Gyongyfuzes(ekszerek ill.mas targyak keszitese)2012

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Simary

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látom, a második karkötő peyote-vel készül (szaporítani, meg apasztani kell-gondolom én), de az első, a szalmás, annak van feltehető mintája? És közzé is tennéd?;)
Igen jól gondolod, a második karit. A szalmást nem mintáról csináltam, csak egyszerű 6-os szalma és 11,0-ás kása peyot-tal, a díszítés pedig Niro Anabel karkötőjének egy motívuma:
HTML:
nirosota.blogspot.com
, a minták között.
 

tudu30

Állandó Tag
Állandó Tag
SZIASZTOK!

Kerlek segitsetek nekem! Ilyen lancot keresek a webaruhazakban, mint ami a fulbevalon log, de eddig nem sok sikerrel. Tudtok ebben segiteni? Nagyon megkoszonnnem! Sterling ezustot talaltam, de nekem jo lenne a bizsu is, csak talalnek mar vegre valamit. DSCN0030.JPG
 

Sztrptr

Állandó Tag
Állandó Tag
SZIASZTOK!

Kerlek segitsetek nekem! Ilyen lancot keresek a webaruhazakban, mint ami a fulbevalon log, de eddig nem sok sikerrel. Tudtok ebben segiteni? Nagyon megkoszonnnem! Sterling ezustot talaltam, de nekem jo lenne a bizsu is, csak talalnek mar vegre valamit.


Szia!
Nézd, ez hasonló:
HTML:
http://gyongyudvar.hu/aruhaz?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1766&category_id=120
 

mariato

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Lányok!

Új vagyok még a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni: próbálkozom a Gaudi kereszt megfűzésével, de még eddig mindig beletörött a bicskám. Megtaláltam a leírását pdf-ben egy régebbi hozzászólásbn, de valamiért nem sikerült kinyitni a fájlt. Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is.

mariato
 

viildiko

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valakinek még kell minta írjon, szívesen küldök!!!Találtam egy oldalt ahol több száz minta van, csak nem tudom, hogy ide feltölthetem-e? Akit érdekel írjon és küldöm!
Kedves Edit! Az előbb már írtam, de nem idéztem, így törölnöm kellett az üzenetet. Arra kérnélek, küldd el, ha lehet, az említett mintákat! (Ha ez Neked kényelmesebb, írok e-mail címet!)
Előre is köszönöm!
V. Ildikó
 

manikoaniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is segítséget szeretnél kérni! Tudtok valahol zárt 3-4milliméteres szerelőkarikát. Ezüstöt ( igazi ezüst) találtam, de én mindenféle színben szeretnék (arany , réz, fekete). Könyvekben és újságokban láttam, a kapcsok, fülbevalók rögzítéséhez használják. Eddig, én a dupla szerelőkarikát használtam, de ez kisebb és biztosan nem esik szét az ékszer. Köszönöm! Anikó
 

Agnesenca

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még olyat nem láttam, vagy csak nagyon átsuhant rajta a tekintetem... egyenlőre ódzkodom a fémes ékszerektől a hajlítgatás szerelgetés miatt. Neked a dupla karikás szétjött?? Mert nekem azt mondták az tutin tart....
 

Agnesenca

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves antonia.z! Nekem nagyon tetszenek, látszik, hogy ügyes vagy, nem mondanám a képek alapján, hogy nemrég gyöngyözöl. Az ékszerek nagyon egyenletesen vannak fűzve, csodálatosak! És külön gratulálok a csavart háromszögedhez, mert sokaktól olvastam már, hogy meggyűlt vele a gondjuk.
 

MANCS3

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia antonia.z!
Nagyon profi munka ,ügyes vagy ,nekem a csavart háromszög tetszik a legjobban/ a többi is/,nagyon jó színeket választottál hozzá.
 

antonia.z

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Agnesenca és MANCS3,
nagyon köszönöm a véleményeteket, örülök hogy tetszik a munkám, a háromszög nem volt olyan szörnyű, inkább a fülbevalókkal volt gondom, az utolsó Tila gyöngy medál a saját kísérletezésem végeredménye, szerettem volna elkészíteni Vezsuzsi Tilatilla medálját, de mivel nem volt meg a mintája, hát ezt tudtam összehozni a Tila gyöngyökből:D. Nem olyan szép, de saját:rolleyes:
 

csoxik

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem jött szét, csak kitekeredett a cérnából. Visszarakni kicsit nehézkes. Ilyenre gondoltam:

En sem talalkoztam meg zart karikaval a boltokban. Szerintem a neten keresgelj...angolul "closed jump ring" cimszo alatt talalod. Pl.az e-bayen gondolom talalsz. Az is igaz, hogy a zartak altalaban sterling vagy aranyozott kivitelben keszulnek, tehat dragabbak mint a hagyomanyos szerelokarikak.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére