Mit olvastál utoljára ?

szlemese témája a 'Irodalom' fórumban , 2006 Szeptember 29.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Joanne Fluke: Key Lime Pie Murder (Hannah Swensen 9)
  Ezt hajszálra úgy volt most nálam, ahogy Muciparipa írta: én is tudtam, ki fog meghalni és azt is, ki lesz a gyilkos. :D Ideje ezt a sorozatot is jegelnem.
   
  Muciparipa kedveli ezt.
 2. kaczi1

  kaczi1 Állandó Tag

 3. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Julie Kenner: Édes rabság
  Az első fejezeteknél teljesen csalódott voltam, itt a kupakolás volt a fő-fő tevékenység...és nem kezdtem kapiskálni, hogy mi is történt az első könyvben...aztán mégis elolvastam, és hát el fogom olvasni a 3. részét is, már csak az eddigi időráfordításom miatt is...
   
 4. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  R. K. Lilley: Felpörgetve
  Különösebben ez se fogott meg, és már kezdenek összemosódni az ilyen témájú könyvek történései, talán azért is, mert nem sokban különböznek a cselekményeik se...
  Azért ebben a kategóriában nálam a király még mindig az 50 árnyalat trilógia és szerintem nem is következik be e téren változás...
   
 5. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Melissa de la Cruz: Rettegés (Kékvérűek 1.)
  Szeretem a fantasyt, sőt a romantikus fantasyt még jobban...viszont ez nem tetszett....teljesen szubjektív vélemény, untam az olvasását, nem kötött le...Éppen ezért, miután sikerült kiolvasnom az első könyvet, meg se fordult a fejemben, hogy folytatom a téma boncolgatását a 2. könyv olvasásával. Részemről elég volt ennyi a kékvérűekből.
   
 6. annepage

  annepage Állandó Tag

  Én tegnap fejeztem be, nincs viszonyítási alapom mert a "szürkét" nem olvastam. Szerintem egész jó volt, bár +18 karikás, és ráadásul BDSM ...:) Egy problémám volt, hogy szerencsétlen Bianca túlságosan belehabarodott Mr. Gyönyörűbe és valahogy 2 perc ismeretség után ágyban voltunk ... Stepham & Bianca kapcsolata fantasztikusan volt ábrázolva, olvastam volna tovább … S egyáltalán nem zavar hogy folytatásos!
   
  sivecste kedveli ezt.
 7. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Heidi McLaughlin: Örökké a csajom
  Semmi kifogásolnivalóm nincs, rendben volt a sztory, jól meg is volt írva...Habár, most sem értem, hogy miért hagyta el a nagy szerelmét az ipse, ahelyett, hogy együtt váltották volna valóra az álmaikat...belemagyaráz mindent, de számomra ez az egy dolog akkor is érthetetlen...valami más okot kellett volna felhoznia a történet papírra-vetőjének, szerintem...akkor jobban élveztem volna...
   
 8. Maria87

  Maria87 Állandó Tag

  Kerstin Gier:-Rubinvörös
  -Zafír
  -Smaragdzöld
  Ajánlom azoknak akik szeretik a romantikát és nem riadnak vissza attól hogy bonyolult a a történet szerkezete.
   
  Borzosland kedveli ezt.
 9. Yvy85

  Yvy85 Állandó Tag

  Most élem a disztópiás korszakomat, persze csak könnyedén. Dan Wells - Részben ember.
   
 10. kaczi1

  kaczi1 Állandó Tag

  Gillian Flynn: Holtodiglan

  Nagyon jó volt!Utáltam Amyt és sajnálom,hogy a könyv végére sem kapta meg "méltó" büntetését.
   
  petranina kedveli ezt.
 11. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Gail Carriger: Blameless (Napernyő Protektorátus 3.)
  Jobb volt, mint a második rész, de nem ért fel az elsővel. Amit leginkább nehezményezek: hiányoztak Alexia és Conall párbeszédei, mivel a történet java részét külön töltötték egymástól. Ami leginkább tetszett: Alexia viszonya a terhességhez illetve jövendő gyermekéhez. Nagyon ismerős volt. :)
   
  Borzosland kedveli ezt.
 12. Pete White 77

  Pete White 77 Állandó Tag

  A Madrapur nehéz olvasmány, én metaforaként olvastam másodszorra. Az utazás, amiről Merle ír, maga az élet, a viáival, barátságaival, szerelmével, a negérkezés a végén pedig az utazás, és persze vele együtt az élet befejezése is. Ennyit láttam benne.
   
  k.kanga21 és goeva kedveli ezt.
 13. Maria87

  Maria87 Állandó Tag

  Szia!
  Én is szoktam, vannak olyan könyveim amiket a szó szerint rojtosra olvastam.:)
   
 14. Ekilit

  Ekilit Őstag Platina támogató

  A könyv nekem is tetszett, szinte egyvégtében olvastam. Végig feszültségben tartott, és én szintén Nick-nek szorítottam, de hiába..., de hát a való élet sem mindig végződik happy end-del.
   
  ildiko toth kedveli ezt.
 15. goeva

  goeva Állandó Tag

  Åsa Larsson: Kristálytemplom
   
 16. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Gail Carriger: Heartless (Napernyő Protektorátus 4.)
  Nagyon élveztem minden percét az olvasásnak. Vicces volt, sokszor hangosan felnevettem, Alexia előrehaladott terhessége rengeteg humoros helyzetet és párbeszédet eredményezett. Felicityt gyűlölöm, én jól megtéptem volna. Már az előző részekben is kinyílt párszor a bicska a zsebemben a Loontwill lányok viselkedése miatt, de ez most aztán mindennek a teteje volt.
   
 17. Takácsné Gyöngyi

  Takácsné Gyöngyi Állandó Tag

  Leiner Laura: Szent Johanna Gimi és a Bábel!
  Bár már kinőttem a kamaszkorból, de nemrég olvastam Leiner Laura könyveit! Szent Johanna Gimi illetve a Bábel! Mindegyik nagyon jó! Az írónő stílusa lehengerlő, az ember könnyedén bele tudja képzelni magát a szereplők helyzetébe. A szituációk életszerűek és ahogy olvastam azon vettem észre magam, hogy hangosan nevetek vagy éppen sírok a szereplőkkel. Imádtam! Őszinte leszek....Ahogy letettem, a SzJG utolsó részét (8-rész 9 kötet) fogtam magam és újraolvastam :) És bármikor újrakezdeném :D A Bábellel ugyan így jártam :D
   
  szelidgesztenye11, Maria87 és sivecste kedveli ezt.
 18. tovizsuzsi

  tovizsuzsi Állandó Tag

  Már alig vártam, hogy végre megjelenjen, 3 nap alatt kivégeztem. Alighanem még egyszer el fogom olvasni, mert a történet jobban magával ragadott, mintsem odafigyelhettem volna a mondanivalóra.
   
  tornando kedveli ezt.
 19. edzsi bk

  edzsi bk Állandó Tag

  Dan Brown: Inferno-Fordulatos, elgondolkodtató. Izgalmas könyv, nagyon jó.
   
  Rafkose, ildiko toth és bamaci90 kedveli ezt.
 20. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Gail Carriger: Timeless (Napernyő Protektorátus 5.)
  Méltó befejezése a sorozatnak, ugyanolyan jó volt, mint az előző rész. A humorát nagyra értékelem, nem sok könyv éri el, hog magamról megfeleldkezve hangosan nevessek, akárhol is legyek.
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás