Bevandorlas Kanadaba

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

mobil64

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
egyszer mikor ide regisztráltam már átrágtam magam a kanadába való költözés lehetetlenségén. Még mindig nem tudom, hogy azon kívül hogy itthonról pont alapján megkérjük az állampolgárságot nincs-e más esély. Pl. kimegyek dolgozni (munkát hol kereshetnék? ki adja a munkához az engedélyt? hogy adózok, stb.?) és félévente hazajövök? vagy kimehetek több időre és a 3. gimis lányom tanulhat közben ott? vagy az nagyon drága, menjünk dolgozni/tanulni ha már egyetemre jár? de akkor kanadai ösztöndíjra kéne jelentkezzen? van-e esély ilyet megnyerni? és ha ő már kint végzett haza kell jönni és innen kérni a letelepedést ha még mindig akarja? előre is köszi!! Túl sok és bonyolult ami a honlapon van erről és nem is biztos hogy nem értek valamit félre. Kint van a nagybátyám, unokatesóim, a másik nagybátyám sajna meghalt az ő felesége és lánya is ott lakik Vancouverben. Szponzorálni sztem nem akarnának és ha nem muszáj nem is kérném. Max lakhatásban segítenének, de azt sem tudom biztosan. Mit tudtok erre mondani?
 

mobil64

Állandó Tag
Állandó Tag
azt javaslom fuss neki megegyszer ,es olvass at figyelmesen mindent
mert a kerdeseidre a 603 oldalban valaszt talalsz!
/ zarojelben megjegyezve , elvagy tevedve , legyszerusitetted
azt ami nem ugy mukodik/

köszi
milyen 603 oldal? hol?
épp ez az, nagyon nem értem az egészet, pedig biztos van megoldás
azért érdeklődöm nálatok, mert nem értem 100 % az angol leírást
és mert nagyon nagyon sok rész van ott és nem ismerem ki magam.
(mármint itt:http://www.cic.gc.ca/english). Ezért kérek segítséget.
 

mobil64

Állandó Tag
Állandó Tag
azt javaslom fuss neki megegyszer ,es olvass at figyelmesen mindent
mert a kerdeseidre a 603 oldalban valaszt talalsz!
/ zarojelben megjegyezve , elvagy tevedve , legyszerusitetted
azt ami nem ugy mukodik/


Még egy. végigolvasnám a fórumot de nem találom hogy hol lehet visszafelé beállítani a hsz-ket és lehetőleg úgy hogy jó sok legyen oldalanként. Megmondanád?Köszönöm szépen
 

Batta Ildiko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:)) Igy a tuzijatek vegen, engedjetek meg egy szemelyes uzenetet, mivel ma van a kislanyom szuletesnapja. Ezen a napon, mindig nagy szeretettel, es Tisztelettel gondolok (Dr Makay Zoltan) Zolibacsira, aki 38 even at meghitt, magas szintu tudasaval dolgozott a North York General Hospitalba.(Sheppard ave) En meg azon kevesek koze tartozom, aki abban a szerencses helyzetbe lehettem hogy vervetelre utalt, beszelt, es ittam a szavait.Itt uzenek Zoli bacsinak, kivanok neki nagyon jo egeszseget, bekes nyugdijas eveket.(Munkassaga elismerese, a korhaz foldszintjen elhelyezett rez tabla jelzi) (Szerintem tuti tart meg eloadasokat, kb 70 eves volt mikor mar nyugdijba ment. Legyunk nagyon buszkek ra!
B.I.
 

ilves

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a tökéletes válasz.
Tehát ebből azt szűröm le hogy nem megyek semmire azzal hogy anyu állampolgár,mert van két 10 éves unokája és az édes anyja is él Magyarországon.
Mindenkinek köszönöm a segitséget!
Kozben itt ramszolt az asszony, hogy nagy marhasagokat irok... Ha edesanyad a szuletesedkor kanadai allampolgar volt akkor valoszinuleg te is az vagy, ugyhogy a kovetsegen kellene annak utana erdeklodni, hogy hogyan szerezheted meg a szukseges papirokat. Sok sikert.
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket néhány mondat erejéig.
Ki szeretnék költözni Kanadába pontossabban Toronto környékére csak azt szeretném megtudni hogy kaphatom meg az állampolgárságot 33 éves vagyok édes anyám kanadai állampolgár ő ott született de még kisgyerek korában hazahozták magyarországra.Jo 5 éve megkérte az állampolgárságot és meg is kapta hamar.Szerintetek ha ő is kijönne akkor utánna megkaphatom az állampolgárságot?Ha valaki tud bármilyen megoldás ezzel kapcsolatban kérem segítsen.Hogy müködik ez kint ugy hallotam hogy valami család egyesítést kell kérni,de nem tudom hogy jo megoldás e ez.Mennyi idő ha egyátalán elintézhető?
Előre is köszönöm a segítséget!

Bocs de nincs kedvem leforditani magyarra, ha nem tiszta akkor leforditom.

"A Canadian citizen is a person who is Canadian by birth or who has applied for Canadian citizenship through Citizenship and Immigration Canada and has received a citizenship certificate.

You are probably a Canadian citizen if you were born in Canada. You may also be a Canadian citizen if you were born outside Canada to a Canadian parent, but not necessarily."<!--/gc--><SCRIPT type=text/javascript>zSB(3,3)</SCRIPT>

http://canadaonline.about.com/gi/dy...//www.cic.gc.ca/english/citizenship/index.asp
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére