Gyongyfuzes(ekszerek ill.mas targyak keszitese)2012

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

T.Icu

Állandó Tag
Állandó Tag
Megnéztem az elejétől a hozzászólásokat. Nagyon sok szép ékszert és mintát töltöttetek fel!:p Nagyon ügyesek vagytok!:p Sajnos nagyon sokat nem is láttam, mert elvesztek.:( Párat elmentettem magamnak, köszönöm mindenkinek!
 

andyhugi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én még kezdő vagyok gyöngy-ügyben. Első próbálkozásaim, amikor anyagra varrtam rá a gyöngyöket. Különböző virág mintákat csináltam. Azután kőrbe vágtam és felvarrtam a farmer ingemre. Nagyon mutatós volt. Mindenki megcsodálta. Most próbálkozom a gyöngyfűtéssel. Kisebb-nagyobb sikerrel. Majd szeretnék tőletek ellesni fűzései mintákat.
Úgy látom nagyon ügyesek vagytok.
Üdv.
 

Zsuzsi760220

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Curmóka! Nagyon szép ez a bagoly, sajna :(( én sem vagyok nagyon prófi, de a linket elkérhetem ahol van ez a bagoly?? Köszönöm :))
 

Zsuzsi760220

Állandó Tag
Állandó Tag
Én fűztem, érdekes lesz a minta.Damilra fűztem úgy kicsit merevebb lett és tartása is.Kellenek a nagy gyöngyök bele,nekem nem volt gondom ezzel a mintával. De, lehet, hogy függ a gyöngyök méretétől is:))
 

Zsuzsi760220

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy neked a TEKLA gyöngy nem kopik????
Hol lehet olcsóbban beszerezni??Tudnál segíteni.Köszi, várom válaszodat.
 

Zsuzsi760220

Állandó Tag
Állandó Tag
Fantasztikusan szép mintákat osztottál meg velünk,köszi :))

Én,4mm csiszolt és 11es kásával fűztem :))

Szia! Memória karkötőd végét csak vissza hajtód vagy teszel rá valamit??
 

Marie-Anne

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nagyon szeretnék elkezdeni gyöngyfüzéssel foglalkozni, de nem tudom hol kezdjem. Hosszù òràkon keresztül keresgéltem az interneten, informàciòk tömegét talàltam, de arròl, hogy hogyan kell esztétikusan csomòkat készìteni illetve elrejteni öket, hogyan kell az alkatrészeket szépen az elkészült munkàra erösìteni és ehhez hasonlò kezdö dolgokròl nem talàltam. Tudna valaki ajànlani oldalakat IGAZÀN kezdönek, ami nem gyerekeknek van vagy tanàcsot adni hgoy kezdjek neki ennek a gyönyörü hobbinak ? Köszönöm elöre is annak, aki vàlaszol.
 

Amaresz

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönet

Megkaptam a linket, nagyon köszönöm



Szerencsém volt, mert neten találtam kicsit nagyobb képeket a bagolyhoz!;) Sajnos, leírás nincs, de az ügyesebbek talán a képek alapján is el tudják készíteni (én nem tartozom közéjük). Ha pedig szükséges el tudom küldeni bárkinek a linket, melynél van angol leírás, ami szintén segíthet. Sok sikert és az eredményt szeretnénk látni!

Csatolás megtekintése 805717Csatolás megtekintése 805718
 

muvibogi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valaki foglalkozik a Peyote-technikával és küld át nekem mintákat azt nagyon megköszönöm.Feltéve ha a 20 hozzászólást követően állandó tag leszek... :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére