SAL - Erdei állatok banner-Permin

sarolta51 témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2016 Január 24.

 1. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Látom nem csak nekem tetszenek az erdei állatkák. Úgy gondolom, elegen lennénk egy SAL indításához. Határidő nélkül, mert nem mindenkinek jut ideje a mindennapi hímzésre.
  Permin Erdei állatok bannerjét hímezzük Bettinek köszönhetően.
   

  Csatolt fájlok:

 2. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag


  :)
   
  sarolta51 és zzsuzsa kedveli ezt.
 3. macleod

  macleod Állandó Tag

 4. zzsuzsa

  zzsuzsa Állandó Silver Tag

  Ennek nem tudok ellenállni.Csak egy RR-ben vagyok most benn,úgy nézem a kötöttsége miatt lesz időm másra is.A babaköszöntővel úgy is jól állok.A nyomtatást kell megoldanom és nézhetem is a fonalakat.
  Így elcsábítani?!Na nem volt szép dolog Tőled.
   
 5. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Csatlakozom! Ha befejeztem az utolsó RR kendőt a cicákkal és útjára indítom a bogyóst, utána tudok beszállni.

  Betti feltöltése itt van xsdben: #6667
   
  macleod, sarolta51 és zzsuzsa kedveli ezt.
 6. Ateragram

  Ateragram Állandó Tag

  Nekem is tetszik,de csak akkor tudok nekiállni,ha a megfelelő méretű aida szalagot be tudom hozzá szerezni.Nem is olyan egyszerű.
   
  macleod, sarolta51 és zzsuzsa kedveli ezt.
 7. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Jövök én is. Az otthon lévő készletemmel szeretném megoldani, de megfogom csinálni. Szép ez a minta.
  Igaz, javában dolgozok a levendulás SAL-on is, de mindig van, ami az eddigi munkákat felülírja.
   
  macleod, sarolta51 és zzsuzsa kedveli ezt.
 8. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Andi! Gyere! Nincs határidő. :)
   
  zzsuzsa, macleod és napsugár7127 kedveli ezt.
 9. macleod

  macleod Állandó Tag

  Hát, ahogy Panni írta. Ha elindul az év, akár lehet is. Az a """"""""""""""bajom"""""""""""""""", hogy Erzsike eszembe juttatta, hogy én meg Gerda Bengtssonban akartam utazni idén, és már megint kezdek besokallni. Szerencsére csak fejben, MUK-ot még nem gyártottam. ööööö ... idén. :D
   
 10. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Elkezdtem. Kiszámoltam. Arra számoljatok, hogy ez 493*69, szóval mint amikor a Bent Crkekkes sal képét varrtuk( arra gondolok, amin a felirat úgy kezdődik, hogy Láthatatlan piros szál..), kb. olyan, mintha azt megfordítanánk a rövidebbik oldalára. Én egyenlőre a meglévő fonalakkal variálok, meg a meglévő anyaggal.
   
  sarolta51, zzsuzsa és macleod kedveli ezt.
 11. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  Még alig kezdődött el ez az év, szóval még nincs késő MUK-ot gyártani :)

  Én meg levágtam az anyagot. Izé, nem is ehhez, hanem a másikhoz, a szarvasos csengőzsinórhoz, de pont megfelelő a maradék anyag szélessége. Így 18-as ecrü aidám lesz. Remélem illeni is fog hozzá. :D
  Mellesleg tudjátok, hogy van benne ezüst szál, néhány x a két-három méhecskében, de kontúrban elég sok. Úgy emlékszem a pókháló ezüstből van. Én már hímeztem blackwork képeslapot aranyszállal, izé :eek: :mad: így jellemezném a dolgot.
   
 12. zzsuzsa

  zzsuzsa Állandó Silver Tag

  Tegnap én is vacciláltam.Fehér vagy krém színű legyen.Keresgéltem a neten hímezhető szalagot,de írtó drága,inkább elképzeltem egy keskeny kongrét,mögötte valami szép zöld,kilógó anyaggal.(ugye milyen szakszerűen fogalmaztam?).A fonalak meg vannak,akár kezdhetem is!
   
  napsugár7127 és sarolta51 kedveli ezt.
 13. B.V.Regina

  B.V.Regina Állandó Tag

  Jó reggelt!
  Mindig büszke voltam magamra, hogy nem gyártok MUK-ot, de mióta feljárok a fórumra egyre nehezebben tudom magam kordában tartani, hogy "-mielőtt annak neki kezdesz Regi be kell fejezned amin épp ügyködsz." Fejben totál elMUK-osítottatok. :) Úgy érzem a házimunka rovására fog menni hogy a kívánságlistám utolérjem valamennyire :) Nagyon tetszik ez a minta,(pedig inkább virágbeállítottságú vagyok) már el is képzeltem hogy hol a helye a falon. :) Ha nincs határidő én is besorolnám a kútfőmuk-ok közé :)
   
 14. zzsuzsa

  zzsuzsa Állandó Silver Tag

  Valahol virágos formája is van.Valaki majd azt is elkezdi valamikor.Akkor újra lelki válságba eshetünk,szerintem.Én ,mondjuk össze se tudnám számolni mikkel vagyok félbe.A gobikról már ne is beszéljünk.De soha rosszabb kísértést!
   
  napsugár7127, B.V.Regina és sarolta51 kedveli ezt.
 15. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  Régen én is így voltam, de aztán jöttek az RR-ek, akkor muszály félbe hagyni a dolgokat. Mostanában meg mindig van egy nagy munkám olyan 200x 150 öltés méretben, meg amellett kissebbeket szoktam hímezni, hogy legyen hamarabb is sikerélmény. Tavaly fejeztem be egy 180x 240 körüli mintát nekem 6 évembe telt. A zöld meg kék 20 nagyon hasonló árnyalatából állt, és nagyon hamar meg tudtam unni. :( A tavaly kezdett Maia Van Gogh mintával sokkal gyorsabban haladok, kicsit kissebb és színesebb ezt gyakrabban előveszem.
   
 16. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Nekem is megvan az anyagom. Hubert vásznam van, abból kerül erre is egy darab. A fonalak is megvannak nagyjából,
  ami nincs azt majd pótolom. Jövő héten rendelek DMC-ket, majd ahhoz beírom ezeket is. Most még a bogyós
  berryt hímezem, azután sorra kerül ez is - talán egy hét múlva.
   
  zzsuzsa, macleod és napsugár7127 kedveli ezt.
 17. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Akinek már megvan az anyaga, hány centire jön ki a hossza? 16-os vagy 18-as aidára fogom hímezni, vagy hímzővászonra... talán azon még szebb.
  Fehér, vagy vaj, vagy ekrü.....
   
  zzsuzsa, sarolta51 és napsugár7127 kedveli ezt.
 18. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Nem mértem, de több mint egy méter hosszú, szerintem másfél méter nincs, és nem egész 15 cm széles, de az se jönne ki pontosan. Plusz a ráhagyások. Nekem olyan sárgás kré színű anyago van, ami ekkora, a 14-esnél kicsikt kisebb kockák, de láthatóak, hogy milyen azt nem tudom, valószínű aida, azt se tudom, hányas.Kiválogattam szemmértékesen a fonalakat,ami nem olyan az legfeljebb egy kicsit eltér, na és? Erre nem fogok egyenlőre költeni, majd ha elfogynak pótolok.Szóval mindenképp jó hosszúkás anyagot keressetek, és tényleg érdemes kiszámolni legalább a hosszát, nehogy a felénél jöjjetek rá, hogy nem fér fel az összes minta...Én se gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz...
   
  zzsuzsa, sarolta51 és Cicáspanni kedveli ezt.
 19. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  10x68 a mintaméret 18-as aidán. Én egy 21 x 87-es anyagot vágtam le. Igazából a 21 lehetne szélesebb, de a szarvasosra 29-et szántam, így a fél méterből ennyi marat, azt nem mertem szűkebbre venni, mert nagyobb lesz az igénybevétele. Ecrü, bár nem biztos hogy ez a legjobb, nekem ez volt itthon megfelelő hosszúságban.
   
 20. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  Mellesleg én szerintem váltok és ezt vénusszal hímzem, kevés szín, és kevés hasonló árnyalat ennél meg merem kockáztatni a váltást.
   

Megosztás