Technikai segítségkérés - nyújtás, Hibajelzés

sanyalovag témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2009 December 4.

 1. A_Név

  A_Név Új tag

  Kedves putto_ és leselke!

  Köszönöm a segítségeteket, sikerrel jártam.
  Így utólag rájöttem, hogy eléggé "fogalmatlan" voltam :S
  Na, de mit várjon az ember egy bölcsésztől :)
  Üdv.: A_Név
   
 2. cseleskova

  cseleskova Vendég

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a 30 file-ból csak ezt az egyet nem tudtam letölteni. El tudom inditani, vissza is számol de a letöltést nem inditja el.
  http://addat.hu/8088691f/Micsoda-hercegno.024.html
  Előre is köszönöm a segítséget!
   
 3. putto_

  putto_ Állandó Tag

  Akkor Te szerencsésebb vagy, mint én, mert nekem a 24-esen kívül a 21-est sem sikerült többszöri nekifutásra sem leszedni :(
  Párszor még próbálkozz, ha nem jön, akkor dobd ki az egészet!
   
 4. cseleskova

  cseleskova Vendég

  Köszi, remélem sikerül, mert szeretném megnézni a filmet, de ha nem jön le megpróbálom a rapidshare-eset letölteni, ha az sem akkor megy a kukába!

  Szép napot Putto!
   
 5. Magdusx

  Magdusx Állandó Tag

  S.O.S!
  Hogyan kell a filmhez hozzáadni a feliratot? A TIBETI HALOTTAS KÖNYVRŐL van szó, esetleg ki kel várnom a teljes letöltődést? A feliratot külön már letöltöttem.
   
 6. leselke

  leselke Vendég

  @Magdusx

  Bár azóta szerintem letöltötted:)
  Ha ugyan az a film és a felirat neve, akkor a lejátszónak csatolnia kell a filmhez/filmrészlethez automatikusan. De, csak szerintem.
   
 7. leselke

  leselke Vendég

  @Balyusz47

  Na, elkövettem én is azt a hibát, hogy a rövidített linkeket húztam be a vezérlőbe és ezért írta ki, hogy: Nincs beépülő

  Ami a fórumokon általában megjelenik, az kipontozott, rövidített link. Az egérrel jobb klikk a linkre és a legördülő ablakban a: Hivatkozás címének másolása, majd a vezérlőnél a: Beilleszt

  vagy:

  Megnyitod a hsz.-t a Beidéz gombbal és ott látnod kell a teljes linket -kivétel, ha eredetileg is a rövidítettet másolták be. Akkor az előző módszer a megoldás-, és azt kijelölöd és kész, mehet a vezérlőbe.
   
 8. leselke

  leselke Vendég

  @Nixi 97

  Ha lejött minden fájl teljesen, akkor össze kell rakja a TC. Kijelölöd az első fájlt és Fájl/Fájlegyesítés, vagy dupla katt a .001-re és úgy is mennie kell (Kivétel, ha nem hibás a feltöltés, de azt csak Te láthatod)
   
 9. leselke

  leselke Vendég

  Segítség kérése DATA-hoz

  Olyan segítséget kérnék, hogy valaki le tudná-e írni, hogy mivel lehet a DATA-ról leszedni? Eddig a JD-t használtam hozzá, de kezdek csalódni benne, mert egyre többször nem szed, pedig manuálisan elindul, sőt gyorsabban is jön (Prémiumos vagyok).

  A segítség nekem nem hiszem, hogy egyszerű szavakban elég lenne, mivel már az Orbit-ot próbáltam, de a beállításnál tök béna vagyok, így oda adtam a DELETE-nek.
  Ha képekkel is lenne illusztrálva, vagy annyira dedós szintű leírás lenne, hogy még én is (szintjelzés meghatározása cikizésnek helytadó okok miatt kihagyva:)) megértsem, azt megköszönöm.

  [​IMG]
   
 10. leselke

  leselke Vendég

  @ezoka

  Miért törölted? Nem kellett volna:)
  ------
  Tanulás:
  Azért linkeltem be ennek a topiknak a linkjét, mert ez szolgál a segítségnyújtásra. A másikba inkább a filmek linkjei valók.
   
 11. putto_

  putto_ Állandó Tag

  Sya!
  Már régóta az orbitot használom datás letöltésre és remekül működik!!!

  1-2 tipp:

  - magyarul is tud
  View
  langauge
  Hungarian

  - letöltési lista készítése:
  kijelölöd és kimásolod a linkeket
  beillyeszted a jegyzettönmbbe és elmented .olt kiterjesztéssel.
  Ezután az orbitban
  Fájl
  letöltési lista hozzáadása

  - prémiumos infók beadása
  Eszközök
  Beállírtások
  Weblapkezelő
  Új

  Ha van még kérdésed írj !

  üdv.: putto
   
 12. elke

  elke Vendég

  Kérdésem, ha letöltök pl a szellemekkel suttogó 5 évadból akkor egy part az egy rész? vagy mindet le kell tölteni és valahogy összefűzni?

  Összefűzéshez kérnék egy olyan leírást, hogy egy járatlan is megértse. Nagyon köszönöm a választ.
   
 13. leselke

  leselke Vendég

  @elke

  Helló!

  Pl.:
  Ghost.Whisperer.5x01.part1.rar - part4.rar
  Így egy rész. Csak ki kell csomagolni (WinRAR), és már nézhető is:)

  A JDownloader szedi, és ki is csomagolja. Valamint, nincs sebességkorlátozás sem. Szedhetsz annyit egyszerre, amennyit a sávszélességed bír:)

  CH ima elkésen.... <<- :D

  [​IMG]
   
 14. putto_

  putto_ Állandó Tag

  Igen, egy part az egy részlet, egy szelet az egészből, amelyik azonban önállóan nem használható. Le kell szedni mindegyik részér és ezután lehet csak kicsomagolni.

  Keresel a googléval egy winrar nevű programot az interneten, lehetőleg magyart.
  Leszeded, telepíted, és a menüsorban elindítod a varázslót (Wizzard). Megkérdezi mit szeretnél csinálni (kicsomagolás, becsomagolás), mit (több részes rarnál megmutatod neki az első részt), hova, és kész.
  Ha kér a kicsomagoláshoz a jelszót akkor megadod neki, amit kimásoltál onnan, ahonnan leszedted az anyagot.
  <!-- / message --><!-- sig --> Ez a legegyszerűbb megoldás.
   
 15. leselke

  leselke Vendég

  @putto_

  Bocsesz, de ez bonyolult lesz így. Egyszerűen jobbklikk a TC-ben a part1.rar fájlra, majd a legördülőben klikk a "Kibontás ide", ha ugyanabba a könyvtárba akarja kicsomagolni, vagy "Fájlok kibontása...", ha valahová más helyre szeretné, azt kijelöli, és ennyi. A jelszót -ha kér- sokszor jobb beírni, leokézni és annyi. Már melózik is.:)
   
 16. nama3

  nama3 Állandó Tag

  Letöltés datáról

  Üdv a fórum olvasóinak!

  Én a data.hu-ról történő letöltésekhez hónapok óta az Universal Share Downloader progit használom. Ingyenes, nagyon szépen dolgozik, a használata egyszerűbb már nem is lehetne, szerintem tökéletes!
  Mindenkinek ajánlom!
   
 17. leselke

  leselke Vendég

  @Brasov

  Szia!

  Ez felismeri a hot-nál a képkódot, vagy ennél is manuálisan kell beírni?
   
 18. tomi2008

  tomi2008 Állandó Tag

  rapidshare letöltés

  Nem volt rossz, amíg egy normál letöltésvezérlővel is lehetett használni.
  De amióta felrakták ezt a saját managert.... hát....
  Szóval letöltöttem, feltelepítettem, erre úgy lelassította a gépet, hogy inkább letöröltem. Azt hiszem hanyagolom a rapidot, pedig jó dolgok vannak fent.
   
 19. leselke

  leselke Vendég

  @tomi2008

  Szia!

  Mivel pénzéhes a világ, így korlátozták az ingyenes (újmagyarul: FREE) letöltéseket, ezzel is ösztönözve a letöltőket az előfizetésre. Mellesleg jogosnak tartom, hogy aki nem fizet egy adott szolgáltatásért -legyen az letöltés, utazás...bármi-, az ne tudja olyan mértékben azt használni, mint akinek ez pénzébe kerül. Valamilyen különbség az kell, hiszen akkor miért fizettetnének használati-díjat a szolgáltatók bármiért is, ha ingyen is elérhető lenne ugyan olyan szinten, minőségben?
  Viszont, aki ingyen használja, azt nem értem, hogy miért türelmetlen, követelődző. Ez olyan rossz viselkedés/tulajdonság -szerintem-, mint az ajándék mihamarabbi kikövetelése. Csak a cselekedet más, a jelentése ugyan az.

  Persze, ez a saját véleményem az adott témáról és nem gondolom azt, hogy mások véleménye ezzel megegyezzen.

  [​IMG]
   
 20. tomi2008

  tomi2008 Állandó Tag

  Csupán tisztázni szeretném. Nem ingyenes letöltésről van szó. A 2500 Ft-os havidíjat befizettem a Raiffesennél, szóval nem arról van szó, hogy potyázni szándékoztam. Mint már írtam, az új letöltésvezérlőjük nagyon lelassította a gépet (20 percig is eltartott, amíg betöltődött a program, bár, utána, igaz, ami igaz, már működött szépen) , míg korábban a rapidshare-es linkek működtek a Free Download Managerrel is. Egyébként azzal én is egyetértek, hogy aki ingyen töltöget, várja ki a sorát. (a data.hu-n egyébként egész évre befizettem, mert az legalább működik)   

Megosztás