Ujabb virus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dulifuli témája a 'Technikai újdonságok' fórumban , 2004 Április 19.

 1. brolin

  brolin Állandó Tag

  A megoldás:Spyware Terminator teljes magyar kezelő felülettel !
   
 2. rgranc

  rgranc Állandó Tag

  Vannak azért emberek, akik nem akarják tört vírusirtóra bízni a gépüket... (Tört NOD, stb) Az ingyenes vírusirtók szintén teljesen megbízhatóak, és nagyon ajánlott használni egyet. Az, hogy melyiket, leginkább személyes preferencia kérdése, igazán jelentős különbségek nincsenek köztük sem megbízhatóságban, sem teljesítményben.

  Ha esetleg van olyan, aki azt mondaná, hogy "dehát már évek óta nincs vírusirtóm, és még sem kaptam el egy vírust sem", annak azért arra is felhívnám a figyelmet, hogy nem csak a vírusok miatt kell aggódni, hanem a hasonlóan terjedő kártékony programok miatt is, amelyekkel pl. ismeretlenek észrevétlenül irányíthatják a gépét. Itt ne arra gondoljon senki, hogy majd a kurzor fog mozogni a képernyőn: spameket küldenek ki a gépről, vagy támadásokat indítanak szerverek ellen a felhasználó tudta nélkül, aki aztán nagyon meglepődik, ha rendőrök csöngetnek be hozzá, mert az ő gépén keresztül törtek fel egy szervert...

  Ingyenes vírusirtók:

  Avira
  Avast
  AVG
  Panda Cloud Antivirus

  És a nagyobb "fizetős" vírusirtóknak is van online változatuk, amely egy kis (töbnyire java) klienst tölt le a böngészőn keresztül, és az végzi az ellenőrzést.
   
 3. masterjohnny

  masterjohnny Állandó Tag

  Ami nekem bevált, és nemcsak szerintem a legjobb vírusölő most az eset smart security 4-es verziója. Néha elindítok még egy dos alatt futó spyware keresőt is a Vipre rescue-t.
   
 4. Bori76

  Bori76 Állandó Tag

  Nekem is Avast van a gépemen, eddig meg vagyok vele elégedve, magyar és teljesen ingyen telepíthető, majd ha e-mailt írsz a cégnek letöltési kódot is köldenek teljesen ingyen.
  A másik vírusírtó ami a gépemen van az a Vipre, amit az Avast nem vett észre a Vipre biztos, hogy kiszűri.
   
 5. p biker

  p biker Állandó Tag

  Én azt nem szerettem, hogy a már mentett fájlokat is ellenőrizte, és nem győzött homokórázni, most vissza állítottam a nod 32-re, sokkal gyorsabb lett, és a nod csak akkor engedett be vírust, amikor, a P4-esem 256 ramos volt, ha jól írom, most, hogy 1,256 megás lett a cucc, most úgy pörög, mint a motorom. Most láttam a bazárban, P4-est 1Gb Ram, 200 G HDD, Dvd író, a procit, nem tudom már mekkora, 36 ezer pézér, no az már bírná az internetet, meg a vírus irtót, tehát, ha gyenge a mocija(Gb ram) a gépednek, akkor hamarabb lehet gond, ha jól értelmezem, a 2 éves tapasztalatommal:444:.
   
 6. Andi2010

  Andi2010 Állandó Tag

  Egyetlen egy normális, megbízható vírusírtó van a NOD. AVG telkjesen lelassítja pl a gépet, és kiirtani is alig lehet. Komolyabb kárt okoz, mint egy vírus...
   
 7. nemszukseges

  nemszukseges Állandó Tag

  szerintem meg nem érdemes egyikre se esküdni mindegyiknek van gyengesége..
   
 8. tandemboy

  tandemboy Új tag

  Szerintem is jó az Avast & Spyware
   
 9. ugros

  ugros Állandó Tag

  Na, az egy nagy trágya. Lehet, hogy régen jobb volt, de mára elavult. Melóhelyen minden nap letölti a közel 100 megásra duzzadt vírusadatbázist frissítés gyanánt, így közel 10 percig tart a boot-olás. Itthon Avirát használok, észre se veszem, hogy frissül.
   
 10. remote spy

  remote spy Új tag

  Napjaink legbiztosabb vírus elleni védelmet az Avira ad. Aki nem hiszi, próbáljon meg feltenni egy profi keyloggert vagy trójaival fertőzött programot, fájlt úgy, hogy nincs fizikai elérése a célgéphez és le is fusson a kód. Esélye erősen a nullához fog közelíteni. Erre eddig még megoldást nem láttam csak olyat, ami maga is trójai volt és azzal a kamu szöveggel fertőzött, hogy így meg így lehet megkerülni az Avira védelmet. Persze az esetek többségében úgyis a user telepít vmi vackot a gépére, hiába jelez a vírusirtó, akkor is felteszi.

  Egy valóban veszélyes és jól rejtőző kártevő leellenőrzésekor a heurisztikus keresője tökéletesen működik, bár hátránya a több vakriasztás. Konkurenciánál pedig nem szabad hinni a fizetett teszteknek, az ESET pl. rendszeres tesztgyőztes évek óta bizonyos helyeken.

  Szóval Avira annak aki jót akar magának ingyen.
   
 11. Alfred Nobel

  Alfred Nobel Vendég

  Sokáig én is avirát használtam (fizettem is érte) a zonealarmmal. Azután áttértem a Comodora, ingyé'. Jól használható, de kell némi segítség szakértőtől, mert különben lelassítja a gépet.
  BTW: ha legális windózod van, az MS security is elég.
  Magam linuxozom ezért csak a virtualboxban használok vírusírtót+tűzfalat. Ez a Comodo. Ide mondjuk a vírusírtó is elég lenne, de komodóéknál az nincs külön.
   
 12. seri01

  seri01 Állandó Tag

  én személy szerint NOD-ra esküszöm, ingyenes kipróbálás, és elég jól véd.. nálam legalábbis
   
 13. macsek23

  macsek23 Állandó Tag

  Avast free és Emsisoft Anti-Malware 5.1 nálam még mindent megfogott. A probléma csak az, hogy a Emsisoft Anti-Malware 5.1 nem fut folyamatosan, de van deep scan-je is bár kicsit lassú, ill. függ az átvizsgálandó file mennyiségtől.
   
  Gerzson333 kedveli ezt.
 14. Misi1973

  Misi1973 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én a Comodo-t ajánlom, ingyenes részletes, Magyar nyelvű és gyors!

  Itt a link katt rá és download!
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 15. vtiti

  vtiti Új tag

  Hello!
  Microsoft security essentials ingyenes eredeti windowsnál. Viszont nagyon jó
   
 16. kovacsabesz

  kovacsabesz Állandó Tag

  Én is nod 32-t használok,hozzá pedig Comodo tűzfalat!

  Nagyon jó párosítás a kettő együtt! :)
   

Megosztás