Bebizonyosodott – a nők a jobb autóvezetők

Westie

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem pedig egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy megtanuljak vezetni, még a gondolatától is frászt kapok.
 

ebimagdi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szerintem is egyre agresszívabb lesz a közlekedés, úgyhogy a volán mellé én sem kívánkozom. Viszont nagyon szeretek utazni. Szerintem egy ember olyan a volán mögött is, mint amilyen az életben. Az agresszív nő a vezetésben is az és a szelíd férfi szerintem a volán mögött is az.

Üdv: Ebimagdi
 

Harv

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem, nem a vezető nemétől függ, hogy tud-e jól vezetni, láttam már női és férfi balfácánt is a közlekedésben szép számmal. Amit nagyon nem bírok, ha egy rendőr szabálytalankodik.
 

r1cs1

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki járt iskolába annak biztos elmagyarázták hogy a férfiak térlátása és tájokozódási képességei jobbak mint a nőké... Ezért nem szeretnek tolatni... Na de mindegy a nők azok manapság mindent jobban tudnak persze...
 

lacus1012

Új tag
van benne realitás. A férfiak többsége hamar felkapja a vizet. A nők viszont nyugodtabbak, talán a gyereknevelésnél önfegyelmet és türelmet is tanulnak.
 

varbo

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetes, hogy a férfiaknak jobb a tájékozódási képességük, hisz a nők tájékozódásért felelős agyrészére rá van telepedve a második beszédközpontjuk. Ezért van, hogy agyvérzés után sokkal hamarább "tanulják meg" újra a beszédet.
 

varbo

Állandó Tag
Állandó Tag
Amiért meg szerintem sokszor jobbak a női sofőrök - egyszerre sokkal több dologra tudnak figyelni. Talán hamarább észreveszik, ha baj van.
 

vidniki

Állandó Tag
Állandó Tag
Az teljesen biztos hogy a nők jobb vezetők...de a férfiak azt mondják h a hülye a nő...de közben meg ő nem csinált jól vmit az úton...:mad:
 

Boncsika

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg a női vezetők jóval óvatosabbak, kivéve ha éppen sminkelik magukat, vagy a körmüket reszelik vezetés közben.
 
Oldal tetejére