táborok, tábor programok, program ötletek

farkaskata

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Tud valaki vadásztáborról? (inkább erdei tábornak nevezném, egyszer a rádióban halottam egy vadászról a Mátrában aki ilyet szervez de nem akadok a nyomára) Köszönez!
 

szombathk

Állandó Tag
Állandó Tag
Ovis tábort szervezett már valaki? Tavaly Kalózkodás jegyében zajlott az öt napos táborunk felteszem a játékokat ha rájövök hogyan kell
 

Kökényszem

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Székesfehérváron Mesevár kreatív tábor kerül megrendezésre 2012 június 18-augusztus 17 között heti turnusokban, a folyamatjáték szemléletében.
Részletek:
HTML:
www.holdecset.hu
Most csak közzé teszem mert lehet még folyamatosan jelentkezni, míg be nem telnek a helyek.
A tábori program alakulását és a tapasztalatokat utólagosan fogom feldolgozni és megosztani veletek.
Addig is szép napot!

Kökényszem
 

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Remélem hamarosan feltöltd a programot mert mi is megyünk majd táborba és jó lenne néhány ötlet. Köszi előre is.

Szia! NAgyon szívesen venném az ötleteket:)

Sziasztok! Néhány ötletre lenne szükségem a nyári táborhoz. Tud esetleg valaki segíteni?


A jövő héten megyek a gyermekeimmel táborozni. Lesz kis feladatlap és lesznek játékok. Amint összeállt (folyamatban van még), akkor közkinccsé teszem.
Viszont jó lenne, ha a régi csatolásokat valaki fel tudná tenni, hogy megnézhessük azt is, hátha találunk benne kiegészítő, jó feladatokat, játékokat! Köszönjük!
 

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Június utolsó hetében voltam nyári erdei táborban. A megrendelt foglalkozások mellett én is adtam nekik feladatokat, amiket az iskolában nagyon szerettek csinálni. Erre a tevékenységre más táborlakók is felfigyeltek és tetszett nekik, amit a gyerkőcök alkottak: tabló és lapbook készítése 1-1 emlősről, madárról, bogárról/rovarról és növényről (3 csapatot (családot) alkottak a gyerkőcök). Amint lefotóztam hozom azokat, de addig is itt van az a rejtvény és fejtörő "gyűjtemény", amiket itt, a CH-n találtam. Nagyon szépen köszönöm a feltöltőiknek ezeket a rejtvényeket, fejtörőket!

A lapok A5-ös méretűek voltak, spiráloztam. Az első és az utolsó oldala mindenkinél ugyanaz volt, a belső része is, csak nem azonos sorrendben.


Csatolás megtekintése Erdei feladatlap.doc
 

szasago

Állandó Tag
Állandó Tag
Én ovistól 12 éves korig táboroztattam, indiántábor volt. Az elején nehezen ment a csoportalakulás, aztán már örömmel csinálták végig a gyerekek a feladatokat... Volt ékszer-békepipa-fülbevaló-indián csuhébaba készítés, inidános filmek nézése, terepasztal készítés, a végén pedig indiántánc bemutatása a szülőknek :)
 

H1szti

Új tag
Nagyon szuper ez a téma, nekem is vannak táborszervezési ambícióim. Gyűjtöm a játékötleteket és szervezési tippeket, ezért nagyon örülök, hogy itt ilyen sok mindent megtalálok.
 

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Dokumentumot, vagy tömörítést hogyan lehet csatolni? Az átalakulás óta nem találom ezt a lehetőséget! :mad2:
Az idei nyári táborom feladatlapját szeretném feltenni, de nem tudom.:(
 

pgyuf

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem kifejezetten rajz, festő tábor érdekelne. 10 éves gyerekeknek való. Olyan ami fejleszt is és sokat tanul. Ha tudnátok valamit szívesen venném. Tolna megyében lakunk. Köszönöm.
 

slalte

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi keresztyén táborokat szervezünk gyerekeknek rendszeresen. Tábortűzhöz van pár olyan egyszeri beugratós, tréfás játék, amelyet nagyon szeretnek nálunk a gyerekek. Jelezzétek, ha érdekel valakit.
Nem tudom, hogy használod-e még az oldalt. Mi is keresztény jellegű tábort szerveznénk idén, minden ötlet nagyon jól jön!
 

Tibianyja

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Angol tematikus tábort kellene tartanom a jövő héten, világ körüli utazás címmel. 5 nap, napi 4 angol óra, a korosztály 5,5- alsós illetve felsős. (2 csoportra osztva)
Bármilyen ötletnek örülnék!

Köszönöm! E.
 

Mézengúzok

Új tag
Nekem 2x lesz a nyáron kreatív táborom.
Az elsőben a spatula lesz a főszereplő, abból készítünk madárijesztőt, írószertartót, levéltartót, szalvétatartót, könyvjelzőket. Lesz még ezen agyagozás, nemezelés.
A második az állatokról szól majd: origamival elkészítjük a Piroska és a farkast, dekupázs módszerrel farkas képet alkotunk. ekkor is lesz agyagozás, a farkasról lapbook-ot készítünk.

Pihenésképpen új játékokat tanulunk.

Ez csak a váz, remélem részletesen is hamarosan meg lesz.
Szia , ha megvan még a kész anyagod...kepekkel esetleg , megosztanád velem?
Köszönöm előre is !
 
Oldal tetejére