UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhányan azért kaptak Nobel-díjat, mert bebizonyították, hogy a világegyetem gyorsuló ütemben tágul.:shock:
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
A sötét energia okozza (de nem Darth Vader). A látható anyag 5%, a sötét anyag 25%, a sötét energia 70%. Csak még nem tudják, hogy mi az és mi a mértékegysége ( szerintem Midiklorián/Yoda*Halálcsillag)
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ha tágul, akkor egymástól minden távolodik, különben nem igaz ez. Ha távolodik, akkor nem ütközhet össze a józan ész szerint.
A csillagászat eléggé felhígult, mint minden más. A háttérben egy sötét hígító működik!! Vagy egy zooplankton. Mint pl a majáknál. Ahol semmi eredmény, ott híg a dolog..mert így a tudós kutató állása fix, zsebix.
Ha van eladó sötét anyagod Y-Etike, akkor egy félkilót rezerválj a számomra. Addig is olvass, ha teheted! Tudáshiányosnak látszol?
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Os robbanas bumm tagulunk.Aztan vissza terunk ugyan oda, megint bumm aztan blablabla.Azt se tudjuk mi ujsag a tengerek melyen, de fenysebesseggel davolodo galaxisokror ertekezunk kozbe nem latunk tovabb az orrunknal
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha tágul, akkor egymástól minden távolodik, különben nem igaz ez. Ha távolodik, akkor nem ütközhet össze a józan ész szerint.
A csillagászat eléggé felhígult, mint minden más. A háttérben egy sötét hígító működik!! Vagy egy zooplankton. Mint pl a majáknál. Ahol semmi eredmény, ott híg a dolog..mert így a tudós kutató állása fix, zsebix.
Ha van eladó sötét anyagod Y-Etike, akkor egy félkilót rezerválj a számomra. Addig is olvass, ha teheted! Tudáshiányosnak látszol?

Van sötét anyagom, de kisé messze, az Endor holdon lévő garázsomban tárolom. De van hozzá gazdaságos-sötét-anyag-tároló-szatyrod?
 
E

elke

Vendég
akkor nincs más hátra mint a kissé :lol:

bár a CH egyik kőkemény szabálya az hogy helyesírásért senkit nem lehet kritizálni....és erre én is szigorúan figyelek....(a régiek meg tudják miért kerül bele a puszi)
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Nahát, a sokat gúnyolt Danikennek mégis igaza lenne? Persze, ha más mondja -és ez a más a mi kutyánk kölyke- akkor márcsak elkell hallgattatni Danikent, nem beszélni Róla és mintha mi fedeztük volna fel a nagysemmi viaszát...a la Daniken..ez is a plagizálás egyik fajtája.
Persze hogy jártak itt idenek, utoljára éppen Egyiptomban, Havarutban. Előtte pedig -vagy párszáz évvel- pedig Sumériában, éppen ÚR városában.
Egyiptom és Kolumbia, hát ez a hanyattdobó kérdés. De nincs ilyen, rokonnépekről van szó, akik "egytőről" származtak valaha és beavatottjaiknak az ismeretei összecsengtek. Hosszabban erről az alábbi könyvben..
Az utolsó idegenek Havarutban (Egyiptomban van) éppen a havaruti nagyszalán jártak, ez ie. 3970-ben volt. Akit bővebben érdekel, elkellene hogy olvassa az Arvisurában a Havaruti nagyszala c részt. Ezt azonban nem hiszem, túl strapás. Egyszerűbb, kényelmesebb gúnyolódni ezen. Bizonygatni azt így is lehet ami ebben a könyvben található, saját écaként...úgysem értik, tudják,ezt a paradoxont felfogni sokan, ismeretek hiányában.
Szakkara különben Ménes (Menész) egyik fiának volt az apósa.
Az idegenekkel kapcsolatos sejtéseikről beszélő jólfizetettek nem járnak messze az igazságtól, ha az idegenek jóakaratáról beszélnek. Ezt kifejezték materiálisan is, nemcsak szellemiekkel. A legtöbb visszament (égbeszállt) de voltak ittmaradottak is.
A havaruti történet szerint az utolsó látogatásuk éppen Havarutban (ma: Havara) volt. Ennek oka is megtalálható Paál Zoltán könyvében, ez azonban egyesek számára vörös posztó. Később azonban ez sárgulni fog. Azért vörös, mert feltárja az ókor emberét és történeteit. Megmagyarázza, hogy az akkori szellemi elitet sámánnak és -a felsőfokúakat- beavatottnak nevezték (mint Jézus nazírt) .. Pl Japánban, Koreáben ma sem gúnyolódnak a sámánokon, hanem tisztelik őket...valamiért. Hihetelen..Itt viszont mellőzik őket valamiért, rongyokban vergődő habzószájú, dobverő háborodottaknak feltüntetve őket. Ők eleink papjai voltak különben, huszonötféle szakképzést kaptak....(arbagtól az igricig, horkától az abakánig).
A kiugróan nagy alkotások (piramisok ), vagy különlegességek (repülés) értelmezése pedig egyszerű, mint minden alapdologé, de csak annak, aki tájékozódik az említett könyvből. Különben az "ebbőlélők" titka marad.
A találgatók özöne -biztosan van belőlük vagy tízezer kiváló kopf- pedig szintén ellenérdekelt abban, hogy esetleg Paál Zoltán könyve közismert legyen és mondjuk lefordítsák angolra. Rettenetes merénylet lenne. Akkor lőttek a jó találgató életüknek...Belátom, ez számukra probléma, felkellene ülniük pl traktorokra vagy dolgozniuk kellene egy mosodában, pékségben stb..ez pedig savanyú és botrányos.
Az ókori társadalam szellemi emberei tömegesebben a sámánok voltak, vagy -sokkal kevesebben- beavatottak. M indegyiküknek megvoltak a feladatai. A jégkor elmultával fel is erősítették a "haladást", pláne amikor már a tüzet is intenzíven kezdték használni mondjuk a vasolvasztásra..Nimród pedig már a húst is megsütötte. De valakik rávezették erre..és sok másra.
A beavatottak ról tudni lehet: kerűlték a nyílvánosságot többnyire.
Csak sokan keressék az igazságot, a soha meg nem találás hasznosságának értelmében! Újra és újra: maják, indiánok, NASCA, macska és idegenek, meg egyebek! Az keresi, akinek ókori birodalmától ez idegen, mint az látható. Más népek fiai keresik megint más népek multjának történetét...ez már döfi!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha csak Egyiptomban jártak volna a híres földönkívüliek, nagyon örülnék. De sajnos ma is itt járnak közöttünk. Sokunkat rémísztgetik, sokunkat elragadnak. Még jó, hogy én már jó idje nem félek tőlük. De mi van az új elraboltakkal? Ők sajnos még nagyon félnek, sokan rettegnek tőlük.
Tőlük még a jószádékúaktól is fének, elijesztik a segítőktől is.
Sajnos.
 

ugros

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha csak Egyiptomban jártak volna a híres földönkívüliek, nagyon örülnék. De sajnos ma is itt járnak közöttünk. Sokunkat rémisztgetik, sokunkat elragadnak. Még jó, hogy én már jó ideje nem félek tőlük. De mi van az új elraboltakkal? Ők sajnos még nagyon félnek, sokan rettegnek tőlük.
Tőlük még a jószádékúaktól is félnek, elijesztik a segítőktől is.
Sajnos.

Így igaz. Nemrég jöttem rá, hogy amikor vért adunk, a legtöbbet ebből arra használják, hogy ezek az alakváltó hüllők meg tudják tartani emberi formájukat - emberi vérrel, (halál)félelemmel táplálkoznak, néha még csecsemőket is áldoznak. Diana hercegnő pl. rájött, hogy a királyi család tagjai nem emberek, ezért is kellett meghalnia.
[HIDE]
http://www.youtube.com/watch?v=YO8qENd1PKU
http://www.youtube.com/watch?v=laYQ7BMHMsM
[/HIDE]

Ennek a nagy része is igaz:
[HIDE]http://www.youtube.com/watch?v=HkHGfT5ylj4[/HIDE]
5 perc után kezdődik a Bohemian Grove-ról szóló rész.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére