Véleményeket,tanácsokat szeretnék.

Endy68 témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2008 Október 1.

 1. Endy68

  Endy68 Új tag

  Sziasztok! 39 éves,autószerelö vagyok,egyedül nevelem 6 éves kislányomat,akinek szebb jövöt szeretnék biztositani.Szeretnénk kiköltözni Torontóba. Élnek ott rokonaim,de csak minimális segitséget szeretnék tölük,nem szeretném elkötelezni magam. Anyagi hátterem lenne a dologra (lakásbérlés,autó,stb.). Hogy érdemes kimenni? Túristaként,és kint intézni a letelepedést,vagy megkérni a bécsi konzulátuson? Érdemes már ugy megkérni hogy van kint munkaadó aki foglalkoztatna,és van bérelt lakásom? Köszönöm ha valaki tud segiteni! Endy
   
 2. Smicii

  Smicii Kitiltott (BANned)

  Van rá topic, olvasgasd.
   
 3. Maligán

  Maligán Kitiltott (BANned)

  nincs diplomad es nyelvvizsgad nem ered el a 67 pontot
  a szakmad nincs benne a nominee programban
  torontoban autoszerelo???????? mint egen a csillag ...nem hianyszakma
  de azert talan fuss neki a bevandorlas kanadaba cimu topik 633 oldalanak
  abban megtalalod a radvonatkozokat.
   
 4. Arhen

  Arhen Új tag

  melyik egyetem?

  Sziasztok!

  Azt a javaslatot kaptam, hogy ide írjak:) Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyik kanadai egyetemre érdemes kimenni masterra? Pszichológiából szeretném csinálni, de semmi rálátásom nincs még az ottani oktatási rendszerre... viszont voltam már egyszer Calgaryban és nagyon megfogott, szóval legszívesebben British Columbiaba mennék..


  Köszi

  Ági
   
 5. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Szia! Amit ígértem, megtettem.
  Ha az oldalt kirakod a kedvenceid közé, legközelebb is visszatalálsz! :)
   
 6. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Karácsonykor volt 3 éve,hogy megkaptam a permanent resident status.Az hallottam,hogy én már kérhetem a Canadai állampolgárságot.Hova,és miket kell beadnom hozzá,valamint ha megkapom attól még maradhatok magyar állampolgár is?
   
 7. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  na már most ha azt is elmondanád azt hol kell:confused:,mert már azt hiszem mindenhova kattintottam,de kedvenceket nem találok:(
   
 8. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Itt az info http://www.cic.gc.ca/EnGLIsh/citizenship/become-how.asp

  Kulonben maradhatsz Magyar allampolgar (is).
   
 9. MarcoP.

  MarcoP. Új tag

  College Kanadában.???!!!!?? - 1 éves képzést néztem ki magamnak. Érdeklődnék: van magyar diák a Holland College-ban; Niagara College-ban, Mohawk College-ban? Budapestről megyek ki. Lenne kérdésem hozzájuk - pl: személyes benyomásuk, - melyik intézményt válasszam, - és miért, - mire figyeljek ( tandíj utalásakor, beiratkozáskor, szállás ügyben stb ). Szeretnék mellette dolgozni, (diák vízumnál heti 20 órában) mire van lehetőség, mit vállaljak el és mit ne, ha ennyi órában egyáltalán kapok valamit - jó lenne nem csak költeni, mert komoly összeget kell letennem az iskolára, szállásra, utazásra. Mennyire elismertek ezek az itézmények kanadai és nemzetközi viszonylatban?
  A válaszokat előre is köszönöm.

  Marco Polo
  Budapest
   

Megosztás