UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
O

oliyboty

Vendég
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->

Kinek!
Ezt az információt csak kettőtök számára küldték, vagy az emberiséggel akarták megosztani? Ha igen, szívesen olvasnám, mit sikerült kielemezni belőle. Nekem első pillanatban a
[FONT=&quot]Csillagkapu című film jutott róla eszembe, ami valójában nagyon sok mindent tartalmaz[/FONT]


Na ezt nem tudom egyébként, hogy csak kettőnknek, vagy globálisan mindenkinek. :D Mert hát a kettő részt ketten raktuk össze Kinekkel, mivel ő is látta álomban azt, amit én, csak ő a nyakamban látta a dolgokat (fizikálisan) én meg a fejem körül (spirituálisan). És mivel ráírtam egy privátot, hogy segítsen már értelmezni, így derült ki az, hogy ő is ezt álmodta, mint én. kiss
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Kinek! Köszönöm szépen a választ. Kár, hogy akiknek érteni-e kellene belőle, elengedik a fülük mellett. Ezt az információt reggel napfelkelte után kaptátok? Ezt azért kérdezem, mert nekem ilyenkor szokott jönni képi információ. Pár nappal ez előtt én is kaptam, de sajnos most nagyon homályos volt a kép, így csak a több jegyű számot tudtam elolvasni. De reggel nem jegyeztem fel, mert nem gondoltam, hogy esetleg fontos is lehet. Arra nem gondoltatok, hogy az összes információ közléséhez rövid volt az idő és így számokkal helyettesítették? Amikor ilyeneket kaptam, próbáltam olyan személyeknek továbbítani, akikről azt gondoltam, talán befolyással bírnak az események történésébe, de sajnos nem igazán jártam sikerrel. Magyarországgal kapcsolatban is volt egy álomszerű figyelmeztetés, ami idő közben be is igazolódott. Ettől függetlenül én nagyon remélem, ebben az évben nem fog olyan értelemben vége lenni a világunknak, hogy a föld a nap tisztítótűzébe megy. Minden esetre valami történni fog, mert nagyon fura életszerű álmaim vannak, egyikben szárnyas lóval álmodok, a másikban olyan emberekkel, akiknek ősi tudásuk van, vagy a tegnapi, amikor egy hatalmas monstrum szállt le mellénk, amiből emberek jöttek ki, de azt a világot nem kívánom senkinek.

„Az értelmezéshez hozzátenném még Kyra2 üzenetébe belinkelt videót is:
http://canadahun.com/forum/showpost....&postcount=355
amiben a mindent látó szemes piramis aljára is azt írták, hogy "A teremtő a napból jön"...
Sajnos csak magyarul beszélek, ezért köszönöm a kiegészítést.

Az időpont valóban nem mindennapi, hiszen jóval napfelkelte után, még a délelőtt történt, a délhez kicsit közelebb. Érdekes az is, hogy messze voltunk egymástól. Az üzenetben a számok nem voltak kiírva, hanem az üzenet tartalmában szerepeltek.
Érdekes álomszerű dolgaid vannak, mert a szárnyas ló és a monstrum is kapcsolódhat...
Majd csak jóval később leszek, de szeretnék még többet megtudni az álomszerű dolgaidról. Most mennem kell...
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
...
Az ítéletnap keresztény kitaláció. Egyiptomban is vitték a kereszetet már Horusz idején? Hová?

Elég hiányos tudással rendelkezel ezen a téren... A tudatlanság viszont nem mentesít az ítélet alól senkit sem.
Isten büntető ítélete a Keresztényen kívül, a Zsidó és az Iszlám vallásban is benne van...

Hórusz idejében is megítélték az embereket:
Az egyiptomiak hite szerint a halál után az ember a holtak termébe kerül. Anubisz az elhunyt túlvilági megítélésénél, mint bíró volt jelen, így az istenek bírálójának is nevezték. (A sakál hieroglif jele bírót is jelentett.) Itt Anubisz egy mérlegre helyezi a halott szívét, míg a mérleg másik serpenyőjébe Maatnak, az igazság istenének tollát teszi. Ha a szív nehezebbnek bizonyul, mint a toll, akkor Ammut felfalja a szívet.

200px-Weighing_of_the_heart3.jpg


Részlet Hunefer papiruszából: a szív megmérettetése, Anubisz és Ammut.
Thot, az írnokisten jegyzi fel az eredményt.​
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Na ezt nem tudom egyébként, hogy csak kettőnknek, vagy globálisan mindenkinek. :D Mert hát a kettő részt ketten raktuk össze Kinekkel, mivel ő is látta álomban azt, amit én, csak ő a nyakamban látta a dolgokat (fizikálisan) én meg a fejem körül (spirituálisan). És mivel ráírtam egy privátot, hogy segítsen már értelmezni, így derült ki az, hogy ő is ezt álmodta, mint én. kiss

Igen, ez így volt. Az értelmezésben még az USA szabadságszobor is szóba került a fej körüli "korona" miatt...

180px-Statue_of_Liberty%2C_Silhouette.jpg


Viszont a szoborhoz tartozó spirituális mondandó ezt állítja:
A szobor eredetileg Port Szaíd-ban állt volna és a tervek szerint "Egyiptom fényt visz Ázsiába" lett volna a címe. Az ihletet ehhez az Abu Szimbel-i templomok óriásszobrai adták. Ez a projekt folytatódott volna, ha Egyiptom akkori vezetője, Khedive Ismail, nem találta volna túl költségesnek. Ekkor született meg az USA évfordulós ajándék ötlete, amely akkoriban megrázta Franciaországot.



Abu Szimbel, II. Ramszesz temploma




Abu Szimbel, Nofertari temploma​


Szóval azért ez is mindenképp az ókori Egyiptomhoz, illetve pontosabban az ott fellelhető, már meglévő kész magyarázatokhoz vezet, csak egy kis kerülővel...
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Kinek ngs. úr! Thot vagy Tóth nem irnokisten volt, hanem Ő a főpap. Görögűl Trisztosz Hriszmegisztosz. Gondolom nem hiszed, hogy a mai Tóth nevűek is innen kapták...de nem fontos..
Hórusz eredetileg Ménes-Menész fia, Hór Aba volt. Szokásos módon -ahogyan telt az idő- isten lett belőle és a görögök aztán Hóruszozták..analóg ez Örsúr-Ozirisszel. A miértre biztosan tudod a választ, ezzel nem untatlak.
Ez az idővel meg történő istennek-aposztrofálás, bizonyos nagyembereket érintett, Egyiptom ókorából. Nem újkeletű, mert Egyiptom előtt már a suméroknál is léteztek isteni számazásuak -pl Gilgames- akik persze nem temetkezhettek a földbe, hanem "égben szálltak" halálukkor. (v.ö.: Jézus).
Egyiptom tele van ma is meglepetésekkel. Pl Asszuánban az új kopt templom esperesének neve MARKOS. JA ÉS LÉTEZNEK TÉBA KÖRNYÉKÉN MAGYARABOK IS. AKIK PERSZE NEM TÉVESZTENDŐK ÖSSZE A MAGYAROKKAL. De mégis van valami közös...mit tudsz erről okoska?
Ne titkold el előlünk kisagyú halandók elől..akik nem földönkívűliekkel pletykálgatak..a nagy titkot. Balga módon őrízgetek egy szép Anubisz szobrot...gondolom nem hoz szerencsét , örökös mérlegelésével? Biztos -másodállásban- zöldséges is volt.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ne mondd Y-Etike! Mi köze lenne egy magyarnak egy ilyen indiai párttag et.-hez? Egyébként láthatóan a régibb vallásból vett écákat az új is sokszor, kineknek ebben igaza lehet.
A magyar horka úgylátszik az egyiptomi sakállal azonos elveket vallott.
Gondolom a P.Z. könyv olvasása eltart még egy ideig?
 
O

oliyboty

Vendég
Ha nincs folytatás, akkor viszont levonhatjuk a konzekvenciát, hogy még az idén eljön az ítéletnap...

Akkor viszont értem azt az álmomat, ami az Ítéletnapot mutatta meg, mert abban az álomban ugyanúgy néztem ki, mint most élőben és nem voltam több 25-30nál, akkor ebben az életben vagy idén jön el az Ítéletnap... De az Ítéletnap eljövetelét még Jézus Krisztus sem tudja, mert egyedül Isten tudja csak, senki más, és ilyen téren még jövőbelátással, utazással se lehet megtippelni mikor lesz. Nekem volt egy álmom amiben láttam az Ítéletnapot és azt, hogy utána mi lesz, de az időpontját nem tudom megmondani.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Y-Etike! Tart vagy kitart? Mint látomás a tibeti reszelt orhoda-gyökérről?
Ez nagyon értékes, gyógyítja a rákokat..
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Kinek szól a szíriuszi üzenet?
Kinek úr biztosan tudja..
Kb 30 éve Erdélyben leszállt egy UFÓ a Hargita környékén, talán inkább ez már Székelyföld lehet.
A történet elég hosszú, egy újabb leszálláskor pedig egy kis dobozt nyomtak a rájuk várakozók kezébe, az UFÓból kiszálltak. Ebben közel száz fémlapocska volt, jelekkel. Ebből 16 db-ot egy magyar kutató megfejtett..Érdekesek ezek a piktogramok, néhol pedig a rovásokhoz hasonló jelek..
A Securitate megtudta a dolgot és ebből sok nehézség támadt, azonban a lapokat még letudták otózni és másolni.
A homo galacticusok érkes üzetet küldtek ide, ezeken a lapokon. Gondolom kinek majd jobban elmondja ezeket mint én..
Utánna kellene nézni, hogy jelenleg mi a helyzet ezekkel a lapokkal?
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Az erdélyi történet megtalálható a neten. Magam is ott olvastam, nem a brüsszeli hazudozásoknál. Ha ez a történet igaz lenne, akkor már ismertetni kellett volna a történteket és a lapokat az érintetteknek úgygondolom.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Keresgélni kell berenike a "székely arvisura" beírásával a google-n és megtalálod remélem a honlapot: Szíriuszi üzenetek...a címe.
Egyébként a Berenike név először az Arvisurában fordul elő, ennek elején, a havaruti nagyszalánál. Ott, ahol egykor Egyiptomban a földönkívűliek is megjelentek---
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Valakiknek érdekében áll, hogy ilyen butácska videókat gyártson. Többirányban szeretné ezzel befolyásolni az átlagembereket. Úgy, ahogyan ez számára kedvező....itt van mindjárt ez az állítólagosan KIVÉTELT jelentő Hiroshima meskete...Ki hiszi el?
Na és ezredszer: hola bizonyíték?
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Valakiknek érdekében áll, hogy ilyen butácska videókat gyártson. Többirányban szeretné ezzel befolyásolni az átlagembereket. Úgy, ahogyan ez számára kedvező....itt van mindjárt ez az állítólagosan KIVÉTELT jelentő Hiroshima meskete...Ki hiszi el?
Na és ezredszer: hola bizonyíték?

Ez egy kivételes pillanat, mert most valóban igazad van:D. Töröltem is, pedig ha ezt a bugyuta szöveget nem tette volna hozzá a "szerző" a rengeteg helyesírási hibával, akkor egészen érdekes beszámoló lehetett volna a konferenciáról.
Őszintén szólva csak most néztem meg, hogy szóltál.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Biztos olvastatok már az állatcsonkításokról, állítólag 1947-ben Santa Fében volt az első. A sok kép közül számomra ez a kettő igazán bizarr!
 

Csatolások

  • szarvas.jpg
    szarvas.jpg
    35.8 KB · Olvasás: 15
  • szarvas2.jpg
    szarvas2.jpg
    36.6 KB · Olvasás: 13
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére