Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
M.C. Beaton: Agatha Raisin és a balszerencsés boszorka
Szeretem Agathát, egyszerűen szeretem. Hirtelenjében nem is tudnék olyan regényhőst mondani, akivel ennyire együtt tudok érezni.
 

reccsen

Állandó Tag
Állandó Tag
A minap fejeztem be:
Julia Navarro - Az agyagbiblia c. könyvét.
A Canadahun-ról kaptam, köszönöm! Elég nehéz volt letenni. Sok szálon futó cselekmény, érdekfeszítő történet. Összeszőve múlt és közelmúlt. Ajánlom mindenkinek!
 
A legutolsó kilőtt könyvem egy régi Philip K. Dick egyperces rémálom, a Halál útvesztője. Letenni szinte lehetetlen és instant skizofrénia heveny tüneteit laza csuklómozdulatokkal palántázza az olvasó szürkeállományának használaton kívüli részeibe, de ez nem is meglepő, ha a átfutjuk mr. Lóimádó életművét.
Most épp a Bajnokok reggelije pörög Kurt Vonnegut Jr-tól. Ettől egyelőre annyira nem vagyok eldőlve, de majd meglátjuk a végén. A szabadszájú posztmodern világszemlélet valamikor a 70-es években még frissen süthette meg a felkészületlenek homloklebenyét, de mára már kissé olyan lett, mint a Meki kaja: mindenki ezt tolja, mert még trendi, de már csak a hype miatt boncolgatja, hogy mi van benne; a valódi érdeklődés és belelátás részéről pedig beköszöntött az impotencia.
Ha ezt letoltam, akkor viszont jön a Csordulj könnyem, mondta a rendőr - úgyszintén P.K.D-től.
 
Utoljára módosítva:

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Susan Mallery: Citrom és osztriga
Romantikus regény. Nem jött be egyáltalán, a karakterek egysíkúak, hiteltelenek a történések, nem tetszett.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
Romantikus regénynek mondanám, de szerencsére nem az a csöpögős, nagyon rózsaszín fajta. Legnagyobb értéke a humor volt, a vége miatt viszont haragszom. Hát hogy lehet egy könyvet így befejezni? Bár tény, hogy azóta agyalok, lehetséges megoldásokat gyártok...
 

Pruntyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Joanne Harris: Csokoládés barack
Véééégre valami, amit teljes szívvel dicsérhetek. Harris egyébként is az egyik kedvenc íróm, ez a könyve meg nagyon-nagyon jó. A Csokoládé és a Csokoládécipő folytatása, aki azokat szerette, ebben sem fog csalódni.

En most olvasom tole a Csokoladecipot es meg kell mondanom nagyon tetszik! Meg jobban mint anno a Csokolade! Egyre jobban szeretem en is ezt az ironot! Olyan jo hangulatot teremt a konyveivel! Igazi csemege! :cool:
 

balatonné

Állandó Tag
Állandó Tag
Jeffery Deaver: A kék halál című könyvét fejeztem be éppen. Nagyon tetszett, s ajánlom annak, akit egy kicsit érdekel a hackerek világa.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Hilari Bell: Kobolderdő
Kedves kis mese (bocsi: fantasy), bár sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Olyan, mintha csak egy kidolgozatlan vázlat lenne.

Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei
Az erotikus-romantikus irodalom egy példánya, a viktoriánus korba helyezve. Aki éppen ilyesmire vágyik, annak jó, mert ez ennyi és nem több.
 

Eszti 66

Állandó Tag
Állandó Tag
Richard Castle - Heat Wave (hőhullám)
Nem annyira jó mint a sorozat.

Donna Leon: A névtelen Velencei
Aki imádja Velencét és az olasz temperamentumot annak nagyon ajánlom, jó kis krimi.

Donna Leon: Vérző kövek
Bár még nem jutottam a végére, amit eddig olvastam belőle az érdekes.
 

nanan

Állandó Tag
Állandó Tag
Most rákaptam Jo Nesbo könyveire, tőle olvastam a Leopárdot. Közben félbe hagytam Szurovecz Kitti: Fényemberek című könyvét... hát... nem tudom, hogy mikor fogom rávenni magam a folytatására.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Amanda Stevens: Örök kísértés
Paranormális, ezúttal szellemlátós. Izgalmas volt és helyenként igen félelmetes, nem tiniregény. Sorozat, szóval vadászok a következő részre.
 

plenn

Állandó Tag
Állandó Tag
725461.jpg

Catherine élvezi a londoni szinglik gondtalan életét, mígnem az egyik éjszakai szórakozóhelyen megismerkedik Lee-vel. A férfi jó vágású, karizmatikus és titokzatos – elvarázsolja Catrherine-t és a lány barátnőit is. Amikor azonban kiderül, hogy Lee valójában kiszámíthatatlan, manipulatív és erőszakos, már késő: Catherine egyedül marad a kétségbeejtő helyzetben, és senki sem hisz neki. Miközben fokozatosan tárul fel előtte Lee sötét oldala, egyre jobban belegabalyodik a lelki terror és a szexuális kiszolgáltatottság sűrű hálójába. Vajon van-e kiút, el lehet-e menekülni a férfi elől, aki mindenre képes, csak hogy birtokolja vágyainak tárgyát…

Megindító, ahogy végigkövethetjük egy fiatal nő tehetetlen vergődését, miközben vele együtt rettegünk. A rendőrségi elemzőként dolgozó szerző olyan hitelesen és valósághűen ábrázolja a családon belüli erőszakot és az ennek nyomán fellépő pszichés zavarokat, hogy szinte az olvasót is megbénítja a kilátástalanság érzése…
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana Rowland: A démon jele
Izgalmas paranormális regény. A krimi-szál volt kicsit zavaros néhol, de lehet, ha egy-két nagyobb részletben sikerült volna a könyvet elolvasnom, nem így elaprózva, akkor és ott olvasva, ahol mód volt rá pár oldalanként, ez a probléma sem merül fel.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére