OLIMPIA

szagosmuge

Új tag
2008 Pekingi Olimpia

Gyönyörú volt látni, ahogy a magyar vízilabdás srácok nyerték az aranyat.Büszke voltam, hogy annyi aranyat, ezüstöt és bronzot nyetünk, de legfőkébb arra voltam büszke, hogy én is magyar vagyok.
:p
 

Katya86

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is büszkének kell lenni a magyar résztvevőkre, hiszen tisztesen helytálltak. De sajnos emellett ugyan úgy lehet hallani azokat a fejtegetéseket is, hogy miért szerepelt várakozáson alul a magyar csapat. Sajnos még mindig nem tudjuk kellő képen helyén kezelni a dolgokat. Nem tudjuk értékelni a ,, kisebb” eredményeket (helyezések; egyéni csúcsok ..stb.)
 

mercyful

Állandó Tag
Állandó Tag
Elfogult vagyok, de a FÖLDKEREKSÉG LEGNAGYOBB CSAPATA A MAGYAR VÍZILABDA VÁLOGATOTT!!!

Most Pars Krisztiánnak drukkolok, legyen ezüstérmes (így pár héttel az olimoia vége után).
Ha valaki nem hallott volna róla, a kalapácsvetés 2. és 3. helyezettje pozítv A mintát produkált, ha vétkesnek találják őket (döntés szeptemberben), akkor a 4. helyezett Pars Krisztián ezüstérmessé lép elő, az éremtáblán pedig megelőznénk Lengyelországot...
 

afca

Kitiltott (BANned)
Bia és Branca Feres -Szinkronúszás

0,,10845555-EX,00.jpg

02TV6f7.jpg


bia_branca.jpg
 

Kemike

Új tag
Én úgy tudom Londonban, de nem 100 %, csak 99.
Úgy gondolom, hogy lehetett volna több aranyérem is, de (ez csak vélemény), ha nem mindig csak a focira költene az ország. Nem vitás vannak jó játékosok, de bizony sok köztük a fellengzős falábú. Akinek nem inge ne vegye magára, senkit sem szeretnék megsérteni, csak szerintem sok reményteljes leendő olimpikon elöl veszik el a hozzájárulást.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Kemike azt írja, hogy ne csak focira költsön az ország.
Szerintem Magyarországon állami támogatást a foci kap a legkevesebbet.
 

remeny12

Állandó Tag
Állandó Tag
ne keseredjünk el hiszen ki mondhatja el magáról hogy egymás után 3x nyert olimpiát mint a vizilabdázóink....ria ria hungária:)
 
Oldal tetejére