figyelmesen megnézni a videókat akkor észreveheti ennek nyomait.[/FONT]
[FONT=&quot]Az első nyilvános adás készítésekor 14 éves volt, ami nem igazán látszik rajt, de a gondolkodásmódján annál inkább. Az adás előtt –a műsorvezető ajánlására- olvasta a könyvet, amiről nem is tudott igazából. Ezért nagyon kevés szó esik erről a beszélgetés közben. [/FONT]
[FONT=&quot](A műsor szerkesztőjéről és vezetőjéről (Oreste Teodorescu) csak annyit, hogy nagyon képzett és sok embernek nyitotta fel a szemét. Persze az itteni nagyhatalmú vallás kissé rászállt, ezért folyton más TV csatornán jelentkezik. A reptilián ügyről sajnos leállt. Pedig a mostani sorozat indulásakor beharangozta…)[/FONT]
[FONT=&quot]Dávid a videó megjelenésekor jóval fiatalabb, legfeljebb 10 éves. De sajnos nem tudom pontosan. [/FONT]
[FONT=&quot]Mindezek ellenére mindenki eldöntheti, hogy Alex Dávid e vagy sem. [/FONT]
[FONT=&quot]Sajnos Alexről is nagyon kevés az adat, Dávid pedig nem jelent meg a nyilvánosság előtt és egyelőre nem is fog. [/FONT]
[FONT=&quot]Amint találok, újabb adatot megosztom veletek, de úgy gondolom, hogy ezek nagyon mellékesek, számomra biztos. [/FONT]
[FONT=&quot]Még annyit, hogy a két nyelv közötti fordítás nem könnyű es a szövegkörnyezet figyelmen kívül hagyása könnyen félrevezethet. [/FONT]


[FONT=&quot]Üdv[/FONT]
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszélgetés "RejtettKézzel" 2.

Beszélgetés "RejtettKézzel" 2.

forrás:
http://www.illuminati-news.com/00363.html
Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)

"Rejtettkéz: A Teremtőtök akit Jahvenek neveztetek el, nem olyan "Isten" ahogy a bibliátok utal rá, "az Egy Igaz Isten"-ként. Ő (csak) Teremtő (vagy Al-al-Logosz) nem pedig az Egy Végtelen Teremtő. Még csak nem is Galaktikus szintű Logosz, hanem inkább ennek az egy bolygónak a Bolygószintű Logosza.

A mi Teremtőnk, akire Luciferként utaltál. A „Fény Hordozó” valamint a "Ragyogó és az Esthajnalcsillag" (Vénusz).

A mi Teremtőnk nem "Az Ördög", mint ahogy a bibliátokban hamisan van ábrázolva. Lucifer az amit (akit) "Csoportlélek"-nek vagy "Társadalmi Memória Complexum"-nak nevezhetnétek, amely a Hatodik Sűrűségig fejlődött, ami valójában azt jelenti, hogy ő (pontosabban "mi") arra a szintre fejlődött amely egyenrangú, vagy vitathatóan "magasabb-nagyobb", mint Jahve szintje (mi magasabbra fejlődtünk tőle). Kinézetre, ha rátekintenél Lucifer teljes Lényének kifejeződésére akkor olyan látványt látnál, mint a Nap, vagy egy "Ragyogó Csillag". Illetve ha a Harmadik Sűrűségbe lépnénk akkor olyannak látszanánk, mint amit ti "Angyalnak" vagy "Fénylénynek" neveztek.

Engedd meg, hogy értelmezzem:
Ameddig egy entitás (Csoport Lélek Összesség) a 6.Sűrűségig fejlődik az ahhoz az időhöz képest a 8.Sűrűségtől a Végtelen Egy Teremtővel való Újra-Egyesülés csak egy ugrás, kis szökdelés és onnan vissza az Intelligens Végtelenbe, feloldódás Minden Forrásába. (gyorsuló tendenciára utal, ahol az alacsonyabb sűrűségben töltött idő sokkal hosszabb, mint ahogy feljebb fejlődik, majd visszaolvad – Tom)

Mi (a mi Vérvonalbeli Családunk) mint a „Csoport lélek” vagy „Társas Memória összessség” a 7. sűrűségű Felemelkedés határán voltunk, bár ezen a szinten, mielőtt a Szüret jön, megvan a választásunk, hogy magasabbra fejlődjünk, vagy visszatérjünk alacsonyabb sűrűségbe segíteni másokat a saját evolúciójukban, örökül hagyva a tudásunkat és a bölcsességet (Fényt) azoknak akik kérik a segítségünket, a saját Szabad Akaratukkal.

Most, meghozva a döntésünket hogy itt maradjunk és segítsünk az Egységben a mi galaktikus testvéreinknek és nővéreinknek, jelentkeztünk erre a megmérettető feladatra a Vének Tanácsánál, amely a Galaxis Örzőjeként működik a Szaturnusz bolygón levő 8. Sűrűségbeli "Főhadiszállásukon".

Jahve, annak a ténynek köszönhetően, hogy NEM(ahogy jogában állt, mint Planetáris Logosz) adta át az “ismerd önmagad” Szabad Akaratát az Ő bolygóján inkarnálódottaknak, nagyon kicsi evolúciós fejlődésnek örvendhetett. Ezért minket (Lucifer) küldtek, hogy segítsünk. Ahogy a Bölcsek (Öregek) Tanácsa kiadta a parancsot mi “Leestünk”, vagy Lezuhantunk abba az állapotba amelyben nehéz munkával és figyelemösszepontosítással megint újra tudtunk materializálódni a saját Harmadik Sűrűségünkbe.

Jahve beleegyezett az érkezésünkbe, valójában ő volt az aki elsődlegesen kérte a Tanácstól, hogy a változás “Katalizátora” beléphessen a Teremtésébe, és hogy megosszuk vele a Felemelkedésünk során szerzett tudásunkat és bölcsességünket. Mivel a bolygó híján volt a Szabad Akaratnak ezért nem létezhet Polaritás és így nem volt ami “közt” választani lehetett volna. Ahogy a Teremtések könyvében is ábrázolva van, a bolygó nagyon “Édenszerű” természetű volt. Valóban ez egy nagyszerű “paradicsom” volt, mégis az ide születő Lényeknek nem volt ösztönzése, hogy a Harmadik Sűrűségen túl fejlődjenek, így kevés remény volt arra, hogy valaha is Hazautazhatnak az Egyhez. Jahve valójában boldog volt, hogy fenntarthatta a kis háziállat Éden Projektjét, de kevés esélye volt arra, hogy a Lelkek haza tudjanak találni, ezáltal valójában egy gyönyörű Börtönné vállt az egész. Jahve, modern kori szavakkal mondva egy jóindulatú diktatúrát tartott fenn.

......

Polaritás nélkül (mely a Szabad Akaratból ered) csak a Szeretet és Fény Egysége lenne és nem lenne választhatóság, hogy "ettől eltérő" dolgot tapasztalhassanak. Így mi lettünk a változás Katalizátora, hogy biztosítani tudjuk ezt a választhatóságot, így elhozva a Polaritást. Jahve beleegyezett abba, hogy a Föld lakóinak bemutassuk a Szabad Akaratot, azáltal hogy felajánljuk nekik az alapvető választás lehetőségét, akár akarták (szerették volna) akár nem. Innen van "a Jó és a Rossz Tudásának Fája" (pontosabban a Pozitív és Negatív Polaritásának Tudása).
Jahve elviszi a lakóit az új "kertbe" és azt mondja nekik, hogy bármit csinálhatnak kivéve ezt az egy dolgot, így megteremtve bennük a vágyat, hogy megtegyék azt az egy dolgot amire megkérték őket, hogy ne tegyék. Innen ered a "Választás". Mi biztosítjuk a Katalizátort azáltal, hogy elmondjuk nekik a Tudás megszerzésének előnyeit, ha esznek a fáról, a többi pedig már történelem.

Jahve úgy gondolta a “Gyermekei” azt fogják választani, hogy továbbra is engedelmeskednek neki, és amikor rájött hogy nem, akkor nagyon mérges let. Ahogy ő maga is leírja az írásaiban, ő egy “Féltékeny Isten” és nem örült annak, hogy a “gyermekei” az engedetlenséget választották és követték a tanácsunkat. Mi előre meghatározott Ciklusig vállaltuk, hogy itt maradunk az Emberi evolúció Katalizátorának szerepét biztosítva, szó szerint felajánlva a Negatív választást, azt amit ti “gonosznak” neveztetek el. Mivel biztosítva lett a Szabad Akarat, Jahve nem tudta visszavonni és mi itt maradtunk, mint ahogy erre szerződtünk is, hogy továbbra is biztosítsuk a bolygónak a Kettősség választhatóságát. Azóta Jahve bezárt bennünket (mint Lélek Csoport) a Föld Asztrál síkjára (ami nagyon korlátozó és kényelmetlen egy olyan Bölcsességgel és tapasztalattal rendelkező Lénynek, mint mi). Az Öregek Tanácsa megadta nekünk azt a lehetőséget, hogy kiszabadulhassunk (Jahve akarata ellnére), de csak azzal a feltétellel, ha lemondunk a Föld bolygó Szolgálatáról, vagy maradhatunk és beteljesíthetjük amire vállalkoztunk, de akkor el kell tűrnünk Jahve saját maga által kikiáltott “Haragját”. Maradtunk és ennek az lett a karmikus következménye, hogy a mi Jahve által bezárt Lélekcsoportunk, a mi saját egyéni Lelkeink (a Tanács parancsa által) “uralkodhatnak” Jahve népe felett, a bolygón való fizikai megtestesülés idejéig.
Legyünk tisztában egy dologgal. Minden ami itt van (fizikai élet/inkarnációk) egy nagyon bonyolult és ügyesen megtervezett Játék, amely által az Egy Végtelen Teremtő eljátssza a feledés játékát, elfeledve ki is Ő, hogy újra megtanuljon visszaemlékezni, és ezt megtéve Teremtőként tapasztalja és ismerje meg önmagát. Egészen le hozzánk, a Minden Ami Van kis egyéni szikrájáig. A szinpadon kívül (nulla-pont idő vagy anti-anyag Világegyetem) és az "Életek" között melyben megtestesült "emberi lények"-ként jelentek meg (a megtestesült életek során emberi lények, az életek között pedig szinpadon kívül - Tom), mi mindannyian mi és ti (mint Lelkek) jó barátok vagyunk.Testvérek és Nővérek az Egyben.
Az életek között mindannyiunk jót nevet azokon a részeken, amelyeket a "játékban" eljátszott, már előre várjuk és nagy örömünket leljük benne, hogy előkészítjük az eljátszandó követkző fejezeteket.

Remélem, hogy a fenti válasz alatt kielégítően lefedtem a kérdésed, hogy “Mi a mi értelmezésünk a jó kontra rosszról?” Ha nem, kérlek mondd és belemegyek jobban a részletekbe.

Kérdező: Ki tudod jobban fejteni mit értesz az “eljövendő szüret” kifejezés alatt és mit értesz pontosan szüret (aratás, betakarítás) alatt?

Rejtettkéz: Igen, ki tudom. Össze fogom kapcsolni a válaszom a következő kérdésre adott válasszal.

Kérdező: 2012 a szüret ideje? Amikor a szüretről beszélsz, a Gnosticizmus káoszának hangzik ez, abban az értelemben hogy isteni lelkek vagyunk, a fizikai világ csapdájában, folyamatosan reinkarnálódunk a húsba, addig az időig amíg el nem érjük a spirituális gnózis egy adott szintjét, és akkor képesek leszünk elkerülni a reinkarnálódást a mi következő ciklusunkban. Ez az alapja a Te hitednek?

Rejtettkéz: Másik kiváló (és nagyon éles elméjű) kérdés. Köszönöm.
Minél magasabb minőségű a kérdés annál mélyebben tudok rá válaszolni (nagyobb mélységben - Tom). Ez az egész a Zavar Törvénye és a Szabad Akarat törvénye alapján történik.
Igen, a Téli napforduló idején, December 21-én 2012 ben, ez az az idő, amikor a Szüret Fejedelme visszatér. “Nibiru”-ként ismerhetitek Őt.

Olvasd el a Maya próféciákat és naptári eseményeket a további részletekért, hogy hogyan működnek az aktuális Galaktikus és Univerzális Ciklusok. Az “Utazók” akik ezt az információt adták nekik, ugyanazok akik Atlantis Civilizációját is meglátogatták. A maják az információt úgy tudták használni, hogy a polaritás pozitív rezgését teremtették meg. Az atlantisziak a Negatív mellett döntöttek.
Igen, hogy válaszoljak a kérdésedre. Sok igazság van az ókori “Gnosztikus” jegyzetekben, bár torzulások is vannak benne. Az információ nem “tiszta”. Nagyon sok szűrőn keresztül érkezik.
Ti valójában azok vagytok amit Te “Isteni Lelkeknek” hívsz, az Egyetlen Végtelen Teremtő szikrái. Ti maga az Élet vagytok (Fény), emlékezve és tanulva, hogy kik is vagytok valójában (mi azért jöttünk ide, hogy segítsünk nektek ebben), és igen, pontosan ti az anyag csapdájában vagytok (vagy még pontosabban karanténban), ezen a bolygón amit Ti Földnek hívtok.
A Teremtődnek Jahvenek köszönheted ezt. Te vagy a szülöttje, vagy egyéniesítése A Lélekcsoportjának (vagy Társadalmi Memória Complexumnak). Makrokozmikusan nézve te VAGY Jahve. Az asztrálsíkba való bebörtönzésünk “karmikus” hatása rád is kihat. Nem tudom ezt pontosabban elmondani, anélkül hogy megsérteném a Zavar Törvényét. Ezt magatoknak kell kitalálni.
Szóval hogy mi a válasz pontosan az eljövő szüretre, megválaszolom most.

A bolygótok a Galaktikus Logoszotok teremtésének törvényei alá tartozik. A Galaxis időciklusokban működik, melyet a Napéjegyenlőségek váltakozásaként ismertek. (itt a nagy galaktikus napéjegyenlőségre gondol amely során egyre jobban eltávolodik a naprendszerünk a központi Naptól, illetve újra közelít hozzá és ez két egyforma időciklus, váltakozva - Tom)
Ahogy mondtam is, keresd Maya Naptárt, hogy mélyebb belátásod legyen abba, hogyan működik a Galaxis (igen pontos), de a beszélgetésünk célja miatt egy gyors áttekintést adok

A maják használtak egy asztrológiai időszakot/ciklust aminek a neve: “Equinoxes-Napéjjegyenlőségek Váltakozása”. Ez egy 26.000 éves időszak amelyben a Föld áthalad az állatöv mind a 12 jegyén 2,152 évig maradva mindegyikben. Mindegyik az asztrológiai évekből egy hónapot ábrázol a fő Kozmikus Évből. A "Maya" ciklus megegyezik a Nap (Szoláris Logosz) és a Központi Nap (Alcyone) - a Hét Nővér-Plejádok csillagzat központi napja, közti 26ooo éves körforgásának.
Ennek az Időszaknak /Ciklusnak a vége, előfutára a szó szoros értelemben vett Új Világ Idejének, az Új Teremtésnek. Az Új Mennyországnak és az Új Földnek, és a Nagy Szüret idejének.
A kisebb ciklusok az Aratáshoz vezetnek és utána az élet normálisan folytatódik a bolygón. A Nagy Ciklusok Nagy Aratáshoz vezetnek és a Harmadik Sűrűségben való jelenlegi élet végéhez. Vedd úgy, mint egy „Kozmikus mosást” és mélytisztítást, amely során a bolygó megpihen és regenerállja önmagát (herself – önmagát de női nem, az angol ezt kifejezi külön - Tom).
Amikor ennek az életciklusnak vége, minden dolog eltűnik és minden dolog újra képződik.
Az Emberiség per pillanat kollektíven egy olyan Lénnyé fejlődik és nő, amire már régóta rendeltettetek, de mint minden munkánál, nem az anya vagy a baba a főnök, hanem maga a Születés, mint Ősi erő, kibontakoztatva saját sorsát.

Szóval 2012 December 21, nem az a nap amikor minden fény azonnal elalszik, és minden hirtelen megváltozik, inkább mi most egy folyamatban vagyunk ennek az átmenetnek, az egyik Világ Időszakból a következőbe. A változások úton vannak, és változatlanul gyorsulni fognak, ahogy haladunk a kulminálódó dátumig."
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Peti, ilyen hozzáállással nem megyünk messzire... Mondd el, kérlek, hogy mire is gondolsz?
Az biztos, hogy ütközik a hittanon tanultakkal:) , de azért így nem szabad leírni semmit sem... ha már egyszer hozzászólsz, akkor egy kicsit több alázattal tedd, kérlek!

Hozzáteszem, nekem is található a szövegben olyan momentum ami nem 100%-os, de a lényegét tekintve nem nagyon akad ilyen.
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Peti, ilyen hozzáállással nem megyünk messzire... Mondd el, kérlek, hogy mire is gondolsz?
Az biztos, hogy ütközik a hittanon tanultakkal:) , de azért így nem szabad leírni semmit sem... ha már egyszer hozzászólsz, akkor egy kicsit több alázattal tedd, kérlek!

Hozzáteszem, nekem is található a szövegben olyan momentum ami nem 100%-os, de a lényegét tekintve nem nagyon akad ilyen.
ezek után minek irjak akármit is? itt abba kötnek bele, hogy katolikus vagyok, a katolikusok meg abba, hogy máshogy látom a dolgokat
 

annaörök

Állandó Tag
Állandó Tag
fogadjunk hogy te is katolikus vagy és hittanra jársz?!
:D:D:D:D
Szia!
Igen,megkereszteltek babakoromban a "megkérdezésem nélkül"...
Igen, kötelező módon jártam hittanra,de,csak arra volt jó,hogy félelmeket ültessen belém...
Felnőtt koromban úgy döntöttem,hogy nem tartom magam sem katolikusnak,sem semmilyen vallásúnak.
Elolvastam a bibliát...Rengeteg ellentmondásra leltem,épp ezért,nem tarom "szent" könyvnek,ennél fogva,a bibliára való hivatkozásokat is fenntartásokkal kezelem...
Hiszek a mindent teremtő Isten létezésében,de nem hiszek a Júdeókereszténység istenében,mert a 2 számomra nem ugyanaz...:idea:
Egyébb kérdés?
Szép napot!://:
annaörök
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Igen,megkereszteltek babakoromban a "megkérdezésem nélkül"...
Igen, kötelező módon jártam hittanra,de,csak arra volt jó,hogy félelmeket ültessen belém...
Felnőtt koromban úgy döntöttem,hogy nem tartom magam sem katolikusnak,sem semmilyen vallásúnak.
Elolvastam a bibliát...Rengeteg ellentmondásra leltem,épp ezért,nem tarom "szent" könyvnek,ennél fogva,a bibliára való hivatkozásokat is fenntartásokkal kezelem...
Hiszek a mindent teremtő Isten létezésében,de nem hiszek a Júdeókereszténység istenében,mert a 2 számomra nem ugyanaz...:idea:
Egyébb kérdés?
Szép napot!://:
annaörök
az midnent megmagyaráz másoknak hogy hittanra jártunk és megkereszteltek minket is...azt már nem fogják nézni hogy gondolkodunk vagy nem
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendben, Rejtettkéz érdektelenség miatt lezárva.:) Amiket hozzászóltatok, hogy "kamu", stb..az teljesen méltatlan a témához. Ha valakit mégis érdekelne a folytatása, legyen ügyes és találja meg.:)
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Igen,megkereszteltek babakoromban a "megkérdezésem nélkül"...
Igen, kötelező módon jártam hittanra,de,csak arra volt jó,hogy félelmeket ültessen belém...
Felnőtt koromban úgy döntöttem,hogy nem tartom magam sem katolikusnak,sem semmilyen vallásúnak.
Elolvastam a bibliát...Rengeteg ellentmondásra leltem,épp ezért,nem tarom "szent" könyvnek,ennél fogva,a bibliára való hivatkozásokat is fenntartásokkal kezelem...
Hiszek a mindent teremtő Isten létezésében,de nem hiszek a Júdeókereszténység istenében,mert a 2 számomra nem ugyanaz...:idea:
Egyébb kérdés?



Szép napot!://:
annaörök

Mivel az édesanyám nagyon szigorú katolikus nevelésben részesítették a nevelőszülei, ránk nem kényszerített semmit.
A keresztelést is csak egy látszat eseménynek tekintette, hogy befogja a "nép" száját.
Ennek köszönhetően nyitott elmével élhettem és tanulhattam amit csak a szívem akart és elmém elviselt(keveset).
A hit számomra mindig is kevésnek bizonyult. A remény inkább csak ámításnak. Persze ez az én különvéleményem.

Az ember csak nyitott elmével fejlődhet, de bármily rendszerhez való csatlakozás nagyban meggátolhatja ezt.

Inuaki 1-2
 

Toth Bandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Pedíg érdekes.

Rendben, Rejtettkéz érdektelenség miatt lezárva.:) Amiket hozzászóltatok, hogy "kamu", stb..az teljesen méltatlan a témához. Ha valakit mégis érdekelne a folytatása, legyen ügyes és találja meg.:)

Sziasztok

Én érdekesnek találom. Nem állítom, hogy 100 %-ig igaz, de figyeljünk meg némi azonosságot. Olvasom az eredeti angol verziót is ami sokkal hosszabb mivel a fordítás még nincs kész.

Nagyon sok a kapcsolat Drunvalo az Élet Virágában felvázoltakkal, mégha a történet folyamata nem is teljesen ugyanaz.
pl. lucifer és a marsiak esete. Itt elképzelhető a rejtett kéz megvezető volta, mert Drunvaló szerint éppen a Luciferi teremtést képviselő marsi lények Engedély nélkül jöttek ide, nem hívásra.
Magasabb szintről szemlélve a teremtő szándékának megnyilvánulását viszont hasonlóan írják le.

Ami személy szerint számomra sokkal érdekesebb, az egy személyes vonal. Aki régebben olvasta a hozzászólásaimat és végig olvassa az angol verziót is találhat néhány meglepő szó szerinti azonosságot.

Ez azért lepett meg annyira, mert az évek alatt felgyűlt tapasztalatom, következtetésem és a már gyerekkoromban belülről jövő megérzéseim alapján fogalmaztam meg ezeket a gondolatokat. (persze ezt nagyrészt mind így tesszük).
Ami mellbe vágó volt bizonyos meghatározások olyan szinten stimmeltek az általam leírtakkal, ami meglepő. Főleg azért mert én szinte szó szerinti azonosságok vannak. Én nem ismertem ezt a vonalat akkor, viszont ők sem vehették tőlem mert később írtam.
Ha valakit érdekel vissza tudja nézni és sz angol verzióban megtalálja ezeket a gondolatokat.

Pl. ezek a gondolatkörök: Az emberi tudat magasabb információra való ráhangolódása milyen összefüggésben van a saját rezgés szinttel és a már megélt tapasztalatok. Itt még a "szűrő" kifejezés is ugyanabban a formában és elgondolással szerepel ahogy én alkalmaztam. Ez a látnokokon(csatornázások) keresztül beérkező üzenetek témakörében a különbségek egy lehetséges magyarázataként írtam le.

Ezzel nem vonok le messzemenő következtetést csak annyit, hogy számomra bizonyos részeinek és gondolatainak érdekes vonulata van.

Végigolvasom az angol verziót és meglátjuk mit találok.
Ha megvezetés akkor is tartalmazhat fontos információkat.

Ha pedig csak a fantázia szülte volna akkor olvassa akit érdekel szórakozásként és érdekes gondolatmenetként.

Bár szerintem ennél azért sokkal többről van szó. :)
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszélgetés "RejtettKézzel" 3.

Többen beszélgettünk Rejtettkézről, s nagyjából arra jutottunk, hogy valószínű, nincs benne egetrengető mellébeszélés. Kivéve az, amit Bandi is említ, hogy nem a mi szép szemeinkért vannak itt. Ez a rész lehet teljes hazugság is. Ugyanakkor a Teremtésről és azon belül mindenről, nagyon szépen beszél, szerintem. Nem sok ellentmondást találok benne. Jahve is stimmel, mert egyértelmű, hogy nem Ő a Legfelső Teremtő(Minden Ami Van) -ez már kiderül az ószövetségből is, mert annyira ellentmondásos, hogy Isten haragos és megbüntet, ha..... Ráadásul a további részben mond olyat amit már nem nagyon lehet aláásni negativitással sem, mert annyira szép. Csodálatosan beszél az EGYségről, a Szeretetről, az alázatról, a szolgálatról.
Akkor jöjjön a folytatás:) :

Beszélgetés "RejtettKézzel" 3.

forrás:
[HIDE]http://www.illuminati-news.com/00363.html[/HIDE]
Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)


"Rejtettkéz: A 26 000 éves időszak 5 kisebb időszakból áll, mindegyik 5,125 évet tartalmaz. Minden egyes ilyen ciklusnak van saját Világ Ideje, vagy Teremtői Ciklusa.
A jelenlegi nagy időszak neve Az 5-ik Nap Kora.

Az ötödik kor a korábbi négynek a szintézise/egyesítése. A kezdő időpont amikor a Föld az Ötödik Világba lépett, i.e. 3113-ban augusztus 13-án volt, a Maják jelmagyarázatában így van írva: 13.0.0.0.0.

Egy kis segítség, hogy megértsd ezt a jelmagyarázatot:
13=Baktuns, 0=Katuns, the 2nd 0=Tuns, 3rd 0=Uinals, 4th 0=Kin

Ezek a Maja szavak a periódusok idejei:

Nap = Kin (ejtsd:kín (angolul; keen)
20 nap(hónap)/Kin = Uinal
360 nap(év)/Kin = Tun
20 Tuns/évek = K'atun (k'ah toon)
20 K'atuns = Baktun (bock toon)
Baktun = 5,125 év
13.0.0.0.0.

Minden nap ettől a ponttól kezdve ezeknek a napoknak a számától számolódik, ettől a kozmikus kezdéspont eseménytől. Az 5125 éven belül 13 kisebb időszak van, amely “13 Baktun Számlálás”, vagy “hosszú számlálás” néven ismert. Minden baktun időszak 394 évig tart, vagy 144 000 napig. A Nagy Teremtő Időszakon belül minden baktun egy történelmi időszak volt, specifikus sorssal(rendeltetéssel) azok fejlődése végett, akik minden egyes baktun-ba inkarnálódtak (testesültek meg).

A Föld bolygó és a lakosai jelenleg a 13-ik baktun időszakon keresztül utaznak/haladnak, az utolsó periódusban 1618-2o12ig. Ez az időszak “ a materializmus diadalaként” és “ az anyag transzformálásaként/átalakulásaként” is ismert.

Decemberben a napforduló nap a tejút sávjában lesz, közvetlenül a galaxis “Sötét repedés(hasadék)” pozíciójában, egy együttállást alkotva a Galaktikus sík és a Napforduló Meridian között. Az előtt állunk, hogy szó szerint együttállásba kerüljünk a Kozmikus, a Galaktikus, a Szoláris és a Lunáris síkokkal . Ez az az esemény, ami lassan egy pontba került, ezer éves periódusok alatt, ezt a napéjegyenlőségek előrehaladása hozta el. Olyan, mint az Univerzális Fogaskerekek “elfordulása”. Ez hozza el a Nagy Szüretet és a Szüret Fejedelmének visszatérését.

És a bolygó befejezi a felemelkedését a 4-ik Dimenzióba, a Szeretet Sűrűségének rezgésébe. Ez alatt a felemelkedés alatt, 3 féle rés/hasadás lesz a Földön lévő lelkek számára. A túlnyomórészt negatív pólusúak, elkísérnek minket amíg mi a negatív(vagy Önszolgáló) szüretben “diplomázunk”. Mi (Lucifer) létre fogunk hozni egy új 4-ik dimenziós Földet, ami negatív, Önmagát Szolgáló Polaritáson fog alapulni. Le kell dolgoznunk a saját negatív karmánk saját részét ami abból a negativitásból ered amit létrehoztunk ezen a bolygón. Amint ezt megtettük, újra szabadok leszünk és ismét elfoglalhatjuk a helyünket a világegyetemben (galaxis) 6-ik Sűrűségbeli Őrzői és Tanítóiként.

A túlnyomórészt pozitív polaritásúak (Szeretet és Fény) a csodálatos, új 4-ik dimenziós földbe emelkednek, ahol elkezdtek dolgozni az Együttérzés és Szeretet bemutatásán és megtanulásán. Ez egy nagyon csodálatos és “arany” kor lesz. A 4-ik Dimenzió elkezdi kinyitni az igaz erőtöket, az Egyetlen Végtelen Teremtő egyedi individuális részeként. Véghezviszel majd olyan dolgokat és csodákat, mint amit Jézus ígért, hogy tenni fogtok, és még nagyszerűbb dolgokat annál. Ez egy nagyon csodás időszak lesz számotokra.

Az emberiség többsége a Földön akiket úgy tekinthetünk, mint “langymeleg”(“luke warm”), meg fog tapasztalni egy zero idő periódust(amit ekszaktikusnak fognak érezni), ahol teljesen egynek fogod magad érezni az egyetlen Teremtővel, aki bátorítóan emlékeztet és futó pillantást ad, hogy ki is vagy Te, mielőtt a feledékenység leple még egyszer leereszkedik és át fogsz transzportálódni a másik 3-ik sűrűségű bolygóra(a Föld Replikába)(az angol szöveg: a kind of 'Earth Replica' - Szabolcs) és folytatod a munkát magadon és tanulod, hogy ez az élet itt a választások meghozásáról szól. A következő Aratásig továbbra is “karanténban” fogsz maradni a 3-ik Sűrűségű anyagban, ez idő alatt bizonyítanod kell, hogy megtanultad, hogyan légy még Pozitívabb Lény, jobban összpontosítva mások Szolgálatára, mint csupán önmagadra. Amint ezt meg tudod csinálni, a következő Aratásnál elnyered a jogot, hogy csatlakozhass hozzánk és élvezhesd az örökségedet a Galaktikus Társadalom tagjaként, és együtt fogsz velünk Az Egy Testvéreivel és Nővéreivel ülni a Galaktikus Irányitótestület, a Bolygók Konföderációjának tagjaként.

Nos, többet közöltem ez alatt az ülés/találkozó alatt színvonalas kérdéseidnek köszönhetően és most búcsúznom kell mára.

Ha további kérdésed van a Szürettel kapcsolatban, kérésedre még részletesebben tudok válaszolni. Illetve, ha más egyéb kérdésed is van más ügyben, megválaszolom mindet, ahogy az idő engedi, mint ahogy a többi (tiszteletteljesen feltett) kérdést már megválaszoltam korábban. Ha az idő engedi, holnap jelentkezem.

- - -

kérdező: Sok dolog amiről írsz a Ra Anyagra emlékeztet, különösen a szüret koncepciója, STS és STO választások(Önmagunk Szolgálata és Mások Szolgálata - Tom) és az intelligens végtelen (több információt itt találsz: www….). Olvastad ezt? (magyarul itt olvashatsz Ra-ról/tól: [HIDE]http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php[/HIDE]- Szabolcs)

Rejtettkéz:Valóban rendkívül hasonló. Mindannyian a Végtelen Teremtő Lélektől/ből származunk, és mindannyian emlékezünk, honnan jöttünk. Remélem, hogy az üzeneteink ugyanazt az Alapigazságokat tartalmazza.

“RA” 6-ik Dimenziós Csoport Lélek, üzenetei a legpontosabb információ az átlag számára az időnek ezen pontján. Hozzávetőlegesen 85-90%-os pontosságú, abból megítélve amit láttam belőle. Az anyag felhívta a figyelmemet amikor először felbukkant, nagyjából 25 évvel ezelőtt, ha nem csal a memóriám. Sokat elolvastam belőle, de nem az egészet. A feladataim miatt nincs túl sok szabad időm ezekre a dolgokra. Bár mások a Családból közelebbről megvizsgálták, hogy megítélhessék a pontosságát és nagyon elégedettek voltak a végtermékkel. (itt pont ezt a kifejezést használja erre a csatornázott anyagra: “végtermék”.. - Tom)

Ra tulajdonképpen az a csoport, akiket korábban úgy határoltam be, hogy a “világon kívüli entitások” akik a Majákat és az atlantiszi civilizációt látogatták. Ismerősök vagyunk velük és barátai egymásnak. A mi Csoport Szellemeink nagyon hasonló szintjén vannak a fejlődésnek/evolúciónak. Mindkettő hatodik dimenziós és a hetedikhez közelít. Hozzánk hasonlóan Ra is a Galaktikus Testvérek szolgálatát választotta, ahelyett hogy Hazament volna. Mi csak ajánlani tudjuk azt az anyagot azoknak akik valóban a megértést keresik. Habár, ahogy mondtam is, nem 1oo%ban pontos, tehát figyelj arra ami együtt rezonál veled.

kérdező: Mi a funkciója/szerepe, ha egyáltalán van, annak, hogy az idegenek elrabolnak embereket? Miért vannak erre választottak?

Rejtettkéz: Ez attól függ, hogy ki viszi véghez az “elrablást”. A legtöbb amit hallasz “elrablást” a saját “kormányaitok” által vannak véghezvíve. Különösen azok akik kapcsolatban állnak az úgynevezett “szürkékkel”. Ez mellett néha az államszövetség(Confederation) találkozni fog bizonyos inkarnációkkal(leszületettekkel(emberekkel)), akik azt a szerepet játszák az eljövendő Szüretnél, hogy másokat “felébresszenek”. Ezek mindig pozitív tapasztalatok lesznek és akiknek részük lesz benne, érezni fogják a felemelkedést és inspirációt a találkozásuk során.

Akkor, itt van az Orion Birodalom Csoport. Az ő szándékuk abban ha meglátogatnak téged, sokkal negatívabb vonal. Ők főleg azokat célozzák meg akiket “Fénymunkásoknak” hívsz. Ők megpróbálják eltéríteni őket a megbízásuktól és megpróbálnak félelmet kelteni. Igazából nem fognak fizikailag “kárt” okozni neked. A működési elvük főleg a pszichikai támadás, aminek a Fénymunkások nincsenek tudatában, de gyakran a legtöbb energiájukat lemerítik és letörik a motivációjukat.

kérdező: Miért akarsz negatív szüretet?

Rejtettkéz: Ez igen bonyolult, hogy szavakba öntsem, és azon kívül óvatosnak kell lennem, mit mondok ezzel kapcsolatban. Már így is mondhatjuk úgy, hogy “a körmömre néztek”.

Ha nem lenne negatív szüretünk, átugranánk veletek még egy ciklusba. Amikor ez a Nagy Szüret befejeződik, a tanáccsal és a Teremtőnkkel való szerződésünk is befejeződik/teljesül. Más szavakkal, a szolgálatunkat letöltjük és szabadon visszatérünk a mi teljes kinyilvánulásunkba, a 6-ik (közel a 7-ik) sűrűségű galaktikus őrzőként abba az állapotba ahol örömmel eltöltve ajánljuk fel magunkat a Végtelen Egy Teremtő Szolgálatába, valamint a Testvéreinknek az egész galaxisban. Bár van egy probléma. Nos, ti “problémának” neveznétek, mi Kihívásnak. Később részletesen kitérek rá, egy másik kérdésre válaszolva, de röviden annyi, hogy nagyon nagy százaléknyi Negatív Polaritásra van szükségünk, ha el szeretnénk érni a Negatív Szüretet. Más szavakkal extrém mértékű Önszolgálat-Központúnak kell lennünk, hogy a Negatívumban történjen a Szüret(számunkra! – Tom). Ezért dolgozunk olyan keményen azon, hogy annyira Negatív Polaritásúak legyünk amennyire csak tudunk. Ha nem csinálunk elég magas százalékot le fogunk maradni és a többségi “langymeleg” százalékban kötünk ki, ami után még egy 3-ik Sűrűségű ciklusban kell részt vennünk.

Elérve a negatív szüretet, még mindig a 4-ik dimenzióba “érettségizhetünk”, csak ez egy negatív polaritású bolygó lesz. Nem egy nagyszerű hely a létre. De, ahogy korábban kifejtettem, mi(a csoport lélek) elszenvedjük a természetes karmikus helyreállítási folyamatot, le kell dolgoznunk az összes negativitást amit ezen a bolygón okoztunk. Ezt egy ciklus alatt megtesszük a mi új 4-ik dimenziós világunkban, és akkor megint felszabadulunk, hogy újra Fénylények legyünk akik igazából is vagyunk. Szükségünk van a Negatív Szüretre, hogy létre tudjuk hozni a mi 4-ik Sűrűségű Földünket és hogy megtisztítsuk a saját karmikus előéletünket.

Értsd meg, nekünk negatívnak KELL lennünk. Ez az amiért ide lettünk küldve. Ez a mi “szerződésünk”/egyezségünk és ez mindig segíteni fog titeket, a “Katalizátor” biztosításával amiről korábban beszéltem. Negatívnak lenni nagyon nehéz nekünk, nem a fizikai szinten ( a karakterek amiket játszunk élvezik a szerepüket, mert erre lettek programozva), de spirituális szinten ez nehéz. Mi meghaladtuk az alacsony negatív rezgésű korszakokat már korábban. Mi vagyunk a Fény és mi vagyunk a Szeretet. Ez nagyon nehéz dolog spirituálisan, hogy negativitást teremtsünk, de megcsináljuk azért, mert szeretünk titeket, és a ti magasabb javatokat szolgálja végül. Mondhatjátok, hogy ez a mi Áldozatunk amit tettünk/teszünk azért, hogy az Egy Végtelen Teremtő szolgája legyünk, és nektek is Testvéreink az Egységben.

Emlékezz, mi mindannyian csak egy nagy régi játék miatt vagyunk itt, ahol beleegyeztünk abba, hogy elfelejtjük valójában kik is vagyunk, és az emlékezésben talán megtaláljuk egymást még egyszer újra, és ismét tudni fogjuk hogy Egyek vagyunk. Minden Élet, az Egy(ség).

kérdező: Ki kell, hogy javítsalak. A napéjegyenlőségek nem okozhatják ezt. Ezt semmi más nem okozhatja, csak az, ahogy mi itt a Földön a körülöttünk levő kozmoszra tekintünk. Ez a Föld tengelyének ingadozására vonatkozik, és ahogy tudom, nincs kapcsolatban/összefüggésben más planetáris szervezettel.

Rejtettkéz: A 3-ik dimenzióból/sűrűségből nézve igazad van, ez így látszódik. Mi nem a 3-ik Sűrűségű nézőpontból nézzük. Egy “nagyobb kép” működik, amit ti nem láttok.

kérdező: Az elnyomásunkra való tekintettel úgy tűnik, azt mondod- alapvetően- a mi Logoszunk Jahve töredékeiként mi egyenlően felelősek vagyunk az ő döntéséért, miszerint itt tart minket csapdában a 3-ik sűrűségű Föld bolygón. Ez egy érdekes elgondolás. Ebben az értelemben a totális szabadságunk a közös spirituális erőfeszítésen keresztül kell, hogy eljöjjön.

Rejtettkéz: Bizonyos szemszögből, helyes amit mondasz. A 3-ik sűrűségű nézőpontból nézve magatokat úgy látjátok, mint aki mindentől el van választva(mindentől különálló). Magasabb perspektívából láthatod, hogy ez egyáltalán nem így van. Te és a Teremtő Egyek vagytok. A “teljes szabadságra” vonatkozó kijelentésedre vonatkozóan nem vagy felelős a körülötted levőkért. Te és ők mind Egyek vagytok úgyszintén, ha magasabb sűrűségből tekintjük, de ebben a sűrűségben azért vagytok itt, hogy magatokon dolgozzatok. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek kik is vagytok, és miért is vagytok itt. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek a Végtelen Teremtőre. Azért, hogy tudjátok-megismerjétek a Teremtőt magatokban, hogy felajánljátok a Szolgálataitokat neki és másoknak, hogy Szabad Akaratotokból döntsétek el a Szolgálatot. Az egyik megelőzi a másikat. Ahogy visszaemlékezel, hogy ki is vagy és mélyen a Lényed Magjában tudod is, akkor fel fogod ismerni a “láthatatlan” kapcsolatodat Mindazzal ami Létezik, ugyanakkor az Öröm, a Hálaadás, a Szolgálat természetes következménye lesz hálával teli szívednek. Ahogy magadon dolgozol és megtanulod felismerni a Teremtőt benned, a Másoknak való Szolgálat természetessé válik számodra és a te Dicsőséges Aratásod el fog jönni.

kérdező: Egy dolog amit nem értek -és talán meg tudod nekem magyarázni Rejtett Kéz-, miért van az, hogy akik Luciferhez tartoznak(és maga Lucifer) nem harcolnak az összes lélek szabadságáért? Ha Lucifer képviseli a szabadságot, az akarat és tudás szabadságát, akik őt szolgálják miért nem tesznek úgy, mint amit a bibliai Luficer tett, és lázad az öregek zsarnoksága ellen?

Rejtettkéz: Ez egy nagyon jó kérdés, köszönöm. Két részre fogom osztani, és a második részre válaszolok ezután. Először is, az Öregek tanácsa abszolút a zsarnokság ellentéte. Ők a Bölcs és a Szerető Gyámjai a Galaxisnak. Annyi minden van, amit nem lehet megérteni a pusztán 3-ik sűrűségű perspektívából. Amikor elértek egy magasabb Sűrűséget, látjátok, hogy végül, minden kiegyensúlyozódott, és az Egység létezik. Minden ami az Egységtől eltérőnek tűnik Illúzió, vagy “gondolat forma”.

A tanács egy sor döntési lehetőséget adott nekünk. Mi azt választjuk, hogy itt maradunk és segítünk nektek, saját magunk “költségén”. Ez a természete a mások Szeretet Szolgálatának. Mindebben az alapvető paradoxon, hogy a történetben mi mindannyian közösen teremtők vagyunk, annak érdekében, hogy a legnagyobb Szolgálatot tegyük nektek, teljesen önszolgálónak kell lennünk(önérdekűnek - Tom). Úgy szeretem a Teremtőnk iróniáját.

Az első részét tekintve a kérdésednek, a bibliai ábrázolása a “Háború az Égben”-nek nem teljesen pontatlan. Elmagyarázom. A kezdeti szerződésünk az volt, hogy bemutassuk a Szabad Akarat Katalízisét ezen a bolygón. Amikor Jahve elkezdte a megbeszélést a Vének Tanácsával, eleinte nem kereste a segítséget a szabad akarat bemutatására, hanem inkább az útmutatást, hogyan tudja legjobban felgyorsítani az ő (és a lakosai) evolúciós folyamatát. Ahogy említettem ő egy jóindulatú diktatúrát “futatott”. Abban az időben épp befejeztük a Tau Ceti-n való megbízásunkat, és jelentkeztünk a következő feladatunkra. Mi(mint a Lucifer Csoport Lélek) egy “tényfeltáró expedícióra” lettünk küldve, hogy meglátogassuk a Földet és találkozzunk Jahvevel, hogy kiértékeljük a planetáris Teremtő Törvényeit, és javaslatokat hozzunk, hogyan tudnánk segíteni legjobban az ő leszármazottait(ez az az kifejezés amit a Lelkek leírására fogok használni, akik a Lélek Csoportot képezik) és Jahvet, hogy fejlődjön.

Sok lehetőséget feltártunk és jelentettük megállapításainkat a Tanácsnak és Jahvenek. Az volt a legjobb értékelésünk, hogy a Szabad Akarat beiktatása az egyedüli valós és gyors módja annak, hogy jelentősen felgyorsuljon a fejlődés. Ez nem kifejezetten a Szabad Akarat beiktatása volt, amihez Jahve segítséget szeretett volna, ez egyszerűen a Katalizátor beiktatása volt. Nem volt teljesen megelégedve a mi jelentésünkkel, azzal hogy szükséges a Szabad Akarat beiktatása. Boldog volt az ő paradicsomával és nem akarta elveszíteni az irányítást felette. A végén a Tanács meggyőzte, hogy ez a legjobb mód és ő vonakodva beleegyezett. Mi visszatértünk a Földre, s volt egy szívélyes találkozónk Jahvevel, megvitattuk, hogyan tudnánk a legjobban kialakítani a Szabad akarat választását. Jahve hajthatatlan volt, hogy az utódai mindenképp a hozzá való lojalitást fogják választani, és hogy annyira elégedettek az életmódjukkal, hogy mindig bízni fognak benne és mindig engedelmeskednek neki. Szerinte ez a fő oka, hogy a Szabad Akarat nem működhet jól, mint Katalízis. Ezért volt, hogy egyetértett a Tudás Fájának kísérletezésével. Hitte, hogy ez igazolni fogja őt. Amikor ez nem így történt, mérgessé vált, kidobta a játékait a babakocsiból, és a sarjait a kertjéből, rájuk zúdítva egy nagy bűnösséget, hogy hogyan szegték meg az ígéretüket és milyen engedetlenek voltak. Ez nem igazán tisztességes módja egy Logosz viselkedésének, de hejj, ez a Szabad Akarat csodája, azt hiszem.”
 

ugros

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.youtube.com/watch?v=j4MXLB6SwPg&feature=mfu_in_order&list=UL
van töb része is és aki vágja az angolt annak nagoyn érdekes lehet(azé nem forditom le mert én nem vágom, nekem is mesélték h miről szól: Bibliában tök más van mint ami az eredetiben)

Itt pedig egy beszélgetés arról, hogy a biblia 90%-a át van írva, hogy finoman fogalmazzak. Annak, aki vágja a magyart. :D

Enigma 2011.11.08. - Vatikáni összeesküvések (FixHD TV)
http://www.youtube.com/watch?v=vIZ-Bzy1vD0
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv nektek.
Ezt egy csatornázott nőtől olvastam. Gondoltam meg osztom veletek, mert ez áll hozzám a legközelebb. Ezt érzem igaznak.


A sötét uralkodóktól való elszakadás nem lesz egyszerű átmenet, igazi drámai periódus lesz, ezt ki akarjuk hangsúlyozni. Szerintünk pusztán a Szeretet ereje nem lesz elég. Ők nem fogják feladni, nem fognak önszántukból távozni és elengedni Benneteket. A végső csata közeleg és szükség van a rendíthetetlen harcosokra. A jelenlegi társadalmi berendezkedésetek(az életetek) a feje tetejére fog állni, hiszen egy romlott alapra épül amit meg kell szüntetni.
Nem sok marad belőle mire végetér a „csata”.

A csata bizonyos része már most is folyik és itt nem csak a mindennapi apró küzdelmekre és változásra gondolunk, hanem amikor álmotokban elhagyjátok a testeteket és megküzdötök velük. Ezekre az álmokra gyakran vissza is emlékeztek ébredes után, de ezen kívül jelentősen megterhelik a fizikai testeteket is. A sötet oldal mindenhol hevesen védi a pozícióit és eszük ágában sincs a fehér zászlót meglobogtatva megadni magukat, a végsőkig küzdeni fognak.
Ebbe nincs mindegyikőtök bevonva, de a legtöbb Fényvivő heves harcos is egyben, aki önkéntesen vállalkozott erre. Sokan el fogják veszíteni a hitüket útközben, lemorzsolódnak. Emlékezzetek, a legnagyobb sötétségben is szamithattok a szivetek fényére! Előttetek tisztelgünk dicső harcosok és biztosak vagyunk a csata kimenetelében.
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv nektek.
Ezt egy csatornázott nőtől olvastam. Gondoltam meg osztom veletek, mert ez áll hozzám a legközelebb. Ezt érzem igaznak.


A sötét uralkodóktól való elszakadás nem lesz egyszerű átmenet, igazi drámai periódus lesz, ezt ki akarjuk hangsúlyozni. Szerintünk pusztán a Szeretet ereje nem lesz elég. Ők nem fogják feladni, nem fognak önszántukból távozni és elengedni Benneteket. A végső csata közeleg és szükség van a rendíthetetlen harcosokra. A jelenlegi társadalmi berendezkedésetek(az életetek) a feje tetejére fog állni, hiszen egy romlott alapra épül amit meg kell szüntetni.
Nem sok marad belőle mire végetér a „csata”.

A csata bizonyos része már most is folyik és itt nem csak a mindennapi apró küzdelmekre és változásra gondolunk, hanem amikor álmotokban elhagyjátok a testeteket és megküzdötök velük. Ezekre az álmokra gyakran vissza is emlékeztek ébredes után, de ezen kívül jelentősen megterhelik a fizikai testeteket is. A sötet oldal mindenhol hevesen védi a pozícióit és eszük ágában sincs a fehér zászlót meglobogtatva megadni magukat, a végsőkig küzdeni fognak.
Ebbe nincs mindegyikőtök bevonva, de a legtöbb Fényvivő heves harcos is egyben, aki önkéntesen vállalkozott erre. Sokan el fogják veszíteni a hitüket útközben, lemorzsolódnak. Emlékezzetek, a legnagyobb sötétségben is szamithattok a szivetek fényére! Előttetek tisztelgünk dicső harcosok és biztosak vagyunk a csata kimenetelében.
ez tetszik, főleg akor ha igy is van
ezek a harcok hogy néznek ki? milyen körülményei vannak, és hogyan zajlanak?(utolsó fél-1évben egyre sürübben álmodok furcsákat, amik nagoyn bonyolultak és olyanok(bár nem mindegyikben van valamilyen küzdelem), mintha minimum fél napig tartanának, de volt már 1,5-2napos is)

a testelhagyás az milyen? szokott ujabban lenni oylanom éjjel amikor alszok, hogy mintha felébrednék, állnék egy darabig és tiszta sötét van mindenhol, mint egyébként ami van éjjel: de tudom hogy mi hol van; késztetést érzek hogy kimenjek meglesni mi van kint, mert oylan szabadnak érzem magamat, és emellett a legjelentősebb érzés az oylan, mintha teljesen meztelen lennék
a bejárati ajtón próbálok kimenni, de mire odaérek eszembe jut hogy nem kell kinyitni hozzá az ajtót, nehezebb feladat igy, de átmegyek az ajtón, csak simán, kimegyek a kapunkhoz kisétálok és visza megyek aszobába, utána eszembe jutott ma, hogy miylen lehetne az ablakon és falon radiátoron keresztül kimenni a szobámból(mert ablak alatt fal azelőt meg radiátor van); na ez esetben ez most nem siekrült, nagoyn kell koncentrálni hogy menjen de valamiért nem tudtam most kimenni(egyébként a szobámban a padló kb 80cm-el lehet magasabb a ház előt lévő udvartól)
ami még zavaró lehet utólag, az az emlékezéssel kapcsoaltos: nem emlékszem tisztán minden lépésemre, csak olyan mintha szaggatna a kép néha: most mintha simán mennék sétasebességgel, aztán mintha egyből 3méterel előrébb lennék

egyre sürübben fordul elő kb egy év óta biztos, a rendszeressége miatt gondolok testenkivüli élményre, meg ugye az is hogy sötét van de mindről tudok hogy mi hol található

továbbá fontos megemlitenem azt, hogy ehhez az egészhez hatalmas kontroll/összpontosítás kell számomra: mert ha elveszitem a kontrollt, akor azonnal visszakerülök vagy oda a szobámba ahol alszom, vagy álomba, vagy egyszerü tudatlan sima alvásba/pihenésbe

szerintetek ez mi?
 
Oldal tetejére