Keresztszemes mintak,gobelinek es egyeb kezimunkak kivarrva 2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

lebeke

Állandó Tag
Állandó Tag
A cicus a kolleganőmnek készült, a párja már bekeretezve dísziti a lakását. a sárkány pedig a lányom / 20 éves / első keresztszemes munkája. Valószínű, könyvborító lesz belőle, csak még kell találnom egy varrófenomént is, aki elkészítené.
IMG_1273.jpg IMG_1275.jpg IMG_1277.jpg

Ja, és a csigabigából hogy mi lesz, azt aztán végképp nem tudom még.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Zsuzsánktól kaptam az alapanyagot. Az eredeti minta is egy Vintage érzetű rózsa volt, csak a színeket "írtam át", mert a fonalkészlet nekem nagyon erős volt. (Arról nem is beszélve, hogy egészen rövidke darabkákra volt elvágva, és menetkészen csak mintegy 15 centis darabka lett belőle, az meg ... a falap vastagsága ette a fonalat rendesen.) Utána meg kiderült, hogy az enyém sötét lett, nem ütött el a zöld, ezért jobb híján kontúroztam kicsit, na, mindegy. Köszönöm!!!!

ui.: Ez a falapra varrás valami nagyon kellemesen jó érzés. Mert a keménysége nyilván jobban "előírja" a lehetséges technikát, csak böktem-böktem, tiszta meditatív az egész, tényleg nagyon élvezetes! Kár, hogy ilyet nem láttam boltban, rá tudnék szokni, és ráállnék a nagyüzemi gyártásra, :D
 

Csatolások

  • DSCF2048.JPG
    DSCF2048.JPG
    590 KB · Olvasás: 96
  • DSCF2047.JPG
    DSCF2047.JPG
    576.6 KB · Olvasás: 85

mime

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodásak a műveitek! Én ezt készítettem Anyák napjára.
Sajnos megjártam a fonallal, mert egy kicsit megfogta az anyagot amikor kimostam. De sebaj, messziről úgy sem látszik..:rolleyes:

Kedves Birizli!!
Annyira szép ez a minta, mindjárt sírva fakadok :) Feltennéd valahova? Szeretném megvarrni az édesanyámnak :) Köszönöm :)
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Lányok, ide írom, mert itt többen járnak, mint a technikaiban, vagy máshol, hogy


HILFE! SEGÍTSÉG! HELP! POMOGITE!
Én is jártam hasonló képen kb 6-7 éve. Valami patchworkos találkozón vettem ilyesmi illanós tollat. Megrajzoltam a mintát és hímeztem,gondoltam majd másnap újra rajzolom ha eltűnik. Hajtottam mint a fene,hogy sok legyen kész a mintából és mit adj isten,hát a disznó nem ilant el még másnapra sem. No hát akkor lassabbra vettem a tempót és egy-hét múlva mikor kész lett akkor kimostam és eltűnt. Azóta nem használok ilyent ahhoz drágállottam ,hogy csak kimosás után tűnjön el. Most grafitot használok amit a rajzolók jó puhát ha elég kemény az anyag vagy feszes akkor még radírozhatom is.
 

Betti1979

Állandó Tag
Állandó Tag
Michaell Powell - Fish

Kész lettem a halakkal is. A vége már nehezen ment, mert túl sok volt az ugyanolyan kék... :) Pedig az egyik kedvenc árnyalatom. A sorozat többi része is tervben van, de egy időre, az RR-ek és pólók lesznek soron.
 

Csatolások

  • fishgombos.jpg
    fishgombos.jpg
    881.2 KB · Olvasás: 72
  • fishkontur.jpg
    fishkontur.jpg
    990.6 KB · Olvasás: 69
  • fishnelkul.jpg
    fishnelkul.jpg
    806.6 KB · Olvasás: 68

Szalárd

Állandó Tag
Állandó Tag
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére