Ha kell egy jó barát

Bo12su témája a 'Dumcsi' fórumban , 2014 Június 4.

 1. vackor1

  vackor1 Vendég

  Sziasztok,

  Olyankor mi a teendő, ha "felületes" embereket egyszerűen nem vagyok képes a barátaimnak érezni? Tehát nálam az nem játszik, aki csak úgy csinál, mintha a barátom lenne, de a lyukas cipőm jobban odafigyel arra, amit mondok, netán emlékszik is rá. Valami olyasmit is érzek, hogy ha a másiktól annak az odafigyelésnek és mellette állásnak a töredékét sem kapom meg, mint amit én a kapcsolatba fektetek, azt az embert maximum a "nem utálom" kategóriába tudom tenni, de barátként nem tudok rá tekinteni és kezelni őt. Nyilván valahol én is nagyot hibázok, csak azt nem tudom hol. Meg biztos az is sokat számít, hogy valakinek van-e valamilyen "háttérországa", akikhez tud fordulni, és akiknek a háttérben való biztos tudatában már könnyebben köt felületesebb barátságokat is. De akinek ilyen nincs, mert ilyen szigorú szűrője lett valamiért, az nem tudom mit csináljon. Kicsit unom, hogy per pillanat egyetlenegy emberről sem tudom elmondani, hogy a barátom. És azért csak jó lenne. Legalább egyvalaki. De mit csináljak másképp, hogy ne csak én alkalmazkodjak?
  Köszi, ha tudtok mondani valami okosat.
   
 2. vackor1

  vackor1 Vendég

  Ja, a másik oldallal is találkoztam ám már. Az valami egészen elmebeteg módon emlékezett mindenre, amit mondtam és ami történt. Mondjuk attól még nem éreztem a barátomnak soha egyetlen percig sem. Róla egyébként utóbb kiderült, hogy valóban elmebeteg, skizoval diagnosztizálták és kezelték, és ráadásul irányítani akar engem, uralkodni rajtam. Szóval hogy a baromi nagy nulla és eközött a pszichopátia között nincsen sehol senki, egyetlenegy ember se, az elég gáz. És nem tudom hol hibázok.
   
 3. blober

  blober Őstag Gyémánt támogató

  Ha kell egy jóbarát akkor bizony klonázni kell magam.
   
  tomi6789 kedveli ezt.
 4. Honffy Réka

  Honffy Réka Új tag

  UOTE="Bo12su, post: 4176357"]Ha nincs kivel megosztanod örömöd vagy bánatod, ha eleged van mindenből, ha unatkozol, ha a felhők felett jársz, ha a poklok poklát járod, ha magányos vagy, ha rátaláltál életed nagy szerelmére, ha tanácsra vágysz, ha tanácsot adnál, itt megteheted.
  Bökd ki hát, mi piszkálja a csőröd! :)[/QUOTE]
  Nekem a szerelmem a társam, jó barátom. Szerencsém van.
   

Megosztás