Kirándulóhelyek óvodásoknak

czanitka3

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Seholsziget Éménypark Nőtincs Nógrád megyében - kicsiknek nagyoknak is szuper / 45km Bp-től/

[/FONT]
 

H1szti

Új tag
A szabolcsiaknak ajánlani tudom a Petneházán található Szigeti Tanyát. Rugalmasak, kedvesek, kedves programokkal készülnek. Van egy kis vadaspark néhány állattal, lehet póni lovagolni, stráfos szekérrel viszik körbe a csoportot a tanyán, meg lehet tekinteni a háztáji állatok tartását, vannak kis faházak, tehát több éjszakás programot is nyújtanak, lehet csónakázni és van egy szép terük, ahol játszhatnak a gyermekek.
 

macsek65

Állandó Tag
Állandó Tag
Szolnok NEFAG vadaspark---- nagyon jó játszótere is van.
Jászberény állatkert egy egész napot el lehet tölteni mind a két helyen.
 

macsek65

Állandó Tag
Állandó Tag
Tiszapüspöki Ördögszekér tábor, környezetvédelemmel kapcsolatos dolgokat lehet látni-hallani. Ismerkedni lehet az ártéri erdő növényzetével, a vízben élő apró élőlényekkel. Ugyanitt lehet akár táborozni is, minden feltétel adott.
 

Jul014

Állandó Tag
Állandó Tag
Hétvégén volt a Cseresznyevirág Fesztivál a Füvészkertben. Erre nyilván egy évet kell várni, mire legközelebb lesz, de addig is érdemes kimenni, lehet nézni eredeti kókuszpálmát, banánfát, húsevő növényt stb. Persze nyilván nem az örökmozgó hiperaktív lurkóknak optimális.
 

bakágica

Állandó Tag
Állandó Tag
Domonyvölgyben a Lázár-parkban voltunk az egész óvodával.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. A fogadtatás, az egész park kulturált, gyönyörű. Lovaskocsikázás, falusi udvar, lovasbemutató várt minket. Gyermekek-felnőttek jól szórakoztak.
 

szamba13

Állandó Tag
Állandó Tag
Ami az ovis fiamnak tetszett mostanában az a nagycenki kisvasutazás volt, maga az egész környezet, és kastélykert. El tudom képzelni, hogy ez ovis csoporttal még nagyobb élmény lehet.
 

szamba13

Állandó Tag
Állandó Tag
És pár hónapja Ság-hegyen is voltunk, azt is ajánlom, bár oda nagyobb csoporttal biztos izgalmasabb dolog lenne a kirándulás, ekkora gyerekeknél.
 

sancsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Megújult Olimpiai park és játszótér a Duna parton. Szuper árnyékos, kulturált mosdó, és a gyerekeknek játszó szökőkút. Váltás ruha nyáron kötelező :)
 

bakágica

Állandó Tag
Állandó Tag
Újpesti Tarzan park, ha akciós, el lehet menni, szuper!
Felsőlajosi Magánzoo, szuper hely ovisoknak, kisiskolásoknak, voltunk, ajánlom.(Abonyi volt költözött ide!)
 
Oldal tetejére