Natur fitness

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
KELLEMES SZÉP NAPOT KIVÁNOK MINDENKINEK!

d00032F620f1405b1a3da.jpg
köszönöm viszont kivánom neked is! és izomlázakban gazdag napokat mindenkinek!;)
 

terzsolt

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon jó ez a topic. Egyike a legjobbaknak. (Sőt) Nagyon sok jó hasznos információt merítettem már belőle..
Gratulálok Tibi
 

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon jó ez a topic. Egyike a legjobbaknak. (Sőt) Nagyon sok jó hasznos információt merítettem már belőle..
Gratulálok Tibi
köszönöm a véleményedet!(BARÁTOM);)
szerintem is bárki merithet nagyon sokféle téren információkat!edzés tippeket
táplálék kiegészitőkkel kapcsolatos információkat.tapasztalatokat és még sok mindent.....OLVASSÁTOK,ALKALMAZZÁTOK ŐKET!!hiszen ezt valóban mindenki magáért teszi!!
az élet minősége, önbecsülése,egészsége,önbizalma alakul,fejlődik bárkinek aki életforma szinten elsajátitja ezeket!:D
 

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!

tudjátok az élet vissza igazolta nekem a természetes módon való edzés hosszú távú gyümölcsözését!! van 2 srác távolabbi ismerőseim,huszonévesek pár évig szteroidokkal edzettek és mindkettő kinyirta az izületeit is,és az egyik lelkileg is összeomlott.edzésnek már nyoma sincs az életükben,kiégtek az elvárásaik,és a használt anyagok miatt!!!!!
nem véletlenül adtam a topicnak a NATUR FITNESS cimet!!!
erre szeretnélek titeket is figyelmeztetni,hogy mindig természetes módon elvárások, és másoknak való megfelelések nélkül edzetek!!van időtök egy egész életetetek,hogy csiszoljátok formáljátok magatokat!! akkor ti is elmondhatjátok amit én elmondhatok hogy egészségesen edzem több mint húsz éve!!remélhetőleg ezt is megduplázom,mert ennyi idő után, már nem is tudnék meglenni mozgás nélkül;):Djó hangulatú edzéseket,jó formát és kondit kívánok mindannyiótoknak!! és természetes életmódot! sok-sok apró sport sikert ami elvezet a céljaitokhoz!
 

Erőleves

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!
Húúú, itt látom a szakiskolás gyerekek nyála elcsordulna-emellett én is érdemi válaszokat kaphatnék. Sajnos még nem tudtam elmerülni ezekben a kincsekben :(
Most találtam rátok- nagy bajomban. Egy bentlakásos intézményben dolgozom, óvodástól szakiskolásig vannak növendékeim. Gyógytestnevelő vagyok.
Hamarosan óralátogatásra jönnek hozzám és természetesen kérik a tesi kompetenciákat, a módszertant, fejlesztési területeket. Ha ezzel kapcsolatosan vagy mozgásfejlesztés témában lenne anyagotok/vázlatotok, megköszönném.

A legeslegnagyobb régi gondom pedig a mozgások szemléltetése. A gyerekek mind értelmi sérültek ,s egy mozdulat- mozgás tanításához, korrigálásához úgy tapasztalom, nem árt, ha nemcsak mondom, mutatom, fogom-igazítom kezüket-lábukat- hanem emellett képen is látják a mozdulatot.
Krizsanezcné Játékos gyermektorna c.könyve megvan, de az ovitól a szakiskolás gyerekig szemléltetni még nem tudtam (a felsőben már erőedzés, ritmikus sportgimnasztika, sportok..is akad- ebben úgy érzem, van mit tanulnom).

Ha valaki tenne fel ilyen anyagokat, megköszönném. (Ha esetleg rossz helyen kopogtattam, elnézést.Még megpróbálok más fórumon is segítséget kérni. Itt annyi a segítő kéz. Cserébe jelenleg a Gyermeksarok téma Társasjátékok részére feltett anyagaimat tudom felajánlani, ha valakit érdekel.)

Mindenkinek szép estét kívánok.
 

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
szia Erőleves!
a nagy gyerekeknek ajánlanám:Kézikönyv nem csak testépitőknek ebben a könyvben minden gyakorlat szemléltetve van képekkel is,és rengeteg sportághoz kiegészitő súlyzós tippeket tartalmaz a könyv.
javaslom neked,ebből a könyvből nagyon egyszerűen tudod tanulni és tanitani a mozgás sorozatokat!!
 

Erőleves

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tibi16!
Köszönöm a javaslatodat. Megpróbálom könyvtárból kikölcsönözni -és nekilátunk :)
(Még visszajövök, hisz annyi remek dolog van itt!)
Mindenkinek szép napot kívánok!
 

Casca

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Tibi. Olvasgatom a tanácsaidat,és még csak ezt teszem:) De...
szeretnék egy napi 20 perces gyakorlatsort kapni,amit egy kripli is tud csinálni.
Tunya vagyok, de szeretnék valahogy kinézni:) nyárra. Gondolj arra, hogy nem mai csirke vagyok...Kérem ezt méltányolni:)))
Szóval, mit tegyek napi rendszerességgel....
Köszönöm előre is.....
 
Oldal tetejére