UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!kiss
Tudja valaki, hogyan néznek ki a Szíriusz csillagkép lényei?
Ha igen, akkor jó lenne, ha feltenne egy képet róluk.
A kicsi-nagy szürkék onnan szoktak jönni?
Köszönöm a válaszokat!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss

Pár napja néztem\hallgattam meg egyik előadását Kisfaludy Györgynek youtubon aki azt mondja, hogy volt a bolygójukon mert elvitték őt a Szíriusz rendszer belülről nézve negyedik bolygójára. Nem tudhatom hogy ez 100%-e, de azok alapján amiket tud valószínűnek tartom, hogy megfordulhatott ott vagy minimum olyanokkal beszélt akik ismerik azt a helyet is.
Azt mondta, hogy a szíriusziak úgy néznek ki mint az emberek csak nagyon szépek, mivel szinte teljesen szimmetrikus az arcuk, testük. Valami magasabb dimenzió hatás miatt ha jól értettem. A magasságuk jutott most az eszembe azt nem említette külön, de szerintem az is olyasmi mint a miénk.
Arról is szó volt, hogy van élet a 3. bolygón is a rendszerben ahol sötétes bőrű emberek élnek, olyasmik mint nálunk az Afrikaiak.

Ahogy Kyra2 is említette állítólag közeli rokonaink és a régmúltban is sokat látogattak el ide, többek között a piramisok is az ő közreműködésükkel jöttek létre.
A kis szürkék úgy tudom a Zeta Reticuliról származnak és az Orion csillagképben is élnek valahol.
 
X

xanila

Vendég
Ez egy megfelelően elhelyezett szovjet katonai sátor---

A felvetelen nem lehet jol kivenni,hogy mi lehet ez.Satornak nem mondanam,annak idejen csucsos vagy egyenes konturokkal rendelkezo satrak voltak divatban.Viszont,mint volt katona,elarulom,hogy amikor valamit orizni-vedeni kellett,akkor hattal kellett allni az "objektumnak"Ezek a katonak pedig szemben is voltak a repulovel-nem csak hattal.De az oltozek es a katonaskodas nagyon jellemzo mozdulatokat takartak.S meg par kerdes:ha egy ilyen titkos esetrol volt szo,akkor kit engedtek oda filmezni?Hogyan jutott napvilagra ez a felvetel?.... ettol fuggetlenul hitelesnek szeretnem tudni;)
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Mivel "semmi további nem származott" ebből a sátras dologból kedves xanila, azthiszem el is felejthetjük. A világbéke érdekében...(?), mely nem érdeke mindenkinek ugyebár. Mert a fák is elfelejtették, ugyanis nemigen dőltek ki a nagy esemény kapcsán...
 

Kertecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Véletlenül kapcsolódtam be egy sorozatba, melynek címe: Ősi idegenek. Elgondolkodtatónak találtam és nekiálltam a 2. évadnak is. Szerintem érdemes megfontolni az ott elhangzottakat. Az 1. évad most is meg a Historyn.
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Véletlenül kapcsolódtam be egy sorozatba, melynek címe: Ősi idegenek. Elgondolkodtatónak találtam és nekiálltam a 2. évadnak is. Szerintem érdemes megfontolni az ott elhangzottakat. Az 1. évad most is meg a Historyn.

Sőt youtubon is meg lehet nézni, fent van magyarul az első évad és magyar felirattal a másik 2 is nagyon jó minőségben. A 4. évad eddigi részei is fent vannak ha jól láttam, de azt még nem néztem meg. 2009-ben kezdték el azt a sorozatot ha jól tudom és mai napig készítgetik mert nagyon sikeres lett pedig dokumentum filmekről van szó.
A földönkívüliek őskortól való látogatásairól van szó benne java részt, illetve különleges sok ezer vagy tíz ezer éves épületekről, amiket mai technikával se biztos hogy feltudnának építeni. Valamint titkokról amik ősidők óta megfejtésre várnak és mind elég valószínű, hogy földönkívüliekkel van kapcsolatban.
Tele van elgondolkodtató gondolatokkal és fontos tényekkel is amiket igen szeretnek véka alá rejteni.

Egyébként van is ennek már egy elnevezése paleoasztronautika ha jól írom. Ez ezzel foglalkozó tudomány amivel egyre többen foglalkoznak többek között olyanok mint Erich von Daniken. Kutatók, régészek, tudósok, csillagászok, írók és még elég sokan, akik nem félnek kimondani a véleményüket és van rendes ismeretük ebben a témában.
Vannak dolgok amikben szerintem még távol vannak a valóságtó, de összességében nagyon pozitívum, hogy ilyesmi is van már.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ezek a mai sületlen témák többnyire a megtévesztésre szolgáló hülyítések.
Az idegenmek megjelenésének értelmét -szerintem- csak egy könyv tartalmazza. E szerint ők "elmenyitogatás" céljából érkeztek ide és ezt végre is hajtották. De nem minden embernél, embercsoportnál. Na meg hoztak pár pulit, delfint is.
Az utolsó látogatásuk Egyiptomban volt, ie. 3970 körűl, ezt megelőzően pedig Oannész (így nevezték el) érkezett Úr sumér városába..ezekről az eseményekről rajzok, sőt szobor is maradt, Abidoszban (Abodban) és máshol-.-Valahol a kozmikus piramis, a Khufu is nekik köszönhető. A többi ugyanis csak gyenge utánzat, mindenféle "matematikai érték" nélkűl. A Khufu név pedig a FÉRANBAN is szerepel. Lehet továbbgondolni...
Úgyhogy Daniken sokmindenre rájött, nem kutatott hiába, csak ellenségei szerint. Persze vanna kapitális marhaságai, mellyeket kikell gyomlálni..
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Bihar.Mindig ezt nyomod, hogy az utolso latogatas ekkor meg ekkor tortent, mimeg nyomjuk hogy na es a mostani videokkal beszamolokkal mi a helyzet?Ha valaki nem ismer azt felrevezeted mert azt sugallod hogy te mar eltel akkor es a jovobe is latsz.A fak azert nem doltek ki mert az ufonak pont a fold felett 1 meterrel fogyott ki az uzemanyaga oszt csak ugy lehuppant oda.Akarhogyis, ie. 3970 -ota volt par ufo eszleles ami szerinted mind csak kacsa, valoszinoseg szamitas szerint viszont legalabb 1-2 meg volt azota.
 

Kertecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ősi idegenekhez további megjegyzésem, hogy ezek után néztem meg a Prometheus című filmet és láss csodát! Az ismeretterjesztő sorozatban látott és hallott elemek köszöntek vissza számomra a filmben. Érdemes volt előtte megnézi a sorozatot! Így felfoghatóbb volt a film szerintem.
 

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Megosztok egy történetet, ami velem kapcsolatos és Bihartól kérdezem, vajon ők kik lehettek? Ha valaki nem tudná, már nagyon régóta, mondhatni folyamatosan vannak megmagyarázhatatlan események az életemben. Kb. 4 évvel ez előtt, amikor el kezdtem írogatni ufós fórumra, egyik vasárnap, miközben a férjem bement fizetni a töltő állomásra, ami szemben volt és én a kocsiban várakoztam, egy fekete sötét üveges autó állt meg hirtelen fékezéssel kb.5 m re előttünk, velünk merőlegesen. A hátsó ülésről egy 30-40 év körüli magas, sötét nadrágos, fehér inges, napszemüveges, (mintha szoláriumban barnult bőrű) fiatalember szállt ki és elölről megkerülve, beült a vezető mellé, aki ugyan így volt öltözve.
Amikor kiszállt, levette a napszemüvegét, szemközt nézett velem, a szája nem mozgott, de úgy hallottam azt mondja: (itt a csaj), Pedig azt a kort már rég elkerültem, hogy így nevezzenek. Ismerősnek tűnt valahonnan. A másik is levette a napszemüvegét, így megtapasztalhattam, mind ketten engem figyelnek. Nem is lett volna más, hiszen rajtunk kívül egy autó sem volt ott abban az időben. Egy darabig vártak, (közben nem tankoltak, nem mentek be vásárolni, nem telefonáltak, csak ültek) majd kissé a kijárat felé gurulva, megálltak majdnem mellettünk. A tekintetüket le nem véve rólam. A várakozás percei igen hosszúnak tűntek. Kérdések fogalmazódtak meg bennem. Éreztem, hogy valamilyen szándékkal vannak ott. (Figyelmeztetés, talán nem írogathatok?) Aztán megjelent a férjem, akinek pont mellettük kellett eljönnie. A kormánynál ülő fiatalember tetőtől talpig végig mérte. Egy pillanatra félelem fogott el. Féltettem az életét. Az idegen észrevette az aggodalmamat, a tekintetéből láttam, nem akarja bántani. Feltette a szemüvegét és elindultak a kijárat felé. Figyeltem, ahogy távolodik a kocsijuk és tudtam, hogy tudják, hogy figyelem őket. Soha sem fogom elfelejteni azokat az arcokat.
Még ezen kívül 2 találkozásom volt velük, különböző helyeken és szituációban, de minden alkalommal ügyeltek arra, hogy tudatosuljon bennem.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden relatív. A marslakóknak a földi kütyü is egy UFO.....
Helló!
Kicsit félre nézted kedves yeti,mert ebben az esetben nem a kütyüt nézte a marslakó,hanem xyk fórumtársunkat,amikor azt vélte ő leolvasni a szájáról (mentálisan),hogy "itt a csaj".Olyan volt,mintha ismerte volna,illetve kereste volna vele a találkozót.Sőt tudatossá is tette benne az "élményt".

-Tudjátok régebben az ufó-s történeteket mesének hittem,mint sok más egyebet,másként fogtam föl.
Igaz,magam még soha nem találkoztam velük (hál'Istennek!),de elfogadom az olyan emberek "üzeneteit",akiket hitelesnek tartok pl:Kicsi Fecske,kinek,és most xyk fórumtársunk beszámolóját.

Szerintem nekünk tolerálnunk kellene,hogy ők elmerik mondani ország-világ előtt ,nem félve egyes emberek megjegyzéseitől.
Én igy állok a kérdéshez.Jó benneteket olvasni!Köszönöm!kiss
Éva
 

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> 2. találkozás.
Munkából jöttem hazafelé és betértem az utamba eső kis forgalmú élelmiszerboltba. Pont a bejárattal szemben sikerült leparkolnom. Bevásároltam, majd kijöttem a kijárati ajtón. Rajtam kívül nem jött ki és be sem ment senki. Ahogy kiléptem, tőlem jobbra, nem a betonos járdán, hanem a füves részen állva, szemközt néztem, az előzőekben leírt 2 fiatalemberrel. Az arckifejezésük közömbösnek tűnt. Mint aki csak azért van ott, hogy jelezze létezését. Mivel több hónappal később történt, így természetesen ők is kabátot viseltek, mint ahogy én is. Az öltözékük nem volt feltűnő. Szótlanul álltak. Miközben nyugtáztam magamban, hogy megint itt vannak, elindultam a kocsi felé. Előre néztem, de közben láttam, (Ha valaki ezt nem érti, próbáljon előre nézni és figyelje meg, hogy közben lát-e oldalirányba. Periférikus látás, remélem jól írtam) ahogy mind ketten fordítják a fejüket az irányomba, ahogy elmegyek előttük.
Pár lépésre volt az autóm. Gyorsan kinyitottam az ajtót és visszapillantottam, de már csak hűlt helyüket láttam. A boltba nem tudtak annyi idő alatt bemenni, mert 2 üvegajtón kell átjutni, hogy be lehessen menni. Amin egyébként be is lehet látni, de nem voltak bent. Csak a bolttól jobbra tudtak volna távozni, de az meg egy nyílt terep, + széles út, ahol akkor senki sem volt.
Vajon hogyan váltak láthatatlanná? Vagy így próbálták jelezni, hogy bárhol ott lehetnek, úgy hogy mi nem is látjuk őket?
 

szucsi1962

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak a földön nagy mesterek, akik képesek testen kívüli állapotban is materializálni egy látható anyagi testet. Nem kell feltétlenül más bolygóról jönnie. A kérdés az, hogy jó szándékkel vannak vagy nem.
 

KidsComeFirst

Állandó Tag
Állandó Tag
Fordítási kérdéssel fordulok hozzád.

Földön kívüli civilizációk létezésének elismerése utáni állapotokkal foglalkozik ez a könyv: </SPAN>A.D. After Disclosure</SPAN>
A könyvről itt tudhatsz meg többet (angol nyelven):
</SPAN></SPAN>
HTML:
http://www.afterdisclosure.com/

Az „A.D.” latin szó és azt jelenti, hogy „urunk óta” (Anno Domini).
Magyarul több betűszóval szoktuk jelölni:</SPAN></SPAN>
- i.sz. – időszámítás szerint, vagy...</SPAN></SPAN>
- kr.u. – Krisztus után</SPAN></SPAN>

Ez a könyv új jelentéstartalommal ruházza fel az „A.D.” betűszót. Az „After Disclosure”-t fordíthatjuk úgy, hogy a(z):</SPAN></SPAN>
- Bejelentés Óta – b.o.,</SPAN></SPAN>
- Elismerés Után – e.u.,</SPAN></SPAN>
- Nyilvánosságra Hozatal Óta – ny.h.o.,</SPAN></SPAN>
- Közlemény Után - k.u.,
- Bevallás Óta - b.o.</SPAN></SPAN>

Neked melyik tetszik? Te hogyan hívnád az új időszámítást, melynek kezdete az a nap, amikor bolygószinten elismerik/elismerjük, hogy létezik élet a gyönyörű Földünkön kívül is?</SPAN></SPAN>

Te hogy mondanád magyarul?





</SPAN></SPAN>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Én kozmikus értelemes, érző, szeretni képes lények civilizációjának hívnám. Egy kicsit terjedelmes lenne, de szeirntem megérné....
Én ilyen közösségbe szívesen lépnék be. Egyik sem hiányozhatna... Mert ha értelmes, de nem érző, vagy nem tud szeretni, mind ön, és közveszélyes életforma.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére