az Auralátásról

Atis3

Állandó Tag
Állandó Tag
Atis, írtad, hogy átveszed az érzéseket is - meg kell tanulnod ezt a fajta érzékelést nyitni-zárni, ha nem tudod zárni akkor a mások problémája az őrületbe kerget. Nem ilyen drasztikusan, de ez is előfordulhat, az érzékenységedtől függően. Lényeg, hogy sok nyugtalan éjszakád és nappalod lehet emiatt, állandóan azt fogod érezni, hogy mennyi szerencsétlen ember él és a tehetlenséged kikezdi az idegrendszered. Mert egyszerűen nem tudsz szabadulni az érzésektől. Csúnyán hangzik, de önzőnek kell lenni kicsit, a magad védelmében.
Voltam én is így, és azt gondoltam bolond fejjel, hogy majd én megoldom ... hát nem, ez nem így működik, de igen hosszas lenne ennek fejtegetése, főleg hogy így is bő lére eresztettem a mondandómat.

lezárni letudom de akkor is ez már olyan mintha egy kavicsot dobtak volna a tóba
az a baj, hogy ezt érzem hogy mennyi tudatlan, ostoba ember vesz körül és miután ezt érzem máshogy állok is azokhoz az emberekhez és ezt ők is észre veszik
az hogy az őrületbe kergetnének nos szerintem nem, bár nem tetszik amit érzek legtöbbször


Kár,hogy én nekem nincs ilyen tehetségem:(...Pedig nagyon érdekel a téma

nem tudhatod amíg nem próbáltad
 

Rawe

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy lehet használni a perifériás látást?(auralátás) könyvet ne plz,egyrészt nemtom letölteni másrészt lustavagyok hónapokig gyakorolnix)
 

Atis3

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen aura színek vannak és mi a jelentésük?

hogyan_lassuk_es_olvassuk_az_aurat.doc ez is onnan van és csak 1-2(összefoglalva)

Tiszta színek:

A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erõs pont az Aurában. Mindössze átmene-ti "felhõk" vagy "lángok" formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia kül-dése.

A sárga: öröm, szabadság, kötõdés nélküliség, létfontosságú erõk felszabadítása vagy szabadon bocsátása.

A piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testrõl. Ha túlságosan domi-náns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

Piszkos színek:

A szürke: sötét, lehangolt gondolatok; tisztáttalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

A fehér: súlyos betegség, szintetikus behatás (drogok).



Mint mondtam idéztem a könyvből és nem mindegyiket.




Hogy lehet használni a perifériás látást?(auralátás) könyvet ne plz,egyrészt nemtom letölteni másrészt lustavagyok hónapokig gyakorolnix)


talán koncentrációval? nem kötelező a perifériát használni az auralátáshoz
lustaság fél egészség
már miért kéne letölteni? "google a barátod és wiki a barátnőd"
 

gotike

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi, hogy kimásoltad, még nem tudom letölteni.
Arról még nem is hallottam, hogy piszkos színek is vannak. Azt gondoltam, hogy az aura színe állandó. Milyen gyakran változik?
 

Atis3

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi, hogy kimásoltad, még nem tudom letölteni.
Arról még nem is hallottam, hogy piszkos színek is vannak. Azt gondoltam, hogy az aura színe állandó. Milyen gyakran változik?

újabb idézet a könyvből: "Az élõ (tudattal rendelkezõ) dolgok (emberek, növények stb.) körül lévõ Aura idõvel változik, néha meglehetõsen gyorsan."

személyes tapasztalat alapján: van egy alapszín ( amilyen a természeted alapból)
és vannak amik felette vannak ez másodpercek alatt megváltozhat (érzelmek, gondolatok befolyásolják)


Hogy lehet használni a perifériás látást?(auralátás) könyvet ne plz,egyrészt nemtom letölteni másrészt lustavagyok hónapokig gyakorolnix)

pedig gyakorolnod kell, csak kérdés hogy mit akarsz tudást vagy bölcsességet?
 

angifilld

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rawe!
Az hogy lusta vagy gyakorolni az elég gáz...
Az h a könyvet lusta vagy elolvasni nah az már annyira nem gáz...
Semmit sem kapsz ingyen...ha valoban szeretnéd látni az aurákat a gyakorlás alapvetö dolog..
Van akibe beleszületik ez a "képesség", van akibe nem...ha érdekel akkor ültetsd le magad egy székbe és gyakorolj...nyujtsd ki a kezed magad elé (lehetöleg ne sötétbe ülj) nyitsd szét az ujjaidat...az ujjaid felfelé álljanak. lehetöleg fehér fal legyen a tenyered mögött...nem kell h hozzáérj a falho és az sem h közel legyen csak fehér valami legyen mögötte mert ez egy ugymond semleges szin...és nem üti a többit..
bambulj rá a kezedre ...az ujjaid közé az ujjaid széléhez a tenyered széléhez...ne gyorsan mozgasd a szemed hanem szép ráérösen...észre fogod venni h szin jelenik meg amely mintha körbevenni a kezed, az ujjaid...nah olyan szinu jelen helyzetben az aurád...ha ezt elégszer gyakoroltad akkor a fehér fal sem kell a tenyered mögé illetve már nem csak a kezeden hanem esetleg tükörben is látod az arcod tested körül...és ha még többet gyakorolsz egy idö után nem is kell annyit bambulnod... ha ezzel megvagy ültetsd le az egyik kedves ismerösödet és vele is játszd el ugyanazt mint a tenyereddel...fehér fal legyen az ismerösöd mögött bambulj az arcszélére...észreveszed majd h neki milyen szinu az aurája és igy h jelen helyzetben milyen hangulatban van...
viszont gyakorlás nélkül nem megy...
 

angifilld

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Füvellő!
Az aura az érzelmektöl, az érzelmek pedig az energiáktol függenek.(álltalában)
tedd helyre az energiáidat és kitisztul az aurád is.......
Hogy ezt hogy tedd meg? meditál vagy csak pihenj...üritsd ki az elmédet..
Ha ez még mindig nem segit ajánlom a füstölöket vagy az illoolajokat illetve az illatos gyertyákat...ha még ezzel együtt sem érzel változást akkor szedj köveket.!:)
akarom mondani ha éppen egy forrásnál jársz vagy esetleg mezön stb vidéken stb akkor szedj három db követ ...nem kell tul nagynak lennie de ne is legyen kicsi...legyen akkora mint a tenyered..(az ujjaidat ne számitsd bele:) ) mindegy milyen alaku ovális vagy kerek...a lényeg h ne legyen megtörve a kö...ne legyen kettétörve vagy "sérült"...ne ész nélkül szedd hanem figyelj oda arra hogy melyik az ami vonz téged(mármint az energiáidat...)ha az elsö megvan ahhoz igazitsd a másik kettöt..amint megtaláltad a köveidet ne add ki a kezedböl...tedd olyan helyre ahol nem játszik vele senki nem dobálják stb...vigyázz rá...ne használja más csak te...ha használni akarod akkor elötte melegitsd fel öket...tedd ki a napra vagy ha nincs nap akkor a konvektorra vagy rakd be a mikroba egy pillanatra.....ne legyen forro csak kellemesen meleg amit el bir viselni a tested...ha ráteszed...feküdj le és helyezd a köveket ugy h az egyik a mellkason a másik a köldök felett egy kicsivel a harmadik a köldök alatt legyen...persze eléggé fontos h a kö ne ruháhioz hanem börhöz érjen...ha ez megvan hunyd le a szemed és pihenj ne gondolj semmire...
a kö elszivja a negativ energiáidat...hidd el sokkal kellemesebben fogod érezni magad utána..
 

Rawe

Állandó Tag
Állandó Tag
Angifilld

szoktam "nézegetni" a karomat,a könyvet is elolvastam (az aura érzékelése) de mindig csak egy színt látok..és azis változik(pl. 1 óramulva megnézem akkor más szinü..)ilyen kék-lila a kék világos szokott lenni...mindenhol másféle módszereket tartanak előnyben.A 3. szem...perifériás látás...esetleg aurafényképezés,de mamár olyan sok a fake kép hogy alig lehet megkülömböztetni..
 
Ahogy én látom, tapasztalom az aurát!

Milyen aura színek vannak és mi a jelentésük?

A legtisztább és egészséges aurákat, én a pasztell színekben érzékelem, látom, és egészen áttetszőek, mint a szappanbuborékok.

Amikor például valaki hazudik, akkor a hazugság mértékétől függően szürkül be az aura; bármilyen színű is volt alapban az adott pillanatban.

Minél erőteljesebb a szín bármelyikről is legyen szó, annál negatívabb jelenségeket produkál a személy, pl. agresszív, dühös, túlmozgásos viselkedés stb. ilyenkor a pl. a piros, erőteljes vörösbe borul, már tudom, hogy a személy nagyon komolyan dühös, de ezt is szoktuk mondani, "Elöntötte a vér az agyát!".

Fehér színben (színek összesége) akkor tapasztalom, ha valaki meditál/t, nagyon elmélyülten imádkozik/gondolkozik valami elvont dolgon/gondolaton. De például olyannal is találkoztam akit elmegyógyíntézetben tartottak, mert örültnek tartották. Aki túlzásba vitt spiritualista, azok is igen gyakran jelennek meg fehér aurában. A túlzást én abban látom, hogy a személy nem pasztel áttetsző fehérben jelenik meg, hanem tejfehérben. Tejfehér aurában kizárólag elvakultakkal találkoztam; de előfordult, hogy ahogy kezdte belátni elvakultságát, az aurája is egyre áttetszőbbé vált.

Lila (püspöklila) általában spirituális vezetőként látom őket; de itt is meg kell említenem, hogy ha nem pasztell áttetsző, akkor kierőszakolt, másokra ráerőszakolt vezetőről van szó.

Zöld ebben a kedvencem a türkízzöld, mely a gyógyítókra jellemző aura (hangsúlyozom, nem ORVOS), közelükben amit elsődlegesen érzek is az a kiegyensúlyozottság.

Sárga itt általában igen erős személyiségekkel találkoztam, akiket nagyon nehéz befolyásolni, de ők igen könnyedén befolyásolnak másokat, és ezt többnyire a fizikai kényszer különböző formáival érik el. Mondhatnám úgy is, hogy igen erőteljes kolerikus természetű személyek ők. Azonban ha nem alapvetően sárga aurájú a személy, akkor csak az adott pillanatban él így. Erőt kell mutasson másoknak vagy önmagát húzza ki a hajánál fogva.
Nem osztom azt a véleményt, hogy a sárga aura a mágikus személyekre lenne jellemző, mert minden színben találkoztam igen mágikus személyekkel.

Fekete aura szerintem alapvetően nem létezik, mint ahogy a fehér sem alapvetően az, de hogy megjelenik azt bizton állíthatom. Olyankor találkozom vele, pl. amikor faggatom az illetőt, és számára igen-igen kényes témára kérdezek rá, és ezt ő előlem, vagy mások elől igen keményen elakarja takarni, titkolni. Vagy ha például rá szeretném venni valamire, és azonnal fekete aura veszi körül, akkor tudom, hogy semmilyen módon nem akarja tenni amire kértem. Természetesen úgyanezt látom amikor másoknál figyelem meg!

Számomra nem az a kérdés, hogy látom vagy sem az aurát, hanem, hogy az alapvető aurája milyen, mert minden szín megjelenése ennek eredményeként értelmezhető igazán. Ezért a legtöbb aura könyvben lévő értelmezésekkel nem szoktam egyetérteni. Bár én is igen-igen sokat tanulok a beszámolókból.
Tudjátok az aura színei igen-igen változékonyak, úgyanolyan gyakran változik, mint a hangulatunk.
 
Az aura látás kifejlesztése nem veszélyes

Nem tudjátok hogyan lehetne kevésbé veszélyesen kifejleszteni az aura-látást? Érdekelne

Egyáltalán nem veszélyes az aura látás kifejlesztése!
Én igen sokat gyakoroltam a 3D-s képekkel, amit úgy csináltam, hogy nagyon sok képet összegyüjtöttem, és a képnézőben amikor már elértem, hogy látom magát a térhatású képet akkor váltottam a következőre, miközben fenntartottam a szemeim helyzetét. Ezzel amikor már elértem, hogy a következő és rákövetkező képeket is látom anélkül, hogy újra kellene állítani a szemeimet, már gyakorlatilag láttam az aurát.

Kutuluh
 

ganoderma

Állandó Tag
Állandó Tag
Valahol olvastam ,hogy ez is a gyakorláshoz tartozik pl.nézd a narancs auráját ,ami egyébként kék és valoban bejött.Gyakorlásnak nagyon jo és már nem okoz problémát megtartanom a szemem abban a bizonyos pozicioban,de sajnos még csak részletekben ugrik be néha valami ha egy ember auráját nézem.Állítolag pedig könnyen elsajátíthato.
 

A Demiurgosz

Állandó Tag
Állandó Tag
Elkezdtem olvasgatni a témát, és az jutott eszembe, hogy felteszem azokat a kérdéseket, amire a válasz már nagyon régóta izgat.
Lehet, hogy off, mert nem az aura a lényeg hanem inkább a szem, a látás, és hogy mit is látok, vagy mitől vélek látni dolgokat.
Egy részt, ha fehér, vagy nagyon világos felületet nézek napfényben, azon elkezdenek hullámozni különböző színek. Általában arany, meg rózsaszín, bíbor... Másrészt ha elkezdek bámulni egy területet, akkor időnként "destabilizálódnak" a dolgok. Hullámzanak, kicsit mintha szétcsúsznának, és a sötét tónusokon is elkezdenek foltokban más sötétebb színárnylatok megjelenni. Ez éjszaka a leglátványosabb, amikor teljesen sötét van, hozzászokik a szemem a sötéthez (elég jól látok sötétben, viszont nappal gyakran nagyon gyötri a fény a szememet) és a különböző sötét tónusok felhőszerűen szakadoznak, és más sötét színek árnyalatainak keverékeiként látom. Más jelenségek is előfordulnak, villanásnyi időkre fényfoltok, színfoltok, a dolgok rándulásai, vibrálása.
Ahogy a képeket érzékelem, élesek, és teljesen normálisak, de ha jobban megnézek egy felületet, akkor mintha a látványa, színe, valami meghatározhatatlan anyag vibrálása, örvénylése lenne.
Ezek lehetnek akár a szem, vagy idegrendszer betegsége is,
de van egy másik jelenség, ami sokkal érdekesebb, ha világos alapra tekintek, akkor kezdek észrevenni a levegőben örvénylő kékes izzású fénypontokat. Apró pontok, amik látszólag szabálytalan pályákon mozognak örvénylenek a levegőben.
Igazából fogalmam sincs, mit látok, mert ezek látszólag értelmetlenek, azaz nem aura, nem is entitások.
Van esetleg válasz, ötlet?
 

anitadobos

Állandó Tag
Állandó Tag
A napba-nézést nem tenném. Rendszeresen biztosan nem.
Olyan meditációkról hallottam, ahol a nap fényét "engedik át" a testen.... Ehhez azonban nem szükséges a napba nézni.

A bambulás tökéletes megoldás az auralátáshoz.
 
I

ionon

Vendég
Elkezdtem olvasgatni a témát, és az jutott eszembe, hogy felteszem azokat a kérdéseket, amire a válasz már nagyon régóta izgat.
Lehet, hogy off, mert nem az aura a lényeg hanem inkább a szem, a látás, és hogy mit is látok, vagy mitől vélek látni dolgokat.
Egy részt, ha fehér, vagy nagyon világos felületet nézek napfényben, azon elkezdenek hullámozni különböző színek. Általában arany, meg rózsaszín, bíbor... Másrészt ha elkezdek bámulni egy területet, akkor időnként "destabilizálódnak" a dolgok. Hullámzanak, kicsit mintha szétcsúsznának, és a sötét tónusokon is elkezdenek foltokban más sötétebb színárnylatok megjelenni. Ez éjszaka a leglátványosabb, amikor teljesen sötét van, hozzászokik a szemem a sötéthez (elég jól látok sötétben, viszont nappal gyakran nagyon gyötri a fény a szememet) és a különböző sötét tónusok felhőszerűen szakadoznak, és más sötét színek árnyalatainak keverékeiként látom. Más jelenségek is előfordulnak, villanásnyi időkre fényfoltok, színfoltok, a dolgok rándulásai, vibrálása.
Ahogy a képeket érzékelem, élesek, és teljesen normálisak, de ha jobban megnézek egy felületet, akkor mintha a látványa, színe, valami meghatározhatatlan anyag vibrálása, örvénylése lenne.
Ezek lehetnek akár a szem, vagy idegrendszer betegsége is,
de van egy másik jelenség, ami sokkal érdekesebb, ha világos alapra tekintek, akkor kezdek észrevenni a levegőben örvénylő kékes izzású fénypontokat. Apró pontok, amik látszólag szabálytalan pályákon mozognak örvénylenek a levegőben.
Igazából fogalmam sincs, mit látok, mert ezek látszólag értelmetlenek, azaz nem aura, nem is entitások.
Van esetleg válasz, ötlet?
Szemedben lévő muslincák játékát is láthatod tudod ez a jelenség mikor csillagokat látsz de létre jön csak úgy is a jelenség ha megfelelőek a körülmények neki és nem csillagokat látsz akkor. A többi fényedre szuper a szavam :)
 
Oldal tetejére