Roman Polanski

misi44 témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2009 Október 2.

 1. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  Hat ezt is megertuk, 31 ev utan letartoztattak a zsido szarmazasu filmrendezot egy 13 eves lany megeroszakolasa miatt.

  Hollywood piszkos lelkuletet mutatja hogy tucatjaval allnak ki Polanski vedelmeben hires rendezok es szineszek.

  Vajon szeretnek -e hogy az o kislanyukat is seggbe k..ja egy kozep koru ferfi azutan hogy leitatta , drogot adott neki, kozosult vele .

  Azt ne feledjuk el hogy eloszor jol kinyalta , szoval gondolt az elojatekra is, ezek a reszletek megtalalhatoak a neten mivel a birosagi iratokat par eve nyilvanossgra hoztak.

  Bortonbe a mocskossal!!
   
 2. carly

  carly Állandó Tag

  Kedves Szamoca11!

  Bármennyire elitéled(én is!!!)amit Polanski tett,finomabban fogalmazhatnál,hiszen nyilvános fórumra írsz!
  Azt meg hogy milyen származású,szerintem felesleges hangsúlyozni,az mindenkinek a magánügye,és ebben az esetben is
  semmi köze a történtekhez.
   
 3. ppisti

  ppisti Állandó Tag

  Sajnos összemossák a magánéletét, a munkásságával. Pedig a kettő nem ugyanaz. A filmjeit kedvelem, de elítélem amit tett, /a leányzó kedves mamájával együtt/
   
 4. Orsi0914

  Orsi0914 Állandó Tag

  Szerintem ezt az ügyet le kellene zárni. Amikor elkövette az erőszakot nem tudták elfogni, a következő években sem, amikor még elégtételt jelentett volna a lánynak és családjának. Most, 31 év után csak a hír értéke jelentős. Roman Polanski életét és pályáját megtöri, és a nő sebeit újra felszaggatja.
  (Én elítélem az erőszakot, és minden erőszaktevőt súlyosan el kellene ítélni.)
   
 5. kockásfülűnyúl

  kockásfülűnyúl Állandó Tag

  Az illető hölgy (mert most már az, két gyerekkel és egyik sem a Romantól van) mosolyogva nyilatkozta a riportereknek az ügy kapcsán, hogy egyáltalán nem neheztel a filmrendezőre és nem ért egyet az ítélettel (?). Persze ez nem mossa tisztára Romant és nem azt jelenti, hogy helyeselném amit tett, csupán az említett "sebeket" kérdőjelezi meg.
   
 6. eniko61

  eniko61 Állandó Tag

   
 7. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  Eleg valasztekosan fogalmaztam.....ha jobban korulirom akkor az est sulyosssagan csokkentek.
  A szarmazast en csak egy ujsagbol szedtem ahol szinten megemlitettek.
   
 8. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  Ezt akarjak most ...
   
 9. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

   
 10. kockásfülűnyúl

  kockásfülűnyúl Állandó Tag

  No, ez így van.
   
 11. romesz

  romesz Állandó Tag

  Bortonbe kell csukni az urget es eldobni a kulcsot. Ha most nem zarjak be, akkor csak azt erik el vele, hogy hasonlo bunozok ugyan ezt az utat valasztjak. Hisz ugysem lesz belole semmi. Mondjuk a biro hibat kovetett el, mikor engedelyezte neki, hogy itelet hirdetes elott Francia orszagba utazzon.
   
 12. ivan924

  ivan924 Állandó Tag

  Egyetértek az előző hozzászólókkal. Bármit is tett le az asztalra (filmek), attól még a bűn nem évül(t) el. El kell ítélni, ülje csak le a büntetését, különösen mivel az USA-ban precedensjog érvényes, szóval ha most futni hagyják...
   
 13. miett

  miett Állandó Tag

  Lehet, hogy a szó legszorosabb értelmében nem volt erőszak, de egy 13 éves gyereknek drogot, alkoholt adni, ezek után szexuális kapcsolatot létesíteni vele, ez nem normális dolog. Viszont a gyerek jó édes anyukájától a bíróságon megkérdeztem volna, hogy vajon miért engedélyezte 13 éves leánygyermekének erotikus fotózását egy 43 éves férfi által, ráadásul úgy, hogy egy üresen álló villában magukra hagyta őket? Milyen sürgős elintézni valója akadhatott elfoglalt anyucinak? Egyébként meg miért nem inkább tánc-, tenisz-, művészi torna, stb. órákra kísérgette inkább el tini leánykáját az erotikus fotózás helyett? Én szívesen meginterjúvoltam volna későn és utólag aggódó és felháborodott, a mérhetetlen anyai gondoskodás és aggodalom kimutatásának eme díszpéldányát, aki megtudván a szomorú valót, rögtön elszaladt a rendőrségre feljelentést tenni! Kár, hogy csak ekkor tört rá a szülői törődés, bújt elő belőle a védelmező anyatigris… Az egyértelmű, hogy anyucik aggódó gyöngye nagyon szeretett szaladgálni…, ha az üresen álló villából sem szaladgált volna el, hanem maradt volna ott, és leült volna arra a viszketeg fenekére, akkor nem tette volna ki a gyerekét egy beteg kéjenc perverzitásának!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
  A nagy művészről pedig; ha egy 43 éves férfi alkoholt, drogot ad és szexuálisan megkíván egy 13 éves lányt, az egy perverz, pedofil varangy!<o:p></o:p>
  Az, hogy 31 éve Franciaországban és más országokban tengette az „üldözöttek” sanyarú életét és közben alkothatott, megbecsülték, ez nem azt tükrözi, hogy tette miatt élete és pályája hajde megtört volna… Az, hogy sok neves művész kiáll mellette…., gondolom, ha az ő leánykájukkal tette volna azt, amit tett talán más mellett állnának inkább ki, lehet már nem tolerálnák annyira Polanskit és az ő művészetét… Na, és Woody Allen is szót emelt mellette…, lehet mondani, hogy érthető, hiszen egy hajóban eveznek…<o:p></o:p>
  Aztán belemagyaráztak mindent a védelmében; sokat szenvedett a holocaust alatt, anyját ott vesztette el, aztán felesége brutális meggyilkolása is… Attól, ha valakit sorozatos tragédiák érnek, a lelke még nem torzul el, hiszen akkor a föld népességének elég jelentős része lehetne betegesen abberált… <o:p></o:p>
  A hírességek, politikusok Polanski védelmében, méltatásában nem kímélték nyelvük izomzatát, jól megtornáztatták azt, csakis azért, hogy a híres művész hátsó fertálya mindig tiszta maradhasson…<o:p></o:p>
  Végül a megítélésről és a hírességek tiltakozásáról; ha egy börtönben egy sorozatgyilkosról kiderül, hogy remek tollú író vagy költő, akkor tiltakozási akciót indítanának, aláírást gyűjtenének, hogy kapjon kegyelmet és engedjék szabadon ezt a tehetséges és értékes embert? <o:p></o:p>
   
 14. campero

  campero Állandó Tag

  Ez tisztára Michael Jackson ügy.
   
 15. Nissi

  Nissi Állandó Tag

  En ugy olvastam hogy a hölgy azért nyilatkozott mosolyogva és kérte az ügy ejtését mert Polanski fizetett neki egy összeget, gondolom nem kevest, azzal a feltétellel hogy visszavonja a feljelentést. Amit a csajszi meg is tett, de azzal nem számoltak hogy Amerikában bizonyos büncselekmények nem évülnek el, szerintem helyesen, és hiába vonta vissza a nö a feljelentését az nem számit. Gondolom a nö ugy gondolta hogy a dolog már ugyis megtörtént, azon már nem lehet változtani, legalább legyen egy kis pénze amiböl eléldegélhet.
   
 16. campero

  campero Állandó Tag

  Azért érdekes a kiscsaj is. Mit keresett Jack Nicholson partiján 13 évesen?
   
 17. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  Xy

  Természetes nehéz állásfoglalni bármely ügyben amelyik abnormális. Itt azonban hiányos ismeretek és a bulvár média röfögései alapján sok lett a szakértő.
  Az hogy miken ment kersztűl Polanski - csak a Sharon State ügyet veszem, ahol a feleségét benne a gyermekével 35-ször szurták meg, hogy a Manson banda megölje - itt figyelem elterelőként van megemlitve. Én nem gondolom, hogy olyan borzalmas tragédián ,,csak,, úgy át lehet lépni. Azt gondolom egy ilyen esett bizonyos deformálói képességekkel is rendelkezik.
  S van még 2 dolog. Az egyik dolog ,,anyuka,, szerepe. Mert ahogy korábban irta valaki, hogy kerül egy 13 éves kislány a stárok partyjára? Odaküldi anyuka, mert benne van a pakliban, hogy ott igy is pénzt lehet szerezni. Ha valaki tudja mi az a slepp, akkor könnyebben megérti amit mondok. A slepp a művészek körül ,,hajtó,, csapat, akik mindenáron vagy pénzt vagy cimlapfotot akarnak.
  A másik: Vannak helyzetek amikor egy 13 éves kislány olyan fejlett, hogy nem mondod meg róla, hogy 13 vagy 20. Ez a ,,kislány,, ugye már túl volt az első numerákon, miért nem azokat a pasikat perelte anyuka? Talán ott nem volt pénz?
  Messze nem szeretnék bűncselekmény párfogója cimben feltünni, de a körülményeket értelmezni kellene. Mondjuk úgy, hogy figyelembe vesszük őket.
   
 18. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  A torveny szerint teljesen mindegy, hogy milyen "korulmenyek" miatt tortent meg az eroszak.
  Es a torveny szerint, ha nemi kozusoles tortenik egy felnot es egy kiskoru kozott az semmi mas mint eroszak. PONT.
  Egy tizenharom evest nem lehet okolni azert mert egy 44 eves felnot ferfi bekapatta, alkoholal taplalta majd megdugta.
  A feleloseg a felnotre esik. He should know better!!!
  Az hogy a gyerek anyukaja miert engette, hogy elmenjen vele, stb. nem oldja fel a muvesz urat a feleloseg alol.
  Az sem, hogy milyen fejlett volt a lany vagy, hogy milyen provokativ ruhaban volt oltozkodve.
  Tudomasom szerint meg a mai nap sem elfogathato egy no vagy egy gyerek megeroszakolasa azert, mert mini szoknyat hord bugyi nelkul. Vagy eppen felmeztelen napozik a tengerparton.
  A "muvesz ur" bunos (amit sajat maga is beismert) tehat megerdemli a sorsat.
  Azok a szineszek es politikusok akik vedelmere altak ennek a pedofilnak, meg szegyeljek magukat.
   
 19. kockásfülűnyúl

  kockásfülűnyúl Állandó Tag

  Én kérem egyetértek mindenkivel:p
  DE:mrgreen:!
  Egy nő úgy öltözzön ahogy akar, viszont aztán viselje is a következményeit. Én nem vagyok aberrált, de bizony ha látok egy lenge öltözetű nőt, az megmozgatja a férfias reflexeimet. Sok esetben, mikor a leányzó közelebb kerül hozzám, úgy érzem magam, mint a rajtakapott kukkoló, mert akkor veszem észre, hogy hány éves. Ez mindig kellemetlen, mert ha egy férfi lát egy kihívóan öltözött lányt (nőt), nem a fejével kezdi a mustrát, ezzel én is így vagyok.
  Az is xar (de ez köszönhető a sok Roman félének), hogy egy férfinek háromszor is meg kell gondolnia, hogy meg merjen e szólítani egy gyereket (bármilyen okból), sőt, lassan az ember már a saját gyerekét sem foghatja kézen.
  Szóval igen is van felelősség a nőn, mikor a ruhatárából válogat, hiszen a média napról-napra tele van szexuális bűncselekményekről szóló hírekkel.

  A Roman féle esethez visszatérve: a mutter ellen így utólag is indulhatna eljárás kiskorú veszélyeztetése miatt
   
 20. miett

  miett Állandó Tag

  Ebben a történetben az anyuka és a neves művész úr is megéri a pénzét. A 13 éves lányt nem lehet velük egy kalap alá venni, mivel azért mégis csak egy gyerek. Ebben a korban a tinik inkább a rossz felé befolyásolhatóak és mivel nekik még nem nőtt be a fejük lágya, ezért kell(ene), hogy a körülöttük lévő felnőttek terelgessék a helyes irányba őket, vagy uram bocsá’ ne használják ki naivitásukat, vagy kamaszkori butaságukat… Valószínű, hogy anyatigrisünk a terelgetést rábízta a férfiakra, akik ennek előnyét a maguk javára fordították… <O:p</O:p
  Viszont Polanskinak a józan – már amennyiben az italtól és a drogtól ez lehetséges lehetett – eszére kellett volna hallgatnia és nem kellett volna engednie, hogy az mélyrepülésben a lába közé kerüljön….
  Ha pedig eme kiváló művészek körül nyüzsögtek a csinos lányok – a pénzre és hírnévre éhező slepp csapat -, akkor abból választhatott volna olyat, aki 27 évesnek néz ki, de csak 20 év az igazi kora…, ezzel elkerülhette volna a 31 évnyi „száműzetést”. Gondolom egy 43 éves férfinak egy 20 éves lány talán csak nem öregecske…<O:p</O:p
  Aztán az eset után 2 évvel adott interjúban a nagy művész nagyon kulturáltan nyilatkozott és árnyaltan fogalmazott, hogy mit és miért tett; "ez d….ás volt", véleménye szerint; " mindenki meg akar d….ni fiatal lányokat, a bíró, az esküdtek és mindenki…" (Nem kerülgette a forró kását, mert ezt a dallamosan hangzó, finom szót négyszer is kiemelten hangsúlyozta!) Kár, hogy a riporter nem világosította fel nagy művészünket, hogy nem mindenki! Vannak normális férfiak, akik 45 évesen nem a 13 éves lányuk korosztályát célozzák meg szexuális vágyaik kiélésére! Biztos megdöbbentő lett volna világhírű és megbecsült, kulturáltan fogalmazó művészünk számára ez az információ.
  E kiváló ember őrizetbevétele miatt „az egész világ rendezői és alkotói” megdöbbenésüket fejezik ki, felháborodottan tiltakoznak ellene és elfogadhatatlannak tartják azt. Még szerencse, hogy az „egész világ egyszerű, de normális emberei” meg ezt elfogadhatónak találják!<O:p</O:p
  A körülményeket értelmezve és figyelembe véve világhírű és kiváló művész úr továbbra is egy mocskos szájú, perverz, pedofil varangy!<O:p</O:p
   

Megosztás