UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy eltűnnek, vagy magyarázatot adnak róla, hogy miért követnek.

Kedves Szucsi!
Énnekem voltak ilyen térten tapasztalataim.
Legelőször akkor láttam fura figurát, mikor a középső gyerekemet, a fiamat készítettem fel az oviba menésre, 26 évvel ezelőtt. A zene iskola előtt egy hatalmas volga tipusu kocsiból egy 50 év körüli köpcös férfinak látszó figura szállt ki, és kérdezte, hogy hol van az autós iskola. Mivel nagyon fura volt, nemmel válaszoltam. Megállt minden, egy madár sem repült, egyetlen autó, egyetlen biciglis, vagy gyalogos sem tűnt fel a máskor nagyon forgalmas úton. A fazon meg ránctalan volt, és nem volt érzelmi visszacsatolás, mintha a tv-vel beszélgettem volna. Mikor elhaladtam tőle kb. 20 m-re, visszanéztem, és az útközepén állva nézett utánunk. Akkor indult el az élet zaja újra. A HÉV dudált, hogy beért az állomásra.
Ezután először volt munkahelyemen több feketébe öltözött egyének fordultak meg. Láttam, hogy valami nincs rendben velük. Vakítóan koromfekete öltönyben voltak, fehér ingben, vastag arany pecsétgyűrűjük volt, és vastag arany kézellő mandzsetta gombjuk, vastag arany nyakkendő tűjük. De a cipőjük elől körben tűzött, olyan papucs cipő féleség volt mindegyiken, és nagyon poros, piszkos volt mindegyikük cipője. Olyan érzésem volt, hogy figyelnek, és hidegséget éreztem tőlük.
Másodszor kb. egy éve volt, mikor a vasútállomás előtt lévő parkon mentem keresztül, és egy pár jött velem szemben. Nagyon furcsának éreztem őket, ők már nem voltak fekete egyenruhában. Barnás szürke vászon téli gyapot kabátban volt a férfi, és a nő szebben volt felöltözve, de viszont az egyik szeme hiányzott. Olyan utazótáskát vittek, mint a kínai árusok szoktak. Nagyon megnéztem őket a fura kinézetük, és a kisugárzásuk miatt. Egy m-t sem mentem mikor visszanéztem, és eltűnt mind a kettő. Még futva sem lehetett volna olyan rövid időn belül eltűnni a parkból. Futva is kb. egy negyed órába telt volna.
Nem nagyon értem én sem ezeket a fura figurákat.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.
 
  • Tetszik
Reagált: XYK

HF63

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak egy kérdést tennék fel.
Hogyan viselkedjünk az idegenekkel való találkozáskor?
A tapasztalatom az, hogy az átlagember nincsen rá felkészülve.
Sajnos én is elszalasztottam a lehetőséget az idegesség úgy lebénított.
Ezért kialakítottam magamnak egy sémát a legközelebbi alkalomra, ha lesz.
Valószínüleg a legtöbb fajta tök süket és gondolatátvitellel kommunikál.
Ha rájuk kiabálunk a rémületünket érzékelik, ezért egyszerűen békén hagynak.
A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha fejünkben tartunk egy egyszerűbb kellemes dallamot,
amit bármikor elővehetünk. Lazítani kell és a dallamot járatni az agyunkban, ha az idegen elkezd a dallamra mozogni, akkor sínen vagyunk.
Innen azonban nem tudom, hogyan folytassam.
Van valakinek valami ötlete?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak egy kérdést tennék fel.
Hogyan viselkedjünk az idegenekkel való találkozáskor?
A tapasztalatom az, hogy az átlagember nincsen rá felkészülve.
Sajnos én is elszalasztottam a lehetőséget az idegesség úgy lebénított.
Ezért kialakítottam magamnak egy sémát a legközelebbi alkalomra, ha lesz.
Valószínüleg a legtöbb fajta tök süket és gondolatátvitellel kommunikál.
Ha rájuk kiabálunk a rémületünket érzékelik, ezért egyszerűen békén hagynak.
A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha fejünkben tartunk egy egyszerűbb kellemes dallamot,
amit bármikor elővehetünk. Lazítani kell és a dallamot járatni az agyunkban, ha az idegen elkezd a dallamra mozogni, akkor sínen vagyunk.
Innen azonban nem tudom, hogyan folytassam.
Van valakinek valami ötlete?

Kedves HF!
Nem hagynak békén minket, hiába vagyunk betojva, hiszen nagyon rendkívülien néznek ki, és a kisugárzásuk is lehet akár fenyegető is ránk nézve. Tapasztaltam. A rákiabálásunk is hatástalan rájuk nézve, legfeljebb nagyobb óvintézkedésekre sarkalják őket. Én viszont vettem tőlük is nyüszítő félelmet érzés szinten. Félelmetes. Állatok félnek annyira, mint némelyikük tőlünk. Gyilkos vadállatnak tartanak bennünket némelyikük.
Dallamra lehet, hogy érzékenyek, én vettem tőlük dalt is. De minket akarnak azzal is lebénítani, elzsibbasztani, hogy kiüssék a félelmünket, és ne akarjunk védekezni, mint a mamba birkák hagyjuk magunkat terelni oda, ahová ők akarják. Én nagyon sokáig győzködtem őket, hogy ne csak felejtessék el azokat a szörnyűségeket velünk, amit elkövetnek, mikor vizsgálnak, kezelnek minket. Hanem érzéstelenítsenek is. Ők ehhez nem értenek, így arra vettem rá őket, hogy vegyenek ki a testünkből, és csak utána kezeljenek, mert mivel mi is lélekkel rendelkező lények vagyunk, nem úgy mint az állatok, hasonló körülmények között bevillannak az éjjel elszenvedett dolgok. PL. Nappal én sétáltam a boltba menet, és a járda szélén lévő oszlop tetején lévő fagolyóra tettem a tenyerem. Azonnal bevillant, hogy éjjel egy magzatot segítettem a világra, és éppen így illeszkedett a tenyerembe a koponyája.
Nem kell ötlet. Ha ők akarják, akkor ha te tiltakozol is, akkor is elmennek, és azt csinálják veled, amit ők éppen akkor, és éppen ott, amit ők akarnak.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.
 
  • Tetszik
Reagált: XYK

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak a földön nagy mesterek, akik képesek testen kívüli állapotban is materializálni egy látható anyagi testet. Nem kell feltétlenül más bolygóról jönnie. A kérdés az, hogy jó szándékkel vannak vagy nem.



szucsi1962! Ezzel én is tisztában vagyok, de elgondolkodtató, vajon mi mindenre képes a mai tudomány, csak éppen nem osztják meg velünk? (3.találkozásom)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A tudományunk sajnos nem foglalkozik a lélekkel, szellemmel, csak az anyagi dolgokkal. Pedig az emberek gyógyításában nagyon hasznos lenne, mivel kompleksz lények vagyunk. Nem gépként kellene kezelni bennünket. Kiveszünk itt egy csavart, ott meghúzzuk mert meglazult, berakunk egy alkatrészt, mert a régi elavult, elkopott, stb. Javarészt lelki eredetű a problémánk, és ha nem foglalkozunk vele, hiába van szervcsere, kioperált csomó, érműtét, stb. a probléma csak megmarad. Erre azt mondják, hogy kiújult pl. a daganat, pedig dehogy, csak egy újabb képződött a meg nem oldott lelki probléma miatt. Az allergiánál is mi a magyarázatuk? Szegény parlagfű, amiben nagyon sok gyógyhatású anyag található, kiirtatják, mert ráfogják az allergiát. Pedig a rengeteg vegyszer amit megetetnek velünk, meg a sok lelki eredetű méreg a stresszes élet, a természettől való eltávolodásunk. Ne is beszéljünk arról, hogy a Szeretet Fény Istenétől milyen távolra kerültünk. Hamis Isteneket imádunk követünk. Ez lehet akár anyagi javak, test imádata, pénz bűvölete, vagy olyan szellemi lények követése, akik soha nem is voltak isteni szinten, csak saját magukat nevezték ki istennek. Pl. Jézus sehol sem mondja a bibliában, hogy Jehova isten lenne, Ő csak azt mondja, hogy az Atya és Én egyek vagyunk. Atya türelmes, megbocsátó, irgalmas, segítő, és nagyon, de nagyon szeret minden teremtett lényt. Meg ne az utcasarkon mellünket verve imádkozzunk, mert a jutalmunkat az emberektől nyerjük el, hanem menjünk be a legbelső szobánkba, és ott kérjük az Atyát. Titkon imádkozzunk, és az Atya megjutalmaz nyilván. Nem a kőtemplomokban van az Isten, hanem a szívünkben, a lelkünkben. Mégis mennyi kőtemplomot emelt az emberiség, és oda hajtották az emberek millióit, pedig a szívünkben, a lelkünkben kellene keresnünk. Hát szerintem ez az igazi tudomány, az Istennel való egységben való élés. Akkor még a negatív földönkívüliek sem tudnának az emberiségnek ártani. Hiszen az Isten fia élt közöttünk, tanított bennünket, még ma is köztünk jár lélekben, és tanítja, védi, óvja az igaz utat keresőket, az Igaz Istent szeretőket, tanításait megfogadókat, az szerint élőket.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> 3.találkozás.
Átmeneti kabátot szerettem volna venni, ezért kimentem a nagyvásárba, ami havonta egy alkalommal szokott lenni. Reggel időben 7óra körül indultam, hogy legyen időm végig nézni a több utcás parkolóban kirakodó árusok kínálatát. Nagyon sok ember jött ki aznap nézelődni, vásárolni. Alig lehetett elmenni köztük. Kb. 9óra lehetett. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a sokaságban, pont előttem pár lépésre, megfordul két nagy termetű alak és szemközt néz velem. Ha nem ezt a módszert választják, észre sem vettem volna őket a nagy tömegben.

Természetesen a már előző két alkalommal látott fiatalemberek voltak. Ez a találkozás a vásár fő utcája és mellékutcája találkozásánál történt, egy útkereszteződésben. Amint látták, hogy felismertem őket, olyan érzésem támadt, mintha minden lelassult volna. Aztán arra eszméltem, hogy bár ugyan ott vagyok, de a tömeg eltűnt, és a velem szemben lévő cipőkereskedő furán csodálkozva néz rám. A többi árus már kezd összepakolni.

Kissé furán éreztem magam, mint akinek szüksége van arra, hogy egyen valamit ahhoz, hogy erőt gyűjtsön. Ledöbbentem, hogy már ebédidő van. Gyorsan a legközelebbi sátorhoz mentem, ahol megvettem egy olyan kabátot, amit soha sem vettem fel, (Elajándékoztam anyunak) csak hogy ne dolgom végezetlenül kelljen hazamennem. Nem tudom, hogy a kiesett időben mi történt, de örültem, hogy végre odaértem a kocsihoz és leülhettem. Szerencsére baleset nélkül hazaértem.;)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
3.találkozás.
Átmeneti kabátot szerettem volna venni, ezért kimentem a nagyvásárba, ami havonta egy alkalommal szokott lenni. Reggel időben 7óra körül indultam, hogy legyen időm végig nézni a több utcás parkolóban kirakodó árusok kínálatát. Nagyon sok ember jött ki aznap nézelődni, vásárolni. Alig lehetett elmenni köztük. Kb. 9óra lehetett. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a sokaságban, pont előttem pár lépésre, megfordul két nagy termetű alak és szemközt néz velem. Ha nem ezt a módszert választják, észre sem vettem volna őket a nagy tömegben.

Természetesen a már előző két alkalommal látott fiatalemberek voltak. Ez a találkozás a vásár fő utcája és mellékutcája találkozásánál történt, egy útkereszteződésben. Amint látták, hogy felismertem őket, olyan érzésem támadt, mintha minden lelassult volna. Aztán arra eszméltem, hogy bár ugyan ott vagyok, de a tömeg eltűnt, és a velem szemben lévő cipőkereskedő furán csodálkozva néz rám. A többi árus már kezd összepakolni.

Kissé furán éreztem magam, mint akinek szüksége van arra, hogy egyen valamit ahhoz, hogy erőt gyűjtsön. Ledöbbentem, hogy már ebédidő van. Gyorsan a legközelebbi sátorhoz mentem, ahol megvettem egy olyan kabátot, amit soha sem vettem fel, (Elajándékoztam anyunak) csak hogy ne dolgom végezetlenül kelljen hazamennem. Nem tudom, hogy a kiesett időben mi történt, de örültem, hogy végre odaértem a kocsihoz és leülhettem. Szerencsére baleset nélkül hazaértem.;)

Kedves XYK!kiss
Megértem azt amit itt leírtál, mert én is átéltem.
Addig így követtek, és követelőzően figyeltek, míg el nem határoztam, hogy nyilvánosságra hozom azokat az élményeket amit áltéltem miattuk. Azóta alig látom őket, hála az Istennek!
Nem ijedtem meg, habár eleinte lelki terrort hajtottak végre ellenem. Megpróbáltak megijeszteni, hogy ne merjek mást tenni, amit ők akartak. Éjjel álmomban elvittek, és katonának akartak alkalmazni, de nem voltam hajlandó katona lenni. Sem náluk, sem nálunk, én mindig gyűlöltem az erőszakot, a gyilkoló fegyvereket. Borzadok tőle. Itt több alkalommal is leírtam ezeket az élményeimet, amikre nagyon élethű álomként emlékeztem vissza. Annyira élethűek voltak, hogy nem is lehettek álmok.
Félnek a nyilvánosságtól, így hát szerintem nem is lehetnek a pozitív oldal katonái, hanem az ellentáborba tartozhatnak. Mert szerintem a pozitív lények bátrak, és nem félnek a nyilvánosságtól. Nem akarják fenyegetni a náluk elesettebbeket, gyengébekket, fejletlenebbeket, alacsonyabb szinten lévőket.
Még egy amit csináltam, hogy csökkenjen a jelenlétük az életemben az, hogy kértem az Istent, hogy védjen meg a földönkívüliektől. És ez bejött, azóta tizedrészt sem érzem a jelenlétüket mint korábban.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 
  • Tetszik
Reagált: XYK

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsi Fecske:Idézet: A fazon meg ránctalan volt, és nem volt érzelmi visszacsatolás, mintha a tv-vel beszélgettem volna.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Olyan volt, mintha olvastak volna a gondolataimban és a válasz az arcukra lett volna írva.kiss
 

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak egy kérdést tennék fel.
Hogyan viselkedjünk az idegenekkel való találkozáskor?
A tapasztalatom az, hogy az átlagember nincsen rá felkészülve.
Sajnos én is elszalasztottam a lehetőséget az idegesség úgy lebénított.
Ezért kialakítottam magamnak egy sémát a legközelebbi alkalomra, ha lesz.
Valószínüleg a legtöbb fajta tök süket és gondolatátvitellel kommunikál.
Ha rájuk kiabálunk a rémületünket érzékelik, ezért egyszerűen békén hagynak.
A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja, ha fejünkben tartunk egy egyszerűbb kellemes dallamot,
amit bármikor elővehetünk. Lazítani kell és a dallamot járatni az agyunkban, ha az idegen elkezd a dallamra mozogni, akkor sínen vagyunk.
Innen azonban nem tudom, hogyan folytassam.
Van valakinek valami ötlete?
Szerintem ezt előre nem lehet megmondani, hogyan is viselkedjünk, hiszen minden találkozás más körülmények között történik. Én is sokszor fogadkoztam magamban, majd legközelebb bátor leszek. De amikor bátor voltam és hajlandó lettem volna kommunikálni velük, akkor ők maradtak láthatatlanok, csak a 10 év körüli gyerek tüsszentése és a padló nyikorgása jelezte ottlétüket.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsi Fecske:Idézet: A fazon meg ránctalan volt, és nem volt érzelmi visszacsatolás, mintha a tv-vel beszélgettem volna.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Olyan volt, mintha olvastak volna a gondolataimban és a válasz az arcukra lett volna írva.kiss

Kedves XYK!kiss
Igyekeznek úgy felvenni a kapcsolatot az illetővel, hogy arra a legnagyobb benyomást tegyék, és ne is legyen kétséges, hogy ők nem a földi emberekhez tartoznak. Én arra figyeltem fel, hogy nincs érzelmi csatolás az a lénnyel, te meg úgy figyeltél fel rá, hogy nem földiek, hogy észrevetted, hogy behatoltak a gondolataidba. Ezt én is tapasztaltam, de később, mivel a volt munkahelyemen láttam pár fekete öltönyös egyént, akik olyan vakítóan fekete öltönben, és fehér ingben voltak, mintha a skatulyából húzták volna ki őket. A hatalmas arany pecsétgyűrűjük, és a mandzsetta gombjuk, meg a nyakkendőtűjük nagyon elütött a poros, piszkos, elől tűzött fekete papucscipőjüktől. Éreztem, hogy figyelnek. Én velem telefonon is megpróbálták a kapcsolatot felvenni, de én nem tudok csak magyarul, és ők angolul próbálkoztak élő, majd gép hanggal. De nem mentek velem semmire. Én a nyilvánosságot választottam, meg az Isten védelmét kértem. Ja, meg akkoriban fura gázt is fújtak be a terembe ahol éppen harmad magammal dolgoztunk. A férfi kolégám mondta, hogy vigyázz Erzsi, mert kezdesz láthatatlanná válni! A fülemben a zúgó hang sajnos azóta is megmaradt, és az a hölgy aki az íróasztalomat kapta, miután én eljöttem onnan, ő is ilyen problémával fordult az orvoshoz. Nem találtak nála semmit, csak a számár a ismert egészségügyi dolgokat. Engem amikor elvisznek, mivel nem tudnak lebénítani, így leszíjaznak. A 2-3 cm-es bemélyedéseket észre veszem a bokám, térdem, combtő, csukló, hónaljban. Pont úgy, mint ha az óra szíja szorosabb lenne, és a csuklón bemélyedést hagy, mikor levesszük az órát. A lengőbordáimon azóta, mikor telefonáltak, 1 cm, től másfél cm-ig korong alakú ilyen bemélyedések vannak mind a két oldalon. Jobb oldalon hátrafelé kacsacsőr alakban szétnyíló formában, a bal oldalt pedig hátrafelé lefelé párhuzamosan van a korongokból bemélyedés.
Te tapasztalsz valami testi elváltozást azóta? Fülzúgás, szédülésszerűség, jelenlét, habár nem látni fizikai szemmel semmit, szemed sarkából látod, hogy ember forámájú figurák közlekednek, de mikor oda nézel semmi, nagyon élethű álmok, amik nem a földön zajlanak, stb.
Életemben egyszer láttam lencse alakú űrhajókat, és egyszer találtam az ágyamban a lányom helyén egy földönkívüli nőt. Ez az esemény kb. 16-17 éve volt.
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 
  • Tetszik
Reagált: XYK

Kyra2

Kitiltott (BANned)
metlgg.jpg


forrás: http://maga-a-valosag.hu
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére