Egészség pl. hadarás, anorexia, időskori hallás, kristálygomba.. stb

Mi az egészség?

  • Az egészség a betegség hiánya

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség amikor nem fáj semmi

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség amikor testem nem észleli hiányosságait

    Szavazat: 0 0.0%
  • Az egészség az ember testi és lelki egyensúlya

    Szavazat: 4 80.0%
  • Az egészség a testi-lelki-szellemi és spirituális egység

    Szavazat: 1 20.0%

  • Összes szavazó
    5
  • Szavazás lezárva .

napdap

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Remek témát kinált Ionon a "Nemeskővek" c.topikban ami kapcsolodik a diabeteszhez .......

MOGYORÓ.

A mogyoró és más olajos magvak igen sok proteint/fehérjét/ tartalmaznak.
A sav-bázisés a vizmegkötésben nagy szerepük van,de mint fehérjék egész szervezetünknek szüksége van proteinre.A mogyoró az antioxidánsok csoportjába tartozik,/magnézium:répa,gabona félék,dió-mogyoró/.

Vitamin besorolás szempontjából a mogyoró nagyon magas E-vitamint tartalmaz.
K-vitamin:K1: olajos magvak,növényi olajok.
B1 vitamin /tiamin/
B5-vitamin: a dió, mogyoró, mandula,
H-vitamin /Biotin/
A lecsökkent ingerlékenységű receptorokat stimulálva igen intenziv
ingerületbe hozza pl a mogyoró fogysztása,illetve az olaj ugy belsőleg,mint külsőleg.Kialakul egy olyan mechanizmus aminek következtében az étvágyunk,a felszivodás,és az emésztésünk is lényegesen javulni fog. A mogyoró pl a serkentő hatása miatt az inzulintermelésre /belső elválasztásu funkció/ hatással van,pont a hasnyálmirigyet érintve és igy a II.tipusu cukorbetegségben szenvedőknek nagyon hatásos,mint kiegészitő terápia a mogyoró/mogyoró olaj!
Különben a mogyoró nagyon sok ásványi anyagot tartalmaz,mint:rezet,
mangánt,cinket,magnéziumot,káliumot és pont a magas kálium tartama miatt kiváló vértisztitó,de éppen ezen "tulajdonságok" miatt bátran fogyaszthatják a cukor betegek is!
Talán még annyi,hogy szemben a tév hittel igen is fogyókuráknál is jó hatást fejtki a mogyoró fogyasztása pont a nagyon magas és tiszta protein tartalma miatt!
A mogyoró testünke esszenciális zsirókkal látja el és ezáltal pozitiv hatással van a koleszterin csökkentésében, a vérnyomás rendezettségében.A mogyoró fogyasztása olajos mivoltának köszönhetően a mindennapokban rendbe tartja a bélmozgásokat is és nagy segitséget ad az esetleg székrekedésben "küzdőknek".

Egy jó tanács: a pörkölt mogyorót nem árt fogyasztás előtt C-vitaminos vizben "megáztatni" és pár percig sütőbe tenni fogyasztás előtt,mert könnyen "penészesedhetik" a tárolás során és az ugy mond "penészgombák" gyengitő hatással vannak az immunrendszerünkre!


 

napdap

Kitiltott (BANned)
Idézet:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">Eredeti szerző cathy222
Csontkovácsot próbáltál már?

</TD></TR></TBODY></TABLE>
Szeretném megkérdezni cathy Te voltál már csontkovácsnál /kiropraktőr/? Ha igen akkor milyen tapasztalataid maradtak, és hozott e számodra kedvező javulást?
Valamilyen szinten hit és bizalom kérdése is ez szerintem.Nem biztos,hogy ha "fáj" mondjuk a nyakam,mert....akkor ugy engedném kitekergetni egy "csontkovácsnak".

Kérdésem még: mi van abban az esetben,ha valakinek nem feltétlen tenne jót a "csontkovácsolás",holott számos olyan problémával küzd amiknek másokra nézve "jót tesz" egy csontkovács?

Mi a véleményed az "INRAKÁSRÓL" / sajnos mára már szinte feledésbe ment a technikája,pedig egy jó bevált ősi modszer volt/,vagy a KÖPÖLYÖZÉSRŐL ami szintén nagyon régi ősi gyógymod volt és szintén mondhatnám ugy is méltatlanul "feledésbe" került/kerülő gyógymod? /pedig nagyon jó modja a szervezetünk méregtelenitésének/.
 
J

juliapeic

Vendég
Kedves atoht! vigyázz azért azzal a csülökpörkölttel, még ha utánna túrázni is mész! Mégis csak az egészségről beszélünk! A bőr alatt van a legtöbb méreg és még sokminden más! Bocsi!
 

atoht

Állandó Tag
Állandó Tag
A csülökpörköltet jelképesen írtam, de írhattam volna töltött káposztát is :)
Az a lényeg, hogy normális ételt is lehetne enni, nem csak a "bio"reform vega steril divat kaját, persze különböző (nem?)vegyi úton előállított táplálék kiegészítővel, hogy azért a szükséges ásványi anyagokat, vitamint, fehérjét bevidd a szervezetedbe.
Inkább az a "méreg", mint a szatyornyi tabletta egy marék fűvel.
 
J

juliapeic

Vendég
Szerencsére nem ismerem azt a tabletát, de tudod ITT már minden méreg és hiába is okoskodunk, mert mi a világot és magunkat sem fogjuk megvédeni, mert hús, növény és minden más MÉREG.Az a kérdés, hogyan tudjuk a szervezetünket fenntartani, hogy ezt a hatalmas mennyiségü mérget eliminálja.Méz pl.én azzal is foglalkozom, egészséges volt VALAMIKOR, de mostmár a pénz érdekében hamisitják a lelkiismeretlen méhészek, a méh természetes tápláléka a méz és nem a cukor-igy az imunrenszerüket vesztik szegény bogarak és már Ők is megbetegszenek.De ne is beszéljek a növények permetezéséről-milyen lehet a méz akkor.DE ha magam számára csinálom, vigyázok mivel etetem a méhet pl. mézet adok neki télire, nem cukrot, és igy egészségesen fog kitelelni.Érted, amit még magad meg tudsz teremteni az még TALÁN egy kicsit egészségesebb!!! Köszi.
Nem hiszek semilyen készitményben, mert minden jól össze van állitva papiron!
9 évig voltam vegás, de sokmindenre rájöttem....közben...
 

atoht

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha csak olyan ételt ennénk meg amiben nincs egy szem méreg vagy káros összetevő, nem igazán lennénk hosszú életűek. Én a természetes híve vagyok, de tudtommal ebben a hús is szerepel. Nem ítélek el senkit a szokásaiért amíg ez nem jut el olyan szintre ami már másra is (negatívan) kihat.
Lehet kampányolni bármilyen témában, de normális érvelést (ami elfogadható) nem kaptam még a vegetáriánusoktól.
Persze én is , mint sokan mások nem eszek meg sok mindent, de nem kampányolok ellene, csak azért mert nem szeretem. Akinek valamilyen étel allergiája van, azokat megértem (nekem is van), de ők nem akarják lebeszélni a többieket arról az ételről amit ők (sajnos) nem ehetnek meg.
 
J

juliapeic

Vendég
Először is ma már méreg nélküli étel nincs és magunk sem állithatunk elő .Soha senkit nem itéltem el életmódjáért, mert az emberi szeretet nem abból áll, hogy ki mit eszik-szerencsére.Rájöttem, hogy a táplálék nem segit sokat, ha az embert állandó STRESZEK érik.Szerintem itt a lényege az egészséges életnek.A betegségek 9o % a stresz okozza és nem a táplálék.Ha Streszes életet élünk a szervezetünk nem tud normálisan funkcionálni, felborul a hormonháztartásunk és már a mérgeket sem tudja a szervezet kidobni. Reméllem nem fogtad fel tévesen az előbbi hozzászólásomat.Én csak voltam
vegetáriánus, de roszak a tapasztalataim.Köszi!!!
 

LC1

Állandó Tag
Állandó Tag
Először is ma már méreg nélküli étel nincs és magunk sem állithatunk er méreg nélküli étel nincs és magunk sem állithatunk elő.Soha senkit nem itéltem el életmódjáért, mert az emberi szeretet nem abból áll, hogy ki mit eszik-szerencsére.Rájöttem, hogy a táplálék nem segit sokat, ha az embert állandó STRESZEK érik.Szerintem itt a lényege az egészséges életnek.A betegségek 9o % a stresz okozza és nem a táplálék.Ha Streszes életet élünk a szervezetünk nem tud normálisan funkcionálni, felborul a hormonháztartásunk és már a mérgeket sem tudja a szervezet kidobni. Reméllem nem fogtad fel tévesen az előbbi hozzászólásomat.Én csak voltam
vegetáriánus, de roszak a tapasztalataim.Köszi!!!


Szép kerek összetett fejtegetés és nem is egy témát érintve. Én a magam részéről a stresszt venném kicsit most "gorcső alá".
Bennünk emberekben pozitiv és negativ stressz uralkodik.Életünk minden helyzetét mi magunk válasszuk meg legyen az a helyzet jó avagy rossz.Sok sok ember csak stressz helyzetben tud teljesiteni bár mit is.Ösztönzésre van szükségünk és a stressz az egyik legjobb ösztönző.Valojában minden emberre másként hat a stressz,mert van akinek nagy terhet jelent,van akit viszont serkent,ösztönöz./gondoljunk pl a sportolokra/ Ha önismeretünk megfelelően fejlett akkor azért védekezni is képesek vagyunk a stressz ellen.Persze elengedhetetlen mindenkinek,hogy a szervezetével,egészségével legyen tisztába,mert tudnunk kell ismervén magunkat,hogy hogyan is vagyunk képesek reagállni egy aott helyzetre/ben. Ha azt teszem amit szeretek szinte észre sem veszem az idő mullását ésgazdagabb lesz a lelkem is.Kevés olyan szervünk van ami nem lépne müködésbe akár pozitiv akár negativ stressz hatásra. Izmaink megfeszülnek,szivritmusunk szaporább lesz ezzel már a vérnyomásunk is emelkedni fog.Különböző hormonok felszabadulnak az anygcserénk ezáltal felgyorsul.
Bármelyik stressz helyzetben "vagyunk" észrevehetjük pl:a szánk kiszárad,mert csökken a nyáltermelés,de stressz helyzetben lecsökken-lelassul az emésztésünk.Sokkal könyebben betegszenek meg azok az emberek akik szinte mindennap pozitiv-negativ stressz helyzetben vannak,mert lényegessen legyengül az immunrendszerük és a létfontosságu szerveik hamar megbetegszenek.
A legnagyobb baj,hogy a stresszeket szervezetünk képtelen kiválogatni és igy csak stressz marad a stressz független hogy pozitiv,vagy negativ.Minden stresszes ember jóval ingerlékenyebb lesz,sokkal frusztáltabb és ez miatt nyulnak az egyik rosszhoz az az elkezdenek többet,többször enni,édességeket föleg mint egy stressz oldoként,pótcselekvésként.Azért ha rendszeresen oda figyelünk magunkra,figyeljük szervezetünket,minden olyan dolgot rövid időre "félre"teszünk ami a stresszt kiváltja bennünk /munka,gazdasági problémáink,család,közlekedés stb/,ha mindennap kicsit izmainkat ellazitjuk vagy éppen megfeszitjük jó hatást érhetünk el a stresszb oldására,és ezzel mondhatnánk ugy is megnőveljük a testünk fizikális és lelki teherbirását.
Azért nagyon oda kell figyelni a táplálkozásunkra mert amikor stresszesek vagyunk olyan táplálékokat fogyasztunk nagyobb mennyiségben amik egy idő utáni hatása valamely szervezetünkre káros lesz.
Magam azt vallom és annak vagyok a hive,hogy az adrenalin szintemet ne a stressz okozza,és azt gondolom,hogy ha az emberek nem generálják maguknak a stressz helyzeteiket sokkal kevesebb megbetegedés lehetne.Persze mindenkinek magának kell eldöntenie neki mi,mit ér meg!


“Azt hiszem az első és legfontosabb dolog a stresszel kapcsolatban, hogy felismerje, többnyire nem az a probléma, amit az élet hoz, hanem az, ahogy reagál rá. Az pedig, hogy hogyan reagál a dologokra, attól függ, hogy mennyire érti meg a különféle stresszhelyzeteket. A kínaiak a “vey-csi” szót használják a krízisre. A két jel közül az egyik önmagában azt jelöli: “veszély”, a másik azt: “esély”. Minden nehézséghez, amely életünk során ér, ezzel a szemlélettel kellene viszonyulnunk: esély arra, hogy legyőzzük a veszélyt.”
(Paul J. Rosch, Emmett Miller)
 
I

ionon

Vendég
Érdekes az ételnek semmi köze nincs az egészségedhez a gondolkodásodon van a fő hangsúly mit tartasz arról amit megeszel.;)
 
J

juliapeic

Vendég
Kedves LC1! Nagyon jó az összefoglalód, valami ilyesmiről szerettem volna én is beszélni.TE ezt nagyon szépen elmagyaráztad.Stresz, szervezet működése, táplálék feldolgozása.Nagyon egyszerű, csak fülelni kell, és ismerni magunkat.
Köszönöm a tájékoztatást!!!
 

LC1

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes az ételnek semmi köze nincs az egészségedhez a gondolkodásodon van a fő hangsúly mit tartasz arról amit megeszel.;)

De van köze az ételnek is.De a helyes táplálkozási szokásainknak még több köze van az egészségünkhöz.
Gondolatok: azt gondolom ma amikor oly világban élünk ahol már szinte minden "mesterséges" inkább megprobálok "semmit tartani" arról az ételről amit éppen fogyasztok,hanem inkább a gondolataimat arra irányitom,hogy: MIT-MIKOR, MIT-MIVEL!
Gondolatunkban annak kell helyt adni,hogy a helytelen táplálkozásunkat elkell minnél előbb hagynunk,hogy a belső miliőnkben,testünkben-lelkünkben egészség uralkodjon.
A fő hangsúly szerintem azon van,hogy az éltmodunk és táplálkozási szokásaink,étrendünk megfelelően összhangban legyenek, egészségünk megőrzéséhez.
Amit eszünk,azok leszünk.

"Egészségünket vagy betegségünket önmagunk teremtjük életvitelünkkel és táplálkozásunkkal,gondolatainkban."
 

LC1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves LC1! Nagyon jó az összefoglalód, valami ilyesmiről szerettem volna én is beszélni.TE ezt nagyon szépen elmagyaráztad.Stresz, szervezet működése, táplálék feldolgozása.Nagyon egyszerű, csak fülelni kell, és ismerni magunkat.
Köszönöm a tájékoztatást!!!

Köszönöm a véleményedet!
A saját önismeretünk tükre,az egészségünk, az életszemléletünk a lelki egészségünk, elengedhetetlen a testi egészségünkhőz,hiszen a betegségeinknek elsősorban lelki okai vannak.

"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. A miénk a döntés, nem pedig bárki másé." (Richard Bach: Illúziók)
 

Magaméri

Állandó Tag
Állandó Tag
Vércsoportok

<TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0cm; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; PADDING-TOP: 0cm">1934-ben egy japán pszichológus rájött, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással. Nem csupán diétánkat és táplálkozásunkat határozza meg, és nem csak orvosainknak árulkodik személyiségünkről. A vér ennél jóval többet hordozó információ. Vércsoportonként különböző jellemvonások figyelhetőek meg az embereknél.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<o:p></o:p>
"A" vércsoport:

Különleges energiatelítettség jellemzi, nagy vehemenciával lát neki az elvállalt feladat végrehajtásának. Igen lelkiismeretes, hivatástudó. Maximalista, szinte mindenki mást háttérbe szorít azért érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Érdemes lenne a csúcsmenedzserek között vizsgálódni, állítólag köztük nagy számban fordul elő "A" vércsoportú ember. Mindenben a tökéletességre tör. A privát kapcsolatok és a hivatás között nagyon gyakran vívódik, mivel a hivatást gyakran fontosabbnak érzi a magánéleténél. Ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, előre közli. Emiatt emberkerülőnek tűnhet, holott csak egyértelmű jelzéseket kíván adni környezetének. Roppant megbízható és felelősségtudó, amit megígért, azt teljesíti. Ezért tisztelik és megbecsülik. Nem tűri és nem ismeri el a felszínességet, és csak azzal tud valóban jól foglalkozni, ami igazán érdekli. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan. Mivel az foglalkoztatja, ami éppen érdeklődése homlokterében van, gyakran nem is tud másról beszélgetni és emiatt nem tűnik túl barátságosnak, de mindig jó szakember. Belső kényszere csak ideig-óráig tartja őt a "nem szeretem" feladat mellett, és gyorsan irányt (állást) változtat. Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem győződik róla, hogy a legjobbat választotta. Ha új barátod vércsoportja "A", akkor ne lepődj meg, ha kategorikusan közli jó előre, mit is vár tőled. Ha ennek megfelelsz és mellette döntesz, úgy a végsőkig kitart melletted.


"B" vércsoport:

Hatalmas béketűréssel áldotta meg a sors. Valójában gyengéd, és nagy élettapasztalata van, de ezt igen jól leplezi, néha durvasággal is. Gyűlöli az érzelgősséget, a szentimentalizmus minden formáját. Ha ezt másoknál tapasztalja, azt mélységesen elítéli. A brazil szappanoperákat bizonyára nem nekik találták ki. Saját magával szemben is elfojtó, és magas követelményeket támaszt. Gyűlöli a gyengeség (vagyis az érzelmek kimutatásának) minden formáját, akár saját magát, akár környezetét érinti. Türelmetlen és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival, gyöngeségeivel szemben sem. Konfliktusainak gyakori forrása, hogy nem toleráns másokkal, túl szigorú. A toleranciának egy bizonyos mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy a "B" vércsoportú a környezetével együtt működhessen, élhessen, alkothasson. Magabiztossága mögött erős bizonytalanság rejlik, keménysége kétélű.

Hibáit nem, vagy nehezen ismeri el, és mindent megtesz azért, hogy ezeket leplezhesse. Dolgozik - például másokért él! - csak azért, hogy ne kelljen azzal foglalkoznia, ami az ő valós problémája. Igen féltékeny, magánéleti kapcsolatait is a tökéletességre és a kevés érzelemre való hajlam hatja át. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Ha barátod "B vércsoportú, ne lepődj meg hát, ha nem mutatja ki érzelmeit, vagy féltékeny. Ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, többé nem tulajdonít jelentőséget az egésznek. Féltékenysége nem beteges vagy eltúlzott. Csupán abból ered, hogy a magának teremtett istent meg akarja valósítani, és imádni vágyik.


"AB" vércsoport:

Az "A" és a "B" típus jegyeit homogének foglalják össze, nehezen egyensúlyozódnak ki, nehezen állítanak helyre magukban harmóniát. Általában egyszerűbb karakterűek, de ellentmondásosak. Érzelmi életeük szinte sohasem jut nyugvópontra. Az AB vércsoportú ember nagyon függ hangulataitól, érzelmeitől. Igen intuitív, ösztönös személyiség. Cselekedetei mögött főképp a megérzés, a "szív" áll, mintsem a tudat és az akarat. Ezért tűnhet ingatagnak vagy tétovának mások szemében. Igen gyorsan képes valakitől vagy valamitől, dologtól tárgytól, ügytől elfordulni, ha úgy érzi, nem boldogulna vele. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik. Saját félelmeinek áldozata lehet, s ilyenkor mély depresszióba merülhet. Szerencsére ez az állapot általában rövid idő alatt lefut. Életkedve visszatéréséhez elég egy boldog pillanat vagy örömélmény. Kedvezőtlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Szeret tanulni, új ismeretekre szert tenni, új tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres, ami igen jó tulajdonság.

Nem túl konzekvens magához, mások véleményét - ha az meggyőzőbbnek tűnik - könnyen el tudja fogadni. Kompromisszumra kész, rugalmas. Igen jól alkalmazkodik. Gondolkodásmódja flexibilis, hajlékony, vagyis sohasem korlátolt vagy merev. A monotóniát nem tűri, gyűlöli az egyhangúságot. Vágyódása az újra, és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépő hangulatváltásai drámai módon befolyásolják az életét. Hatalmas jelentőséget tulajdonít az érzelmeknek. Nincs benne uralmi vágy, úgy tud alárendelődni egy erősebb személyiségnek, hogy közben boldog. főleg akkor, ha ebben a kapcsolatban megfelelő támaszt is talál.


"0" vércsoport:
Az "AB" csoporthoz hasonlóan intenzív érzelmi életet él. Mégsem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Azt szereti, ha inkább partnere alkalmazkodik az ő érzelmeihez. Lehet számító a kapcsolataiban, mert az állandó kapcsolatkeresés mögött nem csupán érzelmi függés rejtőzhet, hanem a másik kihasználásának vágya is. Csodálatosan jó kapcsolatteremtő. Munkatársaival, környezetével azonnal oldott és jó kapcsolatokat alakít ki. Ezeket azonnal mozgósítani tudja az üzleti életben. Feltűnően sok "0" vércsoportú férfi és nő dolgozik az üzleti szférában, mint üzletkötő, vagy marketing-kommunikációs munkatárs. Sok film-, és tévésztár is e csoportba tartozik. Ennél a típusnál ugyanis a művészi tehetség keresztülvitele erővel és igen jó gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár művészként, akár üzletemberként. Telített energiával és alkotókedvvel. Ez a gyökere a siker utáni állandó vágyának. Folyton mozgásban van, belső nyugtalansága tettekre - nagy cselekedetekre - készteti. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezető lépcső következő fokára szeretne lépni. Gyakran céljainak rendeli alá érzelmeit is, bár erősen intuitív, és ez nem tudatos nála.

Sohasem adja fel. Ha energiáit kénytelen visszafojtani, azok egy idő múlva "robbanni" fognak. Tehát vagy őrült, vagy zseni lesz belőle. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át. Előfordulhat, hogy az ész elnyomja nála az érzelmeket. Talán ez az a típus, aki képes érdekházasságot kötni - persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeiről.
<o:p></o:p>
 

neszti20

Új tag
Az ember nem ertekeli az egeszseget,amig meg nem betegszik..

Ajanlom a Makolajat mindenkinek/vashianytol kezdve magas koleszterinig mindenre jo.es az ara is turheto.
 
J

juliapeic

Vendég
A mogyoróhoz még csak annyit fűznék hozzá, hogy valóban csak kis mértékben kell pörkölni, hogy a HDL(jó hatású) holreszterin megmaradjon és jótékony hatást fejtsen ki a véredényeinken.
A mandulaolajat ajánlanám, belső és külsű használatra, mert E vitamin tartalma felbecsülhetetlen-arcra kenvegy kis méz keverékkel kisimitja a kezdődő ráncocskákat, a bőr puha és selymes lesz tőle.Az idegrenszer és a szivizomzat jó működésénél elengedethetlen a használata, jobb mint gyógyszert használni!!!
 
J

juliapeic

Vendég
A mák használatával van egy érdekes tapasztalatom.Régi avarkori ásatásokon vettem rész, és csdállatos dolgokat állapitottak meg a régészek.Ezekben a sirokban fantaszikusan jól megőztött csontok voltak.A régészek nem tapasztaltak még ilyen dolgokat, a csontok végei sem voltak károsulva.Az ott lakó emberek elbeszélései szerint azon a helyen nagy hagyománya volt a mákktermesztésnek.Köcsögökben tartották a mézzel tartósitott hatalmas mennyiségű mákot, ez volt a táplálékuk alapja.Ez az ásatások folyamán be is bizonyosodott.
 

igzsu

Új tag
természetes gyógyulás

Szeretném ha tudnátok, hogy minden ember sokkal egészségesebb lehetne minden orvosi és külsö segítség nélkül, csupán a saját erejéböl. Ember és betegség néha szokatlanul, vagy éppen logikátlannak tünö módon függ össze.
Komoly segítség lehet ha megismerjük és megértjük betegségünk, problémánk kialakulásának okait. Ekkor indulhat el olyan gyógyulási folyamat, melynek nem csak a tünet elmulasztása a célja, hanem minél több betegséggyökér megtalálásával, s föleg az egészség erösítésével halad a kívánt cél felé.
Szíves segítséget nyújtok mindenkinek aki megtisztel problémájával, akár ezen a fórumon, akár e mail - ben.

:444:Kedves Endre,

Plasztikai sebész vagyok sokat tanultam mégsem tudok egyetlen problémán segíteni ....azon
hogy zsíros ,vékony lett a hajam naponta mosom hogy szépen nézzen ki...Azt olvastam hogy a detrgensek teszik tönkre a hajat.
Itthon képtelen vagyok detergens free sampont találni, Canadában van ilyen? lehetne valahol venni, ha tudnám a nevét Bécsben vehetnék esetleg..
Minnél többet mosom annál gyengébb,de nem tudok ápolatlanul megjelenni.
Ha van valami hatásos diéta , vagy szer vitamin akkor kérem segítsen, a rogaint hozattam USA -ból probáltam de csak addig jó amig használjuk.

Baráti üdvözlettel : Dr Ignácz Zsuzsanna
 

igzsu

Új tag
Sziasztok!
Több vizsgálatom is volt már mivel daganatos beteg vagyok,de hál istennek daganat kő nem észlelhető.
De a sugárkezelés miatt érzékeny a hólyagom többször van hólyaggyulladásom amire mindig antibiotikumot kapok.
Sajnos már olyan nagy adagban kaptam hogy sztem nem is használ.
Kipróbáltam a zsurlófűt,és cickafarkot de nemtudtam meginni őket,mindegyiknek volt nálam vmilyen mellékhatása.
Mit tanácsoltok mit tegyek mert gyógyszert már nem akarok szedni.
Cukor , fehérliszt élesztő mentes candida diéta ajánlatos mert valószinű az Antibiotikum kiölte a normál flórát ezért van állandó
hólyaggyulladás.
Acidophilus tartalmu alsó mosakodó vagy élő flórás joghurtos ülőfürdő javasolt...
üdv Dr. igzsu
 
Oldal tetejére