Idézetek

ktunde26

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi harcok, régi, kopott könyvek
Derű, mosoly, néha fájó könnyek
Múlik minden, rohannak az évek
Búcsút mondunk, múló diákévek.

Ernest Hemingway
 

ktunde26

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a bolygó a következő problémával küzd vagy inkább küzdött: az ott élők többsége ideje nagy részében boldogtalan volt. Számos megoldást javasoltak a probléma gyógyítására, ezek azonban többnyire zöld és piros hasú papírok mozgásához kapcsolódtak, ami meglepő, hiszen végül is nem a színes papírok voltak boldogtalanok.

Dauglas Adams - Galaxis utikalauz stoposoknak
 

Shanara

Állandó Tag
Állandó Tag
Ssem szabad elfelejteni, hogy a glóriának csak néhány centimétert kell lejjebb csúsznia, hogy hurok legyen belőle az ember nyakán.
(Dan McKinnon)
 

Shanara

Állandó Tag
Állandó Tag
Kétféle udás létezik. Vagy mi magunk ismerjük a témát, vagy tudjuk, hogy hol nézhetünk utána. (Samuel Johnson)
 

Hunsziszi

Állandó Tag
Állandó Tag
"A műveltség jó sorsban ékesség, balsorsban menedék.
Úgy gondolkodj, mint a bölcs, de úgy beszélj, mint az egyszerű emberek."

Arisztotelész
 

Ágó13

Állandó Tag
Állandó Tag
"Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. S azért a találkozás csak viszontlátás. Amikor pedig az ember barátjától elszakad, tudja, hogy ez a távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a találkozás előtt." Hamvas Béla
 

Smiley007

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=&quot]“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.” (Mahatma Gandhi) [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
 

spdf

Állandó Tag
Állandó Tag
" Az élet olyan mint egy kötélpálya, amely nem a magasban, hanem épp a föld felett van kifeszítve. Láthatóan nem is arra rendeltetett, hogy járjunk, inkább botladozzunk rajta. " ( F. Kafka )
 
Oldal tetejére