Megnyilt majd be is zárt a Hunger King

most témája a 'Gazdaság' fórumban , 2014 Július 6.

 1. most

  most Állandó Tag

  Hajós utca és a Lázár utca sarkán  [​IMG] A Louis Vuitton hihetetlenül drága üzlete mellett egy fura gyorsétterem nyílik. A Hunger King hatalmas, piros szőnyeggel várja a gazdagokat, akik azonban aligha térnek be ide.

  A volt ruhaüzlet helyén, a Hajós utca 12-ben valójában ugyanis egy álgyorsétterem üzemel majd, ahol a szegényekre és a hajléktalanok magyarországi helyzetére szeretnék felhívni a figyelmet. Jani Leinonen ismert finn művész  Leinonen a művet a hajléktalanságot bűncselekménnyé nyilvánító magyar kormány provokálására szánja. A művészt felháborította, hogy míg egy új belvárosi bolt megnyitásánál szokásos dolog, hogy a vevők sorban álljanak a helyiség előtt az utcán, Magyarországon a hajléktalanok ezt legálisan nem tehetik meg.
  Itt viszont nyugodtan álldogálhatnak majd....


  [​IMG]

  Van, aki szerint balhé miatt lett vége a politikai fricskának szánt performansznak. A szervezők szerint csak elosztogatták az összes pénzt, ezért bezárják az álgyorséttermet – írja a Népszabadság.

  finn video a magyar produkcióról


  real emo video
   
  Utoljára módosítva: 2014 Július 6
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Nem értem, miért csődölt be ez az étterem lánc? A McDonalds éttermeiben is el lehet ám verni annyi pénzt, mint amennyit itt.
  Az ár semmiképpen nem lehet "vízválasztó" akkor miben és hol volt a hiba?
  G.B.

  [​IMG]   

Megosztás