Saját írásom, kérhetek véleményt? Érdemes felkeresni vele egy kiadót?

LadyEsther témája a 'Irodalom' fórumban , 2015 Március 4.

 1. LadyEsther

  LadyEsther Állandó Tag

  A teljes regényt szándékosan nem teszem föl a netre, mert sikerült már így elveszítenem egy komplett regényt mi én írtam és bizony ellopták :( Ez az első fejezet, gondoltam megkeresek ennyivel egy kiadót. érdemes lenne szerinted? Téged érdekelne a folytatása? Itt megtalálod a sztorit: 10985205_856886497709222_3319771009901871474_n.jpg http://ladyesthernovellai.blogspot.hu/
   
 2. Gufo

  Gufo Állandó Tag

  "Volt olyan, aki szerint egy milliárdos birtokos, mások szerint egy fagyos gyilkos, de volt, aki magfát a gonoszt vélte felfedezni a személyében. Nem mindennapi jelenség volt, kirívó volt az éjfelkete hosszú haja, a fagyos, kék szeme, és hófehér, sápadt bőre. "

  Nem akarlak megsérteni, de ezt bármelyik kiadó az első bekezdés után a kukába dobná.
  Csak az első fejezetet olvastam el - tragikus!
  Létigék halmozása, túlírás, giccs, elírások, szóismétlések...
  ( két sorban 3 "volt", 2 "fagyos", "éjfelkete", "magfát", milyen az a "fagyos gyoilkos" - 0 fok alatt van a testhőmérséklete...)
   
 3. baggins

  baggins Vendég

  Egyet kell értsek az előttem szólóval. Nem megbántani szeretnélek, de feltételezem, őszinte véleményt vársz.
   
 4. Gufo

  Gufo Állandó Tag

  Egy tanács:
  keresd fel a karcolat.hu oldalt! Oda töltsél fel rövidebb írásokat ( a regényrészleteket nem kedvelik), és ott részletes listákat fogsz kapni a hibáidról. Ha komolyan veszed őket, és megpróbálsz változtatni, gyorsan fog javulni az írásaid színvonala.
   

Megosztás