MEGERŐSÍTÉSEK, varázs-mondatok

Lena001

Állandó Tag
Állandó Tag
A legfontosabb emberi törekvés tetteink erkölcsösségének megőrzése. Belső egyensúlyunk és egész létünk függ ettől. Csak az erkölcsös tettek nyújtanak harmóniát és méltóságot az életben.
 

bic

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, ez tényleg így van. Ha van valami nemes célunk, azért makacsul meg kell küzdenünk. A nemes cél olyan ami nemcsak neked jó, hanem mást is jó érzéssel tölt el.
 

bic

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, ez valóban így van. Ha valami érdekel, ásd bele magad az ügybe, tudj meg róla minél többet, és ez rengeteg energiát ad.
 

bic

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek más a siker. Valakinek a pénz az érték, valakinek a jóság, az emberszeretet, a humor. Mindenkiben az értéket, a jót kell észrevenni, s ha ez sikerül, akkor te is csak jól érzed magad.
 

bic

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig tűzzünk ki magunk elé célokat. Rövid távút és hosszú távút egyaránt, és azt mindenféleképpen érjük el. Akaraterő a lényeg.
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
“A családunkban nem az éveket tartjuk számon, hanem a élményeket. A kor csak a bornál és sajtnál számít.” (John Goddard)"

Talán nem csak a nőknek fontos ez a férfi által megfogalmazott "varázs" mondat!!! Nekem pl. ez a fórum egy élmény,jó,hogy van ,és itt lehetek!!!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Tökéletes gondolataim vannak. Csak a tökéletesség létezik számomra. Magam vagyok a tökéletesség.

Szia Dudus21!

Bocsi hogy így beleszólok az állításaidba, de saját magadba ütközöl. Ezeket az állításokat, gondolod hogy el is tudod érni? Nem ilyen abszurd állításokat kell mondogatni, hanem olyanokat, amikben változni és fejlődni akarsz.
1.) Tökéletes gondolataim vannak.
Ehelyett célszerű azt mondogatni, hogy pozitív gondolataim vannak.
A tökéletességet nem lehet elérni, mert akkor nem lenne szükség, társadalomra. A társadalom pedig azért van, hogy mindig tudj kitől tanulni.
2.) Csak a tökéletesség létezik számomra.
Minden mást, ami nem tökéletes, elakarsz dobni magadtól?
3.) Magam vagyok a tökéletesség.
Ez egy kicsit szélsőséges, nem gondolod?
 
Oldal tetejére