Utazasom emlekei szoban es kepekben

terusska

Állandó Tag
Az Etna szót olvasva, én a vulcan-ra gondoltam. Az sem utolsó élmény. Mikor megmásztuk már forrongott, de 2 hónapra rá kitört az egyik kúp és teljesen elpusztitotta a felvonó végállomását, az éttermet ahol kávéztunk. Furcs volt látni a képeket
 

Charisma

Állandó Tag
Ha már az Etnáról van szó! :)
Én Ott voltam Szicíliában akkor amikor 2006-ban kitört. Nem nagyon Engedtek közel minket, de felejthetetlen élmény az biztos. Az eget nem nagyon lehetett látni és csak sejteni lehetett, hogy a nap süt... A szállodában sikálni kellett magamról a vulkáni hamut (vagy helyesebb a tufa szó? ) Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy utazzon- utazzon mert a filágunk feledhetetlen, és csodálatos ;)
 

Charisma

Állandó Tag
Oké! Elég nagy hülyeséget írtam! :D nem 2006, hanem 2001!
És bocsi, bocsi, bocsi a félreinformálásért, de foggalmam nincsen honnan szedtem én azt a 2006-ot.....
 

xarafax

Állandó Tag
Sziasztok!

Toszkánáról gyűjtök infókat. A tavasszal szeretnénk kimenni autóval. Ha van valakinek tapasztalata a hellyel kapcsolatban kérem ossza meg velem.
Köszi
 

whiskycsempesz

Állandó Tag
Olaszország nekem is tervbe van véve, legszívesebben autóval járnám be, az Alpoktól le a csizma sarkáig. Onnan hajóval/komppal visszajönnék Triesztbe... Csinált már valaki hasonló túrát? Mik a tapasztalatai?
 
Kedves Dumcsi tagok remelem nem lottem bakot es ilyen topic nincs :)
Ahogy elneztelek benneteket a tagsag atolel foldreszeket es mas kulturakat .
Biztos van mindenkinek olyan elmenye akar verbalis is amit szivesen megosztana velunk.

Akkor el is kezdenem :)

Nekem a szenvedelyem a tenger es minden ami vizhez kotodik. A gyerekeimen kivul a masik szerelmem a hajom aminek a neve tul.keppen az Etna .
Amennyi idot lehet azt tengeren ( vagy alatta :D ) toltok es itt van par kep errol :)
Szia Etna!
Nem tudom behozni a képeket, amiről írsz!:(
 

Divalatti

Új tag
Olaszországot nagyon szeretem =)
2 hónapja voltam Torinóban pár napot, és 3,5 éve Milánóban (éjszaka, pár óra erejéig). Az ottani ételek, az emberek, az ottani légkör... bármikor visszamennék.
 

zithea

Állandó Tag
Nekem nagy álmom egyszer elmenni Rómába, Nápolyba, Szicíliába és persze a túristák által ritkábban látogatott kisvárosokba. Megnézni, milyenek az olasz hétköznapok
 
Oldal tetejére