Folytasd - Foglald mondatba

Csilla54

Állandó Tag
Állandó Tag
Anna malacperselybe gyűjtötte a pénzét, hogy új villanytűzhelyet vásárolhasson, de a trópusokon lakó fia váltólázat kapott, így az össze spórolt pénzén kinint vásárolt.

rózsabogár, legyező, aszpirin
 

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy cetli a zsebben, rajta : vegyél krumplit (balatoni rózsa), bogárírtót( mindegy csak dögöljönek meg ezek a dögök), legyezőpálmát (anyádnak névnapjára), aszpirint nekem (ha elvisszük azt a "gazt" anyádnak....), Marisod.

aranyfüst , dióbél, cipőboksz
 

Csilla54

Állandó Tag
Állandó Tag
Tóbiás bikacsökkel a zsebében bandukolt az úton, azon tűnődve, honnan a fenéből szerezzen az asszonynak új nokedliszaggatót, eközben belerúgott a földön heverő madárbirs ágba, amitől kilyukadt a zoknija.

bölömbika, tosnacsuka, gesztenye
 

Omaha C. Duncan

Állandó Tag
Állandó Tag
Kira, katasztrófa ez a csuvas macska, füle botját se mozdítja pedig ott szaladgál előtte a nyérc, koporsóban végzi meglásd!

túracipő, fogpiszkáló, macskajaj
 

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit rejt egy női kézitáska, lássuk csak tulajdonosa mitől szexepil:
-Ó... gusztusos műzliszeletek, papír zsepi, műköröm, reszelőnyél(?), paróka, vadászkürt javításáról szóló számla, a gyerek kiesett tejfoga, szemceruza, egy tartalék bugyi( nem tanga), kulcsok( kb. 10 db), hónalj spricc.... , feladom.

bikinivonal , kottafüzet, szemcsepp
 
Utoljára módosítva:

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
Imered Frédit..., kisstílű péti sóher, összevissza kavar, gány amit csinál ezzel a homeopátiai hókuszpókkal, de veszik a népek és most ő az ügyeletes csodatevő .

kapanyél, monokini, napszél
 

Kuriga

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap szélcsendes időben Manci épp monokiniben napozott, amikor szegény Frédinek, kezében a kapanyéllel, földbe gyökerezett a lába, ahogy meglátta Manci telt idomait.

sörény, tiszavirág, gumicsónak
 

Omaha C. Duncan

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisza Virág hatalmas sörénye hullámzott a szélben, miközben Ubult figyelte, hogyan próbál levegőt pumpálni a gumicsónakba.

konok, békanyál, pupák
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Fodrászomhoz fazonigazításra jelentkeztem,meg vendégelt kávéval ,amibe barnacukrot helyezett,a kertben a lapulevelek között fogyasztottam el...:)
ámokfutó,éjszaka,holdvilág
 
Oldal tetejére