GOBELIN minták gyűjtése

manomancs

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali! Én keresztszemest is gobelinnek hímzek. Mindenki azt mondja, hogy egyik olyan, mint a másik. Milyen témában keresel mintát és mekkorát? Elég sok mintám van, ha szűkíted a témát, tudok feltölteni neked.
 

kipling

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
népek-kulturák -háremhölgy

Sziasztok!

Keresem ennek a képnek az eredeti képét.
Ha valaki esetleg megtalálja, kérem szépen küldje el nekem.

Köszönöm szépen
Vera

Szia!:D

Ha még mindig keresed.
 

Csatolások

  • háremhölgy-1.jpg
    háremhölgy-1.jpg
    242.9 KB · Olvasás: 80
  • háremhölgy-2.jpg
    háremhölgy-2.jpg
    248.1 KB · Olvasás: 71
  • háremhölgy-3.jpg
    háremhölgy-3.jpg
    363.6 KB · Olvasás: 64
  • háremhölgy-4.jpg
    háremhölgy-4.jpg
    272.1 KB · Olvasás: 55
  • háremhölgy-5.jpg
    háremhölgy-5.jpg
    330.9 KB · Olvasás: 58
  • háremhölgyhöz.txt
    204 bytes · Olvasás: 36

Akvamarinne

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!

Meg szeretném köszönni Nektek azt a sok csodaszép gobelin-cuccost amit ide feltöltöttetek.A fél délelőttömet elgyönyörködtem.Én mintákat nem tudok feltenni csak a kész képeimről fotót.A galériámba 5 képet sikerült raknom.Lenne még de lefagyok mikor a többit is fel szeretném tenni.
Azért majd próbálkozom.
Én festett gobelint varrok,számolóssal még nem próbálkoztam.Ti akik így varrtok nem tévesztitek el?
Amit nem tudtam felrakni azok az Alfonz Mucha reprók.De ami késik az csak nem most jön.:D
 

Diomayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali! Én keresztszemest is gobelinnek hímzek. Mindenki azt mondja, hogy egyik olyan, mint a másik. Milyen témában keresel mintát és mekkorát? Elég sok mintám van, ha szűkíted a témát, tudok feltölteni neked.


Szióka!

Pár oldallal előbb motoros mintát kerestek. Nem jegyeztem meg, hogy ki. Biztosan örülne neki, ha feltöltenél.
 

mer2

Állandó Tag
Állandó Tag
Orvendek, hogy ratok talaltam.

itt is nagyon szép minták vannak, én a goblein mintákat is keresztszemmel varrom :) remélem sok szép kép kerül még fel ide és fogok tudni válogatni


Sziasztok Lanyok! Nekem is sok gobi mintam van lementve es szivesen megosztom veletek.Most meg nagyon uj vagyok koztetek es nehezen igazodom el a technika es a lapszerkesztese nekem nagyon uj ...de remelem megtalallak ismet...es megtanulom,hogy hogyan es mikent :p igazodjak a forumban.
 

pesto60

Állandó Tag
Állandó Tag
Violet bouquet

Szerbusztok, Szia Betti! Ezen az oldalon van az ibolyás csokor, ami nekem nagyon tetszik, de nem látok hozzá színkódot. Tudsz/tudtok segíteni?
Előre is köszönöm!

Passione Ricamo: Anemoni
Búzavirágos csokor
Bucilla: Classic roses
Virágok cserépben
Rózsák kosárban
Summer bouquet

Lanarte:

Orchid
Summer fruit
Violets bouquet
 

Katica77

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, a segítségeteket szeretném kérni. Lassan 10 éve egy Susana nevű kézimunkaújságból a barátnőm készített egy nagyon szép árnyképet, feltűzött hajú kislány profil volt. Sajnos Ő időközben meghalt, az anyukája pedig nem találta meg a mintát, ami alapján készítette.
Én most kaptam rá (újra) erre a típusú kézimunkára, és szeretném elkészíteni a kislányomnak.

Előre is köszönöm: Kata
 

zzsuzsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én sokáig festett gobelineket varrtam, de ahogy romlott a szemem áttértem a számítógépesre.Sajnos csak este van időm böködni, így már nem is haladok annyira. Számolóstól mindig féltem, de ha ennyien szeretitek, biztosan jó. Nagyon régen keresek egy képet, címet nem tudok, csak akkoriban nagyon tetszett. Lila orgonacsokor egy korsóban. Nincs meg valakinek?
Előre is köszönöm.
 

tűsarkú

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mandala mintás képeket keresek, de itt sehol nem találtam. Ha a mandala jelentése is megvan hozzá az maga lenne a tökély.

Köszönettel: tűsarkú
 

mer2

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok lanyok asszonyok!
A mintakat, amiket kozze tettetek valamikor vegig nezegettem par napja///, es koszonom szepen Veranak, hogy ilyen lehetosegunk is van kozze tenni a gobi mintakat/nemcsak xsz./merthogy a gobelint nagyon szeretem/-igaz ritkan oltogetem mostansag.Szivesen ujbol kezdenem mert szivemcsucske a tugobi, a leszamolhatos.Irnam, hogy legjobban azt szeretem oltogetni???? IGEN! Most picit atmentem a nepmuveszetben.Van egy ilyen idoszakom (vagy 2 eve, h a xszemeseket oltogetem), Ezzel csak azt szeretnem tudatni veletek, hogy koszonom, h vagytok es a sok-sok mintagyujtemenyembol en is szivesen csatolok ide ha keritek. Gratulalok a szep munkak alkotoinak.
 

Zsuzsu89

Új tag
kezdő

Kedves Vera!
Te biztosan haladó vagy a témában. Én még csak kezdő, de rögtön egy Csontváry tűgobleinnel :confused:, amit nemrég kaptam. A fonalak színe azonban eléggé eltér az ajánlottól. Szerinted keressek a megadott színkódhoz közelebbit, vagy küzdjem le félelmeimet és bátran álljak hozzá?
Zsuzsu
 
Oldal tetejére