MEGERŐSÍTÉSEK, varázs-mondatok

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Bármi történik Veled az életben, tudd, hogy a legjobb dolog történt Veled, csak még nem tudsz róla.
Isten csak ajándékot ad.
 

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyözelemre, sikerre születtem!
Mindenben sikeres vagyok, és Isten hatalmával minden akadályt és korlátot le tudok gyözni.
Boldog vagyok, vidám és szabad!
 

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy énekeld:
Az élet szép, az élet minden! Mondhatják, hogy semmid nincsen.
A legnagyobb kincs örökké Tiéd!
Lesz út lélektöl lélekig. Lesz kinek megtanítsd világod titkait.
Az élet szép, az élet minden ...
 

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem minden sikerül, sikerül, minden bánat kikerül, kikerül, Nekem minden sikerül sikerül, a bánat elkerül.
 

hena37

Állandó Tag
Állandó Tag
Esti fohászom:
Èn Istenem, arra kérlek, adj áldást, és békességet.
Szeretetet, egészséget, boldogságot és böséget.
Csodás álmot szemeimre, vágyak tükrét kezeimbe.
Segíts nekem megtalálni az utat, hol könnyü járni.
Családomnak meleg fészket.
Minden embernek jólétet.
Istenem, csak ennyit kérek!
Ez nagyon szép!!!!!!! Lényeg, hogy át is érezzük!

szeretettel hena
 

Barno

Állandó Tag
Állandó Tag
"A mentális terápia felsőbbrendű. A képzelet az az ajtó, amelyen keresztül a betegség vagy a gyógyulás belép. Ne higyjetek a betegség valóságában, akkor sem ha gyengélkedtek, s a hivatlan látogató továbbáll.
Uram bízom benned és tudom, hogy te megsegítesz, de én magam is mindent megteszek, hogy helyrehozzam tévedéseimet."
 

Barno

Állandó Tag
Állandó Tag
"Szeretem magam, jónak tartom gondolataimat és tetteimet, bízom az élet folyamatában. Élni és érezni számomra biztonságos. Élni akarok."

"Én vagyok az életem sugárzó napja."

"Testben és lélekben erőt sugárzok."
 

Szissz1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem 4 kedvencem van. Mindegyik ad valamit. Ha valami rossz történik, valamelyiket biztos elővehetem, és az megérteti velem a helyzetet, felállok tőle, és megerősödöm. Ma is szükségem lesz az egyikre, szurkoljatok nekem!

"AMI NEM ÖL MEG, AZ ERŐSEBBÉ TESZ"
"MINDEN ROSSZBAN VAN VALAMI JÓ"
"AMÍG VANNAK BIRKÁK, PÁSZTOROK IS LESZNEK. AZ OROSZLÁNOKAT NEM TUDOD NYÁJBA TERELNI. HA BIRKAKÉN VISELKEDSZ, NE HIBÁZTASD A PÁSZTORT"
"SZERESD ÉS TISZTELD ÖNMAGAD, MERT ISTEN BENNED ÉL, MINT TE MAGAD!"
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Az élet végtelen körforgásában,ahol most vagyok minden teljesen egész és tökéletes!Hisz egy vagyok a mindenséggel!
Jani
 

kapussrác

Állandó Tag
Állandó Tag
„Aki gondosan elõkészül, kívánságait, vágyait és szenvedélyeit kiküszöböli a magasabb életbõl, és gyakorolta a saját véleményének a kikapcsolását, hogy ne azért tartson valóságosnak valamit, mert tetszik neki, az közvetlenül különbséget tud tenni igaz és hamis között." (Rudolf Steiner)<o:p></o:p>
 

optika

Új tag
A titok és a vonzás törvénye valóban működő dolog, a lényeg az, hogy az ember pozitív gondolatokkal és élményekkel éljen és mindig bolfdog legyen
 

lyw

Állandó Tag
Állandó Tag
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CVRK%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Comic Sans MS"; panose-1:3 15 7 2 3 3 2 2 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:script; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> [FONT=&quot]"A mosoly nem kerül semmibe.
Gazdaggá teszi azokat, akik kapják, s nem lesznek szegények azok, akik adják.
Tartama mindössze néhány pillanat, de szinte egy örökkévalóságon át kell készülni rá.
Senki sem olyan gazdag, hogy megvehetné, senki sem oly szegény, hogy ne érdemelné meg.
A mosoly pihenteti a fáradtat, felbátorítja a félénket.
Nem lehet sem megvásárolni, se kölcsönadni, se ellopni, mert ez olyan valami, aminek csak akkor van értéke, ha adják.
Ha találkozol valakivel, aki nem tud többé mosolyogni, légy nagylelkű: ajándékozd meg mosolyoddal, mert ez senkinek sem olyan fontos, mint éppen annak, aki nem képes mosolyát másnak adni."<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=&quot](René Remacle: A mosoly)[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
[FONT=&quot]<o:p></o:p>[/FONT]
 

Wulfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik legkedvesebb varázsmondatom: A dolgok önmagukban sohasem rosszak, csak a róluk alkotott gondolataidban válnak azokká. (értelmezésemben azt jelenti: ha valamilyen fájdalmas, de igaz ténnyel szembesülök, akkor a hozzálásom megváltoztatása hozhat gyógyírt a számomra)
 
Oldal tetejére