UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Régóta foglalkoztat már egy téma, de sosem volt megfelelő lehetőség az átbeszélésére. Mégpedig az interneten keringő rengeteg információ valóságtartalma foglalkoztat egy ideje. Annyi minden kevereg mindenhol, hogy szinte lehetetlen egy erre a célra pont megfelelőt választani, így én egy elég friss, Plejádi üzenetre kérdeztem rá, ami kapcsolódik az Olimpiához is. Sem a forrást, sem a fordítót nem kívánom megjelölni, csak megmutatom és meglátjuk mi is a valóság. (piros betűs szövegrész, a Plejadi anyag fordításának a részletei)

...
...

Áldás az egész Földre és minden lakójára!
- Áldás…

Látszik hogy sokat dolgoztál vele, bizonyára jó okod volt rá...
Információ és dezinformáció mindig is keveredett egymással és ember legyen a talpán, aki ki tudja pontosan bogozni ezeket a dolgokat.
Igazad van viszont, mert aki nem tudja pontosan, hogy miről beszél, azaz milyen kifejezéseket kever a mondandójába, az inkább csak szerepel...
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm!
Ez egy elég bonyolult dolog és örülök, hogy megértetted.
A bonyolultságot az elme teremti!
Túlkomplikálja a realitást,pedig nagyon egyszerű a képlet.Csak hagyni kell történni az eseményeket,kizárni a kishitűséget,és meglátni magunkban,ami elpusztithatatlan,és nincs többé félelem.Ekkor minden világossá válik!:)
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
[h=3]Gyorshír - First contact cáfolat[/h]
Írta: Földicsillagok
2012. augusztus 03. péntek, 16:12
GYORSHÍR MÁTÉ AUGUSZTUSI SZERETŐ ÜZENETÉBŐL!!!

2012. AUGUSZTUS 4.-ÉN, SEM TERRORCSELEKMÉNY, SEM FIRST CONTACT, AZAZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL NEM LESZ AZ OLIMPIA HELYSZÍNÉN ÉS IDEJE ALATT

Az effajta illúziókeltés (primitív űrhajónak látszó tárgy megjelenése...azért gondoljatok bele a Gf nem a legszakadtabb az 1950-es sci-fi filmeket idéző szardíniásdobozzal érkezik) a sötétség azon érdekét szolgálja, amely a félelemkeltés alapszik, és az a célja, hogy ebből táplálkozva elodázza a megváltoztathatatlan isteni akaratot, amely a Földet a fizikai Mennyországba juttatja az ott élő azon lelkekkel, akik ezt a tapasztalást választották és készen állnak erre. A Föld egy védőfólia alatt van, melyet a Föderáció ellenőriz.
A Galaktikus Főtanács ajánlatosnak tartja megvárni az első kapcsolatfelvétellel az év vége felé eső időszakot, amikor az univerzális családunk egyszerre és nagy számban szállnak partra a bolygón, de ez nincs kőbe vésve, lehet hamarabb is, ahogy ennek a potenciája növekszik.

A kivonat forrása: http://galacticchannelings.com/english/matthew02-08-12.html

Megj.: a Galaktikus Föderáció flottájában nincsen kerek, vagy annak látszó égi járművek, ilyen kezdetleges járművekkel a háttérhatalom rendelkezik, vagy holografikus kivetítések, mint azt utólag a tűzijáték alatt láttuk. Ugyanezt a technikát alkalmazták a látszólagos repülőgép-becsapódáskor a 9/11 esemény alatt.

Tudjuk, hogy várjátok nagyon-nagyon, legyetek türelmesek nagyon közel ez az időszak, higgyetek a szíveteknek!
Közreadja: www.foldicsillagok.hu

the+warning.jpg

<tbody>
</tbody>

Bejegyezte: Dombi Katalin dátum: <a class="timestamp-link" href="http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/08/gyorshir-first-contact-cafolat.html" itemprop="url" rel="bookmark" title="permanent link"><abbr class="published" itemprop="datePublished" title="2012-08-03T09:48:00-07:00">9:48</abbr>

:12: :12:

Ennyi hazugságot amit közzétesznek .....
 
Ö

öreganyám

Vendég
:) Olyan sok minden homályos még számunkra. Hogy mi vagyunk egyedül a kozmoszban, azt gondolom dőreség. Éppen úgy mint amikor kiakadtak azon, hogy a föld gömbölyű. Nem tudjuk se bizonyítani, se cáfolni, hogy vannak e földönkívüliek vagy nincsenek. Egyszer biztosan kiderül.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága öreganyám vagy öregapám? :``:

Ha majd találkozol velük ne habozz üdvözölni őket jó magyar pálinkával,mert biztos megszomjaznak a hosszú úton.
:34: :222: :22:
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy repülő tele kerozinnal miért nem? És a GF miért rombolta volna le a tornyokat? Nem felelt meg a GF design-nak?
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
A kerozin legnagyobb resze elegett a becsapodaskor.Afekete fust jelzi hogy nem volt inteziv tuz az epuletben.A WTC 7 -es epulet egy utcaval arreb miert omlott ossze mint a kartya var? Egyebken tenyleg nem felelt meg az eloirasoknak az epulet eggyuttes, tulsok volt benn az azbezt ami dollar miliokba kerult volna mentesiteni.Satobbi satobbi.....
Mielott megtamadna valaki hogy off. voltak ott ufok is.De ezen allitas mellet nem allok ki teljes mellel.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
<iframe title="indavideo video player" class="indavideo-player" id="player-ad31781350" type="text/html" src="http://indavideo.hu/player/video/ad31781350" frameborder="0" height="520" scrolling="no" width="640"></iframe>


Ha valaki esetleg még nem látta. Szakértők szerint is hitelesnek tűnik... /: Azt hiszem, a video megtekintéséhez be kell jelentkezni. :/
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Nem kellett. Nem úgy tűnik, mintha becsapódott volna.......
Nem csapódott, csak begurult a fák közé. ;) Nevezetes eset volt, valamilyen apró termetű lényt is találtak benne, felboncolták és eltemették. Törpének nevezték, nem ufonautának...

Nem tudom láttál-e már életben orosz katonákat meg a vezetőiket jönni-menni, mert én igen. Ezek a videón biztosan valódi orosz katonák, vagy ha mégsem, akkor a legkitűnőbb színészek alakítják őket.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Egy repülő tele kerozinnal miért nem? És a GF miért rombolta volna le a tornyokat? Nem felelt meg a GF design-nak?

Ha valóban érdekel a válasz a kérdéseidre, hallgasd meg a szakembereket. Amerikában indult egy kezdeményezés, ami követeli a 9/11 valóságos kivizsgálását. Biztos sosem fog megtörténni, de érdemes meghallgatni mit mondanak azok a szakemberek, akik értenek hozzá:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!kiss
Tudja valaki, hogyan néznek ki a Szíriusz csillagkép lényei?
Ha igen, akkor jó lenne, ha feltenne egy képet róluk.
A kicsi-nagy szürkék onnan szoktak jönni?
Köszönöm a válaszokat!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Tenyleg nemkellett.Nem lehet emberi mertekkel szemlelni az ilyesmit, ha igy teszel azt varod hogy a pecsapodsnak ugy kell kineznie mint egy repulogep szerencstlenseg helyszinenek.Ha hitelt adok a letezesuknek akkor megtisztelem oket annyira hogy feltetelezem nem a mi aluminium repcsieinket koppintottak le.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
A Szíriuszról állítólag mi jöttünk, de erről talán Bihar tudna inkább tájékoztatni... ;)

Állítólag ő egy SZÍRIUSZI:
sziriusziak.jpg


Fizikai jellemzők: A szíriusziak nagyon hasonlítanak az emberekre. A bőrszínük vagy a hajuk színe térhet el itt-ott, de egyébként mondhatni teljesen olyanok, mint mi vagyunk. De ez nem csoda, hiszen űrbéli rokonaink. Egyéb információk: Kezdettől fogva segítik az emberiség szellemi fejlődését. Forrás:http://darren.5mp.eu
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Kyra a legalkalmasabb a szíriuszi homo sapiensek képviseletére. Ezt nem is szabad senkinek vitatnia. Nem szokott álszakállt sem ragsztani. Érthetetlen balbicsaklás amit azzal kapcsolatban ír, hogy netán jómagam ilyen lényt láttam volna, miután Kyra fotóját nem volt alkalmam megtekinteni. Nem is lennék méltó erre. Talán néhány barátjának alázatos kérésére hajlandó elküldeni..3D-ben.
Különös gondolattársítása velem kapcsolatban tehát nem aktuális, amit nagyon sajnálok, mert nem szokott tévedeni csak 50%-ban..Egészségi állapota viszont megfelelő.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére