Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
ez tetszik, főleg akor ha igy is van
ezek a harcok hogy néznek ki? milyen körülményei vannak, és hogyan zajlanak?(utolsó fél-1évben egyre sürübben álmodok furcsákat, amik nagoyn bonyolultak és olyanok(bár nem mindegyikben van valamilyen küzdelem), mintha minimum fél napig tartanának, de volt már 1,5-2napos is)

a testelhagyás az milyen? szokott ujabban lenni oylanom éjjel amikor alszok, hogy mintha felébrednék, állnék egy darabig és tiszta sötét van mindenhol, mint egyébként ami van éjjel: de tudom hogy mi hol van; késztetést érzek hogy kimenjek meglesni mi van kint, mert oylan szabadnak érzem magamat, és emellett a legjelentősebb érzés az oylan, mintha teljesen meztelen lennék
a bejárati ajtón próbálok kimenni, de mire odaérek eszembe jut hogy nem kell kinyitni hozzá az ajtót, nehezebb feladat igy, de átmegyek az ajtón, csak simán, kimegyek a kapunkhoz kisétálok és visza megyek aszobába, utána eszembe jutott ma, hogy miylen lehetne az ablakon és falon radiátoron keresztül kimenni a szobámból(mert ablak alatt fal azelőt meg radiátor van); na ez esetben ez most nem siekrült, nagoyn kell koncentrálni hogy menjen de valamiért nem tudtam most kimenni(egyébként a szobámban a padló kb 80cm-el lehet magasabb a ház előt lévő udvartól)
ami még zavaró lehet utólag, az az emlékezéssel kapcsoaltos: nem emlékszem tisztán minden lépésemre, csak olyan mintha szaggatna a kép néha: most mintha simán mennék sétasebességgel, aztán mintha egyből 3méterel előrébb lennék

egyre sürübben fordul elő kb egy év óta biztos, a rendszeressége miatt gondolok testenkivüli élményre, meg ugye az is hogy sötét van de mindről tudok hogy mi hol található

továbbá fontos megemlitenem azt, hogy ehhez az egészhez hatalmas kontroll/összpontosítás kell számomra: mert ha elveszitem a kontrollt, akor azonnal visszakerülök vagy oda a szobámba ahol alszom, vagy álomba, vagy egyszerü tudatlan sima alvásba/pihenésbe

szerintetek ez mi?


Mivel egyek vagyunk, de nem feltétlenül egyformák. Söt a küldetésünk egyben feladatunk is eltérhet. Ezért csak az intuíció segíthet neked feladatod végrehajtásában.
Akinek feladata az igaznak érzi. Ez nem azt jelenti, hogy a másik téved vagy rossz úton járna. A nagy egész, sok kis részből áll össze. Kinek ez kinek az.
Sok sikert fénytestvérek.kiss

Bocsánat a sok közhelyért,de ez most így jött.
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
ezt az intuiciót elég sokféleképpen lehet értermezni, ez esetben hogyan kellene? mint hajlam, ösztön?

és a testenkivülis kérdésemről mi a véleményetek?
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszélgetés "RejtettKézzel" 4.

Beszélgetés "RejtettKézzel" 4.

forrás:
[HIDE]http://www.illuminati-news.com/00363.html [/HIDE]
Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)

"Rejtettkéz: A következő probléma ami felbukkant, hogy az ő leszármazottjai annyira hálásak voltak nekünk a segítségünkért, hogy Jahve egy Féltékeny Istenné vált(a saját bevallása szerint). Innen az egész “más Isteneid ne legyenek” dolog. Egyáltalán nem voltunk elégedettek a helyzettel, mert egy Logosznak nem szabadott volna így viselkednie a leszármazottjaival, ők Egyek ugyebár. Amikor megkíséreltük, hogy elhagyjuk a bolygót, hogy visszatérjünk a Tanácshoz, Jahveh megakadályozta a távozásunkat. Megpróbáltuk megint elhagyni és át lettünk dobva az Asztrális Síkokra és be lettünk oda zárva. A Tanács megparancsolta, hogy bocsájtsanak szabadon bennünket, de azzal a feltétellel, hogy vissza kell vonnunk a szerződésünket ami arra vonatkozik, hogy segítsük a Föld lelkeinek fejlődését. Mi nem akartunk elmenni, nagyon szerethető Lényeknek ismertük meg őket, valóban pozitív polaritásuaknak, maradni akartunk és segíteni, de ez mellett szabadon szerettünk volna jönni-menni, belátásunk szerint. Az egyetlen módja, hogy maradhassunk, az volt, hogy Csoport Lélekként maradjunk bebörtönözve, ami az inkarnációk körforgását jelentette számunkra, amelyet(egyéni Lelkekként) már jó régóta nem csináltunk. Ahogy kifejtettem előbb, nem létezik “rossz”, vagy “jó” a Magasabb sűrűségből(dimenzióból) nézve, de mindig van következménye minden egyes cselekedetnek. Ez a Karma hatásának a törvénye. A szerződés már megköttetett Jahve, köztünk és a Tanács között, hogy gondoskodjunk a Katalizátorról, így jogunkban áll itt lenni. Jahve Karmájának hatása, hogy minket bebörtönöz a makrokozmikus szinten azt vonta maga után, hogy az individuális Lelkei be lettek börtönözve a mikrokozmikus szinten. A Végtelen Teremtő Jahvenek(és mindenkinek) a Szabad Akarat ajándékát adta, hogy saját belátásunk szerint teremtsünk, de az ő választásának Karmikus hatása az lett, hogy a Tanács karantént vont a bolygóra. Bizonyos evolúciós szint szükségeltetik, hogy a Pozitív Egységes Galaktikus Társadalom működő részévé váljék egy bolygó.

Ami az “összes lélek szabadságáért folytatott küzdelmet” illeti, emlékezz rá, hogy végül is ez egy Játék, amit mi itt mindannyian eljátszunk. Színészek vagyunk, játszunk az”Élet színpadán”. Ez a “Világ” egy illúzió, vagy “gondolat forma”. Senki sem hal meg valójában és valójában senki sem sérül meg. Az inkarnációk között te ezt nagyon jól tudod. De a játék szabályai biztosítják, hogy el kell felejtened azt, hogy valójában ki is vagy, szóval elhiszed, hogy minden “valódi”, amíg játszod az élet játékát. Ez egy alapvető előfeltétel, amikor te döntéseket hozol. Egyébként a játék nagyon könnyű lenne.

Ez a világ nem valóság. Bár ki tudjuk fejezni a Valóságot benne, ha így döntünk.

Kérdező: Ok, szóval a Te családod és az elit barátaid ugyanúgy csapdába vagytok ejtve a Földi birodalomban ahogy mi is, de miért propagáljátok és támogatjátok aktívan az leigázás erőit?

Rejtettkéz: Azért, mert ez az a rész amire szerződtünk hogy eljátsszuk ebben a játékban. Annak érdekében hogy “megnyerjük”(vagy sokkal pontosabban; hogy sikeresek legyünk) a játékot, annyira Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostítúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban. A különbség köztünk és köztetek az, hogy mi tudjuk, hogy mi “játszunk”. Minél kevesebbet tudtok a Játékról és minél jobban elfeleditek, hogy “játékosok” vagytok, annál “értelmetlenebbé” válik az élet. Ebben a sok Negatív dologban, ellátunk titeket eszközökkel. De ti nem látjátok ezt. Nem az a fontos amit teszünk, hanem az, ahogyan reagáltok rá. Mi megadjuk nektek az eszközöket. Szabad Akaratotokban áll az, hogyan használjátok ezeket. Felelősséget kell vállalnotok. Csak Egyikünk van itt(ez a szó szerinti fordítás, de én úgy értelmezem, hogy azt kell belőle megérteni, hogy mindketten – a pozitív polaritás és a negatv polaritás EGYet képez itt, csak Egy van itt - Tom). Értsd meg ezt és meg fogod érteni a Játékot.

Kérdező: Valamit amit nagyon érdekesnek találtam; az, hogy a Precesszió Nagy Korszakának elve öt 5125 éves ciklusra van osztva. I.e.3113. a jelenlegi “al-kor” kezdete a nagy aktivitás időszaka volt. Nyugat Európában, Közép- Keleten és Egyiptomban a kő monumentek építése ebben az időben kapcsolatban áll ennek a ciklusnak a felismerésével? Mi volt az angol kőköröknek és az egyiptomi piramisoknak a célja? Ezek sokkal többek, mint az eon-változás puszta jelei. Ezeknek valami hatalmas jelentőségük kell, hogy legyen. Valójában, van valami amit tudni szeretnék. Ezen emlékművek építői, a “rabul ejtett tömegek” közül voltak, akik megpróbálták létezés természetét megérteni vagy az építők a ti elit vérvonalatokból voltak?

Rejtettkéz: Igen, ezeknek az eseményeknek nagy jeletőnségük van, a történésük helyére és idejére vonatkozóan. A Csoport Lélek Komplexus, Ra volt ezeknek az építményeknek az építésze. Ezek Gondolat által jöttek létre. Amikor valaki megérti és látja hogy minden illúzió, vagy Gondolat, akkor használni tudja az Erőt, hogy manipulálja az illúziót. Minden dolog, látható és láthatatlan, az Élet- Erő- Energiával összekapcsolódó. Egyszer mikor meg tudod amit a varázsló tud, az már nem varázslat. Ez a Teremtés eszköze.

Köszönöm a kérdéseid, nagyon éleslátóak voltak.

Kérdező: A te fajtád rombolta le a világot. Többre tartva magatokat a többiektől. Amennyiben a valós életben találkozunk nem vállalok felelősséget magamért.

Rejtettkéz: A megértésed foghíjas, nem beszélve a szóhasználatodról. Hogy megértsd a “Magasabbat”, próbálj a “dobozon kívül” gondolkodni egy pillanatra. Ha a földön sétálok, te pedig felettem repülsz egy repülővel, jobb ember leszel tőlem?

Nem. Ez csak Magasabbá tesz Téged.

Kérdező: Találkozunk a pokolban.

Rejtettkéz: Légy óvatos mit kívánsz. Minden gondolat és szó Teremtő.

Köszönöm a kérdéseid. Azt hiszem mindegyikkel foglalkoztam az előző válaszaimban, bár ha úgy érzed valamelyiket kihagytam, mondd, kérlek.

Kérdező: Ha Jahve egy pozitív polaritású entitás, hogy lehet ő “haragos” és “féltékeny”?

Rejtettkéz: Jahvenek Szabad Akarata van? Magadat pozitívnak tartod? Mégis időnként haragos és féltékeny tudsz lenni? Jahve a Te világod(makrokozmoszod) részed?

Kérdező: Voltak más entitások akik Jahvenek tettették magukat?

Rejtettkéz: Alkalmanként igen.

Kérdező: Szeretném megtudni hogyan választhatjuk a mások szolgálatát(pozitív),a magunk szolgálata helyett(negativ).

Ez az állítás helyes? “Annak érdekében hogy a pozitív utat válasszuk, legalább 51 %-a a gondolatainknak és tetteinknek mások érdekét kell szolgálnia. A negativ úthoz minimum 95% -nak kell önszolgálónak(önérdekű) lennie. A kettő között fekszik a “közömbösség”.

Rejtettkéz: Igen, az állításod helyes. Szóval látod, hogy mennyire nehéz nekünk a negativitásért küzdeni? Nagyon sok erőfeszításbe tellik, hogy 95%-os negatívitást érjünk el. Meg lennél lepődve, milyen kevés ember van a bolygón akik a közel 51%-os pozitvitás közelében vannak.

Kérdező: Hogyan tudod a mások szolgálatának útját választani?

Rejtettkéz: Legyél jó magadhoz. Gyakorold az Élet valódi szeretetét és Létezését. Légy igazán hálás a Végtelen Teremtőnek minden egyes nap, hogy elhozott Téged a létezésbe, és a bőkezű ellátásáért. “Túlélsz”, nem? Talán nincs meg mindened amit akarsz, de meg van mindened amire szükséged van, annak érdekében hogy befejezd azt amiért ide inkarnálódtál. Mondj köszönetet ezért. Megkaptad az Élet tapasztalásának az ajándékát és fel lett ajánlva Neked a Szabad Akarat, hogy eldöntsd mit szeretnél létrehozni általa. Őrizd a gondolataidat óvatosan, mert azok sokkal erősebbek, mint amit el tudsz képzelni. Miután a Teremtő szolgálatának és szeretetének állapotából jössz, mások szolgálata egy természetes velejáród lesz. Mindig keresd az utat, hogy tudnál segíteni a társaidnak a létezésben. Bátoríts másokat. Építsd az embereket, és ne nyomd el őket. Légy a fény fáklyája a sötét világban.

Szüksége van az öreg hölgynek a segítségre a bevásárló táskájának cipelésében? Hogy tudsz bánni az otthontalan emberrel aki Tőled kér aprót? Hallottál valaha az álruhás Angyalokról? Nézd és lásd minden létező szívében az Isteni Szikrát. Bánj úgy velük, ahogy szeretnéd hogy ők bánjanak Veled és beszélj úgy velük, ahogy a Teremtőddel beszélnél.”Mert amit velük cselekszel ”azt velem teszed”. Ez a sugárzás és vonzás törvénye. A gondolataid, szavaid és tetteid visszatérnek Hozzád. Végülis az alázatos Hála szellemiségét ápold. Így nem lőhetsz bakot. A Szolgálat vágya természetesen árad a hálás szívből.

Kérdező: Ha a “másokat szolgáljuk” filozófiájával élünk annak érdekében, hogy elérjük az egységet a végtelen forrással, ez valóban nem a saját magunk szolgálása? Hogyan különböztessük meg a negativ és pozitív polaritást?

Rejtettkéz: Nem azért szolgálsz másokat hogy elérd az Egységet a Végtelen Forrással, hanem azért szolgálsz, mert úgy szereted őlet, mint önmagadat. A többiek a Te kiterjesztéseid. Ezért van az, hogy a Vonzás törvénye úgy működik, ahogy működik. Valóban amit Te velem teszel, azt önmagaddal teszed. Mi mindannyian Eggyek vagyunk, a Végtelen Teremtésben. Az elkülönülés csak illúzió(látszat), mivel te csak a 3-ik sűrűséget(dimenziót) látod. Nem látod az egész képet.

Elérjük az Egységet Minden Végtelen Forrásával a fejlődésünk emelkedő spiráljának eredményeként. Mindannyian az ösvényen vagyunk ami visszavezet ahonnan jöttünk. Mindannyian úton vagyunk, hogy visszatérjünk Otthonunkhoz.

Kérdező: Az én értelmezésemben az összes léleknek végülis a pozitív utat kell választania, hogy egybeolvadjon a Végtelen teremtővel. Ha ez igaz, mi az indok a negativ út választásának most, a Te embereid számára és számunkra?

Rejtettkéz: Ügyes kérdés. Igen, minden ember végül megtanulja, hogy a Pozitivitás az út amely az Otthonhoz vezet. De amíg a 3. sűrűségbe(dimenzióba) inkarnálódik, a Negativitás még mindig fontos eszköz a tanulási folyamat eszközeként. Ez megtanít a ”másra”. Amit mondtam korábban, Rajtad áll, hogy hogyan használod a kapott eszközöket. A Negativitásra még több Negativitással válaszolsz? A tüzet tűzzel való oltása működött neked? Vagy azt választod, hogy a Negativitást, mint eszközt lásd és felismerd, hogy ez felajánlja számodra a lehetőséget? Megtisztelem a gondolkodásra vonatkozó Szabad Akaratodat és azt, hogy magad fedezd fel, hogy milyen az a lehetőség.

Kérdező: Vagy ha az egyetlen Végtelen teremtő a “Szeretet”, ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy mások, vagy magunk szeretetét választjuk? Mindegyik út visszavezet minket a forráshoz?

Rejtettkéz: Ebben az értelemben igazad van, de csak bizonyos szempontból. Nagy különség van aközött, hogy szereted önmagad, vagy önző vagy. Ez nagy különbség. Ha valóban megérted, hogy mi az, hogy ismerd és szeresd önmagad, akkor nem tudsz mást tenni csak szeretni és szolgálni másokat. Nem létezik a “mások”. Ahogy megérted ezt a Lelked mélyén, már úton is leszel Haza, a Végtelen Teremtőhöz és végül visszamerülsz a Végtelen Egységbe.

Kérdező: Egyetértek másokkal abban, hogy a válaszaid összhangban állnak más forrásokkal, melyeket a múltban olvastam, beleértve Ra, a Kassziópeaiak(Cassiopians) és mások csatornázását.
El tudod mondani az ilyen “csatornázások”-ról a véleményed, vagy tudnak az embereid más csatornázásokról is?

Rejtettkéz: Ra-ról már szóltam a mai előző válaszomban. A Kassziópiaiakról nem hallottam. A Családomban nincs most más kommunikáció ezen kívül, de megvan a lehetősége hogy még egy ilyen legyen, de ez függ bizonyos dolgoktól.

A “csatornázásokról” az az általános nézetem, hogy a legtöbbjük nagyon gyenge minőségű. Ez a csatornázó személy elfogadásbeli hiányossága és az ezt követő elferdítésekre vonatkozik. Nagyon nehéz jó, stabil, tiszta és részrehajlás nélküli csatornázót találni. A csatornázás kulcsfontosságú része, hogy ideiglenesen kikapcsolja a személyes hit “szűrőit” és tiszta csatornává válik. Azért, hogy azt hozza át amit valójában adnak(mondanak) és ne azt amit gondolsz róla. Amikor azt modnom Te(gondolsz-ra vonatkozik - Tom), akkor ezt általánosságban értem, nem személyesen rád vonatkozik. Mindig jusson eszedbe, hogy az Üzenetről szól az egész, nem a hírnökről. A Ra csatornázások nagyon pontosak. Az egyetlen a számomra ismertek közül amire nyugodt szívvel rá tudom mondani, hogy “Tiszta” üzenet, de még ez sem 1oo%-os, inkább 85-9o%-os.

A másik nehézség a csatornázásoknál, hogy elkezded egy Pozitív lény üzenetét venni és ha nem vagy nagyon figyelmes és elővigyázatos a bejövö csatorna felismerésében, akkor egy magát pozitívnak tettető Negatívat kaphatsz, amely szép lassan egyre több tévinformációt csúsztat bele, miután elnyerte a bizalmadat. Amely pontos dátumokat és időpontokat ad, azt szinte mind el kell kerülni. A pozitív entitások nem fognak időpontot és dátumot adni. A negatívok igen, mert így elő tudják készíteni a bukásodat. Ha egyszer már becsaptak azzal, hogy időpontokat jósolsz előre és nem történnek meg, akkor már el is érték azt, hogy az üzeneted Fénye kialszik, mert senki nem fog a továbbiakban hinni neked.

Kérdező: Nos, legalább már tudjuk ennek az üzenetsornak a lényegét; valaki egy új New Age-beli teológiát fedezett fel és vette a fáradtságot, hogy bepötyögje mindezt.

Upsz, még mindig várom Tőled, hogy megadj egy előrejelzést, pontos idővonallal. Eddig minden amit nyújtottál az egy általános végitélet, amelyet mindenki minden évben előrejósol az ATS-en(az ATS ez a forum ahol az irás van - Tom). Szükségem van valami SPECIFIKUSra ami a KÖVETKEZŐ HÉTEN történik meg.

Természetesen tudom, hogy Te nem tudsz semmi ilyet megadni. Ez egy félrevezetés.

Rejtettkéz: Ez lesz az egyetlen alkalom, hogy válaszolok Neked.

A diskurzusunk elején kifejezetten világossá tettem, hogy az együttműködés milyen útját választom. Ha nem tetszenek a válaszaim, Szabad Akaratod van, hogy ne olvasd el a közzétételt. Javaslom, hogy használd azt, mert az energiád nagyon frusztráltnak és mérgesnek érezhető. Ez alkalommal ez nem az az irány amerre szeretnénk haladni.

Ahogy már az előzőekben is elmagyaráztam, nincs semmi bizonyítanivalóm Neked. Nem ezért jöttem. Hiszed, vagy nem, én Istenien közömbös vagyok. Ha a jelenlétem itt csak egy Lélek számára is hoz előnyt ez alatt a folyamat alatt, az már megéri az erőfeszítést. Nem kértelek hogy higyj, az egyetlen dolog amit tiszteletteljesen kértem, hogy függeszd fel az ítélkezést, vagy ideigelenesen bízz amig a diskurzust befejezzük, hogy a kérdések/információ áramlása zavartalan legyen. Eddig csak udvariatlanságot és neveletlenséget mutattál és még csodálkozol, hogy miért nem válaszolok. Amennyiben nem tetszik ez a téma egyszerűen válaszd azt, hogy nem olvasod, vagy nem szólsz hozzá és engedd, hogy azok akik a lényeges kérdéseikkel részt szeretnének venni benne, zavartalanul megtehessék.

A te pontjaid:
Új kor teológia? Ez szórakoztató. Fogalmad sincs, hogy milyen ősi és időtlen “csodák” ezek. Irónikusnak találom …”AlacsonySzintűSzabadkőműves”, ha valaha is eléred a 32-ik fokot(beavatottsági szint a "kőműveseknél". összesen 33 fok van, a 32 igen magas - Tom), pont ezeket az igazságokat fogod újra hallani. Remélem, hogy akkor könnyebben fogod ezeket az igazságokat megemészteni(magadba építeni) és meg fogod kérni a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon.

Nem fogsz tőlem időpontot és dátumot kapni. Nem azért vagyok itt, hogy “bizonyítsak” bármit is és nincs is erre szükségem. A Te hitetlenséged nem fog rám nézve következményekkel járni. Csak Rád.

Azért vagyok itt, hogy folyamatosan telejsítsem a szolgálatot amit kaptam, az üzenet átadása által. És ez a szolgálat beteljesül függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla.

A “végzet és homály”-ra vonatkozó megjegyzésedre, ami a gondolkodásmódod mutatja; Ahol Te végzetet és homályt, ott én lehetőséget látok. Az élet alkalmazkodik a gondolkodásmódodhoz. Ha végzetet és homályt látsz, akkor ez az amit kivetítesz. A világ a tükröd. Visszatükrözi neked amit kiteszel. Ha nem tetszik az amit az élet tükörképe mutat Neked, akkor változtasd meg azt ami ezt okozza.
Kérdező: Látod, ha ez tényleg létezett, akkor több ezer embernek kellett volna benne részt venni és mindig van legalább egy személy aki kiszivárogtat.

Rejtettkéz: Ezrek? Inkább Milliók. És nincs esélyed felfogni a rideg nevelést és a kíméletlen kondícionálást amin keresztülmegyünk a korai években.Senki sem mer ellene menni a Családnak. Tudjuk mi történne ha megtennénk. De nem ez az eredeti motiváló erő. A motiváló erő a féktelen Hűség a Család és a Teremtőnk iránt. Felfogjuk annak a jelentőségét amit itt teszünk, még akkor is ha az emberiség nagy része nem.

Kérdező: Upsz, bakot lőttél . Ahhoz képest, hogy csak az élet spirituális oldalának manipulálásával foglalkozol NAGYON sokat tudsz azokról a dolgokról amelyeknek köze nincs hozzá. Leleplezted magad.

Rejtettkéz: Te soha nem ülsz le a családoddal és beszélitek meg egymással a terveiteket?

A spiriutális szereppel kapcsolatosan tett megjegyzésekre vonatkozóan a tudatlanság amit felvonultatsz, nagyon humoros nekünk. Ha azt hiszed, hogy csak a Sprituálissal foglalkozom, akkor vagy nem olvasod, vagy félreolvasod a hozzászólásaimat. Te azt is feltétlezed, hogy a szerepem az “Élet sprituális oldalának” “manipulálása”. Megintcsak híján vagy a megértésnek és téves ítéleteket hozol arról amit nem is értesz. Jobb lenne ha abbahagynad az “okoskodást” és mindezt a félresiklott energiát valami olyanba irányítanád ami tápláló és termékeny a Lelkednek. De had ne állítsalak le az eljövő Aratás Negatív Polaritásának táplálásában. Hálásak vagyunk Neked ezért.

Az időmből az utolsó néhány napomat itt fogom tölteni(a diskuruzusnk Pénteken fog befejeződni) és a lényeges kérdésekre fogok összpontosítani, amelyek a legtöbbet hozzák ki ebből az információ megosztásból és kapcsolódásokat hoznak létre a Lét Lélek szintjén, szóval ne várjatok több választ a verbális kakaskodásra. Időm és kedvem sincs a jelentéktelen kötekedésekhez.

Azoknak akiknek a kérdéseire nem volt időm válaszolni, holnap fogok. Amíg utolérem magam, tiszteletteljesen kérem függesszétek fel a további kérdéseket.

Köszönöm mindazoknak akik értelmes kérdéseikkel járultak hozzá a diskurzushoz. Remélem, a nyitott elméjűek kaptak ebből az információból.”
 

Peti_107

Állandó Tag
Állandó Tag
igy utólag még eszembe jutottak ezek a küzdelmek: szinte mdieng ugy van hogy ne mtudom hogy ki ellen harcolok, de hogy sokkal gyengébb vagyok, és lassabb(mintha minpulálva lenne a gyorsaság: korlátozva a valóshoz képest iylenkor), de ennek ellenére is elhiszem hogy én nyerek és győzök, még ha félbeszakadnak ezek a küzdelmek akkor is
nagony valószinünek tartom hogy ezek egyszerü álmok, de azért érdekesek; mert nagony reálisok leszámitva ezeket a mozgási dinamikai korlátozásokat, és kivételesen részletesek: amikor bennük vagoyk mintha küldetésem lenne, hiába fedezem fel azt ,hogy nem valóság, csinálom tovább akkor is mert kell
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Aisha North csatornázása 1.rész

Aisha North csatornázása 1.rész

[HIDE]http://aishanorth.wordpress.com/about/[/HIDE]Eredeti forrás:
Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)

Az alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját! Ékezetekkel elátta, s szerkesztette: Szabolcs


„1-10. rész

Felvázolja a felemelkedést, valamint pár oldalon keresztül a jelenlegi sötét Kabal(irányítók) dolgairól mesél. Beszél még a nap egyre hevesebb aktivitásáról és hogy olyan részecskéket lök ki magából(egyfajta plazma) amit eddig nem ismertek a tudósok és a napredszerben semmi nem tud előle "elmenekülni". Ez mindent átalakít sejt, DNS szinten... A sötet uralkodók hiába bújnak a Holdra, vagy mélyen a földalatti bázisokba, ezek a részecskék áthatolnak mindenen, nincs előle menekvés...takarítás van.

Az egó uralta emberiségből aki nem hajlandó tudat alapú(öntudatos) emberré változni(pontosabban, ahogy írja VISSZAEMLÉKEZNI a teljességére) az nem léphet ebbe az új világba.


10-16. rész

Ami megfogott benne; már szólt a napból jövő részecskékről, most kitér jobban a vízre is...ír a víz memóriaképességéről(említi a japán tudóst is aki ezzel kísérletezett; különféle információt-rezgést adott a víznek és megnézte a kristályszerkezetét utána).

Tehát felhívja a figyelmet a vízre, hogy a Földanya az áradásokkal két dolgot is megtesz egyidőben. Elmossa a nem idevaló energiaszerkezeteket, lenyomatokat, valamint a vízben átvitt információval emeli a bolygón élők tudatszintjét(akár fürdesz benne, iszod, főzöl vele, stb..), ezért mindíg legyünk azzal tisztában, hogy a heves áradások valahol nagyon jó dolgok.

Ezt követően kitér az időre, hogy a mi lineáris időfelfogásunk nagyon-nagyon korlátozó(szamunkra) és itt az idő.:) Az időt máshogy érzékeljük, amit egy "időleveshez" hasonlitott, ahol nem A-ból B pontba haladsz, hanem minden egyes ponttal kapcsolatban vagy most azonnal és az egész szinte mágikusan működik.

Ezen részekben még arról beszél, hogy legyünk sokat a természetben, kapcsolódjunk vissza a Földanyához, halljuk meg az ezzel kapcsolatos megérzéseinket és köszönjük meg Neki, hogy megtisztít és segít nekünk...


16-18. rész

A jelenlegi korlátokat, programozást el kell engedni. Van aki ezen már most dolgozik rendületlenül, de sajnos az emberiség nagyon nagy része nem hajlandó tudomást venni az új lehetőségekről.
Így nem marad más hátra, mint hogy hirtelen hántolódjék le mindez az emberekről, ami nagyon intenzív élmény lesz(mintha elveszítenék az ismert világukat).
Ilyen korlát például az idővonal. Meg kell tanulni, hogy nincs idővonal, inkább az összes lehetséges történés egyidejűsége van, mint egy nagy óceán, vagy leves.
Igaz, könnyebb mondani, hogy váltsuk le a régi lineáris időről való fogalmunkat az újért, mint megcsinalni, de leír egy technikát ami segit beindítani:
Kényelmesen helyezkedj el, csukd be a szemed, pár percig légy csendben, utána emlékezz vissza egy emlékedre(bármi lehet), s próbáld intenzíven feleleveníteni. Amikor megvan, fogj ettől az emléktől egy másik teljesen eltérő emléket és egyidejűleg azt is idézd fel!
Ezt addig bővitheted így különböző emlékekkel amíg csak kényelmes, amíg nem kezdenek(vagy kezd egyik másik) elhalványulni és kisiklani, ekkor vége a gyakorlatnak.
Ez a gyakorlat segít abban, hogy az elme egyszerre több emléket tudjon egyidőben feleleveníteni. Ezek az emlékek nem tűntek el és nincsenek arra az 1-1 képre korlátozva ami eszünkbe jut róla, hanem most is velünk egyidejűleg történnek, itt vannak... El lehet játszani azzal, hogy párhuzamosan a most tapasztalt valóságunkkal az elménkbe tartunk még pár valóságot…

Ezutan a Szabad Akaratról van szó, amit hangsúlyoz, hogy nem azt jelenti, hogy elfelejtheted, hogy ki vagy és játszhatod a drámát, hogy te vagy a „világ ura” és minden körülötted forog, vagy áldozat vagy, az ego eme dolgai eltűnnek....A szabad akarat azt jelenti, hogy a párhuzamos világok közt szabadon választhatsz ezentúl. Ez a saját fejlődésedért történik, nem azért, hogy fontosabbá váljék, hanem hogy minél többet hozzá tudjon tenni a teremtéshez.
Hogy ez megtörténhessen, inkább Szívből kell élni, mint elméből!

Megemlíti a villamos és információs hálózat lehetséges kihagyásait a nap aktivitása miatt. Amikor komolyabb leállás lesz akkor az emberek egyre jobban rajönnek, hogy milyen sérülékeny a jelenlegi életük.
Sok embernek tűnhet majd úgy, hogy ezek a végnapok, de nem így van.

Ismét tanít az időről, a mostani érzékelést egy vonathoz hasonlítja amely egy vonalon halad... Pedig nem így van, látni fogjuk a többi vonatot is(lehetőségeink) és szabad akaratunk szerint egyik vonatból átszállhatunk a másik vonatba és nem csak akkor amikor állnak, hanem mozgas közben is.
Ezt tetőzve választhatod a vonat előző állomását tapasztalatodnak, vagy a következőt. Magyarul; az időben előre és hátra szabad döntésed szerint mehetsz.
Valamint egyidejűleg több választásod is lehet, nem csak egy tapasztalatod(ami a jelenlegi embernek aki azt hiszi néha, hogy egyetlen választása sincs, nagyon furcsa lehet). Gyorsan hozzá fogtok szokni és utána szabadon utazhattok az időben.

Ismét hangsúlyozza, hogy ezzel nem lehet visszaélni(csak a saját fejlődésedre használhatod, mások kárára nem és a saját fejlődésed is a teremtéssel összhangban kell, hogy legyen!) Akik ilyen ego szerkezetben maradnak, azok továbbra is csak egy vonaton csücsülnek és tudjuk, hová tart ez a vonat.

Arról is szó esik, hogy a tudósok megfigyelték, hogy az eddig biztosnak vélt carbon14 lebomlásának pontos időintervalluma nem tűnik mégsem olyan megbízhatónak, mert voltak(vannak) olyan időszakok amikor a naptevékenységek hatására ez a szén más sebességgel bomlik le és így már nem pontos meghatarozója 1-1 dolog kormeghatározásának.
Ez mellett sok más tudományos igazságnak hitt dolog látszik majd bedőlni és egyre több ember kezd ezen komolyabban elgondolkozni.

Visszatér az időről való tanitásra és rámutat, hogy pillanatnyilag azt tapasztaljuk; megszületünk és bizonyos időintervallum után megöregszünk, majd amikor a test már nem tud tovább normálisan működni, meghalunk, de az "időtlenségben” ez nem lesz így többet. Választhatjuk, hogy gyerekkori tapasztalatot tapasztalunk meg, vagy idősebb korit, az alapján, hogy hogyan tudunk több tapasztalatot gyűjteni a mindenkori fejlődésünkhöz.
Sőt, szabadon megállithatod az idővonalat és ameddig csak akarsz, tartózkodhatsz az időtlenségben, így 1-1 tapasztalatban mélyebbre mehetsz, vagy eltöprenghetsz rajta, amennyit csak akarsz.
Ez nem azt jelenti, hogy csak úgy ugrálhatsz az időben, majd kilépsz. Mindezt azért teheted meg, hogy bizonyos tudáshoz, tapasztaláshozz juss. Sokaknak ez szentségtörésnek tűnhet, de ez egy nagyon hatékony módja a tudásszerzésnek. Mégis a legtöbb időben sokatok továbbra is bizonyos idővonal szerint fog élni kényelmesen és amikor kell, változtat az idővonalon és más tapasztalatot szerez, nem pedig állandóan ugrál... Egyik sem jobb a másiknal, mindenki fejlődésének megfelelően fogja használni.

Sokan most is panaszkodnak, hogy úgymond "egyre jobban kifutnak az időből", ami, mint láthatod, nagyon nevetséges és érdekes kijelentés. Ha a jelenlegi időfelfogásból és testük végességéből nézik, akkor igen ijesztő lehet ez, később amikor mégjobban felgyorsulnak a történések és esetleg mégnagyobb feszültség fog uralkodni, még ijesztőbb lesz, pedig ez nem kell, hogy így működjön. Meg kell tanulnod, hogy az idő nem így működik. Van időd megtanulni, amit csak akarsz.

Az időre visszatérve, most azt hiszed, ha mindenki csak kénye kedvére vált időt, akkor nagy káosz és zavar lesz, de ez nem így van. Itt is vannak bizonyos törvényszerűségek. Ha egy idővonalat elkezdesz, vagy rálépsz, akkor az ott lévő környezet egy bizonyos sebességgel halad, ha átváltasz egy másik idővonalra, akkor ott más lehet a sebesség és a tapasztalat. Azt tapasztalod, olyan mintha különböző szobák lennének és a szoba szabálya megköt mindenkit aki benne van, tehát ha úgy döntesz, hogy belépsz, akkor önként magadra vállalod és tisztában vagy mindezzel.
Ha másik szobára váltasz, akkor ott mások a szabályok és ott is mindenki tiszteletben tartja ezt.
Tehát nem egy saját időbuborékod lesz –beleértve másokat is- és elkülönülve tapasztaltok, hanem egy nagy óceánban úsztok együtt és közösen tapasztaltok.
Az oceán másik részén más a sebesség/tapasztalat, olyan mintha ott más lenne a helyi idő. Ha odaúszol, akkor az rád is vonatkozik.
Lehet, hogy ez furcsának és zavarosnak tűnik, de biztos lehetsz benne, hogy nincs olyan vakon tapogatozás, mint most; tudni fogod, mit szeretnél megtapasztalni(te választod) és pontosan tudni fogod, hová kell eljutni, milyen időtapasztalat kell hozzá.
Magad választhatsz egy olyan életritmust amely által a legjobban fejlődhetsz egy olyan emberi lénnyé amilyenné szeretnél. Ehhez néha majd a lassú vonatot választod, máskor az expresst.


19-20. rész

Ismét a nap felénk sugárzott reszecskéiről ír; ezek közül sokat nem ismernek a tudósok, eddig soha nem találkoztak ilyennel. Ezek a részecskék mindennek megváltoztatják a szerkezetét, még a mozdulatlannak tűnő köveknek és ásványoknak is.
Ezek a részecskék kihatnak a Föld kérgének mozgására is. Mint amikor egy elemet túltöltenek és szikra pattan ki, itt is amikor elér egy bizonyos energiaszintet, a Föld kérge elmozdul, s ez az elektromágneses aktivitásában is látszik ilyenkor.
A nap olyan aktivitást fog mutatni ami kisüti az elektromos hálózatot a Földön. Ezt emlegetik sokan "3 napos sötétségnek". Mi nem szeretnénk belemenni, hány napig is tart, de az biztos, hogy nem tudjátok majd az elektromos berendezéseket használni. Azt mondhatnád, ez a világ vége, pedig meglátod, még ebből is előnyöd fog származni.
Új energiaforrásod lesz, amit nem tudnak a sötét uralkodók elvenni tőletek és nem lesztek többet kiszolgáltatva nekik, mint ahogy ki voltatok az elektromos hálózat használása közben.

A Föld körüli háló amelytől el lettetek vágva, amikor a sötét elnyomók eljöttek régen...ez energia és információ is egyben!
Újra hozzá lesztek kapcsolódva.

A fosszilis üzemanyaggal működő szerkezetek és gyárak el fognak tűnni a felszínről.

Úgy tűnhet, a szabad akaratotok megsértése ez, hogy ki lesztek téve a kötelező változásnak, de ismét kihangsúlyozzuk, a szabad akarat nem azt jelenti, hogy ezek után is kárt okozhattok magatoknak, vagy a teremtés más részének.

Ugyanis ha továbbra is ebbe az irányba haladnátok, az a kipusztulásotokhoz vezetne, ezért ha erőszakosnak tűnő változással is, de irányt kell módosítani.

Megemlíti a Polusváltást, de nem, mint egy teljes bolygó felszínét megsemmisítő pusztítást, hanem, mint a Föld régi energiahálóról való le és az újra való rákapcsolódását...Újrakapcsolódás.

A 3 napos sötétséget úgy említi, ahogy más források is felhozzák, de csak szimbólikus, mert nincs pontosan meghatározva, hogy hány nap. És ő nem arra érti, hogy nem lesz fény, hanem az elektromos hálozat leállására utal.

Viszont ez sok embernél teljes világképösszeomlással jár...Így megindulhat bennük is a változás.

Többet nem lesz szükség az elektromos hálózatra.


21. rész

A sötét uralkodóktól való elszakadás nem lesz egyszerű átmenet, igazi drámai periódus lesz, ezt ki akarjuk hangsúlyozni. Szerintünk pusztán a Szeretet ereje nem lesz elég. Ők nem fogják feladni, nem fognak önszántukból távozni és elengedni Benneteket. A végső csata közeleg és szükség van a rendíthetetlen harcosokra. A jelenlegi társadalmi berendezkedésetek(az életetek) a feje tetejére fog állni, hiszen egy romlott alapra épül amit meg kell szüntetni.
Nem sok marad belőle mire végetér a „csata”.

A csata bizonyos része már most is folyik és itt nem csak a mindennapi apró küzdelmekre és változásra gondolunk, hanem amikor álmotokban elhagyjátok a testeteket és megküzdötök velük. Ezekre az álmokra gyakran vissza is emlékeztek ébredes után, de ezen kívül jelentősen megterhelik a fizikai testeteket is. A sötet oldal mindenhol hevesen védi a pozícióit és eszük ágában sincs a fehér zászlót meglobogtatva megadni magukat, a végsőkig küzdeni fognak.
Ebbe nincs mindegyikőtök bevonva, de a legtöbb Fényvivő heves harcos is egyben, aki önkéntesen vállalkozott erre. Sokan el fogják veszíteni a hitüket útközben, lemorzsolódnak. Emlékezzetek, a legnagyobb sötétségben is szamithattok a szivetek fényére! Előttetek tisztelgünk dicső harcosok és biztosak vagyunk a csata kimenetelében.


22. rész

Nem csak a napból érkeznek új részecskék, hanem a galxis távolabbi részeiből is. Úgy átalakítanak, hogy innen már nincs visszaút a régibe.
A fotonövről valoszínűleg sokatok hallott már, mely magas frekvenciájú részecskekkel bombáz, a galaxis mas részéről. El kell szakadnotok a régi energiarácstól és megteremteni az újjal való összeköttetést.
Úgy megy át a bolygótok ezen az övön, mint az autó az autómosóban… és még csak most kezd belépni. Ahogy átmentek ezen az övön, a régi rendszerből/mintázatból semmi sem marad meg.
Ez nem az első eset, hogy a bolygótok átmegy ezen az extra tisztításon, de attól függetlenül, hogy sokan ezt katasztrófának tartják, ez éppen ellenkezőleg történik. Lesznek akik elesnek a folyamatban.

El lettetek szakítva ettől az "élet/vitális" hálótól. Direkt használjuk a vitális kifejezést, mert élettel teli entitás, amely nem csak energiát és információt küld, hanem fogad is mindattól ami hozzá van kapcsolódva. Tehát egy kétirányú rendszer, ami azért van így létrehozva, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni mindazzal ami hozzákapcsolódik.
Mivel nagyon-nagyon régóta vagytok elszakitva ettől a hálótól ezért sok dolgot kell frissíteni(updatelni). Mint amikor hallhatjátok azokat a történeteket, hogy valaki sok évre elveszik a dzsungelben és mikor megtalálják, képtelen a modernkori társadalomban tevékenykedni.
Ezért jön a fotonöv. Hasonlíthatjuk egy óriási könyvtárhoz amiben mindaz az informació és tudás megtalálható amiről lemaradtatok az elmúlt periódus alatt. Most ennek a könyvtárnak az ajtajában álltok. Fel lesztek információval frissítve, hogy együtt tudjatok dolgozni a fejlettebb civilizációkkal.
Sok információ úgy fog eljutni hozzátok, hogy nem is fogtok róla tudni, kivéve talán azt, hogy érzitek a fizikai testeteken a heves hatását. Nagyon-nagyon fáradtnak és elcsigázottnak érezhetitek magatokat és ezekben a ciklusokban valószinűleg extra pihenést fogtok igényelni.

Halgassatok a testetekre, bánjatok vele rendesen, mert nehéz időszakon megy keresztül. Úgy fog néha tűnni, mintha ez a sok lezúduló energia túl sok lenne, de ha összpontositott tudsz maradni, akkor jól fogod viselni az elkövetkező időszakot. Igen, tudjuk, ez furcsa és elnyűtt tanácsnak tűnik, de ez a legjobb amit adhatunk. A kintről és bentről jövő félelem hangjai helyett keressétek meg azt az apró de erős hangot ami a szívetekből árad/szól. Viszont a szemeteket és a fületeket is tartsátok nyitva, mert rengeteg információ és dezinformáció is érkezik!
Az utóbbi a sötét erőktől, akik mindent el fognak követni, hogy meggátoljanak a célbaérésben! Félelemmel és félelemkeltőkkel fogtok találkozni, akik mindent meg fognak tenni ami tellik az erejükből, hogy rávegyenek a fényes jövőben való teljes hited elvesztésére!
Nagyon jártasak ebben, olyan régóta játszanak a félelem húrjain, hogy nem sok akkordot kell megpendíteniük ahhoz, hogy sokan a bűvöletébe kerüljenek. Sokatoknak akik megtisztítottátok magatokat, már pusztán az első dallamuk is hamisnak fog tűnni és könnyedén meglátjátok mi igaz és mi hamis.
A szívetek tudni fogja, mi az ami nem harmónikus. Ne feledjétek, a szabadság felé való utatokban bármilyen, hogy hepehupás is, nem vagytok egyedül, számos lény segíti utatok!
Csak tartsátok nyitva a fületek és szemetek és látni fogjátok!"
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Aisha North csatornázása 2.rész

Aisha North csatornázása 2.rész

Eredeti forrás: [HIDE]http://aishanorth.wordpress.com/about/[/HIDE]
Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)

Az alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.
Köszönjük Tom munkáját!


"23. rész

Most a bejövő energiák hatásairól beszélünk. Lehet, hogy sokan már szakorvosokhoz is fordultak, mégsem kaptak pontos választ, mi is a bajuk. Számtalan vizsgálaton estek át, mégis, az orvosok azt mondják, nem találnak rendellenességeket.
Ahogy elér ez a besugárzás(szeretnénk ha a sugárzáshoz társított negatív megítéléseteket félretennétek!), szó szerint átírják a teljes programozásotokat, más szóval teljesen megváltoztatják azt, ahogyan a fizikai testetek működik.
A testetek pedig mivel igyekszik az állandó egyensúlyt fenntartani, újabb es újabb veszjelzést ad.
Szédülés, elmosott látás, fejfájások…. Ha megfigyeled, rájöhetsz, hogy a nap hevesebb aktivitásával is összefüggésben lehetnek ezen tünetek. Fontos, hogy ne félj, ne ijedj meg, a hasonló emberek társaságát keresd, így könnyebben átvészeled a negatív időszakaidat.

Egy olyan úton jártok amit előttetek így fizikai testben senki nem járt még végig, még mi magunk sem tapasztaltunk ilyet. Mégis azt mondjuk, ne aggódj, igazán semmi káros dolog nem érhet.
Ez az energetikai átkötes olyan, mint amikor hajóra szállsz és először tengeribeteg leszel, mivel az agyadban is változások történnek, így a hozzá kapcsolt összes érzékszervi információ is furcsának tűnhet.
Amikor pedig kicsit megszokod és ismét vissza kell menned a szárazföldre, akkor az lesz a furcsa, hogy nem mozog minden ugyanúgy.
Ez nem tart örökké, idővel a tested egyre jobban hozzászokik az energiaváltozásokhoz, de mindig lesz valamilyen rekació rájuk.
Az emésztőrendszretek is igénybe lesz véve. Ami a táplálkozást illeti, a tested jelezni fogja, mit szeretne, mennyit és mikor. Gyakran előfordul majd, hogy ez ellenkezik az eddig megszokott hagyományos táplálkozási szokásaitokkal.

Előfordulhat, hogy nagyon sok fehérjét kér a szervezetetek, vagy túl soknak tűnő kalóriát. Viszont lesznek olyan időszakok is amikor egyáltalán nem lesz étvágyatok, mert a testeteknek pihenésre van szüksege, s még az emésztéssel sem akarja magát terhelni.


24. rész

Ma a napéjegyenlőségről beszélünk, ami azt a napot jelképezi amikor a világ egyensúyban van. Nem azt mondjuk, hogy ma van AZ a nap. Ez a nap egy nagyon jelentős beavatási nap mindannyiótoknak és a felemelkedés következő kritikus szakaszába való belépés is egyben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan már belefáradtak abba, hogy újra és újra ilyen híreket kapnak és szinte már fel is adták a reményt a közeli változásra.
Ez érthető is, mivel látszólag végtelennek tűnő negatív híráradat ömlik rátok a médiából,… de emlékezz, ez tiszta manipuláció, hogy feladd a reményt és továbbra is rabszolga maradj.
Más szóval, feladod a hatalmadat, átadod azoknak akik már számtalan generació óta visszatartanak benneteket.
Nem azt mondjuk, hogy ez a világ nincs teli negatív történéssel, hanem azt, hogy szinte lehetetlenné vált számotokra rálátni arra ami a VALÓDI hír.
Ezek pedig olyan hírek amit ha tudnátok, a szívetek repesne az örömtől. A Fény eljutott már a legsötétebb lyukakba is, mindenhol elkezdődött a sötétség felbomlása.

Annyi minden történik és nektek olyan nehéz lesz, mint a legfagyosabb tél alatt, de emlékezzetek, hogyan történik a természetben; eljön a tavasz és minden újjáéled.
Csak ragaszkodjatok a Fényhez és ne engedjétek, hogy a sötét elnyeljen benneteket. Ez csak egy fátyol ami eltakarja a ragyogó holnapot, de nektek ragaszkodni kell az igazsághoz, ami mélyen belül lakozik, még akkor is amikor a felszínen káosz uralkodik.
Arra idomítottak benneteket, hogy az érzékszerveitekkel kifelé figyeljetek, a felszíni zűrzavart lássátok. Az eljövő időszakban igen sok zűrzavar lesz, de megnyugodhattok, belül már a Fény uralkodik.
Más szóval, ne engedjétek magatokat elmerülni a félelembe! Ha elengeded a lehúzó félelmet a Fény fenn fog tartani. Valamint, ne úgy itéljétek meg a dolgokat, ahogy eddig tettétek, mert pont a megítélésetek lett megfertőzve,.. az egész értékrendetek. A szívetekben érezni fogjátok, mi az igazi érték. Tudjátok, hogy a sötét időszaknak vége és eljött a Fény ideje, s egy jó ideig az is marad.


25. rész

Ma szeretnénk elmondani, milyen fontos dolog is van kibontakozóban.

Először úgy fogjátok érezni, hogy teljes Földeteken egyidőben borít el mindent a sötétség. Nem sokat tudunk erről elmondani; meg fognak szűnni az érzékeitek: hallás, látás, stb... Olyan lesz, mint amikor a medve téli álomba zuhan, mégis tudni fogjátok, hogy éltek.

Le fognak lassulni a testi funkcióitok, nem lesz szükségetek táplálékra. A jelenlegi idővonalatoktól(melyben fogva voltatok tartva eddig) el lesztek vágva és egy másikba lesztek áthelyezve.

Sok szempontból úgy fogjátok magatokat érezni, mintha az űrben lebegnétek, mint az embrió az anyaméhben születésre várva.

Újra fogtok születni a múlt bilincsei nélkül. Meg lesztek szabaditva mind a külső, mind a belső sötét erőktől(a valahol belül mindig megbújó félelemre gondolunk). Mindegy, milyen formát is öltött, valahogy a markában tartott benneteket. Ez meg fog szűnni.

Hosszú ideig fogtok ebben a metamorfózisos(átváltozásbeli) állapotban tartózkodni, de nem fogjátok ezt időben érzékelni. Egy időn túli állapotban lesztek. Amikor eljön az ideje, hogy vissza tudjatok kapcsolódni az energetikai és információs hálóhoz, akkor finoman fel lesztek ébresztve a hibernációból.

Akkor végre kinyithatjátok a szemeiteket és láthatjátok a teljesen új világot, amely ragyogó lesz. Választhattok, hogy továbbra is a félelemmel teli világban akartok élni, vagy elengeditek azt és korlátok nélkül éltek.


26-27. rész

Ma a világ pénzügyi helyzetéről szólunk. Nem kell aggódnotok a pénzügyi összeomlástól, hiszen a jelenlegi rendszer egyáltalan nem teremt semmi értékeset, pusztán nehány „szerencsést” tesz gazdaggá a többiek kárára.
Ez a jól megolajozott -szó szerint(hiszen az olaj az egyik alappillére - Tom)- gépezet azért van felállítva, hogy a legkifinomultabb módon használja ki a bolygó értekeit,…és amikor azt mondjuk, érték(alapanyag), akkor ebbe beleértünk benneteket is.
Úgy kezelnek benneteket, mint a többi értékes ásványi anyagot és ti áron alul adjátok magatokat. Szó szerint fillérekért. Eljött az idő, hogy felcsillanhasson mindennek az igazi értéke, beleértve benneteket és a körülöttetek lévő összes élő-lélegző teremtést is.

Ezek a ravasz "csodaszer" árusító kufárok áron alul kihasználtak titeket, de most ki tudtok szakadni a markukból és ők körbe-körbe fognak futkosni, mint a fej nélküli csirkék.
Hiszen mindenüket ebbe a pénzügyi világnak nevezett illúzióba helyezték és most a saját szemük láttára zúzodik az egész porrá.
Az utolsó összeomlás(pénz válság) óta azon ügyeskednek, hogy összefoldozzák ezt a képzeletbeli rendszert. Minden eszközt megragadnak ehhez, de most már nem fognak tudni semmit sem tenni azért, hogy ezek a romlott kerekek tovább foroghassanak.
Először pánik lesz, hiszen hogyan is tudnátok működni a látszólag mindent átfogó pénzügyi rendszer nélkül? Már jól megtanitották veletek, hogy féljetek az ismeretlentől, ezért a bolygó lakói nagyobb részének a jelenlegi értékek a részvények, a kötvények nélküli élet igazán félelmetesnek tűnik.
Hogyan tudod túlélni ha szó szerint nem tudsz semmit sem megvásárolni ahhoz, hogy túlélj? Higgy nekünk, mert nemhogy csak túl fogod élni, hanem még jól is fog menni a sorod amikor nem kényszerít többet térdre a pénzügyi rendszer.

Ez most tündérmesének tűnhet, de hidd el, amikor a füst felszáll, a régi rendszer kifüstöléséből egy új holnapot fogsz látni, új szabályokkal, ami biztositani fogja a jó kormányzást-irányítast, egyaránt mindenkinek.
Magyarán, egy olyan rendszer amely az összes lakosnak biztosítani tudja az egyszerű és boldog életet a paradicsomban, amit Földanyának neveztek. Mert Ő valóban a paradicsom, de most ezt nagyon nehéz meglátni.
Eleget beszéltünk a régi rendszer kifüstöléséről, szóljunk most az új rendszer működéséről(a pontos kifejezés amit használ, nem rendszer, hanem "felállás" - Tom).
Vannak akik már az új rendszeren dolgoznak, ami mentes lesz a negatív energiától.
Emlékezzetek arra, hogy a bolygó mindenkit bőségesen el tud látni. Nincs energiahiány, nincs élelmiszerhiány, nincs ivóvízhiány és nincs értelmi hiány sem. Ahogy régen is mondták már, az agyatok csupán kis százalekát használjátok,…nos ez pontosan igaz erre is.
Más szavakkal, már most is rendelkeztek mindazzal ami a boldoguláshoz kell és nincs szükségetek semmiféle "külső pénzelésre" ehhez.

Jusson eszetekbe, a jelenlegi penzügyi rendszer csupán azon célból lett felállítva, hogy egyre nagyobb számokat hozzon létre.
A puszta számokon kívül semmi értékeset nem teremt. Teljesen kimerít benneteket. Amikor ez összeomlik, vissza fognak térni eredeti értékeitek.

Az új rendszerre visszatérve, most nem tudjátok még elképzelni sem, hogy milyen lehet egyenjogúnak, egyenértékűnek lenni,.. de higgyétek el, minden fejlett civilizáció ilyen rendszerrel működik.
A ti "papírpénz" rendszeretek nem ismert sehol máshol és igen sok időbe tartott megértenünk, hogyan tudtatok ilyen könnyen a hamis proféták kezébe esni, akik ennek a rendszernek az erényeit hamisan magasztalták oly sok ideig.

Sokan fognak ragaszkodni a régi jól megszokott rendszerhez, de ha ezt nem tudod elengedni akkor nem léphetsz az új világba, mert ott már nem lesz helye az olyanoknak akik mások kárán gazdagodnak meg.
Jól jegyezd ezt meg, mert e szabály alól nem lesz kivétel. A régi világ terhétől csak te tudod magad megszabadítani, senki más nem tud helyetted dönteni, senki más nem tud Téged „megmenteni”.
Ez nem lesz egy könnyű folyamat, mert ti mindannyian szó szerint a hiány félelmében vagytok és ez újra és újra ehhez a parazita pénzügyi redszerhez köt mindenkit.
Azt mondták, nem tudsz túlélni nélküle és ezt nap, mint nap belétek sulykolják. A piramis csúcsán lévőket arra sarkallja most a félelem, hogy mindent megtegyenek, hogy elhiggyétek,.. ez az igazság.
Meg akarnak arról győzni, hogy csak ők menthetnek meg benneteket a biztos pusztulástól. Meg fognak tenni mindent azért, hogy feladjátok a hatalmatokat és szabad kezet adjatok nekik a helyzet kezelésére.

Ideje visszaemlékeznetek arra, hogy határtalanul értekesek vagytok és ehhez nem kell, hogy pénzügyi érték társuljon(nem kell hogy az igazolja, hogy az mutassa meg -Tom-).

Sokatok már elveszítette a türelmét, ezért reméljuk, amit ma mondunk, segít nektek. Amint már említettük, állandóan ártó szándékú lényekkel vagytok körülvéve, minden irányból, a világegyetem minden sarkából…,pontosabban világegyetemek sarkaiból.
Sokan azt hiszik, ezt magatoknak kell megoldanotok, mert ez képviseli a szabad akaratot, de a segítség megjött és belenézve a dolgokba, őszintén, nem lennétek képesek magatok megoldani a helyzetet.
Számos megvilágosodott lélek áll a segítségetekre. Azt hiheted, nincs szükséged rájuk, le tudod magad is rázni a sötét uralkodókat, de amikor a dolgok beindulnak, nagyon meg fogsz örülni a segítő kezeknek.
Tisztában vagyuk azzal, hogy sokatoknak nagyon nehéz fenntartani a motivációt, mert jelenleg képtelen meglátni az új jövőt és nehéz így előre haladni, de muszáj előre haladnotok még ha úgy is tűnik, vakon lépegettek az ismeretlen területen.
Nem hiába neveztünk már benneteket a bátrak legbátrabbjainak, mert most szükségetek van erre a bátorságra.
Sok dolgot fogtok látni ami széthullik körülöttetek, anélkül, hogy új megoldás jelenne meg helyette,.. de mégis nagyon fontos bízni abban, hogy jó irányba haladnak a dolgok.
Ehhez a megoldás a teljes bizalom, bízni abban, hogy minden a legjobb irányba halad még akkor is amikor úgy tűnik, pont az ellenkezője történik.
Erre a hitre/bizalomra még nagyobb szükségetek lesz akkor amikor a dolgok még nehezebbé válnak.
Ne feledjétek, nem vagytok egyedül, körülöttetek is sokan ugyanígy vannak ezekkel a dolgokkal és számos ragyogó pont létezik a bolygón amelyek 1-1 megvilágosodott lelket kepviselnek. Ezek pedig egy hálozattá állnak össze és ez a Fény csak még ragyogóbb lesz.
Az egész Teremtés figyel rátok. A cselekedeitek nem csak erre a bolygóra korlátozódnak, nem csak a kis világotokra. Biztosak lehettek benne, hogy sokan vagyunk azon, hogy ez a projekt ne fulladjon kudarcba.
Reméljuk, tudtunk egy kicsit könnyíteni a terhen, egy kicsit felemeltük a hangulatotokat. Emlékezzetek, ha túl nehéz a teher. mindíg kérhettek segítséget és biztosak lehettek abban, hogy meg fogjátok kapni mindazt amire valóban szükségetek van.
Lehet, nem abban a formában és alakban amit elvártok,… ezért ezt az üzenetet had fejezzük be azzal, hogy várjátok el a váratlant!


28. rész

Ma a tudományos korokról szólunk, az eljövő új felfedezésekről és hogy ezek mennyire meg fogják rengetni a tudományos köröket.
Az eddig megszerzett tudást meg fogják kérdőjelezni. Beleértve az energia"elveszést"(diszperzió), a kvantum mező felépítését, valamint a tér/idő kapcsolatát.
Hamarosan kidobhatod a jelenlegi tankönyveidet.
Mint láthatod, messze nem vagytok a fejlett civilizaciók között, de innentől minden be fog gyorsulni és egy fenntarthatóbb állapot felé fogtok haladni,… maga a faj is és a bolygó is.
Jusson eszedbe, maga a bolygó mindíg túl fog élni, de ti, mint faj a kipusztulás szélén álltok.
Ezért újra kell tanulnod a dolgokat és ez most be fog gyorsulni.

Egyik példa a nemrég bejelentett fénysebességtől gyorsabb részecske, amely nagy vitát kavart.
Sokan kételkednek ebben a tudományos csoportban, azt mondják, nem volt pontos a mérés. Ez igaz, rá fogtok jönni, a mérés tényleg nem volt pontos, de arra is, hogy léteznek a fénytől gyorsabb részecskék is, amelyek sokkal gyorsabbak.
Számotokra nagy korlát átlépni a fény sebességét és úgy utazni. Számunkra az időben oda-vissza való utazás és a fénysebességnek az átlépése tény.
A másik érdekes információ a sötét anyagra és energiára vonatkozik, mely áthatja a világegyetemeteket. Tudósaitoknak komoly fejtörést okoz, mert végre látjak, hogy létezik, de a mérőeszközeikkel nem tudják megmérni. Mi majd segítünk ebben.
Az eredmény pedig észveszejtő lesz(mindblowing ), mert ez az energia amire utalunk, fel fogja váltani a régi szén alapú energiafelhasználást mindörökre.
Nem évtizedekről beszélünk, hanem pár hónap leforgásáról. Más szavakkal; nagyon rövid időn belül az energia fogyasztó, szennyező rendszerből áttértek a bolygót tiszteletben tartó létformára.
Annyira rövid időn belül, hogy szinte hihetetlen. Csak figyeld az eljövő hónapokat,.. habár sok embertársad még mindig a régi pénzkeresési módszerhez ragaszkodik majd.

A következő téma az emberi genomra vonatkozik. Ugye már látjátok, hogy úgy lettetek DNS szinten kódolva, hogy "lejárjon" a szavatossági időtök. Mindez a DNS-be van kódolva. Már évek óta próbálják a tudósok megváltoztatni ezt és most ezen a területen is meglepetésekben lesz részük.
Rá fognak jönni, hogy létezik egy nagyon egyszerű mód arra, hogy újraszerkesszék mindazt az információt ami a génkbe van kódolva és ez sokkal többet fog majd adni, mint pusztán ami az örökölhető betegségek területére vonatkozik.
Maga a gyógyitás is meg fog változni. Nem a felületi tüneteket fogja kezelni, hanem az alapvető okot.
Amit már emlitettünk, olyan mehanizmusokkal lettetek ellátva amelyek biztosítják a halálotokat. Bizonyos folyamatok melyek egy idő után leállnak, s elkezdődik a testi funkcióitok szétesése.
Rá fognak jönni, hogyan iktassák ezt ki, így az öreg kor lassú leépülése meg fog állni. Az igazság az, hogy ehhez nem lesz szükseg méregdrága gyógyszerekre, amelyeket olyan nagyon szeretnének kifejleszteni és piacra dobni.

Ez a folyamat nagyon egyszerű, vibráció szükséges hozzá. Amikor azt mondjuk "vibráció", arra utalunk, hogy újra hangolni a testet, amely számos káros hullámnak van kitéve, hullámoknak amelyek nem csak fényből(látvány), hanem hangból is erednek.
Maguk a tudósok is látni fogják, hogyan fordul a rákos sejt vissza a normális állapotba igen rövid idő alatt, valamint más sejtek melyek látszólag a helyrehozhatatlanság állapotában vannak, hogyan tudnak újra normálisan működni és vitálisak lenni.
Persze ezekről az információkról már most is hallhatnátok, ha nem tartanák vissza annyira őket.
Egy másik felfedezés az élelmiszerre vonatkozik. Arról, hogy hogyan tudjanak ellátni elég élelmiszerrel a termőföld jelenlegi kényes periódusában is.
Egy olyan élelmiszerről beszélünk ami helyileg is termeszthető, amely nagyon sok tápanyagot tartalmaz már nagyon kis mennyiségben is. Nevezhetjük egy új "szuperélelmiszernek" is. Nem csak tápláló lesz, de bármilyen klímán jól megterem, mindegy mennyire van hideg, szárazság, pára, vagy meleg.
Más szavakkal, valami, ami mindannyiótokat képes táplálni pár éven belül.
Ez a "termény" természetesen általunk lett elültetve,… egy olyan új életforma lesz ami látszólag soha nem létezett a bolygótokon ezidáig.
Számos módon hasonlítani fog azokra az egyszerű/parlagi/ártatlan füvekre amelyeket már most is ismertek.
Nem fog idegen eredetűnek látszani, mert ez a fajta "gabona"(grain-gabona,szemes termény) nagyon elterjedt volt a bolygótokon mielőtt ez az idővonal elkezdőtött volna.
Visszahozzuk azt a főterményt, amely Lemuria idejében volt ismert.


29. rész

A mai üzenet teljesen más jellegű lesz, mint az előző, ugyanis arról a kapcsolatról fog szólni ami a tiétektől és világotoktól teljesen különböző világokban létezők között van.
Persze magunkra célzunk ezzel, azokra akiket általában "idegen" jelzővel illettek. Ez a jelző több okból is tévesen képviseli azt amire céloz, mert ti is ugyanebben a csoportban vagytok.
Mint sokan tudjátok, bizonyos értelemben ti magatok is "idegen" eredetűek vagytok. Nem véletlenül keletkezett élet a Földön,.. inkább használhatod az "elültetés" szót rá.
Mindaz az életforma amit most itt látsz, az első teremtés maradéka és ugyan az élőlények változatossága igen nagy, megis közös eredetűek.
Ugye tisztában vagy azzal, hogyan fejlődött az élet a bolygótokon az egysejtűekből szétágazva a különböző ágakra. Viszont emlékezz arra, hogy ez csak a jelenlegi idővonalatokra vonatkozik.
Kitérünk azon részletekre amelyek átölelik a többi időt is. Ahogy mondottuk, ez a bolygó egyfajta játszótér. Azért lett felállítva, hogy egy bizonyos fajta élettapasztalatot lehessen szerezni. Olyat amilyet számos más birodalomban nem lehet megtapasztalni, a fizikai testben való teljes életidőtartamot. Ez nagyon eltérő attól, ahogy sok más civilizáció él, mert sokan soha nincsenek fizikai testbe zárva. Az ő életük nagyon eltér a tiétektől, sokkal kevésbé vannak korlátozva.

Az élet célja mindig a fejlődés és minél több korlátozás vesz körul annál több leckével fogsz találkozni az élettartamod alatt.
Ti pedig mindannyian fizikai testbe vagytok korlátozva, így a fejlődés lehetősége szó szerint korlátlan, mert sosincs hiány azokból a pillanatokból amelyek tanítanak.
Ezért a bolygótok nagyon népszerű azoknál a lelkeknél akik szeretnék a látóhatáraikat kitágítani,… így számos embertársad is, igaz nem tud róla, idegen lélek aki azért inkarnálódott emberi testbe, hogy tovább tanuljon.
Az az érzet, hogy fizikai testben élsz és az a tapasztalat, hogy mintha a "külső világot" a fizikai testben rejlő érzékszerveiddel tapasztalnád, nagyon egyedi.
Most még nehéz elképzelni magad a fizikai test járműve nélkül.
Tehát a bolygótok már hosszú-hosszú ideje számos civilizáció játszótere. A játszóteret jó értelemben értjük, mint a tanulás, öröm és csoda területe és nem az a hely amely azért letezik, hogy az alapvető vágyaidat(evés, szaporodás, önfenntartás -Tom), s negatív cselekedeteidet mások kárára éld meg.

Egy csodás helyen vagytok, mégpedig egy nagyon fontos időperiódusban, hiszen amit létre akartok hozni, az egy vibrációs kvantumugrás, melyet úgy akartok megtenni, hogy közben a fizikai testbe vagytok zárva.
Úttörők vagytok és nem csak a bolygótokon, hanem az egész Teremtésben! Ezért sokan figyelnek benneteket. Ugye itt vannak a sötétek, de mellettük van sok támogató is. Miközben kemény munkával emelitek a saját rezgéseteket, s fizikai testben vagytok, a "mentőcsapat" azon dolgozik, hogy a gonosz játszótársaitoktól(a sötétek - Tom) örökre megszabadítson és ez a bolygó újra visszanyerje azt a környezetet amely a maximális képzést tudja adni egy nagyon támogató környezetben.

Tisztázzuk a reinkarnáció kifejezést is. Ha belenézel a szótárba, a kifejezés azt jelenti; "hússá válni", más szóval a szellem, vagy lélek, illetve ha úgy jobban hangzik, valami anyagon túli beleágyazódik valami nagyon konkrétba. Az anyagon túli fizikai testté válik.
Ti sokan hasonlóan vélekedtek erről. Sokatok hitredszerében megjelenik a jutalom és büntetés rendszere is, más szóval a karma.
Mi csupán az előzőben egyezünk, tehát ez a bolygó egy játszótér ahol önkéntesen megtestesülve tanulhatnak, tapasztalhatnak a különböző nem annyira "fizikai" és sokkal fejlettebb környezetből származó lelkek is.
Az egyetlen arany szabály az, hogy előző tudásotokra, tapasztalataitokra nem emlékezhettek, mintegy amnéziában vagytok, mintha tiszta lappal indultatok volna.
Számos civilizációvá fejlődtetek, olyan civilizaciokká is amire már rég nem emlékezik a történelmetek. Egyszer csak jöttek a trükközők(sötétek - Tom) és a fejlődés természetes ciklusa elromlott.

Eredetileg benned volt az a lenyomat, hogy ti a teremtésben minden mással össze vagytok kapcsolódva.
Ez egész addig így volt, amíg nem jöttek a sötét uralkodók és nem vágták el a kapcsolatotokat a tudás hálójával, így ti nem láthatjátok valójában kik is vagytok.
Ennek most vége szakad, ahogy lassan ráébredtek, hogy sokan más partokról eredtek, mint ahol most lépegettek. Eljött az idő, hogy végre újra egyesüljetek a "távoli és közeli" kedveseitekkel.
Ahogy újrakapcsolódtok azáltal, hogy emelkedik a bolygó rezgésszintje(és felébredeztek) ezt többet már nem felejthetitek el soha.
Újra egyesülni tudtok csillagcsaladjaitokkal, akik már várják, hogy megoldódjon ez a jelenlegi helyzet és újra teljesséválhassanak. Sokan már kapcsolatba is léptetek a sajátjaitokkal, habár lehet, a tudatos memóriában ez nem regisztrálódott, de nyugodt lehetsz, eljött az ideje a nyílt és örömteli újraegyesülésnek."
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Aisha North csatornázása 3.rész

Tom megírta Aishanak, hogy magyarul is olvasható a csatornázás kivonatolt fordítása.
Tomot idézem:

"Az imént írt Aisha, s megköszönte, hogy fordítjuk a csatornázást. Azt írta, hogy örül neki. Eddig japánra fordítják és most magyarra is. Nincs jogvédve, nem is gondolt ilyenre és amíg valaki nem akar pénzt csinálni belőle had terjedjen. Arra kért mindenkit, osszuk meg minél több helyen. Írtam is neki, hogy pár magyar facebook csoportba már meg van osztva ami eddig le lett fordítva és hogy készül egy hasonló blog, mint az öve is. Feltettem pár technikai kérdést a csatornázásról is :D (úgy Tomosan bele a közepébe).

Tom: Ezeket az üzeneteket Te a meditációd során hallod, vagy hogyan történik? Hogyan érzed magad ilyenkor? Megtapasztaltad-e a fátyol túloldalán lévő állapotot, amiről az egyik üzenetben szóltak?

Aisha: Csak a számítógép mellett/előtt ülök és írom amit diktálnak.Néha érzem már előtte, hogy egyfajta energia jön, néha viszont csak úgy a csendből/semmiből bukkannak elő.
Úgy gondolom, ez attól az entitástól függ aki épp kapcsolatba akar lépni velem. Egy csoportként mutatkoztak be és érzem is, hogy eltérő energiájuk van.
Néha annyira heves az energiájuk,hogy szinte elalélok/ájulok. Minden nap kapok üzenetet. Van ami nekem szól személyesen és sokkal rövidebb.
Amikor kihagyok 1-2 napot, vagy szabadságon vagyok, mindig emlékeztetnek, hogy "jelentkezzek be", azért, hogy a csatorna nyitvamaradhasson.
Sose tudom mi fog jönni, néha már azt hiszem, megáll és nem jön semmi, de mindig jön valami. Ami furcsa, hogy nagyon is normálisan érzem magam, annak ellenére, hogy nagyon furának tűnhet ez nap, mint nap.
Amikor leírom, akkor nagyon gyorsan jön az egész. Néha gyorsabban, mint ahogy az ujjaim írni tudnak. Bent hallom a fejemben, úgy mintha a saját hangomon szólnának. Gyakran olyan kifejezéseket használnak, amiket még soha nem hallottam, sokszor később utána kell nézzek a neten, hogy hogyan írjak, mit is jelentenek.
Az utójavítás mindig sokkal tovább tart, mint amikor leírom az üzenetet. Volt már tapasztalatom a "másik oldalról", de ez mindig a meditáció során történik, soha nem akkor amikor írom a diktált szöveget.
Nagyon furcsa tapasztalat, nehéz megfogalmazni, de a Szeretet nagyon-nagyon erős benyomását kelti. Tudom, hogy mindannyiunk gondját viselik és védelmeznek minket, ez sokat segít azokon a napokon amikor mindez csak lehetetlen álomnak tűnik.
Amikor üresnek és szomorúnak érzem magam, amikor úgy tűnik, semmi jó nem történik mindig megpróbálom felhívni a saját figyelmem arra, hogy mindez a kollektív tudatból ragad ránk és nem a miénk, de még így is nehéz azokon a napokon valami felemelőt/pozitívat találni. Gondolom tudod milyen is ez.
Az, hogy így kapcsolatba léptünk, bizonyosan segít nekünk mindannyiunknak, köszönöm hogy érdeklődést mutattál irántam és a munkám iránt. Annyira csodálatos nekem annak a tudata, hogy ezek a szavak melyeket csatornázok segít másoknak is -"ott kint". "


Aisha North csatornázása 3.rész


Eredeti forrás:
[HIDE]http://aishanorth.wordpress.com/about/[/HIDE]
Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)

Az alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját! És Tóth Robiét, Aki lelkesen szépítgette a szöveget, ékezettel ellátta.


"30. rész

Ma arról az energiáról szólunk, ami ér benneteket, és hogy ez az intelligencia-áradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek, hanem sok mindent, amit magatok körül láttok. Ahogy már említettük többször is, ezek az energiák a Napból jönnek és a világegyetem más részeiről is. A céljuk, hogy felgyorsítsák a bolygó és az összes rajta élő lény fejlődését, hogy a célirányt rövid idő alatt elérhessék. Kis változtatgatások itt-ott nem lesznek elegendőek, mert sugallat már eddig is ért bennetek ilyen irányba bőven és mégse tudtatok lépni. Így a változás erőszakosabb lesz és ez a változás már a partjaitokat mossa. Ez a revolúció már hosszabb ideje történik, de most újabb lendületet vesz és az eljövendő gyorsulásától le fog esni az állatok.

Ti, mint faj, egy bizonyos sebességhez szoktatok, ahogy a dolgok változnak. Így volt ez az utolsó században is. Az elmétekben egy bizonyos, jól megfogalmazott sorozatokon keresztül történik a változás. Mondhatjuk, lineáris formája van a fejlődésnek, ahol minden lépcső logikusan követi az előzőt. Most eljött az idő, hogy elfelejtsétek ezt a lépcsőt, mert jól láthatóan rossz irányba másztok általa.

Ettől kezdve inkább képzeljétek el magatokat, mint egy hullámlovas, aki egy teljesen új szállítási módszerrel éri el az ismeretlen partokat, nagyon-nagyon rövid idő alatt. Azért adjuk ezt az információt, hogy teljesen el tudjátok dobni a régi fejlődéssel kapcsolatos fogalmaitokat. Felejtsétek el a régi paradigmákat, és nyissátok meg az elméteket, valamint a szíveteket egy teljesen új felfedezésére.

Ahogy már mondtuk, a bolygótok eléri a kozmikus „mosógépet”, vagyis a fotonövet, és nem csak a régi felfogás lesz eltörölve, hanem új információkkal is el lesztek látva. Tehát, nem csak a régi, lehúzó bőröndjeitek lesznek elmosva, hanem egy óriási mennyiségű információval lesztek ellátva, ami szó szerint egy új jövőbe való kvantumugrásra fog benneteket vezetni. Ez az információ lényeges, mert enélkül nem tudnátok túlélni. A szén alapú energiafelhasználásotok meg fog változni, hamarosan fel fogjátok fedezni a teljes teremtés hajtóerejének új módját és egy olyan életmódra fogtok átállni, ami egyáltalán nem káros a környezetetekre. Önfenntartó módon fogtok élni és amikor ez először bekövetkezik, az egy nagy ünnepnap lesz nemcsak nektek, de mindannyiunknak. Nem csak alulértékelten éltetek, hanem magatokra és az egész teremtésre károsan. Az elmúlt periódus során nem véletlen, hogy diktátorok lettek megbuktatva, hogy a pénzügyi piac összedőlőben van és hogy úgy tűnik, a bolygó felszíne darabokra törik. Mindez szoros kapcsolatban áll a rezgés emelkedésével.

Sokan tudtok erről, de rengeteg ember van, aki később fogja ezt felismerni, amikor a felébredés már sokkal erősebb és gyorsabb lesz. Hirtelen fogják meglátni a fényt, nem lesznek úgy előkészítve, mint ahogy ti vagytok. De jusson eszedbe, hogy ez az ő választásuk, mint ahogy neked is van választásod. Eddig is választgattad, hogy alszol tovább vagy felébredsz és minden elismerés az utóbbit választóknak. Sokat fog ez segíteni az eljövő hónapokban, amikor minden a feje tetejére fog állni. Amiről azt hiszitek, hogy kőbe van vésve, az igen gyorsan megváltozhat.

A változás egyidőben több bolygón is meg fog történni. Az idő egy nagyon kis töredéke alatt. Nem is igazán lehet időben kifejezni, hiszen először fogjátok megtapasztalni az időnélküliséget. Le fogtok az időről csatlakozni és akkor lesztek újracsatlakoztatva, ha a változások már el lettek rendezve. Ezt a le- és újra-visszakapcsolódást jól elő kell készíteni.


31. rész

Ma a bolygótokat körülvevő törékeny rétegről szeretnénk beszélni, amely védi a bolygótokat. És arról, hogy a benne történő változások hogyan érintenek benneteket. Igen, az atmoszférára utalunk. Ez egy vékony réteg, amely elválaszt benneteket a világűrtől. E réteg nélkül nem lehetnétek itt. Az elmúlt évtizedek szennyezésével igen nagy mértékben megrongáltátok már. Az atmoszféra nem csak oxigénnel lát el benneteket, hanem megvéd az űrből jövő káros sugárzásoktól is. Olyan, mint egy esernyő, ami megvéd a rád zúduló dolgoktól. Maga az atmoszféra láthatatlan, kivéve amikor valami meteor lobban fel benne, illetve amikor a Napból jövő elektromagnetikus hullámok északi fényként látszanak. Ez utóbbi meg fog szaporodni, ebből is látni fogjátok, hogy milyen mértékű naptevékenység-fokozódás történik éppen.

Ez mellett más, láthatatlan sugarak és részecskék is érnek benneteket. A neutrinokról már szóltunk, de mellette más részecskék is vannak még. Térjünk csak ki egy kicsit ezeknek a hatására. Ahogy tudjátok, az emberi lényeg szén alapú teremtmények, illetve azok voltak ezidáig. A sejtszinten történő gyors változások valami mássá változtatnak benneteket, kristály alapú lényekké, olyan lényekké, amelyek tökéletesen be vannak arra hangolva, hogy a bolygón kívülről jövő információkat „venni” tudják. Ez benneteket erőteljes antennává tesz és részt tudtok majd venni a multiverzum kórusában.

Ez furcsának tűnhet, de fontos a további fejlődésetekben, ugyanis nem lehettek tovább „offline” (lekapcsolva) a teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk, a benneteket burkoló jelenlegi háló azért lett felállítva, hogy elvágjon benneteket a többiektől – tőlünk – és mindenki nagyon várja már a bolygótok újrakapcsolódását. Olyan, mintha valami távoli helyen éltetek volna és a rádiótokkal eddig csak nagyon zajos adásokat tudtatok fogni, de ahogy az új háló feláll, a vétel nagyon is tiszta és erős lesz. Ha most azt hiszed, hogy ezek a csatornázások és üzenetek erősek, akkor gondold újra, mert semminek fognak tűnni a teljes adásvételhez képest. A további fejlődésetek is gyorsabban fog történni.


‎32. rész

Ismét a bolygótokat érő információáradatról szólunk. Ahogy már mondtuk, egy része a szomszédos napból, más része távolabbról érkezik. Ez mellett van ami azonnal változást okoz és vannak amelyek csak hosszabb távon kezdik kifejteni a hatásukat. Így a kombinált hatása az lesz, hogy semmi nem marad érintetlenül a bolygótokon. Közületek, akik érzékenyebbek, már lehet, érzik is ezeket a „bombázásokat”. Ezek megjelenhetnek különböző fájdalom és sajgás formájában is, de sokatok testében akkora diszharmónia van, hogy ez az átalakító információ csak előhozza/felbolygatja azokat a részeket, így nem közvetlenül ez a hatása, de mintegy felgyorsítja az átalakító-tisztító folyamatokat. Legtöbben viszont csak bizonyos kényelmetlenséget éreznek. Olyan ez, mint a felkészítés/előkészítés a végső vizsgára. Annyira szerteágazó ez a változás és egyedi, hogy felesleges összehasonlítgatni egymással a „tüneteket”. Nem is megyünk ebbe bele részletesen, mert lehetetlen leírni mindet. Nehogy azt hidd, hogy elbuktál, ha nem érzel olyan tünetet, mint mások. Mindenki egyedi, így mindenkinek egyedi az utazása is a felemelkedés folyamatában.

A bábotokból ki fogtok bújni. Megértjük, hogy ijesztő lehet belegondolni, hogy a benne eddig átélt biztonságérzet egyszerre csak szertefoszlik. Minden, amit biztosra vettél. Nem csak a személyes életedben, hanem mindabban az illúzióban, amibe bele vagy merülve. Az emberi faj legjobban a változástól fél, mert így lett beprogramozva. Egy birkacsordává lettetek programozva azokból a dicső lényekből, akik oly nagy örömmel léptek bármilyen új felfedezni való területre. Egy olyan csordává, amelyik minden áron el akarja kerülni, hogy a jól meghúzott határokon kívül kerüljön. Egy ilyen csordát nagyon-nagyon könnyű irányítani. Szerencsére néhányan már kidugták a fejüket a kerítésen túlra és nem egy félelmetes világot láttak. Inkább egy szeretettel és örömmel teli világot. Hamarosan a kerítés le lesz döntve és szabadon járhat az, aki hajlandó megváltozni ennek érdekében.

Lesznek, akikben olyan erős a félelem, hogy inkább nem lépik át majd, hanem keresnek valami búvóhelyet. Ez a saját döntésük és pont azt fogják kapni, amire vágynak. A többiek örvendezni fognak, hogy a sötétség le lett győzve. Csatlakozni tudtok egy még színesebb közösséghez és nem kell tovább szottyadnotok a multiverzum egyik legsötétebb sarkában.


‎33. rész

A radikális változásokról szólunk, amit fel sem tudtok fogni, mennyire különböznek az eddigi bármilyen változástól. Sokan arra kíváncsiak, meddig fog ez tartani. Nos, ahogy már mondtuk is, a jelenleg időfogalmatokat el kell engedni, mert csak visszafog benneteket. Sok embernek ezek a változások elképzelése a saját élete során, vagy esetleg a gyerekei élete során is túl sok, de ahogy említettük, ezt sokkal-sokkal rövidebb időtartam alatt kell véghezvinni, különben a fajotok nem tudja túlélni. Mégis mi más oldalról is látjuk ezt az egészet és nem igazán aggódunk az időhiány miatt. Sőt, a világ összes ideje rendelkezésünkre áll, hogy megszabadítsunk benneteket az idővonal korlátaitól. Ti viszont kifuttok az időtökből. Nincs idő a huzavonára, a „kapuhoz” időben kell még odaérni. Abban viszont teljesen biztosak vagyunk, hogy közületek sokan – akik ezeket a sorokat olvassák – már rég elrendeztek mindent és a beszállókártyájukon ülnek, izgatottan arra várva, hogy beszállhassanak.

Amint „újjászülettek” egy csodálatos világot fog előttetek megnyílni. Ti úgy lettetek idomítva, hogy sokkal kevesebbet várjatok el az élettől, mint amit adni tud, így amit mi alapvető dolognak vélünk, az titeket villámcsapásként fog érni.
Magyarul, nem lesz több könny és szomorúság, a hiány, a brutalitás és szegénység miatt. Mindezt magatok mögött fogjátok hagyni, ahogy beléptek az új világba. Most könnyedén vehetitek, hogy olyanról beszélünk, ami pusztán képzelgés, de ezt a valóságot rajtatok kívül mindenki tapasztalja, minden egyes nap. Túl sokáig éltetek a sötétek terhei alatt, ideje csatlakozni ehhez a világhoz.

Hadd szóljunk a felétek tartó égitestről, amit Eleninnek hívtok. Sok dolgot bejelentettek már ezzel kapcsolatban, de nem sok igazságot tartalmaznak ezek. Egy pillanatra se higgyétek el, hogy a végítélet eljövetelét jelenti, vagy a bolygótok megsemmisülését. Messze nem így van. Ez az „előhírnök” mást jelent be. Ne csapjon be a felszíne, mert ilyet még soha nem láttatok az égen. Ez a kis dolgocska (Elenin) egy olyan dolog, ami segít majd a tudósaitoknak abban, hogy meglássák, mi is igazából az általuk úgynevezett sötét anyag. A sötét anyag nem más, mint információ. De nem csak az, hanem egyfajta élő-információ, nem pedig rideg szám, amit a számítógépetekben tárolhattok. Nem, ez valami sokkal fejlettebb és eljött az idő, hogy elkezdjetek kommunikálni ezzel a sötét anyaggal.

A magát 99%-nak nevező megmozdulásról szeretnénk szólni. Ugye megpróbálják őket nevetségessé és jelentéktelenné tenni, de ezek a jelek, és az arab-tavasz, mind azt mutatja, hogy ébredés van folyamatban, ahogy ezek a lelkek kezdik megtalálni a hangjukat. Jusson eszedbe, a felül irányítók – akiknek a kezükben van a hatalom – nagyon kevesen vannak, és ez a hatalom csak illúzió. Az illúzió pedig kezd egyre jobban összedőlni, ahogy egyre több emberi lény kezd keresztüllátni azon a tükrön és füstön, amit ezek az elnyomók hoztak létre. Jusson eszedbe, az elnyomó számos formában és méretben jöhet és nem is kell, hogy uniformist viseljen. Sőt, sokan közülük nagyon átlagosnak tűnnek.

Ahogy mondottuk, ez az eget keresztülszelő látogató(Elenin) a nagy változások előhírnöke. Igaz, hogy a tudósaitok érdeklődése felé már alábbhagyott, de pont ezért képes akadálytalanul a „radar” látószögén kívül eljuttatni a szállítmányát.


34. rész

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az energialetöltések fárasztóak és megterhelőek lehetnek a test számára, de jusson eszetekbe, hogy a végső cél a szent kristály természetű test megszerzése, amely az örökkévalóságba és még tovább hordoz benneteket. Sokan már elveszítették a reményt arra a napra, amikor visszaszerzitek a hatalmatokat/erőtöket, de hadd biztosítsunk benneteket, ez a nap közelebb van, mint hinnétek. Már szinte láthatod a célvonalat, de az elébe tornyosuló utolsó domb igen meredeknek tűnik. Soha ne veszítsd el a reményt, hogy a közeljövőben oda fogsz jutni.

Ez annyira fontos, mert ha elveszíted a reményt, akkor mi nem kényszeríthetünk rá, hogy véghez vidd ezt a folyamatot. Ahogy a régi szólás is mondja: elvezetheted a lovat az itatóig, de erőszakkal nem itathatod meg. Reméljük, a célvonal átlépését választjátok, mert ez a ti döntésetek. Ez az egyetlen döntésetek. Az, hogy milyen intenzitással vagy milyen léptékkel éritek el, azt nem választhatjátok meg. Jusson ez eszetekbe az eljövendő nehéz napokon. Viszont amikor látni fogjátok a végeredményt, rá fogtok jönni, hogy bőven megérte a nehéz munkát. Időszakonként érezhetitek úgy, hogy több teher van rátok pakolva, mint amit el tudtok viselni, de tudj róla, hogy csak annyi terhed van, amennyit el tudsz vinni.

Mivel mindenkinek egyedi útja van, így eltérő lehet az időszakos tapasztalat. Ezért ne veszítsd el a hited, még ha az utad eltérő is a körülötted lévőkétől(akik ugyanabba az irányba utaznak). Semmit sem tehetsz rosszul, kivéve, ha félsz. Ahogy a napok haladnak, egyre intenzívebb lesz az energiák/információ beáramlása, így készülj fel az olyan pillanatokra is, amikor igen bizonytalan leszel. Nem azért, mert ne tudnád hová vezet ez a folyamat, hanem mert nagyon új reakciókat fogtok megtapasztalni(nem részletezi, hogy csupán testi vagy más is - Tom). Ahogy már elmondtuk, ezek a folyamatok akkor történnek amikor alszotok, de némelyik annyira intenzív, hogy még ébredés után is marad utánuk valami a memóriában és furán érezhetitek magatokat, amikor már ébren vagytok. Nem is csoda, hiszen az egész tested szó szerint újra lesz „drótozva”/kötve és mivel ez vonatkozik az egész test irányítóközpontjára is, így észrevehető hatásai is lesznek, amelyet éber állapotokban is érezhettek.

Nem térünk ki konkrét részletekre, mert egyénenként eltérhet, de lehetnek közte furcsa rángások, érzetek, az érzékszerveiteket is érinti, így zúgás, csengés hallható néhányotok számára, vagy színes, illetve sötét foltokat láthatnak egyesek. Ezek néhány napon belül eltűnnek, csak addig vannak jelen, amíg az agyatok nem áll rá az új jelekre. Viszont ha úgy érzed, kérj szakorvostól tanácsot, ha az megnyugtat. A lényeg, hogy ne félj. Az is lehet, mire időpontot kapsz, már el is tűnik a tünet, vagy pedig a specialista nem tud vele mit csinálni, mert úgy találja, hogy minden rendben van veled. Ez csupán ideiglenes „félrekommunikálás”, amíg a régi vonalat felcseréli az új.

Lehetnek izomfájdalmak, gyulladás, akár csontfájás is, de csak rövid időre és általában vándorol a tested több pontján. Ne féljetek ezektől, azért is hívtuk fel a figyelmeteket, a testetek erősebbé válik, mint valaha is remélhettétek és amikor véget ér ez a folyamat, sokkal szilárdabb és tartósabb lesz, mint amiről álmodtatok is valaha. A legjobbakat kívánjuk az eljövő napokra és igaz, hogy a legkényelmetlenebb periódus lehet, de a legfontosabb is. Csak tarts ki, és tudd, hogy minden rendben van, még ha a tested mást is próbál sugallni.


35. rész

Ma egy egész más témáról szólunk: a kintről érkező erőről és nyugodj meg, itt semmi módon sem a „negatív” erőkre utalunk. A külső erőt ezoterikus módon értelmezzük és szólunk ezen energiák természetéről. Arról ugye már szóltunk, hogyan hatnak ezek az energiák a testetekre, most arról szólunk, hogyan hatnak az elmétekre, valamint arra, hogy magatokat és a körülöttetek lévő világot érzékelitek. Ahogy már említettük, az emberiség olyan hosszú ideig varázslat alatt volt és annyira hozzá szokott már a csukott szemmel való járáshoz, mint egy alvajáró. Most viszont eljött annak az ideje, hogy kinyissátok mind a szemeteket, mind a szíveteket, és mivel ezt nem egyszerű véghezvinni, így kívülről kaptok segítséget. Ez nem egy olyan fajta „agymosás”, amint átestetek, amikor a külső sötét irányítók megérkeztek, hanem egy olyan ami eltűnteti a felgyülemlett piszkot, mely annyira befedte az elméteket és lelketeket(soul), hogy szinte képtelenek vagytok magatokról gondoskodni. Tehát ha „agymosásnak” akarjuk hívni, akkor valószínűleg egyet értesz velünk, hogy ez egy pozitív fajta, mely visszaállítja a hatalmatokat, nem pedig elveszi, mint amit már tapasztalhattatok.

A külső energia egyre intenzívebb lesz, és sokan elkezdik új fényben látni a dolgokat, új irányba haladni. Akik eddig csak keveseket láttak maguk mellett a fényben, azok meg fognak lepődni, hogy milyen tömeggé duzzad ez. Igen, a 99% végre elkezdi hallatni a hangját. Nem azért, hogy pusztítson, csupán azért, hogy visszavegye azt, ami valójában az övé, ami a szuverén joga. Előfordulhat még ebben a 99%-ban is, hogy egyesek kimutatják a foguk fehérjét és felbukkan a destruktív hajlamuk, de a valódi 99% mind kedves lélek, aki szeretetet áraszt a maga módján. Egy igazi társadalommá váltok, bármilyen hevesen is próbálják fentről elfojtani ezt, nem lehet megállítani.

Többet soha nem fogjátok lehajtani a fejeteket azok előtt, akik felettetek állónak tartják magukat. Lehet, hogy ezek a kis békés összejövetelek nem tűnnek most nagy dolognak, de ez csak a lavina első pár hógörgetege, a jéghegy csúcsa. Ne feledd, a bejövő energiák felgyorsítják a felébredést és az ilyen kis hógolyó gyorsan mindent átölelő lavinává növi ki magát. Mindent megpróbálnak majd megtenni ellene. Erre jobb ha felkészülsz még időben, mert nem fogják csak úgy odaadni a szabadságotokat.

Viszont most ti lesztek azok, akik utoljára nevettek, mert közületek mindenki annyira felébredt lesz(éber), hogy nem tudtok még egyszer a csábító/bódító szavaik hatása alá kerülni. Emlékezzetek, az igazság az oldalatokon áll és a multiverzum minden ereje is úgy szintén, tehát ezúttal nem bukhattok el. A legjobb pajzzsal vagytok felvértezve, az önhatalommal és a bejövő energiák még áttörhetetlenebbé teszik a pajzsotokat. Csak egy cél lebegjen előtted, a félelem és a kapzsiság(mohóság) ne érinthessen meg többet és így a győzelmetek biztosítva lesz örökre.


36. rész

Ma arról szólunk, hogyan fogjátok érzékelni ezeket a változásokat. Az emberi elme nagyon képlékeny és nagyon könnyű korlátozni a megismeréseteket. Mondhatjuk úgy is, egyfajta pajzs (burok) van a fejetekben, ami meggátol benneteket abban, hogy a körülöttetek lévő teljes teremtést megismerhessétek. Sok szempontból vakok vagytok a világra, de ahogy már említettük, ezek a szemellenzők le fognak hullani, és végre meg fogjátok látni azt a csodát, aminek részei vagytok.

Nehogy azt hidd, hogy ez mindenki látásmódját meg fogja változtatni, mert sokan úgy döntenek, hogy csukva tartják a szemüket a realitásra és így nem fogják megtapasztalni, amit ti. A bolygó lakosai két részre fognak oszlani: azokra akik elfogadják/átölelik az új környezetet és azokra akik kitartóan visszautasítják azt, hogy változtassanak az életszemléletükön. Jusson eszedbe, hogy a valódi látással együtt jár az is, hogy visszaemlékezel, valamint az is, hogy rájössz, hogy eddig egy illúzióban éltél. Ezt nem mindenki képes elviselni.

Ők inkább a tagadást választják. Ez az ő választásuk, és semmit nem tehetsz, hogy megváltoztasd a hozzáállásukat. Tehát mindenki saját döntése, hogy szeretne-e csatlakozni a valódi világhoz, vagy inkább a régi, széthullóban marad. Akik az utóbbit választják nehéz idők elé néznek, mert továbbra is az élet sötétebb oldalát fogják tapasztalni és az életük félelemmel lesz teli(terhelve). Akik viszont azt választják, hogy belépnek a fénybe, végre békét találnak a szívükben és boldogságot(örömöt) maguk körül.

Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese a gyerekkori meséskönyveitekből, de egyszerűen ez fog történni. Tehát, vagy kinyitod a szemed az új nap hajnalára, vagy azt választod, hogy tartós(állandó) sötétségben maradsz, ahol a félelem lakozik. Most jött el a választás lehetősége, az idő lassan kifut és nem lesz második esély. Az idő nem vár senkire és nem tudunk azokra várni, akik határozatlanok és nem tudják eldönteni. A nem választás is egy választás (!!!), hiszen akkor ott maradsz, ahol most is vagy. Ebben a folyamatban mindannyian főszerepet játszotok és mindenki saját döntése, hogyan reagál az elkövetkezendő periódusra.

A felemelkedés során nem tudsz passzív maradni, ez egy olyan folyamat, ahol te és csak is te döntöd el a végeredményt. Vagy a félelemben maradsz, vagy elengeded azt ami már korszakokon át fogva tartott. Jusson eszedbe az is, hogy már annak az elengedése is, ami már ennyi ideje fogva tartott, az is létrehozza a félelem érzését. Ezért tisztán kell tartanod az elmédet, mert már annyira be lettél idomítva arra, hogy legjobban a változástól félj, hogy már pusztán az elengedés folyamata nagy félelmet kelt sokatokban.

Eddig senki nem ment át ilyen változáson, amiben ti vagytok jelenleg és oly sokatokat megijesztett már ez a változás, hogy visszabújtak abba a sötét sarokba, ahonnan elkezdtek előbújni. Ne felejtsd, ti vagytok a bátrak legbátrabbjai és az átváltozás(metamorfózis) utolsó lépései ezek, mely egy új emberi lénnyé változtat benneteket. Mindez annyira nagy változást igényel, hogy sokatokat megállított a változásban és futólépésben zavart az ellenkező irányba.

Nem azért mondjuk most ezt, hogy félelmet keltsünk, csupán azért, hogy biztosítsunk benneteket abban, hogy ez a reakció természetes. Ha annak látjátok ami – vagyis a régi ego és programozás utolsó(csökevényes) maradványa, mely próbál visszatartani –, akkor könnyebb lehet keresztül törni ezen a látszólag áthatolhatatlan(utolsó) félelemfalon. Ha egyszer át tudod törni, többet semmilyen félelem nem érhet hozzád és képes leszel megtartani annak a tudását, hogy már nem vagy abban a sötétségben, amely lehúzott ezen a bolygón az eddigi létezésed során. Tisztelgünk előttetek és biztonságos utat kívánunk nektek az utazásotok legfontosabb részéhez, az örök Fény felé.


37. rész

Az új energiák okozta változásokról szeretnénk szólni. Ugye sokan hallhattatok bizonyos diktátorok megbuktatását, valamint azt, hogy a Föld burka itt-ott repedezik, aktivitásban van. De emellett arra szeretnénk felhívni a figyelmed, ami az emberek közt történik, mert sokan elkezdik kinyitni a szemüket és észrevenni, hogy mi is történik körülöttük. Ez történik most az egész emberi fajjal. Rövid időn belül a változás hulláma elér mindenkit. A szemetek előtt fog történni a masszív revolúció. Figyeljetek erre oda, mert a média továbbra is a rossz hírekkel fog bombázni benneteket és könnyű elveszíteni a reményt az új jövőre. Ezek a remény felcsillanásai, vedd észre magad körül, akár a munkahelyeden vagy ismerősök közt, bárhol.

A vezetőitek megpróbálják helyrehozni a világgazdaság alapjainak megrendülését, de nem sok sikerrel. Egyre több ember megy ki az utcára az egész bolygón. Mutasd meg azoknak a változást, akik még nem vették észre. Mutasd meg nekik, hogy nincs mitől félni. Nagyon fontos azok munkája, akik elől járnak és tisztítják/bejárják az utat. Ti vagytok az Útmutatók, nem pedig a pásztorok. Csak annyi a dolgotok, hogy a Fényre összpontosítsatok. Nem pedig az, hogy abba az irányba tereljétek őket. Csak annyi a dolgotok, hogy ti oda tudjatok jutni. Az utat utána több ezren is tudják majd használni. Izzítsd fel a szíved, ne hagyd kihűlni, lásd a változás felcsillanását, légy biztos benne.


38. rész

Azt, ami a történelemkönyvetekben van, és azt is, ami a memóriátokban van, át kell írni teljesen. Soha ne aggódj az épelméjűséged miatt. Még akkor sem, amikor minden a feje tetejére áll. Épp azért mondjuk ezt el újra és újra, hogy fel tudjatok rá készülni. Senki és semmi nem marad érintetlen a változástól a bolygótokon, ti még azon szerencsések közé tartoztok, akik előre megkapják az információt erről. Csak képzelj bele, hogy egy „mit sem tudó” ember, aki még mindig az illúzióba kapaszkodik, mit fog látni akkor amikor a függöny felgördül. Nehéz lesz ám akkor józannak maradni, hiszen mindenről amiben biztosak voltak, kiderül, hogy csak füst és tükör. Ugye ez utóbbiak vannak most többen, de exponenciálisan meg fog nőni a felébredettek száma a közeljövőben.

Ez egy önkéntes utazás(kaland), senkit nem lehet erőszakkal rávenni, hogy kinyissa a szemét, viszont amikor a régi rácsról lekapcsolódnak, akkor nem lesz lehetőségük már mást látni, csak azt, hogy minden a bejövő Fény teljességében ragyog. Ezért látjuk előre azt, hogy sok embertársatok szíve ki fog nyílni(saját akaratukból), még mielőtt kifutnának az időből. Ez az élmény még azoknak is nagyon erőteljes lesz, akik tudnak róla, akik készülnek rá, mert eddig még soha nem tapasztalhattak meg közel se akkora erőt, ami most nyaldossa a partokat.

Lesz olyan időszak, amikor nagyon heves energiahatásokkal szembesültök és néha úgy fog tűnni, hogy ez örökké tart. Nem fog, fel fogtok az utolsó hullámnál lélegezni. Így lesz, ha nem vesztek el a félelem óceánjában, amit sokan meg fognak maguk körül tapasztalni. Ugyanis most még a legsűrűbb, földhöz ragadtabb társaitok is érezni fogják a mennyei hírnökök hatását és mivel soha nem tapasztaltak meg ilyet(vagy hallottak egyáltalán róla), így valószínűleg a pánik gombot választják majd.

Nem okoljuk őket, mert ez egy olyan dolog lesz, ami szó szerint megrázza az emberiség alapjait. Csak maradj hidegfejű és nyugodt szívű, akkor a pánikoló lelkek óceánja nem fog magával ragadni. Ugye, mint emberi faj, semmitől sem féltek jobban, mint a változástól és most ez a változások „cunamija” villámcsapásként fog érni mindenkit.

Ne gondolj rosszra, ha hirtelen a heves aktivitásból mély csendben(nyugalomban) találod magad. Így kell, hogy történjen, hiszen ez az első jele annak, hogy áttörted a fátylat és úton vagy a teremtés végtelenjébe. Hadd magyarázzuk meg. Sokan tapasztalhatjátok, hogy a nap folyamán hirtelen csendben és nyugalomban találjátok magatokat, és ez annyira ellentétes a körülötted lévő világgal. Ezek a pillanatok megtörténhetnek meditáció során, de más pihenés alatt is. Először egy szokásos meditatív állapotnak tűnhet, de amikor először tapasztalod meg, rögtön tudni fogod, hogy ez valami nagyon-nagyon új. Nehéz ezt a „köztes” állapotot szavakba foglalni, mert mindenki máshogy tapasztalja meg.

Vizuális tapasztalatod is lehet ebben az állapotban, mint például erős fény és mozgás, vagy akár áthatolhatatlan sötétség. Igaz, hogy mély elkülönülést(elválasztódást) fogsz megtapasztalni a világtól, de mégis egy nagyon mély kapcsolatot fogsz érezni Mindazzal Ami Van. Sokatoknak ez lesz az első íz a mindent átfogó pozitív energiahálóból. Tudd, hogy ez mindenkire vár, aki még nem nyílt meg ennek és sokaknak ez nagyon új felfedezés lesz.
Igaz, hogy egyénenként változó élmény, de a teljes boldogság és a félelem teljes hiánya jellemzi mindenkinél. Amikor egyszer hozzákapcsolódtál ehhez a mély nyugalomhoz, többet nem lesz kétséged az felől, hogy mi vár a jövőben. Akkor biztos leszel benne, hogy a jövő itt van és hogy a béke bögréjéből való első korty csupán egy csepp abból az örömből és boldogságból, amibe belépsz.

Reméljük, hogy egy kis nyugalmat találtok ebben az információban, miközben heves energia-letöltés történik épp, és így -hogy tudtok arról, milyen nyugalomóceán vár benneteket – talán egy kicsit könnyebb. A saját tempóddal haladj és ne engedd, hogy a többiek félelme meggátoljon az utazásodban."
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Úgy éreztem, hogy ez a szöveg a szívünkhöz szól. H valaki még a zenét is mellé tudná tenni az még több szívbe varázsolna csodás érzést. Talán nem véletlenül került most hozzám, hogy osszam meg . Valamiért úgy érzem, hogy ide most ez illik.


Legyen mindannyiunknak fénnyel teli áldott szép napja.:Kati

Dalszöveg

Légy jó mindhalálig /musical/



Hűs forrás, dús liget, havas csúcs oly ragyogó
Csak képzeld el, és látod.
Tárd ki a fénynek lelked, hogy te is felfedezhesd
Mind e csodálatos világot.
Minden táj titkot rejt, ott hol élt már ember
Átokvert és áldott sorsok.
Rég volt boldog ősök, és nem csak fényes hősök
Névtelen békés, dolgos milliók.

Refr.:
Az élet szép, az élet minden,
Ha rangod, pénzed, semmid nincsen,
A legnagyobb kincs mégiscsak tiéd!
Ösztön, vágy és képzelet,
Küldd, hogy lásd, hogy megismerd,
Azt, mi értelemmel tölti meg a létezést!
A Föld csak néked őrzi titkát,
S ez végtelen nagy gazdagság,
Csak tudd és akard látni
Bűvét, varázsát.
Vár a messzi ismeretlen, a Tudás az, mi fölemel.
Várnak rád új és új csodák.

Az élet szép, az élet minden,
S míg létezhet, a Földön ember
A Lánc, mi egybeköt, nem hullhat szét!
Lesz út, lélektől-lélekig,
Lesz kinek megtanítsd világod titkait.
Az élet szép, az élet minden,
Mondhatják, hogy semmid nincsen,
a legnagyobb kincs örökké tiéd!

Az óceánok, az őslények, a mamut,
a sivatagi oroszlán és az ember!
Mikor is építették a piramisokat?
Négy-ötezer éve a Nílus mellett,
Egyiptom földjén.
És ott állnak még most is,
Hírdetik az ember nagyságát,
Mert a világ gyönyörű!

Mély barlang, vad dzsungel
folyó zúg, zord tenger, magányos őrtorony a parton.
Trópusi nap hevében, jéghegyek közt a télben
Utat tör tehetség és szorgalom.
Minden sors új kezdet
Remél és küzd az ember, keresné hogy lehetne boldog.
Teremtő lázban égve
S egy új kor, szebb reménye
Mint lámpás fénye mindig felragyog.

Refr.:
 

galaktikus

Új tag
Sziasztok!

Aisha további részeit, és a majdani Rejtettkéz folytatásokat(1-2 nap) megtaláljátok az új fórumon. Aki nem tudja miről van szó, írjon! kiss


Kedves Szabolcs2
Valamiről lemaradhattam én is, mert nem tudom, hogy miről van szó
email cím kiírását a fórum szabályzata nem engedélyezi: elke

Várom eligazításodat köszönettel: galaktikus
 

Plato

Állandó Tag
Állandó Tag
mondjuk ez jó, mert legalább az a kevés ember a gondolataival megpróbálja megteremteni a változást ... A baj az hogy 90% erről semmit sem tud, vagy nem is foglalkozik ilyesmivel.


Beszélgetés "RejtettKézzel" 4.

forrás:
*** hidden content ***
Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)

"Rejtettkéz: A következő probléma ami felbukkant, hogy az ő leszármazottjai annyira hálásak voltak nekünk a segítségünkért, hogy Jahve egy Féltékeny Istenné vált(a saját bevallása szerint). Innen az egész “más Isteneid ne legyenek” dolog. Egyáltalán nem voltunk elégedettek a helyzettel, mert egy Logosznak nem szabadott volna így viselkednie a leszármazottjaival, ők Egyek ugyebár. Amikor megkíséreltük, hogy elhagyjuk a bolygót, hogy visszatérjünk a Tanácshoz, Jahveh megakadályozta a távozásunkat. Megpróbáltuk megint elhagyni és át lettünk dobva az Asztrális Síkokra és be lettünk oda zárva. A Tanács megparancsolta, hogy bocsájtsanak szabadon bennünket, de azzal a feltétellel, hogy vissza kell vonnunk a szerződésünket ami arra vonatkozik, hogy segítsük a Föld lelkeinek fejlődését. Mi nem akartunk elmenni, nagyon szerethető Lényeknek ismertük meg őket, valóban pozitív polaritásuaknak, maradni akartunk és segíteni, de ez mellett szabadon szerettünk volna jönni-menni, belátásunk szerint. Az egyetlen módja, hogy maradhassunk, az volt, hogy Csoport Lélekként maradjunk bebörtönözve, ami az inkarnációk körforgását jelentette számunkra, amelyet(egyéni Lelkekként) már jó régóta nem csináltunk. Ahogy kifejtettem előbb, nem létezik “rossz”, vagy “jó” a Magasabb sűrűségből(dimenzióból) nézve, de mindig van következménye minden egyes cselekedetnek. Ez a Karma hatásának a törvénye. A szerződés már megköttetett Jahve, köztünk és a Tanács között, hogy gondoskodjunk a Katalizátorról, így jogunkban áll itt lenni. Jahve Karmájának hatása, hogy minket bebörtönöz a makrokozmikus szinten azt vonta maga után, hogy az individuális Lelkei be lettek börtönözve a mikrokozmikus szinten. A Végtelen Teremtő Jahvenek(és mindenkinek) a Szabad Akarat ajándékát adta, hogy saját belátásunk szerint teremtsünk, de az ő választásának Karmikus hatása az lett, hogy a Tanács karantént vont a bolygóra. Bizonyos evolúciós szint szükségeltetik, hogy a Pozitív Egységes Galaktikus Társadalom működő részévé váljék egy bolygó.

Ami az “összes lélek szabadságáért folytatott küzdelmet” illeti, emlékezz rá, hogy végül is ez egy Játék, amit mi itt mindannyian eljátszunk. Színészek vagyunk, játszunk az”Élet színpadán”. Ez a “Világ” egy illúzió, vagy “gondolat forma”. Senki sem hal meg valójában és valójában senki sem sérül meg. Az inkarnációk között te ezt nagyon jól tudod. De a játék szabályai biztosítják, hogy el kell felejtened azt, hogy valójában ki is vagy, szóval elhiszed, hogy minden “valódi”, amíg játszod az élet játékát. Ez egy alapvető előfeltétel, amikor te döntéseket hozol. Egyébként a játék nagyon könnyű lenne.

Ez a világ nem valóság. Bár ki tudjuk fejezni a Valóságot benne, ha így döntünk.

Kérdező: Ok, szóval a Te családod és az elit barátaid ugyanúgy csapdába vagytok ejtve a Földi birodalomban ahogy mi is, de miért propagáljátok és támogatjátok aktívan az leigázás erőit?

Rejtettkéz: Azért, mert ez az a rész amire szerződtünk hogy eljátsszuk ebben a játékban. Annak érdekében hogy “megnyerjük”(vagy sokkal pontosabban; hogy sikeresek legyünk) a játékot, annyira Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostítúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban. A különbség köztünk és köztetek az, hogy mi tudjuk, hogy mi “játszunk”. Minél kevesebbet tudtok a Játékról és minél jobban elfeleditek, hogy “játékosok” vagytok, annál “értelmetlenebbé” válik az élet. Ebben a sok Negatív dologban, ellátunk titeket eszközökkel. De ti nem látjátok ezt. Nem az a fontos amit teszünk, hanem az, ahogyan reagáltok rá. Mi megadjuk nektek az eszközöket. Szabad Akaratotokban áll az, hogyan használjátok ezeket. Felelősséget kell vállalnotok. Csak Egyikünk van itt(ez a szó szerinti fordítás, de én úgy értelmezem, hogy azt kell belőle megérteni, hogy mindketten – a pozitív polaritás és a negatv polaritás EGYet képez itt, csak Egy van itt - Tom). Értsd meg ezt és meg fogod érteni a Játékot.

Kérdező: Valamit amit nagyon érdekesnek találtam; az, hogy a Precesszió Nagy Korszakának elve öt 5125 éves ciklusra van osztva. I.e.3113. a jelenlegi “al-kor” kezdete a nagy aktivitás időszaka volt. Nyugat Európában, Közép- Keleten és Egyiptomban a kő monumentek építése ebben az időben kapcsolatban áll ennek a ciklusnak a felismerésével? Mi volt az angol kőköröknek és az egyiptomi piramisoknak a célja? Ezek sokkal többek, mint az eon-változás puszta jelei. Ezeknek valami hatalmas jelentőségük kell, hogy legyen. Valójában, van valami amit tudni szeretnék. Ezen emlékművek építői, a “rabul ejtett tömegek” közül voltak, akik megpróbálták létezés természetét megérteni vagy az építők a ti elit vérvonalatokból voltak?

Rejtettkéz: Igen, ezeknek az eseményeknek nagy jeletőnségük van, a történésük helyére és idejére vonatkozóan. A Csoport Lélek Komplexus, Ra volt ezeknek az építményeknek az építésze. Ezek Gondolat által jöttek létre. Amikor valaki megérti és látja hogy minden illúzió, vagy Gondolat, akkor használni tudja az Erőt, hogy manipulálja az illúziót. Minden dolog, látható és láthatatlan, az Élet- Erő- Energiával összekapcsolódó. Egyszer mikor meg tudod amit a varázsló tud, az már nem varázslat. Ez a Teremtés eszköze.

Köszönöm a kérdéseid, nagyon éleslátóak voltak.

Kérdező: A te fajtád rombolta le a világot. Többre tartva magatokat a többiektől. Amennyiben a valós életben találkozunk nem vállalok felelősséget magamért.

Rejtettkéz: A megértésed foghíjas, nem beszélve a szóhasználatodról. Hogy megértsd a “Magasabbat”, próbálj a “dobozon kívül” gondolkodni egy pillanatra. Ha a földön sétálok, te pedig felettem repülsz egy repülővel, jobb ember leszel tőlem?

Nem. Ez csak Magasabbá tesz Téged.

Kérdező: Találkozunk a pokolban.

Rejtettkéz: Légy óvatos mit kívánsz. Minden gondolat és szó Teremtő.

Köszönöm a kérdéseid. Azt hiszem mindegyikkel foglalkoztam az előző válaszaimban, bár ha úgy érzed valamelyiket kihagytam, mondd, kérlek.

Kérdező: Ha Jahve egy pozitív polaritású entitás, hogy lehet ő “haragos” és “féltékeny”?

Rejtettkéz: Jahvenek Szabad Akarata van? Magadat pozitívnak tartod? Mégis időnként haragos és féltékeny tudsz lenni? Jahve a Te világod(makrokozmoszod) részed?

Kérdező: Voltak más entitások akik Jahvenek tettették magukat?

Rejtettkéz: Alkalmanként igen.

Kérdező: Szeretném megtudni hogyan választhatjuk a mások szolgálatát(pozitív),a magunk szolgálata helyett(negativ).

Ez az állítás helyes? “Annak érdekében hogy a pozitív utat válasszuk, legalább 51 %-a a gondolatainknak és tetteinknek mások érdekét kell szolgálnia. A negativ úthoz minimum 95% -nak kell önszolgálónak(önérdekű) lennie. A kettő között fekszik a “közömbösség”.

Rejtettkéz: Igen, az állításod helyes. Szóval látod, hogy mennyire nehéz nekünk a negativitásért küzdeni? Nagyon sok erőfeszításbe tellik, hogy 95%-os negatívitást érjünk el. Meg lennél lepődve, milyen kevés ember van a bolygón akik a közel 51%-os pozitvitás közelében vannak.

Kérdező: Hogyan tudod a mások szolgálatának útját választani?

Rejtettkéz: Legyél jó magadhoz. Gyakorold az Élet valódi szeretetét és Létezését. Légy igazán hálás a Végtelen Teremtőnek minden egyes nap, hogy elhozott Téged a létezésbe, és a bőkezű ellátásáért. “Túlélsz”, nem? Talán nincs meg mindened amit akarsz, de meg van mindened amire szükséged van, annak érdekében hogy befejezd azt amiért ide inkarnálódtál. Mondj köszönetet ezért. Megkaptad az Élet tapasztalásának az ajándékát és fel lett ajánlva Neked a Szabad Akarat, hogy eldöntsd mit szeretnél létrehozni általa. Őrizd a gondolataidat óvatosan, mert azok sokkal erősebbek, mint amit el tudsz képzelni. Miután a Teremtő szolgálatának és szeretetének állapotából jössz, mások szolgálata egy természetes velejáród lesz. Mindig keresd az utat, hogy tudnál segíteni a társaidnak a létezésben. Bátoríts másokat. Építsd az embereket, és ne nyomd el őket. Légy a fény fáklyája a sötét világban.

Szüksége van az öreg hölgynek a segítségre a bevásárló táskájának cipelésében? Hogy tudsz bánni az otthontalan emberrel aki Tőled kér aprót? Hallottál valaha az álruhás Angyalokról? Nézd és lásd minden létező szívében az Isteni Szikrát. Bánj úgy velük, ahogy szeretnéd hogy ők bánjanak Veled és beszélj úgy velük, ahogy a Teremtőddel beszélnél.”Mert amit velük cselekszel ”azt velem teszed”. Ez a sugárzás és vonzás törvénye. A gondolataid, szavaid és tetteid visszatérnek Hozzád. Végülis az alázatos Hála szellemiségét ápold. Így nem lőhetsz bakot. A Szolgálat vágya természetesen árad a hálás szívből.

Kérdező: Ha a “másokat szolgáljuk” filozófiájával élünk annak érdekében, hogy elérjük az egységet a végtelen forrással, ez valóban nem a saját magunk szolgálása? Hogyan különböztessük meg a negativ és pozitív polaritást?

Rejtettkéz: Nem azért szolgálsz másokat hogy elérd az Egységet a Végtelen Forrással, hanem azért szolgálsz, mert úgy szereted őlet, mint önmagadat. A többiek a Te kiterjesztéseid. Ezért van az, hogy a Vonzás törvénye úgy működik, ahogy működik. Valóban amit Te velem teszel, azt önmagaddal teszed. Mi mindannyian Eggyek vagyunk, a Végtelen Teremtésben. Az elkülönülés csak illúzió(látszat), mivel te csak a 3-ik sűrűséget(dimenziót) látod. Nem látod az egész képet.

Elérjük az Egységet Minden Végtelen Forrásával a fejlődésünk emelkedő spiráljának eredményeként. Mindannyian az ösvényen vagyunk ami visszavezet ahonnan jöttünk. Mindannyian úton vagyunk, hogy visszatérjünk Otthonunkhoz.

Kérdező: Az én értelmezésemben az összes léleknek végülis a pozitív utat kell választania, hogy egybeolvadjon a Végtelen teremtővel. Ha ez igaz, mi az indok a negativ út választásának most, a Te embereid számára és számunkra?

Rejtettkéz: Ügyes kérdés. Igen, minden ember végül megtanulja, hogy a Pozitivitás az út amely az Otthonhoz vezet. De amíg a 3. sűrűségbe(dimenzióba) inkarnálódik, a Negativitás még mindig fontos eszköz a tanulási folyamat eszközeként. Ez megtanít a ”másra”. Amit mondtam korábban, Rajtad áll, hogy hogyan használod a kapott eszközöket. A Negativitásra még több Negativitással válaszolsz? A tüzet tűzzel való oltása működött neked? Vagy azt választod, hogy a Negativitást, mint eszközt lásd és felismerd, hogy ez felajánlja számodra a lehetőséget? Megtisztelem a gondolkodásra vonatkozó Szabad Akaratodat és azt, hogy magad fedezd fel, hogy milyen az a lehetőség.

Kérdező: Vagy ha az egyetlen Végtelen teremtő a “Szeretet”, ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy mások, vagy magunk szeretetét választjuk? Mindegyik út visszavezet minket a forráshoz?

Rejtettkéz: Ebben az értelemben igazad van, de csak bizonyos szempontból. Nagy különség van aközött, hogy szereted önmagad, vagy önző vagy. Ez nagy különbség. Ha valóban megérted, hogy mi az, hogy ismerd és szeresd önmagad, akkor nem tudsz mást tenni csak szeretni és szolgálni másokat. Nem létezik a “mások”. Ahogy megérted ezt a Lelked mélyén, már úton is leszel Haza, a Végtelen Teremtőhöz és végül visszamerülsz a Végtelen Egységbe.

Kérdező: Egyetértek másokkal abban, hogy a válaszaid összhangban állnak más forrásokkal, melyeket a múltban olvastam, beleértve Ra, a Kassziópeaiak(Cassiopians) és mások csatornázását.
El tudod mondani az ilyen “csatornázások”-ról a véleményed, vagy tudnak az embereid más csatornázásokról is?

Rejtettkéz: Ra-ról már szóltam a mai előző válaszomban. A Kassziópiaiakról nem hallottam. A Családomban nincs most más kommunikáció ezen kívül, de megvan a lehetősége hogy még egy ilyen legyen, de ez függ bizonyos dolgoktól.

A “csatornázásokról” az az általános nézetem, hogy a legtöbbjük nagyon gyenge minőségű. Ez a csatornázó személy elfogadásbeli hiányossága és az ezt követő elferdítésekre vonatkozik. Nagyon nehéz jó, stabil, tiszta és részrehajlás nélküli csatornázót találni. A csatornázás kulcsfontosságú része, hogy ideiglenesen kikapcsolja a személyes hit “szűrőit” és tiszta csatornává válik. Azért, hogy azt hozza át amit valójában adnak(mondanak) és ne azt amit gondolsz róla. Amikor azt modnom Te(gondolsz-ra vonatkozik - Tom), akkor ezt általánosságban értem, nem személyesen rád vonatkozik. Mindig jusson eszedbe, hogy az Üzenetről szól az egész, nem a hírnökről. A Ra csatornázások nagyon pontosak. Az egyetlen a számomra ismertek közül amire nyugodt szívvel rá tudom mondani, hogy “Tiszta” üzenet, de még ez sem 1oo%-os, inkább 85-9o%-os.

A másik nehézség a csatornázásoknál, hogy elkezded egy Pozitív lény üzenetét venni és ha nem vagy nagyon figyelmes és elővigyázatos a bejövö csatorna felismerésében, akkor egy magát pozitívnak tettető Negatívat kaphatsz, amely szép lassan egyre több tévinformációt csúsztat bele, miután elnyerte a bizalmadat. Amely pontos dátumokat és időpontokat ad, azt szinte mind el kell kerülni. A pozitív entitások nem fognak időpontot és dátumot adni. A negatívok igen, mert így elő tudják készíteni a bukásodat. Ha egyszer már becsaptak azzal, hogy időpontokat jósolsz előre és nem történnek meg, akkor már el is érték azt, hogy az üzeneted Fénye kialszik, mert senki nem fog a továbbiakban hinni neked.

Kérdező: Nos, legalább már tudjuk ennek az üzenetsornak a lényegét; valaki egy új New Age-beli teológiát fedezett fel és vette a fáradtságot, hogy bepötyögje mindezt.

Upsz, még mindig várom Tőled, hogy megadj egy előrejelzést, pontos idővonallal. Eddig minden amit nyújtottál az egy általános végitélet, amelyet mindenki minden évben előrejósol az ATS-en(az ATS ez a forum ahol az irás van - Tom). Szükségem van valami SPECIFIKUSra ami a KÖVETKEZŐ HÉTEN történik meg.

Természetesen tudom, hogy Te nem tudsz semmi ilyet megadni. Ez egy félrevezetés.

Rejtettkéz: Ez lesz az egyetlen alkalom, hogy válaszolok Neked.

A diskurzusunk elején kifejezetten világossá tettem, hogy az együttműködés milyen útját választom. Ha nem tetszenek a válaszaim, Szabad Akaratod van, hogy ne olvasd el a közzétételt. Javaslom, hogy használd azt, mert az energiád nagyon frusztráltnak és mérgesnek érezhető. Ez alkalommal ez nem az az irány amerre szeretnénk haladni.

Ahogy már az előzőekben is elmagyaráztam, nincs semmi bizonyítanivalóm Neked. Nem ezért jöttem. Hiszed, vagy nem, én Istenien közömbös vagyok. Ha a jelenlétem itt csak egy Lélek számára is hoz előnyt ez alatt a folyamat alatt, az már megéri az erőfeszítést. Nem kértelek hogy higyj, az egyetlen dolog amit tiszteletteljesen kértem, hogy függeszd fel az ítélkezést, vagy ideigelenesen bízz amig a diskurzust befejezzük, hogy a kérdések/információ áramlása zavartalan legyen. Eddig csak udvariatlanságot és neveletlenséget mutattál és még csodálkozol, hogy miért nem válaszolok. Amennyiben nem tetszik ez a téma egyszerűen válaszd azt, hogy nem olvasod, vagy nem szólsz hozzá és engedd, hogy azok akik a lényeges kérdéseikkel részt szeretnének venni benne, zavartalanul megtehessék.

A te pontjaid:
Új kor teológia? Ez szórakoztató. Fogalmad sincs, hogy milyen ősi és időtlen “csodák” ezek. Irónikusnak találom …”AlacsonySzintűSzabadkőműves”, ha valaha is eléred a 32-ik fokot(beavatottsági szint a "kőműveseknél". összesen 33 fok van, a 32 igen magas - Tom), pont ezeket az igazságokat fogod újra hallani. Remélem, hogy akkor könnyebben fogod ezeket az igazságokat megemészteni(magadba építeni) és meg fogod kérni a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon.

Nem fogsz tőlem időpontot és dátumot kapni. Nem azért vagyok itt, hogy “bizonyítsak” bármit is és nincs is erre szükségem. A Te hitetlenséged nem fog rám nézve következményekkel járni. Csak Rád.

Azért vagyok itt, hogy folyamatosan telejsítsem a szolgálatot amit kaptam, az üzenet átadása által. És ez a szolgálat beteljesül függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla.

A “végzet és homály”-ra vonatkozó megjegyzésedre, ami a gondolkodásmódod mutatja; Ahol Te végzetet és homályt, ott én lehetőséget látok. Az élet alkalmazkodik a gondolkodásmódodhoz. Ha végzetet és homályt látsz, akkor ez az amit kivetítesz. A világ a tükröd. Visszatükrözi neked amit kiteszel. Ha nem tetszik az amit az élet tükörképe mutat Neked, akkor változtasd meg azt ami ezt okozza.
Kérdező: Látod, ha ez tényleg létezett, akkor több ezer embernek kellett volna benne részt venni és mindig van legalább egy személy aki kiszivárogtat.

Rejtettkéz: Ezrek? Inkább Milliók. És nincs esélyed felfogni a rideg nevelést és a kíméletlen kondícionálást amin keresztülmegyünk a korai években.Senki sem mer ellene menni a Családnak. Tudjuk mi történne ha megtennénk. De nem ez az eredeti motiváló erő. A motiváló erő a féktelen Hűség a Család és a Teremtőnk iránt. Felfogjuk annak a jelentőségét amit itt teszünk, még akkor is ha az emberiség nagy része nem.

Kérdező: Upsz, bakot lőttél . Ahhoz képest, hogy csak az élet spirituális oldalának manipulálásával foglalkozol NAGYON sokat tudsz azokról a dolgokról amelyeknek köze nincs hozzá. Leleplezted magad.

Rejtettkéz: Te soha nem ülsz le a családoddal és beszélitek meg egymással a terveiteket?

A spiriutális szereppel kapcsolatosan tett megjegyzésekre vonatkozóan a tudatlanság amit felvonultatsz, nagyon humoros nekünk. Ha azt hiszed, hogy csak a Sprituálissal foglalkozom, akkor vagy nem olvasod, vagy félreolvasod a hozzászólásaimat. Te azt is feltétlezed, hogy a szerepem az “Élet sprituális oldalának” “manipulálása”. Megintcsak híján vagy a megértésnek és téves ítéleteket hozol arról amit nem is értesz. Jobb lenne ha abbahagynad az “okoskodást” és mindezt a félresiklott energiát valami olyanba irányítanád ami tápláló és termékeny a Lelkednek. De had ne állítsalak le az eljövő Aratás Negatív Polaritásának táplálásában. Hálásak vagyunk Neked ezért.

Az időmből az utolsó néhány napomat itt fogom tölteni(a diskuruzusnk Pénteken fog befejeződni) és a lényeges kérdésekre fogok összpontosítani, amelyek a legtöbbet hozzák ki ebből az információ megosztásból és kapcsolódásokat hoznak létre a Lét Lélek szintjén, szóval ne várjatok több választ a verbális kakaskodásra. Időm és kedvem sincs a jelentéktelen kötekedésekhez.

Azoknak akiknek a kérdéseire nem volt időm válaszolni, holnap fogok. Amíg utolérem magam, tiszteletteljesen kérem függesszétek fel a további kérdéseket.

Köszönöm mindazoknak akik értelmes kérdéseikkel járultak hozzá a diskurzushoz. Remélem, a nyitott elméjűek kaptak ebből az információból.”
 

Plato

Állandó Tag
Állandó Tag
A baj az hogy a technikai fejlődés az idegenektől jött az utóbbi időkben, hiszen már kitudja mióta a kormányok kapcsolatba vannak velük. A másik pedig a leszületett zsenik hogy azok találmányaival gazdagodjon.
Bár valójában nem a társadalom a lényeg, hanem az egyes lelkek oda mennek ahova szükség van a fejlődése érdekében, vagy másoknak segíteni.

Az Alexandru PArgaru szerint a 4d s bolygókról jönnek 3d s bolygókra azok a lelkek akiknek tanulnia kell, vagy hibájukért bünti .. :)
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
mondjuk ez jó, mert legalább az a kevés ember a gondolataival megpróbálja megteremteni a változást ... A baj az hogy 90% erről semmit sem tud, vagy nem is foglalkozik ilyesmivel.

Az a "kevés" ember nem lebecsülendő, mert napról napra egyre többen vannak.:) S, ahogy eléri a kritikus pontot, néhány nap alatt megtörténik a kollektív felébredés...:)
 
F

Feketerigó

Vendég
Az a "kevés" ember nem lebecsülendő, mert napról napra egyre többen vannak.:) S, ahogy eléri a kritikus pontot, néhány nap alatt megtörténik a kollektív felébredés...:)


Van némi saccotok, hogy ez mikorra várható?
Nem óra,perc,másodperc, hanem kb.......
F.
 
E

elke

Vendég
[HIDE]http://belsohangok.kosza.eu/index.php/tapasztalasok/-tapasztalasok-10[/HIDE]

ahogy beolvastam talán ez ide is szól
 
Oldal tetejére